Krízis, öngyilkossági szándék esetén itt kaphatunk gyors segítséget

2072 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés
Offline

Szia Kedves Alabama! Hálásan Köszi a Tisztázó Jó Szavakat, amikkel Értem Élhettél és csakugyan Tényleg csak Kutattam és nem annyira "nyomoztam" volna!

Viszont Ne haragudgyj Kérlek amért Eszternek is Igazat Adhatok olyképp, hogy csakugyan nem vagyunk egyből máris egyelőre még sajnos Doktor House, hogy "utána nyulhatnánk" minden szegény kis betegnek a Príma Diagnosztikákkal Teljes Terápiás Tudományok és Művészteek Művelkedendése Közepette, mert sajnos nincsenek milliárdgyjaink, így nincs infrastruktúránk se megFElelő és persze a zsenialításnak is szűkén vagyunk! Meg persze elKépesztő Szerencséknek se Kísértői!

Ám mindenképp nagyon Becsülöm és Örömmel Tölt el, hogy exponálhattad Magad Értem, miképp az Rendes és Helyes is Mentál Higiénés Tevékenységben a Tisztázgatós Tisztálkodás, ugye?!?

Akkor minden Jókat és mindég és hajrá Előre a Gyógyulandokba!

Online

Nem irl adatok után folyt itt "nyomozás", hanem egy megadott, PUBLIKUS nicknév jelentését nézte meg Ovis. 

Na mindegy, máris elgurult a gyógyszerem vagy mi a f.sz van. 

Offline

Szia Kedves Eszter! Igen, mindenképp Igazad van, hogy ne nyomozzunk, mert a Kutatás csak a Doktor House-filmek sajátja és hát nem vagyunk olyan "szakemberek", akiknek bejön a Tudásuk mellé a Szerencse is!

Így ne haragudgyj, hogy bizonytalankán rákérdeztem mégis!

Akkor minden Jókat továbbra is és mindég!

Offline

Leallitottak a valdaxant mert allabdoan o gyilkossagi gondoltaim vannak voltak tole.nagyon rossz volt.most mirtazepint oriont kaotam.nem tudom tudok e majd akudni tole es hogy fogom erezni magam

Offline

Kedves Daelyn,

mi segítene neked abban, hogy tudj őszintén beszélni a terapeutával? Az nagyon fontos lenne.

Kedves Ovisista!

Senki után ne nyomozzunk, a Búra lehetőséget ad arra, hogy valaki anonim maradjon, és ezt tartsuk tiszteletben. Ez bizonyos kockázatokkal jár, kevésbé tudunk segíteni, de az anonimitás megőrzése szerintem fontos sokak számára.

Offline

Szia! Köszi Hálásan hogy megPróbáltad ezt a Fórumot is, mielőtt baj volna!

Próbáltam a nick-neved nézni, hogy Jelent-e valamit, de egyelőre csak ezt Találtam a böngészőben:

Illetve Bocs! Meg kéne Esztertől Kérdezni, hogy Szabad-e egyáltalán ebben a rossz állapotodban Utánad Kutatni?!?

Kedves Eszter! Ha idepillantasz, akkor Kérlek nézd meg ezt, hogy Szabad-e ilyesmivel "sokkolni" ezt a kis Betegeünket is?!?

 

http://loki-olvasmanyok.blogspot.hu/2015/08/julie-anne-peters-amikor-ezt-olvasod-en.html

Online

Van terapeutám, de sajnos, néha képtelen vagyok neki is beszélni ezekről az érzelmeimről....
Már ottt tartunk, hogyha még egy kísérletem lesz, akkor krízis helyzet van, és azonnal kórház. ( azóta már többször ártottam magamnak, de féltem elmondani neki, mert nem merek bemenni a kórházba...) 

Félek, hogy ez a körforgás marad...
Nem használ a gyógyszer semmit sem, aludni tudok tőle valamennyit most már, de a szorongásomra, sehogy sem hat. Egy ideje most úgy vagyok vele, hogy nem vettem be, mert úgysem hat akkor meg minek, tudom, hülyeség, de képtelen vagyok bármit is tenni az ellen, hogy változzon valami.

Egyre több és több embert lökök el magamtól. Egy részem, azt akarja, hogy egyáltalán ne legyenek körülöttem emberek, míg a másik pedig kapálózik a segítségért...

