Gyógyszer
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.12.21., 11:59Mellékhatást nem nagyon érzek,az esti ketilept ki szokott ütni mindig,meg délelött elálmosodom és alszom 2-3 órát.
Mellékhatást nem nagyon érzek,az esti ketilept ki szokott ütni mindig,meg délelött elálmosodom és alszom 2-3 órát.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2018.12.21., 11:47Idézet tőle: kharzakAmitrex,Ketilept,Sertralin,Rivotril,Cymbalta
Ez nem piskóta. Hogy tudsz élni ezek mellett? Nem alszol el? Milyen mellékhatások jönnek ki, és amúgy mire szeded őket? Én soknak találom. Hogy jutottál ide, hogy már ennyi gyógyszered van?
Idézet tőle: kharzakAmitrex,Ketilept,Sertralin,Rivotril,Cymbalta
Ez nem piskóta. Hogy tudsz élni ezek mellett? Nem alszol el? Milyen mellékhatások jönnek ki, és amúgy mire szeded őket? Én soknak találom. Hogy jutottál ide, hogy már ennyi gyógyszered van?
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2018.12.21., 11:29Idézet tőle: kharzakVan ezeknek a pszichiátriai szereknek hosszútávó szedésének veszélye? Cukorbetegség? Mert nekem ugytünik mindig kell szednem ezeket.
Igen, sajnos van, a cukorbetegség csak az egyik következménye. Rengeteg, durva mellékhatásaik vannak, hogy még azokra is szoktak gyógyszereket irni és ez ilyen körforgás és mire észbe kap az ember, van már 10 gyógyszere, mint egy 80 évesnek.
Idézet tőle: kharzakVan ezeknek a pszichiátriai szereknek hosszútávó szedésének veszélye? Cukorbetegség? Mert nekem ugytünik mindig kell szednem ezeket.
Igen, sajnos van, a cukorbetegség csak az egyik következménye. Rengeteg, durva mellékhatásaik vannak, hogy még azokra is szoktak gyógyszereket irni és ez ilyen körforgás és mire észbe kap az ember, van már 10 gyógyszere, mint egy 80 évesnek.
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.12.21., 11:20Van ezeknek a pszichiátriai szereknek hosszútávó szedésének veszélye? Cukorbetegség? Mert nekem ugytünik mindig kell szednem ezeket.
Van ezeknek a pszichiátriai szereknek hosszútávó szedésének veszélye? Cukorbetegség? Mert nekem ugytünik mindig kell szednem ezeket.
Idézet tőle: házikusz ekkor: 2018.12.20., 15:59Kedves Agrobi! Én úgy vagyok, ha valaki csak fekszik és el-eltűnődik dolgokon az önmagában nem baj, hiszen egy személyiség nagyon összetett, viszont, ha már maga is szenved ettől és nem tud kilépni belőle akkor nagyon jó kedélyjavítók vannak, amiket párod szed is.
Sok egészséges célt vesztett ember van, akik keresik az utat újabb és újabb dolgokba fognak, mely mind kudarcba fullad, majd elkedvtelenednek, kilátástalannak látják az életüket. Ehhez még betegség sem kell, sok emeber van így. Fontos, hogy megértessük párunkkal ne kreáljuk a betegséget magunk számára, fogadjuk el amin változtatni nem tudunk, de tegyünk meg mindent amit csak lehet hogy jobban legyünk!!
... Ezt kell erősíteni benne. hogy Ne süppedjen bele az önasajnálatba.
Remélem működnek nála a gyógyszerei és segít a depresszió ellen. Kérdésedre a válasz igen, a Glicint lehet szedni és recept nélkül is adják, nagyon hatásos, az amolyan határeset emebreknél, akiknél nem lehet eldönteni, hogy legyen e AP azoknál Glicin működik és elég csak a kedélyjavító mellé szorongásoldásra valami nyugtató+ a Glicin.
A kulcs a jó alvás, amit alapvetően egy SSRI is csökkenthet, vagy egy benzo. Mellé kiválló a Glicin.
Édeskés ízű por ami hasonló a cukor ízéhez de mégsem pont olyan. Én ételízesítőként még ételekbe is belekeverem magamnak.
Sokaknál nagyobbat árt egy új és erősebb Dg és/vagy a leszázalékoltatás, mert a betegségtudat erősödik, beképzeli, hogy ő mennyire nagy beteg, elszomorodik ettől stb. Főleg fiatalabb korban, amikor a kortársaik tudatára jut hogy ő beteg. Remélem nálatok ez nem így van/lesz. De ha már ez egy viszzafordíthatatlan folyamat, érdemes nagyon pozitívan a dolog előnyeire fókuszálni, Pl. nem kell dolgozni menni, viszont lehet azt mondani a párodnak, dolgozott ő már eleget és nem a betegségtudatra koncentrálni a figyelmet, hanem hogy milyen jó lesz, meg hogy j dolgokkal foglalkozhat, valami kreatív tevékenységet /hobbit kitalálhatna magának. Sztem nagyon sokat segítenek az antidepresszánsok.
Kedves Agrobi! Én úgy vagyok, ha valaki csak fekszik és el-eltűnődik dolgokon az önmagában nem baj, hiszen egy személyiség nagyon összetett, viszont, ha már maga is szenved ettől és nem tud kilépni belőle akkor nagyon jó kedélyjavítók vannak, amiket párod szed is.
Sok egészséges célt vesztett ember van, akik keresik az utat újabb és újabb dolgokba fognak, mely mind kudarcba fullad, majd elkedvtelenednek, kilátástalannak látják az életüket. Ehhez még betegség sem kell, sok emeber van így. Fontos, hogy megértessük párunkkal ne kreáljuk a betegséget magunk számára, fogadjuk el amin változtatni nem tudunk, de tegyünk meg mindent amit csak lehet hogy jobban legyünk!!
... Ezt kell erősíteni benne. hogy Ne süppedjen bele az önasajnálatba.
Remélem működnek nála a gyógyszerei és segít a depresszió ellen. Kérdésedre a válasz igen, a Glicint lehet szedni és recept nélkül is adják, nagyon hatásos, az amolyan határeset emebreknél, akiknél nem lehet eldönteni, hogy legyen e AP azoknál Glicin működik és elég csak a kedélyjavító mellé szorongásoldásra valami nyugtató+ a Glicin.
