Gyógyszer
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.31., 18:20Brintellix 20mg a nyerő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 😀 😀 😀 még nem mondtam? elégszer.... +cipralex+ketilept+xanax 😉
Brintellix 20mg a nyerő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 😀 😀 😀 még nem mondtam? elégszer.... +cipralex+ketilept+xanax 😉
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.10.31., 17:47Nálad most az a helyzet, bár talán ezt írtad is mióta én itt vagyok, hogy a Remeron enyhíti /vagy meg is szünteti? / a depressziódat, és rendesen alszol is /bár azzal lehet Neked nem is volt gondod../ de, nem hat a szorongásodra. ezért egy újabb gyógyszer kell külön a szorongásra.. Nem lehet ezt a két dolgot egy gyógyszerrel megoldani ? Van vajon olyan egyáltalán aki egy gyógyszert szed és jól van? Bár gondolom, az meg már nincs itt az oldalon..Pedig, de jó lenne ilyen pozitív élménybeszámolókat olvasni.!
Én egyet ismerek! A nem túl messzi szomszédom, Cipralex-től lett jól, úgy, hogy 4 évvel ezelőtt amikor el kezdte szedni, 5 !! hétig annyira rosszul volt, hogy meg sem merte mondani hányszor járták meg az ügyeletet! Igaz, hogy ez a többedik gyógyszer volt, ezt is állandóan abbahagyogatta a rosszullétek miatt, mígnem a pszichi. rá nem ripakodott, hogy ha megint abbahagyja többet ne is menjen oda! / ??? / Másfél évig szedte aztán. Azt mondja, most tele van életkedvvel és energiával, már két éve nem szedi.
Jah, meg a nővérem is jobban lett a Citagen-től , ő rövid ideig szedte rég már.
Nálad most az a helyzet, bár talán ezt írtad is mióta én itt vagyok, hogy a Remeron enyhíti /vagy meg is szünteti? / a depressziódat, és rendesen alszol is /bár azzal lehet Neked nem is volt gondod../ de, nem hat a szorongásodra. ezért egy újabb gyógyszer kell külön a szorongásra.. Nem lehet ezt a két dolgot egy gyógyszerrel megoldani ? Van vajon olyan egyáltalán aki egy gyógyszert szed és jól van? Bár gondolom, az meg már nincs itt az oldalon..Pedig, de jó lenne ilyen pozitív élménybeszámolókat olvasni.!
Én egyet ismerek! A nem túl messzi szomszédom, Cipralex-től lett jól, úgy, hogy 4 évvel ezelőtt amikor el kezdte szedni, 5 !! hétig annyira rosszul volt, hogy meg sem merte mondani hányszor járták meg az ügyeletet! Igaz, hogy ez a többedik gyógyszer volt, ezt is állandóan abbahagyogatta a rosszullétek miatt, mígnem a pszichi. rá nem ripakodott, hogy ha megint abbahagyja többet ne is menjen oda! / ??? / Másfél évig szedte aztán. Azt mondja, most tele van életkedvvel és energiával, már két éve nem szedi.
Jah, meg a nővérem is jobban lett a Citagen-től , ő rövid ideig szedte rég már.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.10.31., 17:23Igaza van! Bár nálam nem elhagyni kellene még, hanem elkezdeni sem ! De jó is lenne ha nem kellene. Most, hogy eljutottam odáig, hogy elmentem végre orvoshoz, a család bíztatására, annyit olvastam róluk itt-ott és annyi rosszat,/mármint a gyógyszerkről, nem a családról 😀 :-DDD/ hogy kicsit ijedt is vagyok, megmondom őszintén . Annak ellenére, hogy voltam már ebben a mizériában, most sokkal ijesztőbbnek hat ez az egész gyógyszerkeresés, mint anno. Pedig akkor sem volt egyszerű, de sokkal régebben volt, máshogy fogtam valahogy fel is, meg nem voltam ilyen alapos, mint most.Már, az utánaolvasásban...
Nagyon nehezen szántam most rá magam. Először elmentem egy magán pszich-hez és a vele való beszélgetés után, az első! alkalom után annyira jól lettem, azt hittem ez ilyen egyszerű volt... De tévedtem, a következő alkalom már kisebb hatással volt rám, a harmadikra csak xanax után tudtam beutazni, a 4-re el sem tudtam már menni a Scippa mellékhatása miatt . Annyira rosszul éreztem magam, hogy kénytelen voltam a tőlem mondjuk autóval 10 percre lévő körzetihez elmenni.Akkor már egy hete vagy több is volt, hogy nme szedtem a Scippát. Ő kezdette el velem a Yarocent./ A magánhoz amint tudok,mindenképpen menni fogok.../
Én amatőr szinten ugyan, de sportolok, szeretném ha olyan gyógyszert sikerülne találni ráadásul, ami mellett ezt tudom folytatni. Ez nekem nagyon fontos lenne, mert a sporttól /ha el tudok menni persze edzésre, vagy/meg versenyre/ sokkal jobban vagyok, legalább aznap és másnap. Viszont úgy felpörget, hogy aludni azután sem tudok.
Szóval így...
