Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 521 / 569Következő

Drágábbat is tudsz??? wink

Ja, a hit... nekem se hitte el házidoki, h annyira fáj a derekam... hónapokig panaszkodtam, aztán kiszakadt porckorongsérv csigolyaelmozdulással, bénulás stb. Mert ő meg azt hiszi, h akkor nálam minden pszichés. Hülyék ezek, nem normálisak.

Muszáj lesz beújítani egy átert. Tudok egy jót, 40 000/óra...

Emlékhaluról mindenképpen kellene igazolás mert ezzel 1x beutaltak, de nem értették amit mondok és nem is kezelték. Szval első körben erről kéne vmi papír. 

2 helyen állapították meg, de igazolást nem tudok kikérni egyik helyről sem.

Kh után honnan lesz gyszerem? ez is nagy kérdés ...

Akkor megint azt mondja h kérjek átertől beutalót...

Táppénzre sem akart felvenni, nem igazán hiszi el, h van pszichés bajom.

Mondd el neki, h félsz, h megint az lesz, mint múltkor, t. i. stb.

Mondjuk igaz, hogy volt olyan, h belibegtem saját kis félfizetős áteremhez szatyorkával, ő meg azt mondta, h szerinte nincs kh.-i kezelésre szükségem, és leírta ambuláns lapra, h "nem ön- és közveszélyes". Hát épp az volt a baj, h de. Mindkettő voltam. Ráadásul ez az áternő úgy fosott mindentől, h mondta, h ha én innen tőle kimegyek, és a HÉV elé ugrom, őt előveszik... Meg h ne bagózzak a pincében, mert a Főorvos Úr (két seggnyalás) azt mondta nekik, h akinek a betegét rajtakapják, azt megbüntetik. És nem ismerte fel, h egy órával azelőtt hajszál mentett meg egy nőt attól, hogy szétrugdossam...

Idézet tőle: Kleó

Annál inkább, hogy "látja, a múltkor is mi történt, hogy nem adott?" 

A házidoki nem vágja h mi volt utána. Áter tudja (kérte h mutassam meg a karom, de nem egyeztem bele). Kh sem tudja, hisz nem vett fel és honnan tudná, h mi lett ebből?

Átert kiosztottam. Nem én jelentkeztem későn, hanem nem lehetett elérni. Csüt estétől péntek délig hívogattam. Azóta nem kezel.

Határozottan kértem, h zártra vegyen fel mert önveszélyes vagyok és biztos h sokáig nem fogom bírni. Ezt elmondtam házidokinak, áternek, és 3 orvossal beszéltem kh-ban. 

Ugyanott, később nem vettek fel egy beteget. Ezután: Ott ugrott ki a 4-ről. 

Zaklatottan érkezett az esti ápoló, azt mondja h kb 1 métrrel előtte ért ez a beteg földet, kis híján rá esett. Még élt. Utána már felvették vhova (gondolom traumatológiára), elvitte a mentő.

Annál inkább, hogy "látja, a múltkor is mi történt, hogy nem adott?" 

Először házudokitól kértem. Nem adott, azt mondta h kérjek átertől. Az sem adott (lerázott). Utána ünnepek voltak, emiatt próbaltam beutaló nélkül bejutni. 3x próbáltam. De nem vett fel. Utána vágtam eret + mértékkel begyógyszereztem.

Nem értem, házidoki mé' nem ad oda beutalót. Ha ráírja, h szuicid veszély, sürgősbe' fogadnak... Annyi festéke csak van???

Jav: csak egy helyen vágtam szét az eret + sok vágás máshol.

Ter ill kh beutaló nélkül nem vesz fel. Ezt 3x próbáltam majd felvágtam az ereimet.

És a ter. ill. kh. átriája? Ha oda elmész?

Beutalót sem tudok szerezni...

Ambulánsan is lehetne kezelni, de nem tudom honnan szedjek orvost....ter illetékes helyre mehetek, de gondolom sejted miért nem szeretnék. Nem, nem szeretnék. Nem fogok. Annál még a halu v a toxikológia is jobb.

