Szerkesztőségi üzenetek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.26., 16:21Idézet tőle: parrotRókának.
Ja, oké.
Idézet tőle: parrotRókának.
Ja, oké.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.10.26., 16:21Parrot!
De azt írtam, de azért szerintem az megmarad.
Mármint az impulzivitás.
Egy csomó dolgot jobban kezelek.
Viszont egyrészt vannak kivételes napok (hullámzás stb.),
másrészt szerintem border alaptulajdonságok szerintem megmaradnak, max.
vigyázni kell mindig is,
harmadrészt én tényleg nagy "törlőművész" vagyok, az igaz, nem tudom miért, de a Facebook-omat és sok mindent törlök időnként.
De az elmúlt időkben, mikor nem volt itt öntörlés gomb, így itt maradtam, mivel abban az időben háromszor akartam komolyan törölni magam.
Most viszont mégis maradtam.
Hónapokig jól voltam nagyjából,
De ma volt egy dühkitörésem.
Parrot!
De azt írtam, de azért szerintem az megmarad.
Mármint az impulzivitás.
Egy csomó dolgot jobban kezelek.
Viszont egyrészt vannak kivételes napok (hullámzás stb.),
másrészt szerintem border alaptulajdonságok szerintem megmaradnak, max.
vigyázni kell mindig is,
harmadrészt én tényleg nagy "törlőművész" vagyok, az igaz, nem tudom miért, de a Facebook-omat és sok mindent törlök időnként.
De az elmúlt időkben, mikor nem volt itt öntörlés gomb, így itt maradtam, mivel abban az időben háromszor akartam komolyan törölni magam.
Most viszont mégis maradtam.
Hónapokig jól voltam nagyjából,
De ma volt egy dühkitörésem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.26., 16:06Idézet tőle: parrotNem azt írtad,hogy a teszted szerint mar nem is vagy ,,annyira,,border?Bár lehet,keverlek!Nos,impulzivitás...nálam megvan.Durván.Mégis megmaradtam azonos néven,stb.
Nekem írtad?
Idézet tőle: parrotNem azt írtad,hogy a teszted szerint mar nem is vagy ,,annyira,,border?Bár lehet,keverlek!Nos,impulzivitás...nálam megvan.Durván.Mégis megmaradtam azonos néven,stb.
Nekem írtad?
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.26., 16:05Nem azt írtad,hogy a teszted szerint mar nem is vagy ,,annyira,,border?Bár lehet,keverlek!Nos,impulzivitás...nálam megvan.Durván.Mégis megmaradtam azonos néven,stb.
Nem azt írtad,hogy a teszted szerint mar nem is vagy ,,annyira,,border?Bár lehet,keverlek!Nos,impulzivitás...nálam megvan.Durván.Mégis megmaradtam azonos néven,stb.
Idézet tőle: The Overseer ekkor: 2016.10.26., 15:58Idézet tőle: MálnaKöszönöm, ez nagyon gyors volt!
😉
Idézet tőle: MálnaKöszönöm, ez nagyon gyors volt!
😉
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.26., 15:58Köszönöm, ez nagyon gyors volt!
Köszönöm, ez nagyon gyors volt!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.26., 15:49Lécci írjátok át a sexualitás topik címét SZexualitásra. Köszi!!
https://bura.hu/forum/talalkozok/sexualitas
Lécci írjátok át a sexualitás topik címét SZexualitásra. Köszi!!
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.10.26., 15:35Egy borderline-tól azt kérni, hogy ne viselkedjen impulzívan olyan, mintha a kakastól kérnénk, hogy ne kukorékoljon.
Egy borderline-tól azt kérni, hogy ne viselkedjen impulzívan olyan, mintha a kakastól kérnénk, hogy ne kukorékoljon.
