Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

DÜHÖNGŐ 2

Ez azért is szomorú, mert a fő/végső cél nem az lenne, hogy gyógyszerrel jól legyél, hanem az, hogy idővel az se kelljen. Szorongásos betegeknél ennek van realitása.

Sajnálom! 

Ha esetleg betegjogi képviselőhöz fordulsz, írd majd le a fejleményeket.

A betegjogi képviselő mindössze arra hivatott, hogy megmondja, hogy hol élhetsz panasszal. Pl annak az intézménynek a vezetője, akinél a lógus dolgozik. 

Hát igen, pont az kell nekik vagy egy szétszedált bábu. 

Ez tényleg nagyon elkeserítő, Mi kell neki, egy agyatlan bábú?
Az én volt áterem is szinte orgazmált, mikor megtudott rólam dolgokat, és hogy milyen jó kihívás.
Aztán nem tetszett neki, hogy gondolkodom is még. Pedig nem szóltam be neki (bár tettem volna).
Remélem, találsz egy jót!

Hogy az a zsíros hajú, görbe lábú, fogatlan, büdös szájú, dagadt, repedt sarkú anyád sz@rt volna a wc-be vagy apád meszelt volna veled inkább falat ahelyett, hogy klinikai szakpszichológus lettél, te szakma szégyene. Már az elején éreztem, hogy nem is akar foglalkozni érdemben a problémámmal, azt le se sz@rta, amikor a negyedik alkalom után mondtam neki, hogy az autogén tréning nem jön be nekem, annyit mondott, hogy vagy ez vagy viszont látásra. Erre most nézem a vérvételem miatt az eeszt oldalát, ott van a legutóbbi ambuláns lapom. Azt írja "SINE MORBO" miközben ott van rajta, hogy "Pszichodinamikai elemzés. Hamilton: 14 Beck: 0", hogy tört volna le a keze amikor ezt begépelte. Persze mindez csak azért, hogy ki tudjon dobni, pedig semmi okot nem adtam rá, végig együttműködő és minden fajta terápiára nyitott voltam vele. Ezzel szemben a gondozó vezető (ahol ez a sz@rdarab is dolgozik) pszichiáterem véleménye: "A diagnózis, az eddigi vizsgálat(ok),a kórlefolyásra vonatkozó elképzelések alapján a páciens további gondozása indokolt. Javaslat:paroxetin majd 40 mg tovább - 5 mg Xanaxot szed - Lyrica 2x75mg jelenleg,emelés 2x150 mg-ra a további javulás érdekében - pszichoter.támogatás javasolt tovább. Akkor beszélj a kollégáddal, hogy kezdjen el érdemben dolgozni, bár mondjuk már késő, ma akartam felhívni, de lecsúsztam róla, holnap felhívom aztán elküldöm a kurv@ anyjába, természetesen ezek után az utolsó alkalomra már nem megyek el bohóckodni. Mivel most rohadtul ráérek így fontolgatom betegjogi képviselő felkeresését is, mert ha nem vagyok nagyon hülye, akkor az említett dokumentumok alapján análisan kicsit megmolesztálnák ezt a sz@rgalacsint.

Édesem nem tudom mi van veled de gyere el szomnbaton délután ötkor a gong 2 cafeba

beszélhetsz róla ha szeretnél

kellemes burázást mindenkinek

...

ja hogy ne off topik legyen:

hogy azt a leborult szivarvégit neki!

na meg az hogy azt a terembúráját neki!

 

Amaterasu Galaxy,nem baj ha valaki a szexuális jellegű,perverz gondolatait leírja a búra chaten hanem, hogy fel sem vállalja és aztán kitörli mert,neki mindent szabad.Csak gratulálni tudok!

