Gyógyszer
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.09.22., 18:40Amitrex 400mg 2x1,nem lennék jobban a csökkentéstől a reggelit 6-7 kor az estit 17-18 körül
Amitrex 400mg 2x1,nem lennék jobban a csökkentéstől a reggelit 6-7 kor az estit 17-18 körül
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 18:39Sztem a Ketileptet kellene emelni. Pontosabban reggelre is kellene egy kisebb adag + este a szokott 225 mg.
Amitrexen nem változtatnék.
De mit csinálsz, ha az orvosod nem ad nagyobb adaghoz receptet??? Ha dokit váltasz, az új orvos majd ad, amit és amennyit akar, de mi lesz ha a jelenleginél maradsz???
Kleó!!!
Te mit gondolsz erről a változtatásról???
Sztem a Ketileptet kellene emelni. Pontosabban reggelre is kellene egy kisebb adag + este a szokott 225 mg.
Amitrexen nem változtatnék.
De mit csinálsz, ha az orvosod nem ad nagyobb adaghoz receptet??? Ha dokit váltasz, az új orvos majd ad, amit és amennyit akar, de mi lesz ha a jelenleginél maradsz???
Kleó!!!
Te mit gondolsz erről a változtatásról???
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 18:35Légyszi a többi kérdésre is válaszolj, h tudjak vmi véleményt mondani, hogyan lehetnél jobban.
Légyszi a többi kérdésre is válaszolj, h tudjak vmi véleményt mondani, hogyan lehetnél jobban.
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.09.22., 18:33amitrex et 18:00 kor veszem be,hát va negy olyan hogy azt képzelem emberek zuhannak le a levegőbe és tiszta vér minden,vagy hogy egy patkányt látok magam elött
amitrex et 18:00 kor veszem be,hát va negy olyan hogy azt képzelem emberek zuhannak le a levegőbe és tiszta vér minden,vagy hogy egy patkányt látok magam elött
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 18:31Mit látsz ilyenkor???
Ha vizuális halud van és szeretnéd, hogy elmúljon, akkor miből gondolod, hogy az amitrex csökkentésétől jobban leszel???
Mit látsz ilyenkor???
Ha vizuális halud van és szeretnéd, hogy elmúljon, akkor miből gondolod, hogy az amitrex csökkentésétől jobban leszel???
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.09.22., 18:20nyugtalan sokszor,meg vizuális halluk,225mg ot szedek ahogy orvos előírta,és igen jobb mikor az esti ketilept et beveszem
nyugtalan sokszor,meg vizuális halluk,225mg ot szedek ahogy orvos előírta,és igen jobb mikor az esti ketilept et beveszem
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.09.22., 18:19Amitrex nem álmosít,amikor 2,5 éve elkezdtem szedni akkor még szedált. a ketilept szokott igen
Amitrex nem álmosít,amikor 2,5 éve elkezdtem szedni akkor még szedált. a ketilept szokott igen
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 18:18Kharzak!
Mi a gond??? A szorongásod erős? Nyugtalam vagy?
Miután bevetted a Ketileptet jobb??? Most abból mennyit szedsz?
Tuti, h dokit váltasz?
Kharzak!
Mi a gond??? A szorongásod erős? Nyugtalam vagy?
Miután bevetted a Ketileptet jobb??? Most abból mennyit szedsz?
Tuti, h dokit váltasz?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 18:15Idézet tőle: debut12Idézet tőle: kharzakszerintetek nagy gond ha lecsökkentem az amitrex et? Jobb hangulatu akarok lenni 😀
Ha ez nekem szólt, akkor jobban szeretem, ha "idézel" válaszkor, mert akkor tudom, hogy nekem írtál.
Valamikor azt írtad, hogy szted estére jobban hat, ezek szerint gondolom reggel veszed be.
Ha szted estére, tehát a bevételtől számított 12 órán belül hat, akkor ha esete veszed be, akkor épp reggelre fog hatni.
Ha nem nekem írtad a kérdést, akkor sorry.A szorongást csökkentő, szedáló/álmosító mellékhatása bevétel után erősebb.
