Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Gyógyszer

ElőzőOldal 311 / 327Következő

Honnan tudtad? 😀 Tényleg  ám! A Yarocentől nem tudtam aludni, tegnap második este volt, hogy nem vettem be, ma le vagyok csapva, mint a villanyóra vagy taxióra? nah nem is tudom..ebből is látszik, hogy milyen lecsapott vagyok  😀  Reggel kellett volna bevennem az új gyógyszert. Bevehetem még vajon? 

Persze,vedd be!Meglátod,milyen jó lesz!smiley

Neked volt a Ketilepttel a próbálkozásod?

(Az az egy darab? )

Ha lemennél a kerületi SZTK-ba, lehet, azzal is jobban járnál, legalább ők többet rendelnek. 

Együtt kell megoldást keresnetek a férjeddel.Vannak rosszabb időszakok egy kapcsolatban,ez nem a vég.Viszont orvost keresned kellene másikat,a gyógyszerparád nagyon erős,tényleg egy szemtől nem tudod eldönteni,jó -e neked.

FÜLES????? még alszik??? 😀 😀

Parrot!

Egyszer szedtem antipszihot, de szerint az nagyon nagy adag volt kezdésnek,ezért 1 darab után abba is kellett hagynom. Nem tudom igazából, olyan jó lenne ezeket megbeszélni a dokival, de az enyémmel nem lehet. Mindig azt hiszi okoskodni akarok.  Hallod, 8 éve szerelemből házasodtam, és az utóbbi hetek alatt a szemem előtt látom ahogy megy tönkre minden.És én ezt nem akarom, de haragszom mindenkire, magam sem tudom miért. És szörnyű lehet annak aki velem él. Tényleg jobb lenne egyedül,akkor senki életét nem tenném tönkre.Még dolgozni sincs kedvem,igazából semmihez nincs. Szörnyű ilyet még csak gondolni is, de néha bánom hogy gyerekeket szültem, mert csak az életüket keserítem meg.

Avana,

A méhpempő rettentő étvágyat csinált nálam, szóval aki hízni akar annak hajrá. Nekem méreg.:)

Valaki szedte már az olwyexa nevü antidepresszánst? én 1 hónapja szedem és nem érzek tőle semmit , 225 mg os dózisban, váltsam le a dokival majd másra? de nem is vagyok depressziós ezért nem tartom szükségesnek ad szedése, anélkül is tökjól voltam

Lilla!Gondolkodtam az eseteden,s igen,nem csak magunkat kell nézni,hanem a családot is.Ha már borderként sikerült egy stabil,szeretetteljes kapcsolatot kialakítanunk,s gyerekek is vannak,nem kellene tönkrevágni a plusz feszültségekkel,veszekedésekkel.Ez a gyerekeknek sem jó!A hangulatstabilizátoron kívül is van még megoldás,ha már a gyógyszerekről beszélünk.Rengeteg gond nyomja a válladat,talán egy elnyújtott hatású antipszicho megoldást jelenthetne.

Olvastam erről valahol, hogy gyógynövényeknél nem is igen lehet vegyületre pontosan elkülöníteni, mi az, ami hat vagy mitől hat, mekkora arányban,  ezért szedjük ezeket "egyben", nem hatóanyagra.

Halolajat szedtem még(annak egyéb jó hatásokat is tulajdonítanak), a többit letudtam a vitamin-és ásványianyag komplexemmel. 

Nekem egyébként külön kellene valami stimuláló hatású(szeretném a  terhelésem növelni) és külön nyugtató(ha jár az agyam).

Szia georg77!

Ha szabad ilyet mondani/írni, irigyellek egy kicsit. Neked végre eltalálták a gyógyszereket. Nagyon örülök neki, hogy jól vagy 🙂

Nekem is kellene, valami jó gyógyszerkombó, mert az utóbbi napokban egy dühöngő, feszült idegeses hülye lettem. Attól félek már, hogy a férjem is otthagy a csudába. És még meg is érteném, fordított esetben nem tudom hogy viselném el magam..