Úgy érzem, mintha az érzelmeim tengerén próbálnék fennt maradni, kövekkel a lábamon.
Egyre nehezebben és nehezebben bírok itt maradni ebben a világban...

olyan mintha egy sötét tenger mélyén lennék, ahol nem hallok semmit. Senki más nincs itt. Olyan, de olyan sötét. Megint egyedül leszek a sötét tenger  mélyén...

Offline

Kedves Daelyn,

van terapeutád és orvosod, akik foglalkoznak veled, és megpróbálnak segíteni?

Online

Sziasztok...Most tévedlyedtem erre a fórumra.

Nem tudom, hogy hogyan is kezdhetném...
Alig aludtam ma is valamit...de már megszoktam, egyre többet és többet foglalkoztat a halál gondolata, szinte már a mindennapjaim részévé vált.
Nem egy kísérletem volt már. Nem régiben is volt egy, de sajnos sikertelen.

Nem tudom, minek vagyok még itt, semmi örömöm nincs, az életben.
Nem akarok emberek közé menni, szorongok, ha a közelemben vannak.

Belefáradtam, a mindennapokba.
Gyenge vagyok, semmihez sincs kedvem, csak egyre jobban húz lejjebb és lejjebb az érzés.
 

Offline

Ma visszahúztak. (köszönöm EÜ.dolgozók) Szerencsém volt. Nem kiabál a halál, hogy gyere. De mi lesz ezután???

Offline

Kedves kharzak,

ha egyedül érzed magad, próbálj meg keresni egy sorstársi közösséget. Például a Sotéria működtet egy olyan kört, ahol vannak skizofrének, lehet, hogy ott találnál barátokat.

Offline

Kedves sétapálca, kedves kharzak!

Ha a gyógyszer nem használ, vagy egyenesen ront, akkor beszéljetek sürgősen az orvosotokkal! 

Offline

Uj gyogyszert kaptam amitol elotortek az ongyilkossagi gondoltaim es rossz gondolatok.hat nem tudom most mit tegyek...

Offline

suicid gondolataim is vannak rendesen

Offline

Someone help me !!! Rosszabul vagyok mint 1 évvel ezelött ilyenkor,gázabul talán gyógyszer csere kéne?

Offline

Most jelenlegi állapotom, félek hogy a négy fal között fogom tölteni az életem, de tudom hogy nem tehetem meg,mintha valami börtönben lennék és nem lehetne ki jutni vagy egy labirintus. ha elis határozom magam hogy megyek valahova kb eljutok a margit szigetig,vagy a helyi bevásárlóközpontba. talán a halál jobb megoldás lenne már Sad szerintem pár év múlva öngyilkos leszek mert bekattanok az egyedülléttől

Offline

Kedves Evelyn! Írhatsz nekem!

Online

Én is nagyon rosszul vagyok most. Szeretnék beszélni valakivel.

Offline

Nagyon rosszul vagyok, nincs kivel beszeljek...

Offline

Parrot, nem tudom hogy a gyerekek kinel lennenek jobban, de itt inkabb az a kerdes, hogy jogilag hogy tudnank megoldani. Ha en Magyarorszagra megyek gyogyulni siman elveszik tolem a gyerekeket. Nem mertem semmit mondani a gyamugyesnek Sem ma. Es nekem Magyarorszagon mar nincs tb -m. De menjuk at inkabb a kocsmaba, mert nem ide valo. Vagy cseteljunk. Jo lenne valakivel beszelgetni most, nagyon maganyos vagyok. Sad

Online

Border Actor írta:

Nem kell krízis. Isten mindannyiunkat megvéd, de ki legyen az Isten? 

Szia Border Actor!

Köszönjük az eszmefuttatást,de egymásik topicban szívesebben látnánk, az ilyen jellegű bejegyzéseidet!

 

Offline

Nem kell krízis. Isten mindannyiunkat megvéd, de ki legyen az Isten? 

Offline

Kiwi1.2.3. írta:

Magány,az szerencsés pont,hogy legalább anyukádra számíthatsz.

Nem tudom jelenleg van-e munkád,és anyukádon kívül van-e más kapcsolatod az emberekkel.Mennyire lettél zárkózott,a téged ért traumák miatt?Kapsz -e valahonnan  szakember  általi segítséget?

szia Kiwi!