Az antipszichotikus (halu ellenes) hatása hetek alatt alakul ki és mindegy, hogy mikor veszed be. Emiatt a szedálósakat estére szokták adni, a pörgetőset reggelre. Néha kettésosztják az adagot (pl olanzapinból 15 mg este, 5 mg reggel)
Az Amitrexet mikor veszed be? Álmosít?
Gondolom a Ketilept szedál/álmosít.
Idézet tőle: debut12Idézet tőle: kharzakszerintetek nagy gond ha lecsökkentem az amitrex et? Jobb hangulatu akarok lenni 😀
Ha ez nekem szólt, akkor jobban szeretem, ha "idézel" válaszkor, mert akkor tudom, hogy nekem írtál.
Valamikor azt írtad, hogy szted estére jobban hat, ezek szerint gondolom reggel veszed be.
Ha szted estére, tehát a bevételtől számított 12 órán belül hat, akkor ha esete veszed be, akkor épp reggelre fog hatni.
Ha nem nekem írtad a kérdést, akkor sorry.
A szorongást csökkentő, szedáló/álmosító mellékhatása bevétel után erősebb.
Az antipszichotikus (halu ellenes) hatása hetek alatt alakul ki és mindegy, hogy mikor veszed be. Emiatt a szedálósakat estére szokták adni, a pörgetőset reggelre. Néha kettésosztják az adagot (pl olanzapinból 15 mg este, 5 mg reggel)
Az Amitrexet mikor veszed be? Álmosít?
Gondolom a Ketilept szedál/álmosít.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 18:09Idézet tőle: debut12Idézet tőle: kharzakszerintetek nagy gond ha lecsökkentem az amitrex et? Jobb hangulatu akarok lenni 😀
Ha nem nekem írtad a kérdést, akkor sorry.Kharzak!
Addig variálsz míg egyszer az orvosod gondol egyet és átállít dep injekcióra.
Idézet tőle: debut12Idézet tőle: kharzakszerintetek nagy gond ha lecsökkentem az amitrex et? Jobb hangulatu akarok lenni 😀
Kharzak!
Addig variálsz míg egyszer az orvosod gondol egyet és átállít dep injekcióra.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 17:56Y ismerősöm füves cigit szívott. Kh-ban, de csak látogatóként volt ott. Elindult le a lépcsőn és végtelennek tűnt az út. Már akkor érezte, h valami nem stimmel mert a 2 perces gyaloglást több órásnak hitte. Felült a villamosra, ahol a pasija anyját látta. Leszállt. Felszállt egy másikra. Ott is a pasija anyja volt. Ismert útvonalon eltévedt és kb 5 villamoson látta a palija anyját, mire rájött h valami nem kerek...
3 megállót ment előre, 5 öt vissza, 2-őt előre. Tudta hol lakok, jól ismerte az utat, mégis voltak gondok...mikor megérkezett szinte beleesett a karjaimba. (ő korábban fűtől nem haluzott, de sms-ben halálos fenyegetés után/annak hatására fél évig paranoid volt...)
Z ismerősömnek fűtől kard nőtt ki a mellkasából...(igaz néha előtte is haluzott)
V ismerősöm pár slukktól elájult.
Zs ismerősőm szimplan meghülyült, érthetetlenül, összefüggestelenül beszélt beszívva és végül már józan állapotban is.
K füvezett, majd skizó tünetei lettek. Nagyjából kikupálódott. Ismét füvezett, visszaesett, de ebből már nem tudták kihozni. Utána már franc sem tudja h mitől, egyre rosszabbul volt. Jelenleg full pszichotikus, hiába kap gyszert/injekciót, nem tudják kihozni belőle. Gondnokság alá helyezték és kb 1 éve pszichiátriai elfekvőben van és élete végéig ott lesz.
Sztem akinek erre hajlama van vagy alapból van pszichotikus tünete, az nagyon be tud fűtől haluzni.
