Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Gyógyszer

ElőzőOldal 318 / 327Következő
Idézet tőle: Füles

Írtam, hogy tegnap este is csak negyedet veszek. Éjjel már nme aludtam jól..és ma már közel sem érzem annyira azokat a fura érzéseket. Ma este fél! 🙂 Málna Te hány napig szedtél felet? Írtad, a depid már az elején jobban lett, én ezt a két negyed után még nem veszem észre ... ezt sem.. Amikor szorongsz, akkor veszel be mellé oldót? Hajrá! 🙂 Kíváncsi vagyok hogy alakulsz , előttem jársz..mennyivel is? mikor kezdted? pedig írtad :-O bocs

Először júniusban kezdtem lítiummal. Aztán júliusban folytattuk remeron-nal. A doki azt mondta, hogy ne vacakoljak az adagolással, ha nem üt ki nagyon az első éjjel a 15 mg, akkor máris mehet (a második naptól) a 30 mg. Ezt szedtem 5 hétig, amikor is elkezdtem szorongani. Valószínű, hogy ettől, de nem biztos. Lassan (hetente csökkentve) lejöttem 7,5 mg-ra, aztán most bénázok és hol 7,5 mg-ot szedek, hol 15 mg-ot. Nekem az első öt hét csoda volt, tudtam aludni végre. A negyedik napon nem voltam jól, de más mellékhatás nem is volt (az ötödik hétig). 

Igen, a xanax már több, mint 3 éve megy folyamatosan.

Szerintem ne negyedelj... Duplázz! 😀 😉

Írtam, hogy tegnap este is csak negyedet veszek. Éjjel már nme aludtam jól..és ma már közel sem érzem annyira azokat a fura érzéseket. Ma este fél! 🙂 Málna Te hány napig szedtél felet? Írtad, a depid már az elején jobban lett, én ezt a két negyed után még nem veszem észre ... ezt sem.. Amikor szorongsz, akkor veszel be mellé oldót? Hajrá! 🙂 Kíváncsi vagyok hogy alakulsz , előttem jársz..mennyivel is? mikor kezdted? pedig írtad :-O bocs

Bízom benne..ma még mindig csak a tegnapi negyednek a másik felét vettem be, amit beszéltünk szinte semmi, mégis elég erősen éreztem a bambulást, vagy tompítás, olyan közöny féle, mint egy robot...érzelem mentes.. Szóval, olyan fura érzés azért. Holnaptól már felet veszek, aztán egészet...

Hajrá nekünk! Én kedden megemeltem 15-re. Jót is szorongtam cserébe. 🙂 De tegnap (szerda) is bevettem a 15-öt és ma is be fogom (csüt.). Adok a mának!!

Bízom benne..ma még mindig csak a tegnapi negyednek a másik felét vettem be, amit beszéltünk szinte semmi, mégis elég erősen éreztem a bambulást, vagy tompítás, olyan közöny féle, mint egy robot...érzelem mentes.. Szóval, olyan fura érzés azért. Holnaptól már felet veszek, aztán egészet...

Már annyit törtem a fejem, sok ismerős gyógyszer nevet hallok, de nem tudom miért ismerős.mert jó volt, vagy mert nem volt jó..Volt Anafranil, Fevarin, Seropram...Remeron, ugye, amilyen hatóanyagot most próbálok, ettől tudom, hogy ödémás lettem .. Az az igazság még, hogy sajna anyukámnak is voltak hasonló gondjai, ő is kapott gyógyszereket hosszó éveken át, azok is bekevernek. Meg, írtam, én vagy 20 éve szedtem..szóval, sajna nem tudom 🙁

Sajnálom. Hátha most jó lesz a remeron!

