Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Üzenetek Neked

kedves álomszép

Tudod azon is gondolkoztam hogy te nem vagy annyira nagy zenerajongó ,számomra meg nagyon fontos a zene, szinte kár lenne azt mondani bármilyen probléma is merül fel hogy nem éri meg emellett élni.Van amikor nehéz volt koncentrálnom egy két dologra(nem volt koncentrációs zavarom- problémám), de köszönettel neked én átvészeltem ezt(úgy érzem), remélem te is ugyanígy töltöd napjaidat. Tudom nem én vagyok a bizalmasad , hisz ott van a családod, a mosolygós kis testvéred aki olyan bizalmi partner éltedben amit a hétköznapi emberként én örülök hogy megtapasztalhattam,valóban ritka ez.Tudod én benned jobban bízom mint családodban, barátikörödben; hogy miért azt lehet nem tudjuk.De ez nem egyszerű szimpátia.Én szeretném ha az életedből minden rossz elmenne és csak az a keserves jó maradna meg, mint nekem, de ahhoz többet kellene beszélgetnünk.Az idegrendszerem nekem szerencsére mindig normális állapotban van , így ezzel túl sokat ne foglalkozz.Térjünk inkább, mint egy terápiánál, rögtön a lényegre.Én is tudnék terápiát vezetni, nem sok szakmaisággal, de azthiszem ezt minden esetbe kerülöm, mert nem bírom a beteg emberek nyavajáit és főleg nem akarnám elkapni tőlük.A pszichoanalízisről te is tudsz és egyébről, mert érdekelt vagy benne.Mindig is érdekelt hogy TÉGED mi mozgat meg ennél jobban.Tudod csak egy dolgot nem szeretek, ha kiveszik a tenyeremből a munkát.Csak nem gondoltad hogy én lennék neked egy édesbubus?Látod itt ismertél igazán félre.De remélem egy idő után nem értjük magunkat félre.Most biztos mocsok gátlástallanak gondolsz,de hát ilyen az élet!

kedves álomszép(csokinap)

Kifogytam csokoládéból.Emlékszem mikor együtt csokiztunk és ittuk rá a pálinkát a megyei korházban.Megypálinka volt, egésznap csak tántorogtál és nem hagyta el a szád egy igaz szó csak össze-vissza beszéltél, mentségeket kértél, csak nem tudtam hogy miért.Én általában megvagyok "mások" gondolatai nélkül és más szemszögből veszem a sétát mint ahogy más gondolja(illetve nem gondolja).Állandóan erőltetted a gyógyszert meg az orvost, én gondolván mert elakarsz engem hallgattatni, ha kell végleg is, bármilyen eszközzel.Azt érzékeltem erre találtad ki ,hogy engem mintha felelős lennél értem, sajnálatodra aggódsz állandóan értem, reggel, délben, este, nap , mint nap.Csak hogy úgy mondtad hogy te erről a felelősségről és aggodalomról nem tehetsz, mintha engem okolnál olyan dolgokért amit te találsz ki az életedben az agyad bugyraiban ahol a pokolkő is kevésbé gonosz nálad.Szóval szerintem te IGENIS tehetsz róla hogy miért gondoltad/od magad felelősnek értem vagy az aggodalmat , mint keresztény szokás(ami nálad a pokolból jön) Egyszerüen ezzel a csokinappal azt szeretném mondani hogy Tudnunk kell vállani magunkat úgy ahogy van , nem pedig kerülő utakat találni.Te is vállad magad és ne handabandáz nekem itt.Tudom ki vagy.

