Szerkesztőségi üzenetek
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.10.27., 13:24ha lehet hinni a statisztikának a Búra látogatóinak CSAKNEM FELE MOBILTELEFONRÓL BÖNGÉSZI A WEBOLDALAKAT!
a cset mobilról jobban működne natív klienssel. és az audió meg gyakorlatilag olyan lenne mintha ingyen telefonálnál, természetesen csak a regisztrált búra tagok között.
ha lehet hinni a statisztikának a Búra látogatóinak CSAKNEM FELE MOBILTELEFONRÓL BÖNGÉSZI A WEBOLDALAKAT!
a cset mobilról jobban működne natív klienssel. és az audió meg gyakorlatilag olyan lenne mintha ingyen telefonálnál, természetesen csak a regisztrált búra tagok között.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.27., 13:24Idézet tőle: sTrZaz audio rész működne asztali számítógép böngészőjéből is ÉS mobiltelefonon IS, ugyan olyan lenne mint a Facebook Messenger! Természetesen lenne saját neve: Bura Messenger. És a teló áruházából letölthető.
Köszi!
Soha életemben nem cseteltem sem skype-on, sem messenger-en, sem sehol audio-val.
Ezért (bár rohadt hülye lehet a kérdés) megint megkérdem, hogy mi kell hozzá? Fizikailag.
Idézet tőle: sTrZaz audio rész működne asztali számítógép böngészőjéből is ÉS mobiltelefonon IS, ugyan olyan lenne mint a Facebook Messenger! Természetesen lenne saját neve: Bura Messenger. És a teló áruházából letölthető.
Köszi!
Soha életemben nem cseteltem sem skype-on, sem messenger-en, sem sehol audio-val.
Ezért (bár rohadt hülye lehet a kérdés) megint megkérdem, hogy mi kell hozzá? Fizikailag.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.10.27., 13:20az audio rész működne asztali számítógép böngészőjéből is ÉS mobiltelefonon IS, ugyan olyan lenne mint a Facebook Messenger! Természetesen lenne saját neve: Bura Messenger. És a teló áruházából letölthető.
az audio rész működne asztali számítógép böngészőjéből is ÉS mobiltelefonon IS, ugyan olyan lenne mint a Facebook Messenger! Természetesen lenne saját neve: Bura Messenger. És a teló áruházából letölthető.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.27., 13:13Idézet tőle: sTrZSziasztok Búralakók!
Akit érdekel a chat, hogy működjön, az jelezze itt! Főleg a mobil audio funkció lenne királyságos. Sajnos ehhez össze kell fognunk anyagilag. De ez csak a chatre vonatkozik, és az én személyes felvetésem. A Búra ettől függetlenül továbbra is üzemel, úgy ahogy eddig.
Köszönöm, ha elolvastátok! Remélem sikerül összefogni. A chat audio részének ÉVES előfizetése van. Tehát évente kell fizetni érte. De a megújításra adnak akciót!
Remélem van akit érdekel a chat és hajlandó támogatni is ezt, hogy működjön.
Köszi előre is. Üdv!
Szia Krisz!
De hogy működik az audio rész? Kell hozzá fül/fejhallgató és mikrofon? Csak okostelóról működne az audio rész?
Én meglennék az audio rész nélkül a magam részéről, a csetet viszont igen kedvelem.
Idézet tőle: sTrZSziasztok Búralakók!
Akit érdekel a chat, hogy működjön, az jelezze itt! Főleg a mobil audio funkció lenne királyságos. Sajnos ehhez össze kell fognunk anyagilag. De ez csak a chatre vonatkozik, és az én személyes felvetésem. A Búra ettől függetlenül továbbra is üzemel, úgy ahogy eddig.
Köszönöm, ha elolvastátok! Remélem sikerül összefogni. A chat audio részének ÉVES előfizetése van. Tehát évente kell fizetni érte. De a megújításra adnak akciót!
Köszi előre is. Üdv!
Szia Krisz!
De hogy működik az audio rész? Kell hozzá fül/fejhallgató és mikrofon? Csak okostelóról működne az audio rész?
Én meglennék az audio rész nélkül a magam részéről, a csetet viszont igen kedvelem.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.10.27., 13:05Sziasztok Búralakók!
Köszi előre is. Üdv!
Sziasztok Búralakók!
Köszi előre is. Üdv!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.26., 18:11Imolka!
