Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Öngyilkosság

Idézet tőle: megintzsivany

Lella, nyivak nyivak.

En leirtem ide hogyan lehet csinalni, es kitoroltek a moderatorok.

En probaltam neked segiteni, de nem hagyjak masok. Ne ram nyivakolj.

Amugy is nagyon dramatikus, hanynom kell tole.

De az egy masik topik: evesi rendellenessegek: bulimia. Ez is van nekem.

Szia;

zsivany

 

Kedves megintzsivany!

A hozzászólásod azért lett törölve, mert nem szeretnénk hogy bárki is innen vegyen ötleteket. Nincs helye itt az öngyilkossághoz hozzásegítő tartalmaknak. Magyarországon az ilyen tartalmú könyvek/kiadványok kiadását törvény tiltja. A közvetlen segítésben való részvételt szintén.

Lella, én szeretnék segíteni, ha tudnék neked.... Spellbound írását ne vedd magadra, szerintem ő sincs túl jól most és azért ír ilyeneket. Egy ideje már eléggé furcsán ír - nem hiszem hogy a személyed ellen irányulna. Tudod, sokszor gondolkoztam azon, hogy egy ember gondolataiba nem láthatunk bele tökéletesen, lehet hogy miatt teljesen félreértjük őt. Pl lehet hogy az illető azért bánt meg minket mert belül nagyon szarul van, de nem is akar megbántani. Hidd el ez tapasztalat. Tényleg ne vedd magadra a rosszat, mert tuti nem úgy gondolta. Amugy próbálj megnyugodni kérlek, persze hogy nem mindegy, hogy élsz e vagy meghalsz, én szeretném ha élnél, és nem lennél így elkeseredve, csak sokszor az ember olyan tehetetlen amikor ilyen helyzet adódik, hogy nem is nagyon tudja mit mondjon, hogy jobb legyen a másiknak. Próbálj meg valami jót is felidézni, az talán segíteni fog, pl szerelmet, vagy valakit akit nagyon nagyon szerettél, hogy azért az emberért érdemes élni, hogy szüksége van a TE szeretetedre! Mert biztos hogy van ilyen ember. A családod is biztosan nagyon szeret és aggódik érted. És én így látatlanban is. Szóval fel a fejjel, próbáld meg elfelejteni az öngyilkosságot, a világ nem mindig egyforma, ma szar nap, holnap meg teljesen jó. Az nem lehet hogy minden nap, minden perce egyformán szar.... erre gondolj, hogy csak rajtad múlik az is hogy változtass, próbálj meg erőt venni, mégha nagyon nehéz is, és TUDATOSAN (ez a kulcsszó) tenni azért hogy jobb legyen. Pl próbálj meg barátokkal beszélgetni, ha van, vagy kimenni a napsütésre, ha esik az eső, nézni az esőt..... stb..... próbálj meg ötleteket meríteni a netről, vagy eljárni csoportba, pl reiki klub, vagy meditáció vagy bármi ami érdekel! Ha nem megy egyedül, kérj segítséget. 🙂 Meglásd, hamar el fogod feledni az öngyilkosságot. 🙂 Csak kérlek ne hagyd hogy a bánat elnyeljen. A Kezedben van a sorsod, és lehet hogy csak EGY életed van, hát próbáld megbecsülni, mert nem véletlenül születtél! Igenis nagyon FONTOS eleme vagy a társadalomnak! Remélem jobban leszel... puszi!

elirtam  helyesbites Kaliforniaban lakok 1994 ota


 

Heaven's Gate was an American UFO religion based in San Diego,
A Mennyek Kapuja egy amerika UFO vallas volt, amit San Diego-ban alapitottak



California, founded and led by Marshall Applewhite (1931–1997)
Kaliforniaban, alapitoja es vezetoje Marshall Applewhite
(USA)



and Bonnie Nettles (1928–1985).[1] On March 26, 1997, police
es  Bonnie Nettles                    marcius 26-an 1997-ben a rendorseg



discovered the bodies of 39 members of the group who had
felfedezett 39 holttestet a csoport tagjainak   akik



committed suicide[2] in order to reach an alien space craft
ongyilkossagot kovettek el annak az erdekeben hogy elerjenek egy


foldon kivuli idegen civilizaciotol jovo urhajot



which they believed was following the Comet Hale-Bopp, which
amit ugy hittek, hogy az az urhajo a Hale-Bopp ustokos mogott jon



was at its brightest.
es tartozkodik amikor az a legfenyesebb allasban all.


