Gyógyszer
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 13:05Idézet tőle: debut12Idézet tőle: KiscsillagEnergikusabb voltam, motiváltabb, pörgetett. (már amennyire egy szedálós AP mellett lehet vkit pörgetni)
Anyu is szedte. Őt is energetizálta (ő is fogyott), de egy idő után már nem hatott.
AP-k közül van szedálós, és van pörgetős.
Tök más a mechanizmusuk, csak annyiban térnek el az AD-tól, hogy lényegesen erősebbek, de itt is a fő szempont a szerototnin-dopamin-hisztamin koncentráció.Vágom. A szedálós szétcsapott. Azzal dolgozni sem tudtam. A pörgetős még rosszabb volt. (akatízia, remegés, abilifynál légszomj is)
AD nem hat halura. Nincs dopamin antagonista hatása.
AP jó esetben hat a halukra. Pontosabban: sokaknak jól hat, másoknak kevésbé vagy egyáltalán nem.
Idézet tőle: debut12Idézet tőle: KiscsillagEnergikusabb voltam, motiváltabb, pörgetett. (már amennyire egy szedálós AP mellett lehet vkit pörgetni)
Anyu is szedte. Őt is energetizálta (ő is fogyott), de egy idő után már nem hatott.
Tök más a mechanizmusuk, csak annyiban térnek el az AD-tól, hogy lényegesen erősebbek, de itt is a fő szempont a szerototnin-dopamin-hisztamin koncentráció.
Vágom. A szedálós szétcsapott. Azzal dolgozni sem tudtam. A pörgetős még rosszabb volt. (akatízia, remegés, abilifynál légszomj is)
AD nem hat halura. Nincs dopamin antagonista hatása.
AP jó esetben hat a halukra. Pontosabban: sokaknak jól hat, másoknak kevésbé vagy egyáltalán nem.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 13:03Idézet tőle: debut12A hisztimin az nőknél van, igen sűrűn.
Szerinte is... Olvasd csak el az ideális pasim idevágó részét! 😉
Idézet tőle: debut12A hisztimin az nőknél van, igen sűrűn.
Szerinte is... Olvasd csak el az ideális pasim idevágó részét! 😉
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 13:01Idézet tőle: Kiscsillaghttp://www.dr.info.hu/drinfo/drinfo/drinfo/pid/0/medicineApplication/oid/0/m,0100000090000
Érdekes, minden gyogyinál az orbáncfüvet nem ajánlják, mert MAO gátló.
Egyébként a leghatásosabb gyógynövény, persze csak a kratom után...
Komolyan többet ér pár jól összeválogatott növényi cucc, mint ez a sok antiszirszarszer.
Idézet tőle: Kiscsillaghttp://www.dr.info.hu/drinfo/drinfo/drinfo/pid/0/medicineApplication/oid/0/m,0100000090000
Érdekes, minden gyogyinál az orbáncfüvet nem ajánlják, mert MAO gátló.
Egyébként a leghatásosabb gyógynövény, persze csak a kratom után...
Komolyan többet ér pár jól összeválogatott növényi cucc, mint ez a sok antiszirszarszer.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 12:56Idézet tőle: KiscsillagEnergikusabb voltam, motiváltabb, pörgetett. (már amennyire egy szedálós AP mellett lehet vkit pörgetni)
Tök más a mechanizmusuk, csak annyiban térnek el az AD-tól, hogy lényegesen erősebbek, de itt is a fő szempont a szerototnin-dopamin-hisztamin koncentráció.
Idézet tőle: KiscsillagEnergikusabb voltam, motiváltabb, pörgetett. (már amennyire egy szedálós AP mellett lehet vkit pörgetni)
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.09.22., 12:10És ha esetleg nem is csökkenteném,hanem növelném az amitrexet 1200mg ra? Lehet úgy elmúlnak a haluk
És ha esetleg nem is csökkenteném,hanem növelném az amitrexet 1200mg ra? Lehet úgy elmúlnak a haluk
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 11:59http://www.dr.info.hu/drinfo/drinfo/drinfo/pid/0/medicineApplication/oid/0/m,0100000090000
http://www.dr.info.hu/drinfo/drinfo/drinfo/pid/0/medicineApplication/oid/0/m,0100000090000
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 11:43Dokit váltottam. Visszaadta a Seroquelt, nem adott több dep injekciót. Az általam óhajtott csökkentett adagban kaptam vissza és ezt fokozatosan le is állította.