Ha itt (vagy a moderátori topikban) teszel fel kérdést előbb észrevesszük, gyorsabban reagálunk.
A kiemelt topikokra jobban figyelünk.
Imolka!
Ha itt (vagy a moderátori topikban) teszel fel kérdést előbb észrevesszük, gyorsabban reagálunk.
A kiemelt topikokra jobban figyelünk.
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2017.10.25., 14:39Köszi szépen Kedves Dopamin, igen, azt tudtam, hogy a profil részben van ilyen lehetőség, hogy weblapcímet beírni... a linkajánlót is köszi szépen. 🙂 Arra gondoltam, hogy talán feltűnőbb helyre lehetne tenni az ilyen linkcímeket, de lehet, hogy van is ilyen, csak még nem néztem át jól a bura.hu oldalt itt. Köszi szépen mégegyszer 🙂
Köszi szépen Kedves Dopamin, igen, azt tudtam, hogy a profil részben van ilyen lehetőség, hogy weblapcímet beírni... a linkajánlót is köszi szépen. 🙂 Arra gondoltam, hogy talán feltűnőbb helyre lehetne tenni az ilyen linkcímeket, de lehet, hogy van is ilyen, csak még nem néztem át jól a bura.hu oldalt itt. Köszi szépen mégegyszer 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.25., 04:08Szia Szerelmes Hercegnő, annyit biztosan tudok hogy a profil oldaladon van lehetőség a weboldalad linkjének beillesztésére a szerkesztés menüpontnál blogcím megadása van, ha több oldalad van akkor a blogleírásba is be tudod illeszteni szerintem.
Van egy Búra menedékhely : http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9173592 Ime
Szia Szerelmes Hercegnő, annyit biztosan tudok hogy a profil oldaladon van lehetőség a weboldalad linkjének beillesztésére a szerkesztés menüpontnál blogcím megadása van, ha több oldalad van akkor a blogleírásba is be tudod illeszteni szerintem.
Van egy Búra menedékhely : http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9173592 Ime
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2017.10.24., 20:34Van egy ötletem: lehetne csinálni egy linkajánló részt, - akár a fórumon belül - ahol mindenki oszthatna meg linkeket, esetleg saját weboldal linkjét, és ez azért is lenne jó, mert amikor a búra éppen offline van, akkor is meg tudnánk találni egymást - elnézést, nem a búra népszerűségét szeretném ezzel "rontani", hanem inkább ahol csak lehet beszélgetési lehetőséget biztosítani, mert ha bármi történik - például valamelyik oldallal, akkor így a leírt linkek alapján tudnánk menni máshová is... remélem, nem baj, hogy ezt leírtam, amúgy szuper a búra, imádom, sok munka fekszik benne, azt látom, én is sokat dolgozom a weblapjaimmal 🙂 <3
Van egy ötletem: lehetne csinálni egy linkajánló részt, - akár a fórumon belül - ahol mindenki oszthatna meg linkeket, esetleg saját weboldal linkjét, és ez azért is lenne jó, mert amikor a búra éppen offline van, akkor is meg tudnánk találni egymást - elnézést, nem a búra népszerűségét szeretném ezzel "rontani", hanem inkább ahol csak lehet beszélgetési lehetőséget biztosítani, mert ha bármi történik - például valamelyik oldallal, akkor így a leírt linkek alapján tudnánk menni máshová is... remélem, nem baj, hogy ezt leírtam, amúgy szuper a búra, imádom, sok munka fekszik benne, azt látom, én is sokat dolgozom a weblapjaimmal 🙂 <3
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2017.10.24., 19:57A chat nálam nem működik, be vagyok jelentkezve, de ha a chatre megyek az van kiírva, hogy "jelentkezzen be" - pedig be vagyok...
A chat nálam nem működik, be vagyok jelentkezve, de ha a chatre megyek az van kiírva, hogy "jelentkezzen be" - pedig be vagyok...
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2017.10.24., 18:03Sziasztok, csak egy próba, hogy feltöltődött e az avatarom (elnézést az off-ért) 🙂 <3
Sziasztok, csak egy próba, hogy feltöltődött e az avatarom (elnézést az off-ért) 🙂 <3
Idézet tőle: Columbo ekkor: 2017.10.24., 15:05THe End!Valós a probléma,volt egy kis áramszünet,s a betűk megbolondultak.Krisz próbálja helyrehozni,türelmedet kérjük.