Igaza van! Bár nálam nem elhagyni kellene még, hanem elkezdeni sem ! De jó is lenne ha nem kellene. Most, hogy eljutottam odáig, hogy elmentem végre orvoshoz, a család bíztatására, annyit olvastam róluk itt-ott és annyi rosszat,/mármint a gyógyszerkről, nem a családról 😀 :-DDD/ hogy kicsit ijedt is vagyok, megmondom őszintén . Annak ellenére, hogy voltam már ebben a mizériában, most sokkal ijesztőbbnek hat ez az egész gyógyszerkeresés, mint anno. Pedig akkor sem volt egyszerű, de sokkal régebben volt, máshogy fogtam valahogy fel is, meg nem voltam ilyen alapos, mint most.Már, az utánaolvasásban...
Nagyon nehezen szántam most rá magam. Először elmentem egy magán pszich-hez és a vele való beszélgetés után, az első! alkalom után annyira jól lettem, azt hittem ez ilyen egyszerű volt... De tévedtem, a következő alkalom már kisebb hatással volt rám, a harmadikra csak xanax után tudtam beutazni, a 4-re el sem tudtam már menni a Scippa mellékhatása miatt . Annyira rosszul éreztem magam, hogy kénytelen voltam a tőlem mondjuk autóval 10 percre lévő körzetihez elmenni.Akkor már egy hete vagy több is volt, hogy nme szedtem a Scippát. Ő kezdette el velem a Yarocent./ A magánhoz amint tudok,mindenképpen menni fogok.../
Én amatőr szinten ugyan, de sportolok, szeretném ha olyan gyógyszert sikerülne találni ráadásul, ami mellett ezt tudom folytatni. Ez nekem nagyon fontos lenne, mert a sporttól /ha el tudok menni persze edzésre, vagy/meg versenyre/ sokkal jobban vagyok, legalább aznap és másnap. Viszont úgy felpörget, hogy aludni azután sem tudok.
Szóval így...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.31., 17:09Idézet tőle: georg77kis dózisban nem durva a Ketilept. 50 mg az kicsi. vannak akiket 300, 600 mg-al tömnek. 50 mg-tól pont kellemesen elaszol, és van egy kis antiszichotikus hatása ami pont jó lenne arra a kényszeres gondolkozásodra, hogy "most mit szedjek???" állandóan van valami visszatérö hülyeséged amiről nem tudsz lekattani 😀 ismerem..
Lehet, hogy nekem is kéne némi ketilept?? De a 4. számú doki nem akar írni. A 3. számú írt, de rám bízta, hogy mennyit szedek be 50-től 150 mg-ig b) csak arra az esetre írta, ha a remerontól nem tudnék aludni.
Szerintetek ha nagyon szorongok, akkor érdemes lenne a remeron mellé ketileptet (keveset) szedni? Mert eddig semmi nem csökkentette érdemben a szorongást. (Szedtem már antipszicho-t pár hónapig, zyprexa/olzin/parnassan 5 mg, semmit nem csinált, csak rémálmaim voltak tőle meg székrekedésem.)
Idézet tőle: georg77kis dózisban nem durva a Ketilept. 50 mg az kicsi. vannak akiket 300, 600 mg-al tömnek. 50 mg-tól pont kellemesen elaszol, és van egy kis antiszichotikus hatása ami pont jó lenne arra a kényszeres gondolkozásodra, hogy "most mit szedjek???" állandóan van valami visszatérö hülyeséged amiről nem tudsz lekattani 😀 ismerem..
Lehet, hogy nekem is kéne némi ketilept?? De a 4. számú doki nem akar írni. A 3. számú írt, de rám bízta, hogy mennyit szedek be 50-től 150 mg-ig b) csak arra az esetre írta, ha a remerontól nem tudnék aludni.
Szerintetek ha nagyon szorongok, akkor érdemes lenne a remeron mellé ketileptet (keveset) szedni? Mert eddig semmi nem csökkentette érdemben a szorongást. (Szedtem már antipszicho-t pár hónapig, zyprexa/olzin/parnassan 5 mg, semmit nem csinált, csak rémálmaim voltak tőle meg székrekedésem.)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.31., 17:04Idézet tőle: georg77jaja nagyon vizesit... de 30 mg-nál kevesebbet nem érdemes bevenni ha alvási problémáid vannak... és az is csak egy közepes dózis. Van még a Trittico amitöl nem vizesedsz és nem csinál étvágyat de neked nem jött be, furcsákat álmodtam töle. Én a helyedben 50 mg Seroqellel/ Ketilept Prolonggal próbálkoznék lefekvéskor... (bocs nem magyar a billentyuzetem)
Amerikai fórumon azt olvastam, hogy a remeron kis dózisban jobban altat. Ha az alvással van gond, 7,5 mg-ot adnak (ott van ilyen kiszerelés).
Idézet tőle: georg77jaja nagyon vizesit... de 30 mg-nál kevesebbet nem érdemes bevenni ha alvási problémáid vannak... és az is csak egy közepes dózis. Van még a Trittico amitöl nem vizesedsz és nem csinál étvágyat de neked nem jött be, furcsákat álmodtam töle. Én a helyedben 50 mg Seroqellel/ Ketilept Prolonggal próbálkoznék lefekvéskor... (bocs nem magyar a billentyuzetem)
Amerikai fórumon azt olvastam, hogy a remeron kis dózisban jobban altat. Ha az alvással van gond, 7,5 mg-ot adnak (ott van ilyen kiszerelés).
