Gyógyszer
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.26., 15:37Az utóbbi idők legcarabb rémálmai gerincműtét után a rehab-kh-ban voltak. Dormicum+Xanax SR, de teljes és hirtelen Brintellix-elvonás. Lehet, hogy AD segít rajta???
Az utóbbi idők legcarabb rémálmai gerincműtét után a rehab-kh-ban voltak. Dormicum+Xanax SR, de teljes és hirtelen Brintellix-elvonás. Lehet, hogy AD segít rajta???
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.26., 15:18Fura. A nyugtató oldja a szorongásom, de dühöt nehezen fog/tompít le.
Az altató nem csak álmosít. Nyugtató hatása van és a dühöm is jól tompítja.
Amikor mánia szerű valamim volt, a nyugtató sz@rt sem hatott, az altató megszűntette.
Alvászavarra régen alig hatott az altató, volt h dupla adaggal sem aludtam el. Most fejbevág 1 szem.
Rémálomra semmi nem hat. Minden gyszer mellett volt.
Fura. A nyugtató oldja a szorongásom, de dühöt nehezen fog/tompít le.
Az altató nem csak álmosít. Nyugtató hatása van és a dühöm is jól tompítja.
Amikor mánia szerű valamim volt, a nyugtató sz@rt sem hatott, az altató megszűntette.
Alvászavarra régen alig hatott az altató, volt h dupla adaggal sem aludtam el. Most fejbevág 1 szem.
Rémálomra semmi nem hat. Minden gyszer mellett volt.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.26., 06:20Idézet tőle: ColumboA fogászati műtét hogy kerül a kedvenc topikomba?S a kép??Nyissatok a témának valamit!
A fogászati műtéttel összefüggő nyugtatószedés által. 😀
Bocsánat!
Idézet tőle: ColumboA fogászati műtét hogy kerül a kedvenc topikomba?S a kép??Nyissatok a témának valamit!
A fogászati műtéttel összefüggő nyugtatószedés által. 😀
Bocsánat!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.26., 03:13Jogos!
Elmentem áterhez, írt fel gyszert + javasolt valamit a fóbiámra, ezt ide egy helyre írtam.
Jogos!
Elmentem áterhez, írt fel gyszert + javasolt valamit a fóbiámra, ezt ide egy helyre írtam.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.25., 20:39Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóNekem ez a halálom, a madzagok.
Ezt lementettem bemelegítő gyakorlatnak.
😀
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóNekem ez a halálom, a madzagok.
😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.25., 20:36Ilyen ínylefejtős műtétem is volt, és a tályog fölött a 3 fog megmaradt! Azok még most is megvannak; államiban simán kihúzták volna mind a hármat... Faxom!
Ilyen ínylefejtős műtétem is volt, és a tályog fölött a 3 fog megmaradt! Azok még most is megvannak; államiban simán kihúzták volna mind a hármat... Faxom!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.25., 20:28Nekem amikor azt mondták, hogy már csak varrni kell, nagyon örültem és fellélegeztem. Azt mondta a doki, h ilyen örömet még sosem látott máson, mikor már csak ez volt hátra.
Nekem amikor azt mondták, hogy már csak varrni kell, nagyon örültem és fellélegeztem. Azt mondta a doki, h ilyen örömet még sosem látott máson, mikor már csak ez volt hátra.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.25., 20:24Idézet tőle: Kleó5:30... a szülésben is a legcarabb a gátvarrás volt.
Ezek azért már mind műtétek, nem sima foghúzás. Azt megcsinálják a haverok is 😀 Meg viszont. Fertőtlenítőszer van.
Idézet tőle: Kleó5:30... a szülésben is a legcarabb a gátvarrás volt.
Ezek azért már mind műtétek, nem sima foghúzás. Azt megcsinálják a haverok is 😀 Meg viszont. Fertőtlenítőszer van.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.25., 20:17Nem gondoltam, hogy ez olyan hosszú és elöl zavaró gondolom.
Hány nap után szedik ki?
https://youtu.be/bzZqH8L7PGk?t=252
Ez ott indul, ahol már nézni is alig bírom. (altatóval megy, engem az is nyugtat v közömbössé tesz)
Nagy piros 18-as karika!!!
