DÜHÖNGŐ 2
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.28., 16:55Nem tudom meddig fogom ezt a maszkot bírni, pedig ffp2 van.
Ebben is nehéz a levegő egy idő után,meg izzad mindegyikben az arcom.
Annyit tökölt Anyu a Sp,,ban majdnem rosszul lettem,mondom menjünk már,mert nem kapok levegőt.
Azt hittem behányok.
Nem tudom meddig fogom ezt a maszkot bírni, pedig ffp2 van.
Ebben is nehéz a levegő egy idő után,meg izzad mindegyikben az arcom.
Annyit tökölt Anyu a Sp,,ban majdnem rosszul lettem,mondom menjünk már,mert nem kapok levegőt.
Azt hittem behányok.
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.02.28., 16:52Idézet tőle: IvyWestonMár bevettem 2×75 mg diclofenacot és még mindig szétmegy a fejem. Nem értem.
Nem vagyok fejfájós típus és 50 mg már szokott hatni.
Akkor fájt így, amikor CO-mérgezést kaptunk, de most már nincs itt ilyen berendezés sem.
Font? Jött a hideg meg a hóesés.
Jobbulást!
Idézet tőle: IvyWestonMár bevettem 2×75 mg diclofenacot és még mindig szétmegy a fejem. Nem értem.
Akkor fájt így, amikor CO-mérgezést kaptunk, de most már nincs itt ilyen berendezés sem.
Font? Jött a hideg meg a hóesés.
Jobbulást!
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.28., 13:55Már bevettem 2×75 mg diclofenacot és még mindig szétmegy a fejem. Nem értem.
Már bevettem 2×75 mg diclofenacot és még mindig szétmegy a fejem. Nem értem.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.27., 19:03
Köszi
azért már szép cakkos mind a két fülecskéje 🙂
[/quote]
Így, első ránézésre az ellenfele sokkal rosszabbul járt. 🙂
[/quote]
Nem fél,semmitől,még a háromszor nagyobb kutyáktól sem.
Egyszer 3 lábon sántikálja is eljárt urvarolni.
Kemény fickó 🙂
Köszi
[/quote]
[/quote]
Nem fél,semmitől,még a háromszor nagyobb kutyáktól sem.
Egyszer 3 lábon sántikálja is eljárt urvarolni.
Kemény fickó 🙂
Idézet tőle: Dr. Jekyll ekkor: 2022.02.27., 10:59Létrán két fok, maximum?
Képzeld azt, hogy pántlika! 🙂
Létrán két fok, maximum?
Képzeld azt, hogy pántlika! 🙂
Idézet tőle: Dr. Jekyll ekkor: 2022.02.27., 10:57Idézet tőle: gb.kittyIdézet tőle: KleóSzép cica.
Köszi
Idézet tőle: gb.kittyIdézet tőle: KleóSzép cica.
Köszi
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.26., 17:46Magasról szó sem lehet! Létrán 2 fok max.
A vásárlás egy agyrém, tele azokkal a totolygókkal, tényleg. Busz dettó.
Magasról szó sem lehet! Létrán 2 fok max.
A vásárlás egy agyrém, tele azokkal a totolygókkal, tényleg. Busz dettó.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.26., 17:43Idézet tőle: KleóIsmerem...
De amúgy zusammen egyre rosszabb: ismeretlenebb helyre már itt a városban sem megyek el egyedül.
Sokszor nem bírok buszozni,csak kb 10 percet,aztán le kell szállni.
Boltba is csak bemegyek,és rohanok is ki,nincs türelmem a totyogó emberekhez.
Mertóba én sem megyek egyedül,liftbe,sem,felüljáróra sem,magasba sem.
Idézet tőle: KleóIsmerem...
De amúgy zusammen egyre rosszabb: ismeretlenebb helyre már itt a városban sem megyek el egyedül.
Sokszor nem bírok buszozni,csak kb 10 percet,aztán le kell szállni.
Boltba is csak bemegyek,és rohanok is ki,nincs türelmem a totyogó emberekhez.
Mertóba én sem megyek egyedül,liftbe,sem,felüljáróra sem,magasba sem.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.26., 17:38Ismerem...
Ismerem...
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.26., 17:33Idézet tőle: KleóAz viszont tök jó, ha egyedül is el bírsz menni kicsit csatangolni...
Igen,de volt olyan időszak,amikor hónapokig nem tudtam kimenni még az utcára sem.
Idézet tőle: KleóAz viszont tök jó, ha egyedül is el bírsz menni kicsit csatangolni...
Igen,de volt olyan időszak,amikor hónapokig nem tudtam kimenni még az utcára sem.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.26., 17:19Lassan mindenki aki számit elkopik mellőlem,talán egy barátnőm marad.de nagyon messza lakik.
