Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

DÜHÖNGŐ 2

LOL laughheart

Kár lenne a Te csinos fejedért is. 🙂

Úgy látom néhányan már "szétverték" a fejüket velem egyetemben...
(bocsi, de nem tudtam kihagyni, nem komoly) 🙂

Szerintem is jó az így!

Akkor lenne ronda, ha szétvernéd, szerintem hagyd így. 🙂

Legszívesebben szétvertém azt a ronda a fejem...

A fasz kivan, a fasz kivan, a fasz kivan!!! Legalább lenne faszom, ami ki lehetne! És ha lehetne, fényes nappal, csúcsforgalomban verném bele az egészbe! Hadd szopjanak!

Szia!

Köszönöm szépen! smiley

Próbálom még kibírni, hátha 1x vége lesz és végre elkészülnek. Sajnos me reggel sem alukáltak sokáig, ahogyan pedig vasárnap reggel normális családokban illene. 

Hát bele sem gondolok, milyen lehet Neked, hallgatni azt a sok szart. Én sokkolódnék az tuti. Szomorú nagyon és sajnálom. sad Kitartást!

részvétem! alattunk tíz éve egy munkásszálló van. megesik, hogy éjfélkor állnak neki birkózni, ésatöbbi. és ha szól az ember visszapofáznak, és fenyegetőznek. egyéb "szerencsés" körülmény, hogy egy olyan országban élek (na vajon hol?) ahol a rendbontóknak, ügyeletes bunkóknak, egyéb notórius szabályszegőknek soha nem esik bántódásuk. ez van. neked jobbulást!

Teljesen kivagyok! Felettem lévő lakást tavaly február óta újítják fel. A mostani etap 4 hete zajlik és mivel műtétem után itthon vagyok van szerencsém minden mozzanatát élvezni. Pofátlanság, hogy reggel 8-kor elkezdik a burkolatbontást, megy a fúrás-faragás, kopácsolás. Minden rezdülés mintha a fülem mellett történne és nem tudok hova menekülni. Nem is akarok pl. szombat-vasárnap reggel, húsvétkor stb. programot kitalálni, hanem kicsit gyógyulni, pihenni szeretnék. Szólni nem merek, nehogy aztán valahogy megbosszúlják. Gondoltam írok levelet, mert az emeletüknél rács van, még az ajtón sem tudnék bekopogni- már ha mernék sem. Annyi bajom van. Annyira elkeserítő már ez az egész. Miért vannak ekkora tahó, bunkó, pofátlan emberek, minimális tekintettel sincsenek a másikra. Nagyon-nagyon elegem van már ebből, meg minden másból is...csak tűrni, tűrni kell. Meddig még könyörgöm? cryingcryingcrying

A f@szom má a döntés képtelenségembe!!!

A faszom tele van mindennel...

Remélem felrobban az agyam; akkor legalább nem kell tovább folytatnom ezt a szart...

nagyon fáj a hátam, és a gerincem is, a bal kezem picit arthitises illetve leszakad a tüdőm

többször már nem hívok rendőrt inkább megszeretem hogy nem vagyok magányos

jé balkézzel tanulok gépelni

A GYEREK ABLÁKÁN IS BENÉZETT VALAKI MERT A LÉTRA A KERTBEN VOLT, VALAKI BÉNA MÉG A BOKROT SEM MERI HASZNÁLNI

KIÁLLNÉ MEGINT LEGSZIVESEBBEN ÉN IS ÜVÖLTENI MÁS ABLAKA ALÁ SUGDOLÓZNI MINTAHOGY VELEM CSINÁLJA VALAMI BUZI

HOGY AZ A BÜDÖS, MOCSKOS, KURVA ÉLET BASSZA MEG!!!!! 

 

 

Na, így egy fokkal jobb.... még pár nap és lecseng ez a faszom időszak....

KURVÁRA AZ ÖSSZES FASZOM TELE VAN MÁR! MÉG EGY ILYEN KÖCSÖG ÉJSZAKA ÉS SAJÁTKEZŰLEG FOJTOM MAGAM A DUNÁBA!

Jelentősen növekednének az esélyeid, ha megint elmennél dolgozni.

