Szerkesztőségi üzenetek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.18., 21:31Idézet tőle: babarczyeszterSziasztok!
A rendszerből 4 órányi anyag elveszett, mert vissza kellett állnunk egy korábbi időpontra.
A visszaállítás oka az volt, hogy Róka felhasználó hozzászólásait Krisz mind törölte, félreértve egy helyzetet.
A Búrán néhány hónapja működő öntörlés a profilodat letiltja, de a hozzászólásaidat nem törli. A hozzászólásait mindenki kitörölheti, szerkesztheti saját maga, _mielőtt_ a profilját törölné.
Összes hozzászólást profil törléssel nem lehet törölni. Ennek az az oka, hogy egy-egy beszélgetés érthetetlenné válik, ha egy felhasználó hozzászólását és a hozzá kapcsolódó hozzászólásokat mind töröljük (márpedig a törlés sajnos így működik).
Ez azt is jelenti, hogy az általatok posztolt szövegekhez fűződő jogaitok a következők: bárki szerkesztheti a saját tartalmait, beleértve a törlésüket is. Bárki törölheti a saját profilját, ezzel anonimmá téve a saját hozzászólásait.
A Búra felhasználójának nem joga, hogy kérje minden tartalma törlését. Az összes tartalom végleges törlése vagy elrejtése kizárólagosan a moderátorokra, illetve rám tartozó döntés, és mindig egyedi mérlegelést kíván.
A Búrán sokan vannak érzelmileg, hangulatilag ingadozó emberek -- kevés kivétellel mindenki az. Egy érzelmi hangulatváltáskor hajlamosabbak vagyunk impulzív döntést hozni, amelyet később megbánunk (lásd Róka profil-törléseit, amelyeket megbánt, és amelyekből a ma délutáni visszaállás eredt).
Ha úgy érzitek, hogy a profil-törlés túl nagy csábítás egy-egy öndestruktív pillanatban, megszüntetjük ezt a gombot. Erről szeretném kérni a véleményeteket.
Eszter
"Bárki törölheti a saját profilját, ezzel anonimmá téve a saját hozzászólásait."
Csak tegyük hozzá, hogy évekig úgy működött ez, hogy kiírta, hogy "zen buddhizmus nyugalma áradjon bennem szét - törölt tag". Mikor a törlésnek kábé akkor van értelme, ha az látszik, hogy "törölt tag".
Idézet tőle: babarczyeszterSziasztok!
A rendszerből 4 órányi anyag elveszett, mert vissza kellett állnunk egy korábbi időpontra.
A visszaállítás oka az volt, hogy Róka felhasználó hozzászólásait Krisz mind törölte, félreértve egy helyzetet.
A Búrán néhány hónapja működő öntörlés a profilodat letiltja, de a hozzászólásaidat nem törli. A hozzászólásait mindenki kitörölheti, szerkesztheti saját maga, _mielőtt_ a profilját törölné.
Összes hozzászólást profil törléssel nem lehet törölni. Ennek az az oka, hogy egy-egy beszélgetés érthetetlenné válik, ha egy felhasználó hozzászólását és a hozzá kapcsolódó hozzászólásokat mind töröljük (márpedig a törlés sajnos így működik).
Ez azt is jelenti, hogy az általatok posztolt szövegekhez fűződő jogaitok a következők: bárki szerkesztheti a saját tartalmait, beleértve a törlésüket is. Bárki törölheti a saját profilját, ezzel anonimmá téve a saját hozzászólásait.
A Búra felhasználójának nem joga, hogy kérje minden tartalma törlését. Az összes tartalom végleges törlése vagy elrejtése kizárólagosan a moderátorokra, illetve rám tartozó döntés, és mindig egyedi mérlegelést kíván.
A Búrán sokan vannak érzelmileg, hangulatilag ingadozó emberek -- kevés kivétellel mindenki az. Egy érzelmi hangulatváltáskor hajlamosabbak vagyunk impulzív döntést hozni, amelyet később megbánunk (lásd Róka profil-törléseit, amelyeket megbánt, és amelyekből a ma délutáni visszaállás eredt).
Ha úgy érzitek, hogy a profil-törlés túl nagy csábítás egy-egy öndestruktív pillanatban, megszüntetjük ezt a gombot. Erről szeretném kérni a véleményeteket.
Eszter
"Bárki törölheti a saját profilját, ezzel anonimmá téve a saját hozzászólásait."
Csak tegyük hozzá, hogy évekig úgy működött ez, hogy kiírta, hogy "zen buddhizmus nyugalma áradjon bennem szét - törölt tag". Mikor a törlésnek kábé akkor van értelme, ha az látszik, hogy "törölt tag".
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.18., 21:28Idézet tőle: A vágy villamosaSzia!
Öntörléssel töröltem a korábbi profilokat és most nem tudok belépni, azt írja, hogy zárolva van.
