Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Gyógyszer

ElőzőOldal 317 / 327Következő

Nem tudsz telefonálni az áternek, aki írta? Márhogy a Yarocent.

Idézet tőle: Füles

holdfény! 🙂 Köszi, a jókívánságodat, nagyon  aranyos vagy és jólesik  🙂 

Nekem MÉG  😀 nincs papírom ... vagy talán már van most, hogy most elmentem a körzetihez, mivel csak ide a közelbe tudtam most elmenni.

Régen, amikor hasonló panaszaim voltak, depresszió, szorongás, apátia...és társai, magánokhoz mentem, így sajna semmi írásos dolog nincs róla 🙁 angry

Azt értem, hogy a papírok nincsenek meg, de azt a magán dokit, aki anno eltalálta a gyógyszerezést, őt nem lehet megkeresni?

Ezért vagyok nagyon szomorú, mert tudom milyen nehéz megtalálni azt ami jó valakinek.és most kezdődik előlről a próbálgatás majd. Ezért is nagy baj ugye, hogy nem emlékszem a 20 évvel ezelőttire ami jó volt :-((( arra emlékszem mit szenvedtem mire azt megtaláltuk és mire találtam egy olyan valakit aki nagyon jól értett a gyógyszerekhez, és azokból amit elmeséltem melyik milyen hatással volt rám, elég hamar megtalálta azt ami jó lett végülis. Na és azt is levette az elmondásaimból, hogy nekem elég érzékenyen reagál a szervezetem már a kis adagokra is, ezért fokozatosan vittük be, negyedenként több napig....aztán fél, háromnegyed... De ha megölnének sem tudnám megmondani melyik volt az..:-(

Málna ! Nekem olyan nem is volt, ami nem csinált semmit. Mind csak rosszat állandóan..az örökös hányinger nálam a mumus. én nagyon hányingeres vagyok alapból is. Ha sterssz ér, vagy izgulok..meg amikor szorongok...stb. 

Mi tévő leszel a továbbiakban? Nekem ezt a Yarocent a körzeti pszich. írta, most voltam nála először, mert a Scippa annyira rosszat tett, hogy nem tudtam visszamenni a magánhoz... Ez a baj a magánnal többek közt, hogy messze van, nekem meg ilyenkor éppenhogy utazási nehézségeim is vannak.... Meg szerintem ő inkább terapeuta, nem ért annyira a gyógyszerekhez amennyire kellene. 

Semmi különöset nem fogok csinálni. Szedem a remeront még egy ideig. 15 mg-ot próbálom tartani. Most a negyedik doki sztk-s, szerintem ő egész jó lehet, mert míg a harmadik doki (aki drága) adott volna simán még egy kis antipszicho-t és még egy AD-t (a meglévő mellé, tehát másodiknak), addig ez a negyedik/sztk-s doki nem akar adni antipszicho-t és új antidepit sem javasolt, azt mondta, jó a remeron. 

Nah, épp erről beszélgetünk itt a nővéremmel. Épp ezt a kérdést tettem én is fel, be is mentem a gyógyszertárunkba, mert ugye "kérdezze meg gyógyszerészét.." Fogalma sem volt  mit is szeretnék kérdezni..Jól megijesztett, hogy ha tovább szedem, akkor még a torkomhoz is mehet... Mondom neki, ez víz visszatartási melllékhatás, nem allergia, azért kérdezem őt, mert különben nyilván azonnal abbahagynám ha allergia lenne. Szóval, addig addig ment az eszmecsere, míg végül kijöttem egy 1500 Ft-os ..hahahaha 😀 😀 komolyan, hangsan röhögök magamon, szóval egy Valeriana Max + Citromfű+ Mg B6 készítménnyel a hónom alatt 😀 :-DDD 

Most akkor, honnan tudjam meg vajon a választ, mennyire sürgős abbahagynom? :-O Kitől tudnám ezt megkérdezni? Hova fussak? 😀 Ezek merülnek fel bennem...és gondolom, szokott így más is lenni, nem tudja mit csináljon... Most kb úgy nézek ki, mint aki olyan nagyon kialudta magát..olyanok a szemeim. Ma beveszem még azért, mert olyan jó hatása van..nem merek azért egészet...

