Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Gyógyszer

ElőzőOldal 312 / 327Következő

Füles nem vagy egyszu eset ezzel a nem alvásoddal! Felezgeteted a mirtazapint, nyalogatod a Stilnoxot, ennyi kis Xanax-annyi Xanax....  Döntsd el , hogy akarsz gyógyszert szedni vagy nem. De van egy olyan megoldás is hogy bebaszod a Stilnoxot meg a Xanaxot , és megiszol egy deci vodkát vagy egy sört 😀 vagy vegyél füvet és szivd el. tuti hogy elalszol! 😀

Idézet tőle: CatEye

Idézet tőle: Málna

Szia Füles,

A xanaxra csak időlegesen tesznek rá ilyen rendszerességgel, reggel-délben-este, amíg az új gyógyszer ki nem fejti hatását. Az első időkben súlyosbodhat a szorongás, depi, ezért adják a xanaxot. Aztán majd szépen el is veszik, talán az estit az inszomnia miatt meghagyják.

Sajnos az altatókkal ez a gond, egy idő után nem hatnak már.

Mivel ugye én elég régóta és elég sok xanaxot szedek napi 3x, ezért utánaolvastam kicsit. Vannak klinikai tanulmányok arról, hogy a benzo-k rendszeres szedéssel kábé ugyanolyan jók, ha nem jobbak, mint az AD-k (szorongásos betegségek esetén).

Lehet így van Málna, de a pszichiátriai ma menő protokoll szerint a benzok memóriaölő tulajdonsága és amiatt, hogy hamar hozzászokik a szervezet az adott dózishoz és folyamatosan emelni kell, nem szeretem gyógyszerek. Jobban preferálják az ad-ket.

Macsek, persze, így van!!!! Sajnos nagyon vacak dolog ez. Nem is ajánlom senkinek, ez csak amolyan saját magam megnyugtatása.

Köszi, de jó lenne már! 🙂

Kérdeztem tőle, milyen mellékhatások meddig tűrhetők. mert, mondtam neki, ha azt mondja, hogy két hétig öklendezek , szédülök és erősebb lesz a szorongásom azt még el kell viselnem, akkor én elviselem a távolabbi célért. Azt mondja, hogy enyhe hányinger, szédülés rosszabb közérzet, olyan 4 napig még lehet, de több nem fér bele. / Ehhez képest a szomszédasszonyomról írtam, akit megfenyített ha még egyet abbahagy, vagy panaszkodik a rosszullétére, ne is menjen többet...és írtam, neki 5 hétig tartott, az ügyeletre járós nagyon rosszullét.. és egyszercsak jól lett és úgy maradt 😀 De jó neki 🙂

Szia Füles,

A xanaxra csak időlegesen tesznek rá ilyen rendszerességgel, reggel-délben-este, amíg az új gyógyszer ki nem fejti hatását. Az első időkben súlyosbodhat a szorongás, depi, ezért adják a xanaxot. Aztán majd szépen el is veszik, talán az estit az inszomnia miatt meghagyják.

Mivel ugye én elég régóta és elég sok xanaxot szedek napi 3x, ezért utánaolvastam kicsit. Vannak klinikai tanulmányok arról, hogy a benzo-k rendszeres szedéssel kábé ugyanolyan jók, ha nem jobbak, mint az AD-k (szorongásos betegségek esetén).

Lehet így van Málna, de a pszichiátriai ma menő protokoll szerint a benzok memóriaölő tulajdonsága és amiatt, hogy hamar hozzászokik a szervezet az adott dózishoz és folyamatosan emelni kell, nem szeretem gyógyszerek. Jobban preferálják az ad-ket.

Idézet tőle: kharzak

sziasztok! szerintetek xanax ra szabad bevenni rivót? a xanaxot rendszeresen szedem a rivotrilt meg egy haveromtól kaptam és csak pár alkalommal venném be

Van egy ismim, aki a rivóra vesz be hol xanaxot, hol frontint, mert hogy ugyanott hatnak úgyis. Nincs tőle semmi baja, de nem ez a megfelelő gyógyszerezés.

Ezen gondolkodtam én is, hogy miért nem elég nekem vajon csak az? Ez a lehetőség sosem merül fel... arra rá lehet szokni teljesen, ezekre meg nem ? :-O vagy vajon? 