Én is akartam tetoválást egy "Hope" feliratot, de aztán mikor elmentem, nem volt bent a tetováló srác, és sehol nem találtam tetoválószalont. Aztán gondolkoztam, hogy lehet ennek így kellett történnie, hogy ne legyen tetoválásom. Meg arra is gondoltam, hogy lehet a tetoválás az a gonosz "pecsétje", ezért jobb is hogy nincs. Mondjuk a fülemben van 3 db pötty fülbevaló a bal fülemben, meg egy a jobb-ban, de abban most nincs, csak a kicsi lyuk, fülbevaló nincs benne. Na mind1, meg korábban volt 1 db orrpiercingem, de már az nincs, mert beforrt, meg nem szerettem annyira, mert fájt. De amúgy jól nézett ki, bár így mégis jobb nélküle. Szerintem 1-2 db szolid kis piercing (pl fülbevaló, vagy köldökpiercing) még esztétikus és szép is lehet, de a túl sok engem már taszít. Mondjuk a fülbevaló (pötty) az úgy jó, de a sok csüngő fülbevaló sem tetszik, meg a nyaklánc sem. A dezodor és parfümillatot sem bírom. A női csicsás stílus nem jön be annyira, inkább a fiúk öltözete, ha igényes. Az egyszerű, divatos. (Ezeket csak úgy random leírtam, tudom, hogy ez az "Üzenetek Neked" topik, de ez pl egy jó téma.)

kedves cica

Mindig is szerettem volna egy tetoválást, egy kört a karomra.Kb. 10 évesen találtam ki, meg még a rokonomnak is tetszett akkor aki azóta elhunyt, de amióta szeretném ezt viselni az 12 éves korom óta van.Azóta nem csináltattam meg. Eddig csak 3 lyuk van a fülemben ami ilyen jellegű.A piercingeket nem szeretem.Úgy gondolom kb. 10 év míg valódi utazó leszek és majd akkor döntök róla.Addig nézegetem a híres sztárjaim tattoo-it, hogy mit is godoljak róla.Az út meg hogy utazó legyek az már rég , meg hamar ki van jelölve, csak valóságban ezt kivitelezni hitelesen nehéz.12 évesen én utazó vagyok, csak nem úgy ahogy lehet azt valójában élni.Ez az elmúlt terápiában is benne volt, csak valóságban nehéz ezeket elérni, mint egy buddhai létállapotot.Szóval a tinta egyenlőre marad,a tetoválástól terapeutám ellenbeszélt, a testünk meztelenül a legszebb(nem akarok itt félreértést).Ez olyan semmitmondó írás volt, de végülis az utazói életről szerettelek volna tájékoztatni, mert azt viszont ő írta elő nekem.Ez nem társas úszás, erről szólanék az én esetemben, ez szerintem már rád is vonatkozik.

kedves cica

Tudod elmondok neked egy nagyon személyes dolgot.Az életben csak 1 dolgot tolerálok nehezen az pedig az ha kimondják előttem a Lili nevet. Ilyenkor szeretem látni hogy az illető fut előlem, mélyen megbánja dolgait, alázattal viselkedik közben, előtte és utána ameddig csak bírja.Ilyenkor debreceni PET rendszert szeretek beindítani agy APA-vel együtt.Erre nálunk és környékünkön nevelkedtek gyermekek, kik mind tudják mit kell tenni, és a további nemzdékre mindig gyorsan átragad.Az hogy ilyenkor egyáltalán volt-e testvérem netán szülő, nem érdekel, ilyenkor csak dédmam zsidó olasz római katólikus kegyetlensége jöhet szóba egy kevés hazai érzetű dologgal hogy dédpapám svájci sváb volt.És ilyenkor legjobb ha indul a Lilly részecskegyorsító Mo. on keletről nyugatra haladva, úgy hogy bármit megtehetsz.