Én szedtem méhpempőt, a legdrágábbat. Semmi hatása nem volt. 2 adag után abbahagytam. Orbáncfüvet is szedtem tavasszal, nem éreztem tőle semmit. Nyárra abbhagytam, mert fényérzékenységet okoz. A bioboltban ahol vettem figyelmeztettek, hogy napi 2 kapszulánál többet ne vegyek be, mert álmosít, gépjármű vezetése nem ajánlott mellette. 4-t szedtem, nem hatott semmit.

Nem hiszek ezekben.

méhpempő hogyan hat rád? 🙂

Még miket szedsz és mire? A táplálékiegészítős, vitaminos, étkezéses gyógymódok mindig érdekeltek. 🙂

Most csak egy testépítős vitamint szedek, aztán ennyi. 🙂

Most semennyit. 🙂

Köszönöm a válaszaitokat! 🙂yessmiley

Gyógynövények nekem bejöttek. Orbáncfű nagyon jót tesz ha mélyen vagyok, de AD mellé szigorúan tilos!!!

Próbáld ki a házi mézet. De az igazi jó büdös házimézet ne azt a műanyag macis szart. Napi 3x1 nagy kanállal. + Méhpempő. Méhészektől tudsz szerezni.

Ez a három dolog csodákra képes.

Vannak jó cuccok memóriazavarra és hangulatingadozásra is de azok téged nem érintenek gondolom és AD mellé azokat sem ajánlanám mert felerősítik a hatását és nem tudsz aludni vagy semlegesítik egymást.

Szóval vagy egyik vagy másik szerintem. A többségnek ezért nem jött be semmi. Nekem gyógyszer nélkül hatnak.

Idézet tőle: Málna

Idézet tőle: Füles

Megtudnátok mondani,  milyen vitaminok vagy étrendkiegészítők javasoltak AD mellé, vagy eleve az olyan problémákra jó ha szedi az ember?. MgB6 ; Omega3 ; 6; 9 Millgamma vagy B komplex; Folsav; C vitamin ..szóval ilyesmikre gondolok

Nekem semmilyen vitamin eddig nem használt. Szedtem b-t, c-t, d-t (szintet is mértek és annak megfelelően adagolva), halolajat. No de neked hátha valami jó lesz!

Nálam sem használt semmi, a fentieken felül szedtem még gingko bilobát, az sem. Jó kis pénzkidobás volt. 

Haverom szed még a vitaminok mellé magnéziumot, calciumot is, neki meggyőződése, hogy jó. 
Engem mindig nyúztak a B-vitaminokkal, én sem éreztem hatását, pedig állítólag jó az idegeknek.

Megtudnátok mondani,  milyen vitaminok vagy étrendkiegészítők javasoltak AD mellé, vagy eleve az olyan problémákra jó ha szedi az ember?. MgB6 ; Omega3 ; 6; 9 Millgamma vagy B komplex; Folsav; C vitamin ..szóval ilyesmikre gondolok

Off. Nálam ma nagyon nehezen működik a Búra . Többször Error is volt, ki is írta, hogy nem működik most, próbáljam később..Más minden működött közben. Nálatok?

Nekem semmilyen vitamin eddig nem használt. Szedtem b-t, c-t, d-t (szintet is mértek és annak megfelelően adagolva), halolajat. No de neked hátha valami jó lesz!

Az ilyen problémákra főleg a B-vitaminok jók, de válassz ki egyfélét, és azt szedd. A C-vitamin mindig jó. Az omega-akárhányra már nem merem mondani, azt valami orvossal konzultáld meg.

Nálam napok óta lassú a búra.

Off. Nálam ma nagyon nehezen működik a Búra . Többször Error is volt, ki is írta, hogy nem működik most, próbáljam később..Más minden működött közben. Nálatok?

Idézet tőle: Málna

Idézet tőle: The Likvidator

Idézet tőle: kharzak

sziasztok! szerintetek xanax ra szabad bevenni rivót? a xanaxot rendszeresen szedem a rivotrilt meg egy haveromtól kaptam és csak pár alkalommal venném be

hülye vagy fiam,ülj le,egyes

Nem annyira hülye (és különben se hülyézzük egymást), hallottam már arról, hogy dokik felírják mindkettőt (ugyanannak az embernek). 