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.10.31., 17:02Azonnali volt, estére, a többi gyszert meg már jóval előbb kezdtem szedni. Illetve az AD-met elvette az áternő, lehet, hogy az is közrejátszott, már írtam valahol, hogyan hatott. Nem álmos voltam, 3 óra ájulás után nem bírtam aludni, aztán amikor másodszer próbáltuk a kórházban, már aludtam tőle, de egy hét után is szédelegtem.
Látod, én a Brintellixtől nem pörgök, 10 mg-os, mondjuk nálam nem is cél a pörgés.Szóval mondom: mindenkinek a neki megfelelő gyszereket kell(ene) megtalálni.
Azonnali volt, estére, a többi gyszert meg már jóval előbb kezdtem szedni. Illetve az AD-met elvette az áternő, lehet, hogy az is közrejátszott, már írtam valahol, hogyan hatott. Nem álmos voltam, 3 óra ájulás után nem bírtam aludni, aztán amikor másodszer próbáltuk a kórházban, már aludtam tőle, de egy hét után is szédelegtem.
Látod, én a Brintellixtől nem pörgök, 10 mg-os, mondjuk nálam nem is cél a pörgés.
Szóval mondom: mindenkinek a neki megfelelő gyszereket kell(ene) megtalálni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.31., 16:55Kleo. Tudom neked is sok a tapasztalatod. De mást is szedtél a Kwentiax mellé nem? és a 25mg-os az azonnali hatóanyagleadású, vagy elnyujtott? Szeintem az sem mindegy. Egyébként én is idegenkedtem tőle az elején, nagyon álmos voltam napközben is tőle, de azt mondta a dokim hogy egy hétig birjam ki el fog múlni a nappali álmosság és tényleg...+ a 20mg Brintellixtől amúgy is megyek mint a tank 😀
Kleo. Tudom neked is sok a tapasztalatod. De mást is szedtél a Kwentiax mellé nem? és a 25mg-os az azonnali hatóanyagleadású, vagy elnyujtott? Szeintem az sem mindegy. Egyébként én is idegenkedtem tőle az elején, nagyon álmos voltam napközben is tőle, de azt mondta a dokim hogy egy hétig birjam ki el fog múlni a nappali álmosság és tényleg...+ a 20mg Brintellixtől amúgy is megyek mint a tank 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.10.31., 16:44Háát, embere válogatja, nekem a 25 mg Kventiax is betett.
Füles majd elhagyja a "mit szedjen" rágódást, ha kap végre egy neki megfelelő gyógyszert.
Háát, embere válogatja, nekem a 25 mg Kventiax is betett.
Füles majd elhagyja a "mit szedjen" rágódást, ha kap végre egy neki megfelelő gyógyszert.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.31., 16:44Idézet tőle: kormoskandurhagyd el az SSRI-ket
ketilept durva szer, muszály szedned?
miért hagyja el az SSRI-ket? 🙂
Idézet tőle: kormoskandurhagyd el az SSRI-ket
miért hagyja el az SSRI-ket? 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.31., 16:40kis dózisban nem durva a Ketilept. 50 mg az kicsi. vannak akiket 300, 600 mg-al tömnek. 50 mg-tól pont kellemesen elaszol, és van egy kis antiszichotikus hatása ami pont jó lenne arra a kényszeres gondolkozásodra, hogy "most mit szedjek???" állandóan van valami visszatérö hülyeséged amiről nem tudsz lekattani 😀 ismerem..
kis dózisban nem durva a Ketilept. 50 mg az kicsi. vannak akiket 300, 600 mg-al tömnek. 50 mg-tól pont kellemesen elaszol, és van egy kis antiszichotikus hatása ami pont jó lenne arra a kényszeres gondolkozásodra, hogy "most mit szedjek???" állandóan van valami visszatérö hülyeséged amiről nem tudsz lekattani 😀 ismerem..
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.10.31., 16:32Most kezdeném szedni csak , ha valamelyik jó lenne..de eddig kettőt próbáltam, de mind a kettővel volt valami probléma
Most kezdeném szedni csak , ha valamelyik jó lenne..de eddig kettőt próbáltam, de mind a kettővel volt valami probléma
Idézet tőle: kormoskandur ekkor: 2016.10.31., 16:25hagyd el az SSRI-ket
hagyd el az SSRI-ket
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.10.31., 16:15De olyan rosszakat írnak a mellékhatásokban, főleg a súlyosaknál .. . Azért köszi, ezt a kettőt megemlítenem az orvosnál.
Kíváncsi leszek arra is, ő vajon mit adna, milyen ötlettel áll elő.Az eszcitaloprám hatóanyagúak az egyhetes Scippa szedés után, azt hiszem mind kiestek..
De olyan rosszakat írnak a mellékhatásokban, főleg a súlyosaknál .. . Azért köszi, ezt a kettőt megemlítenem az orvosnál.
Kíváncsi leszek arra is, ő vajon mit adna, milyen ötlettel áll elő.Az eszcitaloprám hatóanyagúak az egyhetes Scippa szedés után, azt hiszem mind kiestek..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.31., 15:57a Ketilept is csinál étvágyat ....
a Ketilept is csinál étvágyat ....
