Gyógyszer
Idézet tőle: Gábor0203 ekkor: 2018.10.14., 17:47Igen jelezni fogom, holnap beszélek vele, mert a következő tali csak 4-5 het múlva esedékes. Igen , sargulok, gyerek koromban 2-3 évesen azt vettek észre h betegség közben-után sargulok. Vittek ezerrel h fertőző máj gyulladas , 2 het kórház ennyi idősen elzártan , aztán kiderült hogy “csak” a gilbert...de persze a házi orvos nem nagyon osztotta meg velem hogy mi is a szitu én meg szépen szedtem azokat a gyógyszereket amiket nem szabadna....
A gyógyszerek közül amik a májban bomlanak le hosszú tavon össze adódnak, szóval nyilván nem ajánlott indokolatlanul szedni. Az az érdekes h nem most szedek először pszich. gyógyszereket de még egyiknél sem olvastam kifejezetten ezt az ellenőrzési előírást.
Csak valami meg kell az állandó rèmálmokra, meg az éjszakai felriadasra, stb
Igen jelezni fogom, holnap beszélek vele, mert a következő tali csak 4-5 het múlva esedékes. Igen , sargulok, gyerek koromban 2-3 évesen azt vettek észre h betegség közben-után sargulok. Vittek ezerrel h fertőző máj gyulladas , 2 het kórház ennyi idősen elzártan , aztán kiderült hogy “csak” a gilbert...de persze a házi orvos nem nagyon osztotta meg velem hogy mi is a szitu én meg szépen szedtem azokat a gyógyszereket amiket nem szabadna....
A gyógyszerek közül amik a májban bomlanak le hosszú tavon össze adódnak, szóval nyilván nem ajánlott indokolatlanul szedni. Az az érdekes h nem most szedek először pszich. gyógyszereket de még egyiknél sem olvastam kifejezetten ezt az ellenőrzési előírást.
Csak valami meg kell az állandó rèmálmokra, meg az éjszakai felriadasra, stb
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.13., 21:19Sztem jelezd az orvosnak, h van májbetegséged és korábban, más gyszerek okoztak gondot.
Ilyenkor be is sárgulsz? Jól tudom, hogy a Gilbert szindrómának lehetnek tünetei (amiket írtál), de a máj nem megy tönkre, így attól nem kell tartani, hogy ez hosszabb távon halálhoz vezet? Vagy ilyen esetben, mivel a gyszerekre érzékeny vagy, hosszú távú szedésnél toxikus károsodása lehet a màjnak?
Sztem jelezd az orvosnak, h van májbetegséged és korábban, más gyszerek okoztak gondot.
Ilyenkor be is sárgulsz? Jól tudom, hogy a Gilbert szindrómának lehetnek tünetei (amiket írtál), de a máj nem megy tönkre, így attól nem kell tartani, hogy ez hosszabb távon halálhoz vezet? Vagy ilyen esetben, mivel a gyszerekre érzékeny vagy, hosszú távú szedésnél toxikus károsodása lehet a màjnak?
Idézet tőle: Gábor0203 ekkor: 2018.10.13., 21:10Kiscsillag,
koszonom a gyors és hosszú választ! Nagyon kedves tőled!
Győri vagyok, 3 napja írta fel az orvosom a valdoxant, ugyanis elalvás után egy max két oran belül rém álmok miatt ébredek, átlag 3 szor egy éjjel. Pontosabban mindig azt vizionalom hogy fekszem az ágyban, és alattam, körülöttem valami fel akar jönni alulról...teljesen önidegen erzes. És sokszor kb azt követően h megnézem h semmi sincs az ágy vagy a takaró alatt, sem tudok megnyugodni , kell 10-15 perc mire magamhoz térek...kb hallucináció. Még szerencse h csak éjszaka van ilyen....de persze ezzel már lőttek is a normális alvásnak.
Az én máj gondom abból áll h pl bizonyos gyógyszerek főként fájdalom csillapitok hatására a máj értékek az egekbe szöknek, full sötét a vizeletem és erős mellkasi és háti fajdalmam szoritasom van. Volt már olyan h 4-5 napos lázzal teli influenza közepén abba kellett hagynom a láz csillapitot mert duplan szenvedtem a mellek hatásoktól...
es most hogy olvastam a valdoxanrol erősen gondolkozom hogy kene jelezni a dokinak ezt a labor dolgot...mielőtt még elpatkolok fel év múlva.
vagy túlzott a para szted ?
Kiscsillag,
koszonom a gyors és hosszú választ! Nagyon kedves tőled!
Győri vagyok, 3 napja írta fel az orvosom a valdoxant, ugyanis elalvás után egy max két oran belül rém álmok miatt ébredek, átlag 3 szor egy éjjel. Pontosabban mindig azt vizionalom hogy fekszem az ágyban, és alattam, körülöttem valami fel akar jönni alulról...teljesen önidegen erzes. És sokszor kb azt követően h megnézem h semmi sincs az ágy vagy a takaró alatt, sem tudok megnyugodni , kell 10-15 perc mire magamhoz térek...kb hallucináció. Még szerencse h csak éjszaka van ilyen....de persze ezzel már lőttek is a normális alvásnak.
Az én máj gondom abból áll h pl bizonyos gyógyszerek főként fájdalom csillapitok hatására a máj értékek az egekbe szöknek, full sötét a vizeletem és erős mellkasi és háti fajdalmam szoritasom van. Volt már olyan h 4-5 napos lázzal teli influenza közepén abba kellett hagynom a láz csillapitot mert duplan szenvedtem a mellek hatásoktól...
es most hogy olvastam a valdoxanrol erősen gondolkozom hogy kene jelezni a dokinak ezt a labor dolgot...mielőtt még elpatkolok fel év múlva.
vagy túlzott a para szted ?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.13., 20:27Nekem nem nézték a májfunkciót ezzel a gyszerrel. Igaz, ekkor mèg semmi nem utalt májbetegségre.
Később, amikor már volt májbetegségem sem nézték túl gyakran. Pontosabban amikor magasak lettek a májfunkciós értékek, a betegség kiderítése céljából gyakrabban vettek vért. (nem a gyszer miatt) Ekkor derült ki, h az alapbetegségen túl a gyszer is fokozta a gondot. 15 mg Yarocen + 0,5 mg Rivotril mellett elszálltak az értékek. A laboreredmémyből egyértelműen látszott, h toxikus màjkárosodásom IS van (az alapbetegségen túl), amit gyszer okoz. GGT a 3x-osa, GOT 6x-osa, GPT 9x-ese volt a normál érték felső határának. Alkoholt ebben az időszakban ritkám sem ittam, nem drogoztam, de másodállásban erős vegyszerekkel dolgoztam. Lehet ez sem tett jót.
