Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.12.18., 08:00

Hol melózol?

Irodai - főleg számítógépes munka. Rendszereket tesztelek.

Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.12.17., 20:20

Na, egy hét és karácsony. Remélem laza hét lesz, keddtől jó lenne itthon maradni, aztán már csak januárban bemenni (felmondani, mert mondjuk karácsonyra nyernék a lottón). A munka nálam minden rossz forrása. Elmegy az életem a semmire. Értelmetlenség az egész, csak a munkaadó gazdagok lesznek tőle még gazdagabbak.

Legalább    neked van  munkád és tudsz  is  dolgozni. Én is  mennék de a Klozapin+ Rivo kombó mellett nem tudok korán kelni.

Amúgy régen mikor még  nem voltam Pszichiátriai  beteg,örültem,hogy van munkám csak hát a  fizetések egy  két  helyen.. Én is ezen bosszankodtam. Kihasználnak az utolsó centig. Nem  fizetik ki a  túlóráimat. Szakmunkésbér helyett sima minimálbér.... Még  külföldön is volt,hogy  feketén dolgoztam Londonban. Németországban is túlórát nem  fizettek. Fix  havibér. Menjenek a  k...   annyjukba!!!

Hol melózol?

Na, egy hét és karácsony. Remélem laza hét lesz, keddtől jó lenne itthon maradni, aztán már csak januárban bemenni (felmondani, mert mondjuk karácsonyra nyernék a lottón). A munka nálam minden rossz forrása. Elmegy az életem a semmire. Értelmetlenség az egész, csak a munkaadó gazdagok lesznek tőle még gazdagabbak.

Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2023.12.16., 09:05

Hali!

Ki  hogy  van?

Amúgy a fizikoterápia lehet hatással a pajzsmirigyre meg a pánikra?

Nemhogy jobb,majdnem rosszabb így 5 kezelés után minden.

Nem tudom visszamondjam-e a többit  vagy szóljak _e,hogy kapcsolja  majd rövidebbidőre  a kezelést.

Szerintem szólj nekik, nehogy valami baj legyen.

Hali!

Ki  hogy  van?

Amúgy a fizikoterápia lehet hatással a pajzsmirigyre meg a pánikra?

Nemhogy jobb,majdnem rosszabb így 5 kezelés után minden.

Nem tudom visszamondjam-e a többit  vagy szóljak _e,hogy kapcsolja  majd rövidebbidőre  a kezelést.

Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2023.12.12., 12:04

Amikor az alkoholtól már nem részeg leszel, hanem ronda...

Nekem nem kell hozzá, mert ugye olyan vagyok, amilyen, ugye.

Amikor az alkoholtól már nem részeg leszel, hanem ronda...

A hervadt dumálgatás találó. Én már csak akkor jövök ide amúgy is, ha hervadt vagyok. De mindenki hervadt. Napi egy-két hozzászólás az egész oldalon. Talán csak azért éri meg fenntartani, hogy mégis legyen egy félig szabad hely.

Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2023.12.10., 00:40

Apámat ma eltemettük. Részeg vagyok. Boldog mikulást a francokat.. karácsonyunk se lesz.

Részvétem! 🙁

Apámat ma eltemettük. Részeg vagyok. Boldog mikulást a francokat.. karácsonyunk se lesz.

OOO Részvétem,és  sajnálom  nagyon 🙁

Sajnálom!

Boldog Mikulást mindenkinek!🧑‍🎄

John Doe reagált erre.
John Doe

Nálunk mindíg ilyenkor  van baj.Tavaly  eltört Anyu válla,most átszurta a tenyerét egy rozsdás  vas.Sebészetre járunk,mert  varrták.Nagy a kötés.Fáradt  vagyok  nem bírom,mindig Szar a Karácsony  meg   az élet  🙁

Aludnék. De nem lehet, mert dolgozok. És délután sem lehet, mert van program estére. Amúgy a szokásos, pusztuljon el a világ, effélék.

Ki hogy van lányok fiúk?

Van aktuális odavagyokérte lány, E. a neve. Amúgy volt randim is szombaton egy M.-el, akiért annyira nem voltam oda, és randi után nem is olvasta el már amit írtam neki, pedig teljesen jól elcsevegtünk meg röhögcséltünk. Meg lemaradtam egy R.-ről két hete, aki szerint én nem voltam kommunikatív, pedig egy 🙂 jelet küldtem neki valamire, és ő következett volna messengeren, szóval kifogás. Igazából K. lenne most akivel szimpatizálnék is, aki nagyon közvetlen amikor véletlenül összefutunk, megbeszéljük, hogy átjön, aztán nagy szünet. (E. szerintem mindenkivel kedves, és nem kell személyesnek érdeklődésnek vennem a jókedvű beszélgetésünket.)

