Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Üzenetek Neked

En ebbe menekulok. Az irasba.

De hidd el a cicam nagyon ari a kis uvegszemevel

Draga Marcell,

Letezel egyaltalan? Te vagy a kepen? Ha letezel es te vagy az, akkor miert ilyen a szemelyiseged, ilyen megkozelithetetlen? Annyira szornyu ez az allapot! Mit tegyek hogy felhivjam a figyelmed? En MINDENT megteszek ezert... Neked viszont nem uvegszemed van hanem mely athato tekinteted :)))

ez az üzenetek neked...nem hiszem, h itteni emberre értette volna..

vagy nem értelek..

Te nem költöznél össze a marival? Tök jól ellennétek. Szókincsben legalábbis egy nyelvet beszéltek...

Hoppá     ( Itt szmájlik nincsenek ? Most el kelt volna egy )

Te csak egy szardarab vagy, és kívánom aktivan rohadj életed végéig

Akartok?:)

Hát sajnálom Lola, ilyen vagyok... és rólad mikor látunk képet? 😀

Basszus harmony,ijesztő ez a kép.Ha már ennyi képet bírsz magadról készíteni,valami előnyösebbet is csinálhatnál.

Ma jöttél volna.... kb. most érkeznél, egy másik dimenzióban biztos így van.....

Tudod Drága Marcell,

nekem nehezemre esik hosszan beszélgetni. Pár szó erejéig oké, de engem fárasztanak a hosszú csevejek. Ezzel ellentétben, rengeteget tudok írni "magamnak" a gondolataimról. Sokszor vissza is olvasom, de hogy minek nem tudom, talán megnyugvást ad. Mintha a másik felem olvasnám - pedig magamat :-))) Jó lenne TÉGED is olvasni, hogy te hogyan érzel, mit gondolsz, mit látsz, miken gondolkozol általában.

Tényleg nem tudok hosszan "beszélgetni", nekem az nehéz. Sem írásban, sem élőben. Én inkább a passzív típusú emberek közé tartozom. De nem voltam ám mindig ilyen. emlékszel mikor a CHAT velem volt tele? Biztos szörnyű megtapasztalás volt ez másoknak, hogy állandóan mindenhol csak engem olvas, és az érzéseimet..... még mindig kiadom magam a blogomban. Valahol ki kell. De ha van mégegy aktív ember aki beszélget velem, számomra nehéz "fenntartani" a beszélgetést. Befullad, vagy úgy érzem "muszáj" válaszolnom és úgy már nem jó. De csakis akkor írok, ha úgy érzem tudok, és jólesik. Tehát pl ebben nem játszom meg magam. NEKED sem írtam régóta, várom hátha lépsz valamit, de TE is passzív vagy. Nem baj, nekem ez is jó 🙂

Tudod Kedvesem,

szerintem mi hasonlítunk. Van hogy belekezdek egy beszélgetésbe, kifejezem a gondolataim, és érkezik reakció. De ha kettőnél többen vagyunk, és más is bekapcsolódik, akkor én "háttérbe szorulok", nem tudok mit kezdeni a szituációval, és nem szólalok meg utána már. Vagy keresek egy "üres kitöltendő" helyet, ahol még nincs senki, vagy új ember van. És akkor oda is írok, vagy hozzászólok valamit. Vagy általában csak magamnak írok, de lehet mások is olvassák. Tudod velem nem igen lehet mit kezdeni. Én csak magamnak való vagyok. Ha ketten vagyunk oké, de ha már hárman vagy többen, akkor kisiklok a képből..... nem bánom, nem tudok feltűnösködni ÚGY, hogy másokkal versengjek. De írni akarok, közölni, mesélni, beszélni, de nem MINDENÁRON. Te pedig mégcsak meg sem szólalsz, pedig sikered lenne 😉 Szeretlek Marcell!

Isteni sütit készítettem tegnap este a családomnak (hatalmas adagban) és tökre sajnálom, hogy te nem fogod megkóstolni. Sprint szelet a neve, darált kekszből, kakaóból, margarinból, tejből, cukorból és rum aromából készül. Talán valaki elkészíti neked, a recept a kekszes zacskó hátulján van.