http://en.wikipedia.org/wiki/Heaven%27s_Gate_(cult)



Ehhez csak annyit szeretnek hozzatenni, hogy en itt lakok Del-Kaliforniaban mar 1974 ota. Es emlekszem arra amikor a hirekben kijott a hir a 39 ongyilkossagot elkoveto Heaven's Gate tagokrol.  Itt lakok ahhoz a hazhoz eleg kozel ahol ok laktak. Es valoszinuleg a szomszedsagukban is voltam tobbszor is.  De nem ismertem oket.


En azt gondolom, hogy erre nem volt szukseg. De en azt is gondolom, hogy az ongyilkossagnak az eredmenye nagyon is valos halal.  Sokan nem gondolnak arra hogy ezekbe a ongyilkossagi kiserletekbe bele is halhatnak. Ezek az emberek csak jatszmaznak.  Emberi Jatszmak = Eric Berne.


Talan kerdeznek provokativ kerdeseket:


Gondolod, hogy elertek amit akartak? Feljutottak az urhajora?


Meg lehetett volna-e akadalyozni kivulrol a 39 ember halalat?


Meg kellett volna akadalyozni?


Hogyan ereznel errol ha az egyikuk a te rokonod lenne?  Gyereked?


 


Ket tulelo maradt beloluk akik nem voltak ott, azon a helyen 1997 marcius 26 - an. A ket tulelo egy evben belul kulon-kulon egyedul ongyilkossagot kovetett el es meghalt.


Hat csak ugy mint erdekesseget ezt leirtem, remelem a topikba illik.


Tisztelettel;


 


zsivany


 

Ez aztan a sorstarsi kozosseg a javabol , a fele(barati) szeretetrol mar nem is beszelek

 Kedves Lella

 

Lella ha tenyleg bajban vagy es gondjaid vannak ne az interneten keressel megoldast ,, Hiaba irjak barhova ki , hogy segitunk ez nem a valosag ,gondolom nincs kedved melyebbre zuhanni. Itt es mashol is egymas szivatasa , analizalasa , kiplenykalasa folyik parhuzamosan kulonbozo neveken . Ha ehez hasonlo jatszmakhoz lenne kedved terapias jeleggel ahoz igen kivalo lehetoseget nyujtanak ezek a forumozgatos  lelkisegelyezok , Ha komoly gondod van menj el egy szakemberhez  es hagyd ezeket vagy irj a doktornonek privatban o segithet esetleg abban , hogy tanacsot  adjon A lelkisegely oldalakon meg a szakember is nehezen  viseli el ami az eletben folyik teljesen egeszsegeseknek titulalt emberek kozott , de  ezeken a helyeken omlesztett formaban kapod ugyanazt allitolag nem egeszseges emberektol .Ezek az emberek abban latjak hetkoznapi kis oromeiket ha megalazhatjak a masikat , ebbol taplalkoznak , persze a kozosseg tagjairol mar lepereg azt hiszem minden , nyilvan  azt is tudjak a masikrol mire , hogy fog reagalni .

 Szia

Lella, nyivak nyivak.


En leirtem ide hogyan lehet csinalni, es kitoroltek a moderatorok.


En probaltam neked segiteni, de nem hagyjak masok. Ne ram nyivakolj.


Amugy is nagyon dramatikus, hanynom kell tole.


De az egy masik topik: evesi rendellenessegek: bulimia. Ez is van nekem.


Szia;


zsivany

Magyarul hülye vagyok? Köszönöm. Ezt ma még nem hallottam.
Reméltem hogy itt legalább megértenek, ezek szerint nem?

Nem lehet rosszabb. Persze ebben tényleg benne van az, hogy lehet ugyanilyen is. De akkor meg, ahogy mondtad, már nem mindegy, hogy élek vagy halok? És ennyi erővel akár a halál is 'jöhet'.