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.10.31., 15:54Köszi, megfontoltatom az orvossal szerdán reggel...de jaj, azok a mellékhatások /Ketilep/ de ijesztően hangzanak...
Nekem mondjuk nem baj ha étvágyat csinál, mert épp evésproblémáim is vannak..illetve nemevés problémáim.../ meg depi, meg szorongás.. /
Trittico-t nem Te vagy az első aki említi nekem..lehet az jó lenne nekem , azért mondjátok..:)
Köszi, megfontoltatom az orvossal szerdán reggel...de jaj, azok a mellékhatások /Ketilep/ de ijesztően hangzanak...
Nekem mondjuk nem baj ha étvágyat csinál, mert épp evésproblémáim is vannak..illetve nemevés problémáim.../ meg depi, meg szorongás.. /
Trittico-t nem Te vagy az első aki említi nekem..lehet az jó lenne nekem , azért mondjátok..:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.31., 15:34jaja nagyon vizesit... de 30 mg-nál kevesebbet nem érdemes bevenni ha alvási problémáid vannak... és az is csak egy közepes dózis. Van még a Trittico amitöl nem vizesedsz és nem csinál étvágyat de neked nem jött be, furcsákat álmodtam töle. Én a helyedben 50 mg Seroqellel/ Ketilept Prolonggal próbálkoznék lefekvéskor... (bocs nem magyar a billentyuzetem)
jaja nagyon vizesit... de 30 mg-nál kevesebbet nem érdemes bevenni ha alvási problémáid vannak... és az is csak egy közepes dózis. Van még a Trittico amitöl nem vizesedsz és nem csinál étvágyat de neked nem jött be, furcsákat álmodtam töle. Én a helyedben 50 mg Seroqellel/ Ketilept Prolonggal próbálkoznék lefekvéskor... (bocs nem magyar a billentyuzetem)
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.10.31., 15:25Csak a 15-öst , abból is egészet csak 2 este ..és ödémás a szemem tőle .. Egyszer már szedtem régen , akkor is így jártam. Pedig, az evésemre jó lett, ahogy írtad is, "kis adagban az állatoknak étvágytalanságra adják" 🙂 / a többi problémámra még nem tudom milyen hatása lenne.. volt már teljesen az elején két nap, maikor nagyon jól éreztem magam tőle/ akkor negyedtől, meg az első féltől/
Jah és persze engem nem altat....
Csak a 15-öst , abból is egészet csak 2 este ..és ödémás a szemem tőle .. Egyszer már szedtem régen , akkor is így jártam. Pedig, az evésemre jó lett, ahogy írtad is, "kis adagban az állatoknak étvágytalanságra adják" 🙂 / a többi problémámra még nem tudom milyen hatása lenne.. volt már teljesen az elején két nap, maikor nagyon jól éreztem magam tőle/ akkor negyedtől, meg az első féltől/
Jah és persze engem nem altat....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.31., 15:1830 mg os? vagy mennyit vettél be eddig esténtént?
30 mg os? vagy mennyit vettél be eddig esténtént?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.31., 15:12Idézet tőle: FülesMár nem akarlak untatni vele Benneteket. Bevettem tegnap is azért , gondoltam másodikáig beveszem, lássa a doktor nő is, de hát kicsit nagyobb lett és így ahogy nézem, nem igazán megy lejjebb. Aludni meg szokásos, többször fent voltam, de ma nagyon későn keltem ki az ágyból. Sajnálom, hogy kezdődik majd előlről az új gyógyszer mizéria, de ez van, ezt tényleg hagynom kell szerintem is már. Nem is tudom jót, vagy rosszat teszek magamnak ha ma meg holnap beveszem, csak nehezebb lesz az abbahagyás? Egy hét lenne kedden, de összesen 5 és fél gyógyszert vennék be addig.
most milyen gyógyszerről van szó?
Idézet tőle: FülesMár nem akarlak untatni vele Benneteket. Bevettem tegnap is azért , gondoltam másodikáig beveszem, lássa a doktor nő is, de hát kicsit nagyobb lett és így ahogy nézem, nem igazán megy lejjebb. Aludni meg szokásos, többször fent voltam, de ma nagyon későn keltem ki az ágyból. Sajnálom, hogy kezdődik majd előlről az új gyógyszer mizéria, de ez van, ezt tényleg hagynom kell szerintem is már. Nem is tudom jót, vagy rosszat teszek magamnak ha ma meg holnap beveszem, csak nehezebb lesz az abbahagyás? Egy hét lenne kedden, de összesen 5 és fél gyógyszert vennék be addig.
most milyen gyógyszerről van szó?
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.10.31., 15:01Már nem akarlak untatni vele Benneteket. Bevettem tegnap is azért , gondoltam másodikáig beveszem, lássa a doktor nő is, de hát kicsit nagyobb lett és így ahogy nézem, nem igazán megy lejjebb. Aludni meg szokásos, többször fent voltam, de ma nagyon későn keltem ki az ágyból. Sajnálom, hogy kezdődik majd előlről az új gyógyszer mizéria, de ez van, ezt tényleg hagynom kell szerintem is már. Nem is tudom jót, vagy rosszat teszek magamnak ha ma meg holnap beveszem, csak nehezebb lesz az abbahagyás? Egy hét lenne kedden, de összesen 5 és fél gyógyszert vennék be addig.