Nem gondoltam, hogy ez olyan hosszú és elöl zavaró gondolom.
Hány nap után szedik ki?
https://youtu.be/bzZqH8L7PGk?t=252
Ez ott indul, ahol már nézni is alig bírom. (altatóval megy, engem az is nyugtat v közömbössé tesz)
Nagy piros 18-as karika!!!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.25., 20:11Idézet tőle: KiscsillagNekem 2. (bölcs fogak)
A madzag miért zavar? Nekem hátul volt varrat, nem volt útban.
Ezek betört fogak 🙁
Mert lóg ki a pofámból, legalábbis úgy érzem. Hátulról is, kék meg zöld cérnák biggyeszkednek kifelé.
Idézet tőle: KiscsillagNekem 2. (bölcs fogak)
A madzag miért zavar? Nekem hátul volt varrat, nem volt útban.
Ezek betört fogak 🙁
Mert lóg ki a pofámból, legalábbis úgy érzem. Hátulról is, kék meg zöld cérnák biggyeszkednek kifelé.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.25., 20:095:30... a szülésben is a legcarabb a gátvarrás volt.
5:30... a szülésben is a legcarabb a gátvarrás volt.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.25., 20:05Idézet tőle: KleóNekem ez a halálom, a madzagok.
Idézet tőle: KleóNekem ez a halálom, a madzagok.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.25., 19:56Nekem a húzás pillanata, utána az a nagy lyuk. Varrásnál nyugszok meg.
https://m.youtube.com/watch?v=NFGWyehVGGY
Nekem a húzás pillanata, utána az a nagy lyuk. Varrásnál nyugszok meg.
https://m.youtube.com/watch?v=NFGWyehVGGY
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.25., 19:24Javasolta, h képen/videón barátkozzak a foghúzással (míg elmúlik a szorongás, kioltódik) + a vér ízét szokni (pl vastabletta).
Szinte minden mást jól bírok képen, videón, csak ez fog ki rajtam.
Végig tudom nézni (de leállítom, újraindítom). Nyugtatóval nem állítom le, de úgy sem tetszik.
Majd egyik nap 1 cseppet megpróbálok (remélem nem üt agyon), sztem ujjba szúrok egyet v minit karcolok (ami utan nincs heg)
Hányáscsillapítóm is lesz.
Javasolta, h képen/videón barátkozzak a foghúzással (míg elmúlik a szorongás, kioltódik) + a vér ízét szokni (pl vastabletta).
Szinte minden mást jól bírok képen, videón, csak ez fog ki rajtam.
Végig tudom nézni (de leállítom, újraindítom). Nyugtatóval nem állítom le, de úgy sem tetszik.
Majd egyik nap 1 cseppet megpróbálok (remélem nem üt agyon), sztem ujjba szúrok egyet v minit karcolok (ami utan nincs heg)
Hányáscsillapítóm is lesz.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.25., 19:06Van még a Xanax SR-ből, azt a foghúzás utáni napokra reggelre (nappal hasson) tartogatom. Mondtam az orvosomnak, hogy egyik barátnőm rendszeresen kéregetett a gyszeremből, a napi 0,5 mg Frontin sem mindig volt elég, emiatt szereztem egy doboz Xanax SR-t, így hol simát, hol retardot szedek (néha 1-1 nap kihagyással, olyankor semmit). Nem ütött agyon, csak arra kért, hogy ne emeljem nagyon, a végén nem fog hatni és el kell venni...Remélem a Stilnox mellett a korábbinál kevesebb is elég lesz. Foghúzásra sztem minimum 1,5 mg-ot beveszek, lehet 2 mg-t + altatót. Remélem kiüt és fel sem ébredek, míg vérzik.
Van még a Xanax SR-ből, azt a foghúzás utáni napokra reggelre (nappal hasson) tartogatom. Mondtam az orvosomnak, hogy egyik barátnőm rendszeresen kéregetett a gyszeremből, a napi 0,5 mg Frontin sem mindig volt elég, emiatt szereztem egy doboz Xanax SR-t, így hol simát, hol retardot szedek (néha 1-1 nap kihagyással, olyankor semmit). Nem ütött agyon, csak arra kért, hogy ne emeljem nagyon, a végén nem fog hatni és el kell venni...Remélem a Stilnox mellett a korábbinál kevesebb is elég lesz. Foghúzásra sztem minimum 1,5 mg-ot beveszek, lehet 2 mg-t + altatót. Remélem kiüt és fel sem ébredek, míg vérzik.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.25., 18:55Tegnap hatott. Jól fejbevágott, de reggelre kiment a hatása. Ma kipróbálom nyugtató nélkül. Tegnap éjjel azt is vettem be.
