Szerkesztőségi üzenetek
Idézet tőle: poisonkid ekkor: 2017.10.14., 10:22Eszter! En postagalambokkal is leveleznek a Buran haha es azt hiszem orulhetunk hogy letezik ez a kozosseg NINCS MIERT MAGATOKAT SZEGYELNI EZ FONTOS HOGY TUDD! viszont tenyleg kitalalhatnank valamit hogy terhet vegyunk le a vallatokrol ebben Dopaminnak igaza van ! Probalom en is kivenni a reszem akozossegi dolgokbol ott volt az interju is de lehet nektek kene kicsit iranyt mutatni hogy miben lehetunk a segitsegetekre tudom Krisz leirta de sokan vagyunk akik nem ertunk a programozashoz forditashoz vagy amit Krisz es Roboman nyujt a Buranak nagyon szep napot Eszti es ne keseredj el 🙂
Eszter! En postagalambokkal is leveleznek a Buran haha es azt hiszem orulhetunk hogy letezik ez a kozosseg NINCS MIERT MAGATOKAT SZEGYELNI EZ FONTOS HOGY TUDD! viszont tenyleg kitalalhatnank valamit hogy terhet vegyunk le a vallatokrol ebben Dopaminnak igaza van ! Probalom en is kivenni a reszem akozossegi dolgokbol ott volt az interju is de lehet nektek kene kicsit iranyt mutatni hogy miben lehetunk a segitsegetekre tudom Krisz leirta de sokan vagyunk akik nem ertunk a programozashoz forditashoz vagy amit Krisz es Roboman nyujt a Buranak nagyon szep napot Eszti es ne keseredj el 🙂
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.10.14., 09:55Ha minden igaz, a profil-szerkesztés és jelszóváltoztatás már működik, Krisz megcsinálta.
Ne haragudjatok, tényleg, nagyon szégyellem, hogy ilyenek történnek, és hogy nem volt friss mentés, mert éppen elfogyott a tárterület a gépen, ahová a mentések mentek.
Ha minden igaz, a profil-szerkesztés és jelszóváltoztatás már működik, Krisz megcsinálta.
Ne haragudjatok, tényleg, nagyon szégyellem, hogy ilyenek történnek, és hogy nem volt friss mentés, mert éppen elfogyott a tárterület a gépen, ahová a mentések mentek.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.10.14., 09:47Szia Hansel,
gondolom a régiek közzül már sokan elmentek innen így nem hinném, hogy médiaizéológiai project menne pláne nem a Babarczyeszteré.
Neki inkább attól fő a feje, hogy kicsi a tárhely ,szerver és amikor gubanc van a biztonsági mentésre áll vissza és töröl mindent ami volt.
Egy ilyen törlés egyrészt rombolja a weboldal közösségét másrészt a topikok írások elvesztése csökkenti az értékét.
A fene sem akarhatja ezt. Őrületes meló folyik ilyenkor meg káromkodás 🙂
Jelenleg nem tudok jelszót változtatni mert az oldal nem jeleníthető meg vagy nincs rá jogosúltságom. Így ha kilépek majd nem tudom vissza tudok e jönni de majd megoldódik 🙂
Szia Hansel,
gondolom a régiek közzül már sokan elmentek innen így nem hinném, hogy médiaizéológiai project menne pláne nem a Babarczyeszteré.
Neki inkább attól fő a feje, hogy kicsi a tárhely ,szerver és amikor gubanc van a biztonsági mentésre áll vissza és töröl mindent ami volt.
Egy ilyen törlés egyrészt rombolja a weboldal közösségét másrészt a topikok írások elvesztése csökkenti az értékét.
A fene sem akarhatja ezt. Őrületes meló folyik ilyenkor meg káromkodás 🙂
Jelenleg nem tudok jelszót változtatni mert az oldal nem jeleníthető meg vagy nincs rá jogosúltságom. Így ha kilépek majd nem tudom vissza tudok e jönni de majd megoldódik 🙂
Idézet tőle: hansel ekkor: 2017.10.14., 09:33Egyébként mibe', hogy ezek az adatbázis-visszaállások valójában Babarczy Eszter titkos médiaizéológiai projektje, amiben azt vizsgálja, hogy ugyanazok a beszélgetések hányféle irányba ágazhatnak el? Szép színes grafikával tálalva tökjó cucc lehetne. 🙂
Egyébként mibe', hogy ezek az adatbázis-visszaállások valójában Babarczy Eszter titkos médiaizéológiai projektje, amiben azt vizsgálja, hogy ugyanazok a beszélgetések hányféle irányba ágazhatnak el? Szép színes grafikával tálalva tökjó cucc lehetne. 🙂
Idézet tőle: poisonkid ekkor: 2017.10.14., 09:04Sziasztok en is probaltam a profil es a szerkesztes cimszo alatt nekem azt irja ki hogy as oldal nem talalhato 🙁
Sziasztok en is probaltam a profil es a szerkesztes cimszo alatt nekem azt irja ki hogy as oldal nem talalhato 🙁
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.14., 08:33Sajnos nem megy. Ilyen probléma már volt.
Ezt írja:
"Hozzáférés megtagadva
Nincs megfelelő jogosultság a lap megtekintéséhez."
Nem baj, majd később, most nyilván van más, fontosabb dolog.
Sajnos nem megy. Ilyen probléma már volt.
Ezt írja:
"Hozzáférés megtagadva
Nincs megfelelő jogosultság a lap megtekintéséhez."
Nem baj, majd később, most nyilván van más, fontosabb dolog.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.10.14., 08:12Elvileg a profil oldaladon. Pontosítok: jobbra fent a regisztrációdra kattintva lehet kérni, "új jelszó igénylése" címen.
Elvileg a profil oldaladon. Pontosítok: jobbra fent a regisztrációdra kattintva lehet kérni, "új jelszó igénylése" címen.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.10.14., 05:30Kedves Búra tagok!
Elnézéseteket és megértéseteket kérjük. Az adatbázis elszállt, és ezért vissza kellett állnunk egy április 10-i állapotra. Az akkor érvényes regisztrációs adataitok működnek. Aki azóta regisztrált, annak sajnos újra kell regisztrálnia.
Nagyon sajnálom, és én is el vagyok keseredve.
Kedves Búra tagok!
Elnézéseteket és megértéseteket kérjük. Az adatbázis elszállt, és ezért vissza kellett állnunk egy április 10-i állapotra. Az akkor érvényes regisztrációs adataitok működnek. Aki azóta regisztrált, annak sajnos újra kell regisztrálnia.