Már nem akarlak untatni vele Benneteket. Bevettem tegnap is azért , gondoltam másodikáig beveszem, lássa a doktor nő is, de hát kicsit nagyobb lett és így ahogy nézem, nem igazán megy lejjebb. Aludni meg szokásos, többször fent voltam, de ma nagyon későn keltem ki az ágyból. Sajnálom, hogy kezdődik majd előlről az új gyógyszer mizéria, de ez van, ezt tényleg hagynom kell szerintem is már. Nem is tudom jót, vagy rosszat teszek magamnak ha ma meg holnap beveszem, csak nehezebb lesz az abbahagyás? Egy hét lenne kedden, de összesen 5 és fél gyógyszert vennék be addig.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.31., 13:27Füles, mi van veled?
Füles, mi van veled?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.30., 19:46Idézet tőle: georg77Szar a Mirtazapin /Yarocen /Remeron!!!! Ezt adták az idösebb G. Bush-nak (60mg-ot) attól volt olyan hülye, Robin Williamsnek ő öngyilkos lett, meg nekem 😀 anno a szertralin mellé de egy szar, úgyhogy dobtam is pár hónap után.
Még az állatgyógyászatban használják, testvérem állatorvos onnan tudom, minimális adagban ha nincs étvágya az állatnak, vagy az állatkerti állatok szedálására nagy dózisban.
0.25-ös Xanaxxal ne is próbálkozz ha aludni akarsz, minimum az 1 mg Rivortril, vagy 1 mg Xanax, + minimális antipszichotikum. Meg harapdálni a Stilnoxot...???!!! 🙂 most most aludni akarsz, vagy kábulatban tévézni egész éjjel?
A nagy francokat sz.r a remeron. Talán nem kellett volna 60 mg-ot adni. Jóanyám bölcs mondása: mindig a felét vedd be annak, amit az orvos felírt. Hát így.
"most most aludni akarsz, vagy kábulatban tévézni egész éjjel?"
Ez viszont jogos.
Idézet tőle: georg77Szar a Mirtazapin /Yarocen /Remeron!!!! Ezt adták az idösebb G. Bush-nak (60mg-ot) attól volt olyan hülye, Robin Williamsnek ő öngyilkos lett, meg nekem 😀 anno a szertralin mellé de egy szar, úgyhogy dobtam is pár hónap után.
Még az állatgyógyászatban használják, testvérem állatorvos onnan tudom, minimális adagban ha nincs étvágya az állatnak, vagy az állatkerti állatok szedálására nagy dózisban.
0.25-ös Xanaxxal ne is próbálkozz ha aludni akarsz, minimum az 1 mg Rivortril, vagy 1 mg Xanax, + minimális antipszichotikum. Meg harapdálni a Stilnoxot...???!!! 🙂 most most aludni akarsz, vagy kábulatban tévézni egész éjjel?
A nagy francokat sz.r a remeron. Talán nem kellett volna 60 mg-ot adni. Jóanyám bölcs mondása: mindig a felét vedd be annak, amit az orvos felírt. Hát így.
"most most aludni akarsz, vagy kábulatban tévézni egész éjjel?"
Ez viszont jogos.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.30., 19:35Idézet tőle: FülesSziasztok!
Ma nem mondhatom, hogy nem aludtam, de nagyon sokszor fent voltam . Szóval, rosszul aludtam, az egésztől is épp csak egy kis bambulatot éreztem egy rövid ideig. / + ugye a 0.25-ös xanax, és egy csipet Stilnox, egy félből haraptam le egy kicsit 😀 / Szóval így
Viszont egy kicsit nőtt az ödéma a szemem körül , bruhahahaha így azt hiszem, ezt abba kell hagynom, mert az emelt dózisnál még nőne... és ez nem, idővel elmúló mellékhatás sajnos..szerintem.. Nagyon sajnálom, mert jobban vagyok, bár, jönnek szorongások hullámokban, de még így is jobb. Nahát, az meg, hogy eszem jól, az meg szuper.
Most majd jönnek az újabb, öklendezős gyógyszerpróbálkozások...jaj
..és vajon melyikkel kezdjük majd
Sajnálom. Innentől kezdve szerintem is felejtős. (Bocsánat, nem gyógyszerezzük egymást.) Trittico? Nekem még ezt javasolta a doki. Régi, állítólag bevált szer. Érdekes, hogy nálad ez a hányinger jellemző, nekem csak az escitalopram csinált ilyet, nem vészes mértékben. A többi AD nem.
Idézet tőle: FülesSziasztok!
Ma nem mondhatom, hogy nem aludtam, de nagyon sokszor fent voltam . Szóval, rosszul aludtam, az egésztől is épp csak egy kis bambulatot éreztem egy rövid ideig. / + ugye a 0.25-ös xanax, és egy csipet Stilnox, egy félből haraptam le egy kicsit 😀 / Szóval így
Viszont egy kicsit nőtt az ödéma a szemem körül , bruhahahaha így azt hiszem, ezt abba kell hagynom, mert az emelt dózisnál még nőne... és ez nem, idővel elmúló mellékhatás sajnos..szerintem.. Nagyon sajnálom, mert jobban vagyok, bár, jönnek szorongások hullámokban, de még így is jobb. Nahát, az meg, hogy eszem jól, az meg szuper.