Idézet tőle: wannabefixed ekkor: 2016.10.26., 15:06szerintem aranyos név a kiscsillag, egyáltalán nem nárcisztikus 🙂
szerintem aranyos név a kiscsillag, egyáltalán nem nárcisztikus 🙂
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.26., 14:57Atti-t kizárták.Nem önként távozott,így a nevét sem vehette vissza.S ki lehet olvasni a sorok között,hogy ki Hell...Csak jobban kell figyelni !A mondatokban nem mindig konkrét tényeket írunk le,elvonatkoztatunk,ködösítünk,szóval élünk az egyéb lehetőségekkel,amit a szívünk,lelkünk diktál.Azzal dolgozunk,ami van.
Atti-t kizárták.Nem önként távozott,így a nevét sem vehette vissza.S ki lehet olvasni a sorok között,hogy ki Hell...Csak jobban kell figyelni !A mondatokban nem mindig konkrét tényeket írunk le,elvonatkoztatunk,ködösítünk,szóval élünk az egyéb lehetőségekkel,amit a szívünk,lelkünk diktál.Azzal dolgozunk,ami van.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.26., 14:28Kiscsillag!Nem akkor jött a bosszú név,amikor a mentőt rádküldték?Elvileg azon a napon váltottál erre!Mikor Hulival ua.napon visszajöttetek ,akkor te feeling voltál,Huli Revenge.Bosszú a mentő után,aztán Kiscsillag újra,betűmegváltoztatással!
Kiscsillag!Nem akkor jött a bosszú név,amikor a mentőt rádküldték?Elvileg azon a napon váltottál erre!Mikor Hulival ua.napon visszajöttetek ,akkor te feeling voltál,Huli Revenge.Bosszú a mentő után,aztán Kiscsillag újra,betűmegváltoztatással!
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.26., 12:45Ez bajos, mert az összes tartalmad nem tudod kilistázni. A topikot igen, de a saját hszeid nem. Vissza kéne olvasni több ezer hsz-t.
Ez bajos, mert az összes tartalmad nem tudod kilistázni. A topikot igen, de a saját hszeid nem. Vissza kéne olvasni több ezer hsz-t.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.26., 12:37Akkor szerintem van, ha tényleg el szeretnéd tüntettetni a hozzászólásaid(ilyen-olyan okokból) vagy huzamosabb időre eltávolodnál.
Úgy viszont nincs, hogy eleged lesz és akkor törlés, majd vissza 2 hét múlva.
Akkor szerintem van, ha tényleg el szeretnéd tüntettetni a hozzászólásaid(ilyen-olyan okokból) vagy huzamosabb időre eltávolodnál.
Úgy viszont nincs, hogy eleged lesz és akkor törlés, majd vissza 2 hét múlva.
Idézet tőle: Red ekkor: 2016.10.26., 12:33Értelme nincs az öntörlésnek...
Ha nem akarok többet jönni nem lépek fel. Ha csak egy ideig nem akarok, akkor nem jövök 1 hétig vagy 2-ig.
A régi tagok sem törölték magukat. Egyszerűen csak nem jönnek évek óta és kész. Néha felnéznek ha van kedvük...
Értelme nincs az öntörlésnek...
Ha nem akarok többet jönni nem lépek fel. Ha csak egy ideig nem akarok, akkor nem jövök 1 hétig vagy 2-ig.
A régi tagok sem törölték magukat. Egyszerűen csak nem jönnek évek óta és kész. Néha felnéznek ha van kedvük...
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.26., 12:30Sztem nagyon jó, hogy lett törlés gomb megint. Nincsenek ilyenek, hogy jaaj, ugye töröltök, méér nem töröltök(mondjuk ilyenkor felmerül, hogy tényleg, miért telt ez néha napokba), mikor töröltök már végre....már 3 napja várok és nem vagyok törölve, de mégse töröljetek, jó? Igaz, napokig rángattam az istrángot, h töröljenek, de mégse.
Ez így tiszta sor. Rányomsz, repülsz, volt-nincs.
