Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szomorkodó hely

Idézet tőle: beast89

105kg körül voltam, de nem volt kockás hasam soha.Az nem látszik a képen.Most erőemelek 115kg fellett vagyok.Próbálok jól kajálni de annyira már nem figyelek oda rá.2016 nyarán készült a kép.2002 óta sportolok.Nekem ez màr olyan mint màsnak a sör vagy a cigi.Hiányzik ha nem csinálom.

Naturálban elvileg, ha jó genetikád van, akkor testmagasság-100+5% az a határ, amit úgy 10-12%os testzsírral el lehet érni, ami a kockás hashoz kell.

Egyébként nálam ugyan ez, ami nálad, 2003ban kezdtem, azóta edzek. Még jó, hogy a rendszeresen sportolókat állítólag elkerülik a mentális betegségek, közben itt a fórumon is többen vagyunk és hányan lehetnek még így, mint mi... 🙁

Asszem, ismerem a történetet.

Olvastam egyszer egy róla szóla interjút valahol régen.Mondta miket szedett és beszélt Fekete Lászlóról is.Biztos fent van valahol még.

Ott mindenki másmilyen... azé' fizetik.

Elhiszem.Bár én csak Tv-ből ismerem.

Nagyon jó ember.

Stroke-ja, de ő orvoshoz sosem volt hajlandó elmenni. Meg hát örexik is...

Ha jól tudom agyvèrzése vagy infartusa volt.Elég sz@rul néz ki.

Ja, nekem most már félgömb hasam van, hát az is egy mértani forma!

Én ismerem személyesen Nick Árpit, mielőtt idétlenkedett volna, erőemelő Eb-bajnok volt. Olyan jólelkű embert ritkán látni. Nem "hülye", pedig tuti kokszolt.

105kg körül voltam, de nem volt kockás hasam soha.Az nem látszik a képen.Most erőemelek 115kg fellett vagyok.Próbálok jól kajálni de annyira már nem figyelek oda rá.2016 nyarán készült a kép.2002 óta sportolok.Nekem ez màr olyan mint màsnak a sör vagy a cigi.Hiányzik ha nem csinálom.

Na, én az androgén alkatommal rohadt jól néztem volna egy kis koksszal... Nem annyira külsőleg androgén, inkább hormonszinten, de nem teszto.

Simán lehet, ha jó a genetikád.

Sok fehérje...

Amikor a kép készült salátán csirkén, tojáson és túron éltem.

A volt férjem is gyúrt amúgy, nem volt izomagyú... Sőt, egy ideig én is, és nem tartom magam annak. Ez egy sport, hobbi stb.

Senki nem hiszi de teljesen naturál vagyok.

Jaaa! Amúgy ilyen előítéleteim nincsenek, a kép jó.

De sajnos simán lehet. Amikor én is komolyabban csináltam akkor nagyon sok negatív diszkriminációval találkoztam és ahogy elnézem Beast sem csak vajas kenyeret eszik párizsival. 🙂

Viccnek szántam.

Felraktam egy új képet ez miatt írtam, hogy mindenki agyatlan sportólónak néz nem értem miért.

?

Elbeszélünk egymás mellett.

Ez esetben spec. csak másmilyen a beállítottságom.

Kivételesen egyáltalán nem.

Úgy általában.

Ez nyílván vicc akart lenni.

Nem hinném, de ez most hogy jött?

Mindenki egy agyatlan sportolónak néz, nem tudom miért.

Ízlések és pofonok... A munka tény.

Szeretem nézni Kadarkai Endre riportjait, mert a sikert és csillogàst mindenki látja, de a mögötte álló munkát senki nem akarja elfogadni.

Köszi. Mindenki màsképp gondolkozik, de ezzel nincs is semmi baj szerintem.

szörnyike ahogy visszaolvastam kicsit jól írod! 😉

Sokan csak a hibákat látják és nem is mernek elindulni az úton ami a célhoz vezet, mert az hónapokig vagy évekig lemondással, nélkülözèssel jár.Aki elindul az úton nem a hibákat, kifogásokat keresi hanem megoldja az út közben.

Hogy értve nem hoz áldozatot az, aki hibát keres és talál? Inkább az nem hoz áldozatot, akinek minden úgy jó ahogy van, és inkább nem keres hibát, csak hogy ne kelljen dolgoznia a hiba kijavításán. Vagy nem értelek...

Azok az emberek akik mindenben csak a hibát keresik és találják, nem érik el sosem a céljaikat, álmaikat, mert nem hajlandóak áldozatokat hozni a céljaik elérése érdekében.Ők azok akik azt akarják, hogy te se legyél rá képes.Tudom könnyebb az árral menni, de én kizártam ezeket az embereket az életemből.

off. off. balf..sz vagyok:( minek vannak annak vágyai aki nem is él? + eccerű picó házifeladatot sem csináltam meg. 5 perce lenne... + ne legyen vágyam ha nincs pénzem. mert neked minek? neked minek?? anyám szerint. Neked minek??? :(((((((((((((((

szia Kleó:)

jó estét!

sziasztok, szép estét, ha lehet ezt írni.

Ma tudtam meg.

Havi és heti horoszkópot szoktam olvasni.A napi horoszkópot feleslegesnek tartom.Abból nem lehet túl sok mindent leszűrni.

Tegnap délutan volt olyan megérzésem, hogy most valami véget ért, lezárult.

Jó volt a megérzés mert tegnap felmondott.