Y ismerősöm füves cigit szívott. Kh-ban, de csak látogatóként volt ott. Elindult le a lépcsőn és végtelennek tűnt az út. Már akkor érezte, h valami nem stimmel mert a 2 perces gyaloglást több órásnak hitte. Felült a villamosra, ahol a pasija anyját látta. Leszállt. Felszállt egy másikra. Ott is a pasija anyja volt. Ismert útvonalon eltévedt és kb 5 villamoson látta a palija anyját, mire rájött h valami nem kerek...
3 megállót ment előre, 5 öt vissza, 2-őt előre. Tudta hol lakok, jól ismerte az utat, mégis voltak gondok...mikor megérkezett szinte beleesett a karjaimba. (ő korábban fűtől nem haluzott, de sms-ben halálos fenyegetés után/annak hatására fél évig paranoid volt...)
Z ismerősömnek fűtől kard nőtt ki a mellkasából...(igaz néha előtte is haluzott)
V ismerősöm pár slukktól elájult.
Zs ismerősőm szimplan meghülyült, érthetetlenül, összefüggestelenül beszélt beszívva és végül már józan állapotban is.
K füvezett, majd skizó tünetei lettek. Nagyjából kikupálódott. Ismét füvezett, visszaesett, de ebből már nem tudták kihozni. Utána már franc sem tudja h mitől, egyre rosszabbul volt. Jelenleg full pszichotikus, hiába kap gyszert/injekciót, nem tudják kihozni belőle. Gondnokság alá helyezték és kb 1 éve pszichiátriai elfekvőben van és élete végéig ott lesz.
Sztem akinek erre hajlama van vagy alapból van pszichotikus tünete, az nagyon be tud fűtől haluzni.
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.09.22., 17:54Akkor én ha 300-400 mg amitrexet szedek be,jobb lesz a hangulatom? Motiváltabb leszek? mert mikor elkezdtem szedni ezt a gyógyszert 400 mg ot adtak,nem800mg mint most és akkor jobban is voltam
Akkor én ha 300-400 mg amitrexet szedek be,jobb lesz a hangulatom? Motiváltabb leszek? mert mikor elkezdtem szedni ezt a gyógyszert 400 mg ot adtak,nem800mg mint most és akkor jobban is voltam
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 17:33Idézet tőle: debut12Én csak a saját, illetve a környezetemben élő harverok tapasztalataira tudok hagyadkozni.
Soha senkinél nem volt probléma, pedig elég sok, tönn száz "ilyen" havrom van.
Ha valamit be akarsz képzelni, akkor az agyad segít ebben.A halu nem vmi olyan, amit beképzel az ember. A skizofrének sem beképzelnek dolgokat. Ha ilyen egyszerű volna, nem feküdnének annyian zárton, leszíjazva, gyszerektől beszarva/behugyozva.
Idézet tőle: debut12Én csak a saját, illetve a környezetemben élő harverok tapasztalataira tudok hagyadkozni.
Ha valamit be akarsz képzelni, akkor az agyad segít ebben.
A halu nem vmi olyan, amit beképzel az ember. A skizofrének sem beképzelnek dolgokat. Ha ilyen egyszerű volna, nem feküdnének annyian zárton, leszíjazva, gyszerektől beszarva/behugyozva.
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.09.22., 17:28ha reggel venném be a ketileptet,nagyon kiütne,de most hogy mondod reggel veszem inkább be mert napközbe reggel semmi hatását nem érzem,ha este veszem be
ha reggel venném be a ketileptet,nagyon kiütne,de most hogy mondod reggel veszem inkább be mert napközbe reggel semmi hatását nem érzem,ha este veszem be
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 17:22Idézet tőle: kharzakszerintetek nagy gond ha lecsökkentem az amitrex et? Jobb hangulatu akarok lenni 😀
Idézet tőle: kharzakszerintetek nagy gond ha lecsökkentem az amitrex et? Jobb hangulatu akarok lenni 😀
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 17:18Én csak a saját, illetve a környezetemben élő harverok tapasztalataira tudok hagyadkozni.
Én csak a saját, illetve a környezetemben élő harverok tapasztalataira tudok hagyadkozni.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 17:16Idézet tőle: kharzakszerintetek nagy gond ha lecsökkentem az amitrex et? Jobb hangulatu akarok lenni 😀
Sztem inkább az időzítésen változtass.
