Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Barátkozás..

Szelektálja az agyad azt, ami neki nem kell. XD 

még nem tudom, nagyon az elején járok. elég lassan haladok az olvasással a gyerekek mellett. (no meg némi melóm is van). de a pár oldal alapján asszem végig fogom olvasni.

Én van hogy olyanokat is elolvasok, amik magamtól nem is érdekelnének, vagy nem fognak meg. csak azért, merrt érdekel  másik féle nézőpont is:) vagy  ha valaki nagyon hivatkozik rá, hogy tudjam,miről ebszélnek,stb. filmekkel is tudok így lenni.. aztán van hogy jajj... minek láttam:) de szerencsére rossza memóriám, ami végül nem volt eléggé érdekes, úgy elfelejtem gyakorlatilag, mintha sose láttam, vagy olvastam volna. mire jó a szita agy:D

Nem olvastam a könyvet, igen. Belenézegettem anno, de valahogy nem éreztem úgy, hogy nekem azt el kéne olvasnom. Sok könyvvel így vagyok. És vannak könyvek viszont, amik meg nagyon megfognak. Elég pár mondatot olvasnom és el tudom dönteni, hogy érdemesnek találom-e elolvasni vagy nem. Attól függ mit érzek felőle. Mi jön le a szavakból érzés szinten. Én pizzakrémet teszek a kenyerek közé meg parizelt meg sajtot és úgy be a melegszendvics sütőbe. Fincsi úgy nagyon. ^^ Itt is esős az idő. Na és te milyennek találod a mennyei próféciát? Tetszik?

igen reggeliztem:) az ilyen esős időben rámmindig rámtör a zabálhatnék:) no meg tegnap lefutottam kétszer 5 kmet... most úgy látom elállt az eső. bár már gyanakodtam, emrt elmúlt az étvágyam :O majd egyek futni.

ezekszerint temég nemolvastad ezt a könyvet. pedig érdekelt volna még egy vélemény:)

melegszendvics... húúú... na, ez jó ötlet! fogok csinálni holnap szerintem. tojással,sajttal, szalonnával.. a spéci családi recept szerint:) temilyen melegszendvicset szeretsz?

(én nagyon szertek főzni... így erről szívesen beszélgetek is. a legegyszerűbb kajáktól bármiig)

Értem. Az elég híres könyv. Nekem már számtalanszor ajánlották, hogy olvassam el. Igen, minden mindennel összefügg, ez helyes, én is így gondolom. 

Én Hedgewars-ba csináltam ma 5 pályát. Aztán majd akarok enni fincsi melegszendvicset nemsokára. 🙂 Te reggeliztél már?

kifújtam magam:) újdonság? elkezdtem olvasni egy mennyei prófécia című könyvet. iylen ezos, vagy nem tudom.. arról szól, hogy a véletlenek nem is nagyon véletlenek, hanem hogy minden mndennel összefügg, ezért ezeknek is van jelentőségük a nagy egészt tekintve.

na nem is tudom jól elmondani. még nagyon az elején tartok. ilyen spirituális megközelítésű, de regényszerű történettel.

Én is szeretek futni. Akkor most fújd ki magad és pihi. 😀

Hogy vagy van valami újdonság?

sziasztok!

én ma kicsit adtam a sportnak.. kitört rajtam a na mostmár vissza a régi kondimat érzés. így fejben csináltam magamnak egy kicsit erősebb edzéstervet, és  a holnapra halasztott dolgok, csak halasztódnak elven, neki is kezdtem egyből.

most jöttem meg a futásból.. így mai half life elmaradt... persze a férjem már játsza a kettest újra:):) én mindig lemaradok...

Jaja a worms az a kis kukacos játék. 🙂 Ez meg kis rózsaszín sündisznós a hedgewars meg mások a fegyverek meg minden, de olyan, mint a worms. 🙂

hát a képregénység nekem se múlt el:) a rajz az hol előjön,hol elmúlik... végül nem evvel foglalkozom ugye, így csak olyan hobbi,meg lélekürítésre használom a rajzolást. no meg néha azért, hogy megnyugtassam magam, még működik a látásom, meg a kezem hiába a gyakorlat hiánya.

a worms az a kis kukacos játék nem? ahol a sajtpályát, meg ilyesmi robbantgatod, meg átlendülsz , és egymást kell kilőni a kukacokkal? húú, nagyo rég játszottam:):) pedig megvan nem tom hány része itthon eredetiben:)

ez  az anyukaság+ meló együtt ez ilyen számítógépgyilkos.. játékok nem nagyon mennek már. részint nincs időm, meg részint már a gyerekek is kitúrnak. a nagyobb pl tök jó lényeket épít már a spórában:):) már megy neki a törzsi fázis:D

fú valamelyik éjjel ment a tvben a féreglyukon át (nálunk van itthon discovery science, önellátás előnye:) ) fél rész láttam is, mielőtt visszaaludtam:) mostamság mindent így látok, mióta vannak a gyerekek. darabonként. aztán összetevődnek az ismétlésekből az információk.