(Nem, nem búrások.)

Tegnap este a burgerkingben vettem vacsit. A pénztárosnő valami új ember lehetett, mert láthatóan bizonytalan volt (de lelkes) és nem kezelte profin a rendeléseket, mikor sorba álltam éppen sztornózott valamit, amit elrontott. Én két bacon king juniort kértem elvitelre, de 2x el kellett mondanom neki, mert arra koncentrált, hogy feltegye a "csak a szendvicset" kérdést. Aztán az áron már látszott, hogy rendes bacon kinget ütött be, de este volt és éhes voltam, nem akartam megvárni míg megint managert hív törölni. Persze rosszul vagyok, mert ez azért nagy adag, de majd 4 napig fogyókúrás kaját eszek.

64 éves. 2019ben volt egy szívrohama, de az nem ilyen volt, ott eszméleténél maradt. Továbbra sincs semmi javulás, orvosok szerint nem is nagyon lesz.:/ Én se vagyok valami jól(ezek után meg főleg). Mik a panaszaid?

Olyan szarul vagyok napok óta.

Nagyon rossz ez, borzalmas, nagyon együttérzés veled. Hány éves édesapád? Volt előjele?

Az se lehet sokkal jobb. Továbbra sem reagál semmire, de leveszik a lélegeztetőgépről és áthelyezik a krónikus belgyógyra. Amikor tegnapelőtt voltam nála a szemét már kinyitotta, de abban a tekintetben nem volt élet és csak meredt a semmibe. Nem is követett minket a tekintetével. Mozdulni sem tud. Vittem neki felfekvés elleni kenőcsöt. Holnap ismét megnézem, de már nem számítok semmi jóra.

Jaj. 🙁

Apámnak a gerince roppant meg 2 éve, és valóban rossz volt szenvedni látni.

Már csak a hanghallás hiányozna nekem.. November 12.én 1 hete Apám rosszullett, hírtelen szívmegállása lett.  Fél órán keresztül élesztették újra a mentősök a konyhában. Már akkor halott volt amikor a 112-t hívtuk Anyámmal. Nyitva volt a szeme és az asztal alatt feküdt.. azt soha nem felejtem el. Végignéztem a mentők kínylódását eleve beteg pszichével. Most a salgótarjáni intenzíven van Apám, de olyan súlyos az agykárosodása a 30 perc szívleállás okozta oxigénhiányos állapot miatt hogy 2 orvos is megmondta hogy élete maradék részében öntudatlan lesz. Nem reagál semmire, lélegeztetőgépen van.. időnként epilepsziás roham is besikerül, néha olyan mintha aludna. Holnap is megyek meglátogatni.  "Szép az élet", ugye? Pedig a mentők is max 5 perc alatt itt voltak és azonnal lerohantunk, élesztettük volna.. mi megtettünk mindent amit lehet és a mentősök is.

Annyi vígasztal hogy elvileg nem szenved nem érzékel semmit a világból.

Olvastam egy régebbi cikket a hanghallásról. Tök érdekes, bár annak biztos nem akinek van ilyen. Majd megkeresem és beteszem valahova.

Kihaltság és nihilizmus.

Nagyon úgy tűnik,utolért a téli depresszió,de valahogy most mégis más,mert nem érzem,hogy a lelkem haldoklana,mert régen az volt,hogy szépen lassan elkopott minden,egy idő után már nem tudtam örülni semminek.

Megfordult a fejembem,hogy mi van ha még mindig disszociálok?Mi van ha még mindig azt a stratégiát veszem elő ha nagyon rosszul érzem magam,amivel gyerekkoromban éltem túl a mindennapokat?Mihez kéne viszonyítanom,honnan kéne tudnom,hogy helyesen cselekszem és nem csak kivonódom számomra kellemetlen,szorongató helyzetekből?

Ki  hogy van?

Van valahol a neten egy megbízható személyiségzavar teszt valahol.

Egyet  sem találok most.

Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2023.11.04., 18:53
Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2023.11.02., 04:03
Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2023.11.02., 03:47
Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2023.11.02., 03:08

Egyszerűen telnek a napok, és nem jutok oda, hogy aludjak. Igazából idő sincs rá. Még most jutok oda, hogy kikapcsolódjak, és zenét hallgassak.

Nem akarok nyavalyogni, de már lassan egy éve dobtak ki az átriáról, azóta mindenhol megfordultam, hegyomlásnyi gyógyszerem van, szedem saját belátásom szerint. De ez így nem ok. Decemberben van időpontom államira, de senkit nem érdekel. Azt fognak felírni, amit épp kérek. Kezd elegem  lenni. Hétvégén aludtam utoljára, azóta elvagyok alvás nélkül. Álmos nem vagyok.