A Scippa hatóanyaga=Escitalopram, úgyhogy ezzel a gyszercsoporttal ne is foglalkozz az előzmények után.

Itt a nővérem is, neki is mondom mik ismerősek. De ahogy írtam, anyu is szedett régen, ő meg vele élt, ő sem tudja melyik honnan ismerős. Én még azt sem, azért, mert jó volt, vagy azért mert nem 🙁  Ahogy írtam, épp erre a Remeron-ra emlékeztem, hogy ödémás lett a szemem tőle. Arra is emlékszem, hogy az Anafranil is egész jó volt, de valahogy az hatástalan lett...aztán talán a Prozac...? De a Seropram is nagyon ismerős. A Fevarin is, de az mintha amiatt, mert rossz volt..A nővéremnek egyébként kb 8 éve a Citogen volt jó, de ő elég rövid ideig szedte anyu halála után. Ezt mondtam a mostani magán pszich-nek, aki errefel írta a Scippát, amitől nagyon rosszul voltam..nem tudom vajon ha sokkal lassabban sokkal kisebb dózisban, hosszadalmasan vinnénk be, lehetne e, hogy jobban bírnám. Nem tudom, itt vannak tapasztalatok konkrétan SCIPPA ügyben? 

Egyébként Kleo, most ettől a fél  Yarocentől is már sokkal jobban vagyok./ hogy lehet ez vajon?? /.bár biztos láttad, hogy írtam róla.

Persze hogy olvastam, ahogy írod, te nagyon érzékeny vagy a gyógyszerekre, és lehet, hogy már hatott. Nem lehetne megpróbálni mellé egy gyógyszert a vizesedés ellen? Merthogy pl. én is kapok mellékhatásra is gyszert.

A Prozac sok mindenkinek beválik, de személyes tapasztalatom ezekről nincs, amiken "zongorázol", de folytasd, hátha mégis beugrik, mikor szedted, hogyan hatott.

Itt a nővérem is, neki is mondom mik ismerősek. De ahogy írtam, anyu is szedett régen, ő meg vele élt, ő sem tudja melyik honnan ismerős. Én még azt sem, azért, mert jó volt, vagy azért mert nem 🙁  Ahogy írtam, épp erre a Remeron-ra emlékeztem, hogy ödémás lett a szemem tőle. Arra is emlékszem, hogy az Anafranil is egész jó volt, de valahogy az hatástalan lett...aztán talán a Prozac...? De a Seropram is nagyon ismerős. A Fevarin is, de az mintha amiatt, mert rossz volt..A nővéremnek egyébként kb 8 éve a Citogen volt jó, de ő elég rövid ideig szedte anyu halála után. Ezt mondtam a mostani magán pszich-nek, aki errefel írta a Scippát, amitől nagyon rosszul voltam..nem tudom vajon ha sokkal lassabban sokkal kisebb dózisban, hosszadalmasan vinnénk be, lehetne e, hogy jobban bírnám. Nem tudom, itt vannak tapasztalatok konkrétan SCIPPA ügyben? 

Egyébként Kleo, most ettől a fél  Yarocentől is már sokkal jobban vagyok./ hogy lehet ez vajon?? /.bár biztos láttad, hogy írtam róla.

Valaki szedte már az amitrexet (amisuplride ot? én 1 éve szedem és nekem nagyon bejött semmi hallucináció vagy hanghallás

Füles! Az is baj, hogy ha 20 évvel ezelőtt használt, attól nem biztos, hogy most jó (én is kísérleteztem ilyen "régi" gyógyszeremmel, és már nem hatott úgy. Persze attól is függ, hogy pl. mennyi ideig szedted.

Nekem MÉG  😀 nincs papírom ... vagy talán már van most, hogy most elmentem a körzetihez, mivel csak ide a közelbe tudtam most elmenni.

Régen, amikor hasonló panaszaim voltak, depresszió, szorongás, apátia...és társai, magánokhoz mentem, így sajna semmi írásos dolog nincs róla 🙁 angry

Van olyan magán, aki ír is, nekem volt ilyen is, olyan is. Mi lenne, ha megpróbálnád itt a Búrán végignézni a gyógyszerneveket, és hátha beugrik.

