Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Öngyilkosság

Nem néz ki hülyén, neked segítségre van szükséged, de csak akkor tudok segíteni ha kicsit te is segítesz nekem. Tudok segíteni, ha elfogadod.

ha felhívsz nem kell beszélned, beszélek én... megpróbálok..... ez nekem is segítség lenne hogy gyakoroljam..... REMÉLEM hogy lesz még holnap! Megkérlek hogy hívj fel! Hidd el, nem kell beszélned, semmit ha nem akarsz, sírhatsz is bármi, én majd valamit kitalálok, csak legyél jobban... vagy ha tudod hívd fel a pszichológusod, vagy én is felhívhatom.... a lényeg, hogy JÓL LEGYÉL! Most ez a legfontosabb!

Ja és ha most felhívnád - tételezzük fel - a pszichológusom, ő mentőt hívna. Ki vinné a gyereket iskolába? Ki hozná el? Ki lenne vele? Igaz ez akkor is kérdés, ha én már nem vagyok. De az mégis más. Ez olyan mintha nem is akarnám, és csinálom itt a műbalhét, hogy helyettem valaki csináljon valamit. elég hülyén néz ez igy ki.

annyira fullon vagyok, nem nagyon tudnék a sok mindenből valamit is mondani. Most csak menekülök.

És remélem nem lesz már holnap. Ha lesz, akkor pedig megpróbálom a legjobb tudásom szerint csinálni amit kell. Aztán estére meglátjuk mi lesz. Mert nap közben még csak  csak elvagyok, de estére elviselhetetlen az egész. Minden reggel úgy nyom a mellkasom, mintha ráültek volna, nincs levegő. Fáj a fejem, a felét nem értem ami történik. Jövőre hontalanok leszünk a gyerekemmel, mert nem tudom fizetni az a rohadt chf hitelt. A munkámat sem tudom úgy ellátni ahogy kell, kiderült előző héten hogy az egész év úgy szar ahogy van, nem tudom hogy fogom kijavítani. STb.blabla... vége

Nem akarom hogy meghalj! :-((((((((((

vagy add meg a pszichológusod számát felhívom és segítséget kérek....... ha megírod privát üziben a számát meg a neved, felhívom. Kérlek írd meg!!!! ISZONYAT FONTOS! Nagyon nagyon....

Honnan  tudod milyen ember vagyok? Nem emlékszem hogy beszéltünk volna. Hiányzik a drnő topikja. Abból néha tudtam erőt meríteni.

Nem baj ha hosszú, meghallgatlak. És felhívlak ha megadod a számod. AZ ÉLETED A LEGFONTOSABB!!!

Szegényt zaklattam már eleget. Meg csináltam olyan dolgot amivel nem kevés idegeskedése volt. Mégis miután kikerültem a kórházból higgadtan fogadott. A  problémáimat elég hosszú lenne részletezni, a semmiről beszélgetni pedig fölösleges pénzkidobás. Meg már ugyis benne vagyok.

Segítek, csak hívj fel!

Te jó ember vagy, neked élned kell!!!

Meg a pszichológsod is hívd fel, ha tudod. Nem fogja zavarásnak venni ők hozzá vannak ehhez szokva.

Engem "zavarj" nyugodtan. Kérlek hívj fel, vagy írd meg a számod...... talán együtt kitalálunk valamit!

A pszichológusom minden bizonnyal már alszik. Nem akarom zavarni, és ilyen rémes helyzetbe hozni. A kórház meg eddig sem segített, zártra meg nem akarok kerülni.

NEM HALHATSZ MEG, ÉRTED?!

AGGÓDOM............!!!! Kérlek....

Legalább még egy esélyt adj annak hogy jobb lesz.... tudom hogy iszonyatosan nehéz.....de én tudom, hogy jobb lesz, ebben biztos vagyok! Mégha eddig nem is volt jó. Mert a sok rossz után jó jön. Teljesen együttérzek veled. Kitartás, ha megadnád a pszichológusod számát és a neved akkor hívnék segítséget........ de így nem tudok, mert nem tudok semmit rólad, viszont nagyon aggódom!!! Kérlek ne tedd meg!!

