Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szomorkodó hely

Köszönöm szépen!

Idézet tőle: Czegeny Lajos

Idézet tőle: Gray5

A gyógyszer topicban írtam, hogy holnap kapom (választom) meg az új gyógyszeremet.
Elég vacakul vagyok: ideges vagyok, szorongok lehangolt vagyok, nincs kedvem semmihez. Főleg aludni van kedvem, ha épp tudok, meg éjjel jobban szeretek fent lenni, valahogy olyankor úgy érzem, hogy már történik semmi vagy fene tudja miért.
Lehet, hogy az antidepresszánsról való leszokás miatt is vagyok ilyen, bár a gyógyszerváltás is azért van, mert előtte se voltam jól.
Nem is tudom miben reménykedjek, a gyógyszer talán segít kicsit majd, de csodát nem tesz.
Jövőképem kb, nincs vagy nagyon rosszul, nem tudom mi lesz ebből így...
Bocs, hogy itt picsogog, de talán ebben a topicban elfér. Köszi, hogy "meghallgattatok".

Én is hasonló képpen érzem magam tehát maximálisan együttérzek de nekem a dohányzás és a sör sokat segít a nehezebb időszakokban, nem tudom h cigizel-e ha nem akkor mindenképp ki kell próbálnod. :D:D

Akkor elhagyod a mirtazapint, én is elhagytam az elontrilt már vagy 2 hónapja, a tritticot vagy a cymbaltát akarom felíratni magamnak amit te is írtál a gyógyszer topicban a Venlafaxinból 225 mg ot is szedtem már de nem használt semmit a doktornő szerint azért mert a depresszióhoz vagy a szorongáshoz nekem  semmi közöm sincs. Am semmi gond nincs a picsogással én mindíg szívesen olvasom a kommentjeidet. 

Idézet tőle: Gray5

A gyógyszer topicban írtam, hogy holnap kapom (választom) meg az új gyógyszeremet.
Elég vacakul vagyok: ideges vagyok, szorongok lehangolt vagyok, nincs kedvem semmihez. Főleg aludni van kedvem, ha épp tudok, meg éjjel jobban szeretek fent lenni, valahogy olyankor úgy érzem, hogy már történik semmi vagy fene tudja miért.
Lehet, hogy az antidepresszánsról való leszokás miatt is vagyok ilyen, bár a gyógyszerváltás is azért van, mert előtte se voltam jól.
Nem is tudom miben reménykedjek, a gyógyszer talán segít kicsit majd, de csodát nem tesz.
Bocs, hogy itt picsogog, de talán ebben a topicban elfér. Köszi, hogy "meghallgattatok".

Én is hasonló képpen érzem magam tehát maximálisan együttérzek de nekem a dohányzás és a sör sokat segít a nehezebb időszakokban, nem tudom h cigizel-e ha nem akkor mindenképp ki kell próbálnod. :D:D

Akkor elhagyod a mirtazapint, én is elhagytam az elontrilt már vagy 2 hónapja, a tritticot vagy a cymbaltát akarom felíratni magamnak amit te is írtál a gyógyszer topicban a Venlafaxinból 225 mg ot is szedtem már de nem használt semmit a doktornő szerint azért mert a depresszióhoz vagy a szorongáshoz nekem  semmi közöm sincs. Am semmi gond nincs a picsogással én mindíg szívesen olvasom a kommentjeidet. 

szia!

Pszichológushoz kezdtem járni, meg egy tanácsadóhoz (személyiségfejlesztés), a pszichológus kérte, hogy keressek fel pszichiátert, ez meg fog történni hamarosan. Bulimia miatt jártam már pszichiátrián, kb két nap alatt gyógyultam ki belőle gyógyszer nélkül, mert megrémisztett az ott lakók viselkedése (nem akarok ezzel senkit sem megsérteni), de sokkolt, hogy én nem akarok olyan mélyen lenni.