Én a harc"művészetekkel" nem értek egyet, persze elméletben el lehet játszani a gondolattal, de én magam békés természetű és békekedvelő ember vagyok. Szerintem senkit nem szabad soha bántani, max önvédelemből, de nem tudom... én nem akarok senkinek rosszat, magamnak sem. Remélem, hogy ezzel más is így van mint én. 🙂

Szia álomszép(A-B)

Rég hogy ideértem, hozzád.Egyszerüen találokozni kellett nekünk.Nem tudom miért történt éppen így, de jobban szeretek az ellenfeleimmel szembe kerülni, mint később elkerülni őket és ők támadjanak meg.Saját magam alakítottam ki a harcművészetemet, hogy harcban ne az élet győzzön ellenem és sokan segítettek nekem ebben , míg járom a helyes utat.Tudod nekem nem is vagy olyan szép, tudod sok fájdalmam van , mert rengeteg embert elvesztettem éltemeben és mindig fájdalommal vagyok teli, ők nagyon szépek voltak, és mindent megadtam volna hogy éljenek, de a halálon kevés dolog segít, a legjobb ha röktön kirakjuk valaki fejére a táblát hogy halott és az nap már békével , boldogsággal és nem kis büszkességel leszel több.Túl szép vagy, na ez az igazság.Rossz tábla ez, én így gondolom.Na de én mindig olyan tisztességesnek gondoltalak, de ez sem igaz, inkább mondjuk mostantól hogy semmi sem igaz.A családi élet olyan amilyen.Te jól menedzseled az kétségtelen, de a kérdés meddig.Olyanokat írtál, mintha könyvcíme lenne és nekem kellene félnem.Hát megmondom neked őszintén nem fogok félni tőled mégha könyvet is írnál róla a már elborult elméddel. Miért jó neked ha mindenki alszik körülötted és primitiv butának bélyegzel meg embereket? Szerintem egy idő után megkellene újulnod mint a most jövő tavasz.2 fontos emberen kívül csak egy embert szerettem 'összes' életemben, a többit utálom , téged is utállak, nem tehetek róla, nekem egyszerü az életem.Azért vannak barátaim és igy tovább szeretett családom.Neked fel kellene kelned.Nincs bűn, ezt kellene megértened.Amíg vállalod az egyetlen bűnödet, amit aligha ismernek csak a közeli bizalmasaid, mindig hátrányba leszel. Ugye ki vétkezett először? Én vagy te? A-B Végülis az őszinteség lenne a lényeg a mondandóm végének.

u.i: nem szeretem ha úgy beszélnek velem mint egy roggyal

 

Most kivételesen másnak írok! 

Nem értelek téged, úgy látszik, de te sem értesz engem! És hogy, mennyit, merre, mikor???? Azt hittem az érzéseimről beszélek ............ Most letőrtem kicsit! Mégis hogyan? És már írtam, nem egyetlen dolog miatt vagyok most szarul, sokminden összeadódik, amire ma már nem lett volna idő,olyan is van! 

Szóval nem is tudom, komolyan vagyok-e én odavaló!?

És azt akarod elérni h legyek dühös rád, ez világos! De miért???? Túl közel mentem volna?

Remény, hiányzol.... kérlek gyere vissza.....

Szegény. 🙁 

Át tudom érezni pokoli fájdalmad. Voltak olyan időszakaim, amikor dühömet magam ellen ford.tottam, és az a fájdalom le.rhatatlan volt. Véres önmarcang volt, vér nélkül. 

Tudom könnyű ezt mondanom, de ha önmagunkat ennyire nem szeretjük, akkor ez a borzasztó érzés még tovább is fokozódik bennünk. 

Nem fogsz kihalni, és senki más sem, mert a lélek elpuszt.thatatlan! Csak a testedben tehetsz kárt, de azt meg azért nem érdemes tönkretenni, vagy elpuszt.tani, mert az egy ajándák Istentől. Ha e testtel visszaélünk, vétkezünk, ami büntetést von maga után. 

Azt tudtátok, hogy egy öngyilkosság Pokoli létet eredményez? Ott le.rhatatlan k.nban égnek a bűnös lelkek, szó szerint ezer fokban, szörnyű kinézetű démonok örümére. És onnan nincs menekvés, csak jajveszékelés. És ez még csak egy rekesze a Pokolnak. Nem csak tűzk.n van ott, hanem mindenféle egyéb más k.n is, aszerint, amilyen bűnös volt a lélek. Ez a valóság. Csak a jótettek eredményezhetnek Mennyei állapotokat.