Ezeket a gyszereket 3 éve elhagytam. Antidepit azóta sem kaptam, de nyugtatót (Frontin) és altatót kèsőbb újra szedtem. Fél évente nézik a májfunkciót, de ezt is erőltetni kell. Az eredményekből úgy tűnik, hogy ezek a gyszerek nem rontják a helyzetet.
Alapítványba jártam áterhez, itt nincs laborkapcsolat. Nem tud beutalót adni. Háziorvos sem ad beutalót, mondván nem ő adja a gyszert. Hepatológushoz 6 havonta kell mennem, friss laboreredménnyel. E célból háziorvos ad beutalót, de úgy látom h nem szívesen.
Hepatológus szerint bizonyos gyszerek mellett (pl fogamzásgátló, egyes pszich gyszerek) HAVI laborkontroll szükséges, de beutalót senki nem ad, így kockázatos szedni. Emiatt pl fogamzásgátlót fel sem írták, pedig nem védekezés céljából kaptam volna, hanem ciszta okozta maratoni hosszúságu mensesre (nőgyógyász levelezett hepásszal és akkor írta, h relatív kontraindikált, havi laborkontroll mellett szedhető)
Most a fogorvos kér új labort mert a trombocitám is alacsony. (nem tudni, h miért). Háziorvos nem ad beutalót, azt mondta, h inkább ne húzassak fogat. Magánlaborban fogom megnézetni.
Pesti vagy? Alapvizsgálatikat 3-4 ezerért meg tudsz csináltatni. Nemrég tudtam meg, h magánban is lehet nézetni.
Nekem nem nézték a májfunkciót ezzel a gyszerrel. Igaz, ekkor mèg semmi nem utalt májbetegségre.
Később, amikor már volt májbetegségem sem nézték túl gyakran. Pontosabban amikor magasak lettek a májfunkciós értékek, a betegség kiderítése céljából gyakrabban vettek vért. (nem a gyszer miatt) Ekkor derült ki, h az alapbetegségen túl a gyszer is fokozta a gondot. 15 mg Yarocen + 0,5 mg Rivotril mellett elszálltak az értékek. A laboreredmémyből egyértelműen látszott, h toxikus màjkárosodásom IS van (az alapbetegségen túl), amit gyszer okoz. GGT a 3x-osa, GOT 6x-osa, GPT 9x-ese volt a normál érték felső határának. Alkoholt ebben az időszakban ritkám sem ittam, nem drogoztam, de másodállásban erős vegyszerekkel dolgoztam. Lehet ez sem tett jót.
Ezeket a gyszereket 3 éve elhagytam. Antidepit azóta sem kaptam, de nyugtatót (Frontin) és altatót kèsőbb újra szedtem. Fél évente nézik a májfunkciót, de ezt is erőltetni kell. Az eredményekből úgy tűnik, hogy ezek a gyszerek nem rontják a helyzetet.
Alapítványba jártam áterhez, itt nincs laborkapcsolat. Nem tud beutalót adni. Háziorvos sem ad beutalót, mondván nem ő adja a gyszert. Hepatológushoz 6 havonta kell mennem, friss laboreredménnyel. E célból háziorvos ad beutalót, de úgy látom h nem szívesen.
Hepatológus szerint bizonyos gyszerek mellett (pl fogamzásgátló, egyes pszich gyszerek) HAVI laborkontroll szükséges, de beutalót senki nem ad, így kockázatos szedni. Emiatt pl fogamzásgátlót fel sem írták, pedig nem védekezés céljából kaptam volna, hanem ciszta okozta maratoni hosszúságu mensesre (nőgyógyász levelezett hepásszal és akkor írta, h relatív kontraindikált, havi laborkontroll mellett szedhető)
Most a fogorvos kér új labort mert a trombocitám is alacsony. (nem tudni, h miért). Háziorvos nem ad beutalót, azt mondta, h inkább ne húzassak fogat. Magánlaborban fogom megnézetni.
Pesti vagy? Alapvizsgálatikat 3-4 ezerért meg tudsz csináltatni. Nemrég tudtam meg, h magánban is lehet nézetni.
Idézet tőle: Gábor0203 ekkor: 2018.10.13., 20:06Sziasztok!
Valdoxant aki szedett , érdekelne hogy induláskor valóban néztek-e nála máj funkciót laborban (ahogy az elvileg szükséges lenne) és utána 3-4 hetente történt-e ellenőrzés ? Illetve akinél igen,ott volt-e GOT, GPT, stb emelkedés ?
Szamomra azért lenne fontos az info , mert Gilbert szindromás vagyok (eredendően rossz máj értékek, plusz érzékenység gyógyszerekre) és én most kaptam ezt a gyógyszert, és nem lett mérve semmi, szó sem esett róla. Meglepődve olvastam a beteg tájékoztatót...
Köszönöm aki válaszol ????
Sziasztok!
Valdoxant aki szedett , érdekelne hogy induláskor valóban néztek-e nála máj funkciót laborban (ahogy az elvileg szükséges lenne) és utána 3-4 hetente történt-e ellenőrzés ? Illetve akinél igen,ott volt-e GOT, GPT, stb emelkedés ?
Szamomra azért lenne fontos az info , mert Gilbert szindromás vagyok (eredendően rossz máj értékek, plusz érzékenység gyógyszerekre) és én most kaptam ezt a gyógyszert, és nem lett mérve semmi, szó sem esett róla. Meglepődve olvastam a beteg tájékoztatót...
Köszönöm aki válaszol ????
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.13., 07:28Idézet tőle: AgobriIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Vegas Baby2Idézet tőle: KiscsillagVegas!
A rémálmok nekem is sok gondot okoznak + ébredéskor egekben a szorongásszintem. Ha eleget alszok sem pihentető, mert nem nyugodtan alszok.
Ha jobban leszek, nehéz lesz megállapítani, h ezek a gynövények hatottak vagy a BZD megvonási tünetek csengenek le. A Remotivnál azt írták, h 2 hét után szokott hatni, előbb nem várható.
Most csoda történt. 2 olyan nap is volt amikor nem volt rémálmom ill ma ébredéskor nem volt magas a szorongásszintem.
Ugyanez! Olyan szorongással ébredek sokszor, hogy iszonyat. Aztán délelőtt oldódik. Vagy nem. De az biztos hogy éjszaka valami megborul odabent, mert olyan nincs hogy lefekvéskor minden oké, aztán reggel meg ki sem látok a nyomorból.
Dettó. Valami èjjel történik, pontosabban alvás közben. Nekem a reggeli szorongás kb 20 perc alatt oldódik, egy tűrhető szintre csökken, de a teljes lecsengése lassab.