Tegnap hatott. Jól fejbevágott, de reggelre kiment a hatása. Ma kipróbálom nyugtató nélkül. Tegnap éjjel azt is vettem be.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.24., 20:57Amikor durva alvaszavarom volt dupla Zopigen sem hatott. El sem aludtam.Utána kaptam nyugtatót, az fejbevágott.
Most fordított a helyzet. Altató jobban altat vagy nyugibogyóval kombinálva.
Amikor durva alvaszavarom volt dupla Zopigen sem hatott. El sem aludtam.Utána kaptam nyugtatót, az fejbevágott.
Most fordított a helyzet. Altató jobban altat vagy nyugibogyóval kombinálva.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.24., 20:55Idézet tőle: KleóStilnox jó, hamar bealtat, nincs rémálom, és nincs "másnap". 2-án én is megyek a fogorvoshoz... Lesz szájsebészet is 🙁
🙁
Idézet tőle: KleóStilnox jó, hamar bealtat, nincs rémálom, és nincs "másnap". 2-án én is megyek a fogorvoshoz... Lesz szájsebészet is 🙁
🙁
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.24., 20:54Nekem a Zopigen is jó volt, de ahhoz min 7-9 órát kellett aludni. Most van, hogy annyira későn érek haza, hogy ha rögtön fexek, 4-6 óra jut alvásra. Ehhez hosszú hatástartamú gyszer nekem nem igazán jó. Ezért kértem rövidebb hatástartamút.
A problémám határeset, ha fájdalomra kapnék erősebb gyszert, jobban aludnék és nappal sem lennék ingerlékeny a fájdalomtól és a fáradtságtól.
Nekem a Zopigen is jó volt, de ahhoz min 7-9 órát kellett aludni. Most van, hogy annyira későn érek haza, hogy ha rögtön fexek, 4-6 óra jut alvásra. Ehhez hosszú hatástartamú gyszer nekem nem igazán jó. Ezért kértem rövidebb hatástartamút.
A problémám határeset, ha fájdalomra kapnék erősebb gyszert, jobban aludnék és nappal sem lennék ingerlékeny a fájdalomtól és a fáradtságtól.
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.24., 20:47Idézet tőle: KleóStilnox jó, hamar bealtat, nincs rémálom, és nincs "másnap". 2-án én is megyek a fogorvoshoz... Lesz szájsebészet is 🙁
Na erre, bocs, de 100% rakontraznek. Csak nagyobb dozis altat be es rovid ideig. Azalatt is iszonyat remalmok. Aztan 0 alvas. Probalkoztak vele, nalam loszar. Akkor ezis ilyen "kinek mi" kategoria lesz ezekszerint...
Idézet tőle: KleóStilnox jó, hamar bealtat, nincs rémálom, és nincs "másnap". 2-án én is megyek a fogorvoshoz... Lesz szájsebészet is 🙁
Na erre, bocs, de 100% rakontraznek. Csak nagyobb dozis altat be es rovid ideig. Azalatt is iszonyat remalmok. Aztan 0 alvas. Probalkoztak vele, nalam loszar. Akkor ezis ilyen "kinek mi" kategoria lesz ezekszerint...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.24., 19:44Stilnox jó, hamar bealtat, nincs rémálom, és nincs "másnap". 2-án én is megyek a fogorvoshoz... Lesz szájsebészet is 🙁
Stilnox jó, hamar bealtat, nincs rémálom, és nincs "másnap". 2-án én is megyek a fogorvoshoz... Lesz szájsebészet is 🙁
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.24., 19:33Módosíttattam a gyszeren. Annyira fáj már a lábam és a hátam is, hogy alig tudok aludni. A terdemnek is van baja es egy hólyag van a talpamon.