Kivéve aki nem az... 😀 Olyan emberekre gondolok itt akik leszólják a másikat minden féle ok nélkül, miközben a másik fél kedves velük. Na az ilyen emberek nem szeretnivalóak, hanem gonoszak és csak egy tárgyként használják az embertársaikat. Ha megkapják amit akarnak akkor maradhatnak, ha nem, akkor kidobják őket a kukába és annyi. 🙂

Csesszétek meg a kurva nagy igazságaitokat!
Pár év alatt rajöttök, hogy ilyen nincs is.
Nincs kapaszkodó.
Vagyis van, te magad vagy az.
Nem kell charizma és egyéb lófasz.
MIndenki egyedi és megismételhetetlen, és szeretnivaló.
Ha ezt nem hiszed el, véged.

Rendben.

Amúgy simán lehet az is, h az oltóanyag csak karfájást okozott. Minden más nem oltási reakció, hanem érintőstől való rettegés generálta. 

Lehet ám forralt bor... ha kicsit jobban leszel.

Kieg: nyáron 1x ittam, ősszel 1x sem.

Egész ősszel beteg voltam. Légúti, aztán hasmenés, újra légúti stb. Végig hidegrázása, fájdalom, szinte minden nap hőemelkedés. Végre kikeveredtem.

Elmentem oltásra harmadik oltásra 20-án. 4 napig hidegrázás, fájdalom, hőemelkedés. Elmúlt 4 nap után, 2 napra rá folyzatódott. Utána ugyanúgy hőemelkedés, hidegrázás, fájdalom. 

Kivizsgálás hiányában nem tudni, h szervi vagy pszichés. Hőemelkedéssel nem szabad orvoshoz menni a járvány miatt, nincs kivizsgálás. Nem mehetek góckutatásra. 

Áter: nem javasol Tritti emelést (2 napja kértem), Lamolepből a maxon vagyok (ami még nem okoz kiütést). Frontinból a mostanit is sokallja.

Fájdalomcsillapító szedését javasolja. Nem szeretnék minden nap fajdalomcsillapítót szedni hónapokig. Hőemelkedést leviszi, de ugyanúgy ráz a hideg, fáj mindenem. 

Fura módon kimozdulásnál 100 méter séta után patakokban folyik az izzadtság a hátamon.

Mától reggel is beszek be Frontint és napi 3x pálinkát iszok FÁZÁSRA.

Más az utcán kezd inni, én a lakásban.

(Hajléktalanok egy része nem alkoholfüggő, amikor utcára kerül, és nem is válik azzá csak amikor már jön a tél. Fázásra iszik, tavasszal már függő).

🙁

Ebben a hónapban már a 4. alkalommal sikerült felrobbantani az akkutöltőmet, a ma délelőtt szereléssel telt, és természetesen semmi elmaradt munkámat nem tudtam megcsinálni. A szokásos bevásárlás, ami 20 percig tart, most 1,5 órát vett el az életemből, mert beszorultam a forgalomba. Közben elfogyott a benzin, el kellett szaladnom tankolni, és ami felbaszta az i-re a pontot, hogy elfelejtettem kekszet venni, és most megint le kell mennem a sarki boltba...délelőtt voltam a piacon, a tejesek bezártak negyed órával a zárás előtt, én meg szarrá fagyva eltekertem hozzájuk biciklivel, hogy utána meg visszatekerjek a sarki boltba szar, dobozos tejért, de nem baj, most mehetek vissza megint. Mielőtt a bevásárlóközpontba mentem autóval, dobtam be egy kis mosnivalót, ami kb. egy órát ázott még pluszban, amíg a forgalomban rágtam a kormányt...kispárna huzat nélkül kell aludnom. Most már kurva mérges vagyok....KKKKKKUUUUUUURRRRVVVVVVAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerintem mondjuk ki az internet elterjedése valamit nagyon tönkre tett a társadalomban, Én azért éltem akkor is mikor nem volt minden háztartásban internet, és minden nyugisabb volt az emberek az adott pillanatba éltek nem voltak droidok.
Sajnos már én a saját életemen is tapasztalom hogy egyre többet kommunikál az ember online.
A világ nagyon megváltozott de nem az előnyére, valahogy már az emberekbe sincs meg az a össze tartás.