Sztem nagyon jó, hogy lett törlés gomb megint. Nincsenek ilyenek, hogy jaaj, ugye töröltök, méér nem töröltök(mondjuk ilyenkor felmerül, hogy tényleg, miért telt ez néha napokba), mikor töröltök már végre....már 3 napja várok és nem vagyok törölve, de mégse töröljetek, jó? Igaz, napokig rángattam az istrángot, h töröljenek, de mégse.
Ez így tiszta sor. Rányomsz, repülsz, volt-nincs.
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.10.26., 12:17Azért embereket azzal szivatni, hogy egyik héten megsértődöm és törlöm magam mint alma, következő héten meg mégsem tudok a fórum nélkül élni és visszajövök mint körte nem túl ildomos. Én ezt nevezem szórakozásnak. Aztán 2 kérdés után - mivel itt segíteni próbálunk egymásnak - kiderül, hogy jajj körtének ugyanaz a baja mint almának volt, nem egy személy véletlenül? De.
Legalább akkor egy néven regeljen már vissza az ember, vagy tegyen a bemutatkozásban erre utalást.
Azért embereket azzal szivatni, hogy egyik héten megsértődöm és törlöm magam mint alma, következő héten meg mégsem tudok a fórum nélkül élni és visszajövök mint körte nem túl ildomos. Én ezt nevezem szórakozásnak. Aztán 2 kérdés után - mivel itt segíteni próbálunk egymásnak - kiderül, hogy jajj körtének ugyanaz a baja mint almának volt, nem egy személy véletlenül? De.
Legalább akkor egy néven regeljen már vissza az ember, vagy tegyen a bemutatkozásban erre utalást.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.26., 12:01Szia Róka!Sokan próbálunk itt egymásnak segíteni,a magunk módján,laikusan,de talán valamennyi tapasztalattal is.Ahhoz,hogy valakinek érdemben válaszolni lehessen,jó tudni,mik is az előzmények,honnan hova tart.Ezt csak úgy lehet megoldani,ha tudjuk,kivel beszélünk,kinek írunk.A sok névváltoztatás ezt lehetetlenné teszi.
Szia Róka!Sokan próbálunk itt egymásnak segíteni,a magunk módján,laikusan,de talán valamennyi tapasztalattal is.Ahhoz,hogy valakinek érdemben válaszolni lehessen,jó tudni,mik is az előzmények,honnan hova tart.Ezt csak úgy lehet megoldani,ha tudjuk,kivel beszélünk,kinek írunk.A sok névváltoztatás ezt lehetetlenné teszi.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.10.26., 11:39És akkor mi van, ha uncsi?
Nem itt kell a szórakozást keresni.
Hadd döntsem már el, hogy mit akarok!
Vagy bárki!
Inkább azon kellene elgondolkodni, hogy miért teszitek ezt szóvá?
Mi a motiváció?
És akkor mi van, ha uncsi?
Nem itt kell a szórakozást keresni.
Hadd döntsem már el, hogy mit akarok!
Vagy bárki!
Inkább azon kellene elgondolkodni, hogy miért teszitek ezt szóvá?
Mi a motiváció?
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.10.26., 11:24Idézet tőle: parrotAztán majd újra visszajöttök...Más néven,más képpel...Az ember meg győzze követni.Mert itt mindenki marha stabil,eldobjuk a gyogyit,új élet stb.Két hét múlva meg.reg.vissza.
Ezzel nagyon egyetértek Parrot. Kicsit uncsi ez az impulzív törlés, majd visszajövés más néven, vajon rájönnek-e ki volt az eredeti stb. Gondolkodjon már valaki mielőtt törli magát. Lehet pár hétig szüneteltetni is a jelenlétet, amíg lenyugszik valaki.
Idézet tőle: parrotAztán majd újra visszajöttök...Más néven,más képpel...Az ember meg győzze követni.Mert itt mindenki marha stabil,eldobjuk a gyogyit,új élet stb.Két hét múlva meg.reg.vissza.