Akkó' mán béutalót is szerezhetsz! Hidd el, ez a toxi nem nyerő. Mondom, nem jött be már akkor sem.

Idézet tőle: Kleó

Idézet tőle: Kiscsillag

Ja, és kh is kirakhat 2 hét után 1 havi recepttel. Utána hol és kivel íratom fel???

Már csak 2 heti rp.-t adnak... Hülyeség az egész! És rizikós, fölöslegesen rizikós.

Az, de tényleg nincs ötletem...

Helyben nem volt. Csak 2 nap után emlékeztem rá.

Ja, és kh is kirakhat 2 hét után 1 havi recepttel. Utána hol és kivel íratom fel???

Már csak 2 heti rp.-t adnak... Hülyeség az egész! És rizikós, fölöslegesen rizikós.

Ja, és kh-ba papírt is kéne vinnem haluról, ha azt szeretném, h kezeljék....szval előbb olyat kell szereznem és lehetőleg azzal együtt menni toxikológiára.

Na, akkor inkább halu... 😀 Nem azt mondtam, h 1:1-ben fényjelenség, hanem vmi fényjelenség.

Igen. 2x 2 méteres fénycsík. Lehet nem is halu, hanem az ufók odavilágítottak.

De benne van a pakliban így is, h toxikológiáról nem küld kh-ba....

Vizionálás. És lehetett ott vmi valós fényjelenség is akár.
Vigyázz, mert én racionalizálós vagyok, és még istent is materialistán magyarázom!

Nem az orvosi rendelőben vennem be. Van wc, udvar stb. Leülnék egy padra és ha nem tudnak felkelteni, jobb ötlet híján hívnának mentőt. Nyilván nem jelenteném be előre így meg sem tudnák akadályozni.

Utcán lehet simán otthagynak. Azt hiszik részeg vagyok v drogos stb.

Ezt értem. De vajon miért nő lándzsa vkinek a szeméből??? Vajon mi lehet emögött???

Juj, PTSD-s emlékbetörés! A Született július 4-én c. film legnagyobb jelenete, amikor cruzibébi ül a tolókocsiban a dombtetőn naplementekor, és bevillan, hogy jön föl egy alak a domboldalon, ő meg rálő, és akkor látja meg, hogy a bajtársa.

Nem is néznék végig, h bevedd! 😀 Ne próbálkozz, felesleges.

Egy pszichiátriai betegeket kezelő intézményben nem kapna frászt az orvos. De egyik ismerősöm sem szeretném ilyen játszmába bevonni, hogy utána/közben halálra rémüljön.

Az a baj, h én nem elfelejtek, olyanra emlékszek, ami nem volt.

Akinek fény jött a szeméből az nem ugyanaz volt, aki betegségéről mesélt (pontosabban nem mesélt mert nincs olyan betegsége és más usmerősömnek sem)

Anyu nem biztos, h kihívná a mentőt, de ha x alapítvany bejáratánál bevennék y db leponexet, akkor gondolom ott jó eséllyel kihívnák a mentőt...valszeg kérnem sem kellene.

De ez 2 szereplős történet. 1 be kell vennem a gyszert. 2. vkinek mentőt kell hívni. 

Lehetőleg más kerületből....

Ide közel van az Erzsébet... 😀

Van olyan, h vmi tényleg később jut az ember eszébe, meg olyan is, h mondják, és rájön, h tényleg úgy volt.

Szóval. Olvastam egy áter könyvét a regressziós hipnózisról, át is élte, de ennek ellenére sem hisz az előző életekben, viszont mint terápiás eljárást jónak tartja, akármi is az. Végül is ugyan nem akarja az embert meggyőzni erről, de odajut, hogy ezek valós (gyerekkori) emlékek. Pl. meseemlék. Ír egy konkrét páciensről, aki nagyon pontosan elmesélt egy hihető történetet, és aztán a múltjában kutattak, s a nagyszülei házában előkerült egy mesefilm, aminek az volt a története! Nem előző életre emlékezett, hanem a tudatmögöttesben egy mesére. Valószínűleg olyanra, amit kiskorában nem volt képes feldolgozni.
Lehet, hogy egy infót nem tudatosan hárít az ember, de ha valamivel emlékeztetik rá, más köntösben mégis megjelenik. Pl. az illető, akinek a fény jött a szeméből, h x betegségéről beszéltetek. Lehet, h nem akartad/szeretted volna tudomásul venni, hogy ilyen baja van...