Ha vmi csoda folytán nincs rèmálmom, a reggel sem olyan rémisztő/dermesztő.
(álomra mindig emlékszek, soxor hosszú történetre)
Detto, a ferjemnel. Szegeny kb a delelottot az agyban tolti, delutan jol van, este szuperul. Ezen antidepresszans nem segit? Az a baj, hogy a ho vegen megy a Thalassaba, attol tartok, hogy kirugjak, mert nem tud majd felkelni :((
6 v 7 féle antidepresszánst szedtem (évekig kaptam 2 félét kombinációban). Nem hatott a depresszióra és a szorongást sem csökkentette.
Nagy adag antipszichotikum mellett nem volt ennyi rémálmom illetve reggeli szorongás, de azzal nem tudtam dolgozni és az aktivitásom is sokat csökkent. Ezért állították le.
Esti nyugtató és altató jól hat az elalvási gondokra, de a rémàlmokra és reggelekre nem. Pontosabban: nagy adag hat erre is, de annyit nem engedtek szedni, a kis adag elhagyását szorgalmazták.
A reggeli felkeléssel nekem akkor volt gondom, amikor már sok AP-t adtak a Thalassában. Kértem, hogy este nekem korábban adjanak gyszert. Este fél 9 körül van az esti kiosztása. Fél 8, 8 körül elkértem. (nem szívesen adták oda előbb). Reggeli gyszerem nem volt, a reggelizést kihagytam, így tovább alhattam. Nagy nehezen fel tudtam kelni az első csoportra (fél 9 v 9-kor kezdődnek), de csoportokon és azok között rendszeresen elaludtam. Napközben (ágyban) max 1 órát lehet aludni, mindig van vmilyen csoport v ebéd v gyszerosztás.
A passzivitás nekem ott nem okozott gondot, hisz csoporton ülni kell, csoportok között és este lehet feküdni, ülni. Fele annyira sem megerőltető, mint egy mhelyen dolgozni.
Reggel passzívabb, befordultabb vagyok, este szoktam jobban lenni. Most kivételes a helyzet, mert megoldható, h pár hónapig csak tanuljak illetve egy szervi betegséget is elvileg hamarosan kezelni kezdenek és kérdéses h a mellèkhatása akadályoz a munkában.
Munkanapokon ez a depressziós hangulati ingadozás csökken. Ilyenkor este (munka után) vagyok passzívabb és szabadnapokon. Igaz ebben az is benne van, hogy évekig másodállásom is volt, 1 évig suliba is jártam munka mellett, emiatt kimerültem. + a szervi betegségnek fáradékonyság a tünete.
Most nyugtató és altató elhagyás után (de még enyhèbb megvonási tünetekkel) békésebb, nyugodtabb az alvásom és a reggeli szorongás sem olyan erős.
Idézet tőle: AgobriIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Vegas Baby2Idézet tőle: KiscsillagVegas!
A rémálmok nekem is sok gondot okoznak + ébredéskor egekben a szorongásszintem. Ha eleget alszok sem pihentető, mert nem nyugodtan alszok.
Ha jobban leszek, nehéz lesz megállapítani, h ezek a gynövények hatottak vagy a BZD megvonási tünetek csengenek le. A Remotivnál azt írták, h 2 hét után szokott hatni, előbb nem várható.
Most csoda történt. 2 olyan nap is volt amikor nem volt rémálmom ill ma ébredéskor nem volt magas a szorongásszintem.
Ugyanez! Olyan szorongással ébredek sokszor, hogy iszonyat. Aztán délelőtt oldódik. Vagy nem. De az biztos hogy éjszaka valami megborul odabent, mert olyan nincs hogy lefekvéskor minden oké, aztán reggel meg ki sem látok a nyomorból.
Dettó. Valami èjjel történik, pontosabban alvás közben. Nekem a reggeli szorongás kb 20 perc alatt oldódik, egy tűrhető szintre csökken, de a teljes lecsengése lassab.
Detto, a ferjemnel. Szegeny kb a delelottot az agyban tolti, delutan jol van, este szuperul. Ezen antidepresszans nem segit? Az a baj, hogy a ho vegen megy a Thalassaba, attol tartok, hogy kirugjak, mert nem tud majd felkelni :((
6 v 7 féle antidepresszánst szedtem (évekig kaptam 2 félét kombinációban). Nem hatott a depresszióra és a szorongást sem csökkentette.
Nagy adag antipszichotikum mellett nem volt ennyi rémálmom illetve reggeli szorongás, de azzal nem tudtam dolgozni és az aktivitásom is sokat csökkent. Ezért állították le.
Esti nyugtató és altató jól hat az elalvási gondokra, de a rémàlmokra és reggelekre nem. Pontosabban: nagy adag hat erre is, de annyit nem engedtek szedni, a kis adag elhagyását szorgalmazták.
A reggeli felkeléssel nekem akkor volt gondom, amikor már sok AP-t adtak a Thalassában. Kértem, hogy este nekem korábban adjanak gyszert. Este fél 9 körül van az esti kiosztása. Fél 8, 8 körül elkértem. (nem szívesen adták oda előbb). Reggeli gyszerem nem volt, a reggelizést kihagytam, így tovább alhattam. Nagy nehezen fel tudtam kelni az első csoportra (fél 9 v 9-kor kezdődnek), de csoportokon és azok között rendszeresen elaludtam. Napközben (ágyban) max 1 órát lehet aludni, mindig van vmilyen csoport v ebéd v gyszerosztás.
A passzivitás nekem ott nem okozott gondot, hisz csoporton ülni kell, csoportok között és este lehet feküdni, ülni. Fele annyira sem megerőltető, mint egy mhelyen dolgozni.
Reggel passzívabb, befordultabb vagyok, este szoktam jobban lenni. Most kivételes a helyzet, mert megoldható, h pár hónapig csak tanuljak illetve egy szervi betegséget is elvileg hamarosan kezelni kezdenek és kérdéses h a mellèkhatása akadályoz a munkában.
Munkanapokon ez a depressziós hangulati ingadozás csökken. Ilyenkor este (munka után) vagyok passzívabb és szabadnapokon. Igaz ebben az is benne van, hogy évekig másodállásom is volt, 1 évig suliba is jártam munka mellett, emiatt kimerültem. + a szervi betegségnek fáradékonyság a tünete.
Most nyugtató és altató elhagyás után (de még enyhèbb megvonási tünetekkel) békésebb, nyugodtabb az alvásom és a reggeli szorongás sem olyan erős.
Idézet tőle: Agobri ekkor: 2018.10.13., 06:50Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Vegas Baby2Idézet tőle: KiscsillagVegas!