Te vagy a félénk, a szelíd jámbor
Én a merész, az ostoba, a bátor.
Te vagy az erős, mégis gyáva
Te vagy a magma, s én a láva

Te vagy az öröm, s én a bánat
Te vagy a Nap, de én az árnyad
Te vagy a béke, a nyugodt tenger
Én a háború, a robbanó fegyver

Te vagy a test, én a lélek
Te vagy a nedű, én a méreg
Te vagy a felejtés, én az emlék
Te vagy a most, én a nemrég.

Te vagy a becsület a hű szerető
Én a csalódás, a folyton kereső
Te vagy a dallam, én csak az ének
Te azért vagy, hogy én éljek

Mindig rám szóltál, hogy ne csak magamról beszéljek, hanem rólunk. Ne azt mondjam hogy én... Hanem hogy mi. De most már nincsen mi... Csak te vagy, meg én vagyok. Magam maradtam. De legalább ezt is közösen csináltuk... Mi. 

diohejban furikat irsz nekem mostansag szedd ossze magad lecci ezekre nem tok mit valaszolni ne hari de csupa bugyutasagaminek semmi ertelme 

jó neked, harmony, hogy éjfélkor tudsz hallgatni, engem este 10-kor lekapcsolnak az internetről. szülői terrorban élek, sajnos.

hallgatok

Szia Spell! Remélem jól vagy. Megkaptam a kóláról szóló írást ,de én nem iszom sok kólát,inkább az ásványvizet szeretem.Írj majd ha szeretnél.

Es soha nem akartam Jezus lenni, de akkor is o vagyok, es vannak akik orulnenek tan nekem, es vannak (tobben) akik emiatt ki fognak kozositeni es uldozni. Faj igen, de onmagam akarok lenni, nem titkolhatom el azt hogy ki vagyok. Csak egy igazi J van, de vannak meg Jezusok de ok nem az "igaziak". Lehet en sem, de en tudom hogy igen de bizonytalan vagyok. Ezt ide kell irnom mert szarul vagyok, es vagyom szeretetre es torodesre. Foleg hogy Remeny tudja hogy o a gyermekem, mert olyan szep a szeme.

Es ez NEM bun, mert Igazat irok. Sosem fogom visszavonni amit irtam, es bar Jezus en vagyok, van egy masik testu Jezus, aki hozzam tartozik, plusz tobb idoutazo baratom. Es ha valamelyikojuk megrovast ad nekem mert leirtam az Igazat, akkor elfogadom, de akkor is tudom hogy nem hibaztam.

Tudom hogy kell elcsabitani egy ferfit, de azt is tudom hogy valaki itt olyan konyvet olvasott, hogy kell elcsabitani egy not. Vagy "hogyan csajozzunk". Azert ellentetesen is elsulhet a dolog de en mar semmit nem banok. Nekem minden mindegy, mert mar tul sokan bantottak.. tudjatok ki a mesterem, megha baj is. Eleg baj a sorsom, mert Jezus vagyok. Nem tagadhatom le magam. Nem mintha barmit szamitana ki vagyok. 

Kedves Spellbound,

Marcell az egy másik személy. Igaz az előző levelemben úgy tűnhetett ti ketten ugyanazok vagytok, de nem. Csak akkor hozzád is írtam pár dolgot, de nem akarlak megbántani sehogyan sem, és persze értem, hogy neked ez nem elfogadható amilyen vagyok, de bízom benne valaki majd elfogad ilyennek, mert próbáltam változni, de nem igazán tudtam eddig. De értékelem a jó tanácsaidat, mert igazad van és egyet is értek, csak én beteg vagyok, és a gyógyulás az nem olyan, hogy olyan egyszerű. Én kedvellek, de elfogadom, ha te nem akarsz velem beszélgetni, és tiszteletben is tartom. Ígérem nem fogok hozzád szólni, de ezt nem rosszindulatból, hanem mert te nem szeretnéd. Remélem nem írtam semmi bántót, majd igyekszem jobban lenni, és kapcsolatokat kialakítani, de ez egy hosszú folyamat. Minden jót neked, és ne haragudj ha félreérthető voltam. Tényleg csak jót kívánok neked, és semmi bántó szándék nincs bennem. 🙂

Kérlek Zs, ne haragudj, hogy ilyen fasz vagyok. 😀

Drága Marcell!