Egy munkatárs, 65 éves szomszéd, Ő is azt mondta az emberekből kiment az összetartás, azt nézzik kinek hol lehet betenni keresztbe.
Ha rosszul vagy az utcán, a franc se megy oda megkérdezni jól vagy. Vagy csak nagyon kis mértékben, 10-ből 1 ember talán.

Ez sajnos a saját tapasztalatom, én a saját bőrömön ezt tapasztaltam. Néha szoktam nézni direkt régi videókat, mert azok át adják a régi kor atmoszféráját. Nyilván sehol sincs kolbászból a kerítés és minden generációnak megvannak a maga problémái.

Wágner diszkó 1986 Balatonberény

Fonyódi nyár 1986

Minden esetre kíváncsi vagyok ki hogy látja, próbálok nem negatív lenni de valahogy nagyon nem jó írányba megy a világ.

Manapság sok helyen már nem is azt nézzik értékes ember vagy-e vagy hogy milyen az értékrended. Hanem hogy anyagi helyzeted, hogy kapásból hány forint van rajtad. Sok ismerös van akik gazdagabb mint aminek mutatják magukat, de ez a anyagias világ ahol csak akkor vagy jó van pénzed se túl bizalom gerjesztő. A másik gond akkor is utálnak ha van pénzed, mert akkor meg a irigység miatt utálnak meg a emberek.
 

 

Bocs 🙂 

Nyugalom!

Igen te bizonyara tudod. En mit szeretnek szerintem direkt baszol fel idegileg

Kleo bazdmeg

Dehogynem, csak meg kell találni a varázst. Például összeülni pár emberrel a város szélén, kikapcsolni a telefonokat, és bambulni az eget pár doboz sörrel...az varázs. A lehetőség mindig ott van, csak elfelejtik az emberek, egyébként igazad van, de nem a világ a gyors, hanem az emberek élnek gyorsan.

Utálom ezt a felgyorsult világot és ez egyre csak rosszabb lesz.Nincs már meg semminek sem a varázsa.

Igen, azért akkoriban már világ volt. Elég nagy eséllyel volt az hogy valóban társat keres az illető, de manapság rengeteg olyan regisztrál aki már kapcsolatba van és nézzi a következőt mert a jelenlegivel nem boldog. Így van neki tartalék folyton, ha ne adj isten szakítana.

Szerintem ahogy telik az idő úgy hidegülnek el az emberek egymástól, a házasságok nagy része is vállással végződik.
Én úgy szűrtem le mai világba már egyre több a felszínes kapcsolat, és ez még lehet csak rosszabb lesz az idő mulásával.

BMW-s machó? Hát, vannak olyanok, akik erre izgulnak, de mikor egy ilyen nő benéz az ütött-kopott, szutykos fehér, dobozos Berlingómba, és látja a tükrön lógó tangát, hátul meg a rácsokat, meg a bilincset rajta...akkor néha van némi dilemma, hogy melyik a keményebb... 😆

Testvérem társkeresőn ismerte meg a feleségét. Több mint 8 éve házasok. Van két gyerek is. Igaz 13-14 éve még nem élte mindenki az életét az interneten.Mobilon se nagyon lehetett akkor még netezni.

Ezzel egyetértek, manapság valóban egyre több a elutasítás és aki nem bírja a kritikát az gyorsan mély depresszióba zuhan.
Hát igen aki csajozik annak elég nagy esélye meg van jó párszor pofára fogják ejteni. Ezért írtam én is egy átlagos kínézet már ma nem elég, meg nem árt ha a pénztárcába is van vastagon. "Mai nők ideállja a BMW-s" Machó.

De ha meg se próbálja az se jobb, mert akkor legalább megnyugszik a lelki ismerete hogy ö megpróbálta. 
Az se jobb ha bezárkozik és otthon punyad, sajnos még az se könnyen talál társat aki társasági ember.
 

Én még abban az időben társkeresőztem, amikor ott csak a házasságot keresők voltak. Lett is belőle házasság, gyerek. Most azt látom, inkább csak a köbnyebb dolgokról szól. Bár nem akarok ítélkezni, biztos vannak most is komoly kapcsolatot keresők. Kívánom, találják meg!