Nagyon sajnálom, és én is el vagyok keseredve.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.04.10., 07:38Sajnos nem megoldható, amíg nem lesz legalább egy programozó, aki segít.
Sajnos nem megoldható, amíg nem lesz legalább egy programozó, aki segít.
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.04.09., 13:02Tudom, hogy kívülről olyan éjjeli hisztinek tünt a hozzászólásom, elnézést, de nagyon el voltam keseredve. Az ideális az lenne, hogyha a krízis-topicnál külön nem lenne moderáció, de ez nyilván nem megoldható.
Tudom, hogy kívülről olyan éjjeli hisztinek tünt a hozzászólásom, elnézést, de nagyon el voltam keseredve. Az ideális az lenne, hogyha a krízis-topicnál külön nem lenne moderáció, de ez nyilván nem megoldható.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.04.09., 11:32Szia Jolán!
Sajnálom, hogy fájdalmat okozott a moderáció.
A blogodban mindig tudsz posztolni, csak a fórumokat érinti, így tudsz írni, ha úgy érzed, hogy nagyon gyorsan ki kell írnod magadból valamit. Sajnos a blogos kommenteket is moderálnunk kell (a rendszer nem kezeli külön őket a fórumosoktól), így valóban nehéz lehet néha várni, hogy jön-e visszajelzés.
Szia Jolán!
Sajnálom, hogy fájdalmat okozott a moderáció.
A blogodban mindig tudsz posztolni, csak a fórumokat érinti, így tudsz írni, ha úgy érzed, hogy nagyon gyorsan ki kell írnod magadból valamit. Sajnos a blogos kommenteket is moderálnunk kell (a rendszer nem kezeli külön őket a fórumosoktól), így valóban nehéz lehet néha várni, hogy jön-e visszajelzés.
Idézet tőle: Columbo ekkor: 2017.04.09., 07:38Kedves Jolán!Sajnálom,hogy a krízisben a segélykiáltásodat nem tudtuk időben posztolni.Egyetlen oka volt,a moderátorok elmentek aludni.Éjszaka ált.én figyelek,de most én is ,,bealudtam.Remélem,már jobban vagy.
Kedves Jolán!Sajnálom,hogy a krízisben a segélykiáltásodat nem tudtuk időben posztolni.Egyetlen oka volt,a moderátorok elmentek aludni.Éjszaka ált.én figyelek,de most én is ,,bealudtam.Remélem,már jobban vagy.
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.04.08., 22:51Kedves Eszter! Megértem a döntéseiteket, de ez így elég nehéz, főleg a "krízis" topicban, meg sem jelenik az üzenet, olyan, mintha nem is léteznék. Pedig most épp "haldoklom", és olyan jó lenne a bíztató szó. Talán egy kicsit követelőzésnek tűnik ez így. De nincs kihez fordulnom.
Kedves Eszter! Megértem a döntéseiteket, de ez így elég nehéz, főleg a "krízis" topicban, meg sem jelenik az üzenet, olyan, mintha nem is léteznék. Pedig most épp "haldoklom", és olyan jó lenne a bíztató szó. Talán egy kicsit követelőzésnek tűnik ez így. De nincs kihez fordulnom.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.04.05., 12:37be ne csukd!! sokmindent túléltünk már 🙂
be ne csukd!! sokmindent túléltünk már 🙂
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.04.05., 11:29Idézet tőle: Lucifernem tuDOm, ez a minden komment átnézése eléG szívás. minden OLdalnak megvannak a saját a trollJai, ez ellen senki seMmit nEm tehet. eGyébként meg valaki a vicces vagy építő jellegű kritikát is támadásnak veszi.
Nekem a felelősségem, hogy ártó hatású kommentek, tartalmak ne jelenjenek meg. Ez itt fokozottan sérülékeny emberek gyülekezete (illetve a látogatók egy része is az). Ide nem fér be egy troll, és nem férnek be beszólások. Akkor inkább becsukom az egészet.
Idézet tőle: Lucifernem tuDOm, ez a minden komment átnézése eléG szívás. minden OLdalnak megvannak a saját a trollJai, ez ellen senki seMmit nEm tehet. eGyébként meg valaki a vicces vagy építő jellegű kritikát is támadásnak veszi.
Nekem a felelősségem, hogy ártó hatású kommentek, tartalmak ne jelenjenek meg. Ez itt fokozottan sérülékeny emberek gyülekezete (illetve a látogatók egy része is az). Ide nem fér be egy troll, és nem férnek be beszólások. Akkor inkább becsukom az egészet.
Idézet tőle: Lucifer ekkor: 2017.04.04., 23:38nem tuDOm, ez a minden komment átnézése eléG szívás. minden OLdalnak megvannak a saját a trollJai, ez ellen senki seMmit nEm tehet. eGyébként meg valaki a vicces vagy építő jellegű kritikát is támadásnak veszi.
nem tuDOm, ez a minden komment átnézése eléG szívás. minden OLdalnak megvannak a saját a trollJai, ez ellen senki seMmit nEm tehet. eGyébként meg valaki a vicces vagy építő jellegű kritikát is támadásnak veszi.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.04.03., 18:35Jó ötletnek tartom és örülök, hogy moderálva vannak az üzenetek.
Kitartást kívánok a sok plusz munkához és köszönet mindazoknak, akik részt vesznek ebben!
Így kivédhető, hogy az amúgy is sérülékeny, érzékeny tagok ártsanak egymásnak, még mélyebbre húzzák egymást vagy bűncselekményt (sokféle formában lehetséges) valósítsanak meg az oldalon.
Jó ötletnek tartom és örülök, hogy moderálva vannak az üzenetek.
Kitartást kívánok a sok plusz munkához és köszönet mindazoknak, akik részt vesznek ebben!
Így kivédhető, hogy az amúgy is sérülékeny, érzékeny tagok ártsanak egymásnak, még mélyebbre húzzák egymást vagy bűncselekményt (sokféle formában lehetséges) valósítsanak meg az oldalon.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.04.03., 07:29Szia heimweh!
Ez jó ötlet, de sajnos az informatikai rendszer ilyen mindent vagy semmit alapon megy, tehát nem tudunk külön szabályokat szabni jelenleg egyes felhasználókra. Csak azt tudom beállítani, hogy minden fórumhozzászólás bekerül a moderációs sorba. Négyen vagyunk, azt nem tudom, meddig bírjuk, de mindenképpen megoldást kell találnunk arra, hogy a Búra ne ártson. (Ne nocere mint első számú parancsolat egészségügyi területeken...)
Egy felhasználó a minap azért kérte a törlését, mert nem bírta elviselni a hozzászólások hangnemét, azt mondta, rosszabb állapotba kerül tőlük. Mások valószínűleg ezért nem szólalnak meg.