Ezzel nagyon egyetértek Parrot. Kicsit uncsi ez az impulzív törlés, majd visszajövés más néven, vajon rájönnek-e ki volt az eredeti stb. Gondolkodjon már valaki mielőtt törli magát. Lehet pár hétig szüneteltetni is a jelenlétet, amíg lenyugszik valaki.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.25., 20:14Sztem ez a kontent marad a helyén eddig is kevéssé volt bajos(kivéve ha valami problémás ügyről van szó), inkább az az észrevétel érkezett, hogy a megmaradó tartalom mellett miért látszik a felhasználónév egy anonim "gyűjtőfelhasználó" helyett. Így ugyanúgy kidobálja a google a törölt user hozzászólásait, nem megy sokra a törléssel..
DE gondolom, a távoli jövőben ez is egy megvalósítható opció lesz. 🙂
(Az ilyen "elszáll az agyam" és visszajövök egy hét múlva más eset, erre tényleg inkább a ne lépj be a megoldás.)
Sztem ez a kontent marad a helyén eddig is kevéssé volt bajos(kivéve ha valami problémás ügyről van szó), inkább az az észrevétel érkezett, hogy a megmaradó tartalom mellett miért látszik a felhasználónév egy anonim "gyűjtőfelhasználó" helyett. Így ugyanúgy kidobálja a google a törölt user hozzászólásait, nem megy sokra a törléssel..
DE gondolom, a távoli jövőben ez is egy megvalósítható opció lesz. 🙂
(Az ilyen "elszáll az agyam" és visszajövök egy hét múlva más eset, erre tényleg inkább a ne lépj be a megoldás.)
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.25., 14:15Bocsánat,nem konkrét személyhez írtam.Csak fárasztó,mikor a kérések,pl.törölj,csak a hozzászólás látszódjon,én ne,új név stb.Stb.Akkor nem kell belépni egy darabig.Ilyen egyszerű.
Bocsánat,nem konkrét személyhez írtam.Csak fárasztó,mikor a kérések,pl.törölj,csak a hozzászólás látszódjon,én ne,új név stb.Stb.Akkor nem kell belépni egy darabig.Ilyen egyszerű.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.25., 14:06Aztán majd újra visszajöttök...Más néven,más képpel...Az ember meg győzze követni.Mert itt mindenki marha stabil,eldobjuk a gyogyit,új élet stb.Két hét múlva meg.reg.vissza.
Aztán majd újra visszajöttök...Más néven,más képpel...Az ember meg győzze követni.Mert itt mindenki marha stabil,eldobjuk a gyogyit,új élet stb.Két hét múlva meg.reg.vissza.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.10.25., 14:02Öntörlés gomb visszaállítva kontent marad a helyén.
Öntörlés gomb visszaállítva kontent marad a helyén.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.10.25., 13:41Légyszi, ha lehet, akkor állítsátok vissza az öntörlés gombot!
Vagy itt lehet amúgy kérni, ha töröltetni szeretném magam?
Légyszi, ha lehet, akkor állítsátok vissza az öntörlés gombot!
Vagy itt lehet amúgy kérni, ha töröltetni szeretném magam?
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.10.21., 14:45Sziasztok Pottom és Kamionos!
Ilyen helyzet még nem volt a Búrán, és biztos vagyok benne, hogy nehéz ezt jól kezelni, nem tudjuk pontosan, mi az a feszültség kettőtök között, ami ilyen kétségbeesett módon tör ki.
De próbáljuk meg kezelni. Nem érzem, hogy bármelyikőtök is igazán bántani akarna egy másik Búrást, vagy akár egymást. Mély bizalmatlanságot érzek, amit a legkisebb megjegyzés is elszabadít.