THe End!Valós a probléma,volt egy kis áramszünet,s a betűk megbolondultak.Krisz próbálja helyrehozni,türelmedet kérjük.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.22., 07:20Csoport fórumtémáról "sima" fórumtémára konvertáltam. De ugyanott maradt. 🙁
Valszeg emiatt látszik jobb oldalon, ha ír valaki.
Csoport fórumtémáról "sima" fórumtémára konvertáltam. De ugyanott maradt. 🙁
Valszeg emiatt látszik jobb oldalon, ha ír valaki.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.22., 07:12Idézet tőle: dopaminhttps://bura.hu/csoportok/altalanos-csoport-minden/forum/vidam-halottmoso-kocsma#comment-133464
na ez az
Csoporttémák fülre kattintva felül található. Asszem csoport fórumtémaként lett létrehozva.
Idézet tőle: dopaminhttps://bura.hu/csoportok/altalanos-csoport-minden/forum/vidam-halottmoso-kocsma#comment-133464
na ez az
Csoporttémák fülre kattintva felül található. Asszem csoport fórumtémaként lett létrehozva.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.22., 07:08Idézet tőle: babarczyeszterIdézet tőle: KiscsillagEszter!
Azt gondoltam, h ehhez a beleegyezésed is szükséges. Pontosabban nem tudtam, h lehet v nem kérdezés nélkül topikot létrehozni.
Technikailag nem kizárt, hogy létre tudok hozni topikot. Az a rész bizonytalan, h a főoldalra kerül vagy leghátulra. Amikor utoljára próbáltam hátra vagy a kiemelt helyre tudtam tenni. Krisz sem tudott segíteni.
Igen, az előfordulhat, hogy csak kereséssel lehet megtalálni az általatok létrehozott topikot. Nem tudom, mi ennek az oka, majd igyekszem kideríteni.
köszönöm
Idézet tőle: babarczyeszterIdézet tőle: KiscsillagEszter!
Azt gondoltam, h ehhez a beleegyezésed is szükséges. Pontosabban nem tudtam, h lehet v nem kérdezés nélkül topikot létrehozni.
Technikailag nem kizárt, hogy létre tudok hozni topikot. Az a rész bizonytalan, h a főoldalra kerül vagy leghátulra. Amikor utoljára próbáltam hátra vagy a kiemelt helyre tudtam tenni. Krisz sem tudott segíteni.
Igen, az előfordulhat, hogy csak kereséssel lehet megtalálni az általatok létrehozott topikot. Nem tudom, mi ennek az oka, majd igyekszem kideríteni.
köszönöm
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.10.22., 07:06Idézet tőle: KiscsillagEszter!
Idézet tőle: KiscsillagEszter!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 06:48https://bura.hu/csoportok/altalanos-csoport-minden/forum/vidam-halottmoso-kocsma#comment-133464
na ez az
https://bura.hu/csoportok/altalanos-csoport-minden/forum/vidam-halottmoso-kocsma#comment-133464
na ez az
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.10.22., 06:37😀
😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.10.22., 06:35oké
oké
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.10.22., 06:34pill értesítem a hatóságokat 😀
pill értesítem a hatóságokat 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.10.22., 06:32még mindig, pedig kiléptem én is
még mindig, pedig kiléptem én is
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.10.22., 06:31próba1
próba1
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.10.22., 06:26de jó..még mindig? 😀 kilépk 2 perc,s próbáld újra légyszives
de jó..még mindig? 😀 kilépk 2 perc,s próbáld újra légyszives
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.22., 06:22Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: dopaminSziasztok tegnap nyitottam a vidám halottmosó kocsmát topiknak de sehol nem adja ki csak a keresővel.
Haha, ezt megkeresem.
Megvan! Írtam is oda.
Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: dopaminSziasztok tegnap nyitottam a vidám halottmosó kocsmát topiknak de sehol nem adja ki csak a keresővel.
Haha, ezt megkeresem.
Megvan! Írtam is oda.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.10.22., 06:20Hali. Amikor írok, crazy nickjén jelenik meg a hsz. Mit csináljak?
Kleó
Hali. Amikor írok, crazy nickjén jelenik meg a hsz. Mit csináljak?
Kleó
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.22., 06:19Idézet tőle: dopaminSziasztok tegnap nyitottam a vidám halottmosó kocsmát topiknak de sehol nem adja ki csak a keresővel.
Haha, ezt megkeresem.