Köszönöm hogy írtál.......

igen anyukám tartja bennem a lelket. Igen jelenleg dolgozom,találtam magamnak állást, de nem érzem jól magam ott sem.....A tesóimmal jól kijövök..... Meg a volt párom tartja bennem a lelket...... De így sem jobb a helyzet......Semmit sem változtat azon a tényen hogy útálok élni...... 

Igen kapok 3 helyről is szakmai segítséget, de nem segít semmit...... úgy érzem csak rosszabb minden....

nem tudom hogy mi tévő legyek......

Online

 

Nem öngyilkossági szándékkal írt nekünk Jolán,de krízishelyzetben van.Mivel,ezt egymásik topicba írta,de jelezte a krízisben is ,hogy írt ,így átmásoltam ide a bejegyzését.

 

2018, január 11 - 23:54 (új)

#831

Jolán

Online

Privi

A ferjem megint kidobott a lakasbol. Most nagyon agressziv volt. Elvette a kulcsomat is, meg szetszette a modemet, hogy ne tudjak netezni. Most telefonrol irok, de ezt is majdnem osszetorte. Es egy borospoharat is foldhoz vagott, a szilankok meg ott vannak, felek a gyerekek belelepnek. Es mindezt a gyerekek elott, alig birtak elaludni. Es azert volt, mert nem lett idoben kesz a krumpli a vacsorahoz. Bar allitja, hogy nem ezert, hanem mert nem figyelek oda rajuk, a csaladi feladataimra, onzo vagyok, folyton a depressziora hivatkozom es à net elott ulok. Es miattam keson fekszenek le a gyerekek, mert keson ettunk, es masnap faradtak. Es ez rendszeres. Es most borult nala ki a bili. Es annyira tudja mondani, hogy mit csesztem el, hogy elhiszem neki, hogy en vagyok a gaz. Meg bocsanatot is kertem, hogy vege legyen a cirkusznak, de annyit kertem cserebe, hogy agressziv volt es ez nem elfogadhato. Azt mondta, hogy agressziv volt, mert en kihoztam belole. Megigertette velem, hogy elkoltozok, ahogy tudok. De itt a bizonytalan reszmunkaidommel a minimalber felet sem keresem. Igy nem tudok lakast berelni. Szocialis lakasra varnom kene, anyaotthonba csak akkor mehetek, ha ver. Most hazudjam azt, hogy ver? Fessek magamra kek foltokat? Magyarorszagra csak akkor johetek vissza a gyerekekkel, ha beleegyezik. Es holnap a gyamugyessel talalkozom, elvileg le akarja zarni a vizsgalatot, de ahhoz azt kell mondjam, hogy minden rendben otthon. Amikor legutobb azt mondtam ennek a nonek, hogy el akarok koltozni, meg nagyobb cirkusz lett. Mert bennem nem biznak, mint 'pszichesen kezelt' anyaban. Csapdaban vagyok. Mit csinaljak?

Offline

Konkrétan a gyerekeknek mi lenne a jobb,mikor lennének nyugodtabbak? Veled,vagy az apukával?Ha eljönnél Mo-ra kicsit megnyugodni,esetleg Tündérhegyre,vagy bárhová,hogy lelkileg jobban legyél?

S maradnának otthon a gyerekek????

Most pár hónapról beszélek,fájdalmas,de mindenkinek az lenne a legjobb.

Offline

Nagy krizis van. A kocsmaba leirtam, de ott nem reagalt ra senki. ...tudom, most olyan mintha figyelmet kovetelnek. De mihez kezdjek?

Online

Magány,az szerencsés pont,hogy legalább anyukádra számíthatsz.

Nem tudom jelenleg van-e munkád,és anyukádon kívül van-e más kapcsolatod az emberekkel.Mennyire lettél zárkózott,a téged ért traumák miatt?Kapsz -e valahonnan  szakember  általi segítséget?

Offline

Elegem van a világból.....Legszívesebben eltűnnék a föld színéről.....Annyira rosszul vagyok....Utálok élni, és azt sem értem hogy miért kell...miért kell ez nekem....... elegem van......