A kulcs a jó alvás, amit alapvetően egy SSRI is csökkenthet, vagy egy benzo. Mellé kiválló a Glicin.
Édeskés ízű por ami hasonló a cukor ízéhez de mégsem pont olyan. Én ételízesítőként még ételekbe is belekeverem magamnak.
Sokaknál nagyobbat árt egy új és erősebb Dg és/vagy a leszázalékoltatás, mert a betegségtudat erősödik, beképzeli, hogy ő mennyire nagy beteg, elszomorodik ettől stb. Főleg fiatalabb korban, amikor a kortársaik tudatára jut hogy ő beteg. Remélem nálatok ez nem így van/lesz. De ha már ez egy viszzafordíthatatlan folyamat, érdemes nagyon pozitívan a dolog előnyeire fókuszálni, Pl. nem kell dolgozni menni, viszont lehet azt mondani a párodnak, dolgozott ő már eleget és nem a betegségtudatra koncentrálni a figyelmet, hanem hogy milyen jó lesz, meg hogy j dolgokkal foglalkozhat, valami kreatív tevékenységet /hobbit kitalálhatna magának. Sztem nagyon sokat segítenek az antidepresszánsok.
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.12.20., 14:24Megemelhetem magamtól a cymbaltát 30 ról 60 mg ra? Lesz bajom? szerotinin szindróma? a sertraline mellé
Megemelhetem magamtól a cymbaltát 30 ról 60 mg ra? Lesz bajom? szerotinin szindróma? a sertraline mellé
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2018.12.20., 10:08Idézet tőle: AgobriUi.: nehez megmondani, hogy mit okoz az antipszichotikum olyan emberrel, akinek nem is kene. Mindenki mashohy reagal a gyogyszerekre. Biztos tompitja, es lehetseges, hogy a szemelyisegeben is okoz nemi valtozast, de ezt mindig nehez megmondani, hogy a betegseg miatt vagy tenyleg a gyogyszer miatt. :(((
Faggattam az orvosokat, azt mondták, okozhat személyiség változást és hogy a tesztben is megmutatkozhat. Igen, az tény, hogy állandóan álmos voltam tőle és nem tudtam elmenni dolgozni se, csak otthon szenvedtem a hülye hangulatingadozások miatt.
Idézet tőle: AgobriUi.: nehez megmondani, hogy mit okoz az antipszichotikum olyan emberrel, akinek nem is kene. Mindenki mashohy reagal a gyogyszerekre. Biztos tompitja, es lehetseges, hogy a szemelyisegeben is okoz nemi valtozast, de ezt mindig nehez megmondani, hogy a betegseg miatt vagy tenyleg a gyogyszer miatt. :(((
Faggattam az orvosokat, azt mondták, okozhat személyiség változást és hogy a tesztben is megmutatkozhat. Igen, az tény, hogy állandóan álmos voltam tőle és nem tudtam elmenni dolgozni se, csak otthon szenvedtem a hülye hangulatingadozások miatt.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2018.12.20., 10:06Idézet tőle: AgobriErdekes amit irsz! Biztos a gyogyszer miatt vesztetted el a szemelyiseged? A tunetek, amiket leirtal teljesen a ferjemre igaz, akinel szemelyisegzavart diagnosztizaltak, de o mas teszta, mert ezt megelozte egy pszichozis (teveszmes, halus). Amugy o se pszichotikus mar es megis szedetnek vele AP-t... Azt mondtak az orvosok, hogy ez protokoll, hogy vissza ne essen a pszichozisba, egy fel evig szednie kell.
Biztos, hogy pszichozisod volt? Jo a diag? Mas orvos velemenyet is kerdezd meg szerintem, mert, ha nem cagy pszichotikus, akkor nem kene szedd, kiveve abban az esetben, ha volt pszichotikus elozmenyed, mert akkor igen, egy darabig minimalis adagot szoktak adni.
Nem vettem semmi olyasmit észre, ami miatt "megkattantam" volna, ami már pszichózisnak mondható. Már két és fél éve letettem és fél évig szedtem. A Tiboros topicban leirtam, hogy mi a problémám, ha gondolod, olvasd el. A szociális gondozó tanfolyam kissé depressziós hangulatot hozott ki, de akkor nem tudtam, mitől van, de éreztem, hogy összefüggésben lehet azzal, ugyanis az első gyakorlatkor kezdődött. Úgy nagyon más tünetem nem volt. Alvásparalizisem volt, meg félálomban hipnagóg hallucináció, azoknak utána néztem és semmilyen ilyen betegséghez nem kötik, egészséges embereknek is van, végig kérdeztem sok mindenkit, nekik is van időnként. Mostanában már ritkábban van, inkább akkor jön elő amikor nem tudok elaludni. Időnként van olyan, hogy nehezen alszom el, de utána reggelig fel sem ébredek, mostanában ez sincs, ez akkor jön elő, amikor huzamosabb ideig otthon ülök.
Volt egy rokoni veszekedésem, ez szinte a gyásszal ért fel úgy éreztem, mindenki ellenem fordult (mert ki lettem tagadva és a mai napig tart). Utána közvetlenül mentem orvoshoz, mert azt mondták, csak akkor fogadnak vissza, ha elmegyek és viszek papirt, amikor meggyógyultam. Nem hittem volna, hogy komolyan gondolják, de 3 év után is mondogatják, tehát valószinű. A dührohamok végig kisérték az életemet, de hamar megnyugszom szerencsére. És nem volt személyiség vesztés előtte, a gyógyszer szedés alatt jött ki, és akkor múlt el, amikor letettem.
Jelentkeztem a sote nappali kórházba, mindennapi kapcsolataink csoportba megyek majd. Csak a gyerekkori papirokat vittem el, ami most is aktuális, a 2016-os papirok már nem, sok olyan van rajta, ami nem aktuális és sok olyan is, ami csak gyógyszerszedés alatt volt. Tehát nem értem az egészet. A pszichológust megkértem, hagy csináljam újra a tesztet.
Idézet tőle: AgobriErdekes amit irsz! Biztos a gyogyszer miatt vesztetted el a szemelyiseged? A tunetek, amiket leirtal teljesen a ferjemre igaz, akinel szemelyisegzavart diagnosztizaltak, de o mas teszta, mert ezt megelozte egy pszichozis (teveszmes, halus). Amugy o se pszichotikus mar es megis szedetnek vele AP-t... Azt mondtak az orvosok, hogy ez protokoll, hogy vissza ne essen a pszichozisba, egy fel evig szednie kell.