Idézet tőle: dopaminSziasztok tegnap nyitottam a vidám halottmosó kocsmát topiknak de sehol nem adja ki csak a keresővel.
Haha, ezt megkeresem.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.22., 06:12Sziasztok tegnap nyitottam a vidám halottmosó kocsmát topiknak de sehol nem adja ki csak a keresővel.
Sziasztok tegnap nyitottam a vidám halottmosó kocsmát topiknak de sehol nem adja ki csak a keresővel.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.22., 06:07Idézet tőle: babarczyeszterTi nem tudtok saját topikot létrehozni? Elvileg azt egy regelt felhasználó is létrehozhat.
Új fejlesztést igénylő dologra nincs erőforrásunk.
Asszem az van, amit Csillag ír a későbbi hsz-ban.
A főoldalra nem megy ki már új topik. (Így zárójelben jegyzem meg, hogy a szorongás topiknak annyi. Brüh.)
A blogbejegyzések látszanak a BLOGBEJEGYZÉS cimke alatt jobb oldalon.
Emlékeim szerint a többi topik (ami nem blogbejegyzés) nem jön fel a jobb oldalon sehol.
Idézet tőle: babarczyeszterTi nem tudtok saját topikot létrehozni? Elvileg azt egy regelt felhasználó is létrehozhat.
Asszem az van, amit Csillag ír a későbbi hsz-ban.
A főoldalra nem megy ki már új topik. (Így zárójelben jegyzem meg, hogy a szorongás topiknak annyi. Brüh.)
A blogbejegyzések látszanak a BLOGBEJEGYZÉS cimke alatt jobb oldalon.
Emlékeim szerint a többi topik (ami nem blogbejegyzés) nem jön fel a jobb oldalon sehol.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.22., 06:04Idézet tőle: KiscsillagChat, audiochat működik (privi, klubszoba). Chat fülre kattintva elérhető.
Még van pàr dolog, aminek a beállításàn Krisz dolgozik.
Windows Chrome-on tesztelve a chat.
Köszönjük szépen!!
Idézet tőle: KiscsillagChat, audiochat működik (privi, klubszoba). Chat fülre kattintva elérhető.
Köszönjük szépen!!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.21., 11:17Chat, audiochat működik (privi, klubszoba). Chat fülre kattintva elérhető.
Chat, audiochat működik (privi, klubszoba). Chat fülre kattintva elérhető.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.21., 10:33Eszter!
Eszter!
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.10.21., 09:44Ti nem tudtok saját topikot létrehozni? Elvileg azt egy regelt felhasználó is létrehozhat.
Ti nem tudtok saját topikot létrehozni? Elvileg azt egy regelt felhasználó is létrehozhat.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.21., 05:48(azon kívül, hogy elmegyek kapálni vagy egy ideje gondolkozom azon, hogy kivágok egy fát itt az ablak alatt)
(azon kívül, hogy elmegyek kapálni vagy egy ideje gondolkozom azon, hogy kivágok egy fát itt az ablak alatt)
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.20., 17:36Megint offolunk.
Menjünk àt szerk üzibe.
2017, október 20 - 19:23
Ez igaz. Nem ugyanaz.
2017, október 20 - 19:32
Én azt gondolom, nem lenne gond, szerintem kevés embernek lenne üzenője.
Az üzenő, a topik és a blog mind teljesen különböző kategória.
Az üzenőben (ami volt a régi búrán) lehetne párbeszédet folytatni.
A topikok teljesen össze-vissza kanyarognak, órákba telik kibogoznom, hogy mit hol olvastam.
A blog egy "kiírok mindent magamból" műfaj, amire néhány komment érkezik.
2017, október 20 - 18:37
Igen. Lehetne egy nem "krízises, meg akarok halni", de azért "gyorsan segítsetek, de nem akarok meghalni" topik.
A krízis alatt kiemelt helyen. Így egyértelműbb lenne, h valaki szuicid vagy nagyon szarul van és figyelmet kér.
Sztem is jó lenne, ha lehetne saját topikja azoknak, akik sokat szeretnének írni. Igaz erre ott a blog.
2017, október 20 - 18:16
Segítsetek! v vmi hasonló topic?
2017, október 20 - 18:14
Na most már ez tényleg kezd OFF lenni.
Legyetek már egy kicsit kreatívak. Mi lehetne egy olyan topik címe, ahol ezeket a beszélgetéseket folytathatnánk? Mert Jolán témája a szexualitásba ment, ez a téma meg kicsit az anyaságról is szól. Illetve a bipolról, gyógyszerekről.