MI A LÓFASZÉRT NINCS MÁR VÁLTOZÁS NÁLAM.HOL AZ A MOTIVÁCIÓ AMI TAVALY TÉLEN VOLT NEKEM HOGY ELMENTEM DOLGOZNI,ROHADT SKIZOFRÉNIA EGY ISTENCSAPÁS,ANYUKÁM SZERET CSAK SENKI MÁS,SOK DÜH HARAG SZOMORÚSÁG VAN BENNEM ,MELLETE EGY JÓSZIVÜ HUMOROS VAGYOK MÉGSINCS BARÁTNŐM

UNOM MÁR EZT A KBASZTT CSALÓDÁSOKAT, ÚJABB CSALÓDÁS ÉR, MÁR NÉGY ÉVE KÉSZÜLÖK RÁ, IDÉN MÁR ELJUTOTTAM ODA HOGY FOGLALTUNK IDŐPONTOT DE MIÉRT IS JÖNNE ÖSSZE? DE AMIG ITT LAKOM EBBEN A SEMMILYEN FS VÁROSBAN ADDIG MIT IS VÁROK HOGY JÖJJÖN ÖSSZE....ÉS ADDIG MARAD EZ A KBSZTT LINZER GYEREK MÁNIA, DE ADDIG EZ A DOLOG SE FOG ÖSSZEJÖNNI AMIRE 4 ÉVE VÁGYAKOZOM. MARAD A VÁGYAKOZÁS, MERT MINDIG CSAK A VÁGYAKOZÁS VAN, ELÉRNI NEM TUDOM.

https://sassy.hu/egy-kutatas-szerint-ha-a-baratnoiddel-neha-elmesz-nyaralni-jelentosen-csokken-a-depresszio-veszelye/?fbclid=IwAR1nE_XBryo0qw1cUaV-dXB7Uu57DwaZkijDcmnXtSQPy6A4TV0nrkk5qkQ

Nevetséges. Mégis honnan szedjek barátnőket és szociális életet? Ami nincs az nincs, legfeljebb hamarabb halok meg, de mi értelme is van élni? Hogy otthon punnyadjak folyton és bárhová is megyek, nézzenek ki? Ezért érdemes élni? 

Utálom már a mániáimat. Komolyan ez a hülye Linzer gyerek mig nem voltam otthon teljesen elmúlt, tökre örültem hogy sikerült végleg megszabadulni tőle, erre hazajövök és visszajött és a kórház és munkásszálló mániámat teljesen elnyomta. Meddig kell még elviselni ezt a hülyét? Már egy éve a nyakamon van és volt közben másik focista mániám is és akkor se tudtam megszabadulni tőle, csak abban a két hétben mig nem voltam otthon....

Kinek van igy élni kedve??? Teljesen elzárva az emberektől és csak azért mert senki se kiváncsi rá, teljesen ki vagyok rekesztve szinte mindenhonnan, kinek kéne ilyen szarélet mint az enyém?

Engem nem érdekel ha teljesen más a véleményem mint a sok agymosott átlagnak. Én akkor is leírom. Miért kéne csöndben maradnom? Lejárattam magam ezt csak az unalmas majom átlag mondja csak. Undorítóan letámad mert megmondtam a véleményem. Mert mocskolja az országot arról mondtam véleményt. Most meg elfajult és már a gyerekét szidom h neki még jobban fájjon és még nem mentem olyan messzire mint szoktam. Ha engem lehet bántani én miért ne tehetném meg mással? És a gyerek miatt nagyon kiakadt és pont ez a cél, a gyenge pontjukat eltalálni. 

Nincs az egész városban sőt még annak határain kivül is, mert leszakadt valami. Bezzeg ha Pesten szakadt volna le vmi és legaább a negyed város net nélkül marad akkor minden oldal erről cikkezne, igy most semmi se ir róla a megyei lapon kivül. Most már van net, de tévé az nincs.

Ez erősen szolgáltatófüggő. Panaszt kell bejelenteni, hogy cselekedjenek. Ahol többen panaszkodnak, ott hamarabb megoldják.

Egésznap nincs internet amu itt már rendszeres (legyen ez inkább budapesten h folyton nincs internet se tévé de ők el se tudják képzelni)

Se képek, se blog, se meccs visszanézése amit már nem fogok tudni mert holnap már letörlik. És fizessem a magas számlákat, a pestieknek fele annyiba kerül ugyanaz, nevetséges 

Hogy a büdös kurva élet bassza meg... én miért? Én miért nem tudok nem érezni?

Másoknak megy... mások tudnak kifejezetten érzéketlenek is lenni. Én meg... itt bőgök.. egyedül ebben a kurva irodában azért... azért... mert nem... egyszerűen nem megy... nem tudok nem érezni... bele fogok őrülni... elegem van... én... én... talán rossz ember vagyok... talán az az oka annak, hogy kurvára, de kurvára soha senkinek nem számított, hogy érzek... hogy én is érzek. És most is... ezért az egészért is bocsánatot kérnék legszívesebben mindenkitől, akinek fáj...