Szia heimweh!
Ez jó ötlet, de sajnos az informatikai rendszer ilyen mindent vagy semmit alapon megy, tehát nem tudunk külön szabályokat szabni jelenleg egyes felhasználókra. Csak azt tudom beállítani, hogy minden fórumhozzászólás bekerül a moderációs sorba. Négyen vagyunk, azt nem tudom, meddig bírjuk, de mindenképpen megoldást kell találnunk arra, hogy a Búra ne ártson. (Ne nocere mint első számú parancsolat egészségügyi területeken...)
Egy felhasználó a minap azért kérte a törlését, mert nem bírta elviselni a hozzászólások hangnemét, azt mondta, rosszabb állapotba kerül tőlük. Mások valószínűleg ezért nem szólalnak meg.
Idézet tőle: heimweh. ekkor: 2017.04.02., 22:36egy kicsit le vagyok maradva, szóval próbálom felvenni a tempót...
most akkor tényleg minden egyes hozzászólást átnéztek? van vagy lesz erre kapacitás egyáltalán? ha valóban emiatt az idióta miatt van ez, nem lenne célravezetőbb és pláne erőforráskimélőbb ha minden újonnan regisztrált tag mondjuk első ötven hozzászolását figyelnétek, és ha egyértelműen nincs vele gond, akkor hagynátok a többit, ha pedig nem egyértelmű akkor például meg lehetne hosszabbítani ezt a "kitüntetett" figyelmet. több helyütt működik kíválóan hasonló rendszer tudtommal.
egy kicsit le vagyok maradva, szóval próbálom felvenni a tempót...
most akkor tényleg minden egyes hozzászólást átnéztek? van vagy lesz erre kapacitás egyáltalán? ha valóban emiatt az idióta miatt van ez, nem lenne célravezetőbb és pláne erőforráskimélőbb ha minden újonnan regisztrált tag mondjuk első ötven hozzászolását figyelnétek, és ha egyértelműen nincs vele gond, akkor hagynátok a többit, ha pedig nem egyértelmű akkor például meg lehetne hosszabbítani ezt a "kitüntetett" figyelmet. több helyütt működik kíválóan hasonló rendszer tudtommal.
Idézet tőle: Mariposa92 ekkor: 2017.03.29., 18:54
Hogyan tudom megnyitni a korábbi chat-ablakokat? Csak üzenetek fület látok, és üzenetet tudok írni, de chat-elni hogy tudok? Korábban már valahogy sikerült, de akkor más írt rám, és megjelent az ablak.. azóta eltűntek :/
Hogyan tudom megnyitni a korábbi chat-ablakokat? Csak üzenetek fület látok, és üzenetet tudok írni, de chat-elni hogy tudok? Korábban már valahogy sikerült, de akkor más írt rám, és megjelent az ablak.. azóta eltűntek :/
Idézet tőle: mandula2.0 ekkor: 2017.03.28., 11:31És miért jelenik meg minden hozzászólásod kétszer? (Csak kérdezem.)
És miért jelenik meg minden hozzászólásod kétszer? (Csak kérdezem.)
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.03.28., 10:24Kedves Búrások!
A mai naptól a fórum hozzászólások csak moderátori jóváhagyás után jelennek meg az oldalon, mivel egy újabb és újabb neveken visszatérő régi felhasználó rombolja a Búrát, és elijeszt információt kereső új regisztrálókat.
Megértésetek kérjük.
Kedves Búrások!
A mai naptól a fórum hozzászólások csak moderátori jóváhagyás után jelennek meg az oldalon, mivel egy újabb és újabb neveken visszatérő régi felhasználó rombolja a Búrát, és elijeszt információt kereső új regisztrálókat.
Megértésetek kérjük.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.03.28., 10:24Kedves Búrások!
Megértésetek kérjük.
Kedves Búrások!
Megértésetek kérjük.
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2017.03.19., 16:50Sziasztok, tudom, hogy rengeteg a munka a weboldallal, csak van egy olyan apró "gondom", hogy hiába töltök fel profilképet a profilomra, nem látszik semmi, csak akkor ha valaki a profilomra klikkel... nem tudom mi lehet a probléma, végülis nem annyira lényeges, csak lehet, hogy még van akinek van hasonló "problémája". Amúgy szuper a weboldal, csak most egy ideje már nem voltam, de szeretek ide feljönni 🙂
Sziasztok, tudom, hogy rengeteg a munka a weboldallal, csak van egy olyan apró "gondom", hogy hiába töltök fel profilképet a profilomra, nem látszik semmi, csak akkor ha valaki a profilomra klikkel... nem tudom mi lehet a probléma, végülis nem annyira lényeges, csak lehet, hogy még van akinek van hasonló "problémája". Amúgy szuper a weboldal, csak most egy ideje már nem voltam, de szeretek ide feljönni 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.03.17., 20:26Most vasárnap reggel 8 és du 14 óra között ütemezett technikai karbantartás miatt nem lesz elérhető a weboldal.
Most vasárnap reggel 8 és du 14 óra között ütemezett technikai karbantartás miatt nem lesz elérhető a weboldal.
Idézet tőle: mirjam ekkor: 2017.03.12., 08:48Idézet tőle: crazybocsánatot kérek,visszaolvasva elég nyersre sikerült a hozzászólásom
Ugyan, semmi gond.
Idézet tőle: crazybocsánatot kérek,visszaolvasva elég nyersre sikerült a hozzászólásom
Ugyan, semmi gond.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.03.10., 14:10bocsánatot kérek,visszaolvasva elég nyersre sikerült a hozzászólásom
bocsánatot kérek,visszaolvasva elég nyersre sikerült a hozzászólásom
Idézet tőle: mirjam ekkor: 2017.03.10., 11:32Idézet tőle: crazymit nem értesz? segítőként regelt,miközben teleszórt minden topikot....kb ennyi
Köszi.
Nosh, nem tudtam, hogy segítőként is lehet regisztrálni (bár most, hogy leírtam, rájöttem, hogy jé, tényleg lehet).
A flood pedig nem magyar szó és nem tudtam, hogy mit jelent. Bár köszönöm szépen, elég jól tudok (vagy tudtam) angolul.
Idézet tőle: crazymit nem értesz? segítőként regelt,miközben teleszórt minden topikot....kb ennyi
Köszi.
Nosh, nem tudtam, hogy segítőként is lehet regisztrálni (bár most, hogy leírtam, rájöttem, hogy jé, tényleg lehet).
