Gyógyszer
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.01.19., 19:58Szia!
Sajnos én 10 hónap alatt 30 kg-ot híztam tőle (abból azóta 15 lement), és csak le kellett cserélni... Pedig különben nekem jó lett volna.
Szia!
Sajnos én 10 hónap alatt 30 kg-ot híztam tőle (abból azóta 15 lement), és csak le kellett cserélni... Pedig különben nekem jó lett volna.
Idézet tőle: András1979 ekkor: 2018.01.19., 19:49Idézet tőle: nestea_zeroSziasztok!
Olanzapinnal kinek mi a tapasztalata? Én nagyon hízom tőle, és állandóan alszom. Mit tehetnék? 25 éves vagyok. Mielőtt elkezdtem szedni, 60 kg voltam a 167 cm-hez. Jelenleg vagyok 80-81 kg. Nagyon zavar.
Nekem olyan erős suicid gondolataim lettek az olanzapintól, hogy nagyon hamar leállítottak róla. Így végül nem derült ki, hogy hízlal-e vagy sem.
Idézet tőle: nestea_zeroSziasztok!
Olanzapinnal kinek mi a tapasztalata? Én nagyon hízom tőle, és állandóan alszom. Mit tehetnék? 25 éves vagyok. Mielőtt elkezdtem szedni, 60 kg voltam a 167 cm-hez. Jelenleg vagyok 80-81 kg. Nagyon zavar.
Nekem olyan erős suicid gondolataim lettek az olanzapintól, hogy nagyon hamar leállítottak róla. Így végül nem derült ki, hogy hízlal-e vagy sem.
Idézet tőle: nestea_zero ekkor: 2018.01.19., 19:00Sziasztok!
Sziasztok!
Idézet tőle: András1979 ekkor: 2018.01.19., 18:16Idézet tőle: debut12Idézet tőle: András1979Nekem is azt mondták, hogy pörget kicsit. Engem feszültté tett az elején, pláne a 200 mg. De ez elmúlt mióta 150-et szedek.
És mit szedsz mellé?
Most Valdoxan-t és Cipralex-et. Évekkel ezelőtt Seroquel-t és Cipralex-et szedtem mellette, amikor feszültté tett.
Idézet tőle: debut12Idézet tőle: András1979Nekem is azt mondták, hogy pörget kicsit. Engem feszültté tett az elején, pláne a 200 mg. De ez elmúlt mióta 150-et szedek.
És mit szedsz mellé?
Most Valdoxan-t és Cipralex-et. Évekkel ezelőtt Seroquel-t és Cipralex-et szedtem mellette, amikor feszültté tett.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.01.19., 17:58Idézet tőle: András1979Idézet tőle: alabamaJó sztori. 🙂
Tudtommal a lamolep kicsit emeli a hangulatot, "pörget". Te nem így tudod?
Nekem is azt mondták, hogy pörget kicsit. Engem feszültté tett az elején, pláne a 200 mg. De ez elmúlt mióta 150-et szedek.
És mit szedsz mellé?
Idézet tőle: András1979Idézet tőle: alabamaJó sztori. 🙂
Nekem is azt mondták, hogy pörget kicsit. Engem feszültté tett az elején, pláne a 200 mg. De ez elmúlt mióta 150-et szedek.
És mit szedsz mellé?
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.01.19., 17:57Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: debut12Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: debut12Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: debut12A jelen lévők közül szedett valaki lamolepet? A dokim kitalálta, hogy bipol vagyok és valahogy nem tudom kiverni a fejéből, ezért engedtem neki, és hagytam, hogy felírja. Már 200mg-ot dobálok, de az egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy legalább nem hullik a hajam, mint ahogy sok fázisprofilaktikumra mondják. A hatása egy 10es skálán inkább áll közelebb a 0-hoz, mint az 1-hez. Bár lehet tényleg bipol vagyok, mert ingadozik a hangulatom a kicsit xar és a nagyon xar között.
Egy kicsit más kérdés, nektek ez a sok dilibogyó nem okoz olyan tünetet, hogy vmit nem tudtok kiverni a fejetekből. Nekem az jön, jogy reggel random beugrik egy több éve hallott zene, és egész nap azt dúdolom, még fogmosás közben is. Néha olyan zene ugrik be amivel nem az a baj, hogy nem szeretem, hanem kifejezetten utálom. Na azt nagyon nem csípem, olyankor képletesen inkább felkötném magam, de nem tudok a dallamtól megszabadulni. A bupropiolt erőltetem tianeptinnel + kísérőnek lamolep. Asszem ideje váltanom másokra.
Az abilify és a lamolep kicsinált, 2-3 napig bírtam őket. Pedig nem volt sem akatízia, sem kiütés.
Sztem az Abilify-t nem bírtad, 1 hónap erejéig és is szedtem belőle 5mg-ot, de non-stop vert a víz, és ha bejött egy front, egyszerűen olyan idegbeteg lettem, hogy nem bírtam a seggemen megülni, és egy nyamvadt e-mailt se tudtam megírni, és még magamhoz képest is keveset beszéltem olyankor.
Igen, igazad lehet, emlékeim szerint az abilify volt iszonyat durva. A lamolep csak simán tovább pörgetett... Haha.
A Lamolep pörget? Ez nekem új.
Délután bedobtam 100mg-ot, és úgy befáraddtam tőle, hogy nyitott szemmel horkoltam, a mocsok kollégáim meg betettek egy jó kis chill mixet, azt hittem a végére lefejelem a billentyűzetet. Tuti annak a hatása volt, mert előtte semmi bajom nem volt, és még csak az se, hogy előtte jól bekajáltam és elkapott a kaja kóma.Jó sztori. 🙂
Az egy dolog, hogy mit tudok, és egy másik, hogy mit tapasztalok. Reggel tuti nem vennék be 200mg-ot.
Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: debut12Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: debut12Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: debut12A jelen lévők közül szedett valaki lamolepet? A dokim kitalálta, hogy bipol vagyok és valahogy nem tudom kiverni a fejéből, ezért engedtem neki, és hagytam, hogy felírja. Már 200mg-ot dobálok, de az egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy legalább nem hullik a hajam, mint ahogy sok fázisprofilaktikumra mondják. A hatása egy 10es skálán inkább áll közelebb a 0-hoz, mint az 1-hez. Bár lehet tényleg bipol vagyok, mert ingadozik a hangulatom a kicsit xar és a nagyon xar között.
Egy kicsit más kérdés, nektek ez a sok dilibogyó nem okoz olyan tünetet, hogy vmit nem tudtok kiverni a fejetekből. Nekem az jön, jogy reggel random beugrik egy több éve hallott zene, és egész nap azt dúdolom, még fogmosás közben is. Néha olyan zene ugrik be amivel nem az a baj, hogy nem szeretem, hanem kifejezetten utálom. Na azt nagyon nem csípem, olyankor képletesen inkább felkötném magam, de nem tudok a dallamtól megszabadulni. A bupropiolt erőltetem tianeptinnel + kísérőnek lamolep. Asszem ideje váltanom másokra.
Az abilify és a lamolep kicsinált, 2-3 napig bírtam őket. Pedig nem volt sem akatízia, sem kiütés.