Ne reagáljatok rá, légyszi... csak egy fasz vagyok.. ennyi... ennyi az oka ennek is, meg az összes érzésemnek is. Legszívesebben megdöglenék.... akkor végre nem éreznék semmit...

Munkásszállós, se Bajcsys, se Kőbányás képet nem tudok felrakni profilképnek, igy marad ez a kis szemétláda rohadék faszfej gyerek a profilképem, végül is már beletörődtem h a mániám és nem tudok tőle megszabadulni. El kéne mennem Pestre és akkor sikerülne legalább arra az időre. De amint hazajövök, jön is már vissza. Tényleg úgy tűnt már h végleg megszabadultam tőle már annyira h már nem is követtem, meg se néztem, mi van vele. Hihetetlen h vissza tudott jönni...

Utálom már ezt a kibaszott kurva linzer gyerek mániát, sokkal jobb volt a munkásszálló és kórház mániám, csak sajnos az Pesten működik csak, itt nem tudnék foglalkozni velük meg elmenni, igy el is halványult és visszatért ez a nyomorék csicska gyerek, akit már a hátam közepére se kivánok. És csak Pesten tud teljesen elmúlni, azt hittem már megszabadulok tőle, erre mikor hazajöttem, visszajött és lenyomta a munkásszállót, ami sokkal jobb volt, sokkal nyugodtabb voltam, de amikor otthon vagyok el kell viselni ezt a gusztustalan kis gyereket mániámnak.

Jó éjt!

Igyekszem de nem olyan könnyű ilyen emberekkel együtt élni.

Na, én elmentem aludni, jó éjt neked és mindenkinek aki itt van. 

Ne foglalkozz vele (már amennyire lehetséges).

Most már tudom, de sajnos ezek ilyenek, kb semmire se tartanak, max csak én magamat valamire, többre, mint amire ők tartanak. De azlrt elvárásaik azok vannak bőven.

Attól, hogy nem vagy olyan, még nem vagy rossz.

 

Amúgy még a csoport előtt el is hittem de ahogy telt az idő, úgy egyre kevésbé, mikor ilyen veszekedés utáni állapot van akkor sajnos elhiszem, de szerencsére kezdem megérteni mi miért van igy nem vagyok arra rászorulva h elhigyjem a marhaságaikat.

Régebben meg azt gondoltam hogy milyen gonosz vagyok, meg rosszindulatú mert évekig ezt beszélték belém. Akkor 100%-ban el is hittem magamról meg hogy nem vagyok jó ember és elcseszett vagyok, mert nem vagyok olyan mint a többi, aki normálisnak számit.  

Úgy tűnik, hogy addig mondják neked a baromságaikat, hogy végül elhiszed.

Most ilyen hangulatban vagyok de inkább abbahagyom mert józanul teljesen önsajnáltatásnak tűnik. 

Ne ekézd már magad...

A hátuk közepére se kiván senki, egy olyat, amilyen én vagyok, aki egy elmebeteg és nem tud viselkedni, negativ és veszekedős. Ki akarna ilyen emberrel élni? 

Ezt megértem. És senki sincs, akivel együtt lakhatnál?

Ez igaz de itt nem csak a pénzről van szó, egyszerűen képtelen vagyok egyedül lenni hosszú távon. 

Sajnos a pénzzel nagyon meg tudják "fogni" az embert...

Sajnos az se olyan könnyű, mindig is függeni fogok tőlük, ez van, nem tudok mit csinálni, képtelen vagyok önálló életre aztán mehet a szemrehányás hogy el vagyok tartva örülnöm kéne...

Ha el tudsz menni dolgozni, otthagyhatod őket.

Egy szaros rongyélet ez....

Abbamaradt de akkor is az van h én robbantottam ki, mint az összes lezajlott veszekedést is, ez itt már megszokott, ha vmi szar történik vagy veszekedés akkor én robbantom ki, mindenki eszerint gondolkodik. Ha én veszek össze vkivel akkor is az van h csak egyedül magamnak köszönhetem és egyedül vagyok hibás, a másik fél meg teljesen ártatéan. Nem birok igy élni és nem birom elfogadni pedig próbálom....tényleg nem tudom már ezt a sok szart lenyelni hiába akarom meg nem nagyon tudom magamban tartani és ez is már egy veszekedés forrás szerintük, mert szerintük be kéne fognom és magamban tartani a sok szart, magyarul nem hajlandóan meghallgatni mert akkor az van h szándékosan idegesitem őket. 

Ez nálunk is mindenkori szlogen... Próbálj meg kívül maradni a szituáción!