Egyébként bocsánat mégegyszer, közbe sem kellett volna szólnom. Beszélgessetek csak, éljétek tovább az enyémnél mindenképpen tökéletesebb kis életeteket, ne is vegyetek rólam tudomást. Mint ahogy senki sem. Sosem szoktak észrevenni, szóval többé-kevésbé megszoktam.

Udvozlet mar megint;


 


Csak szeretnem megemliteni, hogy engem nagyon erdekel a napenergiaval valo elektromos aram fejlesztes.  Sokat szoktam lenni a napsutotte helyeken. Mult hetvegen otthon voltam, napsutotte hely. A homerseklet october 3-an, 42 fok celziusz volt.


 


 

Haliho;


De jo hogy temanal vagyunk. Lella, spellbound haliho !!!  Tudok egy teljesen biztonsagos modszert: varni kell 100 evig es abba biztos belehalsz.  A eletbe mindenki belehal. Ez egy tokeletesen halalos allapot.


A meditalas is jo otlet, a barlag is jo otlet, a krisnasok is jo otlet, es kozben sexelni is lehet olykor olykor.  Bar en nem akarok beleszolni senkinek a szexualitasaba.


Amugy ez a topik olyan vicces hogy az csak na!


A "...nem lehet roszabb a halal mint az elet..." ez a beszolas nem egyertelmuen azt mutatja, hogy az illeto jobbnak talalja a halalt mint az eletet. Tehat, szerintem ha mar csak ugyan olyan a halal mint az elet, akkor most minek kapalodzni, hogy menjek egyikbol a masikba? Kulonosen amikor ez mindenkeppen 100%-ban be is teljesul, anelkul hogy erolkodnek rajta. Ha mar itt vagyok, akkor szetnezek egy kicsit, aztan ugy is megyek.


A moderatoroknak pedig azt uzenem, hogy:


Szeretlek Benneteket, es ez ellen semmit sem tudtok csinalni.


zsivany

azért olvad őket hogy okosabb legyél ennél ami vagy.Menj el a krisnásokhoz, biztos befogadnának és mosolyognak, az jó társaság.

Kedves Spellbound

Nekem a világgal úgy van bajom, ahogy van. Azzal a közösséggel van bajom, amiben most jelen pillanatban vagyok. Meg magammal. Bajom van már nekem mindennel, és tényleg nem tudom, hogy másszak ki ebből. Pszichológushoz nem mehetek.. Ezért tényleg, esetleg itt nem lehet kérni egy pszichológust, hogy esetleg segítsen emailben vagy valami?

Vallásokat? Hogy érted? Nekem már van vallásom. Barlangba nem szívesen költöznék, akkor se ha viccnek szántad. Egyébként nem akarok valaki lenni, nem akarok küzdeni, unom már, és egyszerűen ezért akarok véget vetni ennek. Csak van ez az ösztön, ez az élőlények életösztöne, ami miatt kicsit félek a dologtól. Így belegondolva persze egyáltalán nem lehet rosszabb a halál mint az élet, csak hát... Hát ez van.

lella

Ez egy elég ősi és jól bevált módszer, itt a technika a lényeg és nem a fájdalommentesség.Ha vki akarsz lenni ahhoz futni kell.Mi bajod a világgal?Olvassál vallásokat.pl. ajánlanám neked a srichinmoy.org-ot, hogy lásd a teljesitményt.Nyugodtan elköltözhetsz egy barlangba is.Aztán lehet meditálni is ami nagyon jó képességfejlesztő vagy előhozza hogy másképp mondjam.Rossz társaságba járhatsz, persze ismerkedéshez jó a műveltség, járj zenei könyvtárba és simába.

Vagy legalábbis tervezi.

Elképzeli. 

Jó estben még fél, nehogy valósággá váljon.

Szerintem a végezni akar magával annak nem igazán kell módszerekről, okokról és miértekről papolni. Sajnos megteszi vagy legalábbis megkísérli. 

Rendben, gondoltam, sajnálom. Azért még mindig lehet írni, ha valaki tud egy bombabiztos módszert, és akkor más nem látja, csak én, és senkit nem fogok beköpni.

Végül is a profilomon nagyjából leírtam, hogy miért. De úgysem tud segíteni senki. Meg mondjuk nem is akar.