Már annyit törtem a fejem, sok ismerős gyógyszer nevet hallok, de nem tudom miért ismerős.mert jó volt, vagy mert nem volt jó..Volt Anafranil, Fevarin, Seropram...Remeron, ugye, amilyen hatóanyagot most próbálok, ettől tudom, hogy ödémás lettem .. Az az igazság még, hogy sajna anyukámnak is voltak hasonló gondjai, ő is kapott gyógyszereket hosszó éveken át, azok is bekevernek. Meg, írtam, én vagy 20 éve szedtem..szóval, sajna nem tudom 🙁

Egyénbként igazad van, kimaradt az a szó, hogy' rossza't, most olvastam el megint mit írtam. / úgy látszik már ettől a negyedtől  hülyülök is..Azt szerettem volna kérdezni, hogy semmi rosszat nem érez? mert én most is egyelőre és régen is, rengeteg,  CSAK rosszat éreztem a gyógyszerektől...Aztán volt egy amitől nem annyira sok rosszat és attól egy idő után jobban is lettem,de ehhez nem kis bíztatás kellett a pszich..-tól, hogy jobbra fordul majd a hatása. Szedtem is egy darabig.... és persze az ember, legalábbis én, azt hittem, soha többet nem lesz ilyenre szükségem és nem jegyeztem meg melyik is volt az az egy 🙁 ennek, kb 20 éve. Így most lehet előlről kezdeni a kísérletezést..:-(

Sehogy nem tudod kideríteni, hogy mi lehetet az, ami olyan jó volt? 

Egyénbként igazad van, kimaradt az a szó, hogy' rossza't, most olvastam el megint mit írtam. / úgy látszik már ettől a negyedtől  hülyülök is..Azt szerettem volna kérdezni, hogy semmi rosszat nem érez? mert én most is egyelőre és régen is, rengeteg,  CSAK rosszat éreztem a gyógyszerektől...Aztán volt egy amitől nem annyira sok rosszat és attól egy idő után jobban is lettem,de ehhez nem kis bíztatás kellett a pszich..-tól, hogy jobbra fordul majd a hatása. Szedtem is egy darabig.... és persze az ember, legalábbis én, azt hittem, soha többet nem lesz ilyenre szükségem és nem jegyeztem meg melyik is volt az az egy 🙁 ennek, kb 20 éve. Így most lehet előlről kezdeni a kísérletezést..:-(

🙂 🙂 Csak Kleó kérdezte, hogy értem azt, hogy érzem , arra kérdeztem..De úgyis tudom, hogy tudod 🙂wink  

Milyen jó is lenne, hogy egyik nap bevenné az ember, másnap meg már csak azt érezné, azt az eredményt, amiért bevette 🙂 

Egyébként nem is volt keserű 😀laughlaughcheeky

Pl, pár hete amikor meg  a Scippát kezdtem, akkor meg hajnaltól éjszakáig öklendeztem, szakadt rólam a víz, csak feküdtem volna, de mégsem..szóval, nagyon összevissza voltam, erősebben szorongtam is..kimondottan rossz volt a közérzetem, összességében rosszul éreztem magam..a xanaxok némiképp csökkentették, ideig, óráig. max2-3 órára, de csak enyhítették. Nem tudom ez normális vajon ilyen gyógyszerek szedése kezdetén? 

Füles!Most komolyan....Ez a hozzászólásod annyira jó,hogy el sem hiszem.Valóban,ha beveszünk egy gyógyszert,általában nem érzünk semmit.Max.hogy keserű.smileyMásnap sem,sőt,soha.Tul.képpen azért szedjük,mert ez a hobbink.Szabadidős kikapcs.

Egyelőre..de jó lenne ha így is maradna. Reménykedem, bár sajna sosem voltam egy optimista típus..De, milyen jó is a pesszimistának, legalább sosem csalódik! 😀laugh

Na én meg, a negyed Yarocent is érzem már. Éjjel, csak le kellett még egy icipici darabkát törnöm a Stilnoxból is. Így sem volt könnyű az alvás, többször fent voltam, de könnyebben visszaaludtam és aztán 10 -kor ébredtem, úgy meg is lepődtem, hogy annyi van már. Ödéma még nincs, de olyan fura fásultság, vagy tompaság az van... A pszich nő mondta, hogy szedjem a xanaxot egyelőre még mellé, nem érzem szükségét, már a szorongás miatt, de most bevettem egy 0.25-öst, mert ugye nem szabad csak úgy azonnal teljesen elhagyni. Bár, már írtam én nem vagyok, voltam egy nagy masszív rendszeres xanax szedő. Csak amikor úgy éreztem..volt, hogy évekig egyáltalán. Aztán volt, hogy nagy ritkán egyet-egyet. Mostanában gyakrabban éreztem szükségét, egy ideje meg aztán nem nagy mennyiséget, de azért majdnem naponta egyet-egyet bekaptam. / Kivételt képez a múltkori egy hetes eset, amikor a Scippa-t próbáltam elkezdeni szedni, na, amellé azttán kellett rendszeresen, ez egy hétig tartott/ Szóval, vagy, ha már nem vezettem, inkább ittam helyette egy sört winkwink vagy kettőt 🙂 Ez az utolsó mondat még a zárójel előtti időkre vonatkozik. 🙂

