Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szerkesztőségi üzenetek

ha lehet hinni a statisztikának a Búra látogatóinak CSAKNEM FELE MOBILTELEFONRÓL  BÖNGÉSZI A WEBOLDALAKAT!

a cset mobilról jobban működne natív klienssel. és az audió meg gyakorlatilag olyan lenne mintha ingyen telefonálnál, természetesen csak a regisztrált búra tagok között.

Idézet tőle: sTrZ

az audio rész működne asztali számítógép böngészőjéből is ÉS mobiltelefonon IS, ugyan olyan lenne mint a Facebook Messenger! Természetesen lenne saját neve: Bura Messenger. És a teló áruházából letölthető.

Köszi!

Soha életemben nem cseteltem sem skype-on, sem messenger-en, sem sehol audio-val. 

Ezért (bár rohadt hülye lehet a kérdés) megint megkérdem, hogy mi kell hozzá? Fizikailag. 

az audio rész működne asztali számítógép böngészőjéből is ÉS mobiltelefonon IS, ugyan olyan lenne mint a Facebook Messenger! Természetesen lenne saját neve: Bura Messenger. És a teló áruházából letölthető.

Idézet tőle: sTrZ

Sziasztok Búralakók!

Akit érdekel a chat, hogy működjön, az jelezze itt! Főleg a mobil audio funkció lenne királyságos. Sajnos ehhez össze kell fognunk anyagilag. De ez csak a chatre vonatkozik, és az én személyes felvetésem. A Búra ettől függetlenül továbbra is üzemel, úgy ahogy eddig.

Köszönöm, ha elolvastátok! Remélem sikerül összefogni. A chat audio részének ÉVES előfizetése van. Tehát évente kell fizetni érte. De a megújításra adnak akciót!

Remélem van akit érdekel a chat és hajlandó támogatni is ezt, hogy működjön.

Köszi előre is. Üdv!

Szia Krisz!

De hogy működik az audio rész? Kell hozzá fül/fejhallgató és mikrofon? Csak okostelóról működne az audio rész?

Én meglennék az audio rész nélkül a magam részéről, a csetet viszont igen kedvelem. 

Sziasztok Búralakók!

Akit érdekel a chat, hogy működjön, az jelezze itt! Főleg a mobil audio funkció lenne királyságos. Sajnos ehhez össze kell fognunk anyagilag. De ez csak a chatre vonatkozik, és az én személyes felvetésem. A Búra ettől függetlenül továbbra is üzemel, úgy ahogy eddig.

Köszönöm, ha elolvastátok! Remélem sikerül összefogni. A chat audio részének ÉVES előfizetése van. Tehát évente kell fizetni érte. De a megújításra adnak akciót!

Remélem van akit érdekel a chat és hajlandó támogatni is ezt, hogy működjön.

Köszi előre is. Üdv!

Imolka!

Ha itt (vagy a moderátori topikban) teszel fel kérdést előbb észrevesszük, gyorsabban reagálunk. 

A kiemelt topikokra jobban figyelünk. 

Sziasztok!Talán észrevettétek,chat nincs,további infot Krisz fog adni .

Üdv.Columbo

Köszi szépen Kedves Dopamin, igen, azt tudtam, hogy a profil részben van ilyen lehetőség, hogy weblapcímet beírni... a linkajánlót is köszi szépen. 🙂 Arra gondoltam, hogy talán feltűnőbb helyre lehetne tenni az ilyen linkcímeket, de lehet, hogy van is ilyen, csak még nem néztem át jól a bura.hu oldalt itt. Köszi szépen mégegyszer 🙂 

Szia Szerelmes Hercegnő, annyit biztosan tudok hogy a profil oldaladon van lehetőség a weboldalad linkjének beillesztésére a szerkesztés menüpontnál blogcím megadása van, ha több oldalad van akkor a blogleírásba is be tudod illeszteni szerintem.