Attól én is félek, hogy mi lesz, ha még ennyi pénzem se lesz. De viszont b.zom az én, és természetesen mindannyiunk Urában, Jézusban, hogy Ő gondoskodik majd rólam, hogy ne legyenek anyagi gondjaim.

Nem akarlak bántani, de mégis el kell fogadnod önmagadat olyannak, amilyen vagy. 

Annyira fájnak fájdalmaitok Sorstársaim, hogy mindenkin seg.teni szeretnék...

Én azt érzem, hogy mi az átlagos embereknél sokkal érzékenyebbek vagyunk. Sokkal jobban megviselnek minket az igazságtalanságok, a durva bánásmód, létproblémák. 

Mintha nemis evilágra valók lennénk. Nekem nagyon sz,vhez szólóan kedvesek azok, akik gyereknek érzik magukat, felnőtt koruk ellenére is. Valami csodálatos érzés abba belegondolnom, hogy minden egyes ilyen lélek mellé el kéne egy másik személy is, akivel együtt sokkal könnyebb lenne az élet. Én szeretnék minden ilyen lelken seg.teni, hogy megkönn.tsem életüket, megosztozzam a számukra megoldhatatlannak tűnő problémáikban. 

De van egy jó h.rem azoknak, akik hisznek benne: nemsoká vége e szenvedésekkel teli földi létkörülményeinknek, mert hamarosan beköszönt az Új Földi Paradicsom! Akkortól véget érnek a szenvedéseink. Csak szeretet lesz, öröm, boldogság! 

 

 

Boldog unnepeket mindenkinek !

már nem aktuális

Hol laksz Somogyban? Én is ott lakom..

Ja és én nagyon fejletlen vagyok és nagyon beteg!

Kemény dolog az, amikor ezt azoktól kapja az ember, akiket szeret.

De legyetek baszott boldogok!

Le se szard, hogy a másik beledöglik az igazadba, de téged sajnáljon mindenki.

Nyertél, végig igazad volt. Legyél büszke magadra!

Barcsak valami valtozna es valami jo tortenne. Annyira szarul vagyok 🙁 Ne haragudjatok. Csak mar nehez magamba fojtani.

Nem jo sehogysem.. 🙁 Es meg Remeny sincs sehol 🙁 Nem tudom mit akarok es mi lenne a jo. Nem tudom. Szeretnek vegre mar nem szenvedni.

Jó reggelt Mindenkinek.