Jó, hogy tudtál aludni és nincs ödéma.

Máshogy vagyok, mint tegnap, tegnapelőtt..stb, szóval, amikor nem szedtem még semmit. Bambább, tompább, szóval érzem 😀 nem tudom igazán jól elmondani.. Nem kellene semit éreznem? :-O Te ha beveszel valami újat, semmit nem érzel belőle? Mintha be sem vetted volna? 

Örülük, hogy tudtál aludni. Most már szedd úgy a gyszereket, ahogy az áter mondta, hogy kiderüljön, mi lesz belőle. 

Hogy érted, hogy érzed a Yarocent?

Na én meg, a negyed Yarocent is érzem már. Éjjel, csak le kellett még egy icipici darabkát törnöm a Stilnoxból is. Így sem volt könnyű az alvás, többször fent voltam, de könnyebben visszaaludtam és aztán 10 -kor ébredtem, úgy meg is lepődtem, hogy annyi van már. Ödéma még nincs, de olyan fura fásultság, vagy tompaság az van... A pszich nő mondta, hogy szedjem a xanaxot egyelőre még mellé, nem érzem szükségét, már a szorongás miatt, de most bevettem egy 0.25-öst, mert ugye nem szabad csak úgy azonnal teljesen elhagyni. Bár, már írtam én nem vagyok, voltam egy nagy masszív rendszeres xanax szedő. Csak amikor úgy éreztem..volt, hogy évekig egyáltalán. Aztán volt, hogy nagy ritkán egyet-egyet. Mostanában gyakrabban éreztem szükségét, egy ideje meg aztán nem nagy mennyiséget, de azért majdnem naponta egyet-egyet bekaptam. / Kivételt képez a múltkori egy hetes eset, amikor a Scippa-t próbáltam elkezdeni szedni, na, amellé azttán kellett rendszeresen, ez egy hétig tartott/ Szóval, vagy, ha már nem vezettem, inkább ittam helyette egy sört winkwink vagy kettőt 🙂 Ez az utolsó mondat még a zárójel előtti időkre vonatkozik. 🙂

Ez tényleg érdekes..és azért vetted be, hogy jobban aludj? és azt tudtál? 

Olyat már hallottam, hogy volt aki nagyon régóta és nem keveset szedett, már nem használt, sőt, ellenkező hatása lett..Bár ott az is lehet, hogy nem ellenkező hatása lett, csak nem hatott..de ilyet, hogy így, egyszer egyszer, alkalmanként.. és ilyen kicsike mennyiség. Én is csak így szedtem, ritkán, mikor úgy éreztem magam..de nekem jó volt és nem is kellett aztán több utána.

Én is csak kb a harmadát vettem be, törtem belőle(vagyis ez elég kemény, haraptam).

nem tudom, a Rivotrillal volt-e ilyen bajom(nem emlékszem), de a xanaxnál ezt már többedszerre megfigyeltem, hogy reggel a "normál" állapotomhoz képest  erősebb a szorongás xanis este után.

Persze ha extrém mód szoronganék, biztos más lenne a helyzet, de átlagos reggelhez képest fokozódik.

Kleónak-: nem. :))

Én mondjuk még sosem vettem be egyszerre 1mg-ot . 

Remélem..meg is próbálom most 😀 mert a próbálkozásaim után még olyan is előfordul, hogy kb 2 óra múlva sikerül..

