Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.03.26., 19:33Gergelyboj,
Home officeban nem gondolkodtál? Call centerben sok van
Gergelyboj,
Home officeban nem gondolkodtál? Call centerben sok van
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.03.14., 09:46Pláne,hogy a minimálbérek magasabbak. A munkáltatók még Budapesten sem lelkesek.. stb..
Pláne,hogy a minimálbérek magasabbak. A munkáltatók még Budapesten sem lelkesek.. stb..
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.03.13., 22:44Hát ja, elég vacak a munkahelyzet még a nagyvárosokban is pesten kívül, hallottam mástól is. 🙁
Én értek mindenféléhez, elég keveset voltam munka nélkül, mostanában inkább lustaságból 2-3 évente ha megszűnt a munkahely / pozíció. De kezd fogyni a pénz és akkor megint meló.
Hát ja, elég vacak a munkahelyzet még a nagyvárosokban is pesten kívül, hallottam mástól is. 🙁
Én értek mindenféléhez, elég keveset voltam munka nélkül, mostanában inkább lustaságból 2-3 évente ha megszűnt a munkahely / pozíció. De kezd fogyni a pénz és akkor megint meló.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.03.13., 20:27Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.03.13., 19:59Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.03.13., 18:49Reggel felkelek, dolgozok, hazajövök, eszek, ülve elalszok...
Detto
nem szeretek politizálni, de így van sajnos, ha vki nem Bp-I, vagy vmi más városban élő lehúzhatja magát a wc-n…….
Aha ez így van ahogy mondod. 7x hagytam el Magyarországot pont a munkanélküliség és az alacsony fizetések miatt.
Ausztriában 5x dolgoztam. Németországban Münchenben 1x. Londonban 1x. Budapesten a Cognizant-nál egy darabig,de akkor már beteg voltam így sokáig nem bírtam az ügyfelekkel a telefonban. Pécsen is voltam Call Centerekben. Mivel szociális gondozó vagyok, így a szakmámban azért többször dolgoztam, volt,hogy 60ezer Nettóért. 12 órában volt,hogy egy darabig 107 ezer Nettóért. Gyárban is próbálkoztam , természetesen 9 nap éjszaka és plusz 2 műszak fillérekért. Elkezdtem Tb- Bérügyintéző tanfolyamot.(Nem fejezetem be ,mert ekkor már beteg voltam) Jelentkeztem egy Pécsi céghez akik könyvelnek és bérszámfejtenek. Még állást sem hírdettek,felakartak venni,de mondták mivel nincs meg a bizonyítványom így tárgytalan.)
Pedig az egész kibaszott könyvelés meg bérszámfejtés informatika alapú és középsulis matematika elég hozzá.
Ki az aki egy termék bruttó árának nem tudja kiszámolni a 27%-át... Ez Magyarország, itt mindenhez végzettség kell.
Mikor elkezdtema tanfolyamot(Tb-Bérügyintéző) Vettem könyveket.. Mi a fax-ért akarják bemagoltatni vagy 200 oldalt a semmiért!?!??!?
Itthon Demo verzióval bérszámfejtettem húúú de nehéz.......... Törzsadatok bevitele. Milyen munkaviszony vagy szerződéses viszony, vállalkozói munkakör stb.. Órabér,hetibér,havibér stb... Aztán ha minden elővan készítve a programban 1 gombnyomás és csoportos bérszámfejtés aztán nyomtatás pfffffff......... Ez külföldön nyugati országokban tuti nem ilyen nehéz. Nem akarnak 200 oldal felesleges anyagot megtanítani a semmiért.
Még végzettség sem kell hozzá.
Mikor gyerek voltam. Itt vidéken anyámat is a nagyszüleim protezsálták be részmunkaidőbe. Aztán megszünt a cég és mivela végzettsére és az érettségije megvolt így vissza került a gyermekotthonba(szellemi fogyatékosok ottohnába) gondozónőnek ahonnan nyugdíjjba is ment.
Neki is ez volt a szerencséje.A másik szerencséje az volt,hogy mindig helyben voltak munkahelyei. Volt,hogy pár évig varróda főnök volt.
Mikor Pécsre jártam dolgozni Német multi Call Center. Reggel 9től- este fél 6-ig. 7-re értem haza Hétfőtől-Péntekig. 9 hónap után a zsúfolt szellőztetlen buszon oda és haza utazni stb.. Plusz hülye ügyfelek a telefonban(Német Vodafone) 8 órában, napi 30 perc ebédszünet.)
Gondoltam magamban ezt meddig fogom tudni csinálni. Plusz 2 szombatot minden hónapban bekellett vállalni amit ki se fizettek.