Régen írtam, talán nem emlékeztek rám. Somogy megyében élek, eg ykisvárosban. Három fiam van, a lekisebb 11 lesz januárban, és autista. Nem is egyszerűe eset...a szájjal való érzékelése hyperszenzitív, így születése óta sosem vett a szájába szilárd ételt. Mindent turmixolok , és csak cumisüvegből fogadja el. 4 éve teljesen elutasította a folyadék minden formáját, mert egyszer erőszakkal megitattuk, hogy elkerüljük az infúzió bekötését, - amit amúgy sem engedett volna meg...- szóvan nem iszik. Az étel paletta igen szűkös, glutén mentes babapiskóta, karob por, gesztenyés-almás -csirkehúsos bébiétel, mézzel, protein porral, pár csepp oliva-olajjal, és a szükséges folyadék mennyiséggel trumixolva. Ez elosztva napi kb. 8 adagra. Amúgy, teljesen értelmes, szobatiszta, édes kis marslakó. Aki mára már csak 17, 4 kg, 128 cm, és 11 lesz. Iszonyatosan sovány. Nincsenek válaszok, félek, a kis szervezete meddig bírja ezt a kórosan sovány állapotot. Tökéletesen uralja az étvágyát, és a szomjúságát. Úgy iktatja ezeket ki, ahogy akarja.( mit nem adnának ezért az ana-blogosok...) Ja, a legnagyobb fiam 26, és néha kokainozik, hosszú sztori, és baromi nehéz. Okos, értelmes, különc, informatikus. A középsőm gyönyörű 18 éves, fiú-modell, és tesi tagozatos gimis. Még nem is láttam ilyen szép "kis-pasit". IMádja ÁLmost, ( ő az eső-manó) de már elege van a kényszerekből. Időt, energiát akar magára is, mert ez neki sosem jutott. Meg kellett tanulni mindenkinek lemondani, mert Álmos nem fog. Én 17 éve vagyok depis, szedek mindenfélét, kitétel, hogy ne szedáljon le, mert egy autista kicsi az 24 órás. Nincs kávé-szünet, sem éves szabi. Semmi, csak a folyamatos figyelem. És mellette kellene hogy jusson időd a másik kettőre, (ami nem megy) és jön a rohadt nagy lelkifurdalás, mekkora szar anya is vagy. Nem vagyok jól. Persze hogy nem. Nem szivesen szedem a gyogyókat, nem is tudom, használnak-e még. A frontin nélkül már nem menne, az tuti. Az OLwexia 75 mg-ja nem elég, de ha többet szedek, ( ennek a 2x-ét írja fel a doki) akkor izzadok mint egy ló, hőhullámaim vannak, szédelgek. 

Nem akartam panaszkodni, csak erőt adni, hogy vannak rohadt nehéz sorsok. És csinálni kell, minden nap újra összekaparni magam a földről, mert nem eshetek össze. DE ha megkérdeznél, mit szeretnék csinálni, akkor a válaszom ez lenne: Egy hétig csak feküdni az ágyban, semmit nem csinálni, senkiről nem gondoskodni, csak lenni.

Valahol benned él egy kis világ,
ahol minden szép, és jó talán,
gyere és képzeld el, hogy mindent látsz,
amikor Te és én, és senki más, Valahol benned él

Nekem is van egy álmom olykor szép,
amikor látlak, mint egy álomkép,
egyedül vagy, tudod néha másnak látsz,
pedig,csak éber álom az amit látsz.

Csak ez a kis világ, amiben élhetünk,
csak ez a kettőnké, amit félthetünk,
tudom, hogy félsz, ha egyedül maradnál,
pedig én lennék veled, ha akarnál!!!?

kedves M, aki nem a kedvesem.. mi a faszért kell neked havonta megjelenned? olyan dolgokról beszélgetnünk telefonon, amitől talán még te is zavarba jösz, majd közölni, h semmi nem lehet????   nemrég vki azt mondta,h az érzésbe vagyok szerelmes.. hát ebben az esetben azt hiszem ez nem íg van.. oké, a szerelmes erős szó, így "ismeretlenül", no de mégis.. ma megkérdezted, illetve azt mondtad  úgy érzed többet szeretnék.. hát ezt konkrétan magam sem tudom, de tuti,h nem csak havi felbukkanást telón, amiben már az a kínos nekem, h alig beszélsz, csak élvezed amiket mondok, és ez nem fair!! kurvára nem!!úgy érzem az unalom hajt amikor felemeled a telefont, úgy érzem, neked ez egy kibacott jó játék, de nem ismered be, s nem is fgod soha. van életed amiben jól érzed magad, s ha vmiért kicsit szarabbul érzed magad, jön a teló... mégis mit akarsz? mit akarsz tőlem? aki csak barátot akar, nem így beszél, nem ilyen szavakat és nem ilyen hangsúlyt használ... már rohadtul nem tudom mi van... legfőképp velem, mert ez összezavar. egyszer így egyszer úgy, egyszer sehogy.. MONDD MÁR MEG A KU.. ÉLETBE ŐSZINTÉN H MIT AKARSZ!! majd folyt. köv. nem tudom megfogalmazni a többit most,h fél órája beszéltünk, de vmit hozzátennék:

