DÜHÖNGŐ 2
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.06.07., 17:15Hát elmondta a barinőm (ideje volt), hogy mit mondott rólam néhány éve (ők egy "klubba" jártak). És most ezt támasztja alá a gyakorlat.
Hát elmondta a barinőm (ideje volt), hogy mit mondott rólam néhány éve (ők egy "klubba" jártak). És most ezt támasztja alá a gyakorlat.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.06.07., 17:05Nem úgy, hanem stabilitás szempontból, vagyis kiszámíthatatlan az érzelemvilágom. Egyik nap akarom, másik nap nem akarom hanem akarok mást.
Nem úgy, hanem stabilitás szempontból, vagyis kiszámíthatatlan az érzelemvilágom. Egyik nap akarom, másik nap nem akarom hanem akarok mást.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.06.07., 16:53Hatodszor, baszd meg, hatodszor szívat meg! 1x sikerült nem hagyni magam... az "csak" rossz érzés volt.
Hatodszor, baszd meg, hatodszor szívat meg! 1x sikerült nem hagyni magam... az "csak" rossz érzés volt.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.06.07., 16:50Biztos van, aki képes erre. Az én megítélésemben az ilyen ember az naív, vagy öntelt (én annyit érek mint senki más miért hagyna el a párom bárkiért is), butuska, hiszékeny (önbecsapás szinten), effélék. De persze ez torzított álláspont, tudom én is.
Mondjuk én még önmagamban sem bízok, nem hogy másban.
Biztos van, aki képes erre. Az én megítélésemben az ilyen ember az naív, vagy öntelt (én annyit érek mint senki más miért hagyna el a párom bárkiért is), butuska, hiszékeny (önbecsapás szinten), effélék. De persze ez torzított álláspont, tudom én is.
Mondjuk én még önmagamban sem bízok, nem hogy másban.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.06.07., 12:19Bassza meg, még össze sem veszhetek anyámmal, mert már ittam, és bevitet! Nincs elég bajom, még ő is basztat!
Bassza meg, még össze sem veszhetek anyámmal, mert már ittam, és bevitet! Nincs elég bajom, még ő is basztat!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.06.07., 10:49Nem úgy. Hanem h mindez kialakul, de van annyi "egészséges" önbizalma, h elhiggye, h nem hagyják ott/csalják meg. Meg h teljesen megbízik a másikban... Persze ebből lehet óriási pofára esés, de addig is sokkal jobban érezte magát, mint aki folyton résen van.
Nem úgy. Hanem h mindez kialakul, de van annyi "egészséges" önbizalma, h elhiggye, h nem hagyják ott/csalják meg. Meg h teljesen megbízik a másikban... Persze ebből lehet óriási pofára esés, de addig is sokkal jobban érezte magát, mint aki folyton résen van.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.06.06., 21:57Ha nekik az az egészséges ember, akinél nem alakul ki kötődés. és leszarja ha megcsalja/otthagyja a másik... Mármint lehet, hogy az ember ilyenkor egészséges, de a kapcsolat nem nevezhető "rendes" kapcsolatnak.
Ha nekik az az egészséges ember, akinél nem alakul ki kötődés. és leszarja ha megcsalja/otthagyja a másik... Mármint lehet, hogy az ember ilyenkor egészséges, de a kapcsolat nem nevezhető "rendes" kapcsolatnak.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2019.06.06., 20:36Egy óra alatt sikerült rendesen kikészülnöm a kis dög gyerek miatt. Persze, hogy a sorozatom alatt, napok óta már nem is nézem rendesen, mert ez a szemétláda 9-kor puncsol, meg amit ma csinált, az nagyon durva volt. Egyszerűen hányni tudnék tőle. És most ki van nyalva nagyon a segge és hónap végéig ez lesz és még csak hatodika van. De majd kap akkora pofont később, hogy a feje repül le
Egy óra alatt sikerült rendesen kikészülnöm a kis dög gyerek miatt. Persze, hogy a sorozatom alatt, napok óta már nem is nézem rendesen, mert ez a szemétláda 9-kor puncsol, meg amit ma csinált, az nagyon durva volt. Egyszerűen hányni tudnék tőle. És most ki van nyalva nagyon a segge és hónap végéig ez lesz és még csak hatodika van. De majd kap akkora pofont később, hogy a feje repül le
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.06.06., 16:54Nincs erre jó megoldás. Ha megkapja az ember a másikat testileg/érzelmileg, akkor meg általában jön az a fóbia, hogy mikor veszíti el.