Idézet tőle: kharzakszerintetek nagy gond ha lecsökkentem az amitrex et? Jobb hangulatu akarok lenni 😀
Sztem inkább az időzítésen változtass.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 16:51Idézet tőle: debut12Idézet tőle: KiscsillagNem egy esetet írtam, hanem egy mittudomén hány főn végzett kutatási eredményt, illetve egy orvos 20 éves tapasztalatát és statisztikai adatokat linkeltem.
Azt nem állítom, hogy mindig minden kutatási eremény pontos. Számtalan kutatás bebizonyította, hogy az antidepresszánsok hatásosak, mások épp az ellenkezőjét.
Itthon pszichotikus betegségre (pl skizofrénia, skizoaffektív zavar) a protokollok élethosszig tartó, folyamatos AP szedést írnak (sok esetben, ha elhagyja a beteg es visszaesik még gondnokság alá is helyezik). Más kutatási eredmények szerint jobb a prognózis, ha az első epizód után leállítják a gyszert.
Az interneten mindent leírnak es annak az ellenkezőjét is.
Az interneten mindent megtalálsz amit meg akarsz találni, tehát pro és kontra.
Én sok éves tapasztalatból mondom, hogy pl. a pia a legkárosabb szer ami csak létezik, mert az tesz a függőség csúcsára, és mégis leglális, és iszonyat pusztítást visz végre lelkileg.
Tehát ha sok éves tapasztalat után szavazhatnék, a spangli téma túl van lihegve.
Piától előbb kapsz pszichózist, mint bármi mástól.
A dohányzást is könyebb letenni, mint az alkoholt.Alkoholtól még sosem haluztam. Olyat sem láttam még, hogy valaki ivott és ettől kezdett haluzni. Más drogot is tudnék említeni (ami a köztudatban veszélyesebbnek tartott), amitől sosem haluztam.
Füves cigitől évekig semmi bajom nem volt. Mióta pszichotikus tüneteim is vannak, ahányszor szívtam, mindig nagyon haluztam. Amint elmúlt a hatása, a halu is spontán lecsengett.
Fűtől és/vagy más drogtól hallucináló embert sokat láttam (környezetemben, kórházban, terápiás intézményben) és olyanokat is ismerek, akiknél ez nem egy átmeneti droghatás volt, csúnyán visszaesett, kórházba került.
De az én tapasztalatom csak 1 tapasztalat. Ezért kerestem olyan kutatási eredményt, ahol nagyobb a minta.
Idézet tőle: debut12Idézet tőle: KiscsillagNem egy esetet írtam, hanem egy mittudomén hány főn végzett kutatási eredményt, illetve egy orvos 20 éves tapasztalatát és statisztikai adatokat linkeltem.
Azt nem állítom, hogy mindig minden kutatási eremény pontos. Számtalan kutatás bebizonyította, hogy az antidepresszánsok hatásosak, mások épp az ellenkezőjét.
Itthon pszichotikus betegségre (pl skizofrénia, skizoaffektív zavar) a protokollok élethosszig tartó, folyamatos AP szedést írnak (sok esetben, ha elhagyja a beteg es visszaesik még gondnokság alá is helyezik). Más kutatási eredmények szerint jobb a prognózis, ha az első epizód után leállítják a gyszert.
Én sok éves tapasztalatból mondom, hogy pl. a pia a legkárosabb szer ami csak létezik, mert az tesz a függőség csúcsára, és mégis leglális, és iszonyat pusztítást visz végre lelkileg.
Tehát ha sok éves tapasztalat után szavazhatnék, a spangli téma túl van lihegve.
A dohányzást is könyebb letenni, mint az alkoholt.
Alkoholtól még sosem haluztam. Olyat sem láttam még, hogy valaki ivott és ettől kezdett haluzni. Más drogot is tudnék említeni (ami a köztudatban veszélyesebbnek tartott), amitől sosem haluztam.