Idézet tőle: babarczyeszterMilyen okból nem használod a korábbi profilokat? Egy email címhez egy profil tartozhat, de ha valaki elfelejti a jelszavát, kérhet újat. Ha letiltottuk azon a néven, annak oka volt, de a tiltás feloldható. Nem tilos több profilt regisztrálni, de mi is jobban szeretjük, ha valaki mindig ugyanazon névvel szerepel.
Kész. Ez az én estém. Ha törölted magad, akkor hogy tudnál már visszalépni?
Igen, akkor így jártál, akkor csinálj egy ötödik email címet és regisztrálj újra.
Idézet tőle: A vágy villamosaSzia!
Öntörléssel töröltem a korábbi profilokat és most nem tudok belépni, azt írja, hogy zárolva van.
Idézet tőle: babarczyeszterMilyen okból nem használod a korábbi profilokat? Egy email címhez egy profil tartozhat, de ha valaki elfelejti a jelszavát, kérhet újat. Ha letiltottuk azon a néven, annak oka volt, de a tiltás feloldható. Nem tilos több profilt regisztrálni, de mi is jobban szeretjük, ha valaki mindig ugyanazon névvel szerepel.
Kész. Ez az én estém. Ha törölted magad, akkor hogy tudnál már visszalépni?
Igen, akkor így jártál, akkor csinálj egy ötödik email címet és regisztrálj újra.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.18., 21:20Egész egyszerűen azért kell öntörlés gomb, mert kell. És kész. Ezen nincs mit vitázni.
Ha valakinek gondja van azzal, hogy mégis mi a jó lófüttyért töröltem magam, majd jöttem vissza más nick-kel, az az ő baja.
Egész egyszerűen azért kell öntörlés gomb, mert kell. És kész. Ezen nincs mit vitázni.
Ha valakinek gondja van azzal, hogy mégis mi a jó lófüttyért töröltem magam, majd jöttem vissza más nick-kel, az az ő baja.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.18., 17:36most probaljuk a torlest
most probaljuk a torlest
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.11.18., 17:00Krisszel úgy állapodtunk megy, hogy anonim legyen. Nem tudom, miért nem lesz most anonim, egy időben az volt, rákérdezek.
Ez egy közösség, így gyakran mindenkit érint, ami egy személlyel történik. Egyébként nem közvetlenül Róka törölte a saját hozzászólásait, azokat Krisz törölte, mert felkapta a vizet azon, hogy Róka törölte magát... Ő is impulzív.
Én nem szívesen beszélek hisztiről, mert bár rám nem jellemző ilyen szintű impulzivitás, látom, hogy nagyon el tud önteni egy érzés, különösen bordikat, de másokat is. Jó lenne gondolkodni azon, hogyan tudjuk ezt megakadályozni.
Én is úgy látom, mint CatEye, hogy aki törli magát, az szinte mindig visszajön. Volt egy-két kivétel 16 év alatt, de a szabály az, hogy vissza szeretne jönni, a törlés valamilyen hirtelen harag, önagresszió, kétségbeesés lenyomata, és valamilyen befejezetlenség, elintézetlenség marad utána.
Aki végleg megy el, az dráma és törlés nélkül megy el, pontosabban egyszerűen csak nem jön, mert jobban van.
Krisszel úgy állapodtunk megy, hogy anonim legyen. Nem tudom, miért nem lesz most anonim, egy időben az volt, rákérdezek.
Ez egy közösség, így gyakran mindenkit érint, ami egy személlyel történik. Egyébként nem közvetlenül Róka törölte a saját hozzászólásait, azokat Krisz törölte, mert felkapta a vizet azon, hogy Róka törölte magát... Ő is impulzív.
Én nem szívesen beszélek hisztiről, mert bár rám nem jellemző ilyen szintű impulzivitás, látom, hogy nagyon el tud önteni egy érzés, különösen bordikat, de másokat is. Jó lenne gondolkodni azon, hogyan tudjuk ezt megakadályozni.
Én is úgy látom, mint CatEye, hogy aki törli magát, az szinte mindig visszajön. Volt egy-két kivétel 16 év alatt, de a szabály az, hogy vissza szeretne jönni, a törlés valamilyen hirtelen harag, önagresszió, kétségbeesés lenyomata, és valamilyen befejezetlenség, elintézetlenség marad utána.
Aki végleg megy el, az dráma és törlés nélkül megy el, pontosabban egyszerűen csak nem jön, mert jobban van.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.11.18., 13:28Egy érzelmi hangulatváltáskor hajlamosabbak vagyunk impulzív döntést hozni, amelyet később megbánunk (lásd Róka profil-törléseit, amelyeket megbánt, és amelyekből a ma délutáni visszaállás eredt).
na, itt megálltam egy pillanatra...
Sajnálatos dolog ez, de azért suttyantani x órányi anyagot, mert valaki valamit megbánt...