Sztem az Abilify-t nem bírtad, 1 hónap erejéig és is szedtem belőle 5mg-ot, de non-stop vert a víz, és ha bejött egy front, egyszerűen olyan idegbeteg lettem, hogy nem bírtam a seggemen megülni, és egy nyamvadt e-mailt se tudtam megírni, és még magamhoz képest is keveset beszéltem olyankor.
Igen, igazad lehet, emlékeim szerint az abilify volt iszonyat durva. A lamolep csak simán tovább pörgetett... Haha.
Délután bedobtam 100mg-ot, és úgy befáraddtam tőle, hogy nyitott szemmel horkoltam, a mocsok kollégáim meg betettek egy jó kis chill mixet, azt hittem a végére lefejelem a billentyűzetet. Tuti annak a hatása volt, mert előtte semmi bajom nem volt, és még csak az se, hogy előtte jól bekajáltam és elkapott a kaja kóma.Jó sztori. 🙂
Az egy dolog, hogy mit tudok, és egy másik, hogy mit tapasztalok. Reggel tuti nem vennék be 200mg-ot.
Idézet tőle: András1979 ekkor: 2018.01.19., 17:27Idézet tőle: alabamaJó sztori. 🙂
Idézet tőle: alabamaJó sztori. 🙂
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.01.19., 16:33Idézet tőle: debut12Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: debut12Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: debut12A jelen lévők közül szedett valaki lamolepet? A dokim kitalálta, hogy bipol vagyok és valahogy nem tudom kiverni a fejéből, ezért engedtem neki, és hagytam, hogy felírja. Már 200mg-ot dobálok, de az egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy legalább nem hullik a hajam, mint ahogy sok fázisprofilaktikumra mondják. A hatása egy 10es skálán inkább áll közelebb a 0-hoz, mint az 1-hez. Bár lehet tényleg bipol vagyok, mert ingadozik a hangulatom a kicsit xar és a nagyon xar között.
Idézet tőle: debut12Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: debut12Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: debut12A jelen lévők közül szedett valaki lamolepet? A dokim kitalálta, hogy bipol vagyok és valahogy nem tudom kiverni a fejéből, ezért engedtem neki, és hagytam, hogy felírja. Már 200mg-ot dobálok, de az egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy legalább nem hullik a hajam, mint ahogy sok fázisprofilaktikumra mondják. A hatása egy 10es skálán inkább áll közelebb a 0-hoz, mint az 1-hez. Bár lehet tényleg bipol vagyok, mert ingadozik a hangulatom a kicsit xar és a nagyon xar között.
Délután bedobtam 100mg-ot, és úgy befáraddtam tőle, hogy nyitott szemmel horkoltam, a mocsok kollégáim meg betettek egy jó kis chill mixet, azt hittem a végére lefejelem a billentyűzetet. Tuti annak a hatása volt, mert előtte semmi bajom nem volt, és még csak az se, hogy előtte jól bekajáltam és elkapott a kaja kóma.
Jó sztori. 🙂
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.01.19., 16:16Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: debut12Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: debut12A jelen lévők közül szedett valaki lamolepet? A dokim kitalálta, hogy bipol vagyok és valahogy nem tudom kiverni a fejéből, ezért engedtem neki, és hagytam, hogy felírja. Már 200mg-ot dobálok, de az egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy legalább nem hullik a hajam, mint ahogy sok fázisprofilaktikumra mondják. A hatása egy 10es skálán inkább áll közelebb a 0-hoz, mint az 1-hez. Bár lehet tényleg bipol vagyok, mert ingadozik a hangulatom a kicsit xar és a nagyon xar között.
Az Amolep pörget? Ez nekem új.
Délután bedobtam 100mg-ot, és úgy befáraddtam tőle, hogy nyitott szemmel horkoltam, a mocsok kollégáim meg betettek egy jó kis chill mixet, azt hittem a végére lefejelem a billentyűzetet. Tuti annak ahatása volt, mert előtte semmi bajom nem volt, és még csak az se, hogy előtte jól bekajáltam és elkapott a kaja kóma.
Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: debut12Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: debut12A jelen lévők közül szedett valaki lamolepet? A dokim kitalálta, hogy bipol vagyok és valahogy nem tudom kiverni a fejéből, ezért engedtem neki, és hagytam, hogy felírja. Már 200mg-ot dobálok, de az egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy legalább nem hullik a hajam, mint ahogy sok fázisprofilaktikumra mondják. A hatása egy 10es skálán inkább áll közelebb a 0-hoz, mint az 1-hez. Bár lehet tényleg bipol vagyok, mert ingadozik a hangulatom a kicsit xar és a nagyon xar között.
Az Amolep pörget? Ez nekem új.
Délután bedobtam 100mg-ot, és úgy befáraddtam tőle, hogy nyitott szemmel horkoltam, a mocsok kollégáim meg betettek egy jó kis chill mixet, azt hittem a végére lefejelem a billentyűzetet. Tuti annak ahatása volt, mert előtte semmi bajom nem volt, és még csak az se, hogy előtte jól bekajáltam és elkapott a kaja kóma.
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.01.19., 15:34Idézet tőle: debut12Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: debut12A jelen lévők közül szedett valaki lamolepet? A dokim kitalálta, hogy bipol vagyok és valahogy nem tudom kiverni a fejéből, ezért engedtem neki, és hagytam, hogy felírja. Már 200mg-ot dobálok, de az egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy legalább nem hullik a hajam, mint ahogy sok fázisprofilaktikumra mondják. A hatása egy 10es skálán inkább áll közelebb a 0-hoz, mint az 1-hez. Bár lehet tényleg bipol vagyok, mert ingadozik a hangulatom a kicsit xar és a nagyon xar között.
Idézet tőle: debut12Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: debut12A jelen lévők közül szedett valaki lamolepet? A dokim kitalálta, hogy bipol vagyok és valahogy nem tudom kiverni a fejéből, ezért engedtem neki, és hagytam, hogy felírja. Már 200mg-ot dobálok, de az egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy legalább nem hullik a hajam, mint ahogy sok fázisprofilaktikumra mondják. A hatása egy 10es skálán inkább áll közelebb a 0-hoz, mint az 1-hez. Bár lehet tényleg bipol vagyok, mert ingadozik a hangulatom a kicsit xar és a nagyon xar között.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.01.19., 15:03Idézet tőle: Lilla1331Szia!
Én csak azt írtam le,nekem hogy írta a doki. Neked nem mondta,hogyan kell szedni? Nem tudom mióta szeded, de ha jól tudom kell egy kis idő míg érzed a hatását. Azt állította még annó a dokim, hogy ez az egyik legjobb készítmény, és hogy nincs mellékhatása stb. Mondjuk igaz is volt addig, amíg túl nem "adagolta" nekem, vagyis nem emelt dózist. Az már sok volt a szervezetemnek. Meg úgy tudom, ennél a gyógyszernél, lépcsőzetesen kell felépíteni a végleges adagot, az elején 50mg pár napig,aztán 100mg pár napig és így tovább.
Szia!
Kb 1.5 hónapja szedem, fokozatosan emeltem, 5-6naponta 25mg-al, kb 2 hete szedem a 200mg-ot 4 részre bontva.
Idézet tőle: Lilla1331Szia!