Idézet tőle: Füles

Megjöttem a futószalagról 3 recepttel. Új gyógyszer , erről többet egyelőre nem is, de olvasni sem fogok utána, sajnos a nővérem már felolvasta minek a hatóanyaga  ez. na, de ő ma már megy haza laughlaugh Meg 0.5-ös xanax , meg Stilnox/ amire mondtam már múltkor is, most is, hogy egyáltalán nem hat, nem lehetne e mást. Azt mondta nem az a cél, hanem az, hogy ne is kellejen semmilyen ..hááááát, na, meglepődnék../ a Xanax-ra meg szépen lassan alaposan  rá leszek szoktatva, ha ezek a AD-ok mellé ezt ennyire kell szedni :-O és ennyire rendszeresen. reggel, délben, este... én általában csak este szoktam bevenni, hogy aludjak...nem mintha aludnék tőle persze..

Mindegy, milyen gyszer, csak az a lényeg, hogy legyél jobban! Szívből kívánom.

A kórházban is egyszerre kaptam Stilnoxot, Xanaxot.

Nah, ezt már olvastam itt, talán éppen Tőled..ezért nem értem én sem , miért nem ír mást :-O Köszi a drukkot, holnap reggel kezdem, egésszel kellene, de lehet én csak felet veszek 😀 :-DDDD 30 mg-os egyébként 🙂

Megjöttem a futószalagról 3 recepttel. Új gyógyszer , erről többet egyelőre nem is, de olvasni sem fogok utána, sajnos a nővérem már felolvasta minek a hatóanyaga  ez. na, de ő ma már megy haza laughlaugh Meg 0.5-ös xanax , meg Stilnox/ amire mondtam már múltkor is, most is, hogy egyáltalán nem hat, nem lehetne e mást. Azt mondta nem az a cél, hanem az, hogy ne is kellejen semmilyen ..hááááát, na, meglepődnék../ a Xanax-ra meg szépen lassan alaposan  rá leszek szoktatva, ha ezek a AD-ok mellé ezt ennyire kell szedni :-O és ennyire rendszeresen. reggel, délben, este... én általában csak este szoktam bevenni, hogy aludjak...nem mintha aludnék tőle persze..

és most mi a harmadik gyógyszer? Milyen antidepresszáns?

Szia Füles,

Idézet tőle: The Likvidator

sziasztok! szerintetek xanax ra szabad bevenni rivót? a xanaxot rendszeresen szedem a rivotrilt meg egy haveromtól kaptam és csak pár alkalommal venném be

hülye vagy fiam,ülj le,egyes

Nem annyira hülye (és különben se hülyézzük egymást), hallottam már arról, hogy dokik felírják mindkettőt (ugyanannak az embernek). 

Ez azért fura, mert a dokim azt mondta, hogy a stilnox ugyanott kötődik, mint a xanax. Na, most meg is néztem. Szóval benzo. Ezért a stilnox helyett valóban értelmes lenne más altató. 

Drukkolok, hogy jó legyen az új szer.

Köszi Lilla! Nagyon szeretném már én is . De jó is lenne...

Köszi szépen CatEye, Te is mindig olyan jókat tudsz írni nekem, meg is nyugszom tőle ám egy kicsit  🙂

Vagytok néhányan, emiatt azért örülök, hogy feljöttem erre az oldalra  🙂

Szia!

Van egy oldal ahol tudod ellenőrizni,melyik gyógyszer melyikkel szedhethető.

http://www.doktorinfo.hu/drinfo/pid/0/medint

De saját véleményem szerint, szerintem nem kéne.

hülye vagy fiam,ülj le,egyes

A Xanax-nak tényleg az a "hivatása" elnyomni a kellemetlenségeket.

Amúgy én is este szoktam bevenni, és jót alszok tőle, de nekem egyenlőre Xanax sr 2 mg az adagom, ami azért altat rendesen, Viszont elég egyet szednem,nem kell 2*1 mint ahogy fel van írva. Meg hát az is szerencse, hogy már egy ideje szedem,de az altató hatása megmaradt, nem kellett emelni.

Jobbulást Füles!

Remélem sikerül végre a dokidnak eltalálni a gyógyszerezést,és jobban leszel.

Szia Füles,

Ha nem használt, akkor tényleg jobb, ha nem szeded. Végül is vele meg nélküle is javulhat meg súlyosbodhat.

Már emlékszem, volt róla szó, hogy hogy bírod a kettőt. És gyszerek mellett?