Törölte, megvan a következménye. Pont. Mi köze ehhez a többi felhasználónak? Azért visszapörgetni valamit, mert egy valaki átgondolatlan volt? Mi van a többi felhasználó jogaival, akit zavarnak az eltűnt hszek....egy ember miatt összekavarni a rendszert?
Egy érzelmi hangulatváltáskor hajlamosabbak vagyunk impulzív döntést hozni, amelyet később megbánunk (lásd Róka profil-törléseit, amelyeket megbánt, és amelyekből a ma délutáni visszaállás eredt).
na, itt megálltam egy pillanatra...
Sajnálatos dolog ez, de azért suttyantani x órányi anyagot, mert valaki valamit megbánt...
Törölte, megvan a következménye. Pont. Mi köze ehhez a többi felhasználónak? Azért visszapörgetni valamit, mert egy valaki átgondolatlan volt? Mi van a többi felhasználó jogaival, akit zavarnak az eltűnt hszek....egy ember miatt összekavarni a rendszert?
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.11.18., 13:18A Búrán néhány hónapja működő öntörlés a profilodat letiltja, de a hozzászólásaidat nem törli. A hozzászólásait mindenki kitörölheti, szerkesztheti saját maga, _mielőtt_ a profilját törölné.
Már ha megtalálja a hozzászólásait. Ugyanis csak a topikot listázza ki. Persze pár nap alatt biztos minden végigolvasható. Ezért szeretnék inkább az emberek, ha az összes hozzászólásuk törlődne, mert egyenként nehezen tudják kibogarászni, mit kéne törölniük, egyáltalán, hova és mit írtak.
Bárki törölheti a saját profilját, ezzel anonimmá téve a saját hozzászólásait.
Eddig nem lett a törölt felhasználóból anonim. ha ez azóta változott, az tök jó. Korábban ugyanúgy ott virított a nick, hiába törölte, mögötte a "nem ellenőrzött felhasználó" jelző.
(nem próbálja ki valaki, megmarad-e a nickje? :D)
Már ha megtalálja a hozzászólásait. Ugyanis csak a topikot listázza ki. Persze pár nap alatt biztos minden végigolvasható. Ezért szeretnék inkább az emberek, ha az összes hozzászólásuk törlődne, mert egyenként nehezen tudják kibogarászni, mit kéne törölniük, egyáltalán, hova és mit írtak.
Bárki törölheti a saját profilját, ezzel anonimmá téve a saját hozzászólásait.
Eddig nem lett a törölt felhasználóból anonim. ha ez azóta változott, az tök jó. Korábban ugyanúgy ott virított a nick, hiába törölte, mögötte a "nem ellenőrzött felhasználó" jelző.
(nem próbálja ki valaki, megmarad-e a nickje? :D)
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.11.17., 21:41Szeretnék bocsánatot kérni a törléseim és meggondolásaim miatt.
Valóban elég keményen tükrözi azt a bizonytalanságot, ami bennem van.
Róka bevált.
Róka marad.
Bárki talál meg.
Lehet inkább Nyúlcipő legyek?
Képtelen vagyok bármiben dönteni.
Még a legapróbb dolgokban is/se.
Szeretnék bocsánatot kérni a törléseim és meggondolásaim miatt.
Valóban elég keményen tükrözi azt a bizonytalanságot, ami bennem van.
Róka bevált.
Róka marad.
Bárki talál meg.
Lehet inkább Nyúlcipő legyek?
Képtelen vagyok bármiben dönteni.
Még a legapróbb dolgokban is/se.
Idézet tőle: Árvalányka ekkor: 2016.11.17., 21:03sziasztok...volt egy bejegyzásem: beszélni kell...miért lett törölve? rosszat írtam?
sziasztok...volt egy bejegyzásem: beszélni kell...miért lett törölve? rosszat írtam?
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.17., 20:14Esetleg többlépéses öntörlés?1.öntörlés gomb
2.ha törlöd magad,ezek s ezek megmaradnak továbbra is.
.3.Kilépési lehetőséged is van.
4.Továbbra is élni kívánsz az öntörléssel?
5.Törölted magad,gratulálunk!
Esetleg többlépéses öntörlés?1.öntörlés gomb
2.ha törlöd magad,ezek s ezek megmaradnak továbbra is.
.3.Kilépési lehetőséged is van.
4.Továbbra is élni kívánsz az öntörléssel?
5.Törölted magad,gratulálunk!
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.11.17., 20:02Miért kell másnak munkát csinálni a sok törölgetéssel?
Akinek éppen elege van, tele a hócipője, ne jelentkezzen be 1 hónapig, aztán ha lenyugodott és szükségét érzi, visszatér.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy minden öntörlést használó ember visszatért a fórumra, máshol mégannyi megnyugvást sem talált. Ehhez elég csak kilépni, nem kell a teátrális öntörlés, távozás. Az a pszichodrámára való, szerintem...
Miért kell másnak munkát csinálni a sok törölgetéssel?
