Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szerkesztőségi üzenetek

Köszönöm szépen, hogy így gondolod. Én nem támogatom azt, hogy valaki több névvel fent legyen, mert félreértéseket okozhat, természetesen, ha valaki csak így tudja kifejezni magát, akkor megértem, de igaziból nem tartom jó dolognak azt, ha valaki több nevet használ - néha én is voltam korábban más nevekkel, de nem igen írtam velük, inkább csak úgy megvoltak, de nem használtam őket.

Idézet tőle: Sweet Harmony

Szia, rendben, köszönöm szépen 🙂 

Szívesen!

Drága Hercegnő!

Ha valaki,te biztos nem akarsz rosszat,ezt tudjuk hosszú évek alatt már.Ejj,én azt sem bánnám,ha több néven lennél,ahogy neked tetszik!

Inkább készítettem egy új profilt, hogy tudjam rendesen változtatni a profilképemet 🙂 

Mostantól ezt a nevet fogom használni itt.

Még egy dolog, hogy én például "látó" vagyok, de soha nem használom azt a "nyelvet" sehol, tehát nem üzengetek sehol a Szerelmemnek, de észrevettem, hogy bizonyos emberek mintha rosszat akarnának nekem, vagy valami félreértés van, úgyértem, úgy tűnhet, mintha én álneveken lennék fent, de mindig szólok, ha nevet cserélek, mint például most. Nem szoktam üzenni a Szerelmemnek, sem itt sem pedig máshol. Csak hogy tisztázzam a dolgokat, ha esetleg valaki rosszat gondolna rólam... Köszönöm, hogy ezt megoszthattam itt.

Szia, rendben, köszönöm szépen 🙂 

Szia Sweet Harmony!

Akkor a másik nicket felfüggesztem!

Nagyon szépen köszi Kedves Krisztián 🙂 

HERCEGNŐM! A PROFIL KÉP KÉSZ! laugh

Szia Roxána, nem akarok plusz munkát adni neki, végülis így is jó ha nem látszódik... a kép eléggé rossz minőségű sajnos :'(

Google Chrome-ot használok...

Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő

Sziasztok, szerintetek mostmár fog látszódni a legújabb profilképem...? 😀 

Hercegnő, Krisz biztos megcsinálja neked. 

Melyik böngészőt használod?

Ill. nem lehet, hogy túl nagy méretű és/vagy felbontású a kép, azért nem tudod feltölteni? 

Sziasztok, szerintetek mostmár fog látszódni a legújabb profilképem...? 😀 

Idézet tőle: Gácsi Krisztián

Jelentem kész a három új topik főoldalra. Remélem mára elég. wink

Imádlak. heart

Jelentem kész a három új topik főoldalra. Remélem mára elég. wink

roxy az első kész de ez a második cím elég fura. nem lehetne nemi erőszak? egyértelműbb!

Idézet tőle: Gácsi Krisztián

na akkor kérem a pontos topik megnevezéseket, is kirakjuk 😀

Köszi, Krisz!!

1. Szorongás

2. Családon Kívüli Erőszak

roxy: monjad mi legyen a topik név!

Jelenetem csillagom az kész! 😉

Köszönöm! 🙂

https://bura.hu/csoportok/altalanos-csoport-minden/forum/leszokas-benzodiazepinek

na akkor kérem a pontos topik megnevezéseket, is kirakjuk 😀

(Meg nem bánnám, ha megint lenne szorongás topik.) 

Köszi, Csillag!

Roxy!

Krisz fele továbbítottam az igényünket. 

Én nem bánnám. De technikailag nekem nem megy a főoldalra állítás. Sajnos ebben nem tudok segíteni.

A BZD leszokós topikot is szerintem oda lehetne rakni. 

Elnézést, megnéztem direkt előtte. Nem találok ilyen topikot. 

Lehetne a főoldalra (igen, oda) egy "családon kívüli erőszak" vagy hasonló témájú topikot kérni? (Molesztálás, zaklatás, nemi erőszak, bullying...)

Ha már "családon belüli erőszak" topik van.

eddig tök jó a cset gyertek klubszoba majd lesz jobb is most egyelőre ilyen

Nálam privi chat nincs. Klubszoba van, de minibe nyílik meg. Mobilról netezek, gépről nem próbáltam.

Hoppá, látom, hogy még nem működik. :)))

Krisz, köszönjük szépen, hogy megint működik a cset!

És az a kérdésem, hogy miért áll vissza alapállapotba (available), ha egyszer azt állítom be, hogy away?

(Bocs, most tudom, hogy utálsz.) 