Ja, és 6 éves korom óta álltatom magam hogy minden rendbe jön, és jó lesz. Örülök hogy eddig túléltem, semmi jó nem volt benne. Úgy érzem nagyon sokáig kitartottam és erős voltam, most már nem is akarok erős lenni, és nem is hiszek a jobb sorsban,

Írtam privát üzenetet, ha nagyon nem vagy jól, kérlek hívj fel, vagy én is felhívhatlak ha megírod a számod..... aggódom!!

De tényleg jó érzés amit írsz, te jó vagy , maradj mindig ilyen. Minden jót.

Hát a családom nem vesz erről tudomást. A barátaimtól pedig nehezen kérek segítséget.

A pszichológusom megígértette velem ha konkrét tervemvan, fel kell hívjam és akkor kórház, de ilyen későn már nem hívhatom. Amúgy a megtevés már folyamatban van.

Drága AZUR,

kérlek ne tedd.... nagyon aggódom, és szeretlek így látatlanban is. Komolyan mondom. Hátha van megoldás, hidd el, biztos hogy van! Szeretnék segíteni, és szeretném ha jól lennél..... nagyon szeretném ha legalább mégegyszer átgondolnád, és elhinnéd nekem, hogy nagyon sokan szeretnek! A szeretetért megéri. Nem vagy egyedül. Sosem leszel. Tudom milyen az amikor már nem bírod....... tudom. Viszont ha van olyan ember akit szeretsz, legalább érte ne tedd meg kérlek. Nagyon szeretném ha nem tennéd meg! Aggódok....... és ha úgy érzed kérj segítséget. BIZTOS hogy segítenek, a családod  a barátaid vagy valaki. Nagyon féltelek! Minden rendbe jön hidd el! Ezt komolyan mondom.

Hát igen, gondoltam elbúcsuzom. Ez a módja nem?

Köszi Harmony!

 

De nincs megoldás. Nincs boldog élet. És ezt sokan nem értik meg.Ma a pszichológusom akart mentőt hívni, de sikerült lebeszélni róla, lehet hogy hiba volt.

Kedves AZUR,

Remélem ez nem azt jelenti hogy végezni akarsz magaddal. Nagyon aggódom! Kérlek, ha bármi ilyen szándékod van, hogy ne tedd meg! Akár lehetnénk barátok is, vagy bármi, megbeszélhetnénk, talán tudnék egy kis Reményt adni neked.... Az élet nagyon szar, tudom, de azok miatt akik szeretnek minket - hidd el - megéri folytatni. Én ma voltam a postán anyuval, és nem akarták kiadni a rokkantsági segélyemet, mert nem volt átjelentve a lakcímeme, anyu veszekedett a főnökkel, ( a postán) és én totál kikészültem, de utána feljöttem ide, és olvasgattam, és megvigasztalódtam... tudom ez nem nagy probléma ami velem történt, de talán mint velem is volt, te is meg tudsz nyugodni, meg szerintem ha nagyon szarul vagy, kérlek vegyél be valami nyugtatót, én így távolról nem tudlak megvédeni, csak írásban tudok tanácsot adni, vagy megpróbálni segíteni. Kérlek, ne tedd meg, én olyan szívesen megismernélek, meg párszor olvastalak talán, és tényleg kedves érző lény vagy, megérdemled a JÓ és BOLDOG életet, a TÖRŐDÉST, a SZERETETET! Kérlek, kérlek kérlek......... én itt vagyok, vigyázz magadra, vagy ha van valakid akkor talán szólni kéne neki, hogy segítsen.... ugye megteszed ezt? Mi itt mind szeretünk csak az emberek általában tehetetlenek ilyen szituációban, de mindenki aggódik érted, hidd el! Fel a fejjel, szeretünk!

A csend beszél tovább, helyettem Ő mondja el,
a csend beszél tovább, helyettem Ő énekel.
Elbúcsúzom, de ott leszek, ahol a szél zúg, a nap nevet,
elbúcsúzom, de itt marad belőlem néhány pillanat...
A csend beszél tovább, helyettem Ő mondja el,
a csend beszél tovább, helyettem Ő énekel.
Elbúcsúzom, de ott leszek, ahol a szél zúg, a nap nevet,
elbúcsúzom, de itt marad belőlem néhány pillanat...
Akkor is hallod a hangomat, hogyha fáj, hogyha nem szabad,
mindig itt vagy, és ott leszek, ahol a szél zúg, a nap nevet...
Elbúcsúzom, de ott leszek, ahol a szél zúg, a nap nevet,
elbúcsúzom, de itt marad belőlem néhány pillanat...
 