Azt gondolom, hogy nem kellene itt (sem) módszerekről társalogni és ötleteket adni egymásnak, illetve azoknak akik olvasnak. Bárki lehet olyan pillanatában, hogy át sem gondolja mit tesz, csak megteszi amit olvas.Ebben a topicban leginkább a miértekről lehetne írni. Miért érzed hogy megtennéd? Miért és hogy jutottál addig hogy eszedbe jusson? A kiváltó ok/okok. stb. A lényeg; ne adjatok egymásnak ötleteket, se az olvasóknak. Köszönöm.

Kedves Spellbound!

Értem. Nekem kicsit vonzóbbnak tűnik az öngyilkosság, dehát különbözőek vagyunk.
(viszont én is szívesen ismerkednék, csak már kicsit félek ettől, mert eddig kb. két ember bírt elviselni)

 Áhh, valami fájdalommentes kéne. Egyébként elolvastam a történetedet. Valahogy nekem nem jött le, hogy alapból, miért akartál meghalni?

Én most írtam meg a saját 'történetemet', mielőtt ilyen kijelentést teszel, hogy ismerkednél velem, szerintem jobb ha elolvasod. Ugyanis úgyis elmegy tőlem a kedved. De azért köszönöm az ajánlatodat. Meg a válaszodat is!

kedves lella

A beszélgetés arról szólt hogy ahelyett hogy öngyilkosok leszünk ,dugunk egy jót, és erre kellene itt egy ismerkedési helyet fentartani, persze a privi üzenet is segit.Figyi én tapasztalt vagyok, nem tudok jó módszert, harakiri, az olyan elegáns.Csak jól gondold végig, hogy ekkor a kőzettudtig fogsz eljutni és akár több mint 100 évig sem fogsz ujjá születni és kimaradsz a játékból.Engem itt megtalálsz ha ismerkedni kivánsz, jóképű és jó srác vagyok, aztán ugy tudok bulizni a haverommal mint sztem senki más.Olvashtod az esetemet e topicban alább.

Sziasztok.

Nem tudom, miről folyik a vita vagy a beszélgetés, ezért sajnálom, hogy nem a témához illően fogok hozzászólni.

Gondolom, hogy itt nem a módszerekről társalogtok, de ha esetleg valaki tud valami kivitelezhető, fájdalommentes, gyors módszert, akkor megoszthatná velem. Vagy ha be tudna szerezni nekem pár dolgot.

Haliho;


Valaki kimoderalta a hozzaszolasomat. Van ez igy. Elfogadom. Szeretnem jelezni, hogy megemlitettem egy konyvet a temaban ami ugy latszik nem elfogadhato. Nem ismerem a jelenlegi magyarorszagi torvenyeket.


En ugy gondolom, hogy a pszihoactiv gyogyszerek bortoneben ugyan olyan rosz elni mint a tudatlansag bortoneben.


A jelenlegi letben kik a bortonorok? Kitorni azert lehet. Elmondom neked.


Irjal emailt exp30002@gmail.com


Szall a kakukk feszkere!


zsivany


ui: mar megint

rá kéne előbb jönnöm, hogy tudom elküldeni a hsz-t.

A kedvencem, amikor felakartam robbantani az össze számitógépet.Megharagudtam a világra.De az is jó volt mikor a drogmaffiára gyanakodtam, és kidobatam, 6szor 50mg morfiumot az ablakon és a wc.be, meg egy kevéske füvet.emalilem: levander20 kukac gmail pont com. Itt el tudsz érni.

Szia AZUR

Egyszerű történet, már mindneki unja, a régin volt vagy 25 topicom, fogtam magam egy nap, reggel és felmentem KRESZ tanóra helyett Budapestre leugrani egy hidról.Oktogonnál megáltam, és mivel nekem a Margithid szimpi és ismerős volt, neki vágtam, kalandonak.A nyugatinál vettem egy Coca Colát és egy Jagerrel megittem útközben és bevettem a papiron bevett tablettákat, vagy 40 db Zyprexát , pár szál cigi előtte, és felmentem egy darabig, majd körülnéztem , magam körül, hogy jön-e hajó, mivel láttam ,hogy nem akkor fogtam ,amag és átlépve a keritést, leugrottam onnan.Utánna, miután a viz kidobott, azaz fel, próbáltam úszni, kiabálni, vetkőzni, mint a Babarczy,és akkor jött egy vizimentő, kinyujtottak egy botot amit elkaptam és közbe megfogva kiszedtek.Persze mondták ezalatt ,hogy mit csinálsz te fasz, de nem vettem magamra, modntam, hoy megakartam halni, aztán , ugye anyunak még sms-t is küldtem hogy meghalok, és ne keressen.Bevittek mentővel vmi elvonóra, kihánytatták a gyógyzsert, gumicső, semmiség az egész.Utánna aludta egy napot és másnap saját felelősségre hazaengedtek, nehogy szivrohamot kapjak, ezrét csinálntak előtte egy EKG-t is.Hazajöttem aztán, semmi bajom nem volt.Szerencsére arra jött a vizimentő ,igy túléltem.