Garfield az tuti van szerintem még Harmony. 🙂

A Garfield is jó, abból is van pár képregényem.

Pottom: Ez a képregény, amit belinkeltél ismerős, régen én is láttam már, csak már elfelejtettem, meg a nevét nem tudtam. Én 24 éves vagyok. De a képregény rajongásom úgy se fog elmúlni, ha idősebb leszek se és rajzolni is fogok mindig. Ezeket sose fogom megtagadni magamtól. 🙂

Amúgy van egy worms-höz hasonló játék a Hedgewars. Én annyira imádom!! Ingyenes és lehet multiban is nyomni, én ott szoktam haverral meg mások ellen. Itt van videó róla:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u1Y_Pw_TtFo

Itt pedig a hivatalos oldala, ahonnan le is tölthetitek, ha akarjátok. Szerintem megéri, alig foglal helyet és annyira jóóóó játék, hogy csak na. 😀

http://hedgewars.org/download.html

harmony: tavaly még tuti volt garfield:) legalábbis akkor még vettem:) bár lehet már átmentek negyedévesbe,és nem havi újság.

Sziasztok! A képregényeket én is imádtam, nagy kedvencem volt a Garfield. Meg volt más is csak azokra már nem nagyon emlékszem. Egyébként nem tudom lehet e még kapni Garfield-ot, de én még most is szívesen venném :-PPP 

🙂 akkor te jóval fiatalabb vagy nálam valszeg. vagy ezt már beszéltük?

Én vén tyúk vagyok, ősz végén már 36 leszek, ha megérem:)

keresek képet a kockásról... nagyon jó képregények voltak benne. bár főképp magyarok meg franciák...

http://angyalka.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=447332

itt egyegész ujságot találtam:) van benne rahan is:)

Hú, nem tudom mi az a kockás újság meg rahan képregény.. Nem ismerem.

Rajzolj csak, úgy egy másik világba kerülsz. És az jó, azt olyannak formálod, amilyennek akarod. Nincsenek határok. 🙂

Köszi:) majd egyik ovinapon megnézem:) (amikor ygerekek oviban, én meg remélhetőleg itthon egyedülpicit)

naja, trónok harcának az eleje annyira tetszik, hogy van hogy duplán megnézem a részek előtt:D:D

Meg hogy írtad a rajzolást, kedvet kaptam én is kicsit. lehet nekikezdek. Feldobott egy ötletet egy ismerős, hogy legyen pólónk, asszem nekilátok megrajzolni, hogy zsavazhassanak a klubtagok:)

amúgy pókember, stb,én is a régi verziós képregényeket szeretem.

a kockás ujságot ismerted? pl a rahan képregényt? na azt a történetet nagyon bírtam...

Death Note 2 (részekre bontva):

http://www.youtube.com/watch?v=XZujOQLu8_U

Amúgy a Trónok harcában az nekem is tetszik, hogy nagyon szépek a tájak és a kastélyok.

Na meg az elején, amikor kezdődnek a részek a mechanikus világ az nagyon klassz.

igenm, mintha tényleg nem egy trónok harcáról ebszélnénk,pedig tuti ugyanarról ebszélünk:) ezen most gondolkodom, hogy sikkadok el a meztelenkedés, stb felett. valszeg a szocializációmból adódóan. csak nemt duom úgy megfogalmazni, hogy ne tűnjön rossznak.

ha jártál volna ott csak annyit modnanék :gépészkoli:) de még ez is rosszul hangzik. csak a látványra vagyok immunois nyílván amúgy. egysezrűen nem tűnik fel. nekem a téli része, ahogy a falnál vannak, meg a fal mögötti rész ragadt meg nagyon.

a death note második részét mi nem találtuk meg neten:( nincs linked hozzá véletlen priviben akár?)