De a legnagyobb para, hogy azt mondják megint, hogy viszlát. És akkor kezdődik megint a roham gyógyszert szerezni, hogy ne kapjak epilepszias rohamot az elvonasi tünetektől.

Én tudok aludni, de a napjaim nyomorúságosan telnek olykor. Egyfajta állandósult nyugtalanság van rajtam, a barátaim, ismerőseim kezdenek eltávolodni tőlem és én is tőlük. Nálam kb minden gyógyszernek olyan részleges hatása van.. pl most a legújabbat szedem ami a Rxulti. Most visszavettem október végén 2mgra mert a 3astól rosszabb volt a nyugtalanság és áttettem estére mert eddig reggel volt. Ma olyan idegben ébredtem hogy rögtön Rivotril 0,5mg-ot magamba varázsoltam mellé 100mg Tiapriadal. Úgy kora délutánig lehiggadtam. Hétfőn mehetnék kórházi beutalóért a TB-s pszichiáterhez de 2 éve magánba járok így szinte oda se merem dugni az orromat mert nem tudom mire számítsak, főleg ha ott jön rám a roham akkor elszirénázik a mentő velem.. vagy várjak november 22ig amikor átvesz egy másik magán orvos aki majd megmondja a frankót, beutalni ő is be tud ha kell.. pedig én annyira szeretnék már normálisan lenni, de valahogy nem akar ez összejönni.

Szomorú ez a nyugtalanság, megértem. Kb nekem is ez van, de nem hiszek abban, hogy rajtam több gyógyszer segítene. Volt mar frontin szedésem, de csak rosszabb volt. Így sem jó, meg nem egészséges, hogy sörözök, de nincs jobb ötletem.

Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2023.11.04., 18:53

Egyszerűen telnek a napok, és nem jutok oda, hogy aludjak. Igazából idő sincs rá. Még most jutok oda, hogy kikapcsolódjak, és zenét hallgassak.

Nem akarok nyavalyogni, de már lassan egy éve dobtak ki az átriáról, azóta mindenhol megfordultam, hegyomlásnyi gyógyszerem van, szedem saját belátásom szerint. De ez így nem ok. Decemberben van időpontom államira, de senkit nem érdekel. Azt fognak felírni, amit épp kérek. Kezd elegem  lenni. Hétvégén aludtam utoljára, azóta elvagyok alvás nélkül. Álmos nem vagyok.

De a legnagyobb para, hogy azt mondják megint, hogy viszlát. És akkor kezdődik megint a roham gyógyszert szerezni, hogy ne kapjak epilepszias rohamot az elvonasi tünetektől.

Én tudok aludni, de a napjaim nyomorúságosan telnek olykor. Egyfajta állandósult nyugtalanság van rajtam, a barátaim, ismerőseim kezdenek eltávolodni tőlem és én is tőlük. Nálam kb minden gyógyszernek olyan részleges hatása van.. pl most a legújabbat szedem ami a Rxulti. Most visszavettem október végén 2mgra mert a 3astól rosszabb volt a nyugtalanság és áttettem estére mert eddig reggel volt. Ma olyan idegben ébredtem hogy rögtön Rivotril 0,5mg-ot magamba varázsoltam mellé 100mg Tiapriadal. Úgy kora délutánig lehiggadtam. Hétfőn mehetnék kórházi beutalóért a TB-s pszichiáterhez de 2 éve magánba járok így szinte oda se merem dugni az orromat mert nem tudom mire számítsak, főleg ha ott jön rám a roham akkor elszirénázik a mentő velem.. vagy várjak november 22ig amikor átvesz egy másik magán orvos aki majd megmondja a frankót, beutalni ő is be tud ha kell.. pedig én annyira szeretnék már normálisan lenni, de valahogy nem akar ez összejönni.

Köszönöm a választ! Hát velem kb ugyan ez. Nem látnak szívesen az sztk-ban, olyan, mint ha nem értenék, mit keresek ott. Pedig nagyon sok tb-t fizetek, rengeteget. Én gyógyszert csak Perdoxot és Scippát szedek. Semmi mást, viszont sörözök esténként. Dolgozok napi 8-9 órát, szellemi, ha stresszes akkor lehangolódok, de általában inkább feldob. Vett el belőlem a betegség, de az öregedés is. A magam szűk világában elvagyok, néha elkeskenyedem, ha épp nem alszok. Néha reggelig felvagyok. Másnap fáradt vagyok. Nem jó, de lehetne rosszabb is.