Ezen a napon,aki szeretne meghalt búrás társáról megemlékezni,itt megteheti.

A búra csapata nevében ma tisztelettel gondolunk vissza azon búrás társainkra,akik már nem lehetnek velünk.Most értük is égjen a fény,emléküket őrizzük,s a munkát,amit elkezdtek,visszük tovább ,segiteni,támaszt adni,meghallgatni.Mert az élet élni akar!

igen nem kötelező tagsági díj. csak tudatosodni kellene hogy szükség van a m segítségünkre is egy moziért is fizetünk a pszichológusnak áternek is juttatunk itt meg a java sorstárs és szerintem sokan kapnak itt jó ötletet szót itt értjük egymást na nem mindig vita itt is van de mégis más mint "KINT"

Idézet tőle: dopamin

Köszönöm Colombo, akkor abban már nem keresek hibát. Megértem ezt az anyagi küzdelmet. Nagyon sokat tesztek értünk. Ha nincs chat van privi oszt jól van.

Apró ötlet nemtudom mekkora a tárhely de a képek feltöltése korlátlan tudom hogy pitlák helyet foglal de sok kicsi sokra megy de nem kellene lekorlátozni valamennyire?

Lehetne nyitni egy árverező topicot ahol felajáljuk azt amire nincs szükségünk párnát, könyvet csetreszt és a vételárat a búra alapítványba fizetnénk be persze ezen finomítani kell de szerintem használható.

A másik ötletem esetleg egymás örökbe fogadása jelképesen mondjuk xy örökbe fogadom két hétre egy hónapra valami ilyesmi ezt talán már leírtam csak elszált

Vagy lehetne támogatók számára valami kis jelzést adni a nickjénél hogy arany ezüst bronz támogató mert ha így megy ingetek bugyitok rámegy és a végén leáll a búra

Növelné az oldal értékét ha lennének pályázatok vers, novella vagy fotó és azt jelképesen dijjaznátok akár csak szóbelileg is szerintem sok a művészlélek itt.

vagy bögrét tollat bizbaszt búra logóval gyártani ha sikerülne olcsóért azt is lehetne eladásra szánni szerintem fogyna a kávésbögre 😀

google hirdetések nem jönnek szóba vagy az már nincs? kattingatnák mi hűségesen a rohadt reklámokra ha az hozna bevételt az oldalnak 

Vagy tagságdíj nem nagy összeg 1-2-3 ezer és ezek a tagok akkor támogatóként bronz silver gold lennének jelőlve abban a hónapban amikor hozzájárultak esetleg egy támogató topicban.Persze nem kötelező jelleggel de működhet

Nincs ingyen a szerver sajnos ezt tudomásul kell venni azt is hogy legtöbben csórók vagyunk, de ha van segítő szándék akkor juthatunk valamire. Olyat kell kitalálni ami valamelyest kivitelezhető.

ezek hirtelen ötletek csak ne azt gondoljátok hogy ezt nem lehet megcsinálni hanem arra gondoljatok hogyan működhetne. Üdv Dopamin  

Nagyon szuper ötletek!

A nem kötelező tagsági díj jó ötlet. Mindenki amikor tud annyit ad, de az sem baj, ha nem. 

Köszönöm Colombo, akkor abban már nem keresek hibát. Megértem ezt az anyagi küzdelmet. Nagyon sokat tesztek értünk. Ha nincs chat van privi oszt jól van.

Apró ötlet nemtudom mekkora a tárhely de a képek feltöltése korlátlan tudom hogy pitlák helyet foglal de sok kicsi sokra megy de nem kellene lekorlátozni valamennyire?

Lehetne nyitni egy árverező topicot ahol felajáljuk azt amire nincs szükségünk párnát, könyvet csetreszt és a vételárat a búra alapítványba fizetnénk be persze ezen finomítani kell de szerintem használható.

A másik ötletem esetleg egymás örökbe fogadása jelképesen mondjuk xy örökbe fogadom két hétre egy hónapra valami ilyesmi ezt talán már leírtam csak elszált

Vagy lehetne támogatók számára valami kis jelzést adni a nickjénél hogy arany ezüst bronz támogató mert ha így megy ingetek bugyitok rámegy és a végén leáll a búra

Növelné az oldal értékét ha lennének pályázatok vers, novella vagy fotó és azt jelképesen dijjaznátok akár csak szóbelileg is szerintem sok a művészlélek itt.

vagy bögrét tollat bizbaszt búra logóval gyártani ha sikerülne olcsóért azt is lehetne eladásra szánni szerintem fogyna a kávésbögre 😀

google hirdetések nem jönnek szóba vagy az már nincs? kattingatnák mi hűségesen a rohadt reklámokra ha az hozna bevételt az oldalnak 