Spellbound, én 21 éves vagyok és Heves megyei. De nem tudom ez miért lényeg.

Kedves Luciann, köszönöm, neked is jobbulást kívánok! 🙂

Idézet tőle: nemember

De durva ez, Luciann... Na de a kormánynak gőze sincs semmiről, szokás szerint. Persze nem egyéni esetekből kell döntést hozniuk, na de ez akkor sincs így rendjén... A bűnözést meg hagyják szabadlábon garázdálkodni... Undorító.

Én is mostanában nagyon sokat gondolkozok öngyilkosságon. Más okokból. Én igazából nem nélkülözök, semmilyen téren,... És mégis ezen kattog az agyam... 

Sajnálom, Csilla, ha jól emlékszem így hívnak. Én a helyedben akár boldog-megelégedett ember is lehetnék. 🙁 Persze, azt nem tudom megítélni, hogy Te hogy érzel. Ez az én esetem a "reaktív" depresszió. ha jól emlékszem, ez a neve, ami azt jelenti, hogy depresszió konkrét okkal, amin az egyén nem tud változtatni. Persze nekem  állandó megpróbáltatásból áll az életem. Nem értem. Már Istent sem értem. Lehet, hogy tényleg átok alatt vagyok? 😮 Szép estét, és köszi együttérző soraidat. Jól esett. Néha csak ennyi kell az embernek. A jó szó gyógyít-gyógyíthat. JOBBULÁST KÍVÁNOK NEKED!!! 🙂 Szép estét Mindenkinek! 🙂

Te hány éves vagy és hova valós nemeber?Én 22, férfi és Debreceni, nekem volt 2 öngyim, alább olvashatod ha érdekel,talán tudok segiteni neked valamiben.Mi a problémád, pl.pénzem az nekem sincs de mondjuk most szivesen utaznék., ja az előzőbe irtam még harmonia üzijébe, hogy lehetnél rémember hogy most nem téged hanem te ijjesztgeted a démonokat, tényleg rosszneved van.És csinos is vagy, ebben a topicban ez előny.Filmek, talán Hitchcock?

De durva ez, Luciann... Na de a kormánynak gőze sincs semmiről, szokás szerint. Persze nem egyéni esetekből kell döntést hozniuk, na de ez akkor sincs így rendjén... A bűnözést meg hagyják szabadlábon garázdálkodni... Undorító.

Én is mostanában nagyon sokat gondolkozok öngyilkosságon. Más okokból. Én igazából nem nélkülözök, semmilyen téren,... És mégis ezen kattog az agyam... 

AZUR, olyan utcában vettem lakást 13 évvel ezelött, ahol az emberek NAGYRÉSZT bűnözésből élnek, de sejtelmem sem volt arról, hogy ez ennyire durva, és nincsenek erkölcsi korlátaik. Tavaly ősszel feltörték az alattam lévő mélyföldszinti lakást, és az utolsó szögig széthorták, majd szemétlerakó helynek használták-ják...Tehát se ablaka, se ajtaja. Dől be a hideg télen. Mintha az én lakásom egy jégtáblán lenne. Ettől nálam 5 fokkal hidegebb lett télen. Amúgyis spórolnom kell a tüzifával. Hát, ez van. 🙁 Télen megáll az élet itt nálam. Se mosás, se fürdés, stb,...Úgy éltem tavaly télen, mint egy csöves, ill. mint az ŐSEMBER!!! Na, ezt nem vagyok képes mégegyszer végig csinálni. 🙁 Akkor még a kormányunk azzal fenyeget, hogy a nyugdíjam elúszhat. Hát innen, h nem akarok, nem tudok így élni. 🙁

bocs, 2x

Sajnálom hogy igy érzel. Hogy rossz a helyzeted. Nincs fűtés? Nem lehet megoldani hogy legyen? Csak van valami megoldás?