Volt még egy önygilkosságom ,akkor egy körömcsipeszt nyeltem le, bekaptam és lecsusszant.Aztán a szomszéd bevitt a sürgősségire, ahonnan azért kerültem át a pszichiátriára, mert előtte karcos volt a sliccertől a karom, nyakam, de azzal vágni nem lehetettt, egyébként ott maradtam volna, a fenébe.Aztán alsó uton magátol távozott belőlem, olyan mint a Babarczy, kis székletürités belefér.(szép az utca, közel a Duna).Aztán előtte még ital melett nagy kellemes konyhakésel akartama combomnál szétvágni az erket,de csak karcok lettek belőlük .Miután kijöttem a korházból, gondoltam, majd góygszertúladagolással fogom megölni magam ha akarom , igy nem vetem be csak gyüjtöttem egy kb nem félelmetesen nagy 2 havi adagot, amit aztán a wc.-ben lehúztam.

Utánna előfordult, hogy drogoztam, erre legyünkbarátok, kiről nem tudta megállapitani a személyiségét, meséli a Babarczy, bejuttatot, mindegy alias kis pannival karöltve a pszichiátriára, a kurva anyátok, értitek, majd panka fogja itt beszerezni a is agymosó szurikat illegálisan, na nem azért vagyok ideges, mintha most augusztusban, nem egy köcsög, senki miatt nem megint kaptam volna ilyen szurikat,a mivel egy kis agymosást végeznek rajtad.Egyébként a dokim jófej, mondja egy kicsit ksisimitjuka agondolatokat, mondom a a sajátját. vega58-ról meséltem neki, hogy neki is van iperaktivitása, mint nekem, csak ő autista és nem skizoaffektiv mint, én, de nem gond, mi ketten, aurtista megértjük egymást.

Közben nekem volt egy féltestvérem, ki 30 évesen meghalt, paranoid skizofrén volt, és közbe kialakult nála az epilepszia, két kisroham az utcán, aztán megfulladt az otthoban.Külföldön tengette az életét, neki a drog okozta is meg segitett is a betegségében- jobban érezte fű szivás után magát.Ennek lesz már 2 éve.

Egyszer, meg csak sima allergiás voltam és nem fogadtam el a kezelést, igy betuszkoltak a pszichiátriára ahol megkaptam.Összesen 5ször voltam pszichiátrián.Volt olyan, hogy 2 hétig nem etttem, sajnáltam még a vizet is magamtól, nem mosdottam.NEm haltam éhen ,csak akkor is majdnem kihivták rám a mentőket.Atán korházba kerülésem(a 4. bőrklinika helyett- az 2 nap lett volna) előtt 3 hétig a fal előtt áltam és csak ettem ittam, semmit nem csináltam.A szüleimet nem zavarta, én elvoltam.Ennyi röviden az életem, persze, volt a akut schizophrenoform pszihozisom, mikor madnek kiugrottam meztelenül, és ebben most én vagyok a jobb Bababarczynál,az abalakon, majd a mentőajtót kinyitva a mentőből is ,ki fékezett és utánna leszedáltak.Az ufok nem jöttek, nincsenek jó képeim sem(ugye vega a dollárok- 5öset, csak a kódot tudd hozzá),pedig csak kaikartam menni meztelenül télen az éjszakába.Megakadályoztak,aztán jött a hitvallásom, miből tanulmányt irtam legyünkbarátoknak.Ő megszerette a vadászokat.