Füves cigitől évekig semmi bajom nem volt. Mióta pszichotikus tüneteim is vannak, ahányszor szívtam, mindig nagyon haluztam. Amint elmúlt a hatása, a halu is spontán lecsengett.
Fűtől és/vagy más drogtól hallucináló embert sokat láttam (környezetemben, kórházban, terápiás intézményben) és olyanokat is ismerek, akiknél ez nem egy átmeneti droghatás volt, csúnyán visszaesett, kórházba került.
De az én tapasztalatom csak 1 tapasztalat. Ezért kerestem olyan kutatási eredményt, ahol nagyobb a minta.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 16:27Idézet tőle: KiscsillagNem egy esetet írtam, hanem egy mittudomén hány főn végzett kutatási eredményt, illetve egy orvos 20 éves tapasztalatát és statisztikai adatokat linkeltem.
Idézet tőle: KiscsillagNem egy esetet írtam, hanem egy mittudomén hány főn végzett kutatási eredményt, illetve egy orvos 20 éves tapasztalatát és statisztikai adatokat linkeltem.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 16:23Idézet tőle: Kiscsillaghttp://www.vitalitas.hu/?cid=1324&ctype=5&did=12565
Kérlek, ezt nézd végig.
Az elméd a legnagyobb "ellenéged" és a lejobb "barátod"
Nem mindegy, hogy mihez hogy viszonyulsz.
Idézet tőle: Kiscsillaghttp://www.vitalitas.hu/?cid=1324&ctype=5&did=12565
Kérlek, ezt nézd végig.
Az elméd a legnagyobb "ellenéged" és a lejobb "barátod"
Nem mindegy, hogy mihez hogy viszonyulsz.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 16:19Nem egy esetet írtam, hanem egy mittudomén hány főn végzett kutatási eredményt, illetve egy orvos 20 éves tapasztalatát és statisztikai adatokat linkeltem.
Nem egy esetet írtam, hanem egy mittudomén hány főn végzett kutatási eredményt, illetve egy orvos 20 éves tapasztalatát és statisztikai adatokat linkeltem.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 16:10És megint csak bla, bla, bla, ja és bla.
Bakker, mindenkinél minden mást vált ki.
Tehát lehet én egy életen át piálhatnék úgy, hogy semmi bajom nem lesz tőle (max. néha bevizesedik a bokám), más, meg mint ahogy írtad egy biotikumtól kidobta a taccsot.
Nem szabad csak egy leírtra hagyadkozni.
Tény, hogy a gandzsa, csak egy növény, és vannak olyan emberek, akik fogékonyabbak rá, meg a mellékhatásaira.
Mindennek van mellékhatása, még a sok víznek is. Talán én vagyok rá a legjobb példa, ahogy korábban említettem, hogy a túlzott folyadékbevitel mit okozott nálam.
És megint csak bla, bla, bla, ja és bla.
Bakker, mindenkinél minden mást vált ki.
Tehát lehet én egy életen át piálhatnék úgy, hogy semmi bajom nem lesz tőle (max. néha bevizesedik a bokám), más, meg mint ahogy írtad egy biotikumtól kidobta a taccsot.
Nem szabad csak egy leírtra hagyadkozni.
Tény, hogy a gandzsa, csak egy növény, és vannak olyan emberek, akik fogékonyabbak rá, meg a mellékhatásaira.
Mindennek van mellékhatása, még a sok víznek is. Talán én vagyok rá a legjobb példa, ahogy korábban említettem, hogy a túlzott folyadékbevitel mit okozott nálam.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 16:04http://www.vitalitas.hu/?cid=1324&ctype=5&did=12565
http://www.vitalitas.hu/?cid=1324&ctype=5&did=12565
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 15:58Akik ezeket a kutatásokat csinálták, olyan emberekkel végezték, akik fogyasztották a drogot.
Azt nem tudom, hogy a kutatók szívták-e, de gondolom a kutatási eredmény szempontjából ez lényegtelen, nem személyes tapasztalatot osztottak meg.
Akik ezeket a kutatásokat csinálták, olyan emberekkel végezték, akik fogyasztották a drogot.