Tudom, hogy nagy a távolság kettőnk között. Mégis úgy érzem, velem vagy mindig. Szeretnék közelebb kerülni hozzád, de ahhoz az kellene, hogy "biztonságban" érezzem magam veled, tudnom kellene hogy nem bántasz meg soha. Furcsa lehet leírnom, mi az amire vágyom de leírom: Szeretném ha írnál nekem, ha szeretsz valamenyire és fontos vagyok neked, akkor KÉRLEK ezt írd meg nekem valahogyan... egyszer azt mondtad telefonban, hogy számodra nehéz érzéseket kifejezni. De tudod én abból "értek", ha elmondod mi van benned. Bár érzek valamit belül, hogy szeretsz, - vagy csak szeretném hinni - mégsem adsz semmi jelet. Most tettél egy lépést felém, írtál Facebookon, és nem írtam ezt, de NAGYON BOLDOGGÁ TETTÉL! Nekem még pár szó is végtelen s határtalam öröm, ha tőled jön. Sajnálom, hogy ennyire visszavonult és csendes vagy.... pedig mennyire helyes és tökéletes fiú vagy, neked MINDEN jól állna, így is nagyon vonzó vagy visszavonultan, de ha feltűnnél úgy is rettentően helyes és vonzó maradnál! Igazán nagyon szeretnék kapcsolatban lenni veled! De valami ezt megakadályozza, én úgy érzem, te valamiért falakat húztál magad köré, mert félsz hogy megsebeznek, vagy nem tudok másra gondolni, de olyan jó lenne ha kicsit csak egy picikét legalább megnyílnál.... én NAGYON SZERETLEK, s ez nem fog megváltozni. Látod most ide írok, hátha olvasod - véletlenül, és hátha ad valami kis jóérzést. Szeretném ha TE lennél nekem, és én is mindig itt leszek NEKED. Nem tudom hogyan közeledjek, jelenleg nem teszek semmit, hanem várok, mert most neked kéne lépni valamit. És értékelem, hogy írtál, mert tudom neked az nehéz. Szeretnélek magam mellett tudni és tudni hogy szeretsz. 🙂

örülök Neked is, hogy erre jártál, bár mégegyszer erre járnál!!!! Nem mennék el mégegyszer Melletted, az biztos! Na azt viszont nem tudom, milyen pofát sikerülne vágni.....

persze nem vagyok jol, de nem baj, ez megszokott, meg senki sincs jol. Talan ha megolelnel az segitene, vagy az ha tudnam szeretsz. De lehet, hogy semmi nem lenne eleg.. Azert szar egyedul, de maskepp mar reg nem tudok elni.

Draga Marcell "vagy" Spellbound,

Ki akarom fejezni ha sikerul, hogy orulok hogy vagytok es komolyan nem tudom mi tetszik benned de van valami nagyon kulonleges szemelyisegetek. Kerlek meg irjatok "hulyesegeket" ezt nem rosszindulatbol mondom hanem mert tenyleg vonzo dolog. Egyebkent CSAK ti tudjatok a gondolataim es ismertek, mert ti a jovobol jottetek. De pl honnan tudtatok hogy mit ettem aznap meg azt hogy Vega Breko? Mert ezeket en gondoltam csak mikor olvastam akkor elojott az emlekkep. Es Draga Marcell, koszonom hogy irtal! Igaz par mondat volt, rovid, de ez nagy dolog nekem!  Es Spellbound neha kicsit felek hogy ismet megbantasz, pedig birlak. Sot! Mindig figyelem irsz e ide. Lola az fura nekem, de rendes meg minden, de nem ertem miert nem irsz valamit (nekem) tobbet 😀 Dehat mindegy, nekem igy is jo. Vagy alnevvel vagy. De en orulok hogy nem nyomulsz mert akkor nem tetszenel.. gondolom, mert nekem az kell aki nem foglalkozik velem. En sem ertem de ilyen vagyok. Ugyhogy pont jo. Marcell nagyon helyes.

csatlakozom hozzád, ha megendeded. 