Kértem Stilnoxot, az rövid ideig hat, most nincs időm sokat aludni.
Nyugtatóval 0 és napi 1 mg közötti adagban állapodtam meg, igényemhoz igazítva.
Foghúzás fóbiát állapított meg. Foghúzás halasztást javasolt a súlyom/állapotom miatt. Nem akarom már halogatni.
Hulla fáradtságra, fogyásra és a mindenhol fáj gondomra táppénzt javasolt, de most nem tudom megoldani.
Módosíttattam a gyszeren. Annyira fáj már a lábam és a hátam is, hogy alig tudok aludni. A terdemnek is van baja es egy hólyag van a talpamon.
Kértem Stilnoxot, az rövid ideig hat, most nincs időm sokat aludni.
Nyugtatóval 0 és napi 1 mg közötti adagban állapodtam meg, igényemhoz igazítva.
Foghúzás fóbiát állapított meg. Foghúzás halasztást javasolt a súlyom/állapotom miatt. Nem akarom már halogatni.
Hulla fáradtságra, fogyásra és a mindenhol fáj gondomra táppénzt javasolt, de most nem tudom megoldani.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.21., 04:33Annyira hulla fáradt vagyok (későn érek haza és korán kelek, kevés idő jut alvásra) hogy a héten asszem már harmadjára hagytam ki az esti nyugtatót, így is alig tudok felkelni.
Ezen a héten nagyon hülyén jött ki a beosztásom. Nappalos is voltam, terv szerint 40 órában (de végül ebből 3 nap csak 12-kor kezdtem, délelőttönként rakás ügyem intéztem + üzemorvos a hétvégi munkához), esténként napi 3 órát máshol kellett dolgoznom, + péntek du. és szombaton 6-6 órát.
Ráadásul, ha a nappalossal csúszok, az estit nem tudom időben kezdeni. (2 helyen kène egyszerre lennem)
Ha beveszem, még álmosabb vagyok, ha nem szedem, megvonási tünete van.
Jövő hét már könnyebb lesz és elvileg szabad hetem is lesz augusztusban (kivéve a 2×6 órás munkát).
Az üzemorvos jó fej volt, vittem egy rakás ambulans lapot, igazolást a betegségeimről. Mondtam, h sajnos a skizoaffektívről (időközben egyeztettem, a mostani terapom szerint ez a diag) nincs igazolásom, dokim szabin, helyettes is. Mondtam, hogy kevert szorongásos depresszióról van papírom (más diag azon nincs) Mondta, h akkor (mivel papír arról van) azt adjam és maradjunk annál. Bőrgyógyászos igazolást (élelmiszerrel való fogl. szoktak kerni) sem kért, helyette leigazolta. Májamból csak a stádium érdekelte (van e májzsugor), enyhe károsodással dolgozhatok. Ez a doki nem kukacoskodott annyit, mint a másik, nem kellett fél bp-et bejárnom papírokért, régebbiekkel (4-5 hónapos) is beérte.
Annyira hulla fáradt vagyok (későn érek haza és korán kelek, kevés idő jut alvásra) hogy a héten asszem már harmadjára hagytam ki az esti nyugtatót, így is alig tudok felkelni.
Ezen a héten nagyon hülyén jött ki a beosztásom. Nappalos is voltam, terv szerint 40 órában (de végül ebből 3 nap csak 12-kor kezdtem, délelőttönként rakás ügyem intéztem + üzemorvos a hétvégi munkához), esténként napi 3 órát máshol kellett dolgoznom, + péntek du. és szombaton 6-6 órát.
Ráadásul, ha a nappalossal csúszok, az estit nem tudom időben kezdeni. (2 helyen kène egyszerre lennem)
Ha beveszem, még álmosabb vagyok, ha nem szedem, megvonási tünete van.
Jövő hét már könnyebb lesz és elvileg szabad hetem is lesz augusztusban (kivéve a 2×6 órás munkát).