Sajnálom. Innentől kezdve szerintem is felejtős. (Bocsánat, nem gyógyszerezzük egymást.) Trittico? Nekem még ezt javasolta a doki. Régi, állítólag bevált szer. Érdekes, hogy nálad ez a hányinger jellemző, nekem csak az escitalopram csinált ilyet, nem vészes mértékben. A többi AD nem.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.30., 17:44Sokan félnek a rivotril-tól,a hozzászokás stb.miatt.Nekem 15 éven keresztül elég volt 0.5 mg esténként,s aludtam mint a bunda.Jó gyógyszer,pláne azoknak,akik a napi stresszt este kezdig feldolgozni,s ezért nem alszanak.
Sokan félnek a rivotril-tól,a hozzászokás stb.miatt.Nekem 15 éven keresztül elég volt 0.5 mg esténként,s aludtam mint a bunda.Jó gyógyszer,pláne azoknak,akik a napi stresszt este kezdig feldolgozni,s ezért nem alszanak.
Idézet tőle: The Likvidator ekkor: 2016.10.30., 17:15szerintem nyissunk anonim online mentálhigiénés akut szakambulanciát ahol Dr.Georg rezidens lesz! 🙂 pszichoszomatikus deprimáció és inadekvát kutyasétáltató terápia is kéne azért majd...
szerintem nyissunk anonim online mentálhigiénés akut szakambulanciát ahol Dr.Georg rezidens lesz! 🙂 pszichoszomatikus deprimáció és inadekvát kutyasétáltató terápia is kéne azért majd...
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.30., 17:01George megint jót írt,igaz nem csomagolta be rózsaszín selyempapírba.Szerintem tud szakvéleményt is írni,itt a búrán minden lehetséges.A stilnox tördelése egy komoly insomniás-nál,max.placebo.Komolyan kell venni ezt az alvászavart,s addig,míg nincs eltalálva az antidepi,valszeg egy csepp.antipszicho kell majd.Az altatókhoz pár hét alatt hozzászokhat,ok,talán azt kellene most felírni,de ha nem működik,tovább kell lépni.Üdv.
George megint jót írt,igaz nem csomagolta be rózsaszín selyempapírba.Szerintem tud szakvéleményt is írni,itt a búrán minden lehetséges.A stilnox tördelése egy komoly insomniás-nál,max.placebo.Komolyan kell venni ezt az alvászavart,s addig,míg nincs eltalálva az antidepi,valszeg egy csepp.antipszicho kell majd.Az altatókhoz pár hét alatt hozzászokhat,ok,talán azt kellene most felírni,de ha nem működik,tovább kell lépni.Üdv.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.30., 16:57Idézet tőle: The Likvidator"Szar a Mirtazapin /Yarocen /Remeron!!!! Ezt adták az idösebb G. Bush-nak (60mg-ot) attól volt olyan hülye, Robin Williamsnek ő öngyilkos lett, meg nekem anno a szertralin mellé de egy szar, úgyhogy dobtam is pár hónap után.
0.25-ös Xanaxxal ne is próbálkozz ha aludni akarsz, minimum az 1 mg Rivortril, vagy 1 mg Xanax, + minimális antipszichotikum. Meg harapdálni a Stilnoxot...???!!! most most aludni akarsz, vagy kábulatban tévézni egész éjjel?"
nekem szakvélemény kéne,azt nem tudsz írni? 🙂
Simán! 😉
Vagy ha alvásról van szó kérdezzétek Dr. Conrad Murray-t! Ő tutira elaltat! ;P
Idézet tőle: The Likvidator"Szar a Mirtazapin /Yarocen /Remeron!!!! Ezt adták az idösebb G. Bush-nak (60mg-ot) attól volt olyan hülye, Robin Williamsnek ő öngyilkos lett, meg nekem anno a szertralin mellé de egy szar, úgyhogy dobtam is pár hónap után.
0.25-ös Xanaxxal ne is próbálkozz ha aludni akarsz, minimum az 1 mg Rivortril, vagy 1 mg Xanax, + minimális antipszichotikum. Meg harapdálni a Stilnoxot...???!!! most most aludni akarsz, vagy kábulatban tévézni egész éjjel?"
Simán! 😉
Vagy ha alvásról van szó kérdezzétek Dr. Conrad Murray-t! Ő tutira elaltat! ;P
Idézet tőle: The Likvidator ekkor: 2016.10.30., 16:53"Szar a Mirtazapin /Yarocen /Remeron!!!! Ezt adták az idösebb G. Bush-nak (60mg-ot) attól volt olyan hülye, Robin Williamsnek ő öngyilkos lett, meg nekem anno a szertralin mellé de egy szar, úgyhogy dobtam is pár hónap után.
"Szar a Mirtazapin /Yarocen /Remeron!!!! Ezt adták az idösebb G. Bush-nak (60mg-ot) attól volt olyan hülye, Robin Williamsnek ő öngyilkos lett, meg nekem anno a szertralin mellé de egy szar, úgyhogy dobtam is pár hónap után.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.30., 16:42Igen,kutyáknál ,macskáknál tényleg használják,nagytestű állatoknál nem tudom.A haloperidol elterjedt,pl.elefántok szedálására.Fülesnek sem jött be,amint látom,a laza kötőszövet is közrejátszhat,egyéni adottságok.Már nem venném be este.