 

Draga Marcell, en vagyok az, csak mar nem tudom mitevo legyek.. Nem akarom elrontani a kapcsolatot, ami meg maradt. En Neked sosem tudnek artani szandekosan, de felek hogy megijesztelek.. Mit talaljak meg ki? Merre vagy? Epp most tomtem tele a hasam mindenfele szenhidrattal, pedig napokat koplalok at mar evek ota. Most meg hanyni sincs erom. Sirni akarok.. es szeretnem ha szeretnel, es ha igy lenne hogy kimondanad nekem. Meg ki tudok talalni ezerfele nevet, de felek is a "kavarodastol". En mindig szelid vagyok Hozzad. Csak tul szenvedelyes. Soha nem fogok SEMMI rosszat irni Neked. Szeretnem, ha boldog lennel. De ugy erzem Velem lennel teljes. En pedig Veled. Felek, rossz ez a kinlodas, szeretnem erezni, hogy VAGY. Sirok. Annyira gyonyoru vagy! Foleg a szemed es a szad, de mindened tokeletes.

Iszonyatosan hiányzol!!! Tátongó űrt hagy bennem a hiányod... Egész nap az eszemben jársz... Néha csak nézem a skype-ot és várom a csodát, hogy bejelentkezel... 

Lehet hogy Spellboundot is hianyolni fogom mert mar nagyon jo lenne valaki aki soha nem ir. Nekem az tetszik hogy nem vagytok itt de mostmar igazan elobujhatnatok vagy valami mert "jobol (rosszbol) is megart a sok". Vagyis rosszbol nem mert lehet Remeny is mert R betus ezert az kell. De nem tudom mit kene csinaljak, komolyan..

Marcell, nem tudom hol vagy most. Biztosan valakivel vagy aki boldogga tesz.. de nekem mindig te leszel az igazi. Csak nagyon szeretnem ha szerelmes lennel belem es ezt el is mondanad nekem. Ha nem igy van akkor inkabb soha ne beszeljunk, mert nekem te vagy az igazi, de ha neked en nem akkor mar semmi nem erdekel hanem majd valahogy kibirom egyedul. Azt hittem hogy hatha szerelmes vagy belem.. de akkor mar nem tudom mi van. Azt hiszem en mar mindenem elveszitettem. Remelem nem kell mar tul sokaig szenvednem mert nagyon rossz.

Sajnálom, hogy nem tudok segíteni, hogy könnyebb legyen...

azt gondoltam eső esik, pedig csak a szemem könnyezik...

azt gondoltad elhagylak, pedig jobban szeretlek az életemnél

azt éreztem hogy a társam vagy a másik felem

azt érezted hogy elhagylak

azt hittem örökre szól

azt hitted így nem jó

We can remember swimming in December,
Heading for the city lights in 1975,
We share in each other,
Nearer than farther,
The scent of a lemon drips from your eyes

We are the people that rule the world.
A force running in every boy and girl,
All rejoicing in the world,
Take me now, we can try.

We lived an adventure
Loved in the Summer,
Followed the sun till night
Reminiscing other times of life,
For each every other
The feeling was stronger,
The shock hit eleven
Got lost in your eyes

I can't do well when I think you're gonna leave,
But I know I try,
Are you gonna leave me now?
Can't you be believing now?

I can't do well when I think you're gonna leave,
But I know I try,
Are you gonna leave me now?
Can't you be (be) leaving now?

Can you remember and humanise,
It was still where we'd energised,
Lie in the sand and visualise
Like it's 75 again

We are the people that rule the world.
A force running in every boy and girl,
All rejoicing in the world,
Take me now we can try.

I can't do well when I think you're gonna leave,
But I know I try,
Are you gonna leave me now?
Cant you be (be) leaving now.