Azért írtam hogy mindenből elegem van, mert nem értem a létezés értelmét..... Azért születtünk, hogy szenvedjünk..... 29 éves vagyok és az egész életem egy nagy vicc...... Apám alkoholista volt világ életébe....szarrá vert minket..... Majd 2013-ban felakasztotta magát..... Ami mégis ezek után engem viselt meg a legjobban...... Megismerkedtem egy fiúval, aki kábítószeren élt.... Elkezdtem inni elég rendesen és füveztem is.... 14 éves koromba elkezdtem vagdosni magam, hogy enyhítsem a feszültséget....10 évig vagdostam magam..... kb. ekkor kezdtem el inni is..... Az alkohol és a fű miatt elveszítettem az állásomat is.....voltam kórházba is 7 hétig, de semmi változás nem történt..... céljaim nincsenek...... Meg akarok halni..... Csak anyu tart vissza attól hogy megtegyem, mert annyira szeretem, hogy nem akarok neki fájdalmat okozni...... Olyan vicces ez az egész..... Csak anyu miatt vállalom be azt amit én egyáltalán nem akarok.....

Offline

Bocsánat, csak már kétszer rohatnam ide a villogó tothra nem szólok többet Bocsánat Columbó

Offline

Dopamin!Hagyjuk a modikra a hozzászólás elbírálását,s hogy ki hova mit írjon!

Üdv:

Columbo

Offline

toth írta:

iszik?

Kedves toth akkor írjál ide ha krízisben vagy vagy valakinek a környezetedben segítslégre vag szüksége az iszik megszólalásod nem segítség viszont villog a hozzászólásod, hogy segítségre van szükséged. Ezeket inkább priviben beszéld át mert már másodjára kaptam frászt miattad ez nem csevegő topik bocsi ha erős volt

Offline

iszik?

Offline

sziasztok

köszönöm mindenkinek a hozzászólást. 

Több telefonszámot is próbált hívni sajnos sikertelenül....

Azóta nem jelentkezik......remélem hogy jól van.....

Offline

Kiwi1.2.3. írta:

magány írta:

sziasztok!

Valaki tud olyan lelkisegély telefonszámot mondani ami külföldről is ingyenes?????

Az egyik barátom nagyon rosszul van!!!!!!!!!!

Sürgös lenne...!!!!!!!!!!!!!

Tudtommal csak a  belföldi hívás ingyenes!

Talán a skype elérhetőségük jelenthet némi reményt a külföldről segítséget kérőknek.

lelkigondozas1 (Hétfőtől péntekig 17-01 óráig)

Ha mégis tudja vállalni a barátod a költségeket, akkor itt több telefonszám is található,hívás díjat sajnos nem tudok megadni.

Igen, akkor jól tudod Kiwi, csak a belföldi hívás ingyenes.

Kéne egy online 0-24 írásos felület. 

Offline

Kiwi1.2.3. írta:

beatrisz. írta:

Hoppá. Írásban viszont ezt kaptam:

"A lelki elsősegély szolgálat telefonszáma: 116-123, ami a nap 24 órájában, mobilról is ingyenesen hívható Magyarországon. 
Ha külföldről szeretne telefonálni, akkor magyarországi hívószámmal a 66/441-300-at hívhatja, mely hívás költsége az Ön telefonszámláját terheli."

 

Igen beatrisz jó az infód!

A 116-123 az egy 13 tagállamon belüli  állandó forródrótszám,minden tagállamban ugyanaz .Pl:Ha Hollandiában vagy akkor 116-123 ,de akkor ott a Holland lelkisegélyszol fog bejelentkezni és  ingyenesen.   Ha Magyarországon hívod a 116-123 akkor a magyar lelkisegély fog ,és szintén ingyenes.Hollandiából nem tudsz tudtommal hazánkba erről a számról segítséget kérni csak a fizetőslelkisegély szolg száma vehető igénybe.

Akkor ez pontosan úgy hangzana hogy :+36 66 441-300 ?Lehet valamit elbénáztam, mert nem adott ki semmit a gugli.

 +36-ot levéve kigugliztam és nemtudom,hogy minden városra érvényes?Szerintem nem,de majd kiderül.

Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a segítséged beatrisz!!!

De ha Hollandiában hívod a 116-123-at, akkor holland segítők jelentkeznek, ugye jól értem? Holland nyelven. 

"magyarországi hívószámmal a 66/441-300-at hívhatja,"

"+36 66 441-300 ?Lehet valamit elbénáztam, mert nem adott ki semmit a gugli."

Igen, szerintem így. 36 és utána a szám. Nem tudom, a google miért nem ad ki semmit, de szerintem jó kell hogy legyen az infó.