A flood pedig nem magyar szó és nem tudtam, hogy mit jelent. Bár köszönöm szépen, elég jól tudok (vagy tudtam) angolul.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.03.09., 17:03mit nem értesz? segítőként regelt,miközben teleszórt minden topikot....kb ennyi
mit nem értesz? segítőként regelt,miközben teleszórt minden topikot....kb ennyi
Idézet tőle: mirjam ekkor: 2017.03.09., 15:26Idézet tőle: babarczyeszterJohnsmiths felhasználót a segítő kategóriával való visszaélés, valamint floodolás miatt letiltottam.
Bocsánat, de egyiket sem értem. Megmagyaráznád?
Idézet tőle: babarczyeszterJohnsmiths felhasználót a segítő kategóriával való visszaélés, valamint floodolás miatt letiltottam.
Bocsánat, de egyiket sem értem. Megmagyaráznád?
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.03.09., 13:03Johnsmiths felhasználót a segítő kategóriával való visszaélés, valamint floodolás miatt letiltottam.
Johnsmiths felhasználót a segítő kategóriával való visszaélés, valamint floodolás miatt letiltottam.
Idézet tőle: Columbo ekkor: 2017.03.05., 19:17Kedves Krisz,Iwalk!Azon kérdésem lenne,esetleg meg tudnátok -e csinálni,hogy új hsz.esetén a telefonom jelezzen.Pl.egy csipp hangot.Vagy nénó,nénó...Nehéz másodpercenként ellenőrizni,s mindig akkor van galiba,ha nem vagyok.Természetesen egyéb lehetőségek is érdekelnének...
Kedves Krisz,Iwalk!Azon kérdésem lenne,esetleg meg tudnátok -e csinálni,hogy új hsz.esetén a telefonom jelezzen.Pl.egy csipp hangot.Vagy nénó,nénó...Nehéz másodpercenként ellenőrizni,s mindig akkor van galiba,ha nem vagyok.Természetesen egyéb lehetőségek is érdekelnének...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.16., 14:59Idézet tőle: Gácsi KrisztiánIdézet tőle: mandulaIdézet tőle: Gácsi Krisztiánakinek kell cset az üritsen böngészőt, meg használja a cometchat klienst a https://chat.bura.hu/ webcímmel.
Krisz. A csetnél alapértelmezetten visszaáll "elérhető"-re a beállítás? (Én "láthatatlan"-ra állítom be és amikor megnézem, megint "elérhető"-t mutat.)
Drága egyetlen Mandulám!
Úgy várom a következő feladatot tőled!
Ugyanis ezt megoldottam.
Krisz, gonosz vagy. 🙂 Nem is feladatot adtam, csak kérdeztem valamit. Azért nagyon szépen köszönöm!
Idézet tőle: Gácsi KrisztiánIdézet tőle: mandulaIdézet tőle: Gácsi Krisztiánakinek kell cset az üritsen böngészőt, meg használja a cometchat klienst a https://chat.bura.hu/ webcímmel.
Krisz. A csetnél alapértelmezetten visszaáll "elérhető"-re a beállítás? (Én "láthatatlan"-ra állítom be és amikor megnézem, megint "elérhető"-t mutat.)
Drága egyetlen Mandulám!
Ugyanis ezt megoldottam.
Krisz, gonosz vagy. 🙂 Nem is feladatot adtam, csak kérdeztem valamit. Azért nagyon szépen köszönöm!
Idézet tőle: Avana ekkor: 2017.02.16., 13:26Nem teljesen értem, hogy ki az, aki azt kapja, hogy szedjen gyógyszert
Lehet, hogy priviben megy nekik a "gyógyszerajánlat"? De amúgy én se érzékeltem, hogy sok itt a gyógyszer junkie. Inkább arról van szó, hogy próbálkoznak az emberek ezzel-azzal, leginkább mert nem válik be valami, ebből születik sok tapasztalatmegosztás.
(Avagy belefutottak George-ba :D)
Nem teljesen értem, hogy ki az, aki azt kapja, hogy szedjen gyógyszert
Lehet, hogy priviben megy nekik a "gyógyszerajánlat"? De amúgy én se érzékeltem, hogy sok itt a gyógyszer junkie. Inkább arról van szó, hogy próbálkoznak az emberek ezzel-azzal, leginkább mert nem válik be valami, ebből születik sok tapasztalatmegosztás.
(Avagy belefutottak George-ba :D)
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.02.16., 11:33Idézet tőle: Zsolt2Lesz ebből valami, Eszter? És ezt úgy kell érteni, hogy egy új felületen, elölről építkező tartalommal lesz az oldal? Gondolom, a régit átpakolni nagyon nagy munka lenne, és szerintem nem is érdemes válogatás nélkül.
Azt hiszem, a IV. pontban megfogalmazott a legfontosabb. Mi a Búra? Tudásbázis? Szellemi műhely? Raktár? Kriíziselhárító-központ? Panaszfelület? Locsogóhely? Magányos szívek klubja? Maunika-show? (meg még ezer dolog.) A legfontosabb, hogy ezekez a most teljesen összemosódó dolgokat vagy teljesen szeparálni kell, vagy inkább ledobálni egy részüket. Nem könnyű egy ilyen öndefiníciót kijelölni. Én emígy kezdeném a gondolkodást:
van ebben az országban több százezer lelki problémával küzdő ember. Jelentős részük használ netet, és próbál ezen a csatornán tájékozódni, vagy segítséget kérni. A keresők ki is dobálják a Búrát szinte minden kapcsolódó keresésre az első helyek egyikén. Ennek ellenére eldiskurál itt 15-20 törzstag, és a napi jónéhány új reg ellenére alig kapcsolódnak be újak. Miért van ez? Átláthatatlan? Felhígult a tartalom? Bizalmatlanság?
Próbáljuk meg magunkat egy új belépő helyébe képzelni, és eldönteni, hogy mit tart vonzónak vagy taszítónak ebben az oldalban! Mi az, ami egyértelművé tenné egy látogatónak, hogy jó, megbízható helyen van? (Nem hinném, hogy csak ez az oka az ódzkodásnak, de akinek én eddig javasoltam a fórumot, attól mindig azt kaptam vissza, hogy az a "szedjél gyógyszert mucikám, ha kell, ha nem!" fórum, ezért nem kíváncsi rá.)
A struktúrát illetően szerintem nem szégyen jól bevált sémákat átvenni, vagyis a szokásos fa (vagy más néven gyökér) felépítés, ami 4 szintnél nem bonyolultabb, csak szükséges esetben. Főtéma, altéma, topik, esetleg altopik. Aki itt em találja a helyét, az nyisson bologot, ahol linerisan jöhentnek a hozzászólások, míg ki nem fárad a téma.