I can't do well when I think you're gonna leave,
But I know I try,
Are you gonna leave me now?
Can't you be believing now?

I know everything about you,
You know everything about me,
We know everything about us

I know everything about you,
You know everything about me,
We know everything about us

I can't do well when I think you're gonna leave,
But I know I try,
Are you gonna leave me now?
Can't you be (be) leaving now?

I can't do well when I think you're gonna leave,
But I know I try,
Are you gonna leave me now?
Can't you be (be) leaving now?

(Faded)
I can't do well when I think you're gonna leave,
But I know I try,
Are you gonna leave me now?
Can't you be (be) leaving now?

<3

Oke S, mostmar visszaterhetsz.. de ha nem akarsz akkor mindegy.. 

Nem akarok második lenni, nem, képtelen vagyok feldolgozni ezt.. én csak első tudok lenni, szörnyű átok ez 🙁 Nem tudom hogy tudnék együttélni a "második" szereppel.. sehogy.

Nem tudok aludni, mert mindig Rad gondolok, gyonyoru fiu vagy, gyonyoru szemekkel, szajjal, orral es arccal, gyonyoru tokeletes testtel, mindened gyonyoruseges, es en belehalok a banatba es fajdalomba hogy nem lehetsz az "enyem". Ha szeretnel nem erdekelne semmi, orokke boldog lennek!

Drága Remény, merre vagy..?

A szerelmemnek akartam itt uzenni, de meggondoltam magam.

Inkabb uzenek mindenkinek: Jo erzeseket es elmenyeket kivanok! 

Kerlek ertsd meg, nem vagyok tokeletes es nem tudom azt nyujtani neked amit varnal. Eppen ezert elzarkozom es nem irok, csak neha fb-ra berakok 1-1 dolgot de amugy hidegen hagy az egesz forumozas tema. Jo, nem hagyna hidegen, ha megerositest kapnek, hogy szukseg van ram. De mivel haritottal, igy nem eroltetem a dolgot. Nem hagysz hidegen, ez teny, de nem fogok onfeladast vegezni azert hogy leszarjak a fejem. A kapcsolat meg tul "kotott" (fullaszto). Jo ez a tavoli "distant-hope" kapcsolat. Akkor meg ha esetleg valamit szeretnel, megtalalod a modjat. En is megtalalom, ha en akarok valamit.

Valaki menekül előlem.. hm.

Aaa kibaszott szar vagyok, de ugye a szart is el kell adni a piacon, jonak feltuntetve. Amugy nem vagyok szar, mert jol nezek ki es ezt tudom is, de nem a klasszikus ertelemben, mert en fius vagyok de hosszu barna a hajam, az talan szinten fius, mondjuk Marcell meg nalam is jobb de azert meg szeretnek az iden labdaba rugni

..

............................

----

Szeretlek. De hogy ki vagy, nem tudom. Csak egy titokzatos valaki, aki talan figyelmet szentel egy lelkileg es fizikailag padlon fekvo valakinek (nekem). En nem kertem segitseget, beszelgetni sem akartam, csak jelezni valamit. En mar nem leszek jobban es tudod hidegen hagy az, hogy torodsz e velem vagy sem. persze nyilvan jo, ha igen, de nem tor le tulzottan ha megsem. Mar csak fekudni van erom es meghalni, csodalkozom hogy meg igy is kuzdesz ertem. De en nem tudok cserebe nyujtani semmit, csak a szeretetem es husegem.

Akkor kerülj... AKkor ne beszélj velem... Szarjál csak nagy ívben a fejemre. De ne lepődj meg, ha viszonozni fogom a hülyeséged. Mikor te majd már keresnél, én meg elzárkózok.

Miért kerülsz? Miért nem akarsz beszélni velem? Teljesen kétségbe vagyok esve... Ilyen hosszú napom már rég volt... Nem bírom nélküled 🙁

.

.

.

.

.

.