Biztos, hogy pszichozisod volt? Jo a diag? Mas orvos velemenyet is kerdezd meg szerintem, mert, ha nem cagy pszichotikus, akkor nem kene szedd, kiveve abban az esetben, ha volt pszichotikus elozmenyed, mert akkor igen, egy darabig minimalis adagot szoktak adni.
Nem vettem semmi olyasmit észre, ami miatt "megkattantam" volna, ami már pszichózisnak mondható. Már két és fél éve letettem és fél évig szedtem. A Tiboros topicban leirtam, hogy mi a problémám, ha gondolod, olvasd el. A szociális gondozó tanfolyam kissé depressziós hangulatot hozott ki, de akkor nem tudtam, mitől van, de éreztem, hogy összefüggésben lehet azzal, ugyanis az első gyakorlatkor kezdődött. Úgy nagyon más tünetem nem volt. Alvásparalizisem volt, meg félálomban hipnagóg hallucináció, azoknak utána néztem és semmilyen ilyen betegséghez nem kötik, egészséges embereknek is van, végig kérdeztem sok mindenkit, nekik is van időnként. Mostanában már ritkábban van, inkább akkor jön elő amikor nem tudok elaludni. Időnként van olyan, hogy nehezen alszom el, de utána reggelig fel sem ébredek, mostanában ez sincs, ez akkor jön elő, amikor huzamosabb ideig otthon ülök.
Volt egy rokoni veszekedésem, ez szinte a gyásszal ért fel úgy éreztem, mindenki ellenem fordult (mert ki lettem tagadva és a mai napig tart). Utána közvetlenül mentem orvoshoz, mert azt mondták, csak akkor fogadnak vissza, ha elmegyek és viszek papirt, amikor meggyógyultam. Nem hittem volna, hogy komolyan gondolják, de 3 év után is mondogatják, tehát valószinű. A dührohamok végig kisérték az életemet, de hamar megnyugszom szerencsére. És nem volt személyiség vesztés előtte, a gyógyszer szedés alatt jött ki, és akkor múlt el, amikor letettem.
Jelentkeztem a sote nappali kórházba, mindennapi kapcsolataink csoportba megyek majd. Csak a gyerekkori papirokat vittem el, ami most is aktuális, a 2016-os papirok már nem, sok olyan van rajta, ami nem aktuális és sok olyan is, ami csak gyógyszerszedés alatt volt. Tehát nem értem az egészet. A pszichológust megkértem, hagy csináljam újra a tesztet.
Idézet tőle: Agobri ekkor: 2018.12.20., 09:58Ui.: nehez megmondani, hogy mit okoz az antipszichotikum olyan emberrel, akinek nem is kene. Mindenki mashohy reagal a gyogyszerekre. Biztos tompitja, es lehetseges, hogy a szemelyisegeben is okoz nemi valtozast, de ezt mindig nehez megmondani, hogy a betegseg miatt vagy tenyleg a gyogyszer miatt. :(((
Ui.: nehez megmondani, hogy mit okoz az antipszichotikum olyan emberrel, akinek nem is kene. Mindenki mashohy reagal a gyogyszerekre. Biztos tompitja, es lehetseges, hogy a szemelyisegeben is okoz nemi valtozast, de ezt mindig nehez megmondani, hogy a betegseg miatt vagy tenyleg a gyogyszer miatt. :(((
Idézet tőle: Agobri ekkor: 2018.12.20., 09:54Erdekes amit irsz! Biztos a gyogyszer miatt vesztetted el a szemelyiseged? A tunetek, amiket leirtal teljesen a ferjemre igaz, akinel szemelyisegzavart diagnosztizaltak, de o mas teszta, mert ezt megelozte egy pszichozis (teveszmes, halus). Amugy o se pszichotikus mar es megis szedetnek vele AP-t... Azt mondtak az orvosok, hogy ez protokoll, hogy vissza ne essen a pszichozisba, egy fel evig szednie kell.
Erdekes amit irsz! Biztos a gyogyszer miatt vesztetted el a szemelyiseged? A tunetek, amiket leirtal teljesen a ferjemre igaz, akinel szemelyisegzavart diagnosztizaltak, de o mas teszta, mert ezt megelozte egy pszichozis (teveszmes, halus). Amugy o se pszichotikus mar es megis szedetnek vele AP-t... Azt mondtak az orvosok, hogy ez protokoll, hogy vissza ne essen a pszichozisba, egy fel evig szednie kell.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2018.12.20., 09:42Szerintetek mit okoz ha olyan emberrel szedetik az antipszichotikumokat, akinek nem is lenne rá úgy nagyon szüksége? Még ha minimális adag is?
A gyógyszer hatására anno elvesztettem a személyiségem, egyszer ez egyszer az, erős hangulatingadozásokat okozott, hirtelen döntéseket, illetve tépelődéseket, üresség érzéseket. Ja és olyan fajta paranoiát hogy nagyon féltem a sötétben utcán lenni, meg ha elment mellettem valaki, feltételeztem, hogy belém köthet, azonban tudtam, hogy a valóság más, nem fog történni semmi, mégis féltem.
Amikor letettem a gyógyszert, visszanyertem a régi énem, tehát ezek a marhaságok megszűntek. Sokkal jobban lettem. Ja és a gyógyszer előtt se voltak ilyen tüneteim.
Dührohamokra irták fel, majd tesztet csináltattak, ami paranoid pszichózist mutatott ki, ezért tovább szedették, sőt még adagot is akartak emelni ezek miatt, amiket leirtam.
Sose hallucináltam, nem hallottam hangokat, most se, nem voltam bizarr téveszméim, mindig tudtam, mi a valóság, mi a képzelet.
Hogy lehet, hogy a gyógyszer a fent leirt tüneteket okozta? Holott eredetileg nem vagyok olyan és olyanokkal szedetik, akiknek ezek is a tüneteik, illetve hallucinálnak (szerencsére az nem történt meg).
Szerintetek mit okoz ha olyan emberrel szedetik az antipszichotikumokat, akinek nem is lenne rá úgy nagyon szüksége? Még ha minimális adag is?
