Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szerkesztőségi üzenetek

Oké, nem gondoltam volna, hogy ilyen sértő és igazságtalan "ítélet" fog születni. 

Napot és Lilianát figyelmeztetem, hogy ha nem fejezik be az egymással való veszekedést, ki lesznek tiltva. Mindketten. 

A moderációs topicot lezártuk,átmenetileg nem lehet írni oda.

Kérünk mindenkit,a cirkuszt fejezzék be,függetlenül attól,kinek milyen sérelmei vannak.

Ha bármelyik fél újra elkezdi a témát előhozni,zárolva lesz Eszter érkezéséig.

A dühöngés megengedett,erre van spec.topic,de a sorstársak nyugalma érdekében a vitát most le kell zárni.

Továbbra is kérünk mindenkit,a privi levelezésekkel legyenek óvatosak,a chat el is,információkat ne adjunk ki magunkról.

A továbbiakban,ha bármilyen állítást közöl az illető a másikról,függetlenül annak valóságtartalmáról,zárolva lesz.

Üdv.

Columbo

Sweet Harmony, félreértettem valamit, bocsánat.

Kiscsillag, írok privátban.

Krisztián, elnézést hogy ide írunk mindenfélét, a magam részéről befejeztem.

Nekem sem rémlik, hogy Jolán vagy bárki más Harmony nevében, vagy önmagát Harmonynak kiadva állította volna, h ő leszbikus vagy biszexuális. 

Nem tudtam, hogy Jolánra gondol. Azért kérdeztem, h melyik ez a hsz mert ötletem sem volt, de ha valóban történt ilyen (más a nevében ir vagy valótlant állít róla) az nem lényegtelen.

Sztem nincs jó vagy rossz szexuális orientáció.

Sweet Harmony, ÉN vagyok az, aki mostanában biszexuális/leszbikus témában írtam, főleg a "kocsma" topicban, régebben a "szexualitásban", vagy a saját blogomban. Én nem vagyok azonos veled, külön személy vagyunk, téged sosem említettelek.

Viszont nekem meg az esik rosszul, hogy többedszerre hangsúlyozod ki (nem csak itt, a kocsma topicban is, az "orrom alá nyomva") a heteroszexualitásodat, ráadásul vallási képekkel kisérve, meg azzal a kommentárral, hogy "valaki rossz színben akar feltüntetni". Miért? Az eltérő szexuális orientáció "rossz színben feltüntetés"? Ha így gondolod, kérlek tarsd magadban a véleményedet, vagy diplomatikusabban fogalmazz, mert megbántasz másokat. Eredetileg amúgy én is heteroszexuális vagyok, ezek az érzelmek az utóbbi időben jöttek elő bennem, és eléggé megszenvedek velük. Köszönöm a megértést.

Tudom, megint meg fogom kapni, hogy rossz helyen írogatok, mert ez a "szerkesztőségi üzenet", majd a moderációhoz is beírom, de Sweet Harmony itt írta le azt, amit én kifogásolok. Tudom, hogy nem akart rosszat, talán észre sem veszi, hogy mi az, ami nem jó ebben a kommunikációban. De én is emberből vagyok.

Szerkesztőségi update:

Mobilon az applikációkkal az audio ill. video egyelőre nem működik. Igyekszünk elhárítani a hibát!

Szöveges üzenetet viszont bátran küldhettek egymásnak a mobil kliensekkel már most is, az működik! Illetve a hangüzenet funkció! (plusz egyéb extra funkciók)

Tiszteletem.

Tisztelt Búralakók!

Újra működik a mobil alkalmazás a chathez!

Van iOS-ra, és Androidra.

Bal oldalt a blokkok közt biztos észreveszitek az infókat.

Üdv.

Drága Sweet Harmony!

Nagyon szeret itt mindenki,s átnézve a búra elmúlt pár napi hsz-it,nem találtam semmi ,,gyanúsat,,.

Az viszont előfordul,hogy valakinek a véleménye,stílusa hasonló egy másik regisztrált taghoz,így néha azt érezhetjük,más írt ,,álnéven,,,azzal a céllal,hogy besározzon,nevetségessé tegyen bennünket.

Bármilyen kérdésed van,kérlek a moderációs topicot használd!

A szerk.-it Krisz kérésére hagyjuk meg az idevágó feladatoknak!

Üdv.

Columbo

Szerintem érdekes. Ha valaki ilyet tapasztal jogos, hogy szól vagy moderálást kér.

Mindegy, nem érdekes... :'(

Idézet tőle: Sweet Harmony

Bevallom őszintén, hogy engem elég rosszul érint itt pár hozzászólás amiket nem én írtam de úgy van beállítva mintha én írtam volna. És én heteroszexuális vagyok.

Melyik hsz-re gondolsz? Valaki a nevedben írt? Vagy rólad állítotott valótlant?

Sok Szeretettel Mindenkinek, aki engemet bánt:

Én Istenhívő vagyok, NINCS álprofilom, és aki ily módon állít be engem az a Saját Lelkiismeretével számol el Isten és Jézus színe előtt. Bocsánat a zavarásért.

Bevallom őszintén, hogy engem elég rosszul érint itt pár hozzászólás amiket nem én írtam de úgy van beállítva mintha én írtam volna. És én heteroszexuális vagyok.

Hoppá, Krisz. Bocsiiii. Megvan, hogy miért nem kaptam meg. Mert tegnap kaptam a RÉGI regemre. 

Sziasztok, király az oldal... én meg éppen ma rontottam el az enyémet... azt hittem, le volt mentve minden, erre csak a fele fájlok... eléggé kiakadtam ezen... nincs valami ötletetek, hogy megvan e valahol amit már töröltem...? Bocsi, hogy ez eléggé off lett. 🙂 

Bocs, hogy érthető legyen: a mélcímemen tudtam olvasni ezt a privit, csak éppen itt a búrán nincs a privijeim között...