Én a 25-tel egy hétig próbálkoztam, de ájulásszerűen kiütött. Másodjára kh.-ban kaptam kb. 10 napig, de ott is kiütött, de akkor már rendesen altatott, előszörre 3 óra ájulás, aztán pörgés.

És most tulajdonképp dolgozol?

Th.-n mintha nem kezelnének skizóval - vagy vmit rosszul értettem.

A szem.-zavarok már tinédzserkorban látszanak, de anno az enyémmel sem tudtak mit kezdeni, aztán jöttek az ősgyszerek a Balassában, akkor is ott.

De rossz látni a sok fiatalt annyi nehézséggel.

Ez a röhej, a legkevesebbet, 25-öst. Valamiért nem tolerálja a szervezetem, pedig az áternő 400-ig fel tervezte vinni...

Én kb' 92 körül lehettem Tündérhegyen pár hétig. Csak Xanax-ot adtak, fokozatosan kis adagról valami brutál nagy adagig, a szívem, mint egy varrógép úgy ment a nagy adagtól /ezért kellett bent lennem/ aztán lassan vitték vissza kis adagra. Na, akkor ott nagyon sok fiatal volt, nálam fiatalabbak..

Kiscsillag! Na igen. Még örülhetsz is... Én már huszonévesen olyan gyógyszereket kaptam, amiket azóta a kivontak a forgalomból. Biztos nagyon használtak.

"Olyan mintha normál ember lennék" ...ez tetszett..én is ennyit szeretnék "csak" elérni. 

Ma mondjuk azt mondtam a lányomnak, megmondom holnap a pszichi.-nek, hogy az a célom, hogy annyira jól hasson a gyógyszer, hogy egyszercsak megszólaljak, hogy "De szeretnék Thaiföldre utazni" laughlaugh Mondta a lányom, hogy elég jól feladom a leckét, országos konzíliumot kell összehívnia, de nem hinné, hogy az is elég lenne...laughdevil

🙂 köszi 🙂 az enyém "már" 32 éves 🙂 Gondolom annyi, mint az itt lévők egyrésze./.elég sajnos, hogy ilyen világban élünk.../ Bár, ha jobban belegondolok,  nekem az első hullámom se sokkal később kezdődött...sadfrown

Az enyém 30 lesz. Igen, sajnálatos, hogy ennyi fiatalnak van problémája. Én nagyon korán "kezdtem", de az kivételesnek tűnt. A kh.-ban is úgy sajnáltam azokat a (nagyon) fiatalokat.

Jó ez a ketilept prolong.Teljesen ellazultam tőle,nincs feszültség,olyan,mintha normál ember lennék.Lehet,ezt az 50 mg-os dózist szedni fogom.Kár,hogy nem altat.

🙂 köszi 🙂 az enyém "már" 32 éves 🙂 Gondolom annyi, mint az itt lévők egyrésze./.elég sajnos, hogy ilyen világban élünk.../ Bár, ha jobban belegondolok,  nekem az első hullámom se sokkal később kezdődött...sadfrown

Bocsi a sok helyesírási hibáért,telóról írtam

Az evésem nagyon jó lett 🙂 Amiatt nagyon sajnálom ezt a gyógyszert 🙁

Én sok éves vagyok má' 🙂 két csodaszép unokám is van már 🙂 egy 27 hónapos, meg egy 6 hónapos, mind a kettő a lányomtól, mind a kettő kislány 🙂heartlaugh

Ó, gratulálok! 

Én is ezt akartam írni, gratulálok! (Nekem is lehetne már unokám, de a lányom még nem akar.)

🙂 köszi 🙂

Én sok éves vagyok má' 🙂 két csodaszép unokám is van már 🙂 egy 27 hónapos, meg egy 6 hónapos, mind a kettő a lányomtól, mind a kettő kislány 🙂heartlaugh

Ó, gratulálok! 

Brutál álmos..hümmm, talán utoljára akkor voltam, amikor annyi idős voltam, mint most Te 🙂

Seroquellel el tudtam menni még futni is, úgy kb 1-2 óra múlva. Remeronnal, ketilepttel pedig fél órába telt(amíg brutál álmos nem lettem).