Nem biztos, hogy egy ilyen nyilvános fórumon meg lehet ezt beszélni, csak annyit szeretnék mondani, hogy nem gondolom,hogy bármelyikőtök is direkt destruktív lenne.
Próbáljatok meg néhány nap szünetet tartani. Lehetséges ez?
Eszter
Sziasztok Pottom és Kamionos!
Ilyen helyzet még nem volt a Búrán, és biztos vagyok benne, hogy nehéz ezt jól kezelni, nem tudjuk pontosan, mi az a feszültség kettőtök között, ami ilyen kétségbeesett módon tör ki.
De próbáljuk meg kezelni. Nem érzem, hogy bármelyikőtök is igazán bántani akarna egy másik Búrást, vagy akár egymást. Mély bizalmatlanságot érzek, amit a legkisebb megjegyzés is elszabadít.
Nem biztos, hogy egy ilyen nyilvános fórumon meg lehet ezt beszélni, csak annyit szeretnék mondani, hogy nem gondolom,hogy bármelyikőtök is direkt destruktív lenne.
Próbáljatok meg néhány nap szünetet tartani. Lehetséges ez?
Eszter
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.21., 10:59Tisztelt szerkesztőség. Mivel nincs semmiféle diagom, bátran tegyetek. ki. Úgy gondolom, lassan ez az egyetlen ésszerű lépés. Én nem fogok új reget csinálni. pöttöm voltam leszek.
továbbra is tisztelettel: egy régi tag.
Tisztelt szerkesztőség. Mivel nincs semmiféle diagom, bátran tegyetek. ki. Úgy gondolom, lassan ez az egyetlen ésszerű lépés. Én nem fogok új reget csinálni. pöttöm voltam leszek.
továbbra is tisztelettel: egy régi tag.
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.21., 05:40Krisz, tegnap írtam Eszternek h kérem a torlesem, de a tartalom maradjon. Te is még tudod ezt csinálni? Ha igen akkor legyszi tedd már még.
Koszonom!
Krisz, tegnap írtam Eszternek h kérem a torlesem, de a tartalom maradjon. Te is még tudod ezt csinálni? Ha igen akkor legyszi tedd már még.
Koszonom!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.10.20., 08:34Volt itt Miskolc mellett egy igen jó összejövetel, Eszter is eljött Budapestről. Dokumentum Filmet is forgattak. Az itt felvett képkockák a Film csupán egy pár jelenete lesz, ha jól értelmeztem. Azt beszéltük Eszterrel igen jó helyszín lenne jövő Nyáron egy következő nagyobb öszejövetelre. Majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok addig.
Mindenkinek pozitív energiákat kívánok! (holdfény szorítok ) Legyetek jók!
Üdv,
Krisz
Ui: ezt a törlés dolgot még át kéne gondolni jobban, állandóan bajok vannak belőle.
Volt itt Miskolc mellett egy igen jó összejövetel, Eszter is eljött Budapestről. Dokumentum Filmet is forgattak. Az itt felvett képkockák a Film csupán egy pár jelenete lesz, ha jól értelmeztem. Azt beszéltük Eszterrel igen jó helyszín lenne jövő Nyáron egy következő nagyobb öszejövetelre. Majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok addig.
Mindenkinek pozitív energiákat kívánok! (holdfény szorítok ) Legyetek jók!
Üdv,
Krisz
Ui: ezt a törlés dolgot még át kéne gondolni jobban, állandóan bajok vannak belőle.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.20., 04:59Krisz!!! Ne mááá! Megszüntetted a suicid gombot?? Mi lesz most? Linkeljek videjót?
Krisz!!! Ne mááá! Megszüntetted a suicid gombot?? Mi lesz most? Linkeljek videjót?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.20., 04:20Idézet tőle: Kriszjelenleg egyszerű megoldással nem tudom ezeket a problémákat automatizálni, úgyhogy levettem a törlési lehetőséget, és minden marad mint régen volt: eszterrel lehet egyeztetni a felmerült szituációkban. üdv, krisz
Köszönöm a választ!