A csajozás annak való, aki bírja a sikertelen elutasításokat, mert megfelelő tulajdonságok hiányában úgyis ebből lesz a több. Már ha pasi. A nőknek meg ugyan jóval nagyobb a siker, csak ott meg az "alkalmi szexre kellesz" felhasználási mód a nagyon gyakori.

-

A sikertelen elutasítás mondjuk pont negálja egymást, mert ha egy elutasítás sikertelen, az nem elutasítás. Bár úgy is lehet értelmezni, hogy az elutasítás azért sikertelen, mert a pasi nem veszi az adást és nyomul.

Csak azt szeretne! És ha a kézimunka megy, már miért ne?

@Kharzak: Rá se ránts!

Megkérdezhetem, hogy ennyi gyógyszer mellett menne egyáltalán a szex? 

Én nem is nagyon probalokozok csajozni lehet nem tartok rá igényt nemtudom 

Ne is mond egyet tudok érte teljes mértékben, az én városomban is van kb 4400 lakos. így mondjuk úgy hogy elégé korlátolt az emberek száma, aki meg teheti menekül mert itt nincs túl sok lehetőség az életre. De az se megoldás hogy mindenki városba költözik 😀
 

Na hát akkor mit szóljon az akinek még lelki gondja is van? Mondjuk az a csajoknak is lehet.. emberek közé menni haha amióta beütött ez a nyomorult pandémia azóta problémás. Nekem is online lenne az iskola, de tojtam így bele. Pedig ott lehet szinte a legjobban ismerkedni.  Nem beszélve arról hogy egy vidéki kisvárosban mint ahol lakom még rosszabbak a lehetőségek mint pl egy legalább 100 ezres városban.. szóval el van ez cseszve szerintem nagyon, de legfőképp ez a nyomorult vírus nem hiányzott a 20-as éveim kellős közepébe:/

Na neeemár 😆 De hát tudod hogy van ez, kinek mi a ronda, vagy a szép...

Itt a megoldás:

Hát komolyan, most ez a OTP-s esti vásárlás nagyon felkurva az agyamat. Éjfélig volt fekete pénteki akció és egy külföldi cégtől rendeltem hangszórót, de ez a telekódos mizéria nagyon bosszantó. Még mázli hogy a kosárba volt a hangszóró és az akció éjfél után is érvényes volt.
"Anker" Hát minden jól megy 1 héten belül itt van.

 

Amúgy a nettes társkeresés szerintem is bonyolult, sajnos én nekem se jött be. Még fiatalon regisztráltam, és mikor csaj írt egyből az volt a kérdése van-e házam kocsim. 19 Évesen azért ez nem alap dolog, ha nem származik az ember gazdag családból amúgy meg lehetetlen. 😀
Sajnos manapság meg még nehezebb a társkeresés, mert minden "csáje" lóvagra vár fehér lóval. Csak az a probléma az átlagos kinézetű csaj is top model férfira vágyik. Az internet miatt meg még nehezebb a társkeresés, sajnos az átlagos kinézettel nehéz is párt találni.

A nőknek ilyen téren könyebb, mert egy átlagos csajnak 10-20 férfi csapja a szelet. Én akiket csajokat ismertem, azoknak mindig volt udvarlója.

De fel a fejjel nem kell feladni, mindenkinek meg van a párja valahol. Ki kell muzdolni és emberek közé járni, bár sokat számít hány éves a ember. Sajnos 30 és az fölött már nehezebb társat találni. Mert hát már sok embernek komolyak a szándékai, sokan akarnak családot stb.
Az a baj a csinos normális csajokat gyorsan kihalászák előled, amúgy rengeteg embert ismerek akik nagyon akart pár találni még se tud.
Pedig egészséges ember, és nincs semmi lelki gondja.