Kharzak, mitől nem érzel semmit, melyik gyógyszer? Ja, az Olwexya. Rövid ideig szedtem, zéró hatás.
Nekem a brintellix nem csinál semmit, de azért jól elvagyok vele.

Én sajnos nem ismerem. Nekem elég nagy adagnak tűnik pedig már ez a 225 mg ..de minden gyógyszer más, így ez semmit nem jelent. Főleg én meg nem is értek hozzá. Leginkább csak azért írtam Neked, mert olyan rossz érzés ha nem szólnak az ember kérdésére semmit 🙂 🙂 Az enyémből én most a 15mg-osnak a felét vettem be eddig egyszer  és már érzem hatását is, meg sajnos a mellékhatását is.

azt hiszem le váltatom majd brintellix re az legalább pörget is ettől a gyógyszertől még nagy adagban se érzek semmit

azt hiszem le váltatom majd brintellix re az legalább pörget is ettől a gyógyszertől még nagy adagban se érzek semmit

Ezért vagyok nagyon szomorú, mert tudom milyen nehéz megtalálni azt ami jó valakinek.és most kezdődik előlről a próbálgatás majd. Ezért is nagy baj ugye, hogy nem emlékszem a 20 évvel ezelőttire ami jó volt :-((( arra emlékszem mit szenvedtem mire azt megtaláltuk és mire találtam egy olyan valakit aki nagyon jól értett a gyógyszerekhez, és azokból amit elmeséltem melyik milyen hatással volt rám, elég hamar megtalálta azt ami jó lett végülis. Na és azt is levette az elmondásaimból, hogy nekem elég érzékenyen reagál a szervezetem már a kis adagokra is, ezért fokozatosan vittük be, negyedenként több napig....aztán fél, háromnegyed... De ha megölnének sem tudnám megmondani melyik volt az..:-(

Málna ! Nekem olyan nem is volt, ami nem csinált semmit. Mind csak rosszat állandóan..az örökös hányinger nálam a mumus. én nagyon hányingeres vagyok alapból is. Ha sterssz ér, vagy izgulok..meg amikor szorongok...stb. 

Mi tévő leszel a továbbiakban? Nekem ezt a Yarocent a körzeti pszich. írta, most voltam nála először, mert a Scippa annyira rosszat tett, hogy nem tudtam visszamenni a magánhoz... Ez a baj a magánnal többek közt, hogy messze van, nekem meg ilyenkor éppenhogy utazási nehézségeim is vannak.... Meg szerintem ő inkább terapeuta, nem ért annyira a gyógyszerekhez amennyire kellene. 

Idézet tőle: kharzak

olwexya t szedte valaki? most 225 mg nál tartok de semmit nem érzek tőle

Szedtem. Nekem nem csinált semmit. 

🙂 A fél Yarocentől nem aludtam túl jól, be kellett vennem egy kis Stilnoxot is hozzá, / egy félből haraptam le....pedig ott volt még mellette egy 0.25-ös xanax is..:-O / még utána sem könnyen aludtam el, aztán 10-ig 🙂 Olyan jól ébredtem 🙂 Egész jól érzem magam, a pszich. mondta, hogy szedjem még a xanaxot kevesebbet mellé,reggel 0.25 és este 0.25 de nem érzem most semmi szükségét, nem is vettem be 🙂 Szóval, de jó lenne így! Ezzel az állapottal már elégedett is lennék szinte. Ma már volt kedvem is az ágyból kimászni, nem erőszakkal kellett. Szóval, nagyon jó lenne! HA! bár tudom, a HA-val kezdődő mondatoknak nem sok teteje van, ez most is igaz, szóval, olyan jó lenne minden, HA nem látnám máris, az ödéma kezdetét a szemeim körül...:-( 🙁 🙁

Hogy lehetek ilyen szerencsétlen, hogy ez a hatóanyag jó lenne nekem, sőt, ez lenne a legjobb és éppen ezt nem tudom szedni 🙁crying  Kezdődik majd a próbálkozás..nekem a Scippa egy heti szedése bőven elég volt ízelítőnek, milyen egy gyógyszer, ami nem válik be 

Szóval jól vagyok, és mégis brühühühücryingcrying

Füles, megértelek. Nekem az első két antidepi nem csinált semmit, a harmadiktól felpörögtem, a negyedik meg a remeron, ami a depire jó volt, a szorongásomat meg még fel is fokozta. Pedig az első három AD-t pont szorongásra kaptam (volna).