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Vegas Baby2Idézet tőle: KiscsillagVegas!
Idézet tőle: Agobri ekkor: 2018.10.13., 06:47Sziasztok!
Volt olyan akinek nem hasznalt a Brintellix? Ha igen, mit kapott helyette, ami bevalt?
Sziasztok!
Volt olyan akinek nem hasznalt a Brintellix? Ha igen, mit kapott helyette, ami bevalt?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.06., 15:22Fordítva működünk. Reggel fél órát szánok ágyban fekvésre + kávézni (ágyban). Addigra kikeveredek a rémálmok hatása alól. Utána kezdek tollászkodni. Ez kb +1 óra. Utálok reggel kapkodni. Indulásra már jól szoktam lenni.
Amit még megfigyeltem: a lassú, hosszú séta nekem jót tesz (jó időben).
Fordítva működünk. Reggel fél órát szánok ágyban fekvésre + kávézni (ágyban). Addigra kikeveredek a rémálmok hatása alól. Utána kezdek tollászkodni. Ez kb +1 óra. Utálok reggel kapkodni. Indulásra már jól szoktam lenni.
Amit még megfigyeltem: a lassú, hosszú séta nekem jót tesz (jó időben).
Idézet tőle: Vegas Baby2 ekkor: 2018.10.06., 15:08Idézet tőle: debut12Viccet félretéve, az 5htp-től szinte az összes álmodra emlékszel, olyan éberen éled meg, mégis kipihenve.
Én épp ezért imádom, szeretek álmodni, akkor minden olyan jó.
A reggeli kelés nekem is gáz, nekem, kb. 1 óra mire lecseng a szorongásom.
Jó, erre rátesz a reggeli kv is.Én ezt (mármint a szorongást) úgy "orvoslom" hétköznap, hogy felkeléstől indulásig max. 15 percem van elkészülni, és ebben benne van hogy télen sál - sapka-kesztyű, menetre készen. Ha én kv-zgatok meg bolhászkodom, csak nőttön-nő a nyomor, és a végén úgy kell kitolni az ajtón.
Így is szar persze, de mire beérek (másfél óra, forg. függően) a legrosszabbon túl vagyok.
Idézet tőle: debut12Viccet félretéve, az 5htp-től szinte az összes álmodra emlékszel, olyan éberen éled meg, mégis kipihenve.
Jó, erre rátesz a reggeli kv is.
Én ezt (mármint a szorongást) úgy "orvoslom" hétköznap, hogy felkeléstől indulásig max. 15 percem van elkészülni, és ebben benne van hogy télen sál - sapka-kesztyű, menetre készen. Ha én kv-zgatok meg bolhászkodom, csak nőttön-nő a nyomor, és a végén úgy kell kitolni az ajtón.
Így is szar persze, de mire beérek (másfél óra, forg. függően) a legrosszabbon túl vagyok.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.06., 14:55Szerintem ezek a növények is olyanok, mint a gyszer. Az egyiknek ez, a másiknak az, a harmadiknak semmi nem hat.
Szerintem ezek a növények is olyanok, mint a gyszer. Az egyiknek ez, a másiknak az, a harmadiknak semmi nem hat.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.06., 14:43Oh, én annak örülnèk ha nem emlékeznèk ennyire az álmaimra (mivel többnyire rémálmom van)
A kávé nekem segít kikeveredni a rosszullétből.
Oh, én annak örülnèk ha nem emlékeznèk ennyire az álmaimra (mivel többnyire rémálmom van)
A kávé nekem segít kikeveredni a rosszullétből.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.10.06., 14:33Viccet félretéve, az 5htp-től szinte az összes álmodra emlékszel, olyan éberen éled meg, mégis kipihenve.
Viccet félretéve, az 5htp-től szinte az összes álmodra emlékszel, olyan éberen éled meg, mégis kipihenve.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.06., 13:14Idézet tőle: Vegas Baby2Idézet tőle: KiscsillagVegas!
Idézet tőle: Vegas Baby2Idézet tőle: KiscsillagVegas!
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.10.06., 12:28Hallottad, de jó...
Mindenkire minden máskép hat.
Amúgy nem akrlak áltatni, erről én is csak olvastam, mert amikor buspiront szedtem, a melatono hiányikk volt.
Tehát soha nem próbáltam.
Álmokra az 5htp a legjobb, mert nincs jobb.
Csak ügyelni kell arra, hogy 200mg-nál ne menj feljebb, mert különben visszanyal a fagyi...
Hallottad, de jó...
Mindenkire minden máskép hat.
Amúgy nem akrlak áltatni, erről én is csak olvastam, mert amikor buspiront szedtem, a melatono hiányikk volt.
Tehát soha nem próbáltam.
Álmokra az 5htp a legjobb, mert nincs jobb.
Csak ügyelni kell arra, hogy 200mg-nál ne menj feljebb, mert különben visszanyal a fagyi...
Idézet tőle: Vegas Baby2 ekkor: 2018.10.06., 12:26Idézet tőle: KiscsillagVegas!
Idézet tőle: KiscsillagVegas!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.06., 12:18Idézet tőle: debut12Attól nagyon jót alszol, de fáradt vagy reggel.
Ami tuti az a Dr. Chen féle Valeriana Max.
1 szem, és átalszod az egész éjszakát, és nem fáradtan ébredsz reggel.
DM-ben kapható, épp mint a ginzeng kapszula.
Erre gondoltál?
A HOVA-ban több a valeriana ill a komló is (komlótobozzal magában is volt poz. tapasztalatom). Abban viszont nincs citromfű, vitamin és egyéb gynövény.
(B komplexet szedek + tápszerben mindenféle vitamin és ásványianyag van, így egy harmadik vitaminos cuccot már nem szeretnék)
Idézet tőle: debut12Attól nagyon jót alszol, de fáradt vagy reggel.
Erre gondoltál?
A HOVA-ban több a valeriana ill a komló is (komlótobozzal magában is volt poz. tapasztalatom). Abban viszont nincs citromfű, vitamin és egyéb gynövény.
(B komplexet szedek + tápszerben mindenféle vitamin és ásványianyag van, így egy harmadik vitaminos cuccot már nem szeretnék)
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.06., 12:12Vegas!
Vegas!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.06., 12:07Idézet tőle: debut12Idézet tőle: KiscsillagA Bio-melatininon gondolkodok még...
Szerotonin szint növelésra a legjobb kombó a buspiron + melatonin kaszula.
Többet ér bármilyen SSRI-nél.
Persze kivéve az 5htp.
Az nettó szerotonin,Buspiront hónapokig szedtem. Semmi hatását nem tapasztaltam.