Tudod, elsősorban az ödémát / ami gondolom úgyis kizáró ok a továbbszedéshez / második az alvás dolog, bár, az mintha valamennyit, hajszálnyit javult volna. Órákig tart mire elalszom, elkezdeni olyan 11 körül szoktam, a gyógyszereket már fél 11 előtt beveszem. Aztán meg jó sokszor felébredek... Ez ahhoz képest javulás, amikor egy hunyást sem alszom.. Ez a kettő váltakozik. Nem is tudom mikor keltem úgy reggel, hogy hű, de jót aludtam :-O :/ nem tudom hány éve / de ez biztos korral is jár frownblush

Értem, szóval ödéma és alvás. Evésed nem lett jobb?

Nekem eleinte pár perc, most kábé negyed-fél óra és kiüt. 

Kábé hány éves vagy?

9-kor bevetted és mikor tudtál elaludni? Nekem mindegy mikor veszem be, akkor is alig tudok aludni , én sosem vagyok álmos szinte. Időnként napközben, vagy van amikor kora este egy kicsit, akkor sem annyira, hogy aludni tudnék.

Már fél 11? Hát nem tudom...

Anno, mikor időben aludni akartam, úgy 9 körül biztosan be kellett vennem. 

Tudod, elsősorban az ödémát / ami gondolom úgyis kizáró ok a továbbszedéshez / második az alvás dolog, bár, az mintha valamennyit, hajszálnyit javult volna. Órákig tart mire elalszom, elkezdeni olyan 11 körül szoktam, a gyógyszereket már fél 11 előtt beveszem. Aztán meg jó sokszor felébredek... Ez ahhoz képest javulás, amikor egy hunyást sem alszom.. Ez a kettő váltakozik. Nem is tudom mikor keltem úgy reggel, hogy hű, de jót aludtam :-O :/ nem tudom hány éve / de ez biztos korral is jár frownblush

Holnap reggel háromnegyed 8 -ra megyek a doktornőhöz és persze nem jutott eszembe a régi gyógyszer.. Nem mondom, hogy már most nem szorongok..ma délután olvasgattalak Benneteket itt, meg persze gyógyszerekről, mellékhatásokról amit ahol találtam, sokat... Szóval ez..minden frown Most eleve 2 hét szünet lesz, remélem nem akarja előbb elkezdetni velem valamelyiket

Ne olvass (máshol). Amíg nem vagy jól, addig ne olvass. Én eleinte szabályosan rosszul voltam a búrától. Szinte le tudom mérni, hogy hogy vagyok, mert ha sz.rul, akkor nem bírom. 

Drukkolok a holnapihoz. Mit fogsz mondani?

Idézet tőle: parrot

Francba!Reggel vettem észre,hogy elfogyott a kwentiax-om.Helyette van ketilept prolong,de azzal tuti nem fogok aludni.Barátnőm adott olanzát,viszont nem veszem be,mert a ketit már bedobtam.Plusz hívhatom a dokit,aki persze ki lesz akadva,hogy nem tudok a prolonggal aludni.Már a leponex-en is gondolkodtam,mivel a kwentiax durva rémálmokat csinál stb.Füles,együtt virrasztunk!sad

A keti prolong rosszabb, mint a keti? Mert érdekes módon a xanax sr is rosszabb (nekem), mint a xanax. 

Idézet tőle: Lilla1331

Szia!

Sajnos a kórházban ahol rendel a doki,minden napra be van osztva ki rendel, és ő csak hétfőn van,Lehet azért mert osztályos főorvos,meg csütörtökön máshol is rendel nem tudom.

Igazad van, rosszul írtam hogy "pasi". 11 éve keseríti meg az életemet, mikor terhes lettem ki akarta fizetni az abortuszt, de én nem akartam elvetetni a gyereket. Olyan sokáig nem voltunk együtt, belementem ha meglesz a baba odaköltözök hozzájuk, (a szüleivel él,ő meg kamionos).Csak a feltétel, hogy elismeri, hogy ő az apja a gyereknek az volt hogy szülés után odaköltözöm. Aztán úgy alakult hogy csak hétvégén voltunk ott a lányommal, mikor hazajött, hétfőn meg mentem haza a szüleimhez.De még nem volt 1 éves a kislányom mikor külön költöztünk. Az anyja mindenbe beleszólt.Azóta megy a harc, az első 1-2 évben próbáltam helyrehozni a lehetetlent,hogy mégis apa mellett nőjön fel a kislányom, de nem jött össze. Igazából magam sem tudom akkoriban éreztem e egyáltalán iránta valamit.Mikor a szemembe mondta, hogy sose szeretett akkor volt számomra vége. Szerinte senki nem bírja ki mellettem 3 hónapnál tovább. Még nem volt 4 éves a lányom mikor találkoztunk a férjemmel,most 12 a lányom.Azóta született egy kisfiam is, nemrég volt 3 éves.