Köszönöm tényleg jólesik.Nem èreztem így magam már 6-7 éve.

Igen írtam, hogy nyomult.Beszélgettem vele, èrdeklődtem.Ő nem is kérdezett tőlem semmit.Utána már nem is nagyon szólt hozzám.Ásítozott.Először úgy voltam vele jó ennyi volt.Vele már nem kell többször beszélgetnem.De utána még kétszer megcsinálta ezt és elkezdtem magam hibáztatni miatta.

Idézet tőle: beast89

Megjöttem a sétából.Én nem keresem a jeleket.Random jönnek.

Heti horoszkópom: Jó lenne ha végre felvállalnám az érzéseimet.Ne jàtszak mások èrzelmeivel. Lesarkítva.

A horoszkóp nekem nem jel, ezt mindenkinek tanácsolnám 😉
Szerintem jobb gondolatok és megérzések jönnek saját kútfőből, főleg egy meditatív séta közben.
Nekem pl. nagyjából minden szív alakú, amit látok. Pl. a levesen a zsírfolt, az oltás után a vérem a tapaszon... ez így elég szubjektív, de én pl. szeretem a szív alakú dolgokat, ezért is látom meg gyakran.

Egyet értek Roxyval.
Általában nem úgy vannak a dolgok, ahogy képzeljük.
Nekem nagyrészt általában minden jobb, pedig nem is vagyok annyira pesszimista.
Ide mindig írhatsz bármit, biztos olvassuk és reagálás is szokott lenni.

Nyugodtan írj, akit nem érdekel, nem olvassa. 

Erről azért eddig nem volt szó, hogy a lány nehéztüzérséggel próbálkozott nálad (megfogta a kezed meg hozzád simult). Én egy szolid kis beszélgetésre gondoltam, nem erre...

Tényleg hidd el, hogy te is értékes és érdekes lehetsz (lehetnél) valakinek. Szerintem mindenkinek lehet párja és ez így van rendben. Azok az emberek, akik nem gonoszak és nem bántanak másokat direkt, azok meg is érdemlik, meg is érdemelnék. Csak ez nem érdem alapján megy. 

Biztos sokakat untat már az örlődésem.Ez lesz az utolsó terjedelmesebb üzenet.Köszönöm a hozzászólásokat.Nem tudtam volna másokkal megosztani a problémáimat.Mióta megtudtam, hogy van barátja nem szorongok.Lekerült a nyomás.Olyan érzésem van mintha valaminek vége lenne.Minden(jelek) és mindenki azt sugallta, hogy ne hagyjam annyiban és beszéljek vele ,kivéve az eszem.Úgy döntöttem nem beszélek vele.Szerintem ő sem akar már beszélni velem.Az elmúlt hàrom nap ezt szűrtem le a testbeszédéből.Màr nem fog jönni csillogó szemekkel és fülig érő szájjal hozzám beszélgetni.Nem fogja meg a kezem és nem nyomja az oldalát az én oldalamhoz.Ez elmúlt.Nekem nagyon fontos, hogy legyenek közös érdeklődési körök.Kevés dolog érdekel, de az nagyon.Azokat már-már fanatikusan csinálom.Nekem minden fekete vagy fehér.Borzalmasan kommunikálok az emberekkel és nem tudom kimutatni az èrzéseimet.Nem tudnám megtartani ezt a lányt.Történt már velem ilyen.Mondta már nekem egy lány, hogy jól nézek ki, de amúgy egy nulla vagyok.Szerintem többet látott bennem mint ami valójában vagyok.Nem ilyen életre vágyik mint amit én élek ez az igazság.Miattam ne hagyja el a barátját és harmadik kerék sem akarok lenni.Szerintem vége. Megpróbálom végleg lezàrni.Ha mégis lenni valami hatalmas fordulat akkor megírom.

Megjöttem a sétából.Én nem keresem a jeleket.Random jönnek.

Heti horoszkópom: Jó lenne ha végre felvállalnám az érzéseimet.Ne jàtszak mások èrzelmeivel. Lesarkítva.

Ésszel nem szabályozható, hogy ki tetszik neked és ki nem. Lehet, hogy nem vagytok összeillőek, attól még tetszhet. És te is tetszhetsz neki, még akkor is, ha van barátja. Nem tűnik egyelőre túl jónak a helyzet, de szerintem beszélj vele még egyszer. Kérdezd meg tőle, hogy van-e barátja. 

Köszi az együttérzést.Hétfő hajnalban 2 óra után ébredtem izzadságban úszva.Azt álmodtam, hogy egy lány kiabál velem.Nem emlékszek az arcára.Megfogtam a kezét és mondtam neki valamit.Utána ölelkeztünk és sírt. Én pedig nyugtattam.Ezek után hullámokban iszonyú szorongàs tört rám.Délutánra teljesen kikészültem.Nem bírtam helyben maradni.Legszìvesebben segítségért kiabáltam volna.Megint elmentem sétálni és megnyugtattam magam.Úgy döntöttem beszélek a lánnyal amint lehetőségem lesz rá , mert ez így nem mehet tovább.Ma 3 óra után ébredtem.Volt egy kis szorongás reggel ,de elviselhető.Nem beszéltem vele ma , nem is nagyon láttam.Viszont megtudtam, hogy tetszek neki és van barátja.Most már elvesztettem a fonalat.Az első perctől úgy éreztem nem szabad belemennem ebbe az egészbe.