Vagy tagságdíj nem nagy összeg1- 2-3 ezer és ezek a tagok akkor támogatóként bronz silver gold lennének jelőlve abban a hónapban amikor hozzájárultak esetleg egy támogató topicban.Persze nem kötelező jelleggel de működhet

Nincs ingyen a szerver sajnos ezt tudomásul kell venni azt is hogy legtöbben csórók vagyunk, de ha van segítő szándék akkor juthatunk valamire. Olyat kell kitalálni ami valamelyest kivitelezhető.

ezek hirtelen ötletek csak ne azt gondoljátok hogy ezt nem lehet megcsinálni hanem arra gondoljatok hogyan működhetne. Üdv Dopamin  

HÓFEHÉRKE IS MEGSZÍVTA

sajnos így jártunk

a közönség szavazat dönt a csetről

addig szívjatok velünk

A chat funkció beállítása kb.100 ezer forint lenne,plusz az éves reg.Jelenleg ennyit tudunk,

Idézet tőle: dopamin

Leöltem a reklámblokkolókat meg még pár sz@rt ami valahogy odakerült  

beilleszteni szöveget és videót nem tudok Tudom biztos nállam a hiba opsz újraindítok

és nincs chat eddig az működött pedig.

Cset szerintem egy pár napja nincs. 

Leöltem a reklámblokkolókat meg még pár sz@rt ami valahogy odakerült  

beilleszteni szöveget és videót nem tudok Tudom biztos nállam a hiba opsz újraindítok

és nincs chat eddig az működött pedig.

sTrZ

Privi

na arra megint rájöttünk hogy aki huszonötcsillió reklámblokkolót meg mindenféle egyéb kiegészítőt használ a böngészőjében előbb utóbb összeakadnak és a búrán nem jelenik meg a szövegbeviteli mező vagy az automata videó beillesztő meg ilyen "aprócska" kiegészítők. akinek ilyen gondja van annak csak azt találtuk megoldásnak hogy csökkentse a script blokkolókat hogy ne akadjanak össze és fehérlistázza a búrát ha érdemben használni gondolja. üdv, k. (ui: read-only módban bármilyen blokkolási kombóval műxik wink )

Idézet tőle: sTrZ

hát bocsi csak most sikerült összehozni a levelezést. na  a lényeg hogy működik!

Köszönjük szépen!

hát bocsi csak most sikerült összehozni a levelezést. na  a lényeg hogy működik!

A levelező rendszer újra üzemkész! Köszönjük a megértéseteket! Elnézést kérünk azoktól akik nem tudták a regisztrációjukat visszaigazolni. Az elmúlt egynehány óra levelezése kézbesítésre került! Üdv, k.

ja igen és az a lényege hogy a búrás azonosító kell csak hozzá, tehát tulajdonképpen anonim cset. nem kell vacakolni skype azonosito cserével, nem kell megadni a facebookodat stb stb csak katt a másik nevére és már tudtok is beszélgetni.

roxy, kérdésedre válaszolva: igen ma elővettem a tusfürdőt és hangosan danonásztam közben, sikerült a stresszhormonokat lemosni. 

roxy: nem értem megintcsak kérdésedet. a mobil TELEFON, alapból van mikrofon,  meg hangszóró, hiszen, ha nem lenne, akkor az nem TELEFON. 

mondom mobiltelefonról böngészi a búrát a látogatók 46%-a, + a tablet, + az egyéb kütyük (pl. phablet). tehát többen vannak olyan készülékről amin van beépített mikrofon, ill. hangszóró, ill. kamera, mint akik olyan készülékről amikhez ezeket külön kell hozzá tenni. (ui.: a hordozható számítógép is (laptop/notebook, ki hogy hívja) 99% ban tartalmaz beépített mikrofont, hangszórót, kamerát.)

Lehet, az a gond, hogy én soha életemben nem használtam mobilhoz fülhallgató+mikrofont. 

Ami másoknak 100 százalékosan természetes.

Idézet tőle: sTrZ

nehéz értemeznem a kérdésedet roxy, de megpróbálok válaszolni rá: a szád kell hozzá, meg a füled, fizikailag.

Köszi a türelmedet. Elővetted már a relaxáló tusfürdőt? 🙂

Kell-e hozzá fej/fülhallgató és mikrofon? 

nehéz értemeznem a kérdésedet roxy, de megpróbálok válaszolni rá: a szád kell hozzá, meg a füled, fizikailag.