A gyógyszer hatására anno elvesztettem a személyiségem, egyszer ez egyszer az, erős hangulatingadozásokat okozott, hirtelen döntéseket, illetve tépelődéseket, üresség érzéseket. Ja és olyan fajta paranoiát hogy nagyon féltem a sötétben utcán lenni, meg ha elment mellettem valaki, feltételeztem, hogy belém köthet, azonban tudtam, hogy a valóság más, nem fog történni semmi, mégis féltem.
Amikor letettem a gyógyszert, visszanyertem a régi énem, tehát ezek a marhaságok megszűntek. Sokkal jobban lettem. Ja és a gyógyszer előtt se voltak ilyen tüneteim.
Dührohamokra irták fel, majd tesztet csináltattak, ami paranoid pszichózist mutatott ki, ezért tovább szedették, sőt még adagot is akartak emelni ezek miatt, amiket leirtam.
Sose hallucináltam, nem hallottam hangokat, most se, nem voltam bizarr téveszméim, mindig tudtam, mi a valóság, mi a képzelet.
Hogy lehet, hogy a gyógyszer a fent leirt tüneteket okozta? Holott eredetileg nem vagyok olyan és olyanokkal szedetik, akiknek ezek is a tüneteik, illetve hallucinálnak (szerencsére az nem történt meg).
Idézet tőle: Agobri ekkor: 2018.12.20., 09:12Kedves Hazikusz! Ezt glicint receptre adjak? Szemelyisegzavar okozta hangulatingadozasra is jo vajon? Olanzapin, Depakine es Rexetin mellett kompatibilis lenne? A ferjemnek egy akut polimorf pszichotikus zavar ota hangulatingadozasai vannak, vagyis most azt mondja, hogy jo a hangulata, de megis borzaszto sokat alszik, faradt es vannak napok, hogy fekszik az agyban egesz nap. Nincsenek rossz gondolatai csak vegetal, nez ki a fejebol es motivalatlan. Az igazsag az, hogy csomo gyogyszerrel probalkoznak 9 honapja lassan, de az allapota stagnal. Most kognitv terapiat kezdett el 3 hete, januarban folytaja. A pszichotikus zavar elott kevesett aludt, porgott kicsit, es aggodott, de elotte soha semmilyen depresszioja, psziches zavara nem volt... Most pedig epp a leszazalekolasa folyik, mert nem tud elmenni dolgozni a sok fekves miatt.
Irtad, hogy sok mindenen tul vagy, tudnal irni egy velemenyt? Koszonom!
Kedves Hazikusz! Ezt glicint receptre adjak? Szemelyisegzavar okozta hangulatingadozasra is jo vajon? Olanzapin, Depakine es Rexetin mellett kompatibilis lenne? A ferjemnek egy akut polimorf pszichotikus zavar ota hangulatingadozasai vannak, vagyis most azt mondja, hogy jo a hangulata, de megis borzaszto sokat alszik, faradt es vannak napok, hogy fekszik az agyban egesz nap. Nincsenek rossz gondolatai csak vegetal, nez ki a fejebol es motivalatlan. Az igazsag az, hogy csomo gyogyszerrel probalkoznak 9 honapja lassan, de az allapota stagnal. Most kognitv terapiat kezdett el 3 hete, januarban folytaja. A pszichotikus zavar elott kevesett aludt, porgott kicsit, es aggodott, de elotte soha semmilyen depresszioja, psziches zavara nem volt... Most pedig epp a leszazalekolasa folyik, mert nem tud elmenni dolgozni a sok fekves miatt.
Irtad, hogy sok mindenen tul vagy, tudnal irni egy velemenyt? Koszonom!
Idézet tőle: házikusz ekkor: 2018.12.19., 14:37Bár nem vagyok orvos, de szerintem
- ketilept este lehetne kevesebb, mondjuk 125mg . ( 100 as és mellé egy 25 mg os)
- Rivotrillt helyedben a reggelit nem egyszerre venném be, hanem 1 mg reggel . 1 mg délután, azaz felezném a 2 est.
- Sertralinnal azonnal leálnék, az tök felesleges, meg se kottyan ha leállsz! semmitmondó gyogyó. ( főleg a többi mellett)
- Cymbalta, ha bevált feltétlen maradjon, mert jó!
- amitrex jó, de azt is kis idővel mindenképp csökkenteném egy kicsit, hogy kevesebb álljon be, ha lehet.
A csökkentéseknél figyeld magad minden oké, e. ( sertralin nem oszt nem szoroz, de a ketilept csökkentésénél figyelj oda...)
Bár nem vagyok orvos, de szerintem
- ketilept este lehetne kevesebb, mondjuk 125mg . ( 100 as és mellé egy 25 mg os)
- Rivotrillt helyedben a reggelit nem egyszerre venném be, hanem 1 mg reggel . 1 mg délután, azaz felezném a 2 est.
- Sertralinnal azonnal leálnék, az tök felesleges, meg se kottyan ha leállsz! semmitmondó gyogyó. ( főleg a többi mellett)
- Cymbalta, ha bevált feltétlen maradjon, mert jó!
- amitrex jó, de azt is kis idővel mindenképp csökkenteném egy kicsit, hogy kevesebb álljon be, ha lehet.
A csökkentéseknél figyeld magad minden oké, e. ( sertralin nem oszt nem szoroz, de a ketilept csökkentésénél figyelj oda...)
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.12.19., 14:24Szerintettek ez sok gyógyszer amit szedek?
Rivotril 2mg : Reggel x1
Amitrex 400mg : R1 E1
Sertraline : Reggel 2x 100mg ( elfogjuk hagyni)
Cymbalta: Reggel 1x 30mg
Ketilept: Este 1x 225mg
Szerintettek ez sok gyógyszer amit szedek?
Rivotril 2mg : Reggel x1
Amitrex 400mg : R1 E1
Sertraline : Reggel 2x 100mg ( elfogjuk hagyni)
Cymbalta: Reggel 1x 30mg
Ketilept: Este 1x 225mg
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.12.19., 08:46Nálam akkor volt ilyen anno, amikor herbál speed-et ettem nagy adagban. Illetve pörgetős cuccoknál olvasni ilyet, szóval lehet, hogy valami túltermelés van a háttérben. Szerotonin, dopamin, efféle.
Nálam akkor volt ilyen anno, amikor herbál speed-et ettem nagy adagban. Illetve pörgetős cuccoknál olvasni ilyet, szóval lehet, hogy valami túltermelés van a háttérben. Szerotonin, dopamin, efféle.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.19., 08:21Kombinálva is volt.