Találkozhatunk, én debreceni vagyok, igy már két tanu is lesz a személyigazolványomra, hogy ki vagyok, mert itt ártatlanul, vagy gonosz ármánnyal, meggyanusotják az embert a kilétéről, és mikor anyagi oldalát sem nézve a jogos elbirálásra készülnék, ő nem válaszol, persze, mögötte a tömeg éljenzi a be és kivonulását.Igy maradtam le egy találkozóról Babarczy Eszterrel.Ha még ne vagy annyi idős mint az elbűvölő Babarczy Eszter akkor benne vagyok bármiben.

A drogokat nem ajánlom,én maradok az alkoholnál, mivel most már jó barátságban vagyunk, mint tesók, tudod, érted, azóta nem hiszem ,hogy tudnék bezserezni bármilyen drogot, legfeljebb lsd-t , ugye skizofrének ilyenhez hozzá tudnak jutni, meg legfeljebb egy  kis füvet.Azt mesélték nekem drogofgyasztók, hogy a fű, egy kis adag, hatásban,élményben hasonlit, két energiaital és egy üveg pezsgő egyszeri megvisáshoz.Szerecsendió elméletileg drogpotló,csak nagy adagban ,meg tejjel.

Szia Spellbound!

Szívesen találkoznék veled, de én hozzád képest aggastyán nyanya vagyok. Az ember a szeretetért sok mindenre képes. Hát hídról még nem ugrottam le, nem tudom milyen lehet... ha van kedved meséld el, akár priviben is. Mást már próbáltam, de pár nap kórház után sajnos magamhoz tértem. De jó volt az a pár nap pihenő. Bár nem igy kéne megoldani a pihenést, de ki akartam kapcsolni az agyam teljesen. Most is épp ebben az állapotban vagyok. Mondjuk kábítószert még nem próbáltam, nem tudom mitől tudnék én is egy kicsit felszabadultabb lenni. Túl sok a terhelés, a stressz - mint másnak is. De én már olyan rég óta rosszul vagyok, és nem akarok élni, hogy igazán megérdemelném már a halált. De nem tehtem, sok mindenki miatt, igy marad a tehetetlenség és a szenvedés. Sok szép napot neked. Üdv.

Én már ugrottam hidról, persze akkor ,előtte én is ismerkedtem neten,de nem jött össsze semmi, nem fogadtak be.Szivesen találkoznék bárkivel innen aki mondja nekem is hogy itt szeret,saját recept.A tiz százalékos tejszin mellé, eg kis 6 szor 100 milligrammos morfiumot kell bevenni vizzel és 28 óráig élvezni és akkor főzés közben érdekes dolgok jelenhetnek meg az arcod előtt. kis majom a moszattól, barátom, elmondása szerint az egész törzsfejlődést látta.Amerikában be van tiltva a mák igy barátunk, zsivány is gyógyszercsempészetből tudja megszerzni, mint elég erős fájdalomcsillapitót.Enni nem szabad rá,se inni alkoholt, de egy kis kola,néha mert jó az belefér. kávé, cigi, zene a fülben.

Én ilyeneket képzelek.-Ha valaki találkozni akarna velem, megmondom 22 éves fiatal vagyok, és jóképű mint a bello88.

Könyvajánló: Erich Fromm: A szeretet művészete

 

Toroltem

 

Toroltem

 

Toroltem

 

Toroltem

Csatavesztés a földeken

Honfoglalás a levegőben

Madarak, nap és megint madarak

Estére mi marad belőlem?

nem ragaszkodok a szakértelemhez, és nem akarok terápiára menni. nem fog értékessé varázsolni egy terápia.

hasznosítottam is az ismerkedésnél... de a szavaknak még mindig kisebb erejük van, mint a külsőségeknek. most meg már minek ismerkedjek?

Pokoli lehet eljutni arra a szintre, amikor a sok visszautasítás miatt az ember már ki sem mer mozdulni otthonról, mert fél attól, hogy mások megnézik az arcát.

a szavakkal jol bansz , ezt azert lehet hasznositani az ismerkedesnel

vdidegenre is mondhatja az ember , hogy szereti , sot meg arra is mondhatja az ember , hogy szereti akit amugy nem szivlel

lnem tudom ha ragaszkodsz a szakertelemhez , terapian mar voltal segitett valalmit ha igen ?

azért mondtam hogy elcsépelted a szeretet szót, mert azt sem tudod hogy milyen ember vagyok? mi van hogy ha rossz vagy gonosz vagyok? akkor is szeretsz engem?

kb. egy vadidegenre mondtad azt hogy szereted, mert egyáltalán nem ismersz. és ezt nem nevezném igazi szeretetnek.

akit ugyanis szeretünk, azzal tartjuk a kapcsolatot, de mi még csak nem is levelezünk...