Dokit váltottam. Visszaadta a Seroquelt, nem adott több dep injekciót. Az általam óhajtott csökkentett adagban kaptam vissza és ezt fokozatosan le is állította.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 11:40Csak nehogy úgy járjon Kharzak, mint én. Csökkentettem az AP-t, erre átállítottak dep. injekcióra. Abból amit szedtem, nem volt depó inj, emiatt Risperdal Constát kaptam.
Durva akatíziát csinált, 1 dioptriányit romlott a látásom (átmenetileg).
Ha nem egyeztem volna bele a Risperdal Constába, az antidepit és a nyugtatót sem kaptam volna. Azaz kínlódhattam volna az AP, AD es nyugtató hirtelen elhagyásával.
Csak nehogy úgy járjon Kharzak, mint én. Csökkentettem az AP-t, erre átállítottak dep. injekcióra. Abból amit szedtem, nem volt depó inj, emiatt Risperdal Constát kaptam.
Durva akatíziát csinált, 1 dioptriányit romlott a látásom (átmenetileg).
Ha nem egyeztem volna bele a Risperdal Constába, az antidepit és a nyugtatót sem kaptam volna. Azaz kínlódhattam volna az AP, AD es nyugtató hirtelen elhagyásával.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 11:32Amit azóta sem értek!
Az AP mellett elmúlt a téveszmém, de akusztikus halura max adagban sem hatott.
Több, mint 1 éve szedtem már AP-t, mikor antidepit is írtak fel. (Cymbaltát).
A halum kb 3-4 hét szedés után drasztikusan lecsökkent, holott a Cymbaltának nincs antipszichotikus hatása
Amit azóta sem értek!
Az AP mellett elmúlt a téveszmém, de akusztikus halura max adagban sem hatott.
Több, mint 1 éve szedtem már AP-t, mikor antidepit is írtak fel. (Cymbaltát).
A halum kb 3-4 hét szedés után drasztikusan lecsökkent, holott a Cymbaltának nincs antipszichotikus hatása
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 11:26Energikusabb voltam, motiváltabb, pörgetett. (már amennyire egy szedálós AP mellett lehet vkit pörgetni)
Energikusabb voltam, motiváltabb, pörgetett. (már amennyire egy szedálós AP mellett lehet vkit pörgetni)
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 11:22Az egyetlen antidepi, aminek a 0-nál egy nagyon picivel több hatását éreztem.
Cymbalta néven szedtem. 1 hétig 30 mg-t, utána 60 mg-t. Kb fél év múlva állították le, miután durván begyógyszereztem (kómáig) nem öngyilkossági céllal . Szval csodát ez sem tett.
Zabáltatós AP mellé szedtem és még így is kb 5-6 kg-t fogytam tőle. (AP-től előtte kb 18-20 kg-t híztam, de ez jól jött mert veszélyesen alacsony volt a súlyom). Most annyira sovány vagyok, h nem mernèm szedni.
Az egyetlen antidepi, aminek a 0-nál egy nagyon picivel több hatását éreztem.
Cymbalta néven szedtem. 1 hétig 30 mg-t, utána 60 mg-t. Kb fél év múlva állították le, miután durván begyógyszereztem (kómáig) nem öngyilkossági céllal . Szval csodát ez sem tett.
Zabáltatós AP mellé szedtem és még így is kb 5-6 kg-t fogytam tőle. (AP-től előtte kb 18-20 kg-t híztam, de ez jól jött mert veszélyesen alacsony volt a súlyom). Most annyira sovány vagyok, h nem mernèm szedni.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 11:21Szerotoninra és noradrenalinra hat, tehát lehet álmosító hatása.
A noradrenalin (norepinefrin) főleg az ADHD betegek dühkitörését fékezi.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Duloxetin
Szerotoninra és noradrenalinra hat, tehát lehet álmosító hatása.