Én csak azt írtam le,nekem hogy írta a doki. Neked nem mondta,hogyan kell szedni? Nem tudom mióta szeded, de ha jól tudom kell egy kis idő míg érzed a hatását. Azt állította még annó a dokim, hogy ez az egyik legjobb készítmény, és hogy nincs mellékhatása stb. Mondjuk igaz is volt addig, amíg túl nem "adagolta" nekem, vagyis nem emelt dózist. Az már sok volt a szervezetemnek. Meg úgy tudom, ennél a gyógyszernél, lépcsőzetesen kell felépíteni a végleges adagot, az elején 50mg pár napig,aztán 100mg pár napig és így tovább.
Szia!
Kb 1.5 hónapja szedem, fokozatosan emeltem, 5-6naponta 25mg-al, kb 2 hete szedem a 200mg-ot 4 részre bontva.
Idézet tőle: Lilla1331 ekkor: 2018.01.19., 13:28Szia!
Szia!
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.01.19., 12:56Idézet tőle: Lilla1331Hát nem tudom,nekem egyszerre kellett beszedni a 200 mg-ot.
Amelyik gyógyszertől hullott hajam, miután abbahagytam helyreállt a helyzet. Igaz vettem Bánfi sampont és balzsamot,nekem nagyon bevállt hajhullásra. Van belőle hajszesz is. Meg hát a D vitamin is segít sokat.
Az írásodon felbuzdúlva az előbb bedobtam 100mg-ot, izgatottan várom a hatást, bár úgy is tudom, hogy nem lesz semmi, de azért hátha.
Holnap kipróbálom az egyszerre 200mg-ot.
Idézet tőle: Lilla1331Hát nem tudom,nekem egyszerre kellett beszedni a 200 mg-ot.
Amelyik gyógyszertől hullott hajam, miután abbahagytam helyreállt a helyzet. Igaz vettem Bánfi sampont és balzsamot,nekem nagyon bevállt hajhullásra. Van belőle hajszesz is. Meg hát a D vitamin is segít sokat.
Az írásodon felbuzdúlva az előbb bedobtam 100mg-ot, izgatottan várom a hatást, bár úgy is tudom, hogy nem lesz semmi, de azért hátha.
Holnap kipróbálom az egyszerre 200mg-ot.
Idézet tőle: Lilla1331 ekkor: 2018.01.19., 09:05Hát nem tudom,nekem egyszerre kellett beszedni a 200 mg-ot.
Hát nem tudom,nekem egyszerre kellett beszedni a 200 mg-ot.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.01.19., 08:53Idézet tőle: Lilla1331Én is szedtem a Lamolepet,reggel 200mg-ot, akkor kezdett el használni mikor átálltam az esti szedésről a reggelire. Nekem nagyon bevállt szorongásra,nagyon jó volt. Viszont mikor a doki megtudta,hogy cseréltem a szedést,azt mondta este is fontos,ezért reggel és este kellett 200 mg-ot szednem, sajnosez már sok volt, nagyon szédültem tőle,hiába voltam nyugodt. Aztán kiütéseim is lettek a nagy mennyiségtől,így le kellett tennem. Sajnálom, mert nekem használt. Utána a Convulexet adták, az is jó lett volna, de attól meg a hajam hullott.
Lehet az a baj, hogy 4 részre bontom, így kb 3 óránként veszek be 50mg-ot. Lehet kipróbálom az egyszerre 200mg-ot.
Nekem az ilyen hajhullatós gyogyik tuti nem jönnének be, mert örülök, hogy 37 évesen még van amennyi van, de ahhoz ragaszkodok.
Egyébként utána újra kinő? Mert erről sehol nem találtam infót. Azért nem mindegy, hogy átmenetileg szuperritkított lesz, vagy pedig örökre pápá.
Idézet tőle: Lilla1331Én is szedtem a Lamolepet,reggel 200mg-ot, akkor kezdett el használni mikor átálltam az esti szedésről a reggelire. Nekem nagyon bevállt szorongásra,nagyon jó volt. Viszont mikor a doki megtudta,hogy cseréltem a szedést,azt mondta este is fontos,ezért reggel és este kellett 200 mg-ot szednem, sajnosez már sok volt, nagyon szédültem tőle,hiába voltam nyugodt. Aztán kiütéseim is lettek a nagy mennyiségtől,így le kellett tennem. Sajnálom, mert nekem használt. Utána a Convulexet adták, az is jó lett volna, de attól meg a hajam hullott.
Lehet az a baj, hogy 4 részre bontom, így kb 3 óránként veszek be 50mg-ot. Lehet kipróbálom az egyszerre 200mg-ot.
Nekem az ilyen hajhullatós gyogyik tuti nem jönnének be, mert örülök, hogy 37 évesen még van amennyi van, de ahhoz ragaszkodok.
Egyébként utána újra kinő? Mert erről sehol nem találtam infót. Azért nem mindegy, hogy átmenetileg szuperritkított lesz, vagy pedig örökre pápá.
Idézet tőle: Lilla1331 ekkor: 2018.01.19., 08:48Én is szedtem a Lamolepet,reggel 200mg-ot, akkor kezdett el használni mikor átálltam az esti szedésről a reggelire. Nekem nagyon bevállt szorongásra,nagyon jó volt. Viszont mikor a doki megtudta,hogy cseréltem a szedést,azt mondta este is fontos,ezért reggel és este kellett 200 mg-ot szednem, sajnosez már sok volt, nagyon szédültem tőle,hiába voltam nyugodt. Aztán kiütéseim is lettek a nagy mennyiségtől,így le kellett tennem. Sajnálom, mert nekem használt. Utána a Convulexet adták, az is jó lett volna, de attól meg a hajam hullott.
Én is szedtem a Lamolepet,reggel 200mg-ot, akkor kezdett el használni mikor átálltam az esti szedésről a reggelire. Nekem nagyon bevállt szorongásra,nagyon jó volt. Viszont mikor a doki megtudta,hogy cseréltem a szedést,azt mondta este is fontos,ezért reggel és este kellett 200 mg-ot szednem, sajnosez már sok volt, nagyon szédültem tőle,hiába voltam nyugodt. Aztán kiütéseim is lettek a nagy mennyiségtől,így le kellett tennem. Sajnálom, mert nekem használt. Utána a Convulexet adták, az is jó lett volna, de attól meg a hajam hullott.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.01.19., 07:11Egy -két nőt nem feltétlen tudsz a farkaddal boldoggá tenni. A nők lasssan hevülnek és nagyon oda kell figyelni mire van szükségük éppen olyankor nyilnak és adják magukat akkor vagy jó úton van nyelved van újjad lehet szerezni vibrációs eszközt és hidd el ha valóban a NŐT akarod boldoggá tenni és Nm mindenáron magad akkor sehol nem kell szégyenkezned.
Bár a ami pasik azt várják hogy szopatják egy kicsit a nőt adnak két csókot csavarintják csókolják a melbimbót vagy markolásszák ez kb legyen 10 perc aztán dúrr bele a nőbe csórikám meg még szinte fel sem izgult mit tehet egy nő vagy a képedbe mondja hogy ez jó szar volt vagy eljátsza neked hogy nagyon jó volt hogy meg ne sérüljön a férfiak drága kis lelke és főleg ő nehogy frigid pcsának tünjön.Ráadásul a nők 85% inkább csiklói orgazmusa van és nem hüvelyi persze a kettőt stimulálva egyszerre bejöhet mindkettő
A szex adás nem elvevés
A szexben lehet szavakkal kommunikálni és a testbeszédet figyelve megérteni mi történik. A pornónak semmi köze a szexhez.