Azt nem tudom, hogy a kutatók szívták-e, de gondolom a kutatási eredmény szempontjából ez lényegtelen, nem személyes tapasztalatot osztottak meg.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 15:48Úgy értem, hogy össze-vissza írnak mindenféle bulshit baromságot olyanok, akik még életükben nem próbáltak semmit.
Ja, és persze megint a brit "tudósok" osztják az észt.
Ha igazuk lenne, akkor fél hollandia (ahol legális) meg amúgy a fél világ kilenne a spanglitól.
Úgy értem, hogy össze-vissza írnak mindenféle bulshit baromságot olyanok, akik még életükben nem próbáltak semmit.
Ja, és persze megint a brit "tudósok" osztják az észt.
Ha igazuk lenne, akkor fél hollandia (ahol legális) meg amúgy a fél világ kilenne a spanglitól.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 15:41Idézet tőle: kharzakAmitrex et megemelem 1200mg ra,van esély hogy elmúlnak a hangok,halluk?
Ha a nap végére üt be, mint ahogy mondtad, akkor sztem az időzítésel variálj elsődlegesen, ne az adaggal.
Nézd, nekem is azt mondta a doki, 2 bogyóra is, hogy reggel kell bevenni.
Lamotrigin + Escitaslopram.
Mindkettőtől beálmosodtam, tehát voltam annyira intelligens, hogy áttettem estére, és nem voltam egész nap álmos.
Sztem dózis emelés nélkül, próbálj meg a bevételi időponton módosítani.
A dokik kretének, ritkán találják el a jót...
Idézet tőle: kharzakAmitrex et megemelem 1200mg ra,van esély hogy elmúlnak a hangok,halluk?
Ha a nap végére üt be, mint ahogy mondtad, akkor sztem az időzítésel variálj elsődlegesen, ne az adaggal.
Nézd, nekem is azt mondta a doki, 2 bogyóra is, hogy reggel kell bevenni.
Lamotrigin + Escitaslopram.
Mindkettőtől beálmosodtam, tehát voltam annyira intelligens, hogy áttettem estére, és nem voltam egész nap álmos.
Sztem dózis emelés nélkül, próbálj meg a bevételi időponton módosítani.
A dokik kretének, ritkán találják el a jót...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 15:41Idézet tőle: debut12Idézet tőle: Kiscsillaghttp://medicalonline.hu/tudomany/cikk/kapcsolat_a_kannabisz_hasznalata_es_a_pszichozis_kozott
Ez már megint az olvasás vs. tapasztalás...
Ezt hogy érted?
Idézet tőle: debut12Idézet tőle: Kiscsillaghttp://medicalonline.hu/tudomany/cikk/kapcsolat_a_kannabisz_hasznalata_es_a_pszichozis_kozott
Ezt hogy érted?
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 15:38Idézet tőle: KleóAz gátz, hogy amikor megnyitottam az oldalt, azt írta ki, hogy kérjük ne mozduljon, mindjárt ott van önért a TEK?
Idézet tőle: Kleó
Az gátz, hogy amikor megnyitottam az oldalt, azt írta ki, hogy kérjük ne mozduljon, mindjárt ott van önért a TEK?
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 15:36Idézet tőle: Kiscsillaghttp://medicalonline.hu/tudomany/cikk/kapcsolat_a_kannabisz_hasznalata_es_a_pszichozis_kozott
Idézet tőle: Kiscsillaghttp://medicalonline.hu/tudomany/cikk/kapcsolat_a_kannabisz_hasznalata_es_a_pszichozis_kozott
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 15:35Idézet tőle: KiscsillagÉn pszichotikus betegnek nem javasolnám...mivel halut okozhat (pl cannabis indukálta pszichózis) és fokozhat (ha már van).
A dokim mondta azt, amivel egyet értek, hogy mivel apám egy alkoholista(féreg) volt, így valszeg örököltem pár gént, ami a hangulatért felelős, és az esztelen cuccozással, és piálással, aktiváltam őket. Tehát hiába tettem le bármit, az már lendületben van, azt kell vhogy leküzdenem, és deaktiválnom a géneket.