@mindenknek: Bárki légy is gyógyulj meg!

Üzenem mindenkinek: Bárki légy is gyógyulj meg

Kérlek Zs, ne haragudj hogy ilyen vagyok. :S

Sajnos nem vagyok 100-as :D, de ezt nem mondhatom el, te meg azt gondolod, hogy veled van a probléma, pedig nem.:(

De, en ugyanaz vagyok. Csak nem akarok irni. Akarok is, meg nem is.

Marcell el van tunve.. 

-

-

Szia Harmony! Nagyon szép kis cica:)! Én is imádom őket, nekem most egy "rosszaság" cirmosom van.Nagy kópé, de nagyon vicces is, meg nagyon szerethető, úgyhogy nagyon jó, hogy van. Egyébként igen a cicák gyakran kétlakiak. Itt is bezsebelik a szeretetet (meg a kaját) meg ott is :). Aztán ahol a legjobb nekik oda átszoknak. Életművészek szerintem.

Szia resdi, ő a szomszéd macska, de már félig-meddig az enyém is. 🙂 Kezd átszokni hozzánk 😀 Úgy érzem, ő az én cicám is :-)))

-

-

Vagy új "szerzemény"?

Idézet tőle: harmony

HOPE

Szia Harmony!

Szoktalak olvasni, de eddig sajnos nem nagyon tudtam kapcsolódni. De most úgy érzem igen. A te cicád ez a helyes kis fekete? Csak nem elveszett?

-

A gaby nevűnek üzenném, ha kabarétréfának tartaná az életem, egy embert az minősít a legjobban min tud nevetni, hát maga ezen.

Csak tudod szarul vagyok, mert nem tudod mire vagyom, vagy nem akarod elmondani amit tudok de te esetleg meg nem. Konkretan tudom, hogy szeretsz meg akkor is ha nem. Vagyis tudod mi a baj? Ezt nem lehet kiolni belolem. Egyedul is elvagyok de azert par jo szo nagyon jol jonne.. Ha meg nem akarod akkor ez van. Vegulis mindent tul lehet elni. De tudom mit akarsz, ugyanazt mint en de ezt hosszu lenne kifejteni hogy aszexualis vagyok es csak erzelmileg van rad szuksegem stb..  de hiszen mindenki olyan. AaaaA azt hiszem meg birom de azert jo lenne tenyleg ha valamit uzennel. Vagy mindegy is.. 

Miert itelsz szenvedesre? Persze ertem, ez a "jatek" resze 🙂 Jol csinalod. Igen ez kell nekem, de azert el tudnam maskepp is kepzelni. Te nem? Na jo.. mindegy mi van, vegulis egyszer vege mindennek csak annak nem amit erzek. Nem tudom mit gondoljak, de oszinten mar nem jelent semmit ami tortenik, mert nincs es nem lesz valtozas. Szoval ha felfordulok sem tudok mit tenni. De akarok e? A magany a baratom. Az utam szem elol nem tevesztem. Ezt Te is jol tudod. Jezus adta a feladatot es veghez viszem. Ez az igazi celom. Tokeletesse valni. Remelem latod de ha nem akkor is szeretlek!

mégis jó, hogy elküldtem azt az e-mailt, most így érzem, és sajnálom, hogy tovább mentem, ez annyira bunkóság volt a részemről, de csak automatikusan ment az egész :((

HOPE

Idézet tőle: Mária2

Kedves Béla!

Ne haragudj, ha nem így hívnak, de hímnemű voltál és értelmiségi többet nem tudok rólad, és nekem a Béla ugrott be, ezért így nevezlek Téged kedves értelmiségi fajtársam.