Egy -két nőt nem feltétlen tudsz a farkaddal boldoggá tenni. A nők lasssan hevülnek és nagyon oda kell figyelni mire van szükségük éppen olyankor nyilnak és adják magukat akkor vagy jó úton van nyelved van újjad lehet szerezni vibrációs eszközt és hidd el ha valóban a NŐT akarod boldoggá tenni és Nm mindenáron magad akkor sehol nem kell szégyenkezned.
Bár a ami pasik azt várják hogy szopatják egy kicsit a nőt adnak két csókot csavarintják csókolják a melbimbót vagy markolásszák ez kb legyen 10 perc aztán dúrr bele a nőbe csórikám meg még szinte fel sem izgult mit tehet egy nő vagy a képedbe mondja hogy ez jó szar volt vagy eljátsza neked hogy nagyon jó volt hogy meg ne sérüljön a férfiak drága kis lelke és főleg ő nehogy frigid pcsának tünjön.Ráadásul a nők 85% inkább csiklói orgazmusa van és nem hüvelyi persze a kettőt stimulálva egyszerre bejöhet mindkettő
A szex adás nem elvevés
A szexben lehet szavakkal kommunikálni és a testbeszédet figyelve megérteni mi történik. A pornónak semmi köze a szexhez.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.01.19., 04:45Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: debut12A jelen lévők közül szedett valaki lamolepet? A dokim kitalálta, hogy bipol vagyok és valahogy nem tudom kiverni a fejéből, ezért engedtem neki, és hagytam, hogy felírja. Már 200mg-ot dobálok, de az egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy legalább nem hullik a hajam, mint ahogy sok fázisprofilaktikumra mondják. A hatása egy 10es skálán inkább áll közelebb a 0-hoz, mint az 1-hez. Bár lehet tényleg bipol vagyok, mert ingadozik a hangulatom a kicsit xar és a nagyon xar között.
Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: debut12A jelen lévők közül szedett valaki lamolepet? A dokim kitalálta, hogy bipol vagyok és valahogy nem tudom kiverni a fejéből, ezért engedtem neki, és hagytam, hogy felírja. Már 200mg-ot dobálok, de az egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy legalább nem hullik a hajam, mint ahogy sok fázisprofilaktikumra mondják. A hatása egy 10es skálán inkább áll közelebb a 0-hoz, mint az 1-hez. Bár lehet tényleg bipol vagyok, mert ingadozik a hangulatom a kicsit xar és a nagyon xar között.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.01.19., 04:39Idézet tőle: wannabesomebodyRáadásul ha nehezen megy is, az probléma.Ha lemegyek egy diszkóba és a buliból elviszek 2 csajt magammal haza és nehezen megy és nem tudom boldoggá tenni őket, akkor híre megy a diszkóban, aztán égni fogok mint a Reichstag 😀 Kereshetek másik helyet.
Figyu töki. Én évék óta nem tudok párkapcsolatot kialakítani, mert egyszerűen nem megy a beszéd, és emiatt társaságkerülő lettem, ezért is kezdtem el újra szedni ezeket a patkánymérgeket. Hajlandó vagyok bármit beszedni, hogy ezen változtatni tudjak. Én nem hogy random 2 csajt nem tudok hazahozni, hanem egyet sem, és nem csak egy döngetés erejéig. Tehát ha nem haragszol most k. ra nem tudlak sajnálni.
Idézet tőle: wannabesomebodyRáadásul ha nehezen megy is, az probléma.Ha lemegyek egy diszkóba és a buliból elviszek 2 csajt magammal haza és nehezen megy és nem tudom boldoggá tenni őket, akkor híre megy a diszkóban, aztán égni fogok mint a Reichstag 😀 Kereshetek másik helyet.
Figyu töki. Én évék óta nem tudok párkapcsolatot kialakítani, mert egyszerűen nem megy a beszéd, és emiatt társaságkerülő lettem, ezért is kezdtem el újra szedni ezeket a patkánymérgeket. Hajlandó vagyok bármit beszedni, hogy ezen változtatni tudjak. Én nem hogy random 2 csajt nem tudok hazahozni, hanem egyet sem, és nem csak egy döngetés erejéig. Tehát ha nem haragszol most k. ra nem tudlak sajnálni.
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.01.18., 21:36Idézet tőle: debut12A jelen lévők közül szedett valaki lamolepet? A dokim kitalálta, hogy bipol vagyok és valahogy nem tudom kiverni a fejéből, ezért engedtem neki, és hagytam, hogy felírja. Már 200mg-ot dobálok, de az egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy legalább nem hullik a hajam, mint ahogy sok fázisprofilaktikumra mondják. A hatása egy 10es skálán inkább áll közelebb a 0-hoz, mint az 1-hez. Bár lehet tényleg bipol vagyok, mert ingadozik a hangulatom a kicsit xar és a nagyon xar között.
Idézet tőle: debut12A jelen lévők közül szedett valaki lamolepet? A dokim kitalálta, hogy bipol vagyok és valahogy nem tudom kiverni a fejéből, ezért engedtem neki, és hagytam, hogy felírja. Már 200mg-ot dobálok, de az egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy legalább nem hullik a hajam, mint ahogy sok fázisprofilaktikumra mondják. A hatása egy 10es skálán inkább áll közelebb a 0-hoz, mint az 1-hez. Bár lehet tényleg bipol vagyok, mert ingadozik a hangulatom a kicsit xar és a nagyon xar között.
Idézet tőle: wannabesomebody ekkor: 2018.01.18., 21:31Ráadásul ha nehezen megy is, az probléma.Ha lemegyek egy diszkóba és a buliból elviszek 2 csajt magammal haza és nehezen megy és nem tudom boldoggá tenni őket, akkor híre megy a diszkóban, aztán égni fogok mint a Reichstag 😀 Kereshetek másik helyet.
Ráadásul ha nehezen megy is, az probléma.Ha lemegyek egy diszkóba és a buliból elviszek 2 csajt magammal haza és nehezen megy és nem tudom boldoggá tenni őket, akkor híre megy a diszkóban, aztán égni fogok mint a Reichstag 😀 Kereshetek másik helyet.
Idézet tőle: wannabesomebody ekkor: 2018.01.18., 21:22Férfi vagyok és rengeteget akarok még szexelni és mások beszámolójából olvastam, hogy valamelyik ssri miatt nehezebben, vagy egyáltalán nem tud elélvezni, még ha meg is marad a potencia.Ezt akarom elkerülni.Vagy jöjjön az ssri, de akkor meg marékszámra fogom majd szedni a vágyfokozókat, meg buli vagy aktus előtt bedobok egy kék pirulát.Más megoldást egyelőre nem látok.
Férfi vagyok és rengeteget akarok még szexelni és mások beszámolójából olvastam, hogy valamelyik ssri miatt nehezebben, vagy egyáltalán nem tud elélvezni, még ha meg is marad a potencia.Ezt akarom elkerülni.Vagy jöjjön az ssri, de akkor meg marékszámra fogom majd szedni a vágyfokozókat, meg buli vagy aktus előtt bedobok egy kék pirulát.Más megoldást egyelőre nem látok.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.01.18., 21:09Ezeknek azért kell némi idő, hogy hassanak. Próbáld ki a 150et, de sztem 2 hét után nyugodtan felmehetsz 300ra.