Nektek jó éjt! 🙂

Én nagyon rossz alvó vagyok, nem tudom ma mi lesz, hogy 0.25 xanax, meg ez a negyed és Stilnox semmi

Ne stresszeld magad, alvás lesz. 😉

Idézet tőle: Málna

Ez a nő ma azt mondta..vegyek be egy 0.25-öst reggel/ nem mindig vettem be eddig reggel..napjában általában kétszer vettem, a 0.5-öst törögettem. A scippa alatt 4X feleket/ délben ha úgy érzem szintén, vagy ha akarom akkor annak a felét csak és este is egy 0.25 Na és este Stilnoxot, bő felet, azt mondta, ha lehet azt ne vegyek most. 

Már érzem bambulok kicsit. De utálom ezt a hülye érzést..

A doki azt mondta, hogy a stilnox is olyasmi, mint a benzo-k. Nekem semmit nem csinált. Soha nem akartam szedni altatót, de egy ideig annyira nem aludtam, hogy egyszer-kétszer bevettem (háziorvos írta fel). Kábé egy órával aludtam akkor többet. De akkor még nem volt mirzaten.

A Stilnox is egyfajta benzo.

Én nagyon rossz alvó vagyok, nem tudom ma mi lesz, hogy 0.25 xanax, meg ez a negyed és Stilnox semmi

Avana, akkor neked ez a benzok mellékhatása, ne szedd. Dokid tud róla?

Képzeljétek, a napokban bevettem kis xanaxot. XR, 1 mg, valamennyit letörtem belőle, de tényleg kicist...mondjuk ezt törögetni se lehetne, na mindegy). Reggel erős szorongással ébredtem. Már többedszeri tapasztalatom, hogy általában, mikor xanit veszek be, ez történik(erős szorongás reggel).

Ez a nő ma azt mondta..vegyek be egy 0.25-öst reggel/ nem mindig vettem be eddig reggel..napjában általában kétszer vettem, a 0.5-öst törögettem. A scippa alatt 4X feleket/ délben ha úgy érzem szintén, vagy ha akarom akkor annak a felét csak és este is egy 0.25 Na és este Stilnoxot, bő felet, azt mondta, ha lehet azt ne vegyek most. 

A doki azt mondta, hogy a stilnox is olyasmi, mint a benzo-k. Nekem semmit nem csinált. Soha nem akartam szedni altatót, de egy ideig annyira nem aludtam, hogy egyszer-kétszer bevettem (háziorvos írta fel). Kábé egy órával aludtam akkor többet. De akkor még nem volt mirzaten.

Idézet tőle: Kleó

Nem zavaró? és az nem baj vajon? 

Egyébként, régen amikor kellett szednem antidepit, akkor azt mondták, úgy kell belopni a szervezetbe és akkor nem lesznek olyan erősek a mellékhatások, akkor is negyedeltünk is

Először úgy gondoltam, hogy baj, aztán úgy voltam vele, hogy a doki kifejtette, hogy vagy benzo-t szedek a szorongásra, amiből amúgy is lóadagot szedek és persze egy idő után hozzászokás van és emelni kéne (isten ments) vagy megpróbálom szedni normálisan a remeront és akkor egy idő után csökkenHET a szorongásom.

Most akkor szedsz még benzot is?

Jah. 3 x 1 mg-ot. De 3 x 1,5 mg-ról lett ennyi.

Xanaxot, nem sokat..főleg akkor kellett a rendszeresre ráállnom, most amikor a Scippát írtam és tízszeresére nagyította fel a szorongásomat, pánikokat..a pszich mondta, hogy szedhetem addig rendszeresen, hogy enyhítse a szorongást

Szóval, mellette szedsz valamit még..én persze xanaxot kapkodtam, de leginkább alkalmanként, egy ideje rendszeresen

Jobb, ha valamilyen rendszer szerint szeded, persze "normális" adagban, mint ha bekapkodod, mert az ellenőrizhetetlen, és az adagolás "kicsúszik a kezedből", mint nekem anno a Rivo-nál.

Egyébként, régen amikor kellett szednem antidepit, akkor azt mondták, úgy kell belopni a szervezetbe és akkor nem lesznek olyan erősek a mellékhatások, akkor is negyedeltünk is

Először úgy gondoltam, hogy baj, aztán úgy voltam vele, hogy a doki kifejtette, hogy vagy benzo-t szedek a szorongásra, amiből amúgy is lóadagot szedek és persze egy idő után hozzászokás van és emelni kéne (isten ments) vagy megpróbálom szedni normálisan a remeront és akkor egy idő után csökkenHET a szorongásom.