Azt nem írta ,hogy a haverja doki lenne.

mosmáeléglegyen!!!!!!!!!!! 😀

Bocs,kicsit beindultam gyógyszer témában.Valszeg prolong forma lesz a számomra a legmegfelelőbb.Mert ugye idegbeteg vagyok,bár évek óta magamban dühöngök,de ez nem tesz jót a szívemnek sem.Dobálni a rivot vagy a xanax-ot nem szerencsés.Olyan antidepivel viszont még nem találkoztam,ami ezt ellensúlyozná.Aki viszont nyugodt természetű alapból,hát őt minek nyugtatni pluszban.Ha nehezen alszik,kwentike jóbarát.A problémák akkor jönnek,ha egy pörgetősebb antidepivel próbálnak kiszedni a pácból,s emiatt este nem fogsz tudni aludni.Először adnak xanax-ot,majd altató,aztán antipszicho.S mire észbekaptál,már le sem tudod tenni.

S most mit szedsz?Melyiket?Hány mg-ost?

Mindkettőt próbáltam.

A Seroquellel, de becézhetjük prolognak is, kb 2 óra az elálmosodási idő, a simával fél. Előbbivel futni is tudtam menni...

felkelni ugyanolyan nehéz  volt mindkettővel, 10 óra alvás lett volna ok nekem, dehát úgy se könnyű...

Én is arra ,,gyanakszom,,hogy Avana nem a prolong-ot szedi,hanem a simát.

Ja,bocs,írtad már!Na,hál isten egy elégedett ember!Te is sportolsz,nem?

Idézet tőle: Avana

9 körül ha beveszed, 11-re kidőlsz, de ez is alakul, igaz, nekem nem volt édes-kellemes a kelés...se a délelőtt egy része...

Ez a keti prolong? Én a sima 100-ast beveszem este 10-kor, 1/2 11-kor kiesik a könyv a kezemből. Reggel 7-re viszont simán megyek edzeni.

Ha még nem írtam volna:  laughwinkyescheekydevil

Reggel: 10 mg Cipralex, 0.5 mg Xanax

Délben: 0.5 mg Xanax

Este: 20 mg Brintellix, 50 mg Ketilept Prolong, 1 mg Xanax

a leges leges leges leges leges leges legjobb kombinációt találta el a Doki!!!! Smile na jó lehet néha 100 mg Ketilept Prolong is.

Akkor te sem a sima kwentit szeded már?

Idézet tőle: parrot

Avana!A ketilept prolongról beszélsz?Mennyit szedtél belőle?Hány mg-ost?

Én 2X 50mg-os ketilept prolongot veszek be este. Hiába veszed be korábban akkor kb. 1 hétig álmosítani fog napközben is. Én is idegenkedtem tőle , de a doki azt mondta , hogy azt egy hetet bírjam ki és jó lesz. úgy is lett.... 😀cheekyyes

Hűha! ez komoly! jól kifárasztod magad..vagy csak próbálod cool / én pingpongozom 🙂 épp az én idegeimnek való devillaughsmiley /

laughlaughlaughNa tessék meg má' . Mi a baj velem? Olyan "cselesen' nem válaszoltam pedig, hogy azt észre sem vehetted laughwinkdevil

Spinning,heti 3-szor,hot iron heti egy.Te mit sportolsz?Jól elvan mindenki itt a gyógyszer topikban.smiley

Avana!A ketilept prolongról beszélsz?Mennyit szedtél belőle?Hány mg-ost?

Fülessel komoly gondok vannak... nem csak a nemalvás 😀

Nah, erre kíváncsi leszek, majd meséld el légyszi, hogy ment vele együtt! / Milyen edzésre jársz? ha nem titok itt ..ha az, semmi gond! 

Kár,hogy nem akarod elárulni a gyógyszert,amit most kaptál....Naaaaaa,légysziiii!

9 körül ha beveszed, 11-re kidőlsz, de ez is alakul, igaz, nekem nem volt édes-kellemes a kelés...se a délelőtt egy része...