 

én milyen dolgokat feltételeztem, amik nem helytállóak?

 

Biztos igazad van . a szeretet szot nevetsegesse tettem ,... ez talan eros kifejezes .. de ha igy gondolod akkor biztos igy van mert ki vagyok en , hogy en mast allitsak mint amire te gondolsz ... ez igy mukodik forditva is te sem allithatsz olyan dolgokat amirol csak feltetelezed hogy az illetonek a fejeben csak es kizarolag az van amire te gondolsz

tegnap este azt hittem már megbeszéltük. miért folytatod? 🙁

még egyszer kérdem, honnan tudod hogy nincs gond a külsőmmel? nem kellek senkinek...

nem hinném, hogy van olyan csaj a világon aki pasiként találkozna velem. eddig sem volt, ezután miért lenne?

 

a szeretet szót pedig nevetségessé tetted. pedig elég komoly dolog kéne hogy legyen.

egyebkent attol meg , hogy ide irok en sem vagyok dilis , de ugy naturban bolond es ez abszolut nem all osszefuggesben azzal a tennyel , hogy ide irogatok

sajnalom  en nem vagyok szakember es nem tudok szakszeru segitseget adni

hulyenek nem nezlek , ha nem nezlek meg akkor miert mondod azt amit en nem gondolok es nem erzek ? orok talany de alatalaban igy van sok embernel .. mert o azt hiszi vagy azt gondolja aaaaa

nem nem vernek senkit agyba fobe semmilyen cim miatt

de attol meg lehet szeretni valakit csak ugy

 a kulsoddel meg nem hinnem , hogy gondok lennenek , igy kep nelkul is

de ha igy akarod am legyen akkor nem szeretlek

De biztos van csaj ezen a vilagon aki szivesen talakoona veled a nyugatinal , en mar oreg vagyok .

Kedves 5678!

Attól hogy ide írok még nem vagyok dilis! Fel tudom fogni hogy ki az aki szeret és ki nem. Sokat segítene, ha nem próbálnál debilként kezelni. Attól, hogy valaki ilyen még lehet átlagos intelligencia szintje.

Ugyanígy azt sem tudhatod hogy nézek ki mivel nem láttál rólam képet.

elhiszem hogy csak segíteni akartál, de ne így kérlek. kezdésképp úgy, hogy válaszolsz a kérdésemre.

most én is válaszolok a tiédre: nem, nem a barátnő szabja meg hogy értékes-e az ember, de ha valaki nem kell senkinek sem barátként, sem barátnőként abba nincs sok érték, elhiheted.

Holnap ha lesz erőm írok egy blog bejegyzést/nyitok egy topikot a segítségről. Ugyanis ezekbena  berkekben nagyon fontos a megfelelő segítség, mert egy nem megfelelő segítség sokat árthat. Ilyen pl. az ha hülyének nézik a másikat.

Azt írod, hogy szeretsz engem... akkor ha megbeszéljük hogy találkozunk a nyugatinál felismernél engem kép nélkül? mert akit szeretünk azt felismerjük. vagy ha holnaptól nem írnék kivernéd az oldal üzemeltetőiből az ip címemet és kikeresnéd a lakhelyemet, és utána járnál hogy mi van velem?

Kérlek ne fárassz.