A noradrenalin (norepinefrin) főleg az ADHD betegek dühkitörését fékezi.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Duloxetin
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 11:18Idézet tőle: running wildSziasztok! Látom, hogy itt sokan nagyon értenek a gyógyszerekhez. Tapasztalatok, vélemények érdekelnének a Dulsevia (30 mg) című antidepresszánsról. Asszem Cymbalta volt régen. 5 napja szedem súlyos depresszióra, egyenlőre semmit sem érzek, csak azt, hogy szarul vagyok. Mármint a depitől, nem a gyógyszertől. Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Én ezt nem ismerem, de mindegy, gyogyó bogyónak kb. 2 hét kell hogy hassanak, és az elején felerősíthetik a tüneteket.
Idézet tőle: running wildSziasztok! Látom, hogy itt sokan nagyon értenek a gyógyszerekhez. Tapasztalatok, vélemények érdekelnének a Dulsevia (30 mg) című antidepresszánsról. Asszem Cymbalta volt régen. 5 napja szedem súlyos depresszióra, egyenlőre semmit sem érzek, csak azt, hogy szarul vagyok. Mármint a depitől, nem a gyógyszertől. Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Én ezt nem ismerem, de mindegy, gyogyó bogyónak kb. 2 hét kell hogy hassanak, és az elején felerősíthetik a tüneteket.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 11:17Idézet tőle: kharzakAkkor lecsökentem magamtól 200mg ra,úgyis másik orvoshoz fogok járni
figyu, jótanács, amit már korábban is próbáltam elmagyarázni.
A dokik nem Istenek, ők is csak találgatnak.
Nem vélteleül írják a gyogyik leírásánál, hogy a hatásmechanizmus nem ismert...
Tehát a dokinak sincs lila gőze se arról, hogy mit fog kiváltani.
Ő arra alapozza a felírt gyogyit, hogy egy hasolnó páciensnek segített.
De Te nem ő vagy.
Könyörögöm, olvass utána az adott szernek, akár küldöldi fórumokon is, ahol több 100 felhasználó írja le a véleményét.
Idézet tőle: kharzakAkkor lecsökentem magamtól 200mg ra,úgyis másik orvoshoz fogok járni
figyu, jótanács, amit már korábban is próbáltam elmagyarázni.
A dokik nem Istenek, ők is csak találgatnak.
Nem vélteleül írják a gyogyik leírásánál, hogy a hatásmechanizmus nem ismert...
Tehát a dokinak sincs lila gőze se arról, hogy mit fog kiváltani.
Ő arra alapozza a felírt gyogyit, hogy egy hasolnó páciensnek segített.
De Te nem ő vagy.
Könyörögöm, olvass utána az adott szernek, akár küldöldi fórumokon is, ahol több 100 felhasználó írja le a véleményét.
Idézet tőle: running wild ekkor: 2018.09.22., 11:14Sziasztok! Látom, hogy itt sokan nagyon értenek a gyógyszerekhez. Tapasztalatok, vélemények érdekelnének a Dulsevia (30 mg) című antidepresszánsról. Asszem Cymbalta volt régen. 5 napja szedem súlyos depresszióra, egyenlőre semmit sem érzek, csak azt, hogy szarul vagyok. Mármint a depitől, nem a gyógyszertől. Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! Látom, hogy itt sokan nagyon értenek a gyógyszerekhez. Tapasztalatok, vélemények érdekelnének a Dulsevia (30 mg) című antidepresszánsról. Asszem Cymbalta volt régen. 5 napja szedem súlyos depresszióra, egyenlőre semmit sem érzek, csak azt, hogy szarul vagyok. Mármint a depitől, nem a gyógyszertől. Köszönöm a válaszokat!
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 11:07Like!
Ebben igazad van, nem tudni mit hoz a holnap, meg ezekkel a szarokkal az a gáz, hogy maradandó is lehet. 🙁
Like!
Ebben igazad van, nem tudni mit hoz a holnap, meg ezekkel a szarokkal az a gáz, hogy maradandó is lehet. 🙁
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 11:06Idézet tőle: kharzakAz amitrex nek tényleg más hatása van kis dózisba? Ha igen mivel más?
Igem tényleg más, olvass utána.
Hasonló, mint a szulpirid. Kis mennyiségben agonista egy bizonyos részen, nagyobb mennyiségben antagonista.
A nagyobb mennyiség a jobb a haluzásokra, a kisebb mennyiség jó a befordulásra.
Tehát egy univerzális gyogyi, mert kétféleképp is hathat, neked kell eldöntened, hogy kicsi, vagy nagyobb dózisban szeded.