Egyelőre ssri-t én se akarok, előtte inkább végigzongorázom a palettát, és ha semmi sem hat, akkor jöhet az escipalotrám, vagy a sertalin. A nemi vágy... Hm ha pasi vagy, akkor no para. Üzemkész állapotba hozható, meg lőni is tudsz vele, igaz időigényes, de ha belegondolsz, hogy akár 1 órára is ki lehet tolni egy jó kis etyepetyét, akkor máris más a leányzó fekvése, nem? Azért nem eszik olyan forrón azt a kását, nem impotens leszel, csak nehezebben mennek a dolgok. Tudom, mert fénykoromban szedtem már paroxetint, igaz akkor nem voltam depis, csak az introvertáltságomat haluztam be annak. Ha csaj vagy, akkor ott tényleg lehetnek gondok, tehát a nők jobban megérzik az ssri-k áldatlan mellékhatását.
Ezeknek azért kell némi idő, hogy hassanak. Próbáld ki a 150et, de sztem 2 hét után nyugodtan felmehetsz 300ra.
Egyelőre ssri-t én se akarok, előtte inkább végigzongorázom a palettát, és ha semmi sem hat, akkor jöhet az escipalotrám, vagy a sertalin. A nemi vágy... Hm ha pasi vagy, akkor no para. Üzemkész állapotba hozható, meg lőni is tudsz vele, igaz időigényes, de ha belegondolsz, hogy akár 1 órára is ki lehet tolni egy jó kis etyepetyét, akkor máris más a leányzó fekvése, nem? Azért nem eszik olyan forrón azt a kását, nem impotens leszel, csak nehezebben mennek a dolgok. Tudom, mert fénykoromban szedtem már paroxetint, igaz akkor nem voltam depis, csak az introvertáltságomat haluztam be annak. Ha csaj vagy, akkor ott tényleg lehetnek gondok, tehát a nők jobban megérzik az ssri-k áldatlan mellékhatását.
Idézet tőle: wannabesomebody ekkor: 2018.01.18., 21:07Jelenleg a hátamon izzadok, a mellkasomon és a karjaimon a legjobban, inkább a reggeli, délelőtti órákban, de csak akkor ha kimozdulok itthonról.
Több mint 13 éve tartó depi nem hiszem hogy átmeneti lenne.Mindegy kitapasztalom melyik gyogyi a legjobb, nincs más választásom.
Jelenleg a hátamon izzadok, a mellkasomon és a karjaimon a legjobban, inkább a reggeli, délelőtti órákban, de csak akkor ha kimozdulok itthonról.
Több mint 13 éve tartó depi nem hiszem hogy átmeneti lenne.Mindegy kitapasztalom melyik gyogyi a legjobb, nincs más választásom.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.01.18., 20:59Idézet tőle: wannabesomebodyS ezt a világ legintenzívebb izzadásgátlóját hol lehet kapni?Nagy szükségem lenne rá!
A wellbutrinról írták hogy ez az egyik leghatékonyabb szer a depresszió ellen, tök kevés mellékhatással és másokat nagyon rendbe rakott, hát akkor persze hogy azt próbálom ki,amelyiket a legjobban dícsérik.Írt fel az orvos cymbaltát is, de azt meg nagyon mocskos gyógyszernek nevezik, úgyhogy az került legutoljára a kipróbálási listán.Remélem megtaláom a megfelelő antidepresszánst és rendbejövök, mert a céljaimat el akarom érni és az depressziósan nem fog menni.Ha nem érem el, egy senki maradok.
Az izzadásgátlót elméletileg bármelyik dm-hez hasonló boltokban lehet kapni. Pl a naturland is gyárt. Solution Antisudorica. Viszont amig meg nem szokod, iszonyatosan viszked a hónaljad, kb mint ha 1000tűvel szurkálnának. Az, hogy a bupropion a legjobb depi ellen. Ezen olyan jót mosolyogtam. Jó, jó, de monóterápiában nem sokat ér. Ez egyéni véleményem, de szedjél hozzá mondjuk mirtazapint. Ennek a kombónak van némi hatása, ha tényleg csak átmeneti depi van. Én már túl beleéltem magam, nekem vmi ütősebb kell, hogy visszahozzon az életbe.
Idézet tőle: wannabesomebodyS ezt a világ legintenzívebb izzadásgátlóját hol lehet kapni?Nagy szükségem lenne rá!
A wellbutrinról írták hogy ez az egyik leghatékonyabb szer a depresszió ellen, tök kevés mellékhatással és másokat nagyon rendbe rakott, hát akkor persze hogy azt próbálom ki,amelyiket a legjobban dícsérik.Írt fel az orvos cymbaltát is, de azt meg nagyon mocskos gyógyszernek nevezik, úgyhogy az került legutoljára a kipróbálási listán.Remélem megtaláom a megfelelő antidepresszánst és rendbejövök, mert a céljaimat el akarom érni és az depressziósan nem fog menni.Ha nem érem el, egy senki maradok.
Az izzadásgátlót elméletileg bármelyik dm-hez hasonló boltokban lehet kapni. Pl a naturland is gyárt. Solution Antisudorica. Viszont amig meg nem szokod, iszonyatosan viszked a hónaljad, kb mint ha 1000tűvel szurkálnának. Az, hogy a bupropion a legjobb depi ellen. Ezen olyan jót mosolyogtam. Jó, jó, de monóterápiában nem sokat ér. Ez egyéni véleményem, de szedjél hozzá mondjuk mirtazapint. Ennek a kombónak van némi hatása, ha tényleg csak átmeneti depi van. Én már túl beleéltem magam, nekem vmi ütősebb kell, hogy visszahozzon az életbe.
Idézet tőle: wannabesomebody ekkor: 2018.01.18., 20:36Azt hittem hogy már a 150 mg is bivaly adag lesz, de előbb megvárom a 2 hetet, aztán ha semmi, akkor emelem 300-ra, vagy váltok másik gyógyszerre.Ha két hét után nem érezhető komoly változás, akkor nagyon valószínű hogy az a gyógyszer nem is fog már segíteni és nézzek mást?
SSRI-t meg nem akarok szedni, mert az egyik legfontosabb az hogy a nemi vágyam megmaradjon, anélkül értelmetlen az egész.
Azt hittem hogy már a 150 mg is bivaly adag lesz, de előbb megvárom a 2 hetet, aztán ha semmi, akkor emelem 300-ra, vagy váltok másik gyógyszerre.Ha két hét után nem érezhető komoly változás, akkor nagyon valószínű hogy az a gyógyszer nem is fog már segíteni és nézzek mást?
SSRI-t meg nem akarok szedni, mert az egyik legfontosabb az hogy a nemi vágyam megmaradjon, anélkül értelmetlen az egész.
Idézet tőle: wannabesomebody ekkor: 2018.01.18., 20:33S ezt a világ legintenzívebb izzadásgátlóját hol lehet kapni?Nagy szükségem lenne rá!
S ezt a világ legintenzívebb izzadásgátlóját hol lehet kapni?Nagy szükségem lenne rá!