Akinek éppen elege van, tele a hócipője, ne jelentkezzen be 1 hónapig, aztán ha lenyugodott és szükségét érzi, visszatér.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy minden öntörlést használó ember visszatért a fórumra, máshol mégannyi megnyugvást sem talált. Ehhez elég csak kilépni, nem kell a teátrális öntörlés, távozás. Az a pszichodrámára való, szerintem...
Idézet tőle: hiszti ekkor: 2016.11.17., 19:40Szerintem legyen öntörlés, hiszen minden oldalon létezik ilyen. A nagyokon is (facebook, google+, gmail, tumblr, twitter stb) de egy sima családi vállalkozás honlapján is lehetséges a regisztráció törlése. Én úgy gondolom, hogy ez egyfajta jog, ha nem akarok valahol tag maradni, akkor kiléphetek, vagy mondjuk úgy "szabad kilépnem".
Szerintem legyen öntörlés, hiszen minden oldalon létezik ilyen. A nagyokon is (facebook, google+, gmail, tumblr, twitter stb) de egy sima családi vállalkozás honlapján is lehetséges a regisztráció törlése. Én úgy gondolom, hogy ez egyfajta jog, ha nem akarok valahol tag maradni, akkor kiléphetek, vagy mondjuk úgy "szabad kilépnem".
Idézet tőle: Vadmeggy ekkor: 2016.11.17., 19:23Szerintem maradhat az öntörlés. Van, amikor valakinek minden inger kritika, és fáj, magára vesz (jártam már így, a facebook-tól ezért váltam meg...bár néha csábítanak vissza, merthogy ott lehet kapcsolatot tartani meg ismerkedni...).
Szerintem maradhat az öntörlés. Van, amikor valakinek minden inger kritika, és fáj, magára vesz (jártam már így, a facebook-tól ezért váltam meg...bár néha csábítanak vissza, merthogy ott lehet kapcsolatot tartani meg ismerkedni...).
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.17., 19:07Én azon gondolkodom,hogy ötödszörre mi lesz a nickem? A jövőbe látás előre vivő.Mert amit két ember tud,az már nem titok úgy látom.
Én felőlem az törli magát aki akarja.És ha ez egy anonim fórum ,akkor elvileg kizárást von maga után a másik személyének nyilvánosságra hozatala.
Szerintetek lehet ma a nyakunkban "pszichés beteg vagyok" táblával szaladgálni a világban?Ez itt a probléma szerintem,főleg ha a hozzá hasonlóktól SEM VÁRHAT SEMMI JÓT AZ EMBER.
Én azon gondolkodom,hogy ötödszörre mi lesz a nickem? A jövőbe látás előre vivő.Mert amit két ember tud,az már nem titok úgy látom.
Én felőlem az törli magát aki akarja.És ha ez egy anonim fórum ,akkor elvileg kizárást von maga után a másik személyének nyilvánosságra hozatala.
Szerintetek lehet ma a nyakunkban "pszichés beteg vagyok" táblával szaladgálni a világban?Ez itt a probléma szerintem,főleg ha a hozzá hasonlóktól SEM VÁRHAT SEMMI JÓT AZ EMBER.
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.11.17., 18:55Szerintem szedjük ki az öntörlés gombot. Bár engem maga ez az impulzív viselkedés nem zavar, hogy törli valaki magát, ez önmagát minősíti, engem leginkább egy hisztis gyerekre emlékeztet, az viszont annál inkább, hogy utána teljesen más néven regelnek az emberek. Pont ez Rókára nem vonatkozik, mert ő mindig felismerhetően hasonló névvel regelt vissza.
Sajnálom az elveszett üzeneteket.:(
Szerintem szedjük ki az öntörlés gombot. Bár engem maga ez az impulzív viselkedés nem zavar, hogy törli valaki magát, ez önmagát minősíti, engem leginkább egy hisztis gyerekre emlékeztet, az viszont annál inkább, hogy utána teljesen más néven regelnek az emberek. Pont ez Rókára nem vonatkozik, mert ő mindig felismerhetően hasonló névvel regelt vissza.
Sajnálom az elveszett üzeneteket.:(
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.11.17., 18:41Sziasztok!
Eszter
Sziasztok!
Eszter
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.17., 18:26Idézet tőle: KleóMi a baj, Holdfény?
Maradj itt velünk!
Miért,Ti hol vagytok?
..na mindegy...ne offoljátok szét a fórumot!
Holdfény,sajnálom ,hogy így érzel,de azt hiszem megértem.
Idézet tőle: KleóMi a baj, Holdfény?
Maradj itt velünk!
Miért,Ti hol vagytok?
..na mindegy...ne offoljátok szét a fórumot!
Holdfény,sajnálom ,hogy így érzel,de azt hiszem megértem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.17., 17:52Tisztelt üzemeltetők!