Az izgőmozgó akármik jól jöhetnek olyan fórumokon, amik a kattintásszámból élnek, de itt szerintem csak lassítanának és idegesíténék az amúgy sem mindig pihent lelkiállapotú felhasználókat.
Most ennyit bírtam összekalapálni, nem tudom, hogy segítettem-e.
Szia Zsolt!
Elnézést, hogy csak most reagálok.
Egyelőre nem jelentkezett a cég, amely támogatást ígért, tehát nem tudjuk, mi fog történni.
Ami a célra vonatkozó kérdésedet illeti: A Búra elsősorban olyan tájékoztató felület, amely a tapasztalatmegosztást szolgálja. Másodsorban olyan közösség, amely szupportív, tehát támogatást nyújt azt igénylő embereknek. A kettő együtt segíti a destigmatizálást.
Ami az aktív felhasználókra vonatkozó meglátásod illeti:
Van, aki csak információt keres. Egy Gyakori Kérdések jellegű felület jobban szolgálná az információ-megosztást (amit most fórumokon és az információkhoz fűzött kommenteken keresztül oldunk meg).
Van, aki beszélgetni szeretne. Közülük nem mind szólalnak meg nyilvánosan, inkább privát csatornákon beszélnek.
Nem teljesen értem, hogy ki az, aki azt kapja, hogy szedjen gyógyszert. Nem tudok senkiről a Búra aktív tagjai közül, aki ezt erőltetné. A kifejezett gyógyszerellenességet sem támogatjuk általában. Az inkább igaz, hogy különösen a border vonásokkal rendelkező új tagnak javasolni szokták/szoktuk a terápiát. A szabály itt az, hogy mindenki a saját tapasztalatáról tud beszélni, és ezen túl idézhet elfogadott tudományos forrást -- a szakmai információk tudományos forrásokra építenek, és én rendszeresen nézem az új tudományos cikkeket.
Az éves látogatottságunk stabilan 100 ezer egyedi látogató körül alakul évek óta. Az emberek többsége információt keres, és nem akar megszólalni; ez teljesen normális. Nincs olyan társas média eszközöket kínáló tartalom, ahol sok ezren beszélgetnének egyszerre -- ha megnézed, mindenhol kialakulnak (időben változó) pár tucat, maximum száz fős "törzsközönségek." Ha a beszélgetések számát szeretnénk növelni, akkor olyasféleképpen kéne átszervezni a Búrát, mint egy párkeresőt; tehát a profil és belső üzenő + tematikus chatszoba funkciókat kéne előtérbe helyezni. Ez viszont azzal járna, hogy a tartalom moderálásának feladata exponenciálisan nőne, így ezt nem tudjuk vállalni. Ráadásul az így keletkező tartalom nem lenne mások számára hasznos, elérhető.
A Búra nagyon nagy számban vonz borderline és border vonásokkal rendelkező betegeket. Hogy ennek pontosan mi az oka, azt nem tudom; valószínűleg "történelmileg" alakult így. A fórumokban ezért ilyen jellegű témákról megy a legtöbb beszélgetés. Ugyanakkor skizofrén, skizoaffektív és bipoláris törzstagok is vannak. Ennek alapján azt mondanám, hogy a Búra a legsúlyosabb krónikus problémákkal küzdők terepe lett; lehet, hogy ez ijesztően hat olyanokra, akik nem értik a komolyabb betegségeket és ezek tüneteit. Én ezt elfogadom, csak szeretnék nagyobb teret nyújtani hozzátartozóknak.
Nem tudom, mire gondolsz, amikor "izgőmozgó akármikről" beszélsz. ?
Eszter
Idézet tőle: Zsolt2Lesz ebből valami, Eszter? És ezt úgy kell érteni, hogy egy új felületen, elölről építkező tartalommal lesz az oldal? Gondolom, a régit átpakolni nagyon nagy munka lenne, és szerintem nem is érdemes válogatás nélkül.
Azt hiszem, a IV. pontban megfogalmazott a legfontosabb. Mi a Búra? Tudásbázis? Szellemi műhely? Raktár? Kriíziselhárító-központ? Panaszfelület? Locsogóhely? Magányos szívek klubja? Maunika-show? (meg még ezer dolog.) A legfontosabb, hogy ezekez a most teljesen összemosódó dolgokat vagy teljesen szeparálni kell, vagy inkább ledobálni egy részüket. Nem könnyű egy ilyen öndefiníciót kijelölni. Én emígy kezdeném a gondolkodást:
van ebben az országban több százezer lelki problémával küzdő ember. Jelentős részük használ netet, és próbál ezen a csatornán tájékozódni, vagy segítséget kérni. A keresők ki is dobálják a Búrát szinte minden kapcsolódó keresésre az első helyek egyikén. Ennek ellenére eldiskurál itt 15-20 törzstag, és a napi jónéhány új reg ellenére alig kapcsolódnak be újak. Miért van ez? Átláthatatlan? Felhígult a tartalom? Bizalmatlanság?
Próbáljuk meg magunkat egy új belépő helyébe képzelni, és eldönteni, hogy mit tart vonzónak vagy taszítónak ebben az oldalban! Mi az, ami egyértelművé tenné egy látogatónak, hogy jó, megbízható helyen van? (Nem hinném, hogy csak ez az oka az ódzkodásnak, de akinek én eddig javasoltam a fórumot, attól mindig azt kaptam vissza, hogy az a "szedjél gyógyszert mucikám, ha kell, ha nem!" fórum, ezért nem kíváncsi rá.)
A struktúrát illetően szerintem nem szégyen jól bevált sémákat átvenni, vagyis a szokásos fa (vagy más néven gyökér) felépítés, ami 4 szintnél nem bonyolultabb, csak szükséges esetben. Főtéma, altéma, topik, esetleg altopik. Aki itt em találja a helyét, az nyisson bologot, ahol linerisan jöhentnek a hozzászólások, míg ki nem fárad a téma.
Az izgőmozgó akármik jól jöhetnek olyan fórumokon, amik a kattintásszámból élnek, de itt szerintem csak lassítanának és idegesíténék az amúgy sem mindig pihent lelkiállapotú felhasználókat.
Szia Zsolt!
Elnézést, hogy csak most reagálok.
Egyelőre nem jelentkezett a cég, amely támogatást ígért, tehát nem tudjuk, mi fog történni.