Az üzemorvos jó fej volt, vittem egy rakás ambulans lapot, igazolást a betegségeimről. Mondtam, h sajnos a skizoaffektívről (időközben egyeztettem, a mostani terapom szerint ez a diag) nincs igazolásom, dokim szabin, helyettes is. Mondtam, hogy kevert szorongásos depresszióról van papírom (más diag azon nincs) Mondta, h akkor (mivel papír arról van) azt adjam és maradjunk annál. Bőrgyógyászos igazolást (élelmiszerrel való fogl. szoktak kerni) sem kért, helyette leigazolta. Májamból csak a stádium érdekelte (van e májzsugor), enyhe károsodással dolgozhatok. Ez a doki nem kukacoskodott annyit, mint a másik, nem kellett fél bp-et bejárnom papírokért, régebbiekkel (4-5 hónapos) is beérte.
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.18., 09:5920mg/ nap dózis az már eleve sok.Kórházban feküdt mellettem srác, pont 10mg/ nap dózisra állították rá,hogy mellette dolgozni és működni tudjon , funkcionálni az életben.Én 15mg/ nap dózisban kezdtem, de 5 év után vért izzadtam,hogy lejöjjek róla.És hívták már ezt a gyógyszert mindennek, zyprexának, olanzapinnak, olanzapin tevának, parnassan-nak,és a következő neve meg az lesz,hogy lószar. 🙂 Mert a hatóanyag egyre rosszabb, és már inkább az a cél,hogy zypadhera néven beleszúrkálják a páciensbe havonta egyszer.(NEM olcsó mulatság.)
20mg/ nap dózis az már eleve sok.Kórházban feküdt mellettem srác, pont 10mg/ nap dózisra állították rá,hogy mellette dolgozni és működni tudjon , funkcionálni az életben.Én 15mg/ nap dózisban kezdtem, de 5 év után vért izzadtam,hogy lejöjjek róla.És hívták már ezt a gyógyszert mindennek, zyprexának, olanzapinnak, olanzapin tevának, parnassan-nak,és a következő neve meg az lesz,hogy lószar. 🙂 Mert a hatóanyag egyre rosszabb, és már inkább az a cél,hogy zypadhera néven beleszúrkálják a páciensbe havonta egyszer.(NEM olcsó mulatság.)
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.18., 09:48Igen, megváltoztatja a zsíranyagcserét. De néhány hónapos szedés után még jól tolerálható az elhagyása/lecserélése.
Igen, megváltoztatja a zsíranyagcserét. De néhány hónapos szedés után még jól tolerálható az elhagyása/lecserélése.
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.18., 08:46A parnassan meg szétszedi végső soron a hasnyálmirigyet,és hízlal,és kialakulhat olyan erős függőség,hogy esélytelen a gyógyszer elhagyása.Egyik jobb mint a másik,írom ezt nem kevés iróniával.
A parnassan meg szétszedi végső soron a hasnyálmirigyet,és hízlal,és kialakulhat olyan erős függőség,hogy esélytelen a gyógyszer elhagyása.Egyik jobb mint a másik,írom ezt nem kevés iróniával.
Idézet tőle: Agobri ekkor: 2018.07.18., 08:20Tényleg durva a Haloperidol! A férjem 5 napja csökkentett dózisban szedi, szinte teljesen elmúlt a zombiüzemmód, újra beléköltözött az élet : ).
Tényleg durva a Haloperidol! A férjem 5 napja csökkentett dózisban szedi, szinte teljesen elmúlt a zombiüzemmód, újra beléköltözött az élet : ).
Idézet tőle: Agobri ekkor: 2018.07.17., 14:17Köszi szépen a tapasztalatod megosztását! A cél most a Haloperidol elhagyása, majd a Lítiumé, majd végül a Parnassané. A Frontint is el szeretné hagyni a férjem, már volt olyan, hogy nem vette be és nem történt semmi. Reméljük nem kell évekig szednie.
Köszi szépen a tapasztalatod megosztását! A cél most a Haloperidol elhagyása, majd a Lítiumé, majd végül a Parnassané. A Frontint is el szeretné hagyni a férjem, már volt olyan, hogy nem vette be és nem történt semmi. Reméljük nem kell évekig szednie.