Melotoninnal azért nem próbálkoztam eddig mert nemcsak VegasBabytől hallottam, h rémálmokat csinált.
Idézet tőle: debut12Idézet tőle: KiscsillagA Bio-melatininon gondolkodok még...
Persze kivéve az 5htp.
Az nettó szerotonin,
Buspiront hónapokig szedtem. Semmi hatását nem tapasztaltam.
Melotoninnal azért nem próbálkoztam eddig mert nemcsak VegasBabytől hallottam, h rémálmokat csinált.
Idézet tőle: Vegas Baby2 ekkor: 2018.10.06., 12:05Idézet tőle: debut12Idézet tőle: KiscsillagA Bio-melatininon gondolkodok még...
Többet ér bármilyen SSRI-nél.Látod az nekem pl. sz@rt sem ért.
Valószínűleg más húzódik meg az alvászavar hátterében, mint akinek bejött. Ezért nem lehet sommás véleményt mondani egyik szerről sem.
Idézet tőle: debut12Idézet tőle: KiscsillagA Bio-melatininon gondolkodok még...
Látod az nekem pl. sz@rt sem ért.
Valószínűleg más húzódik meg az alvászavar hátterében, mint akinek bejött. Ezért nem lehet sommás véleményt mondani egyik szerről sem.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.10.06., 12:03Idézet tőle: KiscsillagA Bio-melatininon gondolkodok még...
Persze kivéve az 5htp.
Az nettó szerotonin,
Idézet tőle: KiscsillagA Bio-melatininon gondolkodok még...
Persze kivéve az 5htp.
Az nettó szerotonin,
Idézet tőle: Vegas Baby2 ekkor: 2018.10.06., 12:02Hű, kíváncsi vagyok neked bejön-e ha kipróbálod, barátnőmnek is segített az alvásban.
Mondjuk ez is érdekes, neki az volt a problémája, hogy az elalvás könnyen ment ugyan, de hajnali 3-tól a plafont bámulta.
Az én bajom az gyerekkorom óta, hogy kb. elalszom normál időn belül, de utána kétezerszer fölébredek reggelig. Idegtépő. Mindezt persze nyugtalanság, idegesség és vagy rettenetes, vagy soha véget nem érő kényszeres álmok kísérik. Így amit álomban töltök sem pihentető. Na ezt csak fokozta a bio-melatonin. Lehet kitartónak kellett volna lennem, de akkor már olyan állapotban voltam, hogy napközben állandósult a derealizáció, rutinból dokgoztam, közlekedtem és hosszasan gondolkodtam egy zöld lámpánál, most tényleg zöld és mehetek - e.
Hű, kíváncsi vagyok neked bejön-e ha kipróbálod, barátnőmnek is segített az alvásban.
Mondjuk ez is érdekes, neki az volt a problémája, hogy az elalvás könnyen ment ugyan, de hajnali 3-tól a plafont bámulta.
Az én bajom az gyerekkorom óta, hogy kb. elalszom normál időn belül, de utána kétezerszer fölébredek reggelig. Idegtépő. Mindezt persze nyugtalanság, idegesség és vagy rettenetes, vagy soha véget nem érő kényszeres álmok kísérik. Így amit álomban töltök sem pihentető. Na ezt csak fokozta a bio-melatonin. Lehet kitartónak kellett volna lennem, de akkor már olyan állapotban voltam, hogy napközben állandósult a derealizáció, rutinból dokgoztam, közlekedtem és hosszasan gondolkodtam egy zöld lámpánál, most tényleg zöld és mehetek - e.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.10.06., 11:55Attól nagyon jót alszol, de fáradt vagy reggel.
Attól nagyon jót alszol, de fáradt vagy reggel.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.10.06., 11:53Mint mondtam, 7 év tapasztalata.
Orbáncfűből a leghatásabb a Bioextra féle cseppek.
De kell hozzá ginzeng, és gonkgo biloba.
Csak így van értelme.
7 év...
Mint mondtam, 7 év tapasztalata.
Orbáncfűből a leghatásabb a Bioextra féle cseppek.
De kell hozzá ginzeng, és gonkgo biloba.
Csak így van értelme.
7 év...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.06., 11:37Megnéztem. Most csak a Hova-t és a Remotiv Extrát próbálom. Csodát ezektől sem várok, de az tetszik, h ezek gyszeri minősítésűek. (azaz minden olyanon átestek, ami ahhoz kell, h ilyen engedélyük legyen). Valerianat és orbáncfüvet is sokfélét lehet kapni (egy részük van gyszerként forgalomban). Ilyen a máriatövis is. A Legalon gyszer, de van sokféle termék, amiben van (és azok nem gyszerek). Ebből szinte mindenki a Legalont javasolta (minőségre a legmegbízhatóbb, legjobban bevizsgált).
Megnéztem. Most csak a Hova-t és a Remotiv Extrát próbálom. Csodát ezektől sem várok, de az tetszik, h ezek gyszeri minősítésűek. (azaz minden olyanon átestek, ami ahhoz kell, h ilyen engedélyük legyen). Valerianat és orbáncfüvet is sokfélét lehet kapni (egy részük van gyszerként forgalomban). Ilyen a máriatövis is. A Legalon gyszer, de van sokféle termék, amiben van (és azok nem gyszerek). Ebből szinte mindenki a Legalont javasolta (minőségre a legmegbízhatóbb, legjobban bevizsgált).
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.10.06., 11:19Olvasd el amit a gyógynövényekről küldtem. Még az Eszti is megköszönte, amikor pár éve belinkeltem itt. 🙂
Tömören, gyönyören leírtam a hatásukat.
A nagyját kipróbáltam, tehát némi tapasztalatot is belevittem. 😉
Olvasd el amit a gyógynövényekről küldtem. Még az Eszti is megköszönte, amikor pár éve belinkeltem itt. 🙂
Tömören, gyönyören leírtam a hatásukat.
A nagyját kipróbáltam, tehát némi tapasztalatot is belevittem. 😉
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.06., 10:10Idézet tőle: debut12Hülyét kapok tőled, de ne vedd magadra. 🙂
A kratom a világon sehol sincs úgymond engedélyezve, mindenhol így árusítják.
És tudud miért, mert ha a drága OÉTI bevizsgálná, akkor kb. 2x ennyibe kerülne.
Amúgy ahonnan származik, a melósok szedik évszázadok óta, tehát ennyire veszélyes.
Eléggé sikerült félreértelmezned amit írtam, mert amit írtam az évek óta szedem-re, azt az orbánfű és társaira értettem.
Kb 7 év tapasztalata áll mögöttem azok terén.