5000 HUF kajajegy azt cső... Ezek a Call Centerek amik multik.. Nyelvtudást lehet kamatoztatni. Rabszolgatelep.Oké Budapesten magasabbak a bruttóbérek. 2017ben a Cognizántál 300.eze brutóttóra szerződtetek le egyből.. Nyilván mert Főváros. Csak a szerződésben nem tüntettek fel,hogy 3 műszakban kell majd dolgozni....... Risperidonon voltam ,meg Lorazepám+ Stilnox. Felhívtam a Pszichiáteremet.. Azt mondta nem éjszakázhatok,mert munka közben tilos Antipszichotikumot bevenni. Az nélkül meg felborul az egyensúly.. Nyilván ez egyértelmű....
100 szó mint1. Magyarország mindig is Budapest központu volt és az is marad............
Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.03.13., 19:59Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.03.13., 18:49Reggel felkelek, dolgozok, hazajövök, eszek, ülve elalszok...
Detto
nem szeretek politizálni, de így van sajnos, ha vki nem Bp-I, vagy vmi más városban élő lehúzhatja magát a wc-n…….
Aha ez így van ahogy mondod. 7x hagytam el Magyarországot pont a munkanélküliség és az alacsony fizetések miatt.
Ausztriában 5x dolgoztam. Németországban Münchenben 1x. Londonban 1x. Budapesten a Cognizant-nál egy darabig,de akkor már beteg voltam így sokáig nem bírtam az ügyfelekkel a telefonban. Pécsen is voltam Call Centerekben. Mivel szociális gondozó vagyok, így a szakmámban azért többször dolgoztam, volt,hogy 60ezer Nettóért. 12 órában volt,hogy egy darabig 107 ezer Nettóért. Gyárban is próbálkoztam , természetesen 9 nap éjszaka és plusz 2 műszak fillérekért. Elkezdtem Tb- Bérügyintéző tanfolyamot.(Nem fejezetem be ,mert ekkor már beteg voltam) Jelentkeztem egy Pécsi céghez akik könyvelnek és bérszámfejtenek. Még állást sem hírdettek,felakartak venni,de mondták mivel nincs meg a bizonyítványom így tárgytalan.)
Pedig az egész kibaszott könyvelés meg bérszámfejtés informatika alapú és középsulis matematika elég hozzá.
Ki az aki egy termék bruttó árának nem tudja kiszámolni a 27%-át... Ez Magyarország, itt mindenhez végzettség kell.
Mikor elkezdtema tanfolyamot(Tb-Bérügyintéző) Vettem könyveket.. Mi a fax-ért akarják bemagoltatni vagy 200 oldalt a semmiért!?!??!?
Itthon Demo verzióval bérszámfejtettem húúú de nehéz.......... Törzsadatok bevitele. Milyen munkaviszony vagy szerződéses viszony, vállalkozói munkakör stb.. Órabér,hetibér,havibér stb... Aztán ha minden elővan készítve a programban 1 gombnyomás és csoportos bérszámfejtés aztán nyomtatás pfffffff......... Ez külföldön nyugati országokban tuti nem ilyen nehéz. Nem akarnak 200 oldal felesleges anyagot megtanítani a semmiért.
Még végzettség sem kell hozzá.
Mikor gyerek voltam. Itt vidéken anyámat is a nagyszüleim protezsálták be részmunkaidőbe. Aztán megszünt a cég és mivela végzettsére és az érettségije megvolt így vissza került a gyermekotthonba(szellemi fogyatékosok ottohnába) gondozónőnek ahonnan nyugdíjjba is ment.
Neki is ez volt a szerencséje.A másik szerencséje az volt,hogy mindig helyben voltak munkahelyei. Volt,hogy pár évig varróda főnök volt.
Mikor Pécsre jártam dolgozni Német multi Call Center. Reggel 9től- este fél 6-ig. 7-re értem haza Hétfőtől-Péntekig. 9 hónap után a zsúfolt szellőztetlen buszon oda és haza utazni stb.. Plusz hülye ügyfelek a telefonban(Német Vodafone) 8 órában, napi 30 perc ebédszünet.)
Gondoltam magamban ezt meddig fogom tudni csinálni. Plusz 2 szombatot minden hónapban bekellett vállalni amit ki se fizettek.
5000 HUF kajajegy azt cső... Ezek a Call Centerek amik multik.. Nyelvtudást lehet kamatoztatni. Rabszolgatelep.Oké Budapesten magasabbak a bruttóbérek. 2017ben a Cognizántál 300.eze brutóttóra szerződtetek le egyből.. Nyilván mert Főváros. Csak a szerződésben nem tüntettek fel,hogy 3 műszakban kell majd dolgozni....... Risperidonon voltam ,meg Lorazepám+ Stilnox. Felhívtam a Pszichiáteremet.. Azt mondta nem éjszakázhatok,mert munka közben tilos Antipszichotikumot bevenni. Az nélkül meg felborul az egyensúly.. Nyilván ez egyértelmű....