Van egy Búra menedékhely : http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9173592  Ime

Van egy ötletem: lehetne csinálni egy  linkajánló részt, - akár a fórumon belül - ahol mindenki oszthatna meg linkeket, esetleg saját weboldal linkjét, és ez azért is lenne jó, mert amikor a búra éppen offline van, akkor is meg tudnánk találni egymást - elnézést, nem a búra népszerűségét szeretném ezzel "rontani", hanem inkább ahol csak lehet beszélgetési lehetőséget biztosítani, mert ha bármi történik - például valamelyik oldallal, akkor így a leírt linkek alapján tudnánk menni máshová is... remélem, nem baj, hogy ezt leírtam, amúgy szuper a búra, imádom, sok munka fekszik benne, azt látom, én is sokat dolgozom a weblapjaimmal 🙂 <3

A chat nálam nem működik, be vagyok jelentkezve, de ha a chatre megyek az van kiírva, hogy "jelentkezzen be" - pedig be vagyok...

Sziasztok, csak egy próba, hogy feltöltődött e az avatarom (elnézést az off-ért) 🙂 <3

THe End!Valós a probléma,volt egy kis áramszünet,s a betűk megbolondultak.Krisz próbálja helyrehozni,türelmedet kérjük.

Miért nem lehet a blogbejegyzéseknél betűtípust választani?

Köszönöm 🙂  jobb oldalt is bal oldalt is látszik

Lehet velem párhuzamosan ő is állítgatja. Így az sem kizárt, h ő volt.

Akkor neked a köszönet.

Csoport fórumtémáról "sima" fórumtémára konvertáltam. De ugyanott maradt. 🙁

Valszeg emiatt látszik jobb oldalon, ha ír valaki.

Hoppá, megjelenik jobb oldalon a frissült fórumtémák között! Szuper, köszönjük!

Látszik jobboldalt. Köszönet, Eszter!

Idézet tőle: dopamin

https://bura.hu/csoportok/altalanos-csoport-minden/forum/vidam-halottmoso-kocsma#comment-133464

na ez az

Csoporttémák fülre kattintva felül található. Asszem csoport fórumtémaként lett létrehozva.

Idézet tőle: babarczyeszter

Idézet tőle: Kiscsillag

Eszter!

Azt gondoltam, h ehhez a beleegyezésed is szükséges. Pontosabban nem tudtam, h lehet v nem kérdezés nélkül topikot létrehozni.

Technikailag nem kizárt, hogy létre tudok hozni topikot. Az a rész bizonytalan, h a főoldalra kerül vagy leghátulra. Amikor utoljára próbáltam hátra vagy a kiemelt helyre tudtam tenni. Krisz sem tudott segíteni.

Igen, az előfordulhat, hogy csak kereséssel lehet megtalálni az általatok létrehozott topikot. Nem tudom, mi ennek az oka, majd igyekszem kideríteni.

köszönöm

Eszter!

Azt gondoltam, h ehhez a beleegyezésed is szükséges. Pontosabban nem tudtam, h lehet v nem kérdezés nélkül topikot létrehozni.

Technikailag nem kizárt, hogy létre tudok hozni topikot. Az a rész bizonytalan, h a főoldalra kerül vagy leghátulra. Amikor utoljára próbáltam hátra vagy a kiemelt helyre tudtam tenni. Krisz sem tudott segíteni.

Igen, az előfordulhat, hogy csak kereséssel lehet megtalálni az általatok létrehozott topikot. Nem tudom, mi ennek az oka, majd igyekszem kideríteni.

https://bura.hu/csoportok/altalanos-csoport-minden/forum/vidam-halottmoso-kocsma#comment-133464

na ez az

szenzációs!

köszönjük

próba2

Kleó

oh...amíg egy néven vagytok írjatok légyszi aláírást a hszok után. 

😀

oké

pill értesítem a hatóságokat 😀

még mindig, pedig kiléptem én is

próba1

de jó..még mindig? 😀 kilépk 2 perc,s próbáld újra légyszives

Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0

Sziasztok tegnap nyitottam a vidám halottmosó kocsmát topiknak de sehol nem adja ki csak a keresővel.

Haha, ezt megkeresem. 

Megvan! Írtam is oda.

Hali. Amikor írok, crazy nickjén jelenik meg a hsz. Mit csináljak?
Kleó

Sziasztok tegnap nyitottam a vidám halottmosó kocsmát topiknak de sehol nem adja ki csak a keresővel.

Haha, ezt megkeresem. 

Ti nem tudtok saját topikot létrehozni? Elvileg azt egy regelt felhasználó is létrehozhat.

Új fejlesztést igénylő dologra nincs erőforrásunk.

Asszem az van, amit Csillag ír a későbbi hsz-ban. 