Ötlet, hogy mit lehetne csinálni?
Szerintem az üzenőket esetleg vissza lehetne hozn
Megint offolunk.
Menjünk àt szerk üzibe.
2017, október 20 - 19:23
Ez igaz. Nem ugyanaz.
2017, október 20 - 19:32
Én azt gondolom, nem lenne gond, szerintem kevés embernek lenne üzenője.
Az üzenő, a topik és a blog mind teljesen különböző kategória.
Az üzenőben (ami volt a régi búrán) lehetne párbeszédet folytatni.
A topikok teljesen össze-vissza kanyarognak, órákba telik kibogoznom, hogy mit hol olvastam.
A blog egy "kiírok mindent magamból" műfaj, amire néhány komment érkezik.
2017, október 20 - 18:37
Igen. Lehetne egy nem "krízises, meg akarok halni", de azért "gyorsan segítsetek, de nem akarok meghalni" topik.
A krízis alatt kiemelt helyen. Így egyértelműbb lenne, h valaki szuicid vagy nagyon szarul van és figyelmet kér.
Sztem is jó lenne, ha lehetne saját topikja azoknak, akik sokat szeretnének írni. Igaz erre ott a blog.
2017, október 20 - 18:16
Segítsetek! v vmi hasonló topic?
2017, október 20 - 18:14
Na most már ez tényleg kezd OFF lenni.
Legyetek már egy kicsit kreatívak. Mi lehetne egy olyan topik címe, ahol ezeket a beszélgetéseket folytathatnánk? Mert Jolán témája a szexualitásba ment, ez a téma meg kicsit az anyaságról is szól. Illetve a bipolról, gyógyszerekről.
Ötlet, hogy mit lehetne csinálni?
Szerintem az üzenőket esetleg vissza lehetne hozn
Idézet tőle: Columbo ekkor: 2017.10.18., 13:57Átmenetileg nincs chat,Krisz dolgozik a mentéseken,talán holnapra már lesz ideje ezzel is foglalkozni.
Üdv.Columbo
Átmenetileg nincs chat,Krisz dolgozik a mentéseken,talán holnapra már lesz ideje ezzel is foglalkozni.
Üdv.Columbo
Idézet tőle: hansel ekkor: 2017.10.14., 17:50Sziasztok, én sem cseszegetni akartam senkit, csakhát furcsa volt.
Mekkora most az adatbázis nagyságrendileg, csak úgy kíváncsiságból?
Sziasztok, én sem cseszegetni akartam senkit, csakhát furcsa volt.
Mekkora most az adatbázis nagyságrendileg, csak úgy kíváncsiságból?
Idézet tőle: akbar ekkor: 2017.10.14., 13:33Drága Eszter!
Nincs mit szégyelni,ilyen előfordul. Köszi nektek azt a sok munkát amit beleraktok.
Drága Eszter!
Nincs mit szégyelni,ilyen előfordul. Köszi nektek azt a sok munkát amit beleraktok.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.14., 10:39Idézet tőle: babarczyeszterHa minden igaz, a profil-szerkesztés és jelszóváltoztatás már működik, Krisz megcsinálta.
Ne haragudjatok, tényleg, nagyon szégyellem, hogy ilyenek történnek, és hogy nem volt friss mentés, mert éppen elfogyott a tárterület a gépen, ahová a mentések mentek.
Sza Eszter, ne szégyeld magad, nincs miért!
Igen a jelszóváltoztatás és szerkesztés működik...
Nem kért telefonszámot az új reggisztráláskor...
Köszönöm, hogy dolgoztok és én itt lehetek, nagyon sokat jelent számomra és gondolom vagyunk ezzel így még páran.
Idézet tőle: babarczyeszterHa minden igaz, a profil-szerkesztés és jelszóváltoztatás már működik, Krisz megcsinálta.
Ne haragudjatok, tényleg, nagyon szégyellem, hogy ilyenek történnek, és hogy nem volt friss mentés, mert éppen elfogyott a tárterület a gépen, ahová a mentések mentek.
Sza Eszter, ne szégyeld magad, nincs miért!
Igen a jelszóváltoztatás és szerkesztés működik...
Nem kért telefonszámot az új reggisztráláskor...
Köszönöm, hogy dolgoztok és én itt lehetek, nagyon sokat jelent számomra és gondolom vagyunk ezzel így még páran.