Most akkor szedsz még benzot is?

Szóval, mellette szedsz valamit még..én persze xanaxot kapkodtam, de leginkább alkalmanként, egy ideje rendszeresen

😀 😀 be kellene még vennem a másik negyedet? na, majd holnap lehet felet veszek ha semmi nem lesz ettől 🙂

3,25 mg-tól nem lesz semmi. Holnap majd beveheted a 7,5 mg-ot, akkor lehet majd látni, hogy mi történik. 

😀 😀 be kellene még vennem a másik negyedet? na, majd holnap lehet felet veszek ha semmi nem lesz ettől 🙂

De örülnék ha én is tudnám szedni. Nagyon hasonlók a panaszaink, úgy látom 

Ha tudnád, hogy mennyire! Lenne mit hozzászólnom az apuka témához is... 

A lábdagadás szerintem nem fog elmúlni, mert 7,5 mg-ot szedek hetek óta és nem múlik. 

De örülnék ha én is tudnám szedni. Nagyon hasonlók a panaszaink, úgy látom 

😀 a 15-ös negyedét, gondoltam ma meg holnap negyed, aztán ha nem tapasztalom az ödémát, akkor jön a fél.. De úúúúúúúúgy izgulok , nem is tudom, el tudok e aludni..az eleve nagyon rossz alvókámmal 

Jesszuskám, számoljunk. 🙂 7,5 mg fele az ugye... 3,25 mg. Az semmi!! Hidd el, nem lesz baj!

Erről írtam ma, hogy kb 20 éve szedtem Remeront, már pár szem után úgy tünt, hogy nagyon jó nekem, enni is tudtam tőle, nekem az nagy öröm volt, de tiszta ödéma lett a szemem, de, mint egy teknősbéka úgy néztem ki 🙁 Nem tudom ost mi lesz :-O

Igen, B. Eszternek is azt írta valahol, hogy az arca lett tőle pufi.

Mennyi idő alatt érezted, hogy jó? és mit mond a doki, a lábdagadás nem is fog elmúlni?

A depim pár nap alatt elmúlt, mivel végre tudtam aludni!!!!!!!!! És a rossz gondolataim is egy-két hét alatt nagyjából elmúltak-csökkentek. A szorongásom nem akar javulni sajna. De a doki szerint az is csökkene, ha szedném. A lábdagadást nem mondtam. Nem tudom, miért. 

😀 a 15-ös negyedét, gondoltam ma meg holnap negyed, aztán ha nem tapasztalom az ödémát, akkor jön a fél.. De úúúúúúúúgy izgulok , nem is tudom, el tudok e aludni..az eleve nagyon rossz alvókámmal 

Mennyi idő alatt érezted, hogy jó? és mit mond a doki, a lábdagadás nem is fog elmúlni?

Egy negyedet nyeltem le ...az semmi?

A 15 mg-os negyedét vagy a 30 mg-os negyedét? (Csak kíváncsiságból kérdem, semmi bajod nem lesz egyik esetben sem.)

Erről írtam ma, hogy kb 20 éve szedtem Remeront, már pár szem után úgy tünt, hogy nagyon jó nekem, enni is tudtam tőle, nekem az nagy öröm volt, de tiszta ödéma lett a szemem, de, mint egy teknősbéka úgy néztem ki 🙁 Nem tudom ost mi lesz :-O

Neked egyébként jó? 

Tökéletes volt, elmúlt tőle az elég durva depim. Híztam tőle elég sokat, de ez nálam nem baj + egy icipicit dagad tőle a lábfejem. 

Most nem tudom, hogyan tovább, mert nem akarok 15 mg-ot szedni, a doki pedig ragaszkodik hozzá.

Egy negyedet nyeltem le ...az semmi?

Az égvilágon semmi. Nulla. 🙂

Nem lesz semmi bajod, pláne, ha el volt felezve, felszívódik.

ElőzőOldal 318 / 327Következő