Pl
- Sertralin + Mirtazapin
- Coaxil + Mirtazapin + Spitomin
- Coaxil + Mirtazapin + Valdoxan
Kombinálva is volt.
Pl
- Sertralin + Mirtazapin
- Coaxil + Mirtazapin + Spitomin
- Coaxil + Mirtazapin + Valdoxan
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.19., 08:169 félét próbáltam és nem hatott. Depresszió sem enyhült, szorongást sem csökkentette.
- Paroxat (SSRI)
- Ventadepress (SNRI)
- Cymbalta (SNRI)
- Coaxil (SSRE)
- Mirtazapin
- Valdoxan
- Sertralin (SSRI)
- Citalopram (SSRI)
- Spitomin (ami nem AD)
Ez 8 féle, rosszul számoltam. A 9. nem AD, de szerotoninra hat. Mániás tünetek esetén protokoll szerint AD csak akkor adható, ha a mániára már be van állítva más gyszer.
A pörgés nálam nem energikusságot jelent, hanem gondolatrohanást + akatízia szerű nyugtalanságot, 0 monotonitastűrést okoz. Ha nagyon felerősödik, olvasni, pontosabban az elolvasott dolgot értelmezni sem tudom. Ez enyhe formában folyamatosan van, ill időnként felerősödik. Energikus, túl vidám időszakom egyszer volt. Ez hipomanszerű volt, ami 2 hét után már kevert szakaszra hasonlított. Ekkor már nem voltam se vidám, se energikus.
Nyáron még jártam orvoshoz. Ő nem tartotta szükségesnek az AD-t. Antipszichotikumon filózott a haluk miatt, végül nem adott.
9 félét próbáltam és nem hatott. Depresszió sem enyhült, szorongást sem csökkentette.
- Paroxat (SSRI)
- Ventadepress (SNRI)
- Cymbalta (SNRI)
- Coaxil (SSRE)
- Mirtazapin
- Valdoxan
- Sertralin (SSRI)
- Citalopram (SSRI)
- Spitomin (ami nem AD)
Ez 8 féle, rosszul számoltam. A 9. nem AD, de szerotoninra hat. Mániás tünetek esetén protokoll szerint AD csak akkor adható, ha a mániára már be van állítva más gyszer.
A pörgés nálam nem energikusságot jelent, hanem gondolatrohanást + akatízia szerű nyugtalanságot, 0 monotonitastűrést okoz. Ha nagyon felerősödik, olvasni, pontosabban az elolvasott dolgot értelmezni sem tudom. Ez enyhe formában folyamatosan van, ill időnként felerősödik. Energikus, túl vidám időszakom egyszer volt. Ez hipomanszerű volt, ami 2 hét után már kevert szakaszra hasonlított. Ekkor már nem voltam se vidám, se energikus.
Nyáron még jártam orvoshoz. Ő nem tartotta szükségesnek az AD-t. Antipszichotikumon filózott a haluk miatt, végül nem adott.
Idézet tőle: házikusz ekkor: 2018.12.19., 07:52Van akire ellentétesen hat az antidepi, szóval ha pörögsz és mondjuk ugyanazt szednéd mint én (paroxetin) akkor lehet hogy lenyugtatna. Nem ajánlom mégsem, mert kissé az érzelmeket felfokozza, így van akit agresszívvá tesz. Viszont lájtosabb az escitalopram.
Engem annó a speed lenyugtatott és nagyon koncentrálttá tett. (ezzel korántsem reklámot szerettem volna a speednek, hanem csak azt, hogy egy gyorsító anyag más-más mennyiség függvényében különböző hatást indukálhat, ki lehetett tapasztalni..ugyanígy egy kedélyjavító sem lehet rossz, sőt! )
Nem tudom a pörgésed mellé társul-e mondjuk elalvási nehezítettség, mert ha mondjuk már nagyon fárdat vagy, de nem tudsz elaludni ez simán lehet attól hogy szorongsz, és nálam a pörgés, a már majdnem hipomán állapot attól jött elő, hogy keveset aludtam...a hipomán állapot az alvástól nálam rendeződik...Ezért kulcsfontosságú nálam, hogy alszok-e mert a hipomán állapoton túl a tünetekkel már jó vigyázni... (antipszichotikum lehet belőle) erre ráállni meg ha nem muszáj nagyon nem kéne.
Asszem helyedben 2 hetet adnék egy SSRI-nak, az első hetet lehet hogy nehezen bírnád, de az is lehet hogy már a 3-4 naptól sokkal jobban lennél. egyénfüggő, mint ahogy te is jól tudsz mindent! Sokat olvasgattam a hozzászólásaidat és látom, hogy te is jól tudsz mindent és felelsőségteljesen nyúlnál csak a gyógyszerekhez. Van mikor az alternatív cuccok nem jók, nekem a MAOI-ként ható természetes cuccok sajnos sose jöttek be, bevehettem akár hatot is...
Csak olyan kedélyjavítót választanék helyedben ami szorongásra és pánikra is jó!!!! Pl. Bupropion kilőve, hisz az nem is old szorongást! SNRI al azért vigyáznék, mert egyesek szerint, ha vki azt szedi, utána már az SSRI ok nem hatnak, és azért az SSRI elég jó csoport, ha lehet elsődlegesen maradjon csak meg az ember "fegyvertárában" a túlélés érdekében.
Van akire ellentétesen hat az antidepi, szóval ha pörögsz és mondjuk ugyanazt szednéd mint én (paroxetin) akkor lehet hogy lenyugtatna. Nem ajánlom mégsem, mert kissé az érzelmeket felfokozza, így van akit agresszívvá tesz. Viszont lájtosabb az escitalopram.
Engem annó a speed lenyugtatott és nagyon koncentrálttá tett. (ezzel korántsem reklámot szerettem volna a speednek, hanem csak azt, hogy egy gyorsító anyag más-más mennyiség függvényében különböző hatást indukálhat, ki lehetett tapasztalni..ugyanígy egy kedélyjavító sem lehet rossz, sőt! )
Nem tudom a pörgésed mellé társul-e mondjuk elalvási nehezítettség, mert ha mondjuk már nagyon fárdat vagy, de nem tudsz elaludni ez simán lehet attól hogy szorongsz, és nálam a pörgés, a már majdnem hipomán állapot attól jött elő, hogy keveset aludtam...a hipomán állapot az alvástól nálam rendeződik...Ezért kulcsfontosságú nálam, hogy alszok-e mert a hipomán állapoton túl a tünetekkel már jó vigyázni... (antipszichotikum lehet belőle) erre ráállni meg ha nem muszáj nagyon nem kéne.