Idézet tőle: kharzakAz amitrex nek tényleg más hatása van kis dózisba? Ha igen mivel más?
Igem tényleg más, olvass utána.
Hasonló, mint a szulpirid. Kis mennyiségben agonista egy bizonyos részen, nagyobb mennyiségben antagonista.
A nagyobb mennyiség a jobb a haluzásokra, a kisebb mennyiség jó a befordulásra.
Tehát egy univerzális gyogyi, mert kétféleképp is hathat, neked kell eldöntened, hogy kicsi, vagy nagyobb dózisban szeded.
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.09.22., 10:39Anafranilt énis szedtem egész jól éreztem magam tőle,csak nem állt fel tőle , szexuális zavar
Anafranilt énis szedtem egész jól éreztem magam tőle,csak nem állt fel tőle , szexuális zavar
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.09.22., 10:27Igen,megyek vissza ha mindenigaz,lehet csökkentem magamtól az amitrex et 200-300mg ra,lenne belőle baj?
Igen,megyek vissza ha mindenigaz,lehet csökkentem magamtól az amitrex et 200-300mg ra,lenne belőle baj?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 10:01Kis adagban nem hat a halukra. Ilyenkor nincs antipszichotikus hatása.
Dopaminra hat, növeli a motivációt, hangulatot javít. Ezt is csak akkor, ha vkinek a dopamin rendszer hibás működésének következtében van tünete.
Barátnőm kis adag Amitrex-szel az ágyból sem kelt fel. Anafranillal talált magára.
Visszamész az Ébredésekbe?
Kis adagban nem hat a halukra. Ilyenkor nincs antipszichotikus hatása.
Dopaminra hat, növeli a motivációt, hangulatot javít. Ezt is csak akkor, ha vkinek a dopamin rendszer hibás működésének következtében van tünete.
Barátnőm kis adag Amitrex-szel az ágyból sem kelt fel. Anafranillal talált magára.
Visszamész az Ébredésekbe?
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.21., 17:48Hopsz, akkor le vagyok maradva.
Bár ahogy elnézem, nem sok értelme van.
Bár a szulpirid szerkezetileg más vegyület.
Hopsz, akkor le vagyok maradva.
Bár ahogy elnézem, nem sok értelme van.
Bár a szulpirid szerkezetileg más vegyület.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.21., 17:32Kharzak szed Amitrexet (amiszulpirid). Igaz, Ő max adagot mert valszeg az a cél, hogy a halukat lefogják.
Kharzak szed Amitrexet (amiszulpirid). Igaz, Ő max adagot mert valszeg az a cél, hogy a halukat lefogják.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.21., 17:28Idézet tőle: kharzakÉs ezek a "hallucinációk","kényszergondolatok" mikor múlnak el nekem?
Még mindig segítő szándékkal, talán ezen a mocskon is el kéne filóznod.
Én most épp ezt szedem, de nekem nincsenek haluim, tehát nem fogok tudni érdemben tapasztalatot megosztani veled.
De tudom, te doki mániás vagy, tehát amit a doki mond, számodra az szentírás.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Szulpirid
Idézet tőle: kharzakÉs ezek a "hallucinációk","kényszergondolatok" mikor múlnak el nekem?
Még mindig segítő szándékkal, talán ezen a mocskon is el kéne filóznod.
Én most épp ezt szedem, de nekem nincsenek haluim, tehát nem fogok tudni érdemben tapasztalatot megosztani veled.
De tudom, te doki mániás vagy, tehát amit a doki mond, számodra az szentírás.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Szulpirid
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.21., 17:25Egy kis érdekesség.
http://www.ng.hu/Tudomany/2018/05/24/Hogyan-fel-az-agyunk-Felelem-es-jutalmazas-az-agyban-1-3
Egy kis érdekesség.
http://www.ng.hu/Tudomany/2018/05/24/Hogyan-fel-az-agyunk-Felelem-es-jutalmazas-az-agyban-1-3
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.21., 17:23Szulpirid, második nap, és még semmi...
Na jó, tapasztalatból tudom, hogy kell min. 2 hét, de azért jól esett volna egy kis örömérzés.
Van itt olyan, aki már szedte ezt a mocskot?
Szulpirid, második nap, és még semmi...