Azóta nem voltál az orvosnál? Amikor csak keveset veszel be, a felet, akkor is tudsz aludni most már? / Én leginkább a régi ödéma miatt vagyok ilyen óvatos . Nekem is féllel kellett volna kezdenem első két nap, utána egészet. De én elég, mit elég, nagyon! be@ri vagyok :-/ egyébként is / Amikor olyan jól voltál 5 hétig a xanaxot akkor sem csökkentetted? De jó lenne ha visszatérne az az öt hetes érzés...hátha még idő kell? 

Szia! Nem, ahhoz a dokihoz, aki a remeront felírta, nem mentem többé. (Nagyon drága.) Aludni tudok szerencsére a 7,5 mg-mal és a 15 mg-mal is. Nem, nem tudom egyelőre csökkenteni a xanaxot. Próbáltam, de nem ment. 

Én sajnos nem ismerem. Nekem elég nagy adagnak tűnik pedig már ez a 225 mg ..de minden gyógyszer más, így ez semmit nem jelent. Főleg én meg nem is értek hozzá. Leginkább csak azért írtam Neked, mert olyan rossz érzés ha nem szólnak az ember kérdésére semmit 🙂 🙂 Az enyémből én most a 15mg-osnak a felét vettem be eddig egyszer  és már érzem hatását is, meg sajnos a mellékhatását is.

olwexya t szedte valaki? most 225 mg nál tartok de semmit nem érzek tőle

🙂 A fél Yarocentől nem aludtam túl jól, be kellett vennem egy kis Stilnoxot is hozzá, / egy félből haraptam le....pedig ott volt még mellette egy 0.25-ös xanax is..:-O / még utána sem könnyen aludtam el, aztán 10-ig 🙂 Olyan jól ébredtem 🙂 Egész jól érzem magam, a pszich. mondta, hogy szedjem még a xanaxot kevesebbet mellé,reggel 0.25 és este 0.25 de nem érzem most semmi szükségét, nem is vettem be 🙂 Szóval, de jó lenne így! Ezzel az állapottal már elégedett is lennék szinte. Ma már volt kedvem is az ágyból kimászni, nem erőszakkal kellett. Szóval, nagyon jó lenne! HA! bár tudom, a HA-val kezdődő mondatoknak nem sok teteje van, ez most is igaz, szóval, olyan jó lenne minden, HA nem látnám máris, az ödéma kezdetét a szemeim körül...:-( 🙁 🙁

Hogy lehetek ilyen szerencsétlen, hogy ez a hatóanyag jó lenne nekem, sőt, ez lenne a legjobb és éppen ezt nem tudom szedni 🙁crying  Kezdődik majd a próbálkozás..nekem a Scippa egy heti szedése bőven elég volt ízelítőnek, milyen egy gyógyszer, ami nem válik be 

Szóval jól vagyok, és mégis brühühühücryingcrying

Kleo szedjél több Brrr.t 😀

Szedek mellé "hizlalóst" is, de akkor a Brrr.-nek csökkentenie kellene a hízási hajlamot.

Kleó, de szedtél mellette mást is nem? 😉 De a Brintellix önmagában tuti fogyaszt! Pláne a 20 mg- os.

Nekem is az a tapasztalatom, hogy a dokik utálják, ha a tájékoztatóból meg a netről tájékozódunk a gyszerről. Nekem még gúnyosan mondta is, hogy azt is tetszett olvani, hogy...? Pedig hát azért tájékoztató, hogy elolvassuk. És hadd vegyem már észre magamon, ha nem jó egy gyógyszer.

Idézet tőle: holdfény

Én tudom mi állítja meg a hajhullást.... a padló....

😀

Georg, én szedek Brintellixet is, mégis malacra híztam nem egész egy év alatt 30 kilót.