Asszem helyedben 2 hetet adnék egy SSRI-nak, az első hetet lehet hogy nehezen bírnád, de az is lehet hogy már a 3-4 naptól sokkal jobban lennél. egyénfüggő, mint ahogy te is jól tudsz mindent! Sokat olvasgattam a hozzászólásaidat és látom, hogy te is jól tudsz mindent és felelsőségteljesen nyúlnál csak a gyógyszerekhez. Van mikor az alternatív cuccok nem jók, nekem a MAOI-ként ható természetes cuccok sajnos sose jöttek be, bevehettem akár hatot is...
Csak olyan kedélyjavítót választanék helyedben ami szorongásra és pánikra is jó!!!! Pl. Bupropion kilőve, hisz az nem is old szorongást! SNRI al azért vigyáznék, mert egyesek szerint, ha vki azt szedi, utána már az SSRI ok nem hatnak, és azért az SSRI elég jó csoport, ha lehet elsődlegesen maradjon csak meg az ember "fegyvertárában" a túlélés érdekében.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.19., 06:45Köszönöm az ötletet! 🙂 Utánaolvasok.
Alap gyszerem nincs, emiatt is vagyok óvatos minden mással. Nem lehet tudni, hogy az általam pörgésnek nevezett tünetemet mi okozza. Mánia vagy feszültség vagy vmi más. Emiatt álltam le az orbáncfűkapszulával is. Ha ez mániás tünet, fokozhatja. Ha szednék hangulatstabilizálót vagy antipszichotikumot, ennek esélye kevesebb lenne.
Korábban kórházban is mondták, hogy antidepresszáns fokozhatja a tüneteimet, máshol az ellenkezőjét.
Köszönöm az ötletet! 🙂 Utánaolvasok.
Alap gyszerem nincs, emiatt is vagyok óvatos minden mással. Nem lehet tudni, hogy az általam pörgésnek nevezett tünetemet mi okozza. Mánia vagy feszültség vagy vmi más. Emiatt álltam le az orbáncfűkapszulával is. Ha ez mániás tünet, fokozhatja. Ha szednék hangulatstabilizálót vagy antipszichotikumot, ennek esélye kevesebb lenne.
Korábban kórházban is mondták, hogy antidepresszáns fokozhatja a tüneteimet, máshol az ellenkezőjét.
Idézet tőle: házikusz ekkor: 2018.12.18., 11:53Ha hiszed, ha nem ez egy olyan csodaszer, ami még akár pszichtilus zavar esetén is működik. Ha valaki ezt alaklmazza még antipszihotikum sem kell. (Persze, ha nem nagyon durva skizofréniáról van szó)Ez valahogyan természetes úton rendezi az ember mentálhigéniáját, kiegyensúlyozottabban működik az idegrendszer. A pánikot is visszahúzza, az esetleges üldözési mániát, amikor az ember már annyira kész van hogy finom szinten is úgy érzi megfigyelik, pedig tudja, ez nem igaz, csak "benézi", szóval minden negatív érzésre és téves gondolatra is jó.
Azért lehet egyes glicin leírásoknál olvasni: Skizofréniás tünetetkre is jól alkalmazható, amellett hogy többnyire úgy reklámozzák az alvás minőségén javít.
Jó, tudom neked nincs skizofrénia dg és nekem se, de napi szinten a glicin fogyasztása a mániát is visszahúzza, a depit halványítja, az alvás minőségét javítja. Ez nagyon igaz, tapasztalatból mondom, sokmindenen túl vagyok én is.
Gal terméket veszem Glicinből, kávéskanál fele délelőtt és délután, nyugodt kiegyensúlyozott életet biztosít, jó persze mindenkinek van egy alap gyogyója és amellett. Nem mondom hogy semmi gyogyó nem kell, de sztem mindenképpen jó!!!! Méghozzá nagyon.
Nekem paretin a gyogyóm, és mivel ez néha agresszívabbá tenne a szokottnál, ennek a kiegyenlítésére használom a glicint!
2-3 nap napi kétszer és hatása már kell legyen!
Ha én nem veszem be két napig sajnos megérzem, úgyhogy mindennapos táplálékkiegészítőm lett már vagy fél éve! Ha szarabbul vagyok kicsit növelem az adagot. Nem lehet túladagolni, viszont pazarolni sem akarom.
A pénztárcát sem veszi annyira igénybe amellett hogy végre valaminek komoly hatása van.
Ha hiszed, ha nem ez egy olyan csodaszer, ami még akár pszichtilus zavar esetén is működik. Ha valaki ezt alaklmazza még antipszihotikum sem kell. (Persze, ha nem nagyon durva skizofréniáról van szó)Ez valahogyan természetes úton rendezi az ember mentálhigéniáját, kiegyensúlyozottabban működik az idegrendszer. A pánikot is visszahúzza, az esetleges üldözési mániát, amikor az ember már annyira kész van hogy finom szinten is úgy érzi megfigyelik, pedig tudja, ez nem igaz, csak "benézi", szóval minden negatív érzésre és téves gondolatra is jó.
Azért lehet egyes glicin leírásoknál olvasni: Skizofréniás tünetetkre is jól alkalmazható, amellett hogy többnyire úgy reklámozzák az alvás minőségén javít.
Jó, tudom neked nincs skizofrénia dg és nekem se, de napi szinten a glicin fogyasztása a mániát is visszahúzza, a depit halványítja, az alvás minőségét javítja. Ez nagyon igaz, tapasztalatból mondom, sokmindenen túl vagyok én is.
Gal terméket veszem Glicinből, kávéskanál fele délelőtt és délután, nyugodt kiegyensúlyozott életet biztosít, jó persze mindenkinek van egy alap gyogyója és amellett. Nem mondom hogy semmi gyogyó nem kell, de sztem mindenképpen jó!!!! Méghozzá nagyon.
Nekem paretin a gyogyóm, és mivel ez néha agresszívabbá tenne a szokottnál, ennek a kiegyenlítésére használom a glicint!