Idézet tőle: Kriszjelenleg egyszerű megoldással nem tudom ezeket a problémákat automatizálni, úgyhogy levettem a törlési lehetőséget, és minden marad mint régen volt: eszterrel lehet egyeztetni a felmerült szituációkban. üdv, krisz
Köszönöm a választ!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.20., 04:20Lehet kérni egy Trittico oldalt?
A gyógyszerek szekcióba?
Antidepresszánsok, brintellix és coaxil alá.
Lehet kérni egy Trittico oldalt?
A gyógyszerek szekcióba?
Antidepresszánsok, brintellix és coaxil alá.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.10.14., 13:50jelenleg egyszerű megoldással nem tudom ezeket a problémákat automatizálni, úgyhogy levettem a törlési lehetőséget, és minden marad mint régen volt: eszterrel lehet egyeztetni a felmerült szituációkban. üdv, krisz
jelenleg egyszerű megoldással nem tudom ezeket a problémákat automatizálni, úgyhogy levettem a törlési lehetőséget, és minden marad mint régen volt: eszterrel lehet egyeztetni a felmerült szituációkban. üdv, krisz
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.14., 13:47Sztem az lenne a szuper, HA a tartalom nem repülne(csak kérésre), DE a hozzászóló neve, beazonosíthatósága eltűnne...
Így ha valaki visszaolvasna, ki tudná silabizálni úgy kb, kinek reagáltak, lenne folytonosság, viszont a pontos személy nem lenne már meg.
Sztem az lenne a szuper, HA a tartalom nem repülne(csak kérésre), DE a hozzászóló neve, beazonosíthatósága eltűnne...
Így ha valaki visszaolvasna, ki tudná silabizálni úgy kb, kinek reagáltak, lenne folytonosság, viszont a pontos személy nem lenne már meg.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.14., 13:30Idézet tőle: KriszMálna! Reagálva felvetésedre, ezentúl minden tartalom "repül", ha törli magát a felhasználó. Üdv, Krisz
Bocs Krisz, nem akarok palotaforradalmat. Annak sok értelme nincs, hogy ha valaki törli magát, akkor az összes hozzászólása ÉS a rájuk érkezett válaszok is törlődnek. Vagy csak az ő hozzászólásai törlődnek? Akkor meg ott lesznek a válaszok a levegőben. "Csak" annyi kéne (biztos nem egyszerű), hogy a NEVE (nickje) NE LEGYEN OTT a hozzászólásai mellett.
(Bocs, hogy nem vettem fel, dolgozom és nem szabad telefonálnunk itt bent.)
Idézet tőle: KriszMálna! Reagálva felvetésedre, ezentúl minden tartalom "repül", ha törli magát a felhasználó. Üdv, Krisz
Bocs Krisz, nem akarok palotaforradalmat. Annak sok értelme nincs, hogy ha valaki törli magát, akkor az összes hozzászólása ÉS a rájuk érkezett válaszok is törlődnek. Vagy csak az ő hozzászólásai törlődnek? Akkor meg ott lesznek a válaszok a levegőben. "Csak" annyi kéne (biztos nem egyszerű), hogy a NEVE (nickje) NE LEGYEN OTT a hozzászólásai mellett.
(Bocs, hogy nem vettem fel, dolgozom és nem szabad telefonálnunk itt bent.)
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.10.14., 12:08Málna! Reagálva felvetésedre, ezentúl minden tartalom "repül", ha törli magát a felhasználó. Üdv, Krisz
Málna! Reagálva felvetésedre, ezentúl minden tartalom "repül", ha törli magát a felhasználó. Üdv, Krisz
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2016.10.14., 10:55Idézet tőle: babarczyeszterSzia Zsolt,
igazad van, ha Zombori.P ügyében írsz. Sajnos Krisz a rossz törlés gombot nyomta meg, minek következtében az összes hozzászólása és a hozzá kapcsolódó válaszok is eltűntek. Fel volt zaklatva, a videó nagyon felkavarta.