Igen,kutyáknál ,macskáknál tényleg használják,nagytestű állatoknál nem tudom.A haloperidol elterjedt,pl.elefántok szedálására.Fülesnek sem jött be,amint látom,a laza kötőszövet is közrejátszhat,egyéni adottságok.Már nem venném be este.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.30., 16:23Szar a Mirtazapin /Yarocen /Remeron!!!! Ezt adták az idösebb G. Bush-nak (60mg-ot) attól volt olyan hülye, Robin Williamsnek ő öngyilkos lett, meg nekem 😀 anno a szertralin mellé de egy szar, úgyhogy dobtam is pár hónap után.
Szar a Mirtazapin /Yarocen /Remeron!!!! Ezt adták az idösebb G. Bush-nak (60mg-ot) attól volt olyan hülye, Robin Williamsnek ő öngyilkos lett, meg nekem 😀 anno a szertralin mellé de egy szar, úgyhogy dobtam is pár hónap után.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.30., 14:16Bocs, h megkérdem, lehet, említetted már, de fiú vagy vagy lány? Most látom, lovagot említesz, tehát lány. 😀
Nőknél menszesz előtt is növekszik a vízvisszatartás. Lehet, összekapcsolódott a kettő.
Bocs, h megkérdem, lehet, említetted már, de fiú vagy vagy lány? Most látom, lovagot említesz, tehát lány. 😀
Nőknél menszesz előtt is növekszik a vízvisszatartás. Lehet, összekapcsolódott a kettő.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.10.30., 13:54Nem annyira csúnya, de álmaim lovagját biztos nem most fognám meg
Táska alul felül, de még kilátok a lukon
Viccet félretéve, tényleg nem vészes, de jól látható azért, hogy nem ez a normális állapot. ..és ahhoz képest, hogy ma a tegnapi dupláját vettem, a fél helyett egészet, ahhoz képest nem sokkal lett nagyobb, de azért nagyobb lett. ...és hát ez az alvás mizériai is..
Szóval, most azért elgondolkodtattál mégis ... itthon is azt mondják, talán 2-áig, míg végre orvoshoz eljutok, kellene szedni....
Nem annyira csúnya, de álmaim lovagját biztos nem most fognám meg
Táska alul felül, de még kilátok a lukon
Viccet félretéve, tényleg nem vészes, de jól látható azért, hogy nem ez a normális állapot. ..és ahhoz képest, hogy ma a tegnapi dupláját vettem, a fél helyett egészet, ahhoz képest nem sokkal lett nagyobb, de azért nagyobb lett. ...és hát ez az alvás mizériai is..
Szóval, most azért elgondolkodtattál mégis ... itthon is azt mondják, talán 2-áig, míg végre orvoshoz eljutok, kellene szedni....
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.30., 12:36nagyon csúnya az az ödéma? nem érné meg még pár napig próbálkozni vele?
Nyilván ha megmaradna, akkor tényleg OFF a gyógyszernek.
nagyon csúnya az az ödéma? nem érné meg még pár napig próbálkozni vele?
Nyilván ha megmaradna, akkor tényleg OFF a gyógyszernek.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.10.30., 10:41Sziasztok!
Sziasztok!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.30., 07:38Idézet tőle: CatEyeIdézet tőle: MálnaIdézet tőle: CatEyeAz az igazság, ha a depresszió aktív fázisban van, semmi nem hizlal. Én a mirtazapintól és a quetiapinetól sem híztam, sőt fogytam. Fülesnél sem áll fenn a húzás veszélye.
Ha kicsit jobban van az ember, akkor ugrálnak fel a kilók az ilyen típusokra.
Cat, tisztelettel ezt vitatnám. Láttam egy skálát és aszerint súlyos depim volt. És amikor elkezdtem szedni a lítiumot, akkor végre tudtam enni. Aztán jött a remeron és az alvás és zabálás.
Akkor nem egy típusuak vagyunk. Ha szarul vagyok, bármit adnak fogyok. Mondjuk alig eszem.Sajnos az
ellenkezője is igaz, ha jól vagyok, nagy önuralom kell az evés kontrollhoz.
Füles, hogy aludtál?
Ez egy izgi kérdés, mivel én alapból nagyon vékony vagyok. Életemben két dologtól híztam: terhesség, gyógyszer. Amikor vacakul vagyok, akkor eszem, de közben fogyok.
2014. tavaszán 180 cm-hez voltam 54 kiló, ami azért - lássuk be - elég kevéske.
Akkor jött az antipszicho, meghíztam. Lettem kábé 68-70 kiló. Aztán azt abbahagytam, simán lefogytam (nulla fogyókúrával).
2016. tavaszán megint nem tudtam enni. Mérleg nem működik, talán 54 kilóra most nem fogytam le, de nem lehettem sokkal több.
Aztán jött a remeron és megint meghíztam. Most kábé megint 68-70 kiló lehetek.