Na jó, tapasztalatból tudom, hogy kell min. 2 hét, de azért jól esett volna egy kis örömérzés.
Van itt olyan, aki már szedte ezt a mocskot?
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.20., 18:34Idézet tőle: kharzakEsténként,késő délután leszek jobban ugylasztik a reggeli gyógyszerrel van baj
Tényleg nem baszatásból, de ugye azzal tisztában vagy, hogy késő délutántól kezdenek bizonyos neurotranszmitterek termelődése leállni.
Képzeld, én is esténként érzem jól magam, még ha nem szedek gyógyszert, akkor is, éppen ebből adódóan.
Estére emiatt lehiggad az agyad, elcsendesednek a gondolatok, és kiürül a napi szar.
De kérlek, ezt is cáfold meg!
Idézet tőle: kharzakEsténként,késő délután leszek jobban ugylasztik a reggeli gyógyszerrel van baj
Tényleg nem baszatásból, de ugye azzal tisztában vagy, hogy késő délutántól kezdenek bizonyos neurotranszmitterek termelődése leállni.
Képzeld, én is esténként érzem jól magam, még ha nem szedek gyógyszert, akkor is, éppen ebből adódóan.
Estére emiatt lehiggad az agyad, elcsendesednek a gondolatok, és kiürül a napi szar.
De kérlek, ezt is cáfold meg!
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.20., 17:19Idézet tőle: kharzakÉs ezek a "hallucinációk","kényszergondolatok" mikor múlnak el nekem?
Erre a hétvégi után tudnék egy nagyon csúnyát mondani, de itt a fórumon nem ez a cél, inkább megpróbálok megint segíteni.
Akkor múlik el, majd amikor te is úgy akarod, és nem halukázod be, hogy halikázol.
Mert amíg ezen recsegsz, addig csak ez a gondolat jár az agyadban.
Fogod?
Idézet tőle: kharzakÉs ezek a "hallucinációk","kényszergondolatok" mikor múlnak el nekem?
Erre a hétvégi után tudnék egy nagyon csúnyát mondani, de itt a fórumon nem ez a cél, inkább megpróbálok megint segíteni.
Akkor múlik el, majd amikor te is úgy akarod, és nem halukázod be, hogy halikázol.
Mert amíg ezen recsegsz, addig csak ez a gondolat jár az agyadban.
Fogod?
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.20., 17:13Idézet tőle: kharzakAz ébredések alapitványba vissza vesznek,csak kell egy beutaló nappali korházba,szerintetek menjek oda?
Tuti jót tenne, ott beállítanák a gyogyikat, és leszednének a halurol.
De mivel valszeg már eldöntötted a kérdést, miért vársz megerősítést másoktól?
Mondjuk még mindig jobb ötlet a korház, mint ha este megölöm magam, mert anyun kívül másnak úgy se hiányoznék kategóriás gondolat.
Idézet tőle: kharzakAz ébredések alapitványba vissza vesznek,csak kell egy beutaló nappali korházba,szerintetek menjek oda?
Tuti jót tenne, ott beállítanák a gyogyikat, és leszednének a halurol.
De mivel valszeg már eldöntötted a kérdést, miért vársz megerősítést másoktól?
Mondjuk még mindig jobb ötlet a korház, mint ha este megölöm magam, mert anyun kívül másnak úgy se hiányoznék kategóriás gondolat.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.20., 17:10Most jöttem a dokitól, szulpiridet kaptam.
Marha jó fej volt, közöltem vele, hogy az ssri-ket szedje az aki feltalálta, majd rátért a lényegre, hogy "látom, hogy van új, most mit nézett ki magának"? 🙂
Mondjuk egy amisulpridnek jobban örültem volna.
Most jöttem a dokitól, szulpiridet kaptam.
Marha jó fej volt, közöltem vele, hogy az ssri-ket szedje az aki feltalálta, majd rátért a lényegre, hogy "látom, hogy van új, most mit nézett ki magának"? 🙂
Mondjuk egy amisulpridnek jobban örültem volna.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.20., 13:058 het alatt ki kell fejtenie a hatását.
Olyan is van, h valakinek akármit adnak, nem lesz tünetmentes.
8 het alatt ki kell fejtenie a hatását.
Olyan is van, h valakinek akármit adnak, nem lesz tünetmentes.