A rendszer olyan, hogy van ilyen törlésre lehetőség, nem szoktuk alkalmazni, de már előfordult, ha valaki jó indokkal a teljes törlését kérte.
Kérlek, vegyétek tekintetbe, hogy a moderálás nem móka. A legtöbb ilyen oldalon nagyon hamar elszabadulnak az indulatok. Ezért moderálnunk kell. Mivel én már aludtam, amikor Krisz ezt a problémát találta, és nagyon fel volt dúlva, jóváhagytam, hogy törölje a szóban forgó hozzászólást, és tiltsa le Zombori.P-t. Nem gondoltam, hogy teljesen eltünteti, de ha valaki fel van dúlva, könnyű mellé nyúlni.
Eszter
Szia Eszter!
Tudom, hogy a moderáció munka és szükség van rá. De ez a módszer, vagyis hogy valakit totálisan megsemmisíteni számomra félelmetes, főleg, mert elég lett volna egy mondat, ami magyarázatot és nyugalmat adott volna. Például hogy "Zombori szabályt sértett, ezért fél évre ki van tiltva, hozzászólásait töröltem, xy moderátor". Így meg olyan, mint ha valakinek lekevernek egy óriási pofont és se előtte se utána nem szólnak hozzá egy szót sem.
Elnézést a káromkodásért, a para néha ezt hozza ki belőlem. Ez a tisztogatás több szorongást okozott nekem, mint bármi az elmúlt napokban.
Idézet tőle: babarczyeszterSzia Zsolt,
igazad van, ha Zombori.P ügyében írsz. Sajnos Krisz a rossz törlés gombot nyomta meg, minek következtében az összes hozzászólása és a hozzá kapcsolódó válaszok is eltűntek. Fel volt zaklatva, a videó nagyon felkavarta.
A rendszer olyan, hogy van ilyen törlésre lehetőség, nem szoktuk alkalmazni, de már előfordult, ha valaki jó indokkal a teljes törlését kérte.
Kérlek, vegyétek tekintetbe, hogy a moderálás nem móka. A legtöbb ilyen oldalon nagyon hamar elszabadulnak az indulatok. Ezért moderálnunk kell. Mivel én már aludtam, amikor Krisz ezt a problémát találta, és nagyon fel volt dúlva, jóváhagytam, hogy törölje a szóban forgó hozzászólást, és tiltsa le Zombori.P-t. Nem gondoltam, hogy teljesen eltünteti, de ha valaki fel van dúlva, könnyű mellé nyúlni.
Eszter
Szia Eszter!
Tudom, hogy a moderáció munka és szükség van rá. De ez a módszer, vagyis hogy valakit totálisan megsemmisíteni számomra félelmetes, főleg, mert elég lett volna egy mondat, ami magyarázatot és nyugalmat adott volna. Például hogy "Zombori szabályt sértett, ezért fél évre ki van tiltva, hozzászólásait töröltem, xy moderátor". Így meg olyan, mint ha valakinek lekevernek egy óriási pofont és se előtte se utána nem szólnak hozzá egy szót sem.
Elnézést a káromkodásért, a para néha ezt hozza ki belőlem. Ez a tisztogatás több szorongást okozott nekem, mint bármi az elmúlt napokban.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.13., 08:37Idézet tőle: babarczyeszterSzia Zsolt,
Eszter
Eszter, továbbra is annyi a probléma, hogy
a) (most már) valaki törölheti magát, de továbbra is látszik a hozzászólásai mellett a korábbi nickje
b) valaki saját kérésre vagy a ti döntésetek miatt TELJESEN törlődik (minden hozzászólása és az azokra írt válaszok is).