100 szó mint1. Magyarország mindig is Budapest központu volt és az is marad............
Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.03.13., 19:59Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.03.13., 18:49Reggel felkelek, dolgozok, hazajövök, eszek, ülve elalszok...
Detto
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.03.13., 18:49Reggel felkelek, dolgozok, hazajövök, eszek, ülve elalszok...
Detto
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.03.13., 19:48Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.03.13., 18:49Reggel felkelek, dolgozok, hazajövök, eszek, ülve elalszok...
Legalább van munkád. Ha nem lennék álmatlan tudnék dolgozni. Mivel álmatlan vagyok levagyok szedálva. Itt Pécs közelében meg Pécsen a legtöbb munka 2-3 műszakos. Ami irodai lenne az király lenne csak mire busszal 32 km-t haza utaznék már mehetnék is aludni ahogy ahogy haza értem,hogy másnap újra busz és reggel 8 vagy 9 től munka. Ez meg képtelenség.. Az ember dolgozik és alszik... Nincs szabad délután.
Nah mind1 nem panaszkodni akartam,de ez az igazság.Anyámmal is beszéltük,hogy így nem lehet dolgozni és élni is.
Pécs hiába egyetemváros és Megye központ.. rengeten fiatal van munka nélkül... én meg Pécstől ráadásul 32km-re lakom.. Elöbb felvesznek 1 Pécsit... Azt hiszem ez 1 értelmű.. Pláne ha még utazást is kell fizetni vidékinek. Na azért nem rajonganak a munkaadók.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.03.13., 18:49Reggel felkelek, dolgozok, hazajövök, eszek, ülve elalszok...
Legalább van munkád. Ha nem lennék álmatlan tudnék dolgozni. Mivel álmatlan vagyok levagyok szedálva. Itt Pécs közelében meg Pécsen a legtöbb munka 2-3 műszakos. Ami irodai lenne az király lenne csak mire busszal 32 km-t haza utaznék már mehetnék is aludni ahogy ahogy haza értem,hogy másnap újra busz és reggel 8 vagy 9 től munka. Ez meg képtelenség.. Az ember dolgozik és alszik... Nincs szabad délután.
Nah mind1 nem panaszkodni akartam,de ez az igazság.Anyámmal is beszéltük,hogy így nem lehet dolgozni és élni is.
Pécs hiába egyetemváros és Megye központ.. rengeten fiatal van munka nélkül... én meg Pécstől ráadásul 32km-re lakom.. Elöbb felvesznek 1 Pécsit... Azt hiszem ez 1 értelmű.. Pláne ha még utazást is kell fizetni vidékinek. Na azért nem rajonganak a munkaadók.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.03.13., 18:32Nagyon csendben vagytok gyerekek. Pedig jön a tavasz......................
Nagyon csendben vagytok gyerekek. Pedig jön a tavasz......................
Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.03.05., 19:43Vagy csak ő sem tudja mit szeretne, mi zajlik benne.
Én pl nem keresek senkit, csak beszélgetni, és sose kerestem, nem vagyok társfüggő, de arra nem emlékszem, hogy régebben is így tudtam volna mit szeretnék.
Vagy csak ő sem tudja mit szeretne, mi zajlik benne.
Én pl nem keresek senkit, csak beszélgetni, és sose kerestem, nem vagyok társfüggő, de arra nem emlékszem, hogy régebben is így tudtam volna mit szeretnék.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.03.05., 14:38Szerintem a laza dolgokra vágyó nő nem mindig mondja ezt, mert így "könnyűvérű"-nek látszódna...
Szerintem a laza dolgokra vágyó nő nem mindig mondja ezt, mert így "könnyűvérű"-nek látszódna...
Idézet tőle: rossz egyedül ekkor: 2024.03.05., 14:13Vannak nők, akik nem árulják el, mi zajlik bennük, hanem a másik félnek folyton találgatnia kell. Borzasztó fárasztó és idegesítő tud lenni, aztán az emberre rájön a bolondóra és elküldi a francba. Dehát ilyen játék mellett nem is csoda.
Vannak nők, akik nem árulják el, mi zajlik bennük, hanem a másik félnek folyton találgatnia kell. Borzasztó fárasztó és idegesítő tud lenni, aztán az emberre rájön a bolondóra és elküldi a francba. Dehát ilyen játék mellett nem is csoda.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.03.05., 13:25Feliratkoztam megint a fb társkeresőre. Tavaly volt (többek között) onnan egy nő akivel volt 3 randi, abból 2 nálam, utána kifogások szóval nem is kerestem többet - bár kihangsúlyozta az elején, hogy ő komoly kapcsolatot akar...