De ez 2 szereplős történet. 1 be kell vennem a gyszert. 2. vkinek mentőt kell hívni. 

Lehetőleg más kerületből....

Engem hazaengedtek, igaz én menni sem akartam kh-ba. 

Barátnőm hiába könyörgött, h engedjék haza, kh-ba küldték.

Anyura visszatérve:

Amikor aztal fenyegezett, h rám gyújtja a lakást, akkor megmondtam neki, h ha gyilkosságot kísérel meg azt nem ússza meg. Feljelentem és addig perelem, míg lecsukják.

Én – valamikor régen – ezt eljátszottam, és szinte könyörögtem, h vitessenek át átriára. Hát nem. Hazaküldtek, hogyha akarok, menjek oda, és jelentkezzek. Na, ez akkoriban végképp nem így működött...

Kh hoz még egy ötletem van.

Ha túladagolnám a gyszert (pl Leponexet) felvennének toxikológiára. Onnan elvileg átvitethetnek pszichiátriára. 

De benne van a pakliban, h onnan hazaküldenek. (2x voltam ott és minfig hazaküldtek. Úgy értem, hogy toxon kezeltek és amikor már kevésbé voltam beállva, akkor hazaküldtek)

Ilyenkor annyit tudok tenni, h igyekszek kerülni az embereket. (csak írásban kommunikálok)

Vizsgát lemondtam. 

Próbálom kinyomozni, h a hepász és áter beszélt v nem.

Ha nem, mivel rendszeresen haluzok ha hepászhoz megyek, akkor baromi gyorsan igyekszek levetetni magam a várólistáról és nem megyek hozzá többet. Nekem az a fontosabb, h ne haluzzak.

X és Y orvos szerint AP-vel lehetne ezt megszűntetni. Szerintük ez halu.

Z orvos szerint (aki úgy véli, h ez emlékbetörés) ezt terápiáva és gyszerrel sem lehet kezelni.

A hanghallás kevésbé zavaró mert a valóságtól el tudom különíteni.

Az emlékhalunál nem (kivéve ha bizarr v nagyon valószínűtlen, h vki olyat mondott volna) Csak azt tudom csinálni, h megkérdezem azt, akivel kapcsolatos az emlék. 

Egy másik orvosommal kapcsolatban is volt ilyen. Azt mondta, h írjam le, h mire emlékszek.

Legépelve kb 3 oldal volt. Azt írta, h ennek 98%-a pszichotikus élmény.

Kh erre mondta h feledékenység. De én nem elfelejtek dolgokat (vagyis azt is), hanem meg nem történt dolgokra emlékszek.

Ok. 

Addig írok példát.

Találkoztam X-el. 2 nappal később úgy emlékeztem, hogy amikor beszéltem x-el kinőtt a szeméből valami kékes átlátszós sugár.

Ez vizuális jellegű, ilyen csak 1x volt.

Később terap azt mondta, h x betegsége van és emlékeim szerint arról beszélgettünk.  Amikor kijöttem terápiáról még nem emlékeztem ilyenre.

2 nappal később "jutott ez eszembe". Szó nem volt ilyenről. Erre mondta az áter, h ez emlékhalu.

Fél éve hepászom azt mondta, h beszélt az áteremmel. Mikor kijöttem nem emlékeztem erre. Másnap már igen. Valszeg ez is emlékhalu.

Nemrég voltam kontrollon újra. Megint szóba került, h valaha beszélt az áteremmel illetve azt is elmondta röviden, h miről.