Idézet tőle: Gácsi Krisztián

roxy: biztos moderálva lett.

Dehogy. 

roxy: biztos moderálva lett.

Hoppá. Egy privit kaptam, de nincs a privik között. 

Bocs, Krisz. devil

a login/jelszó kikérő/regisztrációs oldal mostmár egy kicsit máshogy néz ki, nem kell megijedni ez nem hiba, technikai dolgok miatt volt szükséges hogy ilyenre alakítsuk. belépni ugyan ugy kell, lehet mobilról még jobban is be lehet lépni.

Nagyon örvendek, hogy ti is hasznát veszitek, és örültök neki.

Egy (már megszokottt laugh ) hibát ejtettem:

a csetet ha eddig már használta vki akkor cache ürites kell és lesz egy naaaagy csomó új funkció!

köszi hoogy itt vagytok és hogy itt lehetek köztetetek!

k.

ui: chromeban itt van:

chrome://settings/clearBrowserData

ezt kopi pastolni kell a cimsorba (nem kattintható)

Köszönöm Krisztián tuti nagy meló volt hála érte.

wikipédiánk is működik, szerkesszétek bátran! wink

kész a tesztek is!

újabb lépés: lehet regelni emaillal, email értesítést kaptok priviről etc etc

Köszönjük szépen.

az átállás nagyvonalakban kész. lehet fórumolni, blogolni, privátolni.

a hiányzó dolgok lassanként helyükre kerülnek!

Köszönjük!

az átállás nagyvonalakban kész. lehet fórumolni, blogolni, privátolni.

a hiányzó dolgok lassanként helyükre kerülnek!

juppiii Krisz ügyes vagy 🙂

Lehet én is regizni fogok.

Idézet tőle: Kiscsillag

Ha leáll az oldal ide tudtok regizni.

Átmeneti menedékhely Búrásoknak:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9173592

Én már ott vagyok szept. vége óta. 🙂

ja és aki fb vel vagy gógléval jött kérjen az email cimére jelszó kikérőt. na.

Ha leáll az oldal ide tudtok regizni.

Átmeneti menedékhely Búrásoknak:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9173592

konszenzussal megbeszélTÉK/TÜK nuku fb. se gógle. anonimok maradunk. aki bevállalja a nevét télleg az erősen gondolja meg ELŐTTE.

tehát az oldal anonim és az is marad.

uff.

krisz egója letiporva

roxy: most! (csak előbb még elmegyek a praktikerbe létráért meg kender kötélért mert az idegem már nem tudom meddig bírják a készőlődést) cheeky

Jaj Krisz. :))

Oké, nem tudtam.

De akkor teljes leállás lesz?

A kenderkötelet hagyd ott. A létra az hasznos tud lenni, nekem is kéne egy. Függönyöket felakasztani. :)))

roxy: most! (csak előbb még elmegyek a praktikerbe létráért meg kender kötélért mert az idegem már nem tudom meddig bírják a készőlődést) cheeky

a facebook ill. google login bevezetésekor az ideiglenesen regisztrált. ill túl korán még a teszt fázisban regisztrált felhasználók minden tartalmával együtt törölve lettek. előfordulhat hogy releváns tartalom is törlődött. megértéseteket köszönjük.

a szokásos karácsonyi költözés. megszokhattátok már laugh sajnos abszolut nem lesz elérhető se hiba üzi se semmi, de igyekszünk újra visszajönni gyorsan!  tartsatok ki! jövünk majd újra!

Krisz, ez mikor lesz?

Krisz!

Köszönöm 🙂

a szokásos karácsonyi költözés. megszokhattátok már laugh sajnos abszolut nem lesz elérhető se hiba üzi se semmi, de igyekszünk újra visszajönni gyorsan!  tartsatok ki! jövünk majd újra!

a gugli ill. fb loginok tesztelve.

mind az uj reg, mind az osszekapcsolas, mind a belépés egyetlen kattintásra, speciális kérdés és/vagy engedély nélkül megtörténik.

kellemes búrázást minden régi, és új tagunknak!

k.

A profilotokon van egy új fül "HybridAuth"

Erre kattintva összekapcsolhatod már meglévő búrás accodat fb ill. gugli fiókoddal, így sose többet nem kell "hieroglifákat" megoldani, egyetlen katt a bejelentkezésnél a fb ill. gugli ikonra és bent vagy.

üdv,

k.

Kedves mindenki!

Visszaállítottuk azt a szabályt, hogy ki kell tölteni a profilt. Kérjük, írjatok magatokról valamit! Elnézést attól, aki úgy érzi, hogy ez túl sok munka, de könnyebb kommunikálni egymással, ha tudunk egymásról valamit. 

Krisz!

Az új relaxáció, progresszív relaxáció, autogén tréning...nevű új topikot át tudnád helyezni a főoldalra? 

Sajnos a régi relax topikot nem találom.

Eszter már munkálkodott.:)))

https://bura.hu/szakmai-informaciok/psziches-betegsegek-a-ds/szemelyisegzavarok/borderline-szemelyisegza

Nem tudom, nem lehetne-e ezt a topikot a felső sorba kiemelni.

Jó lenne. Csak azt nem tudom, h technikailag ezt hogy lehet megoldani. 

Lehetne a "beszéljünk a BPD-ről" és a "borderline" topikokat valahogy összefésülni?

Szerintem kissé zavaró, hogy ugyanarról a dologról KÉT topikban megy az eszmecsere. 

Talán megoldható lenne úgy, hogy a "beszéljünk a BPD-ről" topikba be kéne írni, hogy "gyertek át a "borderline" " topikba. 

.