Feliratkoztam megint a fb társkeresőre. Tavaly volt (többek között) onnan egy nő akivel volt 3 randi, abból 2 nálam, utána kifogások szóval nem is kerestem többet - bár kihangsúlyozta az elején, hogy ő komoly kapcsolatot akar...
Idézet tőle: rossz egyedül ekkor: 2024.03.05., 12:50Óvoda mellett volt egy családiház, aminek az udvarán - közvetlenül a kerítés mellett - volt egy kertitó szerűség. De nem egyszerűen egy tó, hanem girbegurba, tekervényes módon betonból készült, szűk árkok voltak mindenfelé, és ezekben az árkokban víz is volt. Díszítés képpen több kertitörpét is kiállítottak, azok őrizték ezt az egész helyszínt. Óvoda után gyakran mondtam anyunak, hogy menjünk, nézzük meg.
Másik emlék, hogy az óvoda udvart drótkerítés választotta el a szomszéd telektől. A drót rései közt mindig átnyúlkáltunk, mert a túloldalon volt egy beton fedél. Ezen a fedélen eső után mindig voltak csigák, amit mi összeszedtünk.
Homokozóban állandóan mély gödröket ástunk. Ha találtunk egy kavicsot, akkor azt mondtuk, hogy ezt E.T. küldte ( E.T. az egy filmes űrlény volt a moziban). Olvasni még nem tudtunk, de mindig ugyanaz olvastuk le a kövekről: ássatok még! Azt hittük, hogy ha elég mélyre ásunk, megtaláljuk E.T-t.
Homokozás után tiszta kosz volt a térdünk. Mikor behívtak mindenkit ebédhez, akkor libasorba kellett állni, és egy ronggyal mindenkinek a térdét áttörölték. Emlékszek, mindig csípett, mert jó sok szutykot mostak le rólunk.
Csoporttársamnak modern dzsekije volt, egymásba illeszhető, fém csattal, derekán pedig valami gumis szűkítéssel. Én mindig ilyet szerettem volna, de nekem sosem volt.
Óvoda mellett volt egy családiház, aminek az udvarán - közvetlenül a kerítés mellett - volt egy kertitó szerűség. De nem egyszerűen egy tó, hanem girbegurba, tekervényes módon betonból készült, szűk árkok voltak mindenfelé, és ezekben az árkokban víz is volt. Díszítés képpen több kertitörpét is kiállítottak, azok őrizték ezt az egész helyszínt. Óvoda után gyakran mondtam anyunak, hogy menjünk, nézzük meg.
Másik emlék, hogy az óvoda udvart drótkerítés választotta el a szomszéd telektől. A drót rései közt mindig átnyúlkáltunk, mert a túloldalon volt egy beton fedél. Ezen a fedélen eső után mindig voltak csigák, amit mi összeszedtünk.
Homokozóban állandóan mély gödröket ástunk. Ha találtunk egy kavicsot, akkor azt mondtuk, hogy ezt E.T. küldte ( E.T. az egy filmes űrlény volt a moziban). Olvasni még nem tudtunk, de mindig ugyanaz olvastuk le a kövekről: ássatok még! Azt hittük, hogy ha elég mélyre ásunk, megtaláljuk E.T-t.
Homokozás után tiszta kosz volt a térdünk. Mikor behívtak mindenkit ebédhez, akkor libasorba kellett állni, és egy ronggyal mindenkinek a térdét áttörölték. Emlékszek, mindig csípett, mert jó sok szutykot mostak le rólunk.
Csoporttársamnak modern dzsekije volt, egymásba illeszhető, fém csattal, derekán pedig valami gumis szűkítéssel. Én mindig ilyet szerettem volna, de nekem sosem volt.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.03.03., 19:54Sziasztok Maki vagyok. Reggeltem 1 új profilt,mert valami gond volta jelszóval.
Gondoltam ezt megosztom veletek. Májusban lesz 5 éve,hogy szedem a Klozapint 300mg alváshoz+2mg Rivotril.
4 napja nem tudni miért de órák kellenek az elalváshoz. Facebookon ma jeleztem a Pszichiáterem felé a problémát.
Arra gondoltam a Klozapint hagyjuk el és legyen helyette Truxal.
A válasza az volt,hogy a Klozapint nem javasolja elhagyni,hanem ad hozzá amikor legközelebb Március közepe felé fellövi a Klozapint ad mellé kezdésnek 15mg Truxalt, ha nem elég akkor 30mg-ot a Klozapin ésa Rivotril mellé.
Először azt hittem nem fogja érdekelni az elalvási gond.. Nem foglalkozik ezzel. Ennek ellenére nagyon készséges volt.
Igaz Magyarországon a Truxal nem támogatott gyógyszer,de 50x kiszerelés 15mg-os filmtabletta kb 1500HUF.ez nem pénz.
Még sosem szedtem Truxalt... Annyit én is tudok róla,hogy megfelelően szedatív. Kiváncsi vagyok elég hatásos lesz-e az elalvási időt lerövidíti remélhetőleg..... Ámen XD
Sziasztok Maki vagyok. Reggeltem 1 új profilt,mert valami gond volta jelszóval.
Gondoltam ezt megosztom veletek. Májusban lesz 5 éve,hogy szedem a Klozapint 300mg alváshoz+2mg Rivotril.
4 napja nem tudni miért de órák kellenek az elalváshoz. Facebookon ma jeleztem a Pszichiáterem felé a problémát.
Arra gondoltam a Klozapint hagyjuk el és legyen helyette Truxal.
A válasza az volt,hogy a Klozapint nem javasolja elhagyni,hanem ad hozzá amikor legközelebb Március közepe felé fellövi a Klozapint ad mellé kezdésnek 15mg Truxalt, ha nem elég akkor 30mg-ot a Klozapin ésa Rivotril mellé.
Először azt hittem nem fogja érdekelni az elalvási gond.. Nem foglalkozik ezzel. Ennek ellenére nagyon készséges volt.
Igaz Magyarországon a Truxal nem támogatott gyógyszer,de 50x kiszerelés 15mg-os filmtabletta kb 1500HUF.ez nem pénz.
Még sosem szedtem Truxalt... Annyit én is tudok róla,hogy megfelelően szedatív. Kiváncsi vagyok elég hatásos lesz-e az elalvási időt lerövidíti remélhetőleg..... Ámen XD
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.02.26., 10:55Oviba kergettek a fiuk a bodobács bogárral,azt mondták vérszivó bogár.Első osztályban Karácsonyi húzásnál a legszegényebb gyerek adott ajit egy bogaras könyvet ami össze volt firkálva rajzolva 🙂 Aztán második elején megszünt a D osztály,átraktak a B-be elöször nem tudtam melyik terembe menjek a barakban,asszem valaki bevitt az osztályba 🙂
Oviba kergettek a fiuk a bodobács bogárral,azt mondták vérszivó bogár.Első osztályban Karácsonyi húzásnál a legszegényebb gyerek adott ajit egy bogaras könyvet ami össze volt firkálva rajzolva 🙂 Aztán második elején megszünt a D osztály,átraktak a B-be elöször nem tudtam melyik terembe menjek a barakban,asszem valaki bevitt az osztályba 🙂
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.02.26., 10:51Ovira én sem emlékszem az első osztályra sem,Csak egy két emlékkép beugrik.Oviban tök rossz íze volt a rizskochnak,valami édes málnaszörppel leöntötték.Azóta sem szeretem,Egy ovis fotózásra emlékszem utánoztam a fotóst.Az a kép tán megvan.Ovis barátnőmre emlékszem pár utcával lejjeb lakik,de sztem ő nem vágja ki vagyok 🙂
Ovira én sem emlékszem az első osztályra sem,Csak egy két emlékkép beugrik.Oviban tök rossz íze volt a rizskochnak,valami édes málnaszörppel leöntötték.Azóta sem szeretem,Egy ovis fotózásra emlékszem utánoztam a fotóst.Az a kép tán megvan.Ovis barátnőmre emlékszem pár utcával lejjeb lakik,de sztem ő nem vágja ki vagyok 🙂
Idézet tőle: pasztell ekkor: 2024.02.26., 10:11Olvastam egy cikket a telexen és ott elmeséli egy férfi,hogy nyolcéves koráig nincsenek emlékei.
„Az, hogy nincsenek konkrét emlékeim, szerintem egy védekezési mechanizmus” – tér vissza Gábor az óvodáskori és kisiskolás emlékképek hiányára. „Képek előjönnek: vannak képek az óvodáról, vannak képek az ebédlőről vagy arról, hogy nem alszom az oviban, vagy arról, hogy fölveszem a cipőmet, de konkrét szituációk nincsenek. A fotókhoz, amiken szerepelek, sincs mindig kötődés az agyamban, mintha csak egy képeslapon néznék egy gyereket.”
Olvastam egy cikket a telexen és ott elmeséli egy férfi,hogy nyolcéves koráig nincsenek emlékei.
„Az, hogy nincsenek konkrét emlékeim, szerintem egy védekezési mechanizmus” – tér vissza Gábor az óvodáskori és kisiskolás emlékképek hiányára. „Képek előjönnek: vannak képek az óvodáról, vannak képek az ebédlőről vagy arról, hogy nem alszom az oviban, vagy arról, hogy fölveszem a cipőmet, de konkrét szituációk nincsenek. A fotókhoz, amiken szerepelek, sincs mindig kötődés az agyamban, mintha csak egy képeslapon néznék egy gyereket.”
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.02.15., 01:04Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.02.14., 19:22Hogy lehet hsz-t törölni? Nem emlékszem, vagy megváltozott, nincs ott a szerkesztés felirat, egy 2 hete írtat szeretnék törölni???
A szerkesztés 2 percig lehetséges, ez azért jó, mert nem tud valami reklámozós átírni régebbi hozzászólást, amit nem veszünk észre mert már nincs felül. De ha van rá igény akkor erről is le lehet venni ezt a limitet.
Törölni lehetett bármikor eddig is, ott van a gomb az Idézet mellett. Kivéve, ha első a sorban a hozzászólás.
Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.02.14., 19:22Hogy lehet hsz-t törölni? Nem emlékszem, vagy megváltozott, nincs ott a szerkesztés felirat, egy 2 hete írtat szeretnék törölni???
A szerkesztés 2 percig lehetséges, ez azért jó, mert nem tud valami reklámozós átírni régebbi hozzászólást, amit nem veszünk észre mert már nincs felül. De ha van rá igény akkor erről is le lehet venni ezt a limitet.
Törölni lehetett bármikor eddig is, ott van a gomb az Idézet mellett. Kivéve, ha első a sorban a hozzászólás.
Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.02.14., 19:22Hogy lehet hsz-t törölni? Nem emlékszem, vagy megváltozott, nincs ott a szerkesztés felirat, egy 2 hete írtat szeretnék törölni???
Hogy lehet hsz-t törölni? Nem emlékszem, vagy megváltozott, nincs ott a szerkesztés felirat, egy 2 hete írtat szeretnék törölni???
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.02.14., 18:45Mindenki elvan a saját kis világában sztem.
Nekem sincs semmihez kedvem.
A leszázalékolas hosszútávon kattogok.
Pedig csak decemberben lesz.
Mindenki elvan a saját kis világában sztem.
Nekem sincs semmihez kedvem.
A leszázalékolas hosszútávon kattogok.
Pedig csak decemberben lesz.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.02.14., 10:37"Persze, hogy sokan eltűntek, új vezetőség közel sem olyan hatékony és új felület sem olyan jó, mint Krisztiáné volt."
Hát Krisz idejében is írtunk ide öten kb.
Miben nem hatékony az "új vezetőség"?
Miben rosszabb az új felület?
"Persze, hogy sokan eltűntek, új vezetőség közel sem olyan hatékony és új felület sem olyan jó, mint Krisztiáné volt."
Hát Krisz idejében is írtunk ide öten kb.
Miben nem hatékony az "új vezetőség"?
Miben rosszabb az új felület?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.02.14., 09:50Ennek örülök Kleó makikám! 🙂
Ennek örülök Kleó makikám! 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.02.14., 00:14Idézet tőle: Gerikeboj ekkor: 2024.02.04., 20:16Sziasztok! Maki vagyok. Mizu veletek? Mióta Krisztián meghalt nagyon hanyatlik a fórum.
Kleó,KisCsillag,Roxy,Interfunk, John Doe mi a helyzet veketek?
Én megvagyok... de nagyon unom az életemet. Vannak jobb napok,vannak rosszabbak.. de végül is elmegy ez így........
Makikám, kösz, elvagyok.
Idézet tőle: Gerikeboj ekkor: 2024.02.04., 20:16Sziasztok! Maki vagyok. Mizu veletek? Mióta Krisztián meghalt nagyon hanyatlik a fórum.
Én megvagyok... de nagyon unom az életemet. Vannak jobb napok,vannak rosszabbak.. de végül is elmegy ez így........
Makikám, kösz, elvagyok.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2024.02.13., 17:00Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2024.02.11., 20:42Rxulti 2 mg.. becsajoztam.. boldog vagyok és részeg a vodkától:D igaz akatízia befigyel, de Rivó kiviszi.. Isten éltessen mindenkit:) Ez a Rxulti nem egy szar gyógyszer, ajánlom minden sorstársnak. Isten legyen veletek. Én idáig feladtam mindent, azt hittem vége a dalnak, amikor az aripiprazole bemondta az unalmast..Visszakaptam az életem 90%át.. kocsit vezettem.. szexeltem jesszusom.. honnan jöttem hova tartok. Soha ne adjátok fel.... én is már kb 10x felköthettem volna magamat. Van remény, lássátok a példámat..
Hát, örülök, hogy jól vagy, jobban, bár egyszer nem felejtettem el, hogy elég közönyös, nem törődöm és nem empatikus voltál velem egy privát üziben.
Ez a ne adjátok fel szép szöveg, de nem mindenkinek helytálló.
Pláne, ha illető, - mint én -, nagyjából gyógyszer-és-terápiarezisztens.
De örülök Dr. Karsai Dániel kezdeményezésének, mely nagyon is hasznos (keressetek rá, ha érdekel).
Nekem sajnos súlyos krónikus testi betegségeim is vannak, nem csak lelki/mentális, melyeket 17 év óta nem tudnak meggyógyítani.
Bocs, ha megzavartam bájcsevejt, mely jobbára jelentéktelen dolgokról folyik.
Persze, hogy sokan eltűntek, új vezetőség közel sem olyan hatékony és új felület sem olyan jó, mint Krisztiáné volt.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2024.02.11., 20:42Rxulti 2 mg.. becsajoztam.. boldog vagyok és részeg a vodkától:D igaz akatízia befigyel, de Rivó kiviszi.. Isten éltessen mindenkit:) Ez a Rxulti nem egy szar gyógyszer, ajánlom minden sorstársnak. Isten legyen veletek. Én idáig feladtam mindent, azt hittem vége a dalnak, amikor az aripiprazole bemondta az unalmast..Visszakaptam az életem 90%át.. kocsit vezettem.. szexeltem jesszusom.. honnan jöttem hova tartok. Soha ne adjátok fel.... én is már kb 10x felköthettem volna magamat. Van remény, lássátok a példámat..
Hát, örülök, hogy jól vagy, jobban, bár egyszer nem felejtettem el, hogy elég közönyös, nem törődöm és nem empatikus voltál velem egy privát üziben.
Ez a ne adjátok fel szép szöveg, de nem mindenkinek helytálló.
Pláne, ha illető, - mint én -, nagyjából gyógyszer-és-terápiarezisztens.
De örülök Dr. Karsai Dániel kezdeményezésének, mely nagyon is hasznos (keressetek rá, ha érdekel).
Nekem sajnos súlyos krónikus testi betegségeim is vannak, nem csak lelki/mentális, melyeket 17 év óta nem tudnak meggyógyítani.
Bocs, ha megzavartam bájcsevejt, mely jobbára jelentéktelen dolgokról folyik.
Persze, hogy sokan eltűntek, új vezetőség közel sem olyan hatékony és új felület sem olyan jó, mint Krisztiáné volt.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.02.12., 10:08Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.02.11., 20:55Idézet tőle: Gerikeboj ekkor: 2024.02.11., 20:06Vajon Kharzak-kal mi lehet................ régóta nem láttam erre felé
FB-n aktív, múltkor valami videojátékokat hirdetgetett eladásra.
Nah a kis maki.Milyen rafinált XD
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.02.11., 20:55Idézet tőle: Gerikeboj ekkor: 2024.02.11., 20:06Vajon Kharzak-kal mi lehet................ régóta nem láttam erre felé
Nah a kis maki.Milyen rafinált XD
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.02.11., 20:55Idézet tőle: Gerikeboj ekkor: 2024.02.11., 20:06Vajon Kharzak-kal mi lehet................ régóta nem láttam erre felé
Idézet tőle: Gerikeboj ekkor: 2024.02.11., 20:06Vajon Kharzak-kal mi lehet................ régóta nem láttam erre felé
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2024.02.11., 20:42Rxulti 2 mg.. becsajoztam.. boldog vagyok és részeg a vodkától:D igaz akatízia befigyel, de Rivó kiviszi.. Isten éltessen mindenkit:) Ez a Rxulti nem egy szar gyógyszer, ajánlom minden sorstársnak. Isten legyen veletek. Én idáig feladtam mindent, azt hittem vége a dalnak, amikor az aripiprazole bemondta az unalmast..Visszakaptam az életem 90%át.. kocsit vezettem.. szexeltem jesszusom.. honnan jöttem hova tartok. Soha ne adjátok fel.... én is már kb 10x felköthettem volna magamat. Van remény, lássátok a példámat..
Rxulti 2 mg.. becsajoztam.. boldog vagyok és részeg a vodkától:D igaz akatízia befigyel, de Rivó kiviszi.. Isten éltessen mindenkit:) Ez a Rxulti nem egy szar gyógyszer, ajánlom minden sorstársnak. Isten legyen veletek. Én idáig feladtam mindent, azt hittem vége a dalnak, amikor az aripiprazole bemondta az unalmast..Visszakaptam az életem 90%át.. kocsit vezettem.. szexeltem jesszusom.. honnan jöttem hova tartok. Soha ne adjátok fel.... én is már kb 10x felköthettem volna magamat. Van remény, lássátok a példámat..
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.02.11., 20:06Vajon Kharzak-kal mi lehet................ régóta nem láttam erre felé
Vajon Kharzak-kal mi lehet................ régóta nem láttam erre felé
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.02.09., 13:21Én a pánikbetegség miatt jöttem meg hogy tudjunk róla beszélgetni,meg a leszázalékoltakkal mint én vagyok,.
De sok mindenki eltünt vagyis sajna kevesen vagyunk.
Én a pánikbetegség miatt jöttem meg hogy tudjunk róla beszélgetni,meg a leszázalékoltakkal mint én vagyok,.
De sok mindenki eltünt vagyis sajna kevesen vagyunk.
Idézet tőle: ksanci ekkor: 2024.02.05., 11:57Sziasztok!
Én annó még a psyche.hu-n írogattam, de az gyakorlatilag megszűnt. Akkor, először sokat segített. Eltelt pár év...
Sziasztok!
Én annó még a psyche.hu-n írogattam, de az gyakorlatilag megszűnt. Akkor, először sokat segített. Eltelt pár év...
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.02.05., 11:31örülök,h jól vagy...................
örülök,h jól vagy...................
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.02.04., 20:16Sziasztok! Maki vagyok. Mizu veletek? Mióta Krisztián meghalt nagyon hanyatlik a fórum.
Én megvagyok... de nagyon unom az életemet. Vannak jobb napok,vannak rosszabbak.. de végül is elmegy ez így...........
Sziasztok! Maki vagyok. Mizu veletek? Mióta Krisztián meghalt nagyon hanyatlik a fórum.
Én megvagyok... de nagyon unom az életemet. Vannak jobb napok,vannak rosszabbak.. de végül is elmegy ez így...........
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.01.27., 23:47Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.01.26., 09:59Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.01.25., 23:55Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.01.15., 15:11Mostanában ezek az orvosi veutalók hány hónapig érvényesek?Pl: Neurológiai,reuma,labor,belgyógyászat ilyenek,
3 hónap.
Köszi szépen akkor 🙂
Jól vagy?
Szívesen.
Hát, tűrhetően.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.01.26., 09:59Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.01.25., 23:55Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.01.15., 15:11Mostanában ezek az orvosi veutalók hány hónapig érvényesek?Pl: Neurológiai,reuma,labor,belgyógyászat ilyenek,
3 hónap.
Köszi szépen akkor 🙂
Jól vagy?
Szívesen.
Hát, tűrhetően.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.01.27., 21:08Nekem is volt valami hülye szörnyes álmom, mert nézem mostanában az American horror story-t, de én általában szembe fordulok a szörnyekkel ,s harcolok velük. Félni egyedül UFO-s álomban szoktam, de az szerencsére ritka.
Nekem is volt valami hülye szörnyes álmom, mert nézem mostanában az American horror story-t, de én általában szembe fordulok a szörnyekkel ,s harcolok velük. Félni egyedül UFO-s álomban szoktam, de az szerencsére ritka.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.01.27., 19:45Rémálmaim vannak!Azt álmodtam,hogy vérfarkas vagyok,és menekülök a kutyákról!A nyakamnál van egy izomgörcs vagy mi!2 napja nem tudom mozgatni!
Te?
Rémálmaim vannak!Azt álmodtam,hogy vérfarkas vagyok,és menekülök a kutyákról!A nyakamnál van egy izomgörcs vagy mi!2 napja nem tudom mozgatni!
Te?
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.01.26., 09:59Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.01.25., 23:55Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.01.15., 15:11Mostanában ezek az orvosi veutalók hány hónapig érvényesek?Pl: Neurológiai,reuma,labor,belgyógyászat ilyenek,
3 hónap.
Köszi szépen akkor 🙂
Jól vagy?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.01.25., 23:55Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.01.15., 15:11Mostanában ezek az orvosi veutalók hány hónapig érvényesek?Pl: Neurológiai,reuma,labor,belgyógyászat ilyenek,
3 hónap.
Köszi szépen akkor 🙂
Jól vagy?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.01.25., 23:55Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.01.15., 15:11Mostanában ezek az orvosi veutalók hány hónapig érvényesek?Pl: Neurológiai,reuma,labor,belgyógyászat ilyenek,
3 hónap.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.01.15., 15:11Mostanában ezek az orvosi veutalók hány hónapig érvényesek?Pl: Neurológiai,reuma,labor,belgyógyászat ilyenek,
3 hónap.
Idézet tőle: rossz egyedül ekkor: 2024.01.15., 17:13Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.01.15., 15:11Mostanában ezek az orvosi veutalók hány hónapig érvényesek?Pl: Neurológiai,reuma,labor,belgyógyászat ilyenek,
Szerintem ha felhívod a háziorvost, ő választ fog rá adni.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.01.15., 15:11Mostanában ezek az orvosi veutalók hány hónapig érvényesek?Pl: Neurológiai,reuma,labor,belgyógyászat ilyenek,
Szerintem ha felhívod a háziorvost, ő választ fog rá adni.
Mostanában ezek az orvosi veutalók hány hónapig érvényesek?Pl: Neurológiai,reuma,labor,belgyógyászat ilyenek,