A blog jó ötlet, lehet, hogy majd ha úgy érzem, kiírom.

Hangulatingadozásaim mindig voltak, de nagyon jól működtem az életben. Ahogy meg akartam magam javítani, mert azért éreztem, hogy mekkora erő mindennap újrakezdenem, akkor szabadult el a pokol. Tudom, hogy ez természetes, ha valaki elindul az úton. 

És azt is tudom, vagyis hiszek benne hogy van megoldás.

De nagyon új nekem az, hogy a fájdalmat nem elnyomom, hanem megélem. És hogy segítségre van szükségem ahhoz, hogy segítsek magamon, ez is egy új elem az életemben.

🙂

Szia!

Leírhatod bővebben is, pl. naplóban.

Orvosnál voltál? Terápia, gyógyszerek?

Az valóban nehéz, hogy az ember elfogadja azt az öngyűlölet mellett, hogy mások szerethetik. Ez nekem a mai napig nehezen megy, minden kudarcért önmagamat hibáztatom elsősorban.

Sziasztok! Új vagyok, és jöttem szomorkodni.Rettenetesen csalódott vagyok magamban. Van kinek beszéljek erről, de nincs olyan a környezetembe, aki megérthetné, hogy annyira tud fájni a szívem, hogy legszívesebben kitépném.

A fájdalom lenyomásában már nem segít semmi percekre sem. Szörnyű itt a hideg, rideg, szeretetlen helyen kivárni, hogy elmúljon fájdalom. Oda, ahova magam löktem be saját magamat.Rettenetesen fáj az önygyűlöletem, annak fényében meg főleg, hogy mások szeretnek. A képükbe tudnám sokszor üvölteni, hogy nem látjátok, hogy ki vagyok? Máskor meg csak legyintek.

Gyógyulni vágyok, El is indultam és nem is fogom abbahagyni. De rettenetesen fáj, legalábbis ebben a pillanatban, hogy a töröttségemmel kell megtanulnom együtt élni. Hogy lesznek részek, amik mindig hiányozni fognak. Hogy lesz, amire soha nem leszek képes.       

Szeretném, ha nem váltana ki belőlem undort, ha valaki megismerő szeretettel tekiknt rám. Nem az lenne a reakcióm, hogy felvonultatom a sötét oldalamat, kitesztelve, hogy így is kellek-e. 

Jó lenne, ha a testemhez, a hozzám való közeledés nem váltana ki belőlem menekülést.

Jó lenne elhinni, hogy ha valakit gyerekkorában az bántott, akinek szeretnie kellett volna, annak is sikerülhet megbízni a világban.

Annyira szeretnék megbocsátani magamnak mindazokért a bűnökért, amiket magam és mások ellen követtem el, csak azért, mert nem tudtam másként. 

Annyira szeretnék részvéttel lenni magam felé, megszabadulni attól a megvetéstől, amit jelen pillanatban érzek magam iránt. 

Nagyon-nagyon fáj, hideg van, sötét van, elhagytam magam. Egyedül vagyok.

Néha úgy adódik, hogy kicsit kilendülnek a dolgok, de ha az oldal eredeti célját nézzük, akkor ez sem volt egy rossz irány...persze, leírjuk a rossz dolgokat, mert jól esik leírni, de nem azért, hogy mégrosszabb legyen nekünk, hanem inkább, mert valami megoldást remélünk valakitől...ha a tegnapi eszmefuttatás bárkiben dopamin, serotonin, oxytocin, vagy endorfin termelődést okozott, akkor már megérte 😆

Egyre szomorúbb ez a topik.. 🙂 én is visszaolvastam.

Na akkor már megérte ezt a "becenevet" kitaláni. 😀 Én annak csak örülök, ha valaki nevet és egy fél pillanatra is feldobom a hangulatát. 😀

😆 Te jó ég, így még nem neveztek, most jót röhögtem!

De amúgy nem csak azt, hanem tényleg bármit, a kukoricadarálótól az erősítőig...