 

Online

beatrisz. írta:

Hoppá. Írásban viszont ezt kaptam:

"A lelki elsősegély szolgálat telefonszáma: 116-123, ami a nap 24 órájában, mobilról is ingyenesen hívható Magyarországon. 
Ha külföldről szeretne telefonálni, akkor magyarországi hívószámmal a 66/441-300-at hívhatja, mely hívás költsége az Ön telefonszámláját terheli."

 

Igen beatrisz jó az infód!

A 116-123 az egy 13 tagállamon belüli  állandó forródrótszám,minden tagállamban ugyanaz .Pl:Ha Hollandiában vagy akkor 116-123 ,de akkor ott a Holland lelkisegélyszol fog bejelentkezni és  ingyenesen.   Ha Magyarországon hívod a 116-123 akkor a magyar lelkisegély fog ,és szintén ingyenes.Hollandiából nem tudsz tudtommal hazánkba erről a számról segítséget kérni csak a fizetőslelkisegély szolg száma vehető igénybe.

Akkor ez pontosan úgy hangzana hogy :+36 66 441-300 ?Lehet valamit elbénáztam, mert nem adott ki semmit a gugli.

 +36-ot levéve kigugliztam és nemtudom,hogy minden városra érvényes?Szerintem nem,de majd kiderül.

Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a segítséged beatrisz!!!

Offline

Hoppá. Írásban viszont ezt kaptam:

"A lelki elsősegély szolgálat telefonszáma: 116-123, ami a nap 24 órájában, mobilról is ingyenesen hívható Magyarországon. 
Ha külföldről szeretne telefonálni, akkor magyarországi hívószámmal a 66/441-300-at hívhatja, mely hívás költsége az Ön telefonszámláját terheli."

Online

beatrisz. írta:

Kiwi1.2.3. írta:

beatrisz. írta:

Kiwi. Én csak annyit tudok, amit nekem mondtak. Hogy hívható külföldről ingyenesen. És magyar segítők veszik fel. 

 

Beatrisz,ez csak egy gondolatmenet volt a részemről ,,,hangos" gondolkodás ,nem számonkérés vagy felülbírálat v bármi más.smiley.

Tudom. Smile Nem akartam ingerülten írni vagy annak tűnni. Mindenesetre elég komoly volt felhívni őket... baromira szorongtam. Smile De nagyon jó szakembereik / segítőik lehetnek, a nő, akivel beszéltem, maga volt a nyugalom szobra, ugyanakkor nyitott és "figyelő" is volt.

Tudomsmiley

Offline

Kiwi1.2.3. írta:

beatrisz. írta:

Kiwi. Én csak annyit tudok, amit nekem mondtak. Hogy hívható külföldről ingyenesen. És magyar segítők veszik fel. 

 

Beatrisz,ez csak egy gondolatmenet volt a részemről ,,,hangos" gondolkodás ,nem számonkérés vagy felülbírálat v bármi más.smiley.

Tudom. Smile Nem akartam ingerülten írni vagy annak tűnni. Mindenesetre elég komoly volt felhívni őket... baromira szorongtam. Smile De nagyon jó szakembereik / segítőik lehetnek, a nő, akivel beszéltem, maga volt a nyugalom szobra, ugyanakkor nyitott és "figyelő" is volt.

Online

beatrisz. írta:

Kiwi. Én csak annyit tudok, amit nekem mondtak. Hogy hívható külföldről ingyenesen. És magyar segítők veszik fel. 

 

Beatrisz,ez csak egy gondolatmenet volt a részemről ,,,hangos" gondolkodás ,nem számonkérés vagy felülbírálat v bármi más.smiley.

 

 

 

 

 

Offline

Nyilván átirányítják a vonalakat, ennyi.

Offline

Kiwi. Én csak annyit tudok, amit nekem mondtak. Hogy hívható külföldről ingyenesen. És magyar segítők veszik fel. 

Online

Még egy gondolat.

Az Eu-nak 28 tagállama van jelenleg.A 116-123 viszont értesülésem szerint csak 13 tagállamban érhető el.Ha valóban van 13 tagállamban magyarul beszélő segítő akkor már csak 1 kérdés marad. Hova fordulhatnak a fennmaradó 15 tagállam esetén a  magyarok, ha magyarnyelvű ingyenesen elérhető lelkisegély szolgáltatásra van szükségük 

?

Online

beatrisz. írta:

Nah. Ingyen hívható külföldről a 116-123 és magyar nyelven lehet beszélni a segítségnyújtókkal. 