Írtam egy hsz-t a skizofrénia 3.5 fórumba ,erre levágta a gépemet a rendszer,nem tudtam elérni 5 percig a burát,(-visszaállítás- felirat jelent meg fekete alapon a monitoromon) most meg ,hogy vissza enged a rendszer,látom,hogy eltűnt onnan vagy 4 hozzászólás ha jól látom.Mi ennek az értelme?
Tisztelt üzemeltetők!
Írtam egy hsz-t a skizofrénia 3.5 fórumba ,erre levágta a gépemet a rendszer,nem tudtam elérni 5 percig a burát,(-visszaállítás- felirat jelent meg fekete alapon a monitoromon) most meg ,hogy vissza enged a rendszer,látom,hogy eltűnt onnan vagy 4 hozzászólás ha jól látom.Mi ennek az értelme?
Idézet tőle: A vágy villamosa ekkor: 2016.11.17., 12:57Szia!
Szia!
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.11.17., 12:49Milyen okból nem használod a korábbi profilokat? Egy email címhez egy profil tartozhat, de ha valaki elfelejti a jelszavát, kérhet újat. Ha letiltottuk azon a néven, annak oka volt, de a tiltás feloldható. Nem tilos több profilt regisztrálni, de mi is jobban szeretjük, ha valaki mindig ugyanazon névvel szerepel.
Milyen okból nem használod a korábbi profilokat? Egy email címhez egy profil tartozhat, de ha valaki elfelejti a jelszavát, kérhet újat. Ha letiltottuk azon a néven, annak oka volt, de a tiltás feloldható. Nem tilos több profilt regisztrálni, de mi is jobban szeretjük, ha valaki mindig ugyanazon névvel szerepel.
Idézet tőle: A vágy villamosa ekkor: 2016.11.17., 12:39Szia!
1. Érdeklődni szeretnék, hogy most ahányszor törlöm magam és új profilt szeretnék, akkor új email címmel tudom csak megtenni?
2. Ha régi névvel szeretnék visszajönni, akkor azt nem lehet úgymond "kérvényezni" itt?
Mivel már van most legalább 4 profilom 4 különböző email címmel regisztrálva.
Köszönöm előre is a választ.
Szia!
1. Érdeklődni szeretnék, hogy most ahányszor törlöm magam és új profilt szeretnék, akkor új email címmel tudom csak megtenni?
2. Ha régi névvel szeretnék visszajönni, akkor azt nem lehet úgymond "kérvényezni" itt?
Mivel már van most legalább 4 profilom 4 különböző email címmel regisztrálva.
Köszönöm előre is a választ.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.16., 17:38Idézet tőle: Krisz[@Málna]
A) Direkte így van.
B) Ha nem a gyógyszerhez tartozott a hozzászólás jogos a törlés, ha oda tartozott, biztos nem bántó jelleggel történt a törlés. Van egy ilyen mondás: "Csak az nem hiibázik, aki nem dolgozik."
Remélem sikerült helytállóan válaszolni.
Derűsebb napot!
Üdv,
Krisz
Köszi, Krisz, aranyos vagy, hogy válaszoltál.
Idézet tőle: Krisz[@Málna]
A) Direkte így van.
B) Ha nem a gyógyszerhez tartozott a hozzászólás jogos a törlés, ha oda tartozott, biztos nem bántó jelleggel történt a törlés. Van egy ilyen mondás: "Csak az nem hiibázik, aki nem dolgozik."
Derűsebb napot!
Üdv,
Krisz
Köszi, Krisz, aranyos vagy, hogy válaszoltál.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.16., 10:09https://www.youtube.com/watch?v=OA1V7cI28hI
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.16., 10:05Szia Krisz!
Az Angyal,visszakapta a szárnyát,és elrepül a pokolba.Mivel végzett OKj-s környezetvédő tanfolyamot,viszi a szemetet is.
számítógépes nyelven,:reset !!! Kösz. Chá:atti
Szia Krisz!
Az Angyal,visszakapta a szárnyát,és elrepül a pokolba.Mivel végzett OKj-s környezetvédő tanfolyamot,viszi a szemetet is.
számítógépes nyelven,:reset !!! Kösz. Chá:atti
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.11.16., 07:49[@Málna]
A) Direkte így van.
Derűsebb napot!
Üdv,
Krisz
[@Málna]
A) Direkte így van.
Derűsebb napot!
Üdv,
Krisz
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.16., 04:16Kaphatok a kérdéseimre választ?
Kaphatok a kérdéseimre választ?
Idézet tőle: Columbo ekkor: 2016.11.15., 20:51Sziasztok!A fórumtémák frissítése miatt a régi fórumok is a friss-hez kerültek.Ha valakit ez megzavart,elnézést!
Sziasztok!A fórumtémák frissítése miatt a régi fórumok is a friss-hez kerültek.Ha valakit ez megzavart,elnézést!
Idézet tőle: Columbo ekkor: 2016.11.15., 15:51
Balra látható a CometChat Blokkban, a Mobil Chat Klienshez a link, de a mobilodon iOS-en az App Storeban, vagy Androidon a Google Playben a keresőbe írva, hogy CometChat, szintén megtalálod.
Csatlakozáshoz szerver cím:
Majd a szokásos Búrás login.
///////////////////////////////////////////////
Good luck!
Have a nice day!
Tschüss!
Balra látható a CometChat Blokkban, a Mobil Chat Klienshez a link, de a mobilodon iOS-en az App Storeban, vagy Androidon a Google Playben a keresőbe írva, hogy CometChat, szintén megtalálod.
Csatlakozáshoz szerver cím:
Majd a szokásos Búrás login.
///////////////////////////////////////////////
Good luck!
Have a nice day!
Tschüss!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.15., 05:45Két kérdés.
A) Ha valaki moderátor, mi a jó égért nem tudjátok a neve (nickje) alá biggyeszteni ezt az infót???
B) Most komoly, hogy a remeron topikban töröltétek azt a hsz-om, amiben csak annyit írtam, hogy szerintem nem jó, ha valakinek a gyógyszer mellékhatásaként ödéma van a szeme körül??
Két kérdés.
A) Ha valaki moderátor, mi a jó égért nem tudjátok a neve (nickje) alá biggyeszteni ezt az infót???
B) Most komoly, hogy a remeron topikban töröltétek azt a hsz-om, amiben csak annyit írtam, hogy szerintem nem jó, ha valakinek a gyógyszer mellékhatásaként ödéma van a szeme körül??
Idézet tőle: Wolf_Moon ekkor: 2016.11.11., 12:41Idézet tőle: parrotS az üzenet nyilvános,tehát bárki láthatja,olvashatja majd!Bele is estem a csávába,ha Málna nem szól,még mindig ott van.Hú,szerencse,hogy tényleg semmi különöset nem írtam.
Azért én válaszoltam privátban 🙂
Idézet tőle: parrotS az üzenet nyilvános,tehát bárki láthatja,olvashatja majd!Bele is estem a csávába,ha Málna nem szól,még mindig ott van.Hú,szerencse,hogy tényleg semmi különöset nem írtam.
Azért én válaszoltam privátban 🙂
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.11., 11:42S az üzenet nyilvános,tehát bárki láthatja,olvashatja majd!Bele is estem a csávába,ha Málna nem szól,még mindig ott van.Hú,szerencse,hogy tényleg semmi különöset nem írtam.
S az üzenet nyilvános,tehát bárki láthatja,olvashatja majd!Bele is estem a csávába,ha Málna nem szól,még mindig ott van.Hú,szerencse,hogy tényleg semmi különöset nem írtam.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.11., 11:33Idézet tőle: babarczyeszterKrisz újabb kísérlete. Teljesen én sem értem 😉 Ha írsz, és valakit megjelölsz @-cal, kap róla levelet. Elvileg az üzenet nyilvános, és lehet rá válaszolni. Kb ennyit tudok.
Kicsit kutattam, ugyanarról beszélünk, ez lenne az?
Krisz írta:
"Kész az új közösségi modul! Juhú!
-=> Közösség <=-
Mindenki a saját profilján tud postolni és a "Közösség" fül a "News Feed". Jippié!
elég egy kukac a becenév elé
máris kap emailt az illető
juhúúúú "
Idézet tőle: babarczyeszterKrisz újabb kísérlete. Teljesen én sem értem 😉 Ha írsz, és valakit megjelölsz @-cal, kap róla levelet. Elvileg az üzenet nyilvános, és lehet rá válaszolni. Kb ennyit tudok.
Kicsit kutattam, ugyanarról beszélünk, ez lenne az?
Krisz írta:
"Kész az új közösségi modul! Juhú!
-=> Közösség <=-
Mindenki a saját profilján tud postolni és a "Közösség" fül a "News Feed". Jippié!
elég egy kukac a becenév elé
máris kap emailt az illető
juhúúúú "
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.11.11., 11:02Krisz újabb kísérlete. Teljesen én sem értem 😉 Ha írsz, és valakit megjelölsz @-cal, kap róla levelet. Elvileg az üzenet nyilvános, és lehet rá válaszolni. Kb ennyit tudok.
Krisz újabb kísérlete. Teljesen én sem értem 😉 Ha írsz, és valakit megjelölsz @-cal, kap róla levelet. Elvileg az üzenet nyilvános, és lehet rá válaszolni. Kb ennyit tudok.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.11., 08:35Miacsuda az a bem. oldalon, hogy üzenetek?
Miacsuda az a bem. oldalon, hogy üzenetek?
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.10.26., 17:16Mi az a bordi 4?
Vagy csak elírtad?
Na, hát én nem tudom miben teljesítek kimagaslóan, vagy van-e olyan.
Idézet tőle: KamionosJavaslom lépj át a bordiba ha erről akarsz írni . Megjegyzés. Ismertem bordi4 ez (akkor még ez volt a diagja) és csoda h megúszta a börtönt. Multkor már azt állította autista... viszont ezek az emberek kimagaslóan teljesítenek egyes területeken akár világviszonylatban de országokban vagy falusiban mindegy ha megtalálják amiben jók! A faluban a vak fiú már kondiversenyeket nyer, saját fb oldala bloggal. Ennyi.
Mi az a bordi 4?
Vagy csak elírtad?
Na, hát én nem tudom miben teljesítek kimagaslóan, vagy van-e olyan.
Idézet tőle: KamionosJavaslom lépj át a bordiba ha erről akarsz írni . Megjegyzés. Ismertem bordi4 ez (akkor még ez volt a diagja) és csoda h megúszta a börtönt. Multkor már azt állította autista... viszont ezek az emberek kimagaslóan teljesítenek egyes területeken akár világviszonylatban de országokban vagy falusiban mindegy ha megtalálják amiben jók! A faluban a vak fiú már kondiversenyeket nyer, saját fb oldala bloggal. Ennyi.
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.26., 17:05Az a bizonyos"makkegészséges"barát amugy tényleg barát csak én nem faggatom miért remeg a keze mikor telefonál, miért hadar, miért vannak kontrollálatlan logikátlan pénzügyi döntései, miért hajt 150el ahol 90el lehet hisz vannak gyerekei és miért vállal el híres embereknek ezt azt vagy osztja még velem ki kokozik felsővezetői állami körökben es elhiszem neki h ő német mond rá...
Mert elfogadom és igyekszem nem ítélkezni.
Itt már az a beteg aki még nem bukott le
Az a bizonyos"makkegészséges"barát amugy tényleg barát csak én nem faggatom miért remeg a keze mikor telefonál, miért hadar, miért vannak kontrollálatlan logikátlan pénzügyi döntései, miért hajt 150el ahol 90el lehet hisz vannak gyerekei és miért vállal el híres embereknek ezt azt vagy osztja még velem ki kokozik felsővezetői állami körökben es elhiszem neki h ő német mond rá...
Mert elfogadom és igyekszem nem ítélkezni.
Itt már az a beteg aki még nem bukott le
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.26., 16:50Javaslom lépj át a bordiba ha erről akarsz írni . Megjegyzés. Ismertem bordi4 ez (akkor még ez volt a diagja) és csoda h megúszta a börtönt. Multkor már azt állította autista... viszont ezek az emberek kimagaslóan teljesítenek egyes területeken akár világviszonylatban de országokban vagy falusiban mindegy ha megtalálják amiben jók! A faluban a vak fiú már kondiversenyeket nyer, saját fb oldala bloggal. Ennyi.
Javaslom lépj át a bordiba ha erről akarsz írni . Megjegyzés. Ismertem bordi4 ez (akkor még ez volt a diagja) és csoda h megúszta a börtönt. Multkor már azt állította autista... viszont ezek az emberek kimagaslóan teljesítenek egyes területeken akár világviszonylatban de országokban vagy falusiban mindegy ha megtalálják amiben jók! A faluban a vak fiú már kondiversenyeket nyer, saját fb oldala bloggal. Ennyi.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.10.26., 16:47Kamionos!
Szóról-szóra így érzek ezzel kapcsolatban.
A buddhista hasonlatért külön hála.
Úgy van.
Ezek a mandaláim és a szamszárából való kilépés vágya vezérel.
Amikor tényleg nagyon elég.
Kamionos!
Szóról-szóra így érzek ezzel kapcsolatban.
A buddhista hasonlatért külön hála.
Úgy van.
Ezek a mandaláim és a szamszárából való kilépés vágya vezérel.
Amikor tényleg nagyon elég.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.10.26., 16:43Olvastam olyat valamelyik könyvben, hogy van alacsony szinten működő border és magasan funkcionáló.
Az alacsony szinten működő az, akik ténylegesen mindig balhékba keveredik, kórházról kórházra jár stb.
a magasan funkciónálóról pedig sokan észre sem veszik, hogy AZ lenne, kivéve, aki szorosabb kapcsolatba kerül vele, meg családtagok.
Én ebbe a csoportba tartozom.
Sokat olvasok erről a személyiségzavarról, 1 év intenzív terápián vagyok túl.
A tüneteim jelentősen enyhültek (vannak kritikusabb napok), legalább 2 hónapja nincs szükségem szorongásoldóra ( 24 év után).( most 42 vagyok).
Egyedül az üresség maradt meg nagyon, meg a társfüggés.
Utóbbi talán pont az üresség kitöltésének vágya miatt.
Ami nagyon fontos: nincsenek disszociatív, vagy derealizációs tüneteim.
Olvastam olyat valamelyik könyvben, hogy van alacsony szinten működő border és magasan funkcionáló.
Az alacsony szinten működő az, akik ténylegesen mindig balhékba keveredik, kórházról kórházra jár stb.
a magasan funkciónálóról pedig sokan észre sem veszik, hogy AZ lenne, kivéve, aki szorosabb kapcsolatba kerül vele, meg családtagok.
Én ebbe a csoportba tartozom.
Sokat olvasok erről a személyiségzavarról, 1 év intenzív terápián vagyok túl.
A tüneteim jelentősen enyhültek (vannak kritikusabb napok), legalább 2 hónapja nincs szükségem szorongásoldóra ( 24 év után).( most 42 vagyok).
Egyedül az üresség maradt meg nagyon, meg a társfüggés.
Utóbbi talán pont az üresség kitöltésének vágya miatt.
Ami nagyon fontos: nincsenek disszociatív, vagy derealizációs tüneteim.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.26., 16:41Idézet tőle: KamionosIdézet tőle: RókaParrot!
De azt írtam, de azért szerintem az megmarad.
Mármint az impulzivitás.
Egy csomó dolgot jobban kezelek.
Viszont egyrészt vannak kivételes napok (hullámzás stb.),
másrészt szerintem border alaptulajdonságok szerintem megmaradnak, max.
vigyázni kell mindig is,
harmadrészt én tényleg nagy "törlőművész" vagyok, az igaz, nem tudom miért, de a Facebook-omat és sok mindent törlök időnként.
De az elmúlt időkben, mikor nem volt itt öntörlés gomb, így itt maradtam, mivel abban az időben háromszor akartam komolyan törölni magam.
Most viszont mégis maradtam.
Hónapokig jól voltam nagyjából,
De ma volt egy dühkitörésem.
És akkor mi van ha torolsz? En nem ertem, tokegeszseges barát mondta nekem ugyanezt h aki torolgeti magát fbrol az beteg. ????? En spec ilyenkor úgy érzem megszabadulok rengeteg rossz emlektol, a jok offline mind el vannak mentve, aki újra visszajelol az tényleg ismer nem csak pletyozgat rólam, ezer oka lehet ami nem bordi tünet sztem. A sok tibeti szerzetes is mind bordi mert porból csinál egy mandalat aztán szetsopri a lábával. A természet is folyton "torol" ahogy változnak az évszakok... multkor azért faggatott valaki jóindulattal h miért a folyamatos profilkepcsere? Mert én is valtozom még a külsom is meg uncsi ugyanaz évekig, istenem, hát bánt ez valakit? Árt ez valakinek? Ha nem, akkor még?
Admin, ovist toroltetek?
Tök jól leírtad!! Nincs ezzel semmi baj.
Idézet tőle: KamionosIdézet tőle: RókaParrot!
Mármint az impulzivitás.
vigyázni kell mindig is,
harmadrészt én tényleg nagy "törlőművész" vagyok, az igaz, nem tudom miért, de a Facebook-omat és sok mindent törlök időnként.
De az elmúlt időkben, mikor nem volt itt öntörlés gomb, így itt maradtam, mivel abban az időben háromszor akartam komolyan törölni magam.
És akkor mi van ha torolsz? En nem ertem, tokegeszseges barát mondta nekem ugyanezt h aki torolgeti magát fbrol az beteg. ????? En spec ilyenkor úgy érzem megszabadulok rengeteg rossz emlektol, a jok offline mind el vannak mentve, aki újra visszajelol az tényleg ismer nem csak pletyozgat rólam, ezer oka lehet ami nem bordi tünet sztem. A sok tibeti szerzetes is mind bordi mert porból csinál egy mandalat aztán szetsopri a lábával. A természet is folyton "torol" ahogy változnak az évszakok... multkor azért faggatott valaki jóindulattal h miért a folyamatos profilkepcsere? Mert én is valtozom még a külsom is meg uncsi ugyanaz évekig, istenem, hát bánt ez valakit? Árt ez valakinek? Ha nem, akkor még?
Admin, ovist toroltetek?
Tök jól leírtad!! Nincs ezzel semmi baj.
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.26., 16:35Idézet tőle: RókaParrot!
Mármint az impulzivitás.
vigyázni kell mindig is,
Admin, ovist toroltetek?
Idézet tőle: RókaParrot!
Mármint az impulzivitás.
vigyázni kell mindig is,
Admin, ovist toroltetek?
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.26., 16:24A rivo-tól ne búcsúzz véglegesen,tördeld inkább!Maradj szépen itt,ne menj sehová.Hiányoznál,jókat írsz,s van betegségbelátásod!
A rivo-tól ne búcsúzz véglegesen,tördeld inkább!Maradj szépen itt,ne menj sehová.Hiányoznál,jókat írsz,s van betegségbelátásod!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.26., 16:22Idézet tőle: parrotEgyébként kit takar az admin felh?Vele még nem vesztem össze,ezért fura...
Ami késik, nem múlik. 🙂
Idézet tőle: parrotEgyébként kit takar az admin felh?Vele még nem vesztem össze,ezért fura...
Ami késik, nem múlik. 🙂