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.01.18., 20:31Idézet tőle: wannabesomebody4 napja kezdtem el szedni bupropiont a depressziómra, ami a wellbutrin hatóanyaga, de itt németben nem volt sem wellbutrin, sem elontril, ezért itt a hatóanyag maga a gyógyszer neve.Izzadok eléggé, plusz a quetiapinet is nemrég hagytam abba, még mindig tart a hatása, attól tartok sosem múlik el teljesen, az is okoz izzadást.Néha úgy érzem magam mintha beteg lennék, de nem vagyok az.Tudom ez a gyógyszer mellékhatása, de eléggé kellemetlen.Ráadásul lehetséges az hogy kifogtam az egyik legritkább mellékhatást és a deperszonalizáció vette kezdetét?
Mikor lesz már vége ennek a kib@szott szenvedésnek?
Sorstárs, én az Elontrilt nyomatom. Izzadás, hmmm, próbáld ki az aripiprazol hatóanyagú mocskot, és megtudod mi az az izzadád. -5 fokban csak a vállam nem volt vizes, be kellett vetnem a világ legintenzívebb izzadásgátlóját a solution antisudoricát, vagy vmi hasonló a neve. Az elején nem jó a bupropion, zizegsz tőle. Nekem volt egy minimális fejfájásom, marha találóan el is neveztem elontrilos fejfájásnak. Inkább zsibbadt a fejem búbja 2 helyen. Ami még fura volt, hogy mínél idegesebb voltam, fizikailag annál vidámabb, volt, hogy még mosolyogtam is, amikor belülről szinte habzott a szám, olyan ideges voltam. Ez régen volt, most is szedem, de minek. Nekem nem nagyon hat, akármennyit veszek be, remélem neked azért segít. Mellé sztem kérjél még mirtazapint, állítólag ez a kombó elég jó.
Idézet tőle: wannabesomebody4 napja kezdtem el szedni bupropiont a depressziómra, ami a wellbutrin hatóanyaga, de itt németben nem volt sem wellbutrin, sem elontril, ezért itt a hatóanyag maga a gyógyszer neve.Izzadok eléggé, plusz a quetiapinet is nemrég hagytam abba, még mindig tart a hatása, attól tartok sosem múlik el teljesen, az is okoz izzadást.Néha úgy érzem magam mintha beteg lennék, de nem vagyok az.Tudom ez a gyógyszer mellékhatása, de eléggé kellemetlen.Ráadásul lehetséges az hogy kifogtam az egyik legritkább mellékhatást és a deperszonalizáció vette kezdetét?
Sorstárs, én az Elontrilt nyomatom. Izzadás, hmmm, próbáld ki az aripiprazol hatóanyagú mocskot, és megtudod mi az az izzadád. -5 fokban csak a vállam nem volt vizes, be kellett vetnem a világ legintenzívebb izzadásgátlóját a solution antisudoricát, vagy vmi hasonló a neve. Az elején nem jó a bupropion, zizegsz tőle. Nekem volt egy minimális fejfájásom, marha találóan el is neveztem elontrilos fejfájásnak. Inkább zsibbadt a fejem búbja 2 helyen. Ami még fura volt, hogy mínél idegesebb voltam, fizikailag annál vidámabb, volt, hogy még mosolyogtam is, amikor belülről szinte habzott a szám, olyan ideges voltam. Ez régen volt, most is szedem, de minek. Nekem nem nagyon hat, akármennyit veszek be, remélem neked azért segít. Mellé sztem kérjél még mirtazapint, állítólag ez a kombó elég jó.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.01.18., 20:21Idézet tőle: wannabesomebodyRáadásul most úgy érzem még lehangoltabb vagyok, az viszont segít ha vidám zenét hallgatok.Amúgy a mellékhatások elmúlnak vagy legalább csökkennek, amint a gyógyszer elkezd hatni?
Zenére nagyon jó a dopamin, hidd el ebben szakértő vagyok. Régebben imádtam bulizni. És ez a gyogyi kifejezetten a dopaminra hat. Az elején tré a hangulatod, de elmúlik. Amúgy ha dopamin bajod van, akkor arra vannak ütősebb cuccok is, mert ez amúgy harmat gyenge. Pl ott a szulpirid, amiszulpirid, aripiprazol, stb. Remélem 300mg-ot szedsz, mert alatta tök értelmetlen.
Idézet tőle: wannabesomebodyRáadásul most úgy érzem még lehangoltabb vagyok, az viszont segít ha vidám zenét hallgatok.Amúgy a mellékhatások elmúlnak vagy legalább csökkennek, amint a gyógyszer elkezd hatni?
Zenére nagyon jó a dopamin, hidd el ebben szakértő vagyok. Régebben imádtam bulizni. És ez a gyogyi kifejezetten a dopaminra hat. Az elején tré a hangulatod, de elmúlik. Amúgy ha dopamin bajod van, akkor arra vannak ütősebb cuccok is, mert ez amúgy harmat gyenge. Pl ott a szulpirid, amiszulpirid, aripiprazol, stb. Remélem 300mg-ot szedsz, mert alatta tök értelmetlen.
Idézet tőle: wannabesomebody ekkor: 2018.01.18., 19:46Ráadásul most úgy érzem még lehangoltabb vagyok, az viszont segít ha vidám zenét hallgatok.Amúgy a mellékhatások elmúlnak vagy legalább csökkennek, amint a gyógyszer elkezd hatni?
Ráadásul most úgy érzem még lehangoltabb vagyok, az viszont segít ha vidám zenét hallgatok.Amúgy a mellékhatások elmúlnak vagy legalább csökkennek, amint a gyógyszer elkezd hatni?
Idézet tőle: wannabesomebody ekkor: 2018.01.18., 19:414 napja kezdtem el szedni bupropiont a depressziómra, ami a wellbutrin hatóanyaga, de itt németben nem volt sem wellbutrin, sem elontril, ezért itt a hatóanyag maga a gyógyszer neve.Izzadok eléggé, plusz a quetiapinet is nemrég hagytam abba, még mindig tart a hatása, attól tartok sosem múlik el teljesen, az is okoz izzadást.Néha úgy érzem magam mintha beteg lennék, de nem vagyok az.Tudom ez a gyógyszer mellékhatása, de eléggé kellemetlen.Ráadásul lehetséges az hogy kifogtam az egyik legritkább mellékhatást és a deperszonalizáció vette kezdetét?
4 napja kezdtem el szedni bupropiont a depressziómra, ami a wellbutrin hatóanyaga, de itt németben nem volt sem wellbutrin, sem elontril, ezért itt a hatóanyag maga a gyógyszer neve.Izzadok eléggé, plusz a quetiapinet is nemrég hagytam abba, még mindig tart a hatása, attól tartok sosem múlik el teljesen, az is okoz izzadást.Néha úgy érzem magam mintha beteg lennék, de nem vagyok az.Tudom ez a gyógyszer mellékhatása, de eléggé kellemetlen.Ráadásul lehetséges az hogy kifogtam az egyik legritkább mellékhatást és a deperszonalizáció vette kezdetét?
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.01.18., 19:34A jelen lévők közül szedett valaki lamolepet? A dokim kitalálta, hogy bipol vagyok és valahogy nem tudom kiverni a fejéből, ezért engedtem neki, és hagytam, hogy felírja. Már 200mg-ot dobálok, de az egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy legalább nem hullik a hajam, mint ahogy sok fázisprofilaktikumra mondják. A hatása egy 10es skálán inkább áll közelebb a 0-hoz, mint az 1-hez. Bár lehet tényleg bipol vagyok, mert ingadozik a hangulatom a kicsit xar és a nagyon xar között.