Ha kellett valaki dumálni,vagy segyíteni,én jó voltam,most sehol senki.pedig én soha senkit nem bántottam.
Egyedül kell mennem ha nagyon csavarognék,vagy kirándulnék,vagy bármi.
Sajna elfelejtik az emberek egymást.Ki tudja miért.
Ha jó lenne valakivel beszélgetni,sehol senki....
Lassan mindenki aki számit elkopik mellőlem,talán egy barátnőm marad.de nagyon messza lakik.
Ha kellett valaki dumálni,vagy segyíteni,én jó voltam,most sehol senki.pedig én soha senkit nem bántottam.
Egyedül kell mennem ha nagyon csavarognék,vagy kirándulnék,vagy bármi.
Sajna elfelejtik az emberek egymást.Ki tudja miért.
Ha jó lenne valakivel beszélgetni,sehol senki....
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.02.26., 16:02Nos, kedves hajdú-bihar megyei orvosok:
15 év alatt sem tudtatok semmit sem meggyógyítani, magamat kell gyógyítanom homeopátiával, gyógynövényekkel, vény nélküli gyógyszerekkel, csak pár gyógyszer használ, az is csak szinten tart.
Miért?
Mert nem vagytok képben, nem ismeritek legmodernebb új módszereket, ill. a kedves emberiség háborúzni szeret, de a tudomány nem fejlődik eléggé, így krónikus betegségek, mint bipolár nem gyógyítható, csak szinten tartható, ill. ugyanez colitis ulcerosa meg lichen sclerosis atrophicus esetében.
Ha meg van is tudományos fejlődés, az új módszereket nem támogatja TB meg egyebek.
Úgyhogy kedves fizikai betegségeket kezelő egészségügyben dolgozók Hajdú-Biharban, akik pl. azt mondjátok, hogy pszichiátriai gyógyszerszedésem miatt ideggyenge vagyok, ill. azon gyógyszerek miatt nem tudtok engem meggyógyítani, és ne szedjem azokat, és akkor meggyógyulok, és mikor látjátok, hogy pszichiátriai kezelt, máris komplett hülyének nézitek embert, és leírjátok, hogy elmélete szerint:
jellemtelen, jellegtelen, inkompetens, imbecil, gerinctelen, nyáladzó, szinte semmihez nem értő vakarcsok vagytok.
További kellemes nyáladzást és szép napot, kiskirály orvos urak és orvos asszonyok!
Nos, kedves hajdú-bihar megyei orvosok:
15 év alatt sem tudtatok semmit sem meggyógyítani, magamat kell gyógyítanom homeopátiával, gyógynövényekkel, vény nélküli gyógyszerekkel, csak pár gyógyszer használ, az is csak szinten tart.
Miért?
Mert nem vagytok képben, nem ismeritek legmodernebb új módszereket, ill. a kedves emberiség háborúzni szeret, de a tudomány nem fejlődik eléggé, így krónikus betegségek, mint bipolár nem gyógyítható, csak szinten tartható, ill. ugyanez colitis ulcerosa meg lichen sclerosis atrophicus esetében.
Ha meg van is tudományos fejlődés, az új módszereket nem támogatja TB meg egyebek.
Úgyhogy kedves fizikai betegségeket kezelő egészségügyben dolgozók Hajdú-Biharban, akik pl. azt mondjátok, hogy pszichiátriai gyógyszerszedésem miatt ideggyenge vagyok, ill. azon gyógyszerek miatt nem tudtok engem meggyógyítani, és ne szedjem azokat, és akkor meggyógyulok, és mikor látjátok, hogy pszichiátriai kezelt, máris komplett hülyének nézitek embert, és leírjátok, hogy elmélete szerint:
jellemtelen, jellegtelen, inkompetens, imbecil, gerinctelen, nyáladzó, szinte semmihez nem értő vakarcsok vagytok.
További kellemes nyáladzást és szép napot, kiskirály orvos urak és orvos asszonyok!
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.23., 15:02Idézet tőle: John DoeMiss Hörcsög biztos dühöngene, ha tisztában lenne a korával.
Vagy arckrémet kérne, de azonnal!
Idézet tőle: John DoeMiss Hörcsög biztos dühöngene, ha tisztában lenne a korával.
Vagy arckrémet kérne, de azonnal!
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.23., 13:10Nem szoktam ilyet,de mennyi pofátlan ember van.
Látja barátom,hogy kint állok az erkélyen,és oda f..satja a kutyáját a kerítésünk elé a fübe!
És tovább meg,mintha semmi nem történt volna.
Zacskó sincs a legtöbbnél semmi sem,nem is érdekli.
Nyáron meg hogy kerüljem ki fűnyíróval az ilyet.
Lassan szezonja lesz.
Meg csak ha sétálunk arra,vagy kisgyerekes valaki...