7 évig szedtem úgy, hogy kb 3 hétig szedem, majd 4-6 hetet pihentetem.
Így már érthetőbb? Lehet sz@rul fogalmaztam.
Amúgy a kratom a kávék családjába tartozik, tehát a hatása, mint a koffeiné, csak nem leszelt tőle idegroncs, ha érzékeny vagy a koffeinre.Így értem.
Idézet tőle: debut12Hülyét kapok tőled, de ne vedd magadra. 🙂
Amúgy ahonnan származik, a melósok szedik évszázadok óta, tehát ennyire veszélyes.
Eléggé sikerült félreértelmezned amit írtam, mert amit írtam az évek óta szedem-re, azt az orbánfű és társaira értettem.
Amúgy a kratom a kávék családjába tartozik, tehát a hatása, mint a koffeiné, csak nem leszelt tőle idegroncs, ha érzékeny vagy a koffeinre.
Így értem.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.06., 10:08Idézet tőle: debut12Nekem a mirta elhagyása tök egyszerű volt. Nem volt idegrohamom tőle. Bár a legnagyobb hatása a kb +30kg súlynövekedés volt. Benzót is csettintésre letettem, egyedül az escitalopram az ami megszivatott. Remélem az első, és egyben az utolsó volt.
Pár hónap szedés után a Frontint én is könnyen abbahagytam. Sztem az lehetett most a gond, h kb 10 éve szedem, kisebb kihagyásokkal.
Idegrohamot (dühös állapotot) a mirtazapin elhagyása nem okozott. Másféléket igen.
Idézet tőle: debut12Nekem a mirta elhagyása tök egyszerű volt. Nem volt idegrohamom tőle. Bár a legnagyobb hatása a kb +30kg súlynövekedés volt. Benzót is csettintésre letettem, egyedül az escitalopram az ami megszivatott. Remélem az első, és egyben az utolsó volt.
Pár hónap szedés után a Frontint én is könnyen abbahagytam. Sztem az lehetett most a gond, h kb 10 éve szedem, kisebb kihagyásokkal.
Idegrohamot (dühös állapotot) a mirtazapin elhagyása nem okozott. Másféléket igen.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.10.06., 06:31Akit érdekel a gyógynövények, és hatásuk, az töltse le, és olvassa el.
Pár éve pár napot rááldoztam az életemből, és összegyűjtöttem nagyon sok gyógynövény, és pár aminósav hatását.
Röviden, tömören fogalmaztam.
https://wetransfer.com/downloads/cc90d4be7f6037f001b9b6770930913920181006062729/1ae19c0ab653ea9a13790a24756e014d20181006062729/0a3042
Akit érdekel a gyógynövények, és hatásuk, az töltse le, és olvassa el.
Pár éve pár napot rááldoztam az életemből, és összegyűjtöttem nagyon sok gyógynövény, és pár aminósav hatását.
Röviden, tömören fogalmaztam.
https://wetransfer.com/downloads/cc90d4be7f6037f001b9b6770930913920181006062729/1ae19c0ab653ea9a13790a24756e014d20181006062729/0a3042
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.10.05., 17:34Ja t ényleg, kiscsillag. Azt tudtad, hogy a most már szinte bárhol kapható 5htp 3 éve még nem volt legális kishazánkban?
Pultok alól lehetett szerezni.
Tehát ha valami nem szerepel az OÉTI adatbázisában, az nem jelenti azt, hogy veszélyes.
Ja t ényleg, kiscsillag. Azt tudtad, hogy a most már szinte bárhol kapható 5htp 3 éve még nem volt legális kishazánkban?
Pultok alól lehetett szerezni.
Tehát ha valami nem szerepel az OÉTI adatbázisában, az nem jelenti azt, hogy veszélyes.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.10.05., 17:24Kiscsillag, tényleg, az orbáncfű kombót amit írtam igazán kipróbálhatnád, és azokat még az OÉTI is engedélyezte. 😉
De most viccet félretéve, tényleg többet érnek bármilyen hülye szorongásoldónál, antidepinél, de csak ha max közép erősségű depid van.
Kiscsillag, tényleg, az orbáncfű kombót amit írtam igazán kipróbálhatnád, és azokat még az OÉTI is engedélyezte. 😉
De most viccet félretéve, tényleg többet érnek bármilyen hülye szorongásoldónál, antidepinél, de csak ha max közép erősségű depid van.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.10.05., 17:22Nekem a mirta elhagyása tök egyszerű volt. Nem volt idegrohamom tőle. Bár a legnagyobb hatása a kb +30kg súlynövekedés volt. Benzót is csettintésre letettem, egyedül az escitalopram az ami megszivatott. Remélem az első, és egyben az utolsó volt.
Nekem a mirta elhagyása tök egyszerű volt. Nem volt idegrohamom tőle. Bár a legnagyobb hatása a kb +30kg súlynövekedés volt. Benzót is csettintésre letettem, egyedül az escitalopram az ami megszivatott. Remélem az első, és egyben az utolsó volt.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.10.05., 17:20A kv-nak és a nikotinnak is gyors a felezési ideje, tehát a szervezetedből túl gyorsan ürül ki, tehát szinte követeli, hogy fennmaradjon a hatás. Bármi fizikai függőséget alakíthat ki, aminek túl gyors a felezési ideje.
A kv-nak és a nikotinnak is gyors a felezési ideje, tehát a szervezetedből túl gyorsan ürül ki, tehát szinte követeli, hogy fennmaradjon a hatás. Bármi fizikai függőséget alakíthat ki, aminek túl gyors a felezési ideje.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.10.05., 17:17Hülyét kapok tőled, de ne vedd magadra. 🙂
Amúgy a kratom a kávék családjába tartozik, tehát a hatása, mint a koffeiné, csak nem leszelt tőle idegroncs, ha érzékeny vagy a koffeinre.
Hülyét kapok tőled, de ne vedd magadra. 🙂
Idézet tőle: crazy ekkor: 2018.10.05., 11:04hát.. mellesleg adhatok ha szeretnéd, s comb,fenék egy kis hasi párna.. 😀 szabadulnék nagyon..
hát.. mellesleg adhatok ha szeretnéd, s comb,fenék egy kis hasi párna.. 😀 szabadulnék nagyon..