Én veled együtt dolgoztam egy közmunkán, ahol sok értelmiségi próbált túlélni, én is, nekem nehezebb volt, mert még az olyan értelmiségi véglényeket is ellenem uszították amilyen Te vagy, kedves Béla.. Engem már pár hónapja kiközösítettek, amit szó nélkül is lehet, mikor egy nap mellém ültetett a végzet, vagy a hatalom. Te mellém ültél bal oldalon, a jobbon hála Istennek senki nem ült, mert már résen voltam, és gondoltam egy is elég az olyanból mint Te.. Mellém ültél és nem is volt baj mert az átlag elmebajra már immúnis voltam, de te túltettél ezen. Meleg volt ugyan, de te előkaptad a legyeződet, amit valószínűleg a kezedbe nyomtak a nálad hatalmasabbak, és a kínai piacon vettek, szóval mellém ültél, de nem, neked nem volt JÓ!!!, Te elkezdtél legyezni és én rosszul éreztem magam egy elmebeteg mellett, ami szemmel látható volt, hogy pszichés problémákkal küzdesz, mert  folyamatosan agresszíven legyeztél és a nem látható morzsákat söprögetted, és nem hagytál dolgozni. Először megijedtem, mint mindenki, ha elmebeteggel találkozik, de én racionális vagyok, arra gondoltam az én teherbíró képességem sokkal nagyobb mint a Te fizikai állóképességed, megnézzük meddig tudod magad legyezni, meddig bírod fizikailag, ha én idegileg sokáig.

Fél óra után megszántak. Elvittek, mert nem bírtad tovább. Elmondanám, engem azóta sem szánnak meg. Megfigyeltelek, később mások mellett soha többé nem legyeztél, és nem viselkedtél elmebeteg módján, mindig kulturált értelmiségiként viselkedtél.

MENNYIT KAPTÁL TE BAROM, HOGY FÉL ÓRÁIG LEGYEZTÉL, ÉS ELJÁTSZOTTAD A CSOCSOSZÁNT?

NEKED MÁR VALÓSZÍNŰLEG VAN MUNKÁD, MERT HASZNÁLHATÓ VAGY, NEKEM NINCS, DE LEGALÁBB TÉGED IS LÁTTALAK.

DÖGÖLJ MEG BÉLA.

Ha kabare jeleneteket irnal , valoszinuleg lenne egy halom penzed ...... de te ide irogatsz

Idézet tőle: Mária2

LEFEKSZEM ÉS AMÍG EL NEM MENNEK A SZÖRNYETEGEK NEM MOZDULOK, NEM HÍVLAK HA MEGTALÁLSZ NE HARAGUDJ RÁM KISFIAM, VANNAK GÉPEK AMIK ELLEN NEM LEHET TENNI NYITVA HAGYOM AZ AJTÓT, HOGY NE TE TALÁLJ RÁM HANEM VALAMI SZÖRNYETEG SZOMSZÉD, ISTEN VELED KISFIAM

SZERETLEK, DE NINCS MIT TENNI, MERT A HATALOM BORZALMAS, ISTEN VELED, TEMESS EL ENGEM, ÉS NE TUDJ SEMMIRŐL, AMIRŐL ITT A SZÖRNYŰ SZAKEMBEREK TUDNAK.

MOCSKOS ROHAD ALJAS PATKÁNYOK, ROHADJANAK MEG. NEM FOGNAK TUDNI MEGSZABADULNI A LÁMPAVAS FÉLELMÉTŐL. ROHAD ALJAS PATKÁNYOK.

 

VAN EGY FONTOS DOLOG, VAN A BETEG EMBER, ÉS VAN A BUTA, A KETTŐT SOHA NEM SZABAD ÖSSZEKEVERNI.

A BUTÁVAL NINCS MIT KEZDENI, AZ OLYAN MINT AMIT ITT ALANT BEMUTATNAK, A BETEG ÉS ÉRTELMES EMBERT SOHA NEM SZABAD ÖSSZEKEVERNI EZZEL.