Szedjetek Brintellixet az tutira fogyaszt! Eszembe sem jut a kaja egész nap. 😀 Ha nem szedném azt a minimális Ketileptet mellé szerintem nem is ennék csak pörögnég mint gép. 😀

Nekem is ez a véleményem mint neked. Csak a dokik szerintem próbálják cáfolni a mellékhatásokat. Hát volt egy gyógyszer a Valdoxan, amit úgy tukmált rám a doki, hogy ettől fogyni is fogok. Gondolom azért, mert tudta hogy fogyni szeretnék, és mert tudja hogy a betegtájékoztató és a net szerint szerint szedem a gyógyszereket. Amit sokan szidnak,arra rá szoktam kérdezni nála, és akkor mindig kiakad, hogy ne olvasgassam a tájékoztatót meg a netet. Amúgy a Valdoxantól ugyanannyi evés és mozgás mellett 5 kilót szedtem fel, 2 hónap alatt, mikor abbahagytam pikk pakk lement, akkor jöttem rá hogy a gyógyszer volt a hibás. Szóval akkor kilövöm ezt a gyógyszert is.

Köszönöm, hogy megosztottad velem a tapasztalataidat!

Ebbe nem értek egyet teljes mértékbe..... Én már direkt nem eszem annyit sem mint amennyit idáig szoktam, és még sem megy le rólam egy deka sem..... Amég nem szedtem gyógyszereket addig 52 kg voltam, most kb 80kg vagyok.... ez úgy gondolom hogy sok akárhogy is nézzük..... még hogy ha hízlalna is a gyógyszer azért ennyit nem szabadna pár hét vagy akár egy hónap alatt hízni ezekkel a szerekkel....

Ha ilyen tüneteid vannak hogy egy napig is elnyom akkor meg pláne nem..... Nekem annak idelyen az Abilifi vált be csak azt meg elcsesztem...

Felírták nekem, mert allergiás lettem a Lamolepre. 2-szer kezdtem el szedni, előszőr 4 napig aztán abbahagytam, és inkább nem szedtem semmit. A Lamolepnél már kitapasztaltam hogy kell szedjem hogy egész napra nyugis legyek, de egy orvosi túladagolás után allergia jött elő.Attól nem híztam semmit.

Azt írják jó gyógyszer, csak hízlal meg hajhullást okoz stb.A héten a dokim felemelte az adagomat 2*300mg-ra, azt hiszi szedem. Nem merem neki mondani, mert a múltkor is lehurrogott,csak akkor hízlal ha többet eszek és nem mozgok eleget. De érdekes módon a tájékoztatón is rajta van.

De azért most adtam még egy esélyt neki, sajnos a rekordidőm 1,5 nap, tegnap egész délutánra kiütött, aludtam volna egész nap, semmi nem érdekelt,még meg,mozdulni sem volt kedvem,olyan volt mintha elvette volna az érzéseimet,szédültem stb.De azért este meg ma reggel bevettem. Aztán most ott vagyok hogy nem tudom mi legyen,nem merem tovább szedni, mert amúgy is több kiló van rajtam sajnos mint kéne,nagy nehezen megy csak le 1-1 kg, hajam se dús ha hullik majd az nagyon gáz lesz. Így is utálok tükörbe nézni.A pénzügyben dolgozom, ahol azért kell használni az agyamat, amit már valamelyest így is tönkretettek az eddig szedett gyógyszerek, de még egész jól működik :). Van 2 gyermekem hát ugye őket is el kell látnom,úgyhogy ez a gyógyszer úgyérzem nem lesz jó. Xanaxot is szedek,azt is reggel és este kellene, de azt is csak este szedem.

Nem tudom mit tegyek....

Úgy tudom a Lamolep mellett lehet gyereket vállalni,a dokim is azt mondta. Bár én leszoktam a teherbe esés előtt 1 évvel,persze kellett hozzá terápia,meg nyugtató teák,de sikerült. 4 évig nem kellett semmi.A terhesség tényleg megváltoztat valamit,meg a szülés.

Szia Eszter!

Nekem az az érzésem hogy az orvosok azt sem akarják hogy legyen gyermekem azért tömnek tele mindenféle szarral.... De 6 év után már valami változásnak kellene lenni nem??? Mert ilyen nincs hogy egyre szarabb minden.... 

Mert ha nem érdekelt volna ez az egész és nem megyek el orvoshoz hogy valami nem jó akkor magamra vetethettem volna.... DE elmendtem, és beszedtem ..... és igy sincs változás..... legalábbis jó irányba nincs....