Visszaolvastam még a tegnap estét... 😀 Annak idején nem tudom ki nézte a MacGyver című sorozatot, de az biztos, hogy kuma az igazi SexGyver. 😀 Ahogy látom bármiből össze tud rakni egy kényeztető gépet vagy eszközt. 😀

...de hiszen akkor mégis ide tartozik, ha nincs partner, akkor szomorúság van, nem..?

Jajj már, nem úgy értem, hanem hogy kényelmesen tudok mögéd állni, tehát a lábaimhoz van inkább mérve 😆

Te, ez tényleg csak kicsit tartozik a szomorúság topichoz... t. i., h nincs rá épp partner.

Nem elég pucsítani. 

És bolond ember dicsexik a fakszával!

Ejj, most megmutatnám neked, hogy néz ki a bútorom, de ide nem tudok felrakni képet, pedig van róla 3 is...az a lényeg, hogy háromszög alakú az ülés, a háromszög csúcsa néz hátrafelé, oda van hegesztve a háttámla. Ha megfordulsz rajta, akkor kényelmesen rátámaszkodhatsz a háttámla tetejére, ami szintén szivacsozott, és az ülésen kényelmesen ki tudod pucsítani mindenedet...

ja, de ez az én méretemhez lett tervezve 😆

Csak a pasinak kell seggemelő...

Lovaglópóz!

Hááát, Charlie nem mer inni, KCs meg alkalmi-élvezeti ivó.

Ja, én igen...

Hmm, ja, ja, tényleg, most, hogy mondod, igen...most jól esne nekem is, csak most lánnyal...kipróbálnám az új székemet, nem rég lett kész, a formája tökéletes hátulról dugáshoz 😎

😀

Én bármelyik úton is haladtam volna, kb. itt lennék. Determinálódott az már 6-10 évs koromig.

Ajjajj, ezek a kétértelmű dolgok 😆 Vigyázzatok, most nekem is élénk a fantáziám, már ittam egy kicsit 😆

Hát, az már a múlt sajnos, nekem is más lenne az élet, ha korábban másként csinálok dolgokat...de akkor lehet, hogy sosem kötök ki itt, a fórumon, és nem borzolhatnám egyesek idegeit, vagy nem dobhatnám fel a hangulatot 🙂

Rájöttem, rá lehet mondani a szomorúságot! Mind itt ülünk  gép előtt, ahelyett, h baccnánk!

Női szemmel is: asziszem!

Idézet tőle: kuma33

Húha, még szerintem múlt évben volt ez téma a Szexualitás topikban talán...az a lényege, hogy lovaglóülésben vagy rajta, és két heveder között kényelmesen kilógnak a kényeztetésre váró szerveid, a partnered meg kényelmesen hozzáfér...uniszex dolog, bár hívhatnánk még bszófotelnek is...képet sajnos nem tudok róla mutatni, mert elveszett valahol a telefonról...na, de majd csinálok újat, és megmutatom 🙂

Várom! 

Idézet tőle: Kleó

Sztem, ha akarod, Kuma beteszi neked... xD xD xD

xD

Persze, lehet róla szó 😆

Hát, ha akkor ismerlek, és megcsinálod az emelgetőgépet, lehet, h el sem kellett volna válnom... 🙁

Úgy gondoltam, személyesen bemutatod KCs-nek... 🙁

Húha, még szerintem múlt évben volt ez téma a Szexualitás topikban talán...az a lényege, hogy lovaglóülésben vagy rajta, és két heveder között kényelmesen kilógnak a kényeztetésre váró szerveid, a partnered meg kényelmesen hozzáfér...uniszex dolog, bár hívhatnánk még bszófotelnek is...képet sajnos nem tudok róla mutatni, mert elveszett valahol a telefonról...na, de majd csinálok újat, és megmutatom 🙂

Sztem, ha akarod, Kuma beteszi neked... xD xD xD

Ki tudja aztat mán?