Nem szoktam ilyet,de mennyi pofátlan ember van.
Látja barátom,hogy kint állok az erkélyen,és oda f..satja a kutyáját a kerítésünk elé a fübe!
És tovább meg,mintha semmi nem történt volna.
Zacskó sincs a legtöbbnél semmi sem,nem is érdekli.
Nyáron meg hogy kerüljem ki fűnyíróval az ilyet.
Lassan szezonja lesz.
Meg csak ha sétálunk arra,vagy kisgyerekes valaki...
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.23., 11:40Idézet tőle: IvyWestonNekem is most már középkorú a hörcsögasszony, de ez nem a dühi topiba való, hanem a jajjdejódeszeretlek-be.
Bocsi 🙂
Idézet tőle: IvyWestonNekem is most már középkorú a hörcsögasszony, de ez nem a dühi topiba való, hanem a jajjdejódeszeretlek-be.
Bocsi 🙂
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.23., 11:15Nekem is most már középkorú a hörcsögasszony, de ez nem a dühi topiba való, hanem a jajjdejódeszeretlek-be.
Nekem is most már középkorú a hörcsögasszony, de ez nem a dühi topiba való, hanem a jajjdejódeszeretlek-be.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.23., 08:13Idézet tőle: IvyWestonAranyos a helókittyd! 🙂
Saját?
íigen,köszi 🙂
6 és fél éves középkoru úriember 🙂
Idézet tőle: IvyWestonAranyos a helókittyd! 🙂
Saját?
íigen,köszi 🙂
6 és fél éves középkoru úriember 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.22., 11:09Próbáld így: https://drdroid.hu/prediktiv-szovegbevitel-kikapcsolasa-android/
Próbáld így: https://drdroid.hu/prediktiv-szovegbevitel-kikapcsolasa-android/
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.22., 10:36A google akkora marhaságokat ajánl fel, hogy tényleg lassan pályázok az avantgárd költő posztra.
Sőt, még jobb, feladok egy hirdetést, hogy keresek olyat, akivel így levelezhetünk.
Nem baj, ha férfi.
A google akkora marhaságokat ajánl fel, hogy tényleg lassan pályázok az avantgárd költő posztra.
Sőt, még jobb, feladok egy hirdetést, hogy keresek olyat, akivel így levelezhetünk.
Nem baj, ha férfi.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.22., 10:31Idézet tőle: IvyWestonVicces dolgok tudnak ebből születni 🙂 Én néha úgy hagyom, aztán törje a fejét az, aki kapta.
Igen,csak akkor azt hiszik,nem tudni jól Magyart 😀
Idézet tőle: IvyWestonVicces dolgok tudnak ebből születni 🙂 Én néha úgy hagyom, aztán törje a fejét az, aki kapta.
Igen,csak akkor azt hiszik,nem tudni jól Magyart 😀
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.22., 09:43Vicces dolgok tudnak ebből születni 🙂 Én néha úgy hagyom, aztán törje a fejét az, aki kapta.
Vicces dolgok tudnak ebből születni 🙂 Én néha úgy hagyom, aztán törje a fejét az, aki kapta.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.22., 08:30Nem tudom kikapcsolni ezen a hülye telefonon a helyesírás ellenőrzőt vagy mi ez.
Álandóan átírja az Sms-eket.Egy normális üzenetet nem tudok írni,mindíg átirja baromságokra.
Nem tudom kikapcsolni ezen a hülye telefonon a helyesírás ellenőrzőt vagy mi ez.
Álandóan átírja az Sms-eket.Egy normális üzenetet nem tudok írni,mindíg átirja baromságokra.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.21., 16:32Hülye barom, még képet is küldesz a farkadról (vagyis nem a tiedről, de a paraméterek alapján kikerested "bemutatóra") és kikéred magadnak, ha megkérdezem, mikor jössz már kefélni?!?
És én vagyok a beteg?!
Ma megverek valakit, az biztos.
Hülye barom, még képet is küldesz a farkadról (vagyis nem a tiedről, de a paraméterek alapján kikerested "bemutatóra") és kikéred magadnak, ha megkérdezem, mikor jössz már kefélni?!?
És én vagyok a beteg?!
Ma megverek valakit, az biztos.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.19., 06:33Hogy a Raday Rosseb tenné beléd a méteres kékerest lentről fölfelé! 🙁
Bár tőlem torkon is csőgörényezhetne...
Hogy a Raday Rosseb tenné beléd a méteres kékerest lentről fölfelé! 🙁
Bár tőlem torkon is csőgörényezhetne...
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.14., 07:02🙁
🙁
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.14., 07:01Idézet tőle: kuma33Nyersen? Rizsába? Nem tudom, sushinak kicsit édes lennék a magas vércukrom miatt 😆
A sushi finom, de tényleg nem tudlak elképzelni benne.