Este 6-kor.Semmi durva,amúgy az 50 mg-ost,szépen lecsendesített,pozitív értelemben.Pár nap múlva többet tudok mondani,este lesz az érdekes,mert 7- kor edzés,s megint 6- kor veszem majd be.

Csupa jó hír! smileyyes

Mikor vetted be tegnap?

És milyen gyógyszert kaptál? mi a neve?

Jó reggelt mindenkinek!Aludtam a ketilept prolong-tól,s nem volt a hűtőnek nekimegyek roham.Reggel kába voltam,de a hatását érzem,afféle kellemes feszültségoldó.Csak valszeg korábban kell bevennem,s persze kérdéses,fog -e az altató hatás később is működni.

Jah, Neked értelmezhetetlen, mert nem követtél laughcheeky

A Yarocent abbahagytam, mert ödémás lett a szemem. Ma voltam az orvosnál, írt fel mást, amit holnap kezdek szedni. De mellé mondta, hogy szedjem rendszeresen a xanaxot. 

Miért? szerinted ezek a gyógyszerek mellett nem fogok majd tudni sportolni??? mindjárt bánatomban leugrom a ..a  küszöbről  indecisionfrown

Mit csinálhat az ember, ha sajnos ilyen baja is van, de nem akarja abbahagyni a sportját? 

Miért nem vetted be a Yarocent tegnap este? Hova kell elverned magad? Miért veszel be napközben Xanaxot ha sportolni akarsz? Ezek értelmezhetelen mondatok.

laughlaughNah, azt egy szóval sem mondtam, hogy egyszerű eset lennék laughdevil Nem szeretnék gyógyszert szedni, de ha már kell, akkor a lehető legkevesebbet szeretném. Most is pl érdekes, tegnap este már nem vettem be a Yarocent, ma egy 0.25-ös xanaxot vettem be eddig, olyan álmos bágyadt vagyok most, de épp annyira, hogy az alváshoz nem elég, a sportoláshoz meg sok.Pedig ma már, hogy alig látszik az ödéma, el kell vernem magam oda. Elverni, írom, amikor az egyik kedvenc tevékenységem, amikor "normálisan" vagyok :-O 

Köszi, de jó lenne már! 🙂

Kérdeztem tőle, milyen mellékhatások meddig tűrhetők. mert, mondtam neki, ha azt mondja, hogy két hétig öklendezek , szédülök és erősebb lesz a szorongásom azt még el kell viselnem, akkor én elviselem a távolabbi célért. Azt mondja, hogy enyhe hányinger, szédülés rosszabb közérzet, olyan 4 napig még lehet, de több nem fér bele. / Ehhez képest a szomszédasszonyomról írtam, akit megfenyített ha még egyet abbahagy, vagy panaszkodik a rosszullétére, ne is menjen többet...és írtam, neki 5 hétig tartott, az ügyeletre járós nagyon rosszullét.. és egyszercsak jól lett és úgy maradt 😀 De jó neki 🙂

Erről nagyon sok ellentmondó dolgot hallok (ti. hogy hány napig tart a mellékhatás). Én is nagyon gyógyszerellenes voltam. Amikor végre beszedtem a cipralexet (az volt az első AD-m), akkor először abba kellett hagynom, mert azt hittem, hogy minden bajom van tőle, pedig nem. 🙂 Aztán kábé 2 évvel később megint nekiduráltam magam. Hányingerem volt tőle (nagyon enyhe) és fura ételeket kívánatam (bébiétel, egészen speciális édesség). Ez elég sokáig tartott, kábé 4 hétig. De aztán elmúlt. 

Kívánom, hogy bírd az új szert. 

Amúgy szerintem minden AD-nek más a mellékhatása, ez nekem új, hogy valaki kábé ugyanúgy reagáljon mindre. A cipralexet leírtam, a többi AD-nél nem is volt semmi mellékhatás. A negyedik AD a remeron, az a negyedik napon kicsit "bekattantott", de csak pár órára. 

Igen, valahol ez a kérdés, hogy biztosan megéri ez az egész ilyen formában?

ElőzőOldal 311 / 327Következő