Ő folyamatosan csinálja a balhékat.Szegény lányom meg hallgatja minden 2. hétvégén hogyan alázzák az anyját,a nagyszüleit,régebben a férjem is benne volt a gyűlölködésben,mostanában nem olyan sokszor szidják.

A saját nagymamája hülyének nevezte az unokáját. Idézem:" Ugyanolyan hülye vagy mint anyád", és ez még a lightosabb verzió volt.

A lányomat a saját apja a telefonba idiótának nevezte,meg hogy azért nem akarta a gyereket mert ilyen hülye nőtől mint én nem kellett neki hülyegyerek.

5 évesen pizsamában vitte el apukámtól (a férjem éjszakás volt én meg reggel voltam, ott aludt a lányom apukámnál),hogy nem tudtam róla, utána meg bejött a munkahelyemre balhézni, akkor még pénztárosként dolgoztam egy boltban, dugig volt a bolt, ott ordítozott velem,1 hétig nem tudtam beszélni a lányommal,le volt tiltva a telefonjuk, az ügyvéd szerint mivel házasok nem voltunk,csak gyámügyi végzésünk van, amiben ő beleegyezik abba hogy a gyereket én neveljem,nálam legyen elhelyezve, de mégis közös felügyelet van. Tehát a rendőrség ki volt lőve. Mentünk volna a bíróságra,de ő nem volt hajlandó, megfenyegetett ha elmerek menni akkor kicsinál idegileg stb.

De azóta is, pedig sose tiltottam el tőle a lányomat, folyamatosan,kioszt undorítóan beszél velem stb.

Pár hete majdnem megfolytotta a saját lányát,persze nyomok nélkül jött haza a gyerek. Csupán azért, mert nem fogta be a száját, és meg merte védeni anyukámat mikor szidták az anyja meg ő.

Jelenteni akartam, de közölték semmi esélyem, mert nincs bizonyítékom. Meghallgatni meghallgatják a lányomat,de mivel csak 12 éves,nem nagyon számít.

Nem vehetek fel hangfelvételt mert illegális, nem tudok bizonyítékot szerezni.

Most pszichológushoz jár a lányom,kicsit könnyebb legyen neki. Azóta érdekes módon békénhagyják. Lehet félnek mit mond a gyerek a pszichológusnak?

Szóval életemben, a férjem a második akivel úgy együtt vagyok, de az anyjával karöltve k...-nak neveznek, meg hogy a gyerek nem is tőle van stb. Idegileg tönkretesz ha rámszáll.  Pedig próbálok nyugisan élni, a lányomat is úgy elküldeni az apjához hogy érezze jól magát stb. ,nem hangolom ellenük, egyrészt ilyen korban felesleges, saját magától is látja mi a helyzet,meg csak lelki teher lenne.Épp elég hogy az apjánál kapja folyamatosan az ívet, hogy milyen szerencsétlen.

Bocsánatot kérek a hosszú írásért, még métereket írhatnék. És igen valamikor szerettem, vagyis gondolom az az érzés az lehetett nem tudom, De az utóbbi 11 néhány évben inkább a félelem vette át a helyét mindennek. Sajnos rengetegszer neki köszönhetem hogy újra a gödörben érzem magam,nem tudom lepergetni magamról a vádakat, ahogy más ember tenné.

A saját családommal kellene foglalkoznom, de sajnos ő még azt is mérgezi,bár már odáig eljutottam, hogy nem lelkizek napokig a sértésein.Pár éve már ez is sikerül.

Sokszor voltam úgy, hogy nem bírom tovább,kész vége. De nem lehet, mert azzal csak neki okoznék örömet, egyből megkapná a lányát (akit szerintem nem is szeret,legalábbis a lányom szavai ezt mutatják),és a gyerek tönkremenne teljesen. Ki kell tartanom,muszáj.

Nekem is megvan a magam története, de azért ez... nagyon durva.

Félni lehet, de ha a férjed jó társad (ezt eddig még nem tudtam kihámozni, hogy az-e), akkor annyira nem kell félni. Egy férfi alaposan meggondolja, hogy egy egyedülálló nőt bánt-e vagy egy olyat, akinek van valakije, aki a védelmére kel.