Ami a célra vonatkozó kérdésedet illeti: A Búra elsősorban olyan tájékoztató felület, amely a tapasztalatmegosztást szolgálja. Másodsorban olyan közösség, amely szupportív, tehát támogatást nyújt azt igénylő embereknek. A kettő együtt segíti a destigmatizálást.
Ami az aktív felhasználókra vonatkozó meglátásod illeti:
Van, aki csak információt keres. Egy Gyakori Kérdések jellegű felület jobban szolgálná az információ-megosztást (amit most fórumokon és az információkhoz fűzött kommenteken keresztül oldunk meg).
Van, aki beszélgetni szeretne. Közülük nem mind szólalnak meg nyilvánosan, inkább privát csatornákon beszélnek.
Nem teljesen értem, hogy ki az, aki azt kapja, hogy szedjen gyógyszert. Nem tudok senkiről a Búra aktív tagjai közül, aki ezt erőltetné. A kifejezett gyógyszerellenességet sem támogatjuk általában. Az inkább igaz, hogy különösen a border vonásokkal rendelkező új tagnak javasolni szokták/szoktuk a terápiát. A szabály itt az, hogy mindenki a saját tapasztalatáról tud beszélni, és ezen túl idézhet elfogadott tudományos forrást -- a szakmai információk tudományos forrásokra építenek, és én rendszeresen nézem az új tudományos cikkeket.
Az éves látogatottságunk stabilan 100 ezer egyedi látogató körül alakul évek óta. Az emberek többsége információt keres, és nem akar megszólalni; ez teljesen normális. Nincs olyan társas média eszközöket kínáló tartalom, ahol sok ezren beszélgetnének egyszerre -- ha megnézed, mindenhol kialakulnak (időben változó) pár tucat, maximum száz fős "törzsközönségek." Ha a beszélgetések számát szeretnénk növelni, akkor olyasféleképpen kéne átszervezni a Búrát, mint egy párkeresőt; tehát a profil és belső üzenő + tematikus chatszoba funkciókat kéne előtérbe helyezni. Ez viszont azzal járna, hogy a tartalom moderálásának feladata exponenciálisan nőne, így ezt nem tudjuk vállalni. Ráadásul az így keletkező tartalom nem lenne mások számára hasznos, elérhető.
A Búra nagyon nagy számban vonz borderline és border vonásokkal rendelkező betegeket. Hogy ennek pontosan mi az oka, azt nem tudom; valószínűleg "történelmileg" alakult így. A fórumokban ezért ilyen jellegű témákról megy a legtöbb beszélgetés. Ugyanakkor skizofrén, skizoaffektív és bipoláris törzstagok is vannak. Ennek alapján azt mondanám, hogy a Búra a legsúlyosabb krónikus problémákkal küzdők terepe lett; lehet, hogy ez ijesztően hat olyanokra, akik nem értik a komolyabb betegségeket és ezek tüneteit. Én ezt elfogadom, csak szeretnék nagyobb teret nyújtani hozzátartozóknak.
Nem tudom, mire gondolsz, amikor "izgőmozgó akármikről" beszélsz. ?
Eszter
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.02.16., 09:48Idézet tőle: mandulaIdézet tőle: Gácsi Krisztiánakinek kell cset az üritsen böngészőt, meg használja a cometchat klienst a https://chat.bura.hu/ webcímmel.
Drága egyetlen Mandulám!
Ugyanis ezt megoldottam.
Idézet tőle: mandulaIdézet tőle: Gácsi Krisztiánakinek kell cset az üritsen böngészőt, meg használja a cometchat klienst a https://chat.bura.hu/ webcímmel.
Drága egyetlen Mandulám!
Ugyanis ezt megoldottam.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2017.02.14., 14:13Szia Zsolt!Jogosak a felvetéseid,s nyilván az ember átgondolja,mit lehetne változtatni,hogy ne menjünk át Mónika show-ba.Annyit azért hozzátennék,hogy az a 15 -20 fős kemény mag ugrik azonnal,ha egy új regisztráló beír,tanácsot kér....Többször fordult elő,hogy messen írtam valakinek,válaszoljon,mert itt áll az illető,s azonnal jött a segítség.De nem is kell szólni,a fix.tagok azok,akik alapvetően segítenek,tanácsolnak,kérdeznek.Mondhatni működésben tartják a búrát.S nyilván felmerül a kérdés,te mit teszel,hogy jobb legyen?
Szia Zsolt!Jogosak a felvetéseid,s nyilván az ember átgondolja,mit lehetne változtatni,hogy ne menjünk át Mónika show-ba.Annyit azért hozzátennék,hogy az a 15 -20 fős kemény mag ugrik azonnal,ha egy új regisztráló beír,tanácsot kér....Többször fordult elő,hogy messen írtam valakinek,válaszoljon,mert itt áll az illető,s azonnal jött a segítség.De nem is kell szólni,a fix.tagok azok,akik alapvetően segítenek,tanácsolnak,kérdeznek.Mondhatni működésben tartják a búrát.S nyilván felmerül a kérdés,te mit teszel,hogy jobb legyen?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.14., 13:45Idézet tőle: Gácsi Krisztiánakinek kell cset az üritsen böngészőt, meg használja a cometchat klienst a https://chat.bura.hu/ webcímmel.
Idézet tőle: Gácsi Krisztiánakinek kell cset az üritsen böngészőt, meg használja a cometchat klienst a https://chat.bura.hu/ webcímmel.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.13., 18:00Hogy milyen érzés újnak itt a Búrán lenni.
Függetlenül a mell hülyeségtől, én kissé újnak érzem magam és hónapok szükégeltettek ahhoz, hogy ide bealkalmaszkodjak, úgy hogy ne kapjak innen onnan negatív dolgokat. Nehéz ügy elfogadtatnia magát a Búrán az újaknak.
Én ilyeneket kaptam pl.:
- te nem ilyen voltál téged nem így ismertelek meg! ( holott nem is ismerem az illetőt egy-két rövid semmitmondó privi üzi után jogot formált arra, hogy ismerősének nevezzen a nyilvános fórumon.. )
- sürgősen menjél áterhez!
- biztos, hogy nem kell neked gyógyszerátállítás?
- és a folyamatos ilyezgetések, a túlaggodalmaskodás az én életem felett.
ha történetesen enyhén paranoid lennék, vagy lappangna bennem vagy csak egyszerüen bizalmatlan lennék/vagyok azonnal elrohannél az ellenkező irányba. Esetleg nagyon rosszul hajtanám álomra a fejem és ehhez nagyban a Búra is hozzájárul.