 

quote=Luciann]

AZUR, nagyon megértelek. Én is egy szebb-jobb-békességesebb-tisztább-biztonságosabb világba vágyom, és engem is kevés választ el attól, h megtegyem. 20% az esélye annak, h megérem a tavaszt. A lakásomban fagyoskodom. Tavaly végig csináltam, de már akkor eldöntöttem, hha semmi nem változik, mégeccer NEM TUDOM VÉGIG CSINÁLNI! Azért FEL A FEJJEL!!! 🙂

AZUR, nagyon megértelek. Én is egy szebb-jobb-békességesebb-tisztább-biztonságosabb világba vágyom, és engem is kevés választ el attól, h megtegyem. 20% az esélye annak, h megérem a tavaszt. A lakásomban fagyoskodom. Tavaly végig csináltam, de már akkor eldöntöttem, hha semmi nem változik, mégeccer NEM TUDOM VÉGIG CSINÁLNI! Azért FEL A FEJJEL!!! 🙂

Most épp úgy vagyok legszívesebben megtenném. Már indulok is mondom magamban, de még harcolok hogy nem szabad. Nem tudom meddig bírom még ezt a hullámvasutat,bár fenn ritkán tartózkodom, inkább a mélypontok a jellemzőek. Most is... nyom a mellkasom, úgy érzem magam mint a ketrecbe zárt vadállat. Csak jövök - megyek a kis zárkámban, s nincs kiút. Az életem egy őrület. Nincs megállás, nincs nyugalom, sem béke, sem harmónia - amire vágynék. Csak zűrzavar és stresssssz... Nem találom a helyem. Biztos van más is igy, ugy látszik az én tűrőképességem kevés. Amúgy bipol. border vagyok. ez talán már bélyeg is. Ettől sem lehet megszabdulni, mint ahogy a múlttól sem. És a jövő pedig egy rettegés - halmaz. Szóval jó lenne nem itt lenni, valahol máshol...ahol élet az élet. Most már úgy sincs senki aki megmentsen. Meg itt most nincs is senki Luciann-on kívül, ugyhogy akár meg is halhatok. Nem akar róla lebeszélni senki.... és lehet hogy nem is érdekel senkit.

Mücsőre utoljára 2009. nyarán "disztímia" diagnózissal mentem. Legközelebb 2012. márciusban megyek vissza, és egy hónap múlva, áprilisban leszek 57 éves, és ugye "Miniszter Elnök Úr" rendelete alapján az 57 éven aluliaktól simán elvehetik a nyugdíjat, amiért én soha EGYETLEN FILLÉRT doktornak nem adtam. Az eltelt 19 év alatt természetesen szervi problémáim is lettek, de mind "csupán" (???) életkori sajátosság.Leszámítva azt, hogy érsebészeti beutalóért kell mennem, mert kb. 2 hete derült ki, hogy nincs pulzus egyik bokámban sem, tehát...??? -PASSZ!!! Majd elválik, mi sül ki belőle, de NEM DOB FEL EZ A TUDAT!!! Apámnál 46 évesen kezdődött, és én -állítólag-"tiszta apám" vagyok. 🙁 Ő alkesz volt, de elötte nagyon intelligens, jóhumorú ember, fejlett igazságérzettel. JA! Még valami: sógornőm fekete mágiával foglalkozik, akitől az öcsém már elvált, de ő is, és minden közeli hozzátartozója az "áldozata" Nem tudom, mennyit nyom ez a latban, hogy a "dolgaim" MIND SOROZATOSAN sz@rul alakulnak, és FOGY AZ ERŐM!!! 🙁  Rájöttem, hogy csak a "mentés"-re kell klikkelni, és elmegy a hsz. 🙂

Sziasztok! Egy kicsit visszaolvasgattam. Rég jártam erre. Nem igazodom el az oldalon. Érdekelne, hogy lehet itt saját blogot indítani. Magamról: 57. évemben lévő egyedül élő elvált nő vagyok két felnőtt gyerekkel, akik távol vannak tőlem minden értelemben.  Nem vagyok skyzophrén, sem drogos, sem alkesz. "Egyszerű" ismétlődő depresszióm van, amivel 19 évvel ezelött leszázalékoltak. Napi 4-5 tbl. 0,5mg-os Frontint, és újabban este 3/4-1 tbl. Gerodorm altatót veszek be.. Ez ugye már a "gyógyszerfüggőség" határát súrolja. (???)