Szia piris! Nem érdemes hirtelen és egyszerre abbahagyni, mert esetleg kiborulsz, és akkor megint be kell venned... Hagyj rá egy hónapot legalább. Ha úgy érzed, hogy nem csinál a gyógyszer semmit, ezt ellenőrizd: kérdezd meg azokat, akik a legjobban ismernek, hogy szerintük van-e hatása. Az ember belülről néha kevésbé látja. Ha megpróbálsz lejönni és rosszul leszel, mérlegeljétek, hogy mit érdemes szedni, mi az, ami használ. Convulex helyett pl meg lehet próbálni a Lamolepet (vagy bármely más lamotrigin hatóanyagú szert), az elvileg kevésbé veszélyes a babára.

Az orvosnak megmondhatod, hogy babát akarsz. Nem minden gyógyszer ártalmas a magzatra.

A terhesség önmagában is megváltoztathatja a hangulatodat. Szerencsés esetben pozitívra: én például soha nem voltam olyan jól, mint amikor terhes voltam, majd amikor szoptattam. De ez nem garantált, és én a szoptatás befejezése óta folyamatosan szedek gyógyszert. 22 éve. Nem merném abbahagyni, általában súlyosan szuicid leszek. 

Ha komoly hangulati problémáid vannak, az befolyásolhatja, milyen anya vagy. Én semmiképp nem javasolnám, hogy úgy nevelj gyereket, hogy közben rendszeresen kiborulsz, szétesel vagy bármi hasonló. Az a gyerekre rendkívül káros és éppúgy szenvedni fog tőle egy életen át, mint attól, ha valamilyen káros gyógyszert szedsz terhesség alatt.

Ezt a hármat akarod sitty-sutty egyszerre abbahagyni? Én itt kezdő vagyok, meg új , de nekem az a véleményem, ezt ne tedd azért! Orvos csak írogatta 6 éven keresztül ezt mind, Te meg nem lettél jobban? nem mondtad? Vagy most jól vagy? Beszéld meg az orvossal, hogy babát szeretnél és kezdjétek el elhagyni

igen abba akarom hagyni.... igen ez így van nem vagyok jobban,... csak várom a csodát.... de hiába..... most sem vagyok jól..... A dokim nem egyezik bele abba hogy elhagyjam..... ezért akarom én abbahagyni..... már egy párszor belevágtam ebbe..... és talán ha az emberek nem szoltak volna bele akkor már rég gyógyszer nélkül lennék.... és talán boldogabban....

Szia Lilla 1331!

Egyáltalán nem vált be.... szarul vagyok.....Elhíztam bár nem tudom hogy melyik gyógyszertől, úgyanis már sok féle gyógyszert kipróbáltunk..... 

mióta gyógyszereket szedek kb 30 kg- al vagyok nehezebb....a memóriám pocsék.... sokszor azt sem tudom visszaidézni amit 10 percel előbb mondtam....

te is ezt szeded?

Ezt a hármat akarod sitty-sutty egyszerre abbahagyni? Én itt kezdő vagyok, meg új , de nekem az a véleményem, ezt ne tedd azért! Orvos csak írogatta 6 éven keresztül ezt mind, Te meg nem lettél jobban? nem mondtad? Vagy most jól vagy? Beszéld meg az orvossal, hogy babát szeretnél és kezdjétek el elhagyni

Piris!

Neked bevállt a Convulex? Voltak mellékhatások? Pl. hízás, szédülés,memória stb.

Restigulin 15 mg napi 1

Convulex 300 mg  2 × 1

Frontin 2 × 1

Meg pl az sem mindegy, milyen gyógyszert szeretnél abbahagyni. Nálam a xanax, teljesen alkalmi volt, csak akkor szedtem egy kicsit rendszeresebben, amikor valami történt körülöttem, aztán már nem is kellett, volt, hogy hosszú évekig. De a táskámban azért mindig volt egy-egy szem, hátha.. de nem kellett. Később aztán volt, hogy tényleg csak egy egy szem és sokáig semmi. 