Azt nem tudom, hogy dvd-n kiadták-e itthon.

Hát mintha nem is egy Trónok harcáról beszélnénk. XD Na mind1. 🙂

Én valahol neten akadtam rá a Death Note mozifilmekre. 

visszajutottam:)

közben gondolkodtam, miben betegebb... hát kapsolatrendszerekben tényleg nagyon durva a trónok harca. de én hirtelen csak a fantasy, meg fordulatos történetre gondoltam. (erőszakra pl egyetlen egyre emlékszem, de az se lett az, mert megmentik a csajt...)

én a ketes death note filmet nem láttam... te hol láttad?moziban? meg akartam nézni, de nincs meg 🙁 kiadták egyáltalán itthon dvdn?

Hát szerintem Death Note-hoz képest 10 000x betegebb. 😀 Neked nem tűnt fel benne a meztelenkedés? Minden 2. jelenet kb. arról szól. 😀

Na jól van menj csak én meg nemsoká opf-et nyomom multiban 2 haverral. 🙂

Death Note filmeket is láttam, igen. 🙂 

jajj. semmi baj:) nekem nem tűnt fel benne a meztelenkedés bevallom:) a története meg nem betegebb, mint a death note 😉 de akkor én bocs, hogy itt ajánlgatom.

 a death note filmet láttad? az amúgy egyik kedvenc animém ,a sorozat. jajj, nagyon el van találva a halálisten dizájn. így kezdtem el nézni.

a féreglyukon át,én ilyen ismétlésekbenlátom éjjel, ha felébredek.

 

jaj mennem kel, lázad a másik felem a gépért.

Ja és igen neten nézem a Féreglyukon átot a youtube-on. Vagyis néztem, már láttam a 2. évadot, az elsőt is nagyjából, de azt még megnézem újból majd a gépemen.

Nos.. Pottom először is a Morgan Freeman-os sorozatot magyarul nézem. Másodszor is:

A Trónok harca nagyon-nagyon beteg sorozat!!! (BOCSI)

Nem nekem való. =)

Ez a sok meztelenkedés, nemi erőszak stb. én az ilyet nagyon-nagyon utálom. 

Nekem pl. a Death Note animénél kezdődik a fordulatos sorozat meg a Prison Breaknél. 

De nem baj, azért a többi téren azonos az érdeklődésünk: doksi filmek, sci-fik etc. 🙂

hja, meg kérdezni akartam, hogy hogy nézed a morgaan freemanos sorozatot a neten? magyarul vagy angolul?

ezvan, már a második évad megy. de szerintem szinkronosan tuti utólérhető aneten az első is:)

Pottom köszi az ajánlást, majd meglesem akkor, hogy milyen a Trónok harca. Eddig nem ismertem.

nemember, köszi a tippeket. én nem eszem sokat, kb 1500kalóriát egy nap. De régen is ennyit ettem...mégis csak 50kiló voltam 62helyett. nagyon érzem, hogy a gyógyszer a ludas! és nem tehetem meg, hogy letegyem, próbáltam, vékony voltam de nagyon beteg. ehhez próbálok hozzászokni, pl nagyobb ruhákat is vennem kellett, mert nem volt miben járni. mostanra már van. de jövö héten kezdem el komolyan csinálni. étrend lesz összeállitva és edzésterv (a pasimtól :)) én hetente kétszer járok a terembe, de be fogok iktatni egy harmadik napot, mikor itthon tornázom. 55kilóval elégedett lennék! abszolút nem vagyok cukros, chipses, csokis. régebben volt, hogy megettem egy doboz nutellát magában egy hét alatt, de még ezt sem nevezhetném zabálásnak, mert nem egy ültö helyemben ettem meg, hanem beosztottam.