Törölt felhasználó reagált erre.
Törölt felhasználó

Megértem, engem a 30 foknál kevesebb is zavar már sokszor, szóval a nyarat én sem bírom. Sokkal depressziósabb nekem, mint az ősz. Az esős, felhős idő viszont nyugodt, szép. 

Én mondjuk a nyarat  gyúlölöm.Már 30  fokba rosszul  vagyok.

Csak hogy nem lehet ki menni.Én is játszom stb csak beszédülök már a képernyótöl .

Kéne egy jobb gép amivel rendesen lehet képeket meg filmet  nézni.

Imádom az ilyen időt. 🙂 Játszok, főleg.

Én leginkább olvasok. Bekuckózás, forró tea, csoki, könyvek, nem kell más.

Ki hogy van?

Mit lehet csinálni hosszú napokon keresztül csinálni ebben a nyomoronc esős időben csinálni.

A sötét házban még depressziósabb  leszek 🙁

Éjjel azt álmodtam,hogy egy hajléktalan megtámadott egy késsel.Annyira  megijedtem....

Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.10.22., 12:55

Tegnap kb. egész nap játszottam. Ma délben sikerült felkelni, és folytatom.

En most jatszom reggelig, ma.gányos kikapcs. Ellazulàs egyedül. 

Van egy ilyen sci-fi jellegű játék, a Cyberpunk 2077, mostanában azzal.

Kiscsillag reagált erre.
Kiscsillag
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.10.22., 12:55

Milyen játékkal játszol? 

Én igyekszek örömteli programokat kitalálni. Nem mindig sikerül. 

Törölt felhasználó
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2023.10.21., 12:30

Szia Kiscsillag! Jelenleg eléggé trágya ahogy vagyok. 2mg Rxultival kezdtem, de 3 hét elteltével is átütöttek rajta a skizo jellegű tünetek, ezért magamtól felemeltem 3mgra mert írt fel az orvosom 1 mg-ost is biztos ami biztos alapon. Lehet csak kezdetileg vagyok rosszabbul és be fog állni a magasabb adag.  Annyira reménytelennek látom azt hogy jobban legyek.. pedig pár napig a 2mgostól is éreztem némi javulást. Részvétem a macska miatt. :/

Drukkolok, hogy hasson!

Most emelt az orvosom Miagent. 30-ról 45 mg-ra. Sétát is javasolt, hogy érjen a fény. Téli depresszióra jó.

interfunk100 reagált erre.
interfunk100

Törölt felhasználó

Szia Kiscsillag! Jelenleg eléggé trágya ahogy vagyok. 2mg Rxultival kezdtem, de 3 hét elteltével is átütöttek rajta a skizo jellegű tünetek, ezért magamtól felemeltem 3mgra mert írt fel az orvosom 1 mg-ost is biztos ami biztos alapon. Lehet csak kezdetileg vagyok rosszabbul és be fog állni a magasabb adag.  Annyira reménytelennek látom azt hogy jobban legyek.. pedig pár napig a 2mgostól is éreztem némi javulást. Részvétem a macska miatt. :/

Önkénteskedést folytatom. 2 hetente járok. 

Gyógyszereim:

300 mg Lamolep reggel.

60 mg Miagen

300 mg Tiapridal

Heti 1x50 perces terápiát tart az orvosom. DBT jellegűt. Pszichológus 2 hetente fogad. Heti 1-2x járok NA gyűlésre. Terápiás csoportra is jelentkeztem Orczy Klubba. Ott dolgozik a pszichológusom.

Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2023.10.21., 08:15

Sziasztok!

Van ötletetek enerváltságra? Miagen antidepit tegnap emeltem. Nehezen veszem rá magam, hogy aktív legyek. Részmunkaidőben dolgozok Minisztériumbsn és a Nemzeti Kutatási és Fejlesztési Hivatalban. Irodát takarítok. Mellé 4 órás szellemi munkát keresek. Kell napi 8 órányi munka. Költöznék szoba albérletbe.

Jógázok, tornázok. Kocogni is fogok.

Vesebetegség miatt el kellett altatni a cicámat. Megszakadt a szívem.

Hogy vagytok?

Sziasztok!

Van ötletetek enerváltságra? Miagen antidepit tegnap emeltem. Nehezen veszem rá magam, hogy aktív legyek. Részmunkaidőben dolgozok Minisztériumbsn és a Nemzeti Kutatási és Fejlesztési Hivatalban. Irodát takarítok. Mellé 4 órás szellemi munkát keresek. Kell napi 8 órányi munka. Költöznék szoba albérletbe.

Jógázok, tornázok. Kocogni is fogok.

Vesebetegség miatt el kellett altatni a cicámat. Megszakadt a szívem.