Drukkolok, hogy ebből a helyzetből ki tudj kecmeregni. És ha az exed (aki a pasi nevet sem érdemli meg) bántotta a gyereket, akkor soha többet nem engedném a közelébe sem.

(Amúgy még egy esélyt lehetne adni neki talán: van olyan, hogy a láthatást a gyámügyön bonyolítják.)

Idézet tőle: Zsolt2

Idézet tőle: Zsolt2

Pálinkát tudok főzni. Xanaxot nem.

De ha háború lesz, akkor nagyon sokan rá fognak jönni, hogy semmi bajuk azon kívül, hogy háború van, így gyógyszerre sem nagyon lesz szükség.

Nagyon fura megfogalmazás ez, hogy "rá fognak jönni, hogy semmi bajuk". Lehet, hogy egy háború idején az embernek valóban kisebb baja is annál, hogy szorong, meg depis, de ezek LÉTEZŐ problémák. Áááááááááááá, nagyon ideges lettem!!!!!!!!!!!

Lehet, hogy furcsa megfogalmazás, de nem véletlen. Sok esetben a depresszió, a szorongás, fóbiák és az többi nyavalya nem más, mint egy rossz gondolkodási séma, amitől nem tudunk szabadulni. Ez egy rendkívüli szituációban nem egyszerűen háttérbe szorul, hanem megváltozik, átalakul. És ezt nem a kisujjamból szoptam, hanem számtalan helyen, számtalan ember leírta, rögzítette már. Kutatják is, és keresik a magyarázatát, nagyon érdekes elméletek születtek, hogy miért leszenk szívósabbak, nagyobb tűrőképességűek az emberek egy-egy nagyobb, közösen megélt trauma után.

Még egy magyar tudós, Kopp Mária és csapat is végzett ebben a támában kutatást, és arra az eredményre jutottak, hogy ilyen szituációkban a lelki és lelki eredetű testi megbetegedések jóval ritkábbá válnak. Ő ezt azzal magyarázta, hogy kritikus helyzetekben az egocentrikusból a társadalom átvált szociocentrikusba és ez a szolidarítás, az egy célért való munkálkodás, a bajtársiasság védőfaktorként funkcionál.

Én kicsiben már megéltem ilyet, működött az "itt és most!" ezért számomra hiteles. De természetesen mindenki úgy gondolkodik a saját dolgairól, bajairól, ahogy óhajt. Én arra a felvetésre válaszoltam, hogy mi lenne háború és az ezzel járó gyógyszerhiány esetén.

Értem és nyilván így is van. A renegeteg lelki/pszichés probléma abból (is) fakad, hogy az emberek nagyon eltávolodtak egymástól, még a család sem feltétlenül segít. 

Szia!

Sajnos a kórházban ahol rendel a doki,minden napra be van osztva ki rendel, és ő csak hétfőn van,Lehet azért mert osztályos főorvos,meg csütörtökön máshol is rendel nem tudom.

Igazad van, rosszul írtam hogy "pasi". 11 éve keseríti meg az életemet, mikor terhes lettem ki akarta fizetni az abortuszt, de én nem akartam elvetetni a gyereket. Olyan sokáig nem voltunk együtt, belementem ha meglesz a baba odaköltözök hozzájuk, (a szüleivel él,ő meg kamionos).Csak a feltétel, hogy elismeri, hogy ő az apja a gyereknek az volt hogy szülés után odaköltözöm. Aztán úgy alakult hogy csak hétvégén voltunk ott a lányommal, mikor hazajött, hétfőn meg mentem haza a szüleimhez.De még nem volt 1 éves a kislányom mikor külön költöztünk. Az anyja mindenbe beleszólt.Azóta megy a harc, az első 1-2 évben próbáltam helyrehozni a lehetetlent,hogy mégis apa mellett nőjön fel a kislányom, de nem jött össze. Igazából magam sem tudom akkoriban éreztem e egyáltalán iránta valamit.Mikor a szemembe mondta, hogy sose szeretett akkor volt számomra vége. Szerinte senki nem bírja ki mellettem 3 hónapnál tovább. Még nem volt 4 éves a lányom mikor találkoztunk a férjemmel,most 12 a lányom.Azóta született egy kisfiam is, nemrég volt 3 éves.