Nálam már a "jó dugás" sem jön be. Kb. 40 évesen elhagytam az ilyesmit keresztény Istenhitre térésem után. Ma azt mondom, hogy talán a szexet megtarthattam volna magamnak. 🙂 Mindegy, ez a hajó elúszott. 🙁 Túlkoros lettem közben. Tehát engem a bologírás érdekelne, és melyik topicot-fórumot ajánlanátok? Hova írkáljak? Hol vannak hasonszőrűek? Ja, MÉG VALAMI!!! Számtalan gyógyszeres öngyilkossági kísérletem volt. Többször voltam élet-halál mezsgyéjén, de "jó" (???) az őrangyalom, csak arra nem tudok rájönni, miért tart meg mindig, amikor a túlélés után életcélt nem kapok. Minden megy tovább...:-( Szép napot kívánok minden betérőnek, és megköszönném, ha valaki "értelmes" válaszra méltatna. 🙂


 

Én úgy vélem, van itt látogatottság, csak-talán-az emberek túlzottan magukba fordulnak? Pedig ha itt nem lehet, vagy nem szabad (???) megnyílni, akkor HOL???  Járjunk gyónni? Nem érzem, hogy súlyos bűnök terhelnének, és már rég kiábrándultam a katolikus egyházból. 🙁

Idézet tőle: harmony


Luciann, örülök hogy jöttél, kedvesnek tűnsz, nem nagyon van aktivitás a fórumon, de páran vagyunk. Elolvastalak és mélyen megértelek. Sajnos nekem olyan problémám van most, hogy nehezen szedem össze a szavakat a gondolataimat.... de azért üdvözöllek! És ha jobban leszek akkor írok is még.



Köszönöm. Jobbulást kívánok! 🙂

Luciann, örülök hogy jöttél, kedvesnek tűnsz, nem nagyon van aktivitás a fórumon, de páran vagyunk. Elolvastalak és mélyen megértelek. Sajnos nekem olyan problémám van most, hogy nehezen szedem össze a szavakat a gondolataimat.... de azért üdvözöllek! És ha jobban leszek akkor írok is még.

Rájöttem, hogy lehet itt blogot indítani. 🙂 !!! 🙂

Hja és szia Spellbound:)

Kedves Leila,

miért is nem lehet titokban dokihoz járni?

Némi szervezéssel megoldható bármi. Jó, persze, hazudni kell, de vajon melyik jobb, ha meghalsz, mert nem tudtál/akartál segítséget kérni, vagy ha kicsit ügyeskedsz és esetleg megoldod a problémáid?

Csak egy telefon, időpontkérés és egy órányi szabadidő.

Persze, elhatározás is kell hozzá, meg élniakarás.

kedves lella

A megállapitásod helyénvaló volt, te tényleg hülye vagy, de le vannak irva a megoldások, járj könyvtárba, olvasni megtanultál, az sokat segit rajtad.A meditáció elvisz a tökéletességhez vagy te ezt hogy képzelted? Semmi sincs ingyen.Aztán küzdesz?, futásról beszéltem, de hát te el vagy hizva , igy lehet hogy nem vagy erre képes, sétálni is lehet.És persze egy barlangban senkit sem zavar ha kövér vagy, ott nem kell versenyezned, összehaonlitanod magad másokkal hogy ki is vagy, mennyit érsz, a semmi közepén.A krisnások nem esznek húst, még fogynál is ha áttérnél egy másik étkezésre.És akkor olvasgass különböző statisztikai adatokat hogy hányan halnak meg, akik nem szeretnének meghalni, éhalálban, balesetben, gyilkosságban, mindenkire sor kerül.Aztán még ezekbe is bele eshetsz, ne add fel.

Én meg a legjobban vagyok.No problemo.

Így utólag bocsánatot kérek azokért amiket írtam. Csak felidegesített, hogy még itt is vannak ilyen emberek. Szóval elnézést.

Kedves harmony!

Köszönöm. (zsivany, szemeket becsukni, el ne hányd magad a következőktől mert még kihánynád a beled és úgy hiányoznál!) Csak azt nem tudom, miért engem kell emiatt 'büntetni'? Így is elég szarul vagyok, és nagyon könnyen meg lehet bántani, komolyan, minden nap ez megy, és lehet hogy annak aki beszól kicsinek tűnik de sok kicsi sokra megy, és alapból nekem a legkisebb dolgok is fájnak. Például most ez a beszólás megintzsivany-tól is, és nem az esik rosszul, hogy ő mondta, mert ő nem igazán érdekel, csak az, hogy minden ember ilyen. Egy hely lenne, ahol őszintén lehet beszélni, mert megértenek, és nem lennének ilyen emberek, de nem, még ezt is tönkre kell tenni.