Marha boldog vagyok, mert apámtól ezek szerint soha nem szabadulok meg.
Idézet tőle: KiscsillagÉn pszichotikus betegnek nem javasolnám...mivel halut okozhat (pl cannabis indukálta pszichózis) és fokozhat (ha már van).
A dokim mondta azt, amivel egyet értek, hogy mivel apám egy alkoholista(féreg) volt, így valszeg örököltem pár gént, ami a hangulatért felelős, és az esztelen cuccozással, és piálással, aktiváltam őket. Tehát hiába tettem le bármit, az már lendületben van, azt kell vhogy leküzdenem, és deaktiválnom a géneket.
Marha boldog vagyok, mert apámtól ezek szerint soha nem szabadulok meg.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 13:55http://medicalonline.hu/tudomany/cikk/kapcsolat_a_kannabisz_hasznalata_es_a_pszichozis_kozott
http://medicalonline.hu/tudomany/cikk/kapcsolat_a_kannabisz_hasznalata_es_a_pszichozis_kozott
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 13:46Én pszichotikus betegnek nem javasolnám...mivel halut okozhat (pl cannabis indukálta pszichózis) és fokozhat (ha már van).
Én pszichotikus betegnek nem javasolnám...mivel halut okozhat (pl cannabis indukálta pszichózis) és fokozhat (ha már van).
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 13:40Idézet tőle: KiscsillagAzt értem, hogy gyógyulást! De miből?
Olyan cikkekeket olvastam, ahol rákosoknak adnák étvágynövelő ,fájdalomcsilapító és hányinger elleni hatása miatt. Más kutatásoknál parkinzon kórról írtak. (ott is a dopaminnal van zűr)
Olyat nem hallottam, h pszichés betegségre adnák. Ezért kérdeztem, hogy mire. Szorongás? Depresszió?
Dopamin növelő hatása van, tehát mindenre jó, ami a dopaminnel összefüggésbe hozható.
Azon kívül álmosító, kedélyjavító, étvágynövelő hatása van.
Bizonyos szem betegségekre is jó.
De ettől is lehetsz másnapos, főleg ha ritkán csinálod.
Idézet tőle: KiscsillagAzt értem, hogy gyógyulást! De miből?
Olyan cikkekeket olvastam, ahol rákosoknak adnák étvágynövelő ,fájdalomcsilapító és hányinger elleni hatása miatt. Más kutatásoknál parkinzon kórról írtak. (ott is a dopaminnal van zűr)
Olyat nem hallottam, h pszichés betegségre adnák. Ezért kérdeztem, hogy mire. Szorongás? Depresszió?
Dopamin növelő hatása van, tehát mindenre jó, ami a dopaminnel összefüggésbe hozható.
Azon kívül álmosító, kedélyjavító, étvágynövelő hatása van.
Bizonyos szem betegségekre is jó.
De ettől is lehetsz másnapos, főleg ha ritkán csinálod.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 13:33Azt értem, hogy gyógyulást! De miből?
Azt értem, hogy gyógyulást! De miből?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 13:29Egy szóval sem mondtam, hogy a piálás jobb vagy jó. Egy biztos: piától még sosem haluztam.
Egy szóval sem mondtam, hogy a piálás jobb vagy jó. Egy biztos: piától még sosem haluztam.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 13:25Idézet tőle: KiscsillagÉs milyen hatást várnak tőle???
Gyógyulást? A beálláson kívül nagyon sok mindenre jó, nem is értem miért van tiltva.
Élvezetileg hasonló, mint az alkohol, és még jót is tesz a szervezetnek.
De inkább legálisan piázz, ami hazavágja a májadat, és az idegrendszeredet.
Idézet tőle: KiscsillagÉs milyen hatást várnak tőle???
Gyógyulást? A beálláson kívül nagyon sok mindenre jó, nem is értem miért van tiltva.
Élvezetileg hasonló, mint az alkohol, és még jót is tesz a szervezetnek.
De inkább legálisan piázz, ami hazavágja a májadat, és az idegrendszeredet.