Csak leírtam meglátásomat, hogy újként hogyan érezheti itt magát az ember. Ahogyan te is írtad, ha valaki valóban rosszul érzi magát, (és ezalatt a megalomán hisztroinikus , társfüggő embereket is értem, sőt akik ürességgel küzdenek és állandó kommunikációban szeretnének lenni, vagy kezdetben hazudós, mivel az új webhely határait feszegeti felderítés gyanánt.- magamból indultam ki .) egy túl nagyszájú összeszokott csapatba nem biztos hogy van kedve bealkalmazkodni. mert ha baja van az a baj, ha nincs baja minek van itt, de mindenképp diagnosztizálni tanácsolni szeretnének és a stílus nem mindig megfelelő a felhasználók részéről.
Az új egyből leveszi, hogy itt mindenki mindenkit felismer még azt is beazonosítják aki új nickel lépett fel és belekérdezősködnek, hogy de miért így miért úgy. ( én pl. késöbb azért írtam oda a régi nickemet a profilomba, mert azonnal egy nap alatt rájöttek ki vagyok)
Akkora meggyöződéssel és magabiztossággal állítják: Biztos ez, biztos az,meghogy én rájöttem ő valójában valós nevén ki! Szóval az ilyen és ehhz hasonló beszélgetések olyannyira riasztóak, hogy az új felhasználó félti az anonim itását. Fél hogy lelepleződik és az ismerősei előtt lebőgeti valaki.
Új dolgot ezzel lehet hogy nem írtam neked, de megerősítettelek abban, amit Eszternek írtál, bár valószínüleg nincs megerősítésre szükséged, fogalmazok inább úgy osztom a véleményed!
Örömmel olvastam soraidat mert egy valós probléámát vetettél fel és a megoldást keresitek!
(A kezdeti nehézségek után kezdem jól érezni magam itt, Köszönöm!)
Hogy milyen érzés újnak itt a Búrán lenni.
Függetlenül a mell hülyeségtől, én kissé újnak érzem magam és hónapok szükégeltettek ahhoz, hogy ide bealkalmaszkodjak, úgy hogy ne kapjak innen onnan negatív dolgokat. Nehéz ügy elfogadtatnia magát a Búrán az újaknak.
Én ilyeneket kaptam pl.:
- te nem ilyen voltál téged nem így ismertelek meg! ( holott nem is ismerem az illetőt egy-két rövid semmitmondó privi üzi után jogot formált arra, hogy ismerősének nevezzen a nyilvános fórumon.. )
- sürgősen menjél áterhez!
- biztos, hogy nem kell neked gyógyszerátállítás?
- és a folyamatos ilyezgetések, a túlaggodalmaskodás az én életem felett.
ha történetesen enyhén paranoid lennék, vagy lappangna bennem vagy csak egyszerüen bizalmatlan lennék/vagyok azonnal elrohannél az ellenkező irányba. Esetleg nagyon rosszul hajtanám álomra a fejem és ehhez nagyban a Búra is hozzájárul.
Csak leírtam meglátásomat, hogy újként hogyan érezheti itt magát az ember. Ahogyan te is írtad, ha valaki valóban rosszul érzi magát, (és ezalatt a megalomán hisztroinikus , társfüggő embereket is értem, sőt akik ürességgel küzdenek és állandó kommunikációban szeretnének lenni, vagy kezdetben hazudós, mivel az új webhely határait feszegeti felderítés gyanánt.- magamból indultam ki .) egy túl nagyszájú összeszokott csapatba nem biztos hogy van kedve bealkalmazkodni. mert ha baja van az a baj, ha nincs baja minek van itt, de mindenképp diagnosztizálni tanácsolni szeretnének és a stílus nem mindig megfelelő a felhasználók részéről.
Az új egyből leveszi, hogy itt mindenki mindenkit felismer még azt is beazonosítják aki új nickel lépett fel és belekérdezősködnek, hogy de miért így miért úgy. ( én pl. késöbb azért írtam oda a régi nickemet a profilomba, mert azonnal egy nap alatt rájöttek ki vagyok)
Akkora meggyöződéssel és magabiztossággal állítják: Biztos ez, biztos az,meghogy én rájöttem ő valójában valós nevén ki! Szóval az ilyen és ehhz hasonló beszélgetések olyannyira riasztóak, hogy az új felhasználó félti az anonim itását. Fél hogy lelepleződik és az ismerősei előtt lebőgeti valaki.
Új dolgot ezzel lehet hogy nem írtam neked, de megerősítettelek abban, amit Eszternek írtál, bár valószínüleg nincs megerősítésre szükséged, fogalmazok inább úgy osztom a véleményed!
Örömmel olvastam soraidat mert egy valós probléámát vetettél fel és a megoldást keresitek!
(A kezdeti nehézségek után kezdem jól érezni magam itt, Köszönöm!)
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2017.02.13., 17:23Lesz ebből valami, Eszter? És ezt úgy kell érteni, hogy egy új felületen, elölről építkező tartalommal lesz az oldal? Gondolom, a régit átpakolni nagyon nagy munka lenne, és szerintem nem is érdemes válogatás nélkül.
Lesz ebből valami, Eszter? És ezt úgy kell érteni, hogy egy új felületen, elölről építkező tartalommal lesz az oldal? Gondolom, a régit átpakolni nagyon nagy munka lenne, és szerintem nem is érdemes válogatás nélkül.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.02.12., 05:55akinek kell cset az üritsen böngészőt, meg használja a cometchat klienst a https://chat.bura.hu/ webcímmel.
akinek kell cset az üritsen böngészőt, meg használja a cometchat klienst a https://chat.bura.hu/ webcímmel.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.02.11., 06:27Idézet tőle: NapSziasztok!
A profilképem rátekintésre nem jelenik meg, csak ha rákattintok. Hogyan lehet úgy beállítani, hogy látszódjon a képem?
Kedves Nap! Ez sok embernek problémát okozott eddig. Nekem nem volt ilyen problémám, simán tudtam fényképet feltölteni ill. cserélni. Remélem, valaki válaszol neked. (Amúgy írtam neked valamelyik topikban, valószínűleg a szorongás és depi topikban.)
Idézet tőle: NapSziasztok!
A profilképem rátekintésre nem jelenik meg, csak ha rákattintok. Hogyan lehet úgy beállítani, hogy látszódjon a képem?
Kedves Nap! Ez sok embernek problémát okozott eddig. Nekem nem volt ilyen problémám, simán tudtam fényképet feltölteni ill. cserélni. Remélem, valaki válaszol neked. (Amúgy írtam neked valamelyik topikban, valószínűleg a szorongás és depi topikban.)
Idézet tőle: Nap ekkor: 2017.02.10., 19:09Sziasztok!