Idézet tőle: Kleó

Nono! Ugye h ugye...

Egyébként már leírta... sőt, ábra is volt.

Ábra? Vajon hol lehet?

Nono! Ugye h ugye...

Egyébként már leírta... sőt, ábra is volt.

A szopszék milyen?

Cö-cö.

Igen, a seftelés egy másik világ... Találj valakit, aki azért mégsem nyúl le. (Könnyű pofázni.)

Tényleg, amúgy imádnám csinálni, van is ismerős, akinek szexshopja van, beszéltük is egyszer, csak hát amiket tudnék csinálni, nem tudná eladni, még más városban sem, mert nagyon kicsi rá az igény...kevés a perverz, na 😆

Nem, sajnos én a csóró feltaláló fajta vagyok, értek sok dologhoz, és össze is rakom őket, de eladni nem tudom, nem értek a pénzcsináláshoz...sokszor mondták már nekem, hogy az egyetlen ember, akivel egy bunkerben lennének, az én vagyok, ha bekövetkezne valami apokalipszis, vagy háború, mert bármiből bármit össze tudok rakni, és működik is, a világot újjáépíthetném 😆 Gyerekkoromban bőr karkötőkkel kezdtem, utána volt övtáska, pénztárca, utána szado-mazo bőrruhák, utána kárpitoztam bútorokat (abból azért jól kerestem egy darabig...), utána hangfalakat építettem, utána még azokat is bebőröztem/kárpitoztam, aztán meg a fémiparban kötöttem ki, itt megtanultam hegeszteni, így készítettem fémvázas kárpitozott bútorokat is, meg persze szopatószéket, meg hasonló szexbútorokat is néhányat, de volt egy csomó fém ékszer is, volt orvosi acél a cégnél, annak a hulladékaiból csináltam sok, kis apró medált, fülbevalót, stb...Örülnék neki, ha még el is adhatnék valamit ezekből a cuccokból, de hát nálam ilyen furcsa a szerencse...legtöbbször ajándék lett mindenből az ismerősöknek...

Egy szex-shop fogja alkalmazni mint dizájnert...

Te még egyszer nagyon gazdag leszel, a fingópárna is így készülhetett el valahogy anno szerintem. 😀

Hát, egy kissé azért megijedtem, mert ha ledobta volna a láncot a nagy fordulattól, kibírtam volna röhögés nélkül, hogy mégegyszer körülmetélte volna a végét, vagy hasonló...persze, ez ilyen prototípus jellegű, de mikor mutattam róla képet a főnökömnek, az első reakciója az volt, hogy „azt tudtam, hogy beteg vagy, de hogy ennyire..?”, aztán meg hogy „hallod, kéne idebentre egy prototípus, csak szabályozd le max. 100W-ra...” 😆

Hát mert mindenki vizuális típus... Nem is röhögnénk, ha nem lenne az a nagy kapcsoló. Főleg Kuma nem...

Ahhoz képest, hogy szomorkodó hely a topic neve mindenki szakad a nevetéstől. 😀 Nagyon helyes, a nevetés a világ egyik legjobb érzése! 🙂

A héten még nem nevettem ilyen jót.

Valóban poénos. 🙂

Na jo ez kész, made my day.  😀 😀 😀 😀

xD xD xD

Fúú, hallod, azért mikor véletlenül odatekertem neki, mint valami bevadult bakkecske, úgy elkezdett ugrálni, na, akkor belőlem is kitört a röhögés...egy Fleshlight van a végén, na, azt úgy lecuppantotta a farkamról, és megindult előre...már majdnem „jó volt”, és kicsit megcsúszott a kezem...egy átalakított 500W-os sarokcsiszoló motorja működteti, gondolhatod, hogy mit produkált full teljesítményen, még szerencse, hogy a szabályozón egy jó nagy kapcsoló van, gyorsan le tudtam állítani...