Mobid, én 2 hónapja döntöttem úgy, hogy lefogyok. A gyógyszerektől 23 kiló jött föl rám, ettől akarok megszabadulni. A 2 hónap alatt több mint 7 kilót fogytam, igaz nem volt bennem gyógyszer, ami akadályozott volna benne. Engem nem a sport fogyasztott le. Mindig is a lábam volt a legkitartóbb, legizmosabb, legerősebb testrészem (biztos a tánc miatt), de mindkét lábamban tropára mentek az izületek, úgyhogy nem sokat tudok mozogni. Heti egyszer jutok el konditerembe, másfél órát edzek, olyankor a lábamat is terhelem picit, de nem kellene, mert amióta csinálom, van hogy fel sem bírok állni igazából, és előfordul hogy még fekvő helyzetben is fáj... Meg sétálgatok gyakran a párommal. Ennyi a testmozgás. Amitől igazából fogyok, az egy saját módszer, biztos sokan mások is kitalálták már, mert nagyon adja magát az elmélet. Kalóriaszmlálás. Az átlag magyar ember több energiát visz be, mint amennyit lead. Köszönhető ez elsősorban a rengeteg egészségtelen készételnek, amik a boltban kaphatók. Meg hogy unalomból is eszünk... Erről le kell szokni. A napi kalóriaszükségletet korra, nemre, életmódra (testmozgás mennyisége) vonatkozóan kalóriakalkulátorral megnézheted a neten. Nekem 2000 jött ki. Fogtam, és a felére csökkentettem. Azóta minden nap minden falatot számolok, szintén netről nézem a kalóriatáblázatot, csak kellett hozzá venni egy konyhai mérleget. Tehát napi 1000 kcal fölé nem megyek. Nagyjából heti egy kiló ment így le eddig, bár az első héten nem mutakozott eredmény, de hát idő kell míg átáll a szervezet és beindul a fogyás. Még így is örülhetek, hogy csak másfél hetet kellett várnom az első dekák megmozdulására. Egyébként pénztárcakímélő is, mert így kevesebbet eszik mennyiségre is az ember, persze érdemes az alacsony kalóriatartalmú és tápanyagban gazdag ételek közül választani, mert ha tésztafélékkel (vagy cukros pudingokkal meg az ég tudja mikkel) akar mindig jól lakni az ember, akkor nagyon keveset ehet, rövidtávon állandó gyomorkorgás, hosszú távon minőségi éhezés is fenyegeti... Én nagyjából előre eltervezem a heti étrendet. Egyébként nem mondtam le teljesen a gyorsan felszívódó szénhidrátról, szoktam enni gyakran pirítóst például (teljes kiőrlésű kenyérből, hogy azért ne legyen teljesen értelmetlen a dolog), meg eszek rizst és krumplit is ha azt kívánom... Egyébként mint vegetáriánus, zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok leginkább, de ez eddig is így volt. Aki húsevő, annak fogyókúra során csirkét vagy halat javasolnak. Ezeknek a kalóriatartalma is fent van a neten, én a táblázatot innen nézem: http://www.kcal.hu

Csak elmondtam a sikerem titkát, ha szimpatikus a módszer, te is alkalmazhatod. Szerintem ez a módszer idővel ránevel mindenkit az egészséges étkezésre, de aki képtelen lemondani a csokikról, cukorkákról, chipsekről, a minden fehér kenyérrel evésről, az aranygaluskáról és a túrós csuszáról, meg a többi üres kalóriabombáról... Annak keserves lehet. Annak nem ajánlom. Nekem még arra kell figyelnem, hogy minimálisra szorítsam az olajos magvak fogyasztását, mert azokban is bődületes az energiatartalom, viszont nagyon hasznos a szervezetnek.

szia Nofretete!

Jól vagyok. a Beszélgessünk?-be leirtam, meg tudod nézni.

Jelenleg pihenek, kisportoltam magam délelött. Nagyon jót tesz. Persze megy a piszkálódás, hogy milyen jól megy nekem, hogy konditerembe járok, de nem érdekel. Járni is fogok. le akarok fogyni, már egy hónapja csinálom. ma emeltem a szériaszámokon és kihagytam a biciklit, helyette fél óra taposógép volt bemelegiteni. küzdök a gyógyszer ellen, hizékony lettem töle. Viszont olyan 8kilótól szeretnék megszabadulni, a régi ruháimba beleférni. Eddig csak egy kiló ment le az utóbbi két hónapban, de jövö héttöl új edzéstervet kapok étrenddel együtt úgyhogy reménykedem hogy sikerül visszafogyni.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=A7O66kTAZWM

Mobid szia !

Hogy vagy ma? Ott is szép az idő?

Már nem találok vissza hol olvastam , de azt hiszem te írtad azt , h sokmindent megtudtál magadról a neten.Ez h értetted?

szia!

legyen szép napod neked is! Majd visszarázódsz:)

Sziasztok!

Visszatértem csak kicsit nehéz visszarázódni mindenkinek kellemes időtöltés és napsugaras szép napot!