Idézet tőle: kuma33Nyersen? Rizsába? Nem tudom, sushinak kicsit édes lennék a magas vércukrom miatt 😆
A sushi finom, de tényleg nem tudlak elképzelni benne.
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2022.02.13., 10:06Hehe, köszönöm a törődést, de a vércukrom ténylegesen, szó szerint magas, szóval emberi fogyasztásra korlátozottan vagyok alkalmas, rizsába tekerve meg aztán mégnagyobb lenne a glikémiás indexem 😆
Érzelmileg kissé analfabéta vagyok, szóval valóban nehéz elcsábítani, persze nem lehetetlen, de mikor el vagyok csábítva, akkor sem úgy viselkedek, mint a normális emberek 😆 A csábítás jellegű hozzászólásokat pozitív megnyilvánulásnak tekintem, komolyabb szimpátia esetén az illetőnek küldök egy fél bogrács paprikáskrumplit 😆
Hehe, köszönöm a törődést, de a vércukrom ténylegesen, szó szerint magas, szóval emberi fogyasztásra korlátozottan vagyok alkalmas, rizsába tekerve meg aztán mégnagyobb lenne a glikémiás indexem 😆
Érzelmileg kissé analfabéta vagyok, szóval valóban nehéz elcsábítani, persze nem lehetetlen, de mikor el vagyok csábítva, akkor sem úgy viselkedek, mint a normális emberek 😆 A csábítás jellegű hozzászólásokat pozitív megnyilvánulásnak tekintem, komolyabb szimpátia esetén az illetőnek küldök egy fél bogrács paprikáskrumplit 😆
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.13., 05:44Hát ja, 3 ember a fél chat meg fórum. 😀
De hát mindenkinek a magánügye az a magánügye. 🙂
Ami esetleg kicsit érdekelne, az Pötty pánixerű és "előzmények nélküli" elmenekülésének a története. De hát az meg az ő magánügye.
Hát ja, 3 ember a fél chat meg fórum. 😀
De hát mindenkinek a magánügye az a magánügye. 🙂
Ami esetleg kicsit érdekelne, az Pötty pánixerű és "előzmények nélküli" elmenekülésének a története. De hát az meg az ő magánügye.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.02.13., 05:27Hűha Gray5,ha már úgy érzed, hogy magyarázkodni kell akkor....XD
Hűha Gray5,ha már úgy érzed, hogy magyarázkodni kell akkor....XD
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.02.12., 22:21Idézet tőle: ElijahShadeVigyázat, csábító jár közöttünk angyali alakban 😉
Amúgy nyugi, csak afféle agyhúzás az egész, nem kell komolyan venni 😉
Jókat beszélgettünk Pöttyel, ennyi történt, erre a fél chat meg a forum azon csámcsog, hogy mi van közöttünk. Mint mondtam semmi.
Elsőre sem volt vicces, de századszorra már elég kellemetlen, és még magyarázkodnom is kell miatta.
Idézet tőle: ElijahShadeVigyázat, csábító jár közöttünk angyali alakban 😉
Jókat beszélgettünk Pöttyel, ennyi történt, erre a fél chat meg a forum azon csámcsog, hogy mi van közöttünk. Mint mondtam semmi.
Elsőre sem volt vicces, de századszorra már elég kellemetlen, és még magyarázkodnom is kell miatta.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.02.12., 22:05Vigyázat, csábító jár közöttünk angyali alakban 😉
Vigyázat, csábító jár közöttünk angyali alakban 😉
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.02.12., 21:57Idézet tőle: John DoeKumát nem csábítod el olyan könnyen, mint a naív Pöttyöt. 😀
Egyébként nem csábítottam el Pöttyöt és nem gondolom, hogy naív lenne!
Idézet tőle: John DoeKumát nem csábítod el olyan könnyen, mint a naív Pöttyöt. 😀
Egyébként nem csábítottam el Pöttyöt és nem gondolom, hogy naív lenne!
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.02.12., 20:12Idézet tőle: John DoeHát nem voltál elég megalázkodó, sírós kis gyávák nem érdekelnek. 😀
Most nem voltam elég megalázkodó vagy síros kis gyáva vagyok? 😛
Idézet tőle: John DoeHát nem voltál elég megalázkodó, sírós kis gyávák nem érdekelnek. 😀
Most nem voltam elég megalázkodó vagy síros kis gyáva vagyok? 😛
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.02.12., 19:02Idézet tőle: John DoeKumát nem csábítod el olyan könnyen, mint a naív Pöttyöt. 😀
Megvolt az esélyed John, veled is kedves voltam 😛
Idézet tőle: John DoeKumát nem csábítod el olyan könnyen, mint a naív Pöttyöt. 😀
Megvolt az esélyed John, veled is kedves voltam 😛