A jelen lévők közül szedett valaki lamolepet? A dokim kitalálta, hogy bipol vagyok és valahogy nem tudom kiverni a fejéből, ezért engedtem neki, és hagytam, hogy felírja. Már 200mg-ot dobálok, de az egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy legalább nem hullik a hajam, mint ahogy sok fázisprofilaktikumra mondják. A hatása egy 10es skálán inkább áll közelebb a 0-hoz, mint az 1-hez. Bár lehet tényleg bipol vagyok, mert ingadozik a hangulatom a kicsit xar és a nagyon xar között.
Idézet tőle: Vica1333 ekkor: 2018.01.17., 17:27Sziasztok! Fevarin kényszerbetegségre kb. mennyi idő után hat? napi 100 mg-ot szedek, meg rivotrilt, dulodetet. kedden megyek dokinőhöz, lehet emeltetek rajta. 1 hete szedem a fevarint, még nem hat....
Sziasztok! Fevarin kényszerbetegségre kb. mennyi idő után hat? napi 100 mg-ot szedek, meg rivotrilt, dulodetet. kedden megyek dokinőhöz, lehet emeltetek rajta. 1 hete szedem a fevarint, még nem hat....
Idézet tőle: Vica1333 ekkor: 2018.01.17., 17:18Sziasztok! Fevarin kényszerbetegségre kb. mennyi idő után hat? napi 100 mg-ot szedek, meg rivotrilt, dulodetet. kedden megyek dokinőhöz, lehet emeltetek rajta. 1 hete szedem a fevarint, még nem hat....
Sziasztok! Fevarin kényszerbetegségre kb. mennyi idő után hat? napi 100 mg-ot szedek, meg rivotrilt, dulodetet. kedden megyek dokinőhöz, lehet emeltetek rajta. 1 hete szedem a fevarint, még nem hat....
Idézet tőle: Vica1333 ekkor: 2018.01.17., 17:18Sziasztok! Fevarin kényszerbetegségre kb. mennyi idő után hat? napi 100 mg-ot szedek, meg rivotrilt, dulodetet. kedden megyek dokinőhöz, lehet emeltetek rajta. 1 hete szedem a fevarint, még nem hat....
Idézet tőle: Baby1973 ekkor: 2018.01.17., 15:06Sziasztok. Segítséget szeretnek kérni. Bármit meg adok érte. Rilex tablettát szedtem. Elfogyott nem is lehet kapni. Utaznom kene munka végett, de olyan elvonási tuneteim vannak, h nem bírom ki. Kérem aki tud segítsen nekem egy pár szemmel. A munkámat és engem mentene vele. Bármit kérhet
Sziasztok. Segítséget szeretnek kérni. Bármit meg adok érte. Rilex tablettát szedtem. Elfogyott nem is lehet kapni. Utaznom kene munka végett, de olyan elvonási tuneteim vannak, h nem bírom ki. Kérem aki tud segítsen nekem egy pár szemmel. A munkámat és engem mentene vele. Bármit kérhet
Idézet tőle: Lilla1331 ekkor: 2018.01.15., 21:29Szia!
Én is így vagyok vele, tulajdonképp ezért is hoztam fel a témát. 2 éve szedtem, duplán is, semmi hatása nem volt. Egyáltalán nem hittem benne. Most viszont kezdek meginogni, fura mód használ. Csak itt a kérdés, hogy akkor régebben miért nem?? De mindegy, most örülök egyenlőre,aztán majd kiderül marad e a hatás.
Szia!
Én is így vagyok vele, tulajdonképp ezért is hoztam fel a témát. 2 éve szedtem, duplán is, semmi hatása nem volt. Egyáltalán nem hittem benne. Most viszont kezdek meginogni, fura mód használ. Csak itt a kérdés, hogy akkor régebben miért nem?? De mindegy, most örülök egyenlőre,aztán majd kiderül marad e a hatás.
Idézet tőle: heimweh. ekkor: 2018.01.15., 18:19érdekes! én is szedtem anno hónapokig, de konkrétan szart sem csinált. sem a kedélyállapotomra nem volt hatással, sem az alvászavaromon nem segített.
érdekes! én is szedtem anno hónapokig, de konkrétan szart sem csinált. sem a kedélyállapotomra nem volt hatással, sem az alvászavaromon nem segített.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2018.01.15., 17:42Szia Lilla!
Én sem szedtem, mert úgy éreztem, hogy nem csinál semmit, de most kedvet csináltál hozzá 🙂 Szedd, végül is, bajod nem lesz tőle, mellékhatásai szinte nincsenek.
Szia Lilla!
Én sem szedtem, mert úgy éreztem, hogy nem csinál semmit, de most kedvet csináltál hozzá 🙂 Szedd, végül is, bajod nem lesz tőle, mellékhatásai szinte nincsenek.
Idézet tőle: Lilla1331 ekkor: 2018.01.15., 14:29Sziasztok!
Lehet már lerágott csont, és unjátok.Előre is bocsi érte.
Már régen jártam itt.
Szóval annyit szeretnék kérdezni, van e valaki aki esetleg szedi a Valdoxan. Én szedtem 2 hónapig, aztán abbahagytam mert nem éreztem hatását,ez volt kb. 2 éve. Mint itt többen tudják, az orvosom nem értett egyet velem, szerinte szednem kell, mert jó. Időszakonkénti vérvételek is megvannak stb. Ő szorgalmasan irogatja,én meg dobálom ki a recepteket, és probálkozom megértetni vele, hogy nincs rá szükségem.Közben vitaminokból több fajtát is szedek, gyógyteák stb.
Viszont most már tényleg sarokba vagyok szoritva, ezzel az új rendszerrel,hogy látja a doki ha nem váltok ki receptet. A múlhéten újra próbálkoztam, hogy nem e lehetne,hogy már nem írja fel nekem,mert jól vagyok stb. De ő azt mondta,hogy nem.Mert a vitaminok nem jók ilyenre, ha többet szedek bizonyos vitaminból azok daganatos betegséget okoznak,mint pl a D vitamin (ha jól emlékszem),a B vitamintól meg mégjobban elhízok.(a megengedettnél többet egyik vitaminból sem szedek)Ettől meg fogyni fogok. Hozzáteszem pont akkor gondolkoztam egy B vitamin komplexen,hogy veszek. A lényeg a lényeg, muszáj kiváltanom,ha nem akarok másik doki után nézni. És mivel egy kicsit megijesztett, és őszintén szólva, már nem tudom kinek fűződik mihez az érdeke, elkezdtem szedni, egy újabb esélyt adva neki, volt még maradékom ami idén jár le. És nagyon fura a helyzet, ugyanis emlékszem annakidején alvászavarra kaptam, mégis hajnalig fennvoltam tőle,sőt emlékszem az első 2 hét nagyon rossz volt.
Most meg ahogy rá van írva, lefekvés előtt 1,5 órával beveszem, és mint a kisangyal 1,5 óra múlva ülve el tudnék aludni. Persze szedek még este xanaxot, de attól mindig fenn tudtam maradni sokáig,xanax ide vagy oda,de mióta elkezdtem újra a Valdoxant,jobban alszom mint valaha,és többet is. És nem értem most miért hat, ha annak idején még a dupla adag sem ért semmit.