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.17., 12:54Agobri! Én eleve nem tartom helyénvalónak kettő antipszichotikum egyszerre való szedését,ezt én hentes munkának tartom.Ismerem nagyon jól saját bőrömön a parnassan-t a haloperidol-t és a frontin-t is.A frontin-nal itt véleményem szerint az a probléma,hogy nagyon kevés, a haloperidol ÉS parnassan EGYÜTT szedve szerintem üti egymást, a parnassan-ból a 20mg az már bőven sok is ekkora dózisban,lehetett volna kezdeni ennek a FELÉVEL is.Jelenleg én haloperidol-t szedek,és valóban nagyon erős gyógyszer,de van akinél hat, a dózist viszont be kell játszani.Viszont nálam a parnassan annak ellenére,hogy gyengébb szernek lehet mondani,hiszen kevésbé szedál ,és idővel hozzá szokik a szervezet (nagyon is!!!) több problémát okozott az évek alatt (5 évig szedtem ezt a hatóanyagot) mint használt.
Agobri! Én eleve nem tartom helyénvalónak kettő antipszichotikum egyszerre való szedését,ezt én hentes munkának tartom.Ismerem nagyon jól saját bőrömön a parnassan-t a haloperidol-t és a frontin-t is.A frontin-nal itt véleményem szerint az a probléma,hogy nagyon kevés, a haloperidol ÉS parnassan EGYÜTT szedve szerintem üti egymást, a parnassan-ból a 20mg az már bőven sok is ekkora dózisban,lehetett volna kezdeni ennek a FELÉVEL is.Jelenleg én haloperidol-t szedek,és valóban nagyon erős gyógyszer,de van akinél hat, a dózist viszont be kell játszani.Viszont nálam a parnassan annak ellenére,hogy gyengébb szernek lehet mondani,hiszen kevésbé szedál ,és idővel hozzá szokik a szervezet (nagyon is!!!) több problémát okozott az évek alatt (5 évig szedtem ezt a hatóanyagot) mint használt.
Idézet tőle: Agobri ekkor: 2018.07.17., 09:57Jó kérdés! A kórházi két kezelőorvosa és a mostani sztk-ás orvosa is ezeket adja kombóban. Most a cél a Haloperidol elhagyása, szombat óta 1,5 mg-vel kevesebbet szed, látványosabban jobban van, csökkent a zombi üzemmód. S mint kiderült litiumot se lenne szükséges szednie, csak az elején kapott, amikor a túlpörgése miatt arra gyanakodtak, hogy bipoláris mániája van. Azóta kiderült, hogy nincs szó felhangolt és lehangolt időszakokról, a tesztben sem jött ki, hogy bipolaris lenne, igy valójában már rég elhagyható lett volna. Miért, szerinted ez a gyógyszerkombó nem jó? Ha igen, miért? Előre is köszi!
Jó kérdés! A kórházi két kezelőorvosa és a mostani sztk-ás orvosa is ezeket adja kombóban. Most a cél a Haloperidol elhagyása, szombat óta 1,5 mg-vel kevesebbet szed, látványosabban jobban van, csökkent a zombi üzemmód. S mint kiderült litiumot se lenne szükséges szednie, csak az elején kapott, amikor a túlpörgése miatt arra gyanakodtak, hogy bipoláris mániája van. Azóta kiderült, hogy nincs szó felhangolt és lehangolt időszakokról, a tesztben sem jött ki, hogy bipolaris lenne, igy valójában már rég elhagyható lett volna. Miért, szerinted ez a gyógyszerkombó nem jó? Ha igen, miért? Előre is köszi!
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.16., 18:15Agobri! parnassan + haloperidol???????? És rá 0,5mg frontin. Ez az orvos hol szedte össze a diplomáját?
Agobri! parnassan + haloperidol???????? És rá 0,5mg frontin. Ez az orvos hol szedte össze a diplomáját?
Idézet tőle: Agobri ekkor: 2018.07.16., 11:22Köszönöm Kleó! Te is tapasztaltál ilyen mellékhatásokat a lítiumkezelés során? A Liticarb betegtájékoztatón ezeket a tüneteket nem írják, ezért gondoltam a Parnassanra, amin viszont igen. Eddig szerencsére hízást nem tapasztaltunk.
Köszönöm Kleó! Te is tapasztaltál ilyen mellékhatásokat a lítiumkezelés során? A Liticarb betegtájékoztatón ezeket a tüneteket nem írják, ezért gondoltam a Parnassanra, amin viszont igen. Eddig szerencsére hízást nem tapasztaltunk.