Szép napot!

 

EZvan: akkor a trónok harca pont neked valóű. fantasy is, meg váratlan fordulatos is:) ha szeretsz olvasni, akkor van könyvben (egyik barátom e könyvben olvasta pl...) Én könyvben nem olvastam... majd... nagyon le vagyok maradva az olvasnivalóimmal..

hajnal21 imerkedni mindenhol lehet talán ahol már van két ember:) játékokban pláne. Én egy vers révén pl, egy egész csapatba bekerültem diablóban:) tesóm ugye a stratégián nyomul. Bár mi barátkozósak vagyunk... igaz néha van árnyoldala, dehát nem tetszhet mindenki mindenkinek, vagy lehet közös pont.

Hajnal én fent vagyok a travianon, ts1 normál szerveren. De nem biztos, hogy pillanatnyilag indítanék még egy szerveren való játékot, mert ezzel az eggyel is sokat kell foglalkozni. Elég időigényes játék. 

Jó munkát, majd az levezeti valamennyire az energiáidat Pottom! (gondolom) 🙂

Amúgy nem baj, hogy szószátyár vagy, legalább így nem olyan nehéz írnom nekem sem. 🙂

Pottom én a Trónok harcát nem ismerem, de a fantasy filmeket szeretem.

Az olyan sorozatokat vagy filmeket szeretem a legjobban, amikben váratlan fordulatok vannak és nem kiszámítható (vagy nem egykönnyen), hogy mi lesz bennük.

Pottom igen van egy nővérem meg egy bátyám. Rajzolni én nagyon szeretek, elég sűrűn rajzolok. Beszkennelve nem igazán vannak a rajzaim mivel elég rossz a szkennerem valami oknál fogva. De régen sikerült beszkennelnem az egyik rajzomat. Azt szerintem még megtalálom valahol és majd átküldöm. Nem tudok jól rajzolni, de engem ez nem állít meg, az a lényeg, hogy imádok rajzolni. Egyébként képregényeket szoktam rajzolni. Elég agyatlanok, valami kis történet meg csomó harc. De hát én a csodálatos Pókember képregényen nőttem fel, így nem csoda. Egyébként a mai az nem ugyanaz, mint a régi.. A régi mérföldekkel jobb volt. A mai csak annak az utánzata apróbb eltérésekkel. A pókis filmek sem adják vissza a képregényt sajna.

én most búcsúzom, megyek vár a munka.

tényleg a trónok harcát nem nézitek? vagy a fantasyt nem szereti valaki? ezvan?

nem, nem ismemrem. köszönöm az utána érdeklődést. Ott isn lehet ismerkedni és beszélgetni, csak ott egészséges emberekkel, igy az talán jobb nekem valamivel.

hajnal: én ismerem a traviant:D Bátyám játszotta:) valami végelett a szezonnak, és újat kell kezdeni vagy mit magyarázott ., hogy hagyta abba. de tuti kezd még (ha nem kezdett) Mikor nálunk járt is megnézte, hogy áll a játéka:)

Én ilyenekhez egyszerűen türelmetlen vagyok sajnos:( nekem tényleg a mac stratégia a dungeon keeper? azt ismered?

a traviant, csak nézem.. meg én nem vagyok jó játékostárs sajnos. összevisszavan icipici játékidőm. fórumozni lehet itthoni meló, meg ygerekek mellett, de játszani az kb  mint az időutazás, olyan nekem, merőben elméleti. Pláne társaságban 🙁 Ráadásul egy gépünk van, és férjem is kikapcsolna. de őt megkérdem:) ő jó stratéga. szereti az iyleneket.

nekem a stratégiában, tuti éhenhal a fele csapatom, meg iylenek. :):) nekem az iylen agyatlanságok vlók,mint a diabló, vagy HL.

Ezvan, Pottom

Engem most érdekel hogy felhoztátok a játék témát.En is játszottam a diabloval, de nekem nem nagyon jött be.Nem vagyok nagy játékos és különösebben nem érdekelnek az ilyen játékok.Viszont online stratégiai játékok közül a travián nekem tetszett.Épitkezős, háborúzós játék, ahol lehet klánokat alapitani.Régen játszottam vele pár hónapig és egy ismerősöm is lett onnan akivel később megszakitottam vele a kapcsolatot.Gondoltam ha van kedvetek hozzá kezdhetnénk egy játékot ott és egy klánba lehetnénk.HA van kedvetek irjatok.