Sziasztok!
Lehet már lerágott csont, és unjátok.Előre is bocsi érte.
Már régen jártam itt.
Szóval annyit szeretnék kérdezni, van e valaki aki esetleg szedi a Valdoxan. Én szedtem 2 hónapig, aztán abbahagytam mert nem éreztem hatását,ez volt kb. 2 éve. Mint itt többen tudják, az orvosom nem értett egyet velem, szerinte szednem kell, mert jó. Időszakonkénti vérvételek is megvannak stb. Ő szorgalmasan irogatja,én meg dobálom ki a recepteket, és probálkozom megértetni vele, hogy nincs rá szükségem.Közben vitaminokból több fajtát is szedek, gyógyteák stb.
Viszont most már tényleg sarokba vagyok szoritva, ezzel az új rendszerrel,hogy látja a doki ha nem váltok ki receptet. A múlhéten újra próbálkoztam, hogy nem e lehetne,hogy már nem írja fel nekem,mert jól vagyok stb. De ő azt mondta,hogy nem.Mert a vitaminok nem jók ilyenre, ha többet szedek bizonyos vitaminból azok daganatos betegséget okoznak,mint pl a D vitamin (ha jól emlékszem),a B vitamintól meg mégjobban elhízok.(a megengedettnél többet egyik vitaminból sem szedek)Ettől meg fogyni fogok. Hozzáteszem pont akkor gondolkoztam egy B vitamin komplexen,hogy veszek. A lényeg a lényeg, muszáj kiváltanom,ha nem akarok másik doki után nézni. És mivel egy kicsit megijesztett, és őszintén szólva, már nem tudom kinek fűződik mihez az érdeke, elkezdtem szedni, egy újabb esélyt adva neki, volt még maradékom ami idén jár le. És nagyon fura a helyzet, ugyanis emlékszem annakidején alvászavarra kaptam, mégis hajnalig fennvoltam tőle,sőt emlékszem az első 2 hét nagyon rossz volt.
Most meg ahogy rá van írva, lefekvés előtt 1,5 órával beveszem, és mint a kisangyal 1,5 óra múlva ülve el tudnék aludni. Persze szedek még este xanaxot, de attól mindig fenn tudtam maradni sokáig,xanax ide vagy oda,de mióta elkezdtem újra a Valdoxant,jobban alszom mint valaha,és többet is. És nem értem most miért hat, ha annak idején még a dupla adag sem ért semmit.
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.01.13., 12:33szedett már valaki amitrexet? Én ezt a gyógyszert 2 éve szedem és megemelte az orvosom 800mg ról 1200mg ra, mennyi idő mire fogom érezni a változást?
szedett már valaki amitrexet? Én ezt a gyógyszert 2 éve szedem és megemelte az orvosom 800mg ról 1200mg ra, mennyi idő mire fogom érezni a változást?
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.01.11., 07:28Szia, én is szedek, bár végiggondolva, tényleg nem sokat ér. Egy kis ideig pörget, utána semmi. Múltkor irattam fel, utána voltam dokinál, ő is írt fel, így volt egy potya dobozom, tehát kicsit kisérletezgettem vele, a napi 3 helyett egyszerre bedobtam 3at, majd még napközben 3at, de semmi xtra nem volt tőle. 🙂 2017 poénja, hogy a doki kitalálta, hogy bipol vok, tehát most a lamolepet erőlteti, de az is max kv ízesítőnek jó. Mellé még aneptinex + elontril kombó, próbáltam már aripiprazolt is, de attól zizegtem negatív értelemben, ja és spitomint, de abból az egész levéllel bevehettem volna, max büfiztem volna tőle. Most a tritticot akarom kipróbálni, meg mellé a szulpiridet. Szerencsére ezen a téren rugalmas a doki, enged gyogyit választani. Legvégső esetben jöhet ssri, mondjuk escitalopram, de arra nem igazán vágyok, valahogy nem vagyok elvarázsolva az ssri gondolatától. Filóztam még a mirtazapinon, de alvási gondjaim nincsenek, a pögető gyogyik mellet igaz kicsit nehezebben alszok el, tehát 1 perc helyett alkalmaként vagy 5percig forgolódok, utána reggelig szunya. Ennek mondjuk örülök, de idegesítő, hogy korán bealszok, mint ha nyugdíjas lennék a 37 évemmel.
Szia, én is szedek, bár végiggondolva, tényleg nem sokat ér. Egy kis ideig pörget, utána semmi. Múltkor irattam fel, utána voltam dokinál, ő is írt fel, így volt egy potya dobozom, tehát kicsit kisérletezgettem vele, a napi 3 helyett egyszerre bedobtam 3at, majd még napközben 3at, de semmi xtra nem volt tőle. 🙂 2017 poénja, hogy a doki kitalálta, hogy bipol vok, tehát most a lamolepet erőlteti, de az is max kv ízesítőnek jó. Mellé még aneptinex + elontril kombó, próbáltam már aripiprazolt is, de attól zizegtem negatív értelemben, ja és spitomint, de abból az egész levéllel bevehettem volna, max büfiztem volna tőle. Most a tritticot akarom kipróbálni, meg mellé a szulpiridet. Szerencsére ezen a téren rugalmas a doki, enged gyogyit választani. Legvégső esetben jöhet ssri, mondjuk escitalopram, de arra nem igazán vágyok, valahogy nem vagyok elvarázsolva az ssri gondolatától. Filóztam még a mirtazapinon, de alvási gondjaim nincsenek, a pögető gyogyik mellet igaz kicsit nehezebben alszok el, tehát 1 perc helyett alkalmaként vagy 5percig forgolódok, utána reggelig szunya. Ennek mondjuk örülök, de idegesítő, hogy korán bealszok, mint ha nyugdíjas lennék a 37 évemmel.
Idézet tőle: wannabesomebody ekkor: 2018.01.08., 23:07Ugye mivel én nem szorongok, hanem csak "sima", de már több mint 13 éve tartó depresszióm van, nekem pörgetős antidepresszáns kéne, azt szeretném kérdezni, melyek ezek.Tudom hogy a Wellbutrin az pörgetős, meg az Escitalopram is, plusz amelyiknek ugyanaz a hatóanyaga, mint ennek a kettőnek.De ezen kívül még melyik pörget?Fontos lenne, mert idekinnt íratnék fel gyógyszert, csak nem minden van itt ami otthon.
Köszönöm szépen a segítséget!
Ugye mivel én nem szorongok, hanem csak "sima", de már több mint 13 éve tartó depresszióm van, nekem pörgetős antidepresszáns kéne, azt szeretném kérdezni, melyek ezek.Tudom hogy a Wellbutrin az pörgetős, meg az Escitalopram is, plusz amelyiknek ugyanaz a hatóanyaga, mint ennek a kettőnek.De ezen kívül még melyik pörget?Fontos lenne, mert idekinnt íratnék fel gyógyszert, csak nem minden van itt ami otthon.
Köszönöm szépen a segítséget!
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2018.01.06., 08:41Szia Herlick, nem tudom, milyen oldalra gondolsz, én a drugs.com oldalt szoktam nézni, ott kereshetsz hatóanyagra vagy névre.
Szia Herlick, nem tudom, milyen oldalra gondolsz, én a drugs.com oldalt szoktam nézni, ott kereshetsz hatóanyagra vagy névre.