Nekem azt mondta a pszich. , mert én is mondtam, hogy annyira nem szeretnék gyógyszert szedni, hogy 5-6 hónap múlva majd megpróbáljuk abbahagyni. Ha lesznek közben tünetek, akkor még szedni kell, mert nem gyógyultam meg :-O cool De épp most az előbb olvastam Popper Péter véleményét erről a gyógyulás dologról,Málna tette fel valahova itt, hááát, nem lettem boldog tőle.

Nem tudom mi a problémád, szerintem várd ki jó bőven, míg jól vagy gyógyszer mellett, hónapokig. Aztán lassan abbahagyhatod...nem gondolom, hogy magadtól, bár ez a Te döntésed. Nekem sokáig nem jött vissza ez a jellegű, legalább 20 év eltelt. Ilyen olyan kisebb feszültségek, szorongások azért voltak egy-egy rosszabb periódusban. Alkalmilag egy-egy szem xanax megoldotta nálam.

persze csak tudod még nincs gyerekem..... már az unokahugom is babázik.... ami szerintem eléggé gáz..... meg ha egyszer a jó isten megáld minket egy gyerekkel akkor szeretném egészségessen a világra hozni..... és a gyógyszer és a baba nem fér össze.... Meg úgy gondolom hogy ha 6 év alatt nem sikerült jobban lennem a gyógyszerektől, akkor minek is szedjem őket???? 

Semmi bajod nem lesz. Ez az "önmagad figyelése" nem egyedüli, pl. nagyapám is ilyen volt. Pedig nem volt (állítólag, szerintem igen) pszi beteg.

Én ma veszem az igazi miniadagot, tudod, a felet. Nagyon kíváncsi leszek a holnapra . Az a baj, hogy én ráadásul, nagyon figyelem is magam, sokszor még gyógyszer nélkül is, nemhogy amikor gyógyszer szedés esete áll fenn. Többször előfordult már, főleg kardiológus mondta, hogy ilyen, vagy olyan tünet szinte minden embernél előjön, de legtöbben észre sem veszik. Mondjuk néhány nagyobb dobbanás, vagy ilyesmik. Szóval, na, maradjunk annyiban, nem véletlenül jutottam idáig, ahol most vagyok 🙁blushsurprise  No, nem csak emiatt persze.

Szívesen, nincs mit köszönni.

Abbahagyhatod, de akkor marad a terápiába járás, különben újra kell gyogyó-bogyó; meg még előfordulhat, hogy amellett is. De gondolj bele, mennyiféle betegség van, amire élet végéig kell gyszer.

Szia Kleó!

Köszi hogy írtál...... 

Ez azt jelenti hogy örök életembe bogyokat kell szednem???? na azt már nem.... Akkor inkább most azonnal abbahagyom a francba az egésszet....

Szia Piris!

Szerintem sokunk volt úgy, hogy egy bizonyos gyógyszert vagy az összes gygyszert abbahagyta, de egy idő után újra kellettek gyszerek...

Van itt valaki olyan aki hirtelen egyik napról a másikra abba hagyta a gyógyszer szedését? És jól érzi magát, azóta is?

Az lesz ma már 😀  így ma már csak, felezek 😀 emelem a / be-/ t/v/étet duplájára 😀 nagy bátran, pókerarccal..:-D laughdevil

Csak bátran, tényleg az a tapasztalatom nekem is, hogy ha a kezdő (mini) adag nem üt ki azonnal, nem lesz baj emelésnél sem. Ami nem tesz jót, az általában rögtön megmutatkozik.

Azóta nem voltál az orvosnál? Amikor csak keveset veszel be, a felet, akkor is tudsz aludni most már? / Én leginkább a régi ödéma miatt vagyok ilyen óvatos . Nekem is féllel kellett volna kezdenem első két nap, utána egészet. De én elég, mit elég, nagyon! be@ri vagyok :-/ egyébként is / Amikor olyan jól voltál 5 hétig a xanaxot akkor sem csökkentetted? De jó lenne ha visszatérne az az öt hetes érzés...hátha még idő kell? 

Az lesz ma már 😀  így ma már csak, felezek 😀 emelem a / be-/ t/v/étet duplájára 😀 nagy bátran, pókerarccal..:-D laughdevil

ElőzőOldal 317 / 327Következő