Ő folyamatosan csinálja a balhékat.Szegény lányom meg hallgatja minden 2. hétvégén hogyan alázzák az anyját,a nagyszüleit,régebben a férjem is benne volt a gyűlölködésben,mostanában nem olyan sokszor szidják.

A saját nagymamája hülyének nevezte az unokáját. Idézem:" Ugyanolyan hülye vagy mint anyád", és ez még a lightosabb verzió volt.

A lányomat a saját apja a telefonba idiótának nevezte,meg hogy azért nem akarta a gyereket mert ilyen hülye nőtől mint én nem kellett neki hülyegyerek.

5 évesen pizsamában vitte el apukámtól (a férjem éjszakás volt én meg reggel voltam, ott aludt a lányom apukámnál),hogy nem tudtam róla, utána meg bejött a munkahelyemre balhézni, akkor még pénztárosként dolgoztam egy boltban, dugig volt a bolt, ott ordítozott velem,1 hétig nem tudtam beszélni a lányommal,le volt tiltva a telefonjuk, az ügyvéd szerint mivel házasok nem voltunk,csak gyámügyi végzésünk van, amiben ő beleegyezik abba hogy a gyereket én neveljem,nálam legyen elhelyezve, de mégis közös felügyelet van. Tehát a rendőrség ki volt lőve. Mentünk volna a bíróságra,de ő nem volt hajlandó, megfenyegetett ha elmerek menni akkor kicsinál idegileg stb.

De azóta is, pedig sose tiltottam el tőle a lányomat, folyamatosan,kioszt undorítóan beszél velem stb.

Pár hete majdnem megfolytotta a saját lányát,persze nyomok nélkül jött haza a gyerek. Csupán azért, mert nem fogta be a száját, és meg merte védeni anyukámat mikor szidták az anyja meg ő.

Jelenteni akartam, de közölték semmi esélyem, mert nincs bizonyítékom. Meghallgatni meghallgatják a lányomat,de mivel csak 12 éves,nem nagyon számít.

Nem vehetek fel hangfelvételt mert illegális, nem tudok bizonyítékot szerezni.

Most pszichológushoz jár a lányom,kicsit könnyebb legyen neki. Azóta érdekes módon békénhagyják. Lehet félnek mit mond a gyerek a pszichológusnak?

Szóval életemben, a férjem a második akivel úgy együtt vagyok, de az anyjával karöltve k...-nak neveznek, meg hogy a gyerek nem is tőle van stb. Idegileg tönkretesz ha rámszáll.  Pedig próbálok nyugisan élni, a lányomat is úgy elküldeni az apjához hogy érezze jól magát stb. ,nem hangolom ellenük, egyrészt ilyen korban felesleges, saját magától is látja mi a helyzet,meg csak lelki teher lenne.Épp elég hogy az apjánál kapja folyamatosan az ívet, hogy milyen szerencsétlen.

Bocsánatot kérek a hosszú írásért, még métereket írhatnék. És igen valamikor szerettem, vagyis gondolom az az érzés az lehetett nem tudom, De az utóbbi 11 néhány évben inkább a félelem vette át a helyét mindennek. Sajnos rengetegszer neki köszönhetem hogy újra a gödörben érzem magam,nem tudom lepergetni magamról a vádakat, ahogy más ember tenné.

A saját családommal kellene foglalkoznom, de sajnos ő még azt is mérgezi,bár már odáig eljutottam, hogy nem lelkizek napokig a sértésein.Pár éve már ez is sikerül.

Sokszor voltam úgy, hogy nem bírom tovább,kész vége. De nem lehet, mert azzal csak neki okoznék örömet, egyből megkapná a lányát (akit szerintem nem is szeret,legalábbis a lányom szavai ezt mutatják),és a gyerek tönkremenne teljesen. Ki kell tartanom,muszáj.

surprise Legalább nem leszek egyedül angel

Francba!Reggel vettem észre,hogy elfogyott a kwentiax-om.Helyette van ketilept prolong,de azzal tuti nem fogok aludni.Barátnőm adott olanzát,viszont nem veszem be,mert a ketit már bedobtam.Plusz hívhatom a dokit,aki persze ki lesz akadva,hogy nem tudok a prolonggal aludni.Már a leponex-en is gondolkodtam,mivel a kwentiax durva rémálmokat csinál stb.Füles,együtt virrasztunk!sad

ElőzőOldal 312 / 327Következő