 

 

Pár üzenet után törölte magát? Nem írt vissza, holott ő írt először, vagy jelölt kedvencnek? Jaa, hát az rendszeres nálam 😆 De gondolj csak bele, élőben ez rosszabbul sikerülhet, mondjuk találkozgatsz valakivel, és a 3. találkozás után derül ki, hogy mégsem...elment vele 3 heted, aztán kiderül, hogy mégsem... Nincs tökéletes megoldás, a neten is, meg élőben is lehet jót, vagy rosszat kifogni. Erről a nem visszaírásról legalább jó lenne leszokni, mert annyit írni, hogy ne haragudj, mégsem, szerintem nem nehéz dolog. Sokkal könnyebb, mint mikor megbeszéltek egy találkozót kettőre, aztán ott várakozol fél hatig, sehol senki...utána meg ha összefuttok, jöhet a kínos magyarázkodás...

2 társkeresőn voltam 3 évig. Töröltem magam mindegyikről mert én is hasonlókat tapasztaltam.Írtak visszaírtam utána többet nem írt vagy pàr üzenet után törölte magát stb.

Igen, van fizetős, de vannak, pl. a randivonal vagy a páratlan,  amik elég olcsók, és az ingyenes funkciókkal is használhatók. Csak tudni, meg akarni kell használni valamelyiket, nekem évek óta vannak profiljaim, de van, ahol egy év után írtak rám, most éppen ez a páratlanon volt...a többin meg csak a spamokat kapom, vagy éppen semmit, de ez régen sem volt másképp, és egy szórakozóhelyen sincs másképp, szerencse és türelem kérdése. Nekem volt korábban egy szexpartner kereső oldalon, hogy ingyen regisztráltam, és egy hét után írtak rám, de nem jött be a lányka...utána előfizettem, két hónapig nem írt senki, én írtam, két nap után válaszolt, de végül nem jött be az sem...hiába, hát vannak igényeim...na mindegy, ezt így kijelenteni, hogy szarok, szerintem túlzás...egyébként meg gondolj bele, azért egy weboldalnak költségei vannak, az üzemeltetők is pénzből élnek...az más kérdés, hogy lehet rá havi 5ezret, vagy havi ezret is költeni, ugyanazzal az eredménnyel...vagy ott a másik módszer, elmész valami szórakozóhelyre, és leülsz valakivel beszélgetni...vagy nem tudom, esetleg a facebooknak nincs valami társkereső funkciója?

Tarskeresok szarok fizetősek és vissza se irnak

Regisztrálj fel pár társkeresőre, talán a Badoo beválik. 

Szoc/társas készség javítása segíthet párt találni.

Szomoru es dühös vagyok mert 30 vagyok es sosem volt barátnőm 

Berta = Jane

Majd én lenyomom! Super Saiyan Blue! Kaioken!!!!!!!!!!! 😀

Dragonball Super - Genki Dama Theme (HQ Cover)

Provokált, majd átment durva személyeskedésbe. Nem véletlenül tiltották ki a gyakoriról sem, szerintem.

De Charlie Firpo nem is törölte magát.. megvan még neki a profilja. Berta555 meg egy h_lye p|c$a volt, kár miatta idegeskedni. 

A berta555 miatt volt?

Úgy tudom, hogy olyan tagnak is lehet írni, aki törölte magát, legalábbis régebben így volt. 

Na lekopogom ma  egész jól sikerült a napom, 12 karácsonyi ajándékból 8-at sikerült megvenni. 🙂 
Debrecenbe elment egy egész napom, viszont egész jól éreztem magam. 
Idei karácsonyt várom, már kíváncsi leszek a reakciókra, idén remek ajándékokat választottam.

Amúgy nem tudom ki az a Charlie, de sajnos az internet korában igen is meg van a esély hogy valakire rászálnak ha nem szimpatikus első nézésre. Persze ez csak a saját véleményem, de néha jobb online közöség nélkül, ha valakire az online tér toxikus hatással van akkor egyszerűbb nélküle. Amúgy meg csak azért mert törölte magát, még lehet telefonszámot cserélni és lehet élőbe találkozni.

Én is néha-néha belépek, de úgy ősszintén néha időpazarlásnak tartom az itt eltöltött órákat. Ezért napi fél órát foglalkozok az oldalal, az időmet inkább valós társasg interakciókkal kötöm le.