Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Üzenetek Neked

.

.

.

.

.

.

.

.

---------------

------------------------

---------------------

----------------------

---------------------

----------------

--------------------

-----------------

-------------------

----------------------

--------------

----------

-----------

--------------

-------------

----------------------

-----------------

---------

Én 4 levelű lóhere nélkül is szerencsés vagyok 😀

😀

Draga Marcell, ne haragudj hogy ismet elveszitettem az onkontrollom. Soha tobbe nem fordul elo.

Szerintem a Búra egy fórum, minden lelkibajokkal küszködőnek, minden érdeklődési területére a problémái mellett. Már csak azért is, hogy érezük mi sem vagyunk kevesebbek, és persze sokszor sokminden egybe cseng.

Ne lény kishitű, kérlek! Most is nagyon jót írtál. Gondolkodunk tehát vagyunk.

Csak ne hagyd abba az írást! 😉

Én sajnos nem tudok hozzászólni az itt fellelhető témákhoz, mert nem értek hozzájuk, nem vagyok tájékozott. Kicsit olyan, mintha itt csupa pszichiáter meg orvos beszélgetne, meg esetleg egy-két olvasott beteg, bár eleve aki beteg, az nyilván nem olvas gyógyszerekről, gondolom az ismerőseim között is vannak rejtett beépített emberek, tudom is kicsodák, de nem törlöm őket. Bebiztosították magukat egy időre. Én sajnos tényleg nem tudok társalogni ilyen infókról, mert a gyógyszerekhez nem értek, nem érdekel annyira hogy utánaolvassak (úgyis én veszítek) - ha megtudom, hogy káros és méreg akkor is muszáj szednem és akkor fölöslegesen stresszelem magam. Persze harcolhatnék, de nem akarok, egész életem küzdelem, elég ez így is, mintha Jézus Keresztje lenne, mint mindenkinek. Azért sajnálom az embereket, hogy mindenki szenved, senki nem érdemli meg szerintem. Én amúgy szeretek írni, de vissza kell fognom magam, hogy megvalósítsam amit szeretnék, mert akkor nem leszek az amit el akarok érni. Ez üzenet nem tudom kinek, csak most ide írtam. 

------

----

 

Roboman-nek 🙂

nem vagy....sztem....

Azt mondtad egyszer meg fogom erteni. Hat akkor segits benne kerlek!

Üzenet annak aki az egész rendszert világot fenntartja:

Az oké, hogy nem lehet tökéletes a világ, oké hogy mindenért meg kell szenvedni, de... ez meddig tart? A végtelenségig? Létezik ilyen hatalmas büntetés? Miért vannak emberek emberek ellen? És miért "eszünk" húst, élőlényt? Miért ölünk állatot, amikor ő is élőlény érző lélekkel, érzésekkel? Miért mérgeznek minket szándékosan? Miért akarnak a másiknak rosszat, akit nem szeretnek? Miért nincsenek meg azok a dolgok amik az élethez - már nem is mondom hogy boldog élethez - elengedhetetlenek? Hogy fajult idáig ez a világ? És mikor lesz változás? Lesz e valaha? Mert ha nem lesz akkor sajnos kénytelen leszek életbe léptetni a B tervet, Jézus tervét, de az se nekem se senkinek nem lesz még ilyen jó sem.... most még vannak dolgok, bár így is iszonyatos a nélkülözés, a sok szenvedés... mire vártok ti ott fönn, hogy elpusztuljunk? Mi érző lények vagyunk. Nem robotok, nem tárgyak. Ki van mindenki készülve, könyörgöm, akinek módjában áll, tegyen valamit... és ez a valaki vagy valakik nem emberi lények, hiszen ők (mi) itt csak bábúk vagyunk, mindenki csak szórakozik velünk. Nincs olyan bűn mi ezt érdemelné. Én mondom! Hát ideje lenne valami változás, vagy hiába éltünk? NEM!!! Az nem lehet. TUDOM. Csak látnám értelmét, mert innen nem látom sajnos... remélem eljut azokhoz akiknek szól. Vagyis ők ezeket nagyon is jól tudják, mégis hagyják a dolgokat így. Talán egyszer megértem. :-/

Hiányzol, ....

Hiányzol, ....

Hiányzol, ....

Hiányzol, ....

Hiányzol, ....

Mindenkinek, akikkel vasárnap találkoztam.

http://www.youtube.com/watch?v=n0uqK5OSrDo

A tegnapi este gyönyörű volt. Köszönöm. ui.: a sajt megint itt maradt,megvárom,amig nemespenész telepedik rá,akkor majd megesszük. 🙂

Ahogy te mondanád: Kicsim!

Én tudom, hogy a nőknek sok ilyet be kell nyelniük (megtettem már én is), és azt is tudom, hogy ilyenkor azért hazudtok, mert tulajdonképp nem akartok szakítani... De akkor is FÁÁÁJ, és a hülyének nézéshez már öreg vagyok és túl tapasztalt... 

Mert bementél a "nyóccba" úgymond a havert felköszönteni a szülinapján, még azt is elköpted, h volt lóvéja, aztán órák múlva megjössz józanul, nem betépve, kölniszagóan és tuti frissen mosakodva.

MOST PARANOIÁS VAGYOK???

Bocs mindenkitől, de muszáj volt megírnom...

En Remenynek megadnam..

Valaki nem akarja megadni nekem a facebookos es freemailes jelszavat? Vagy esetleg Remeny megadna vagy en neki 🙂 Jo lenne.. mert ez olyan intim-bizalmas lenne.

Hidd el, nagyon sajnállak, sajnos ezt dobta a gép. De kérlek add már fel végreeeeee.

Lelkiismeretfurdalásom van. 🙁

Ma 1 hete....

Szombat reggel van, ilyenkor általában meglepi reggelit csináltam neked. Hiányzol.Tudom miből lenne a maci...

Eltunok es senki nem fog megtalalni. Mint Sz.

Csakhogy hianyozni fogok. De te is nekem.

Isten Haragja lesujt mert megoltek a lelkem. Jezus vagyok. De nem szamit azt gondol mindenki amit akar, nekem eleg volt a szenvedesekbol.. De azert meg birom. Nem szamit hogy ellenem vannak.

Katinak:

Mar nem hianyzol, sajnalom, en mindent megprobaltam de te hideg voltal es kegyetlen csak mert rosszul lettem. nem haragszom de mostmar ne keress tobbe, mert emlekszel? Te pont ugyanezt mondtad nekem. Es nem tudhattad de majdnem belehaltam. Semmi baj, te is ember vagy, nem itelkezem. Csak tovabbleptem. Tudod eros vagyok. Mar keso. Azt kellett volna hogy nem hagysz elmenni de le sem szartal. Hat mostmar tul vagyok rajta(d). De nem gyulollek.

"Rossz" vagyok? Mar kicsikent is sok baj volt velem. De ez csak azert van mert nagyon tudok szeretni.. most jol elbasztam.. megint feltuntem de csak mert NEM VAGYOK JOL.