2-3 nap napi kétszer és hatása már kell legyen!
Ha én nem veszem be két napig sajnos megérzem, úgyhogy mindennapos táplálékkiegészítőm lett már vagy fél éve! Ha szarabbul vagyok kicsit növelem az adagot. Nem lehet túladagolni, viszont pazarolni sem akarom.
A pénztárcát sem veszi annyira igénybe amellett hogy végre valaminek komoly hatása van.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.17., 19:03Ezek depresszióra vagy mániára jók vagy szorongásra?
HOVA-t szedek néha illetve Bio-Melatonint. Terapom szerint zajban való alvásban nem sok segítséget fog jelenteni, de szedni fogom. Próba-cseresznye.
Ezek depresszióra vagy mániára jók vagy szorongásra?
HOVA-t szedek néha illetve Bio-Melatonint. Terapom szerint zajban való alvásban nem sok segítséget fog jelenteni, de szedni fogom. Próba-cseresznye.
Idézet tőle: házikusz ekkor: 2018.12.17., 18:46A Glicin kimondott an jó hatással lenne rád, szerintem. Nálam pörgésre és alvás ellen kiválló. A másik ha kávézol csökkentsd a kávé adagodat vagy ha tudod, hagyd el.
L-Theanine is segíthet de a glicin szerintem hatásosabb és jobb! Én mindennaposan szedem, nagyon de nagyon jó, csak dícsérni tudom, amikor nem szedem be megérzem magamon, és ez nem csak bebeszélés. Tényelg hat.
A Glicin kimondott an jó hatással lenne rád, szerintem. Nálam pörgésre és alvás ellen kiválló. A másik ha kávézol csökkentsd a kávé adagodat vagy ha tudod, hagyd el.
L-Theanine is segíthet de a glicin szerintem hatásosabb és jobb! Én mindennaposan szedem, nagyon de nagyon jó, csak dícsérni tudom, amikor nem szedem be megérzem magamon, és ez nem csak bebeszélés. Tényelg hat.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.17., 18:03Terap kérdezte, hogy van e valami más ötletem depresszióra. Van, de eddig úgy gondoltam, hogy minél több irányból, többféle módon küzdök ellene, annál több esélyem van. Télen szerettem volna szedni, ilyenkor szokott mélyülni a depresszióm. Így viszont nem kockáztatom. Inkább legyen depresszióm, minthogy a pörgés/mánia fokozódjon.
Terap kérdezte, hogy van e valami más ötletem depresszióra. Van, de eddig úgy gondoltam, hogy minél több irányból, többféle módon küzdök ellene, annál több esélyem van. Télen szerettem volna szedni, ilyenkor szokott mélyülni a depresszióm. Így viszont nem kockáztatom. Inkább legyen depresszióm, minthogy a pörgés/mánia fokozódjon.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.17., 16:40A másik verzió a szorongás, feszültség.
Annyit mondott, hogy az a jó, h a pörgéshez (nem aktivitásilag pörgök) nem társul pszichotikus tünet.
A másik verzió a szorongás, feszültség.
Annyit mondott, hogy az a jó, h a pörgéshez (nem aktivitásilag pörgök) nem társul pszichotikus tünet.
Idézet tőle: heimweh. ekkor: 2018.12.17., 16:27Idézet tőle: KiscsillagGondolatrohanást mánián kívül mi okozhat?
egyszerű szorongásnál nem kell több hozzá...
Idézet tőle: KiscsillagGondolatrohanást mánián kívül mi okozhat?
egyszerű szorongásnál nem kell több hozzá...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.17., 16:06Thalasszában is írták a zárójelentésemen, hogy "alakilag felgyorsult a gondolkodásom". Akkor skizofréniát állapítottak meg. Más viszont azt mondta, hogy skizónál ilyen nincs.
Viszont: akkoriban kifejezetten csöndes, hallgatag voltam.
Thalasszában is írták a zárójelentésemen, hogy "alakilag felgyorsult a gondolkodásom". Akkor skizofréniát állapítottak meg. Más viszont azt mondta, hogy skizónál ilyen nincs.
Viszont: akkoriban kifejezetten csöndes, hallgatag voltam.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.17., 15:52Orbáncfűkapszula és pörgés.
Terap nem erősítette meg és nem is zárta ki, hogy ez mánia (azaz kevert szakasz).
Azt mondta, hogy ilyen esetben próbálkozni szoktak a gyszerrel és ha előhoz vagy fokoz vmit, leállni.
Orbáncfűkapszula és pörgés.
Terap nem erősítette meg és nem is zárta ki, hogy ez mánia (azaz kevert szakasz).
Azt mondta, hogy ilyen esetben próbálkozni szoktak a gyszerrel és ha előhoz vagy fokoz vmit, leállni.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.15., 19:51Lehet az sem jó, h orbáncfűkapszulát szedek (ha ennek van bármi köze a mániához).
Gondolatrohanást mánián kívül mi okozhat?
Lehet az sem jó, h orbáncfűkapszulát szedek (ha ennek van bármi köze a mániához).
Gondolatrohanást mánián kívül mi okozhat?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.15., 19:50Kb 2-3 hónapig szedtem. Depresszióm nem enyhült. Mániám nem volt előtte és a mostanában jellemző 2-6 hetes hangulatingadozás sem. Így nem tudom, hogy pontosan mire lett volna jó.
Abban az időszakban depresszióm volt, de nem hullámzó mélységű. Ez a mostani akatízia szerű + gondolatrohanásos pörgésem nem volt. Erre elképzelésem sincs, h mi lenne jó. Ha feszültség okozza akkor elvileg AD v nyugtató, ha ez mániás tünet, AD fokozhatja...
Kb 2-3 hónapig szedtem. Depresszióm nem enyhült. Mániám nem volt előtte és a mostanában jellemző 2-6 hetes hangulatingadozás sem. Így nem tudom, hogy pontosan mire lett volna jó.
Abban az időszakban depresszióm volt, de nem hullámzó mélységű. Ez a mostani akatízia szerű + gondolatrohanásos pörgésem nem volt. Erre elképzelésem sincs, h mi lenne jó. Ha feszültség okozza akkor elvileg AD v nyugtató, ha ez mániás tünet, AD fokozhatja...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.12.15., 19:20"nemcsak a mániát, a súlyos depressziót is kivédhetik. Lehet a Depakinennak is van ilyen hatása" – én ez ügyben nagyon szkeptikus vagyok. Nekem enyhén szólva nem védte ki (ahogy a mániát sem). Viszont epilepsziásnak tényleg jó volt.