Már nem tudom, h mi van. Valszeg ez is hallucinált emlék, de az is lehet h tényleg beszéltek és jól emlèkszek.

Próbálom kideríteni.

A fogdoki után is van olyan emlékem, ami valszeg halu. 

Sok ilyen van. Mindig az a fura, h adott szitu után közvetlenül nem emlékszek vmire, amihez pár óra v nap múlva újabb hamis emlékek társulnak.

Emlékbetörés PTSD-nél van, amikor valaki újra átél vmit, ami korábban történt. Nekem ilyen nincs.

Az épp szerintem is lehet emlékbetörés. Bővebben később, főznöm kell...

Az a baj, h per pill nincs orvosom.

1. keresni kellene egyet (de hol?) Ha tud a májgyulladásról valszeg el  sem vállal v nem mer adni AP-t mert nem tudja a laborkontrollt megoldani....ezért gondoltam arra, h nem mondom meg.

2. Ha nem csak egy terapis igazolásom lenne a skizoaffektívről, akkor kh valszeg elhinné h haluzok. Emiatt próbálok papírt kérni attól az orvostól aki azt mondta h skizoaffektív zavarom van (azt mondta h mégsem volt mániám v a depresszió nem volt súlyos, akkor skizofrénia a diag)

Kizártnak tartotta, h border okozza a halut, emiatt azt mondták h felesleges terápiával próbálkozni haluk terén mert semmi köze a személyiségemhez. Azt mondta, h előbb gyszerrel meg kellene szűntetni a pszichotikus tüneteket, utána lehet nézni, h milyen személyiségem.

Akut pszichózisom volt amikor nála voltam, ilyenkor szem zavart nem lehet diagnosztizálni.

Azt nem érti h a kh miért feledékenységnek vélte ill az ex dokim emlékbetörésnek az emlékhalum. Előtte egy másik doki annyit mondott erre, h ez pszichotikus tünet.

Ja, úgy félévente egy-egy mondat kifejezett akusztikus halum van, de állítólag a skizo az, ami nem vagyok. "Csak" pszichotikus.

Skizó diag kellene, azzal valszeg leszázalékolnának. Ha ennyire tisztában vagy vele, az nekik munkaképességet jelent. Jobb a "csökkent betegségbelátás"... Én azt produkálom nekik, holott ambuláns lap szerint "túlzott betegségtudat". Mikor mi áll érdekemben 😀

Az akusztikus halum tipikus skizó tünet. Beszél hozzám (magázva) és utasít, kritizál, basztat, erőltet dolgokat v mást kritizál stb. 

A bizarr téveszme, akusztikus halu, vizuális halu és az emlékhalu hangulaztavar?

Nekem azt mondták, h ilyenkor 2 betegség van skizofrénia + hangulatzavar. Utóbbi lehet súlyos depresszió v mánia. 

Thalassában még nem volt mániám, ott skizofréniát diagoltak. A zárójelentésen szerepelnek a tünetek, gyszer is, de a diagot véletlenül nem írták rá.

Azt mondták, h többféle alcsoport tünetei passzolnak rám (paranoid és hebefrén), emiatt nem differenciálható skizofrénia lett a diag.

Be is hívtak beszélgetni. Azt mondták, h nem depresszióm van, hanem skizofrénia okozta negatív tünet, ami ahhoz hasonló és leszázalékolást javasoltak.

Utána ambuláns rendelésen kértem, h indítsák el a leszázalékolást, de nem javasolta. Azt mondta, h a Thalassás zárón nincs diag, így ő skizóval nem indít el leszázalèkolást.

Nekem azt mondtak, h mindenki gondolkodik magában. Pl mit csináljon, mit főzzön stb. 

Nem értették, hogy hozzám beszél egy hang (amiről 3 évig azt hittem, h egy létező személy beszél hozzám gondolatátvitel útján). Erre mondták, h ez halu + téveszme.

De kh nem értette. Szerintem szimplán gondolkodok, mint minden ember és ez nem tünet.

ElőzőOldal 521 / 569Következő