Idézet tőle: CatEyeIdézet tőle: MálnaIdézet tőle: CatEyeAz az igazság, ha a depresszió aktív fázisban van, semmi nem hizlal. Én a mirtazapintól és a quetiapinetól sem híztam, sőt fogytam. Fülesnél sem áll fenn a húzás veszélye.
Cat, tisztelettel ezt vitatnám. Láttam egy skálát és aszerint súlyos depim volt. És amikor elkezdtem szedni a lítiumot, akkor végre tudtam enni. Aztán jött a remeron és az alvás és zabálás.
Akkor nem egy típusuak vagyunk. Ha szarul vagyok, bármit adnak fogyok. Mondjuk alig eszem.Sajnos az
Füles, hogy aludtál?
Ez egy izgi kérdés, mivel én alapból nagyon vékony vagyok. Életemben két dologtól híztam: terhesség, gyógyszer. Amikor vacakul vagyok, akkor eszem, de közben fogyok.
2014. tavaszán 180 cm-hez voltam 54 kiló, ami azért - lássuk be - elég kevéske.
Akkor jött az antipszicho, meghíztam. Lettem kábé 68-70 kiló. Aztán azt abbahagytam, simán lefogytam (nulla fogyókúrával).
2016. tavaszán megint nem tudtam enni. Mérleg nem működik, talán 54 kilóra most nem fogytam le, de nem lehettem sokkal több.
Aztán jött a remeron és megint meghíztam. Most kábé megint 68-70 kiló lehetek.
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.10.30., 07:08Idézet tőle: MálnaIdézet tőle: parrotMost akkor ki jutott be az élő show-ba?Mind a hárman?Mármint Málna,Cateye és én?Dönts légyszi!
🙂
Hármat lehet vinni.
Idézet tőle: MálnaIdézet tőle: parrotMost akkor ki jutott be az élő show-ba?Mind a hárman?Mármint Málna,Cateye és én?Dönts légyszi!
🙂
Hármat lehet vinni.
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.10.30., 07:07Idézet tőle: MálnaIdézet tőle: CatEyeAz az igazság, ha a depresszió aktív fázisban van, semmi nem hizlal. Én a mirtazapintól és a quetiapinetól sem híztam, sőt fogytam. Fülesnél sem áll fenn a húzás veszélye.
Füles, hogy aludtál?
Idézet tőle: MálnaIdézet tőle: CatEyeAz az igazság, ha a depresszió aktív fázisban van, semmi nem hizlal. Én a mirtazapintól és a quetiapinetól sem híztam, sőt fogytam. Fülesnél sem áll fenn a húzás veszélye.
Füles, hogy aludtál?
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.30., 04:49Nekem gyors az anyagcserém(szerintem), mégse izzadok. Bár lehet, a lenti mondatod férfi-női viszonylatban értetted. 🙂
Nekem gyors az anyagcserém(szerintem), mégse izzadok. Bár lehet, a lenti mondatod férfi-női viszonylatban értetted. 🙂
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.30., 04:10Az anyagcserébe nyúl(hat) bele, nem a hormonháztartásba, nem?
OFF: most betolok pár szelet sütőtököt. 🙂
Az anyagcserébe nyúl(hat) bele, nem a hormonháztartásba, nem?
OFF: most betolok pár szelet sütőtököt. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.30., 02:48Idézet tőle: FülesMost 10 után beveszek egy egészet /15mg/ + egy kis ez + egy kis az
Remélem, tudsz aludni! Én már fél órája (azaz éjjel/hajnal 3-kor) felébredtem, hehe. 🙂 De azért még alszom egy kicsit remélhetőleg.
Idézet tőle: FülesMost 10 után beveszek egy egészet /15mg/ + egy kis ez + egy kis az
Remélem, tudsz aludni! Én már fél órája (azaz éjjel/hajnal 3-kor) felébredtem, hehe. 🙂 De azért még alszom egy kicsit remélhetőleg.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.30., 02:46Idézet tőle: parrotMost akkor ki jutott be az élő show-ba?Mind a hárman?Mármint Málna,Cateye és én?Dönts légyszi!
🙂
Idézet tőle: parrotMost akkor ki jutott be az élő show-ba?Mind a hárman?Mármint Málna,Cateye és én?Dönts légyszi!
🙂
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.29., 19:07Most akkor ki jutott be az élő show-ba?Mind a hárman?Mármint Málna,Cateye és én?Dönts légyszi!
Most akkor ki jutott be az élő show-ba?Mind a hárman?Mármint Málna,Cateye és én?Dönts légyszi!
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.10.29., 18:55Rólatok, aha 😀 Olyan jó kis téma vagytok
A nővéremmel, segít totózni, hogy is kellene ezt a gyógyszerügyet, bár ő ehhez nem túl sokat tud hozzászólni, csak próbál segíteni. Időnként elmondom neki, hogy Nektek itt mi a véleményetek és tapasztalatotok. ... szóval így történt 🙂
Rólatok, aha 😀 Olyan jó kis téma vagytok
A nővéremmel, segít totózni, hogy is kellene ezt a gyógyszerügyet, bár ő ehhez nem túl sokat tud hozzászólni, csak próbál segíteni. Időnként elmondom neki, hogy Nektek itt mi a véleményetek és tapasztalatotok. ... szóval így történt 🙂