"nemcsak a mániát, a súlyos depressziót is kivédhetik. Lehet a Depakinennak is van ilyen hatása" – én ez ügyben nagyon szkeptikus vagyok. Nekem enyhén szólva nem védte ki (ahogy a mániát sem). Viszont epilepsziásnak tényleg jó volt.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.15., 18:36Ha jól értem jelenleg depressziós és vannak jobb, rosszabb napok ill napszakok. Korábban pedig volt vmi pszichotikus betegsége mániás tünetekkel. Erről nem igazán tudják, hogy mi volt ill azt sem, hogy visszatérhez-e.
Szerintem próbálják antidepresszánssal és terápiával kihozni a depresszióból ill a személyiségét az apa/férj szerephez fejleszteni.
Az antidepikkel mániás előzménnyel óvatosnak kell lenni mert áttolhatja mániába. Az a gyanúm, hogy a Depakinnal ezt szeretnék megelőzni ill lehet a napi, napszaki ingadozást mérsékelni. Mánia ellen az antipszichotikum is jó, de azt sikerült csökkenteni. Gondolom emiatt most hangulatstabilizálóban gondolkodnak.
Valahol olvastam, hogy a hangulatstabilizálók nemcsak a mániát, a súlyos depressziót is kivédhetik. Lehet a Depakinennak is van ilyen hatása.
Ha jól értem jelenleg depressziós és vannak jobb, rosszabb napok ill napszakok. Korábban pedig volt vmi pszichotikus betegsége mániás tünetekkel. Erről nem igazán tudják, hogy mi volt ill azt sem, hogy visszatérhez-e.
Szerintem próbálják antidepresszánssal és terápiával kihozni a depresszióból ill a személyiségét az apa/férj szerephez fejleszteni.
Az antidepikkel mániás előzménnyel óvatosnak kell lenni mert áttolhatja mániába. Az a gyanúm, hogy a Depakinnal ezt szeretnék megelőzni ill lehet a napi, napszaki ingadozást mérsékelni. Mánia ellen az antipszichotikum is jó, de azt sikerült csökkenteni. Gondolom emiatt most hangulatstabilizálóban gondolkodnak.
Valahol olvastam, hogy a hangulatstabilizálók nemcsak a mániát, a súlyos depressziót is kivédhetik. Lehet a Depakinennak is van ilyen hatása.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.12.15., 12:24Szia! Én szedtem évekig, de a világon semmit sem használt hangulatingadozásra (én bipol vagyok). Ellenben volt tőle hasmars...
Szia! Én szedtem évekig, de a világon semmit sem használt hangulatingadozásra (én bipol vagyok). Ellenben volt tőle hasmars...
Idézet tőle: Agobri ekkor: 2018.12.15., 12:22Sziasztok! Depakine-rol tudtok mondani vmit? A ferjem kapja ujabban, de nem ertem miert, amikor nincs maniaja, hanem hangulatingadozasa, hol jobban ,normal allapotban van, hol pedig csak fekudne egesz nap, de inkabb a depresszio jellemzi... 🙁
Sziasztok! Depakine-rol tudtok mondani vmit? A ferjem kapja ujabban, de nem ertem miert, amikor nincs maniaja, hanem hangulatingadozasa, hol jobban ,normal allapotban van, hol pedig csak fekudne egesz nap, de inkabb a depresszio jellemzi... 🙁
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.12.09., 13:12Jé, végre már nálunk is kapható a kariprazin? 🙂
Régen sokat olvastam róla, állítólag jó gyogyi.
Jé, végre már nálunk is kapható a kariprazin? 🙂
Régen sokat olvastam róla, állítólag jó gyogyi.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.12.08., 07:29Csütörtökön végre megint felírta a doki a mirtazapin + elontril kombót.
Kíváncsi vagyok, hogy ez a kombó be fog-e válni.
Próbált lehangolni azzal, hogy mivel már fél palettányi gyógyszeren vagyok túl, kicsi az esélye, hogy van olyan gyogyi ami segíteni fog.
Én azért ennél optimistább vgyok, mert igaz eddig 8 különböző gyogyin vagyok túl, de ennél lényegesen több van, és sorozatosan olvasom, hogy vannak olyan emberek, akiknek a nagyon sokadik jön be.
Csütörtökön végre megint felírta a doki a mirtazapin + elontril kombót.
Kíváncsi vagyok, hogy ez a kombó be fog-e válni.
Próbált lehangolni azzal, hogy mivel már fél palettányi gyógyszeren vagyok túl, kicsi az esélye, hogy van olyan gyogyi ami segíteni fog.
Én azért ennél optimistább vgyok, mert igaz eddig 8 különböző gyogyin vagyok túl, de ennél lényegesen több van, és sorozatosan olvasom, hogy vannak olyan emberek, akiknek a nagyon sokadik jön be.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2018.12.07., 18:24A reggeli 20 mg escitalopramra 1-2 órával később bevettem egy algoflexet (fogfájásra).
Érezhettem emiatt úgy magam mint aki be van nyugtatózva?
A betegtájékoztatón nem említették az ibuprofént.
A reggeli 20 mg escitalopramra 1-2 órával később bevettem egy algoflexet (fogfájásra).
Érezhettem emiatt úgy magam mint aki be van nyugtatózva?
A betegtájékoztatón nem említették az ibuprofént.
Idézet tőle: akbar ekkor: 2018.12.06., 20:38A cymbalta nem ssri így nem valószínű. Egyiket este,màsikat reggel vedd be. Amúgy drinfo.eszcsm.hu ezen az oldalon meg tudod nézni a gyógyszerkölcsönhatàsokat.
A cymbalta nem ssri így nem valószínű. Egyiket este,màsikat reggel vedd be. Amúgy drinfo.eszcsm.hu ezen az oldalon meg tudod nézni a gyógyszerkölcsönhatàsokat.
Idézet tőle: kormoskandur ekkor: 2018.12.06., 20:16nem lesz, a cymbalta egy jó szer. annak idején amikor szedtem feldobott
nem lesz, a cymbalta egy jó szer. annak idején amikor szedtem feldobott