Attól hogy nem vagyok szép vagy értékes, hülye nem vagyok!

na ez megint egy erdekes dolog , mik az ertekek szerinted ? vagy mito ertekes egy ember ? es melyek a mai ertekek ?

az az ertekes ember szerinted akinek van egy baratnoje ? es mi van ha holnap nincs akkor mar kevesbe ertekes

 Visszaigazolast sem tudom kitol kaptal  es milyet , mint ahogy az ertekrendjuket sem ismerem

 biztos vagyok a kulsoddel nincsenek gondok

ehez nekem nem kell kep

talan az eletben is tobbet ismerkedhetnel , az sokkal szemelyesebb es az ember nem arul zsakbamacskat

en szeretelek teged , es no vagyok , igy kerlek ne allitsd azt tobbe , hogy teged  nem szeret egy no , azt meg plane  , hogy senki

tudom ez keves ,de tan arra eleg , hogy ismet eszedbe jusson ,az ember nem maganyra szuletett es mindenkinek van egy tarsa (Mivel fiatal vagy neked talan tobb is , de csak egy igazi )

300 azzal együtt akiknek képet is küldtem társkeresőn és válaszra sem méltattak és 20onakárhány azok közül akik párat leveleztek velem, esetleg találkoztak velem.

miért ne lennék értékes?

mert egy értékes embernek nem esik nehezére pl. barátnőt találni. egy értékes embert nem utasít vissza mindenki. soroljam még?

épp elég visszaigazolást kaptam hogy kívül belül milyen vagyok. így pedig nincs értelme élni, mert csak egy droid lehetnék a rendszerben aki iszik alszik dolgozik, és akit senki sem szeret mert egy hideg fém. arra nem jó.

bocika ha felrertettelek ... elofordul

 most olvastam bele ismet a blogodba  , ott 300 visszautasitas irtal , az egy eleg magas szam

 most itt azt irod , hogy huszonakarhany ... nos annyit minden pasi kap az eleteben szerintem

 itt  a ket szamadat nagyon elter egymastol ... most nem tudom a valosag merre fele tendal

es miert ne lennel ertekes ... ez butasag

félrebeszélsz.. itt ennél többről van szó.

a csajozást meg jogosan adtam fel. huszonakárhány visszautasítás után nem volt kedvem folytatni. különben ez is elárul az "értékemről" egy s mást. de hagyjuk.

kár volt feltennem ezt a kérdést.

ez nem egy jo dontes , de csak egy csaj kellene ahoz , hogy ne legyenek ilyen gondolataid

de az sajnos tenyleg nem terem fan azt meg kell szerezni

Nem akarok drámázni. Csak kíváncsi vagyok, hogy lehet felkészülni erre.

Valahol olvastam hogy nem szabad elhamarkodottan cselekedni, és akkor megcsinálni amikor rosszul érzi magát az ember, mert az lehet rossz döntés.

akkor érdemes megcsinálni, amikor a jó pillanataiban is meg akarom csinálni. és akkor nem lesz rossz döntés.

Ne keszulodj sehova mert meg fiatal vagy ,

hisztek a reinkarnációban? csak nemrég az egyik ismerősöm elejtett egy fél mondatot ezzel kapcsolatban (aki konkrétan nem is tud semmit az ezirányú gondolatomról), és az egy picit elbizonytalanított. azt állította van benne némi racionalitás.

hogyan készül fel egy ember erre lelkileg? (a túlvilágra gondolok, a megvalósítás a kisebbik probléma)

Idézet tőle: 5678


Zsigerig  hat ez a sorstarsi  segitseg ....... ma olyan szomoru voltam , de lamm elokeresek nehany hozzaszolast es maris ugy erzem , hogy kaptam elegendo batorsagot


mindenkinek ajanlom majd ezentul ezt a forumot



Mi baj van?

Ha tobb hatezernel a felhasznalok szama es naponta hat ongyilkossag tortenik akkor ez egy eleg erdekes szamadat . . Gondolom hasznos tancsokkal lattak el kozuluk azt a parat aki ide beregisztralt annak erdekeben , hogy segitseget kapjon a sorstrsaktol szakemberektol segitoktol a magtol . Szerintem ezek kozul az emberek kozul senki nem halt meg .... gondolom en csahat ezek a szamok nekem mindig problemam volt veluk ... 3500 felhasznalo plusz ennek a szamnak a duplaja es napi par ongyilkossag

Itt meg neha  elbeszelgetnek a moderatorok unalmukba a kedves sorstrsal sorstrskent

Zsigerig  hat ez a sorstarsi  segitseg ....... ma olyan szomoru voltam , de lamm elokeresek nehany hozzaszolast es maris ugy erzem , hogy kaptam elegendo batorsagot

mindenkinek ajanlom majd ezentul ezt a forumot