Idézet tőle: crazy ekkor: 2018.10.04., 20:32nem rohamnak éltem meg,de vissszagondolva rosszul vagyok a zabálásomtól.. 1kg édes keksz, egyseggel.. fujj 🙁 sajna már nem leszek olyan soha mint előtte...igaz a sörözéssel se épp fogyokúráztam, függetlenül attól,h alig ettem...
ja, meg aztán a parnassan is volt még..mára már lassan könnyebb átugrani mint megkerülni
nem rohamnak éltem meg,de vissszagondolva rosszul vagyok a zabálásomtól.. 1kg édes keksz, egyseggel.. fujj 🙁 sajna már nem leszek olyan soha mint előtte...igaz a sörözéssel se épp fogyokúráztam, függetlenül attól,h alig ettem...
ja, meg aztán a parnassan is volt még..mára már lassan könnyebb átugrani mint megkerülni
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.04., 20:19Idézet tőle: crazyemlékszem rá,talán életem legjobb 1-3 hónapja volt amikor zyprexa zoloft konc kombót szedtem,adagot már nem tudok..de beütött a krahh.. kedves zyprexa+20 kiló.. 2 hó alatt kb.. egész addig azt nem ettem amit nem akartam,annyit amennyi belémfért,volt h többet..s nem híztam,nem fogytam..50-55kilóról..70 fölé basszus..sokk....azóta se hevertem ki 🙁
Zyprexától falásrohamom volt, engem a Seroquel is zabáltatott. 44,5 -ről 64-re híztam 1 év alatt. Igaz, nekem nem ártott. Cymbaltával fogytam vissza 58-59-re a Seroquel mellett.
Idézet tőle: crazyemlékszem rá,talán életem legjobb 1-3 hónapja volt amikor zyprexa zoloft konc kombót szedtem,adagot már nem tudok..de beütött a krahh.. kedves zyprexa+20 kiló.. 2 hó alatt kb.. egész addig azt nem ettem amit nem akartam,annyit amennyi belémfért,volt h többet..s nem híztam,nem fogytam..50-55kilóról..70 fölé basszus..sokk....azóta se hevertem ki 🙁
Zyprexától falásrohamom volt, engem a Seroquel is zabáltatott. 44,5 -ről 64-re híztam 1 év alatt. Igaz, nekem nem ártott. Cymbaltával fogytam vissza 58-59-re a Seroquel mellett.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.04., 20:12Idézet tőle: crazyIdézet tőle: KiscsillagNekem este 600 mg, délben 200 mg volt Thalassában (retard), majd sokáig 2x400 mg (nem retard) mert hol éjjel, hol nappal dolgoztam (heti 1-4 napot). Nem egyik héten így, másikom úgy, hanem pl hétfőn éjjel, szerdán nappal, csüt éjjel stb. és esti 600-al állva elaludtam volna mhelyen.
értem, hát így nem lehetett könnyű.. nem elég h defektesek vagyunk, rendszert sem lehet tartani 🙁 (bocs a defektesért,dehát ismersz 😀 🙂
Így nem.
Örülök, h màr nem szedem. Nekem így könnyebb.
Idézet tőle: crazyIdézet tőle: KiscsillagNekem este 600 mg, délben 200 mg volt Thalassában (retard), majd sokáig 2x400 mg (nem retard) mert hol éjjel, hol nappal dolgoztam (heti 1-4 napot). Nem egyik héten így, másikom úgy, hanem pl hétfőn éjjel, szerdán nappal, csüt éjjel stb. és esti 600-al állva elaludtam volna mhelyen.
értem, hát így nem lehetett könnyű.. nem elég h defektesek vagyunk, rendszert sem lehet tartani 🙁 (bocs a defektesért,dehát ismersz 😀 🙂
Így nem.
Örülök, h màr nem szedem. Nekem így könnyebb.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.04., 20:09Drukkolok a folytatáshoz. Az is lehet, h idővel spontán nyugisabb leszel és okafogyottá válik ekkora adagban szedni. Kizártnak azt sem tartom, h az alkohol hiányára reagál depivel a szervezeted vagy épp ezt IS próbáltad a piával elnyomni.
Sztem várj pár hónapot!!! Idő kell míg magára talál a szervezeted és lehet olyan megvonási tünet is (ami nem sóvárgás) ami lassabban enyhül.
Az viszont jó jel, h ki tudsz mozdulni! 🙂
Drukkolok a folytatáshoz. Az is lehet, h idővel spontán nyugisabb leszel és okafogyottá válik ekkora adagban szedni. Kizártnak azt sem tartom, h az alkohol hiányára reagál depivel a szervezeted vagy épp ezt IS próbáltad a piával elnyomni.
Sztem várj pár hónapot!!! Idő kell míg magára talál a szervezeted és lehet olyan megvonási tünet is (ami nem sóvárgás) ami lassabban enyhül.
Az viszont jó jel, h ki tudsz mozdulni! 🙂
Idézet tőle: crazy ekkor: 2018.10.04., 20:08emlékszem rá,talán életem legjobb 1-3 hónapja volt amikor zyprexa zoloft konc kombót szedtem,adagot már nem tudok..de beütött a krahh.. kedves zyprexa+20 kiló.. 2 hó alatt kb.. egész addig azt nem ettem amit nem akartam,annyit amennyi belémfért,volt h többet..s nem híztam,nem fogytam..50-55kilóról..70 fölé basszus..sokk....azóta se hevertem ki 🙁
emlékszem rá,talán életem legjobb 1-3 hónapja volt amikor zyprexa zoloft konc kombót szedtem,adagot már nem tudok..de beütött a krahh.. kedves zyprexa+20 kiló.. 2 hó alatt kb.. egész addig azt nem ettem amit nem akartam,annyit amennyi belémfért,volt h többet..s nem híztam,nem fogytam..50-55kilóról..70 fölé basszus..sokk....azóta se hevertem ki 🙁
Idézet tőle: crazy ekkor: 2018.10.04., 20:04Idézet tőle: KiscsillagNekem este 600 mg, délben 200 mg volt Thalassában (retard), majd sokáig 2x400 mg (nem retard) mert hol éjjel, hol nappal dolgoztam (heti 1-4 napot). Nem egyik héten így, másikom úgy, hanem pl hétfőn éjjel, szerdán nappal, csüt éjjel stb. és esti 600-al állva elaludtam volna mhelyen.
Idézet tőle: KiscsillagNekem este 600 mg, délben 200 mg volt Thalassában (retard), majd sokáig 2x400 mg (nem retard) mert hol éjjel, hol nappal dolgoztam (heti 1-4 napot). Nem egyik héten így, másikom úgy, hanem pl hétfőn éjjel, szerdán nappal, csüt éjjel stb. és esti 600-al állva elaludtam volna mhelyen.