A főoldalra nem megy ki már új topik. (Így zárójelben jegyzem meg, hogy a szorongás topiknak annyi. Brüh.)

A blogbejegyzések látszanak a BLOGBEJEGYZÉS cimke alatt jobb oldalon.

Emlékeim szerint a többi topik (ami nem blogbejegyzés) nem jön fel a jobb oldalon sehol. 

Chat, audiochat működik (privi, klubszoba). Chat fülre kattintva elérhető.

Még van pàr dolog, aminek a beállításàn Krisz dolgozik. 

Windows Chrome-on tesztelve a chat.

Köszönjük szépen!!

Chat, audiochat működik (privi, klubszoba). Chat fülre kattintva elérhető.

Még van pàr dolog, aminek a beállításàn Krisz dolgozik. 

Windows Chrome-on tesztelve a chat.

Eszter!

Ti nem tudtok saját topikot létrehozni? Elvileg azt egy regelt felhasználó is létrehozhat.

Új fejlesztést igénylő dologra nincs erőforrásunk.

(azon kívül, hogy elmegyek kapálni vagy egy ideje gondolkozom azon, hogy kivágok egy fát itt az ablak alatt)

Hát akkor mi legyen? 

Megint offolunk.

Menjünk àt szerk üzibe.

Teteje

2017, október 20 - 19:23

Kiscsillag

Privi

Ez igaz. Nem ugyanaz.

Teteje

2017, október 20 - 19:32

rhiannon-roxána2.0

Privi

Én azt gondolom, nem lenne gond, szerintem kevés embernek lenne üzenője. 

Az üzenő, a topik és a blog mind teljesen különböző kategória.

Az üzenőben (ami volt a régi búrán) lehetne párbeszédet folytatni.

A topikok teljesen össze-vissza kanyarognak, órákba telik kibogoznom, hogy mit hol olvastam.

A blog egy "kiírok mindent magamból" műfaj, amire néhány komment érkezik.

Teteje

2017, október 20 - 18:37

Kiscsillag

Privi

Igen. Lehetne egy nem "krízises, meg akarok halni",  de azért "gyorsan segítsetek, de nem akarok meghalni" topik.

A krízis alatt kiemelt helyen. Így egyértelműbb lenne, h valaki szuicid vagy nagyon szarul van és figyelmet kér. 

Sztem is jó lenne, ha lehetne saját topikja azoknak, akik sokat szeretnének írni. Igaz erre ott a blog.

Teteje

2017, október 20 - 18:16

Kleó

Privi

Segítsetek! v vmi hasonló topic?

Teteje

2017, október 20 - 18:14

rhiannon-roxána2.0

Privi

Na most már ez tényleg kezd OFF lenni.

Legyetek már egy kicsit kreatívak. Mi lehetne egy olyan topik címe, ahol ezeket a beszélgetéseket folytathatnánk? Mert Jolán témája a szexualitásba ment, ez a téma meg kicsit az anyaságról is szól. Illetve a bipolról, gyógyszerekről. 

Ötlet, hogy mit lehetne csinálni? 

Szerintem az üzenőket esetleg vissza lehetne hozn

Dühöngő 521-es hszt kérésre töröltem.

Átmenetileg nincs chat,Krisz dolgozik a mentéseken,talán holnapra már lesz ideje ezzel is foglalkozni.

Üdv.Columbo

Sziasztok, én sem cseszegetni akartam senkit, csakhát furcsa volt.

Mekkora most az adatbázis nagyságrendileg, csak úgy kíváncsiságból?

Drága Eszter!

Nincs mit szégyelni,ilyen előfordul. Köszi nektek azt a sok munkát amit beleraktok.heart

Ha minden igaz, a profil-szerkesztés és jelszóváltoztatás már működik, Krisz megcsinálta.

Ne haragudjatok, tényleg, nagyon szégyellem, hogy ilyenek történnek, és hogy nem volt friss mentés, mert éppen elfogyott a tárterület a gépen, ahová a mentések mentek.

Sza Eszter, ne szégyeld magad, nincs miért!

Igen a jelszóváltoztatás és szerkesztés működik...

Nem kért telefonszámot az új reggisztráláskor...

Köszönöm, hogy dolgoztok és én itt lehetek, nagyon sokat jelent számomra és gondolom vagyunk ezzel így még páran. smiley