Nem lehetne, hogy végre az legyen, hogy ha valaki törli magát, akkor a hozzászólásai mellett NE látsszon a korábbi nickje? Ez más fórumokon is így szokás.
Idézet tőle: babarczyeszterSzia Zsolt,
Eszter
Eszter, továbbra is annyi a probléma, hogy
a) (most már) valaki törölheti magát, de továbbra is látszik a hozzászólásai mellett a korábbi nickje
b) valaki saját kérésre vagy a ti döntésetek miatt TELJESEN törlődik (minden hozzászólása és az azokra írt válaszok is).
Nem lehetne, hogy végre az legyen, hogy ha valaki törli magát, akkor a hozzászólásai mellett NE látsszon a korábbi nickje? Ez más fórumokon is így szokás.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.10.13., 08:09Szia Zsolt,
Eszter
Szia Zsolt,
Eszter
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2016.10.12., 20:20A büdös kurva szájbakúrt félhülye szervilis moderációt kérdezném nagy tisztelettel és végtelen türelemmel, hogy válaszoljon a kérdésemre.
Lenne szíves valaki megmondani, hogy mi söpört itt végig?
Technikai malőr?
Öntörlés?
Moderáció?
Engem kicsit paráztat, hogy valaki olyan módon tűnik el, hogy a szó szoros értelmében nyoma sem marad. Volt ilyenre már példa, hogy még azok a hozzászólások is eltúnnek, amiben neki válaszoltak? Mintha nem is létezett volna...
A büdös kurva szájbakúrt félhülye szervilis moderációt kérdezném nagy tisztelettel és végtelen türelemmel, hogy válaszoljon a kérdésemre.
Lenne szíves valaki megmondani, hogy mi söpört itt végig?
Technikai malőr?
Öntörlés?
Moderáció?
Engem kicsit paráztat, hogy valaki olyan módon tűnik el, hogy a szó szoros értelmében nyoma sem marad. Volt ilyenre már példa, hogy még azok a hozzászólások is eltúnnek, amiben neki válaszoltak? Mintha nem is létezett volna...
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.12., 20:07Delia jól megfogalmazta,nem csak a belinkelt anyag volt ,ami kiváltotta az ellenérzést bennem,de egy jó hosszú körítésben ecsetelte szinte élvezettel,milyen érdekes dolog történik stb.Fura az egész ügy,én meg inkább nem szólok most,mert nincs lehetősége választ adni.Megvédeni magát,vagy tisztázni.Sajnálom,érdekes hozzászólásai voltak,mindig elolvastam.Bár nagyon nem értettem vele egyet legtöbbször,kicsit más megvilágításba tette az egész gyógyszerügyet.
Delia jól megfogalmazta,nem csak a belinkelt anyag volt ,ami kiváltotta az ellenérzést bennem,de egy jó hosszú körítésben ecsetelte szinte élvezettel,milyen érdekes dolog történik stb.Fura az egész ügy,én meg inkább nem szólok most,mert nincs lehetősége választ adni.Megvédeni magát,vagy tisztázni.Sajnálom,érdekes hozzászólásai voltak,mindig elolvastam.Bár nagyon nem értettem vele egyet legtöbbször,kicsit más megvilágításba tette az egész gyógyszerügyet.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 19:56Idézet tőle: delia0de tényleg mennem kell aludni 🙂
Szép álmokat!
Idézet tőle: delia0de tényleg mennem kell aludni 🙂
Szép álmokat!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 19:55de tényleg mennem kell aludni 🙂
de tényleg mennem kell aludni 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.12., 19:55Idézet tőle: Zsolt2
igen, a válaszok is eltűnnek, ha valakit törölnek az oldalról, és az összes hsz-t akkor az arra érkezett válaszok is törlődnek
Idézet tőle: Zsolt2
igen, a válaszok is eltűnnek, ha valakit törölnek az oldalról, és az összes hsz-t akkor az arra érkezett válaszok is törlődnek