Sziasztok!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.02.06., 09:47Tisztelt Búralakók!
Megújult a cset! Überjó, új, friss, ropogós. A weboldallal simán megy! Ha valami gigszer van valakinél, lehet böngésző cachet üríteni. Mobil kliensnek én személy szerint a 6.3.3 verziójú CometChat klienst javaslom (IOS-re és ANDROID-ra érhető el).
A kliensben a https://dev.bura.hu/ URL-re kell kapcsolódni.
Kellemes sorstársi tanácskozásokat!
Üdv,
Krisztián
Tisztelt Búralakók!
Megújult a cset! Überjó, új, friss, ropogós. A weboldallal simán megy! Ha valami gigszer van valakinél, lehet böngésző cachet üríteni. Mobil kliensnek én személy szerint a 6.3.3 verziójú CometChat klienst javaslom (IOS-re és ANDROID-ra érhető el).
A kliensben a https://dev.bura.hu/ URL-re kell kapcsolódni.
Kellemes sorstársi tanácskozásokat!
Üdv,
Krisztián
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2017.02.04., 20:41Nagyon támogatom Parrot ötletét, hogy ne lehessen regelni bemutatkozás nélkül. Akár egy "ha" függvénynél, ha valaki nem írna magáról bemutatkozást, abba a sorba kiírná a rendszer, hogy "idióta" vagy "pszichopata" vagyok. Egyre több reg. van nulla bemutatkozással.
Nagyon támogatom Parrot ötletét, hogy ne lehessen regelni bemutatkozás nélkül. Akár egy "ha" függvénynél, ha valaki nem írna magáról bemutatkozást, abba a sorba kiírná a rendszer, hogy "idióta" vagy "pszichopata" vagyok. Egyre több reg. van nulla bemutatkozással.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.02.04., 16:56Idézet tőle: Zsuzsi82A komplexebb tesztek - a neten alig található komolyabb teszt (a csajos magazinosok szép számmal jönnek, de szerintem az egy más kategória 🙂 )
A tag karmája, értékelése, illetve az, hogy amíg ki nem tölti az adatlapját, jelezve ezzel az érdeklődését, nem fér hozzá a tartalomhoz, így kénytelen valamit beírni magáról (eltekintve a tényleg nagyon zárkózott emberektől, akiktől ezúton kérek elnézést és bátorítom őket a nyitásra) Ez nagyon jó lenne - kezdő szemmel nézve.
A látens csoportalkotás is nagyon tetszik, összedobálná azokat az embereket, akik azonos érdeklődési körrel vagy problémával jöttek.
A hírfolyammal kapcsolatban pedig - ha van olyan opció - kiemelni egy es címeket, pl. ezt a témát, mert mindenki érint és rögzíteni valahol, ahol szembetűnik. (Technikai tudásom semennyi nincs ehhez, csak ötletelek!)
Nagyon köszönöm, hogy olvastatok és remélem, segített egy kicsit 🙂
Kösz, Zsuzsi, abszolút segített!
Idézet tőle: Zsuzsi82A komplexebb tesztek - a neten alig található komolyabb teszt (a csajos magazinosok szép számmal jönnek, de szerintem az egy más kategória 🙂 )
A tag karmája, értékelése, illetve az, hogy amíg ki nem tölti az adatlapját, jelezve ezzel az érdeklődését, nem fér hozzá a tartalomhoz, így kénytelen valamit beírni magáról (eltekintve a tényleg nagyon zárkózott emberektől, akiktől ezúton kérek elnézést és bátorítom őket a nyitásra) Ez nagyon jó lenne - kezdő szemmel nézve.
A látens csoportalkotás is nagyon tetszik, összedobálná azokat az embereket, akik azonos érdeklődési körrel vagy problémával jöttek.
A hírfolyammal kapcsolatban pedig - ha van olyan opció - kiemelni egy es címeket, pl. ezt a témát, mert mindenki érint és rögzíteni valahol, ahol szembetűnik. (Technikai tudásom semennyi nincs ehhez, csak ötletelek!)
Nagyon köszönöm, hogy olvastatok és remélem, segített egy kicsit 🙂
Kösz, Zsuzsi, abszolút segített!
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.02.04., 16:24Idézet tőle: mandulaIdézet tőle: babarczyeszterNem mind, antiszociális sose voltam, de a többi igen, az életem valamely pontján probléma volt.
Értem.
Bocs, de Tom Lehrer jut eszembe erről.
I’m sure you’re familiar with love songs on the order of “He’s just my Bill”, “… my man”, “… my Joe”, “… my Max” and so on, where the girl who sings them tells you that although the man she loves is antisocial, alcoholic, physically repulsive, or just plain unsanitary, that, nevertheless, she is his because he is hers, and like that.
Ezt nem értem, de amennyiben humor akar lenni, nem tartom konstruktív és érdemi hozzászólásnak.
Idézet tőle: mandulaIdézet tőle: babarczyeszterNem mind, antiszociális sose voltam, de a többi igen, az életem valamely pontján probléma volt.
Értem.
Bocs, de Tom Lehrer jut eszembe erről.
I’m sure you’re familiar with love songs on the order of “He’s just my Bill”, “… my man”, “… my Joe”, “… my Max” and so on, where the girl who sings them tells you that although the man she loves is antisocial, alcoholic, physically repulsive, or just plain unsanitary, that, nevertheless, she is his because he is hers, and like that.
Ezt nem értem, de amennyiben humor akar lenni, nem tartom konstruktív és érdemi hozzászólásnak.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.02.04., 16:22Idézet tőle: parrotVolt egy idő,mikor azon felhasználók,akik semmilyen jelzőt nem írtak magukról,automatice oda lett biggyesztve ,a problémájukhoz,hogy idióta,,.S nem is tudtak róla.Hmm.régi szép idők.Gyorsan mindenki kitöltötte akkor....
Ezt újra bevezetjük (vagy valami hasonlót...). Nem tudom, miért és ki döntött úgy, hogy leírás és kulcsszavak nélkül lehet regelni -- engem nem kérdeztek, és nagyon nem helyeslem.
Idézet tőle: parrotVolt egy idő,mikor azon felhasználók,akik semmilyen jelzőt nem írtak magukról,automatice oda lett biggyesztve ,a problémájukhoz,hogy idióta,,.S nem is tudtak róla.Hmm.régi szép idők.Gyorsan mindenki kitöltötte akkor....
Ezt újra bevezetjük (vagy valami hasonlót...). Nem tudom, miért és ki döntött úgy, hogy leírás és kulcsszavak nélkül lehet regelni -- engem nem kérdeztek, és nagyon nem helyeslem.