Minden nap ugyanolyan. Ha egyszer azt hiszem, hogy ennél már nem lesz rosszabb, az élet bebizonyítja, hogy tévedtem.

Üdv

Lella

És elnézést a három hozzászólásért.

Kedves 5678!

Nem tudok elmenni pszichológushoz, mert nem engednek. Titokban meg csak nem járhatok orvoshoz.

Igen, úgy látszik igazad van, itt is csak az egymásba belekötés megy a legjobban. Pont az előbbiek miatt jöttem ide, mert nem kérhetek segítséget, és azt reméltem talán itt tud valaki akár egy kicsit is segíteni. Ha eddig nem tartottam semmire az embereket, akkor most még annyira se. Egyszerűen szánalmas, hogy valakinek ez okoz örömöt, hogy... na de ezt már írtam.

És Spellbound-nak is mondom, hogy nem rajtam kell levezetni ha van valami baja. Verd a falba a fejedet az hatásosabb, hidd el. Bár igaz, nem alázhatsz meg vele másokat, szóval te nem fogod élvezni. 

'Kedves' megintzsivany

Elnézést ha 'nyivákolok' (azt hittem azt a macskák szokták, én nyafogásnak ismerem), de erre csak két dolgot tudok mondani: 1. ha valami nem tetszik, nem kell észrevenni. Szóval rohadtul nem érdekel hogy bántja a szemed vagy hogy hányingered van tőlem, tartsd magadban, jó? Mert nem érdekel. 2. ha valami bajod van (ahogy az egyik válaszoló írta) nem rajtam kell levezetni.
És még valami: akár túl drámai volt akár nem, ez az igazság. Így tudom leírni, így tudom megfogalmazni, és egy ember kedvéért nem fogom átírni. Nagyon szánalmas lehetsz ha ebben látod az örömödet, hogy belekötsz másokba. Menj be egy kocsmába és köss bele ott az emberekbe, remélhetőleg többet belém nem fogsz azután.

Egyszóval hagyjál békén. Le lehet rólam szállni. Kötözködni igazából is szoktak, ide segítségért jöttem.
Nem kell válaszolnod, csak vedd tudomásol. Ezer hála!!! 

A temat pedig nem te zarod le . Legfeljebb csak engem zarolhatsz , ha akarsz .Ha te itt takaritasz gondolom sajat magad korul legalbb rend van

Kedves c

Tedd be kerlek akkor a panszkonyvbe az irasomat vagy a moderalt uzenetkbe vagy aova te  jonak latod.. Azt amit irtam az min igaz , ha torlik pedig az azt jelenti , hogy vagy en hazudok  vagy azt hogy a tenyeket kell leplezni . Mindenkinek szive joga eldonteni mi is a latszat es mi is ami a latszat mogott van . Nem muszaj senkinek itt lennie , ez igy van . en ugy erzem neha viszont muszaj itt lennem . Sok gyogyult van itt ? ne mond kihez es mihez kepest , kogygyult e mar itt valaki a kronikus hazudozasbol ? mert ha igen en ide becs szo kiirom a teljes nevemet telefonszamomat sot azt is hol lakok ,Mert szertnek szemlyesen elbeszelgetni az illetekessel. Tudod kedves c hallgatni neha arany , de a hallgatas sok esetben a bunost is leplezi .Nem a Bura ellen kampanyolok , hanem az ellen , hogy masok ne okozzanak tobb kart mint ami mar van . Ez ellen mindenhol kampanyolok itt mashol az eletben altalaban , valakinek be kell vallaja ezt is .Az uzenetemet legyszives rakd ki de tedd valahova mert csupan az igazat irtam le .A manipulalas a megtevesztes ,  nem az en szakteruletem ,

5678

A moderált hozzászólásod esetleg a panaszkönyvben maradhatna meg. Nem tudom és nem is értem miért kampányolsz a Búra ellen, hogy ne írjon itt senki. Senkinek sem muszáj itt lennie, és aki regisztrál az nem hirtelen felindulásból teszi, hanem azért mert valami érdekli, valamihez hozzászólna, esetleg kérdezne.A fórum "forgalmát" és azokat akiknek segített esetleg még segít is, nem hiszem hogy tudnád. A hallgatás néha többet mond mint gondolnád.Sok "gyógyultunk" van, aki már csak olvas. Téma lezárva.