🙂 ez egy régi kép. egy netről megismert haverom csinálta egy talin:) de a barátok szerint ez hasonlít a legjobban rámm. már régóta akartam kitenni képet, csak sose sikerült.. mert át kellett változtatni a féjlt, és egyszerűen elfelejtettem, emrt mindig jött vmi. kissé (ok nagyon) csapongó vagyok.

energiát szívesen adok. nekem tényleg tök sok van belőle sokszor. Bár van amihez nekem is kéne.. azért:) dehát kinek miben van.

akkor ezekszerint van egy nővéred:)

és most kérek elnézést, ha vmit duplán,, triplán kérdezek. memóriám az hmm...(ez egy olyan dolog, amit gyakorlatilag egy ember hitt el elsőre áletemben, hgy tényleg gáz. na őt nem érte meglepetés azóta se:) mindenki más aztmondja, á, nicsnvele baj.. aztán csodálkoznak,hogy nem emlékszem sokszor a mondatom első felére sem... ezért is írok néha zavarosan, ha nem olvasom vissza magam, vagy javítom)

most nézem az oldald, hogy rajzolni szeretsz. mennyire? van beskennelve? lehet látni?

tudom, hogy a szocfóbbal nagyon nehéz. ezért is kérdtem a túrát, emrt az t lehet magányosan is. nincsenesokhelyen emberek. Túrázni még én is úgy szeretek, hogy csend, csak a természet. nem kell körém egy fél ember se... egyszer meghívtak egy húsvéti túrára.. de aztán aki hívott nem volt, emrt variáltak a szervezéssel.. csak nekem nem szóltak... és végül alig kirándultak, zajosak voltak, mit tudom én. én meg fogtam magam, oszt megléptem tőlük. szépen hazagyalogoltam egyedül az erdő közepéről:) iletve a vasútig. de az a félnap gyaloglás egyedül a mecsekben hihetetlen jó volt! őzeket láttam, stb, csak a természet. nem találkoztam egy teremtett lélekkel se az utsó félóráig, amíg ki nem értem aműútra. na iylen túrára gondolok kb:D nekem ez azóta is életem egyik meghatározó élménye. és cseppet se bántam, hogy elmentem, még akkor se ha nem maradtam, mert ha el se megyek, akkor mindez kimarad.

hja, velem ez komoly probléma, hogy klasszikusan szószátyár tudok lenni...

Pottom, bocsi, hogy nem válaszoltam hamarabb, vendég jött és mennem kellett.. 

Jó, hogy szóltál, nem is vettem észre a túrázós kérdésedet. Túrázni szeretek, meg sok mindent szeretek még csinálni, de egy csomó olyan dolog van, amiben megakadályoz a szoc. fób.. Így pl. utazni is borzalmasan nehéz nekem, de akár még az udvarra is kimenni. Ha valahogyan mások figyelmének vagyok kitéve, hatalmas mértékű szorongást élek át és olyankor teljesen ledermedek, nem tudok még gondolkozni sem normálisan. Itt interneten érdekes módon tudok normálisan írni, "beszélgetni". Fura, hogy amúgy meg tök más vagyok, a "valóságban". Engem nagyon akadályoz tehát mindenben a szoc. fób.. Borzasztó nehéz minden így. Most is kimentem a vendéghez, de iszonyatosan nagy erő kellett hozzá és elég kényelmetlenül éreztem magam, feszengtem, szorongtam, nem igazán tudtam miről beszélni se. És a szemkontaktust is erősen kerülöm ilyenkor. Valahogy túl sok számomra, állandóan elkapom a fejem, ha valaki rám néz. Nem bírom elviselni, nem tudom miért nem, de ez így van.

Nővérem is mikor terhes volt star treket nézett. 🙂 Ez érdekes. 🙂

Wow.. Tanultál robotika programozást tök jó! Nem ismertem senkit, aki tanult volna. Én nem tanultam olyat szóval én se vagyok okos (én egyáltalán nem), csak úgy érdekel hobbi szinten az, hogy milyen új robotok vannak, mikre képesek, szóval ez nem éppen a programozás része, hanem puszta kíváncsiság meg érdekel meddig viszik a robotok, de azoknál is mindig van valami új fejlesztés.