Idézet tőle: crazy ekkor: 2018.10.04., 20:02köszi ! fura,de belekezdeni volt nehéz a "szárazságba" , szerencsére nem ért utól a sóvárgás semmilyen formában, antaethyl-t azért szedek az elejétől ha mégis akkor visszatart. megtapasztaltam,h nem placebo amikor megettem egy fél ketchupos hotdogot.. mer az a qrva ecet...rengeteg van a ketchupban nem? 😀 hát azt is megéreztem bacca meg...
nem ír ad-t, félő visszatér az agresszió,hát ezt senki nem akarja sztem 😀 lehet h jobb lesz nem bojgatni (így kell írni? 😀 ) nagyon, most a napokban talán mintha kicsit jobb lenne.. de fura,mert tegnap pl 225öt vettem este be,s pár perc alatt kiütött de nagyon,máskor nem érzem meg ennyire..fáradtabb lehetett az agyam vagy fene tudja.. ötletelek még,de jobb lenne ha maradna a szer s a depi vagy enerváltság spontán javulna..meglátjuk..
köszi a segítséget <3
köszi ! fura,de belekezdeni volt nehéz a "szárazságba" , szerencsére nem ért utól a sóvárgás semmilyen formában, antaethyl-t azért szedek az elejétől ha mégis akkor visszatart. megtapasztaltam,h nem placebo amikor megettem egy fél ketchupos hotdogot.. mer az a qrva ecet...rengeteg van a ketchupban nem? 😀 hát azt is megéreztem bacca meg...
nem ír ad-t, félő visszatér az agresszió,hát ezt senki nem akarja sztem 😀 lehet h jobb lesz nem bojgatni (így kell írni? 😀 ) nagyon, most a napokban talán mintha kicsit jobb lenne.. de fura,mert tegnap pl 225öt vettem este be,s pár perc alatt kiütött de nagyon,máskor nem érzem meg ennyire..fáradtabb lehetett az agyam vagy fene tudja.. ötletelek még,de jobb lenne ha maradna a szer s a depi vagy enerváltság spontán javulna..meglátjuk..
köszi a segítséget <3
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.04., 19:58Engem nyomott a depibe...de más gyszer vagy még jobban kiütött (Olanzapin, Leponex) vagy akatíziát és erős remegést (pl Abilify, Risperdal Consta) okozott. Ráadásul azok sem hatottak jól a pszichotikus tünetekre.
Engem nyomott a depibe...de más gyszer vagy még jobban kiütött (Olanzapin, Leponex) vagy akatíziát és erős remegést (pl Abilify, Risperdal Consta) okozott. Ráadásul azok sem hatottak jól a pszichotikus tünetekre.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.04., 19:51Nekem este 600 mg, délben 200 mg volt Thalassában (retard), majd sokáig 2x400 mg (nem retard) mert hol éjjel, hol nappal dolgoztam (heti 1-4 napot). Nem egyik héten így, másikom úgy, hanem pl hétfőn éjjel, szerdán nappal, csüt éjjel stb. és esti 600-al állva elaludtam volna mhelyen.
Nekem este 600 mg, délben 200 mg volt Thalassában (retard), majd sokáig 2x400 mg (nem retard) mert hol éjjel, hol nappal dolgoztam (heti 1-4 napot). Nem egyik héten így, másikom úgy, hanem pl hétfőn éjjel, szerdán nappal, csüt éjjel stb. és esti 600-al állva elaludtam volna mhelyen.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.04., 19:47Nagy gratula!
Nálam a feszkó lefogása NEM volt cél. Halura nem hatott, ezért nyomták fel 800 mg-ig. Ez sem hatott, emiatt adtak mellé Ripedont is. A 2 együtt sem hatott csak szétcsapott, így maradt a 800 mg Seroquel.
Ha mély depi, AD talán hatna (valami nem szedálós). Amikor 1 évvel később kaptam mellé Cymbaltát, akkor már volt valamennyi motivációm felkelni, de a mellékhatása megmaradt.
Táln ha este szednél 1x300 mg retardot, javulna vmennyit. De lehet úgy nem hatna eléggé.
Nekem a 800-at nem tudták (akarták egybe adni), fel sem tudtam volna kelni...
Nagy gratula!
Nálam a feszkó lefogása NEM volt cél. Halura nem hatott, ezért nyomták fel 800 mg-ig. Ez sem hatott, emiatt adtak mellé Ripedont is. A 2 együtt sem hatott csak szétcsapott, így maradt a 800 mg Seroquel.
Ha mély depi, AD talán hatna (valami nem szedálós). Amikor 1 évvel később kaptam mellé Cymbaltát, akkor már volt valamennyi motivációm felkelni, de a mellékhatása megmaradt.
Táln ha este szednél 1x300 mg retardot, javulna vmennyit. De lehet úgy nem hatna eléggé.
Nekem a 800-at nem tudták (akarták egybe adni), fel sem tudtam volna kelni...
Idézet tőle: crazy ekkor: 2018.10.04., 19:41Idézet tőle: crazynálam is a szorongás, feszültség oldása... május végén tettem le a poharat, rendszeresen azóta szedem, eleinte 450et s arról a 300ra...egyenlőre egy enervált vagyokkal letudtuk a dokival,hát majd valahogy kirugdalom magam belőle.. el nem hagynám,mert már ki tudok mozdulni, voltam már randizni,család látogatáson stb 😉 józanon :O gyanakszom mély depire, reggelente szinte sírva ébredek,de felkelni képtelen vagyok sokszor,de nem fáradtság vagy gyszer miatti nyomottság,mintha kényszeresen álmokat akarnék befejezni vagy valami ilyen hülyeség, meg van a másik, amikor már ütöm az ágyat,h mindenki hagyjon békén stb..
upsz, akkor mégsem depi vagy nem csak az, hanem keti anyánk miatt nincs motiváció?... hmm érdekesen alakul, pedig tényleg nem szívesen válnék meg tőle... félek megakasztja így a terápiámat is... (séma)
Idézet tőle: crazynálam is a szorongás, feszültség oldása... május végén tettem le a poharat, rendszeresen azóta szedem, eleinte 450et s arról a 300ra...egyenlőre egy enervált vagyokkal letudtuk a dokival,hát majd valahogy kirugdalom magam belőle.. el nem hagynám,mert már ki tudok mozdulni, voltam már randizni,család látogatáson stb 😉 józanon :O gyanakszom mély depire, reggelente szinte sírva ébredek,de felkelni képtelen vagyok sokszor,de nem fáradtság vagy gyszer miatti nyomottság,mintha kényszeresen álmokat akarnék befejezni vagy valami ilyen hülyeség, meg van a másik, amikor már ütöm az ágyat,h mindenki hagyjon békén stb..
upsz, akkor mégsem depi vagy nem csak az, hanem keti anyánk miatt nincs motiváció?... hmm érdekesen alakul, pedig tényleg nem szívesen válnék meg tőle... félek megakasztja így a terápiámat is... (séma)