HA BÁRKI ÖSSZEKEVERI, AZ AZÉRT VAN, MERT AMIKOR EGY EMBERT MEGMENT ÉS A SZAR FOLYIK A NYAKÁBA, AZT NEM ÚGY ÉLI MEG, HOGY ISTEN KIVÁLASZTOTTA, ÉS ARRA NEVELTE, HOGY TOVÁBB ADJA HOGY AZ ÉLET ILYEN BORZALMASAN ABSZURD, HANEM AZT SZŰRI LE EBBŐL, HOGY KIVÁLASZTOTT ÉS EGY NYOMORULT EMBERT LENÉZHET. ROHADJON MEG.

ÉN A GYEREKEMNEK SOHA NEM ADOM EZT TOVÁBB.

AZ ABSZINT NEM ROSSZ, SOKKAL ROSSZABB HA IDOLT GYÁRTUNK MAGUNKBÓL MAGA KRETÉN, AKI MÉGIS EGY ILYEN NYOMORULT ELŐTT SLATTYOGOTT ÁT KÉTSZER, MIKÖZBEN Ő RÖHÖGÖTT MAGÁN, MERT TUDTA HOGY EZ ÚGY RÖHEJES AHOGY VAN, ÉS A GYEREKE ORSZÁGOS VERSENYT NYERT OTT AHOL MAGÁNAK SEMMI KÖZE,

VENDÉG00

ez tok erdekes

LEFEKSZEM ÉS AMÍG EL NEM MENNEK A SZÖRNYETEGEK NEM MOZDULOK, NEM HÍVLAK HA MEGTALÁLSZ NE HARAGUDJ RÁM KISFIAM, VANNAK GÉPEK AMIK ELLEN NEM LEHET TENNI NYITVA HAGYOM AZ AJTÓT, HOGY NE TE TALÁLJ RÁM HANEM VALAMI SZÖRNYETEG SZOMSZÉD, ISTEN VELED KISFIAM

SZERETLEK, DE NINCS MIT TENNI, MERT A HATALOM BORZALMAS, ISTEN VELED, TEMESS EL ENGEM, ÉS NE TUDJ SEMMIRŐL, AMIRŐL ITT A SZÖRNYŰ SZAKEMBEREK TUDNAK.

MOCSKOS ROHAD ALJAS PATKÁNYOK, ROHADJANAK MEG. NEM FOGNAK TUDNI MEGSZABADULNI A LÁMPAVAS FÉLELMÉTŐL. ROHAD ALJAS PATKÁNYOK.

 

VAN EGY FONTOS DOLOG, VAN A BETEG EMBER, ÉS VAN A BUTA, A KETTŐT SOHA NEM SZABAD ÖSSZEKEVERNI.

A BUTÁVAL NINCS MIT KEZDENI, AZ OLYAN MINT AMIT ITT ALANT BEMUTATNAK, A BETEG ÉS ÉRTELMES EMBERT SOHA NEM SZABAD ÖSSZEKEVERNI EZZEL.

HA BÁRKI ÖSSZEKEVERI, AZ AZÉRT VAN, MERT AMIKOR EGY EMBERT MEGMENT ÉS A SZAR FOLYIK A NYAKÁBA, AZT NEM ÚGY ÉLI MEG, HOGY ISTEN KIVÁLASZTOTTA, ÉS ARRA NEVELTE, HOGY TOVÁBB ADJA HOGY AZ ÉLET ILYEN BORZALMASAN ABSZURD, HANEM AZT SZŰRI LE EBBŐL, HOGY KIVÁLASZTOTT ÉS EGY NYOMORULT EMBERT LENÉZHET. ROHADJON MEG.

ÉN A GYEREKEMNEK SOHA NEM ADOM EZT TOVÁBB.

AZ ABSZINT NEM ROSSZ, SOKKAL ROSSZABB HA IDOLT GYÁRTUNK MAGUNKBÓL MAGA KRETÉN, AKI MÉGIS EGY ILYEN NYOMORULT ELŐTT SLATTYOGOTT ÁT KÉTSZER, MIKÖZBEN Ő RÖHÖGÖTT MAGÁN, MERT TUDTA HOGY EZ ÚGY RÖHEJES AHOGY VAN, ÉS A GYEREKE ORSZÁGOS VERSENYT NYERT OTT AHOL MAGÁNAK SEMMI KÖZE,

VENDÉG00