Egyetértek veled én is abban, hogy minden mindennel összefügg. Ez a gondolat szintjén is így van, a gondolataink hatással vannak másokra, a környezetünkre. Ezt egyszerű kísérletek is igazolni látszanak. A vallások, hitrendszerek elég különbözőek, de vannak közös vonások is. Én abban hiszek, hogy van egy olyan hatalmas intelligencia (Isten akár, ha úgy tetszik vagy bárminek is nevezhetjük), aki szabad akaratot adott az embernek, hogy azt kezdjen, amit akar. Ha akarja elronthatja a dolgokat, ha akarja jó irányba tereli őket. Hiszem, hogy ő nem ítélkezik az emberek felett. Azt gondolom továbbá, hogy Jézus és Buddha megértettek valamit, méghozzá ugyanazt a dolgot, csak a vallások térnek el egymástól. 

Látom, hogy tettél ki magadról képet. Tök jó. Csak úgy ragyogsz rajta. Ejjha, hát ez aztán nem semmi! Ahogy látom te tele vagy energiával. Huhh.. Nem semmi vagy. Adhatsz belőle. 🙂

hja, túrára nem válaszoltál 😉

spirituáis dolgok, azok fellángolászserűen csak.  egyszer érdekelnek, máskor meg nem. annyira mélyesn semmiképp, mint a tudomány, azthiszem.

persze hitem szerint minden minennel összefügg, és azért pl a szellemekkel suttogót, vagy az odaátot nézem ha épp ébren vagyok, és megy 😀 és elfilózom, hogy emnnyi mindent nem tudunk.

vagy pl egyszer jártam jósnál (ismerős, szal nem elmentem, vagy vmi, segíteni akart... és végülaztmodntam, mit veszthetek, max az időm, de az meg az enyém, rááldozom), az érdkes volt, tanulságos. főúleg az, hogy egy rossz dolog kivételével, az összes rossz bejött. a jóbol meg alig... erre azt szoktam mondani, hát tuti valami nagy bűnt követtem el előző életemben:D

amúgy talán egy nagy vallási katyvasz , stb nekem s spiritualitás.oylan minden mindenben egyy. megfér a buddhizmus, a rformációval meg az asztrológiával, és a shointóval.. iylenek. nekem még a sámánhit is belefér. szerintem mind ugyanezen világunk sok kifordított arca.

mindet imádom!!! star treket megkaptam pl 2 sorozatot fullra ajándékba!! mikor pocakos voltam, egyszer hetekig azt méztük itthon a férjemmel meló után mindig:)

Hát elméleti fizikus énse vagyok (habár  talán akár lehettem vona is, csak elmenekültem a fizikaképzésből 😀 ).

Nekem igazán a mérnök vonal, a gyakorlati dolgok jönnek be. de ugye az újításokhoz , ujdonságokhoz meg kikerülhetetlen a fizika.

robotikát meg picit még tanultam is (robotkat probgramozásából volt  zhm 🙂 )

Félre ne értsd, nem vagyok okos, vagy ilyesmi. Profin hagyom ott az egyetemeket. kettőt is otthagytam:D  Így csak érdeklődő vagyok.

Oké. Az jó lesz! Engem is izgalomba hoznak ezek a témák! Néha agyaltam is ilyenekről, hogy mit hogyan lehetne megvalósítani. Na persze csak laza szinten, hisz nem vagyok elméleti fizikus (bár az lennék). 😀 De tényleg tökre jó lehet az, a rejtélyeken agyalni. 🙂

Velem biztos, hogy tudsz ilyenekről beszélni engem minden ilyesmi érdekel amióta csak az eszemet tudom. Nem csoda az sem, hogy a sci-fi filmek nagy kedvenceim. Star Trek, Sliders, Quantum Leap, Csillagkapu stb. 

Egyébként meg mindenféle doksi filmet imádok. Még a II. vh-s doksi filmeket is.

A robotikát is nagyon szeretem. Érdekes, hogy a robotok mi mindent meg tudnak csinálni. 

A tudomány mellett meg a spirituális dolgok érdekelnek még nagyon, pl. tudatos álom, tudatos testből kilépés, halálközeli élmények stb. Ilyenek is érdekelnek téged?

na, most kicsit az egészet nem hiszem:) mármint hogy így témánál vagyunk:) jajj,e rről senkis e beszélget velem, mindenki rámhagyja, hogy a furabogár érdeklődésű:D

tuti referálok majd neked a kaku könyvről ha olvasom:D