Nincs erre jó megoldás. Ha megkapja az ember a másikat testileg/érzelmileg, akkor meg általában jön az a fóbia, hogy mikor veszíti el.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.06.06., 15:27Szóval az úgy kezdődött, hogy nem ismertem meg. Ami azért is furcsa, mert egyrészt nincs igazán megöregedve, másrészt egy két méter magas emberről van szó... Ezt nevezik "lelki vakság"-nak. Tudat alatt már védekeztem. Aztán jó tömött helyre ültem, mire Ő bejött, ott már nem volt szabad hely, mellettem ült egy (szintén kosárlabdázó) jó haver, szemben egy általam nem igazán kedvelt osztálytársnőm. Aztán a másik irányba beszélgettem, meg fotóztam of.-et virággal, ilyenek, és mire visszafordultam, a haver szemben ült, a nő egész máshol, Ő meg jött egy sörrel, lerakta elém, és leült mellém... A többi már jött magától. Igaz, még akkor sem akartam, amikor már hármasban söröztünk máshol, de pikk-pakk lesmárolt. Hogy kellett ez nekem, hogy a jó magasságos ég szakadna rám!
Ráadásul mit mondjak a dokinak??? Hogy szerelmes vagyok a kamaszkori szerelmembe???Amúgy igazad van, mert ez csak FÁJ.
Szóval az úgy kezdődött, hogy nem ismertem meg. Ami azért is furcsa, mert egyrészt nincs igazán megöregedve, másrészt egy két méter magas emberről van szó... Ezt nevezik "lelki vakság"-nak. Tudat alatt már védekeztem. Aztán jó tömött helyre ültem, mire Ő bejött, ott már nem volt szabad hely, mellettem ült egy (szintén kosárlabdázó) jó haver, szemben egy általam nem igazán kedvelt osztálytársnőm. Aztán a másik irányba beszélgettem, meg fotóztam of.-et virággal, ilyenek, és mire visszafordultam, a haver szemben ült, a nő egész máshol, Ő meg jött egy sörrel, lerakta elém, és leült mellém... A többi már jött magától. Igaz, még akkor sem akartam, amikor már hármasban söröztünk máshol, de pikk-pakk lesmárolt. Hogy kellett ez nekem, hogy a jó magasságos ég szakadna rám!
Ráadásul mit mondjak a dokinak??? Hogy szerelmes vagyok a kamaszkori szerelmembe???
Amúgy igazad van, mert ez csak FÁJ.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.06.06., 15:05Próbáltam én elfalazni magam... nem rajtam múlt. Igazán.
De ha tudom, hogy ennek a hülye tetkónak egyszer ilyen végzetes hatása lesz, soha nem csináltatom meg 🙁
Próbáltam én elfalazni magam... nem rajtam múlt. Igazán.
De ha tudom, hogy ennek a hülye tetkónak egyszer ilyen végzetes hatása lesz, soha nem csináltatom meg 🙁
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.06.06., 10:32Hát, én ezért határolódok el hamar és radikálisan azoktól, akik (pozitív romantikus) érzelmeket váltanának ki belőlem.
Hát, én ezért határolódok el hamar és radikálisan azoktól, akik (pozitív romantikus) érzelmeket váltanának ki belőlem.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.06.02., 17:25dühöngés helyett ... ámuldozás ... a fiú, autista és vak, ...na