Ennyit tudtam meg, mivel felhívtam őket. Smile

Ha jól értelmezem,akkor az adott országban (mivel  EU segélyvonalról beszélünk,egységes telszámmal,tehát mindenhol 116-123)tudnak kapcsolni magyar nyelven beszélő segítőt?

 

Offline

Nah. Ingyen hívható külföldről a 116-123 és magyar nyelven lehet beszélni a segítségnyújtókkal. 

Ennyit tudtam meg, mivel felhívtam őket. Smile

Online

116 123 - Érzelmi segélyvonal

A 116 123 telefonszám a magányban szenvedőknek, pszichológiai válsághelyzetben vagy az öngyilkosság elkövetésében.

Ez a forródrót 13 tagállamban működik

AusztriaOE3 Kummernummer Az OE3 (osztrák műsorszóró állomás) és az osztrák Vöröskereszt

Cseh KöztársaságZtracené dítě os  A cseh szervezet a hiányzó gyermekekért

NémetországDie TelefonSeelsorge   A szomorúság ellen

GörögországLife Line Hellas  A görög segélyvonal anyagi és pszichológiai támogatást nyújt

MagyarországA Magyar Telekom és az Invitel Zrt.  A magyar távközlési vállalatok

ÍrországA szamaritánusok jótékonysága segíti a rászorulókat

LitvániaLATES   A Litván Telefonos Segélyhívó Szövetség

MáltaAġenzija Appoġġ  A máltai ügynökség a rászorulók életének javítására

HollandiaStichting Korrelatie Holland Alapítvány segíti a pszichológiai és szociális problémákat

LengyelországInstytut Psychologii Zdrowia  A lengyel Pszichológiai Egészségügyi Intézet együttműködik a Netia SA-val

SzlovéniaO društvu SAMARIJAN  A szlovák szamaritánus társadalom a veszélyben lévő emberekért

SvédországSvenska Kyrkan   A svéd egyház

Egyesült KirályságA szamaritánusok  A brit szeretet segíti a rászorulókat.

 

 

 

Sajnos úgy tűnik,hogyaz adott országok között az ország előhívószám megadásával sincs ingyenesen elérhető átmenet.Tehát csak az adott országon belül ingyenes a 116-123 EU egységes lelkisegély telefonszám.

 

 

Egyéb esetekre a 116-os szám:

 

Milyen számok a 116-os segélyhívók?

Öt ingyenesen hívható európai segélyvonalról van szó, amelyeket bajban lévő gyermekek, illetve felnőttekszámára tart fenn az uniós országok többsége (egyelőre ezek a vonalak még nem működnek mindenhol az EU területén).

A számok hívásakor a következő helyi segélyszolgálatok jelentkeznek:

  • 116 000 – az eltűnt gyermekek felkutatását segítő forróvonal;
  • 116 111 – gyermek-telefonszolgálat;
  • 116 123 – lelkisegély-szolgálat;
  • 116 006 – segélyvonal bűncselekmények áldozatai számára;
  • 116 117 – telefondoktor.

Bővebben a 116-os segélyvonalakrólEnglish

Offline

Skype out-tal vagy Viberrel fel tudja hívni olcsóbban is, csak regisztráció kell hozzá, és egy hitelkártya.

Online

magány írta:

Köszönöm szépen, de sajnos a költségeket nem tudja válalni..... Ezért is aggodok érte nagyon.....

Nyelvtudás hiánya miatt ragaszkodna a magyar lelkisegélyszolgálathoz, vagy esetleg az anyanyelvén segítséget adó hang is egy megnyugtató pont lenne a számára?

 

 

Offline

Köszönöm szépen, de sajnos a költségeket nem tudja válalni..... Ezért is aggodok érte nagyon.....

Online

magány írta:

sziasztok!

Valaki tud olyan lelkisegély telefonszámot mondani ami külföldről is ingyenes?????

Az egyik barátom nagyon rosszul van!!!!!!!!!!

Sürgös lenne...!!!!!!!!!!!!!

 

Tudtommal csak a  belföldi hívás ingyenes!

 

Talán a skype elérhetőségük jelenthet némi reményt a külföldről segítséget kérőknek.

lelkigondozas1 (Hétfőtől péntekig 17-01 óráig)

Ha mégis tudja vállalni a barátod a költségeket, akkor itt több telefonszám is található,hívás díjat sajnos nem tudok megadni.

Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ) információja alapján

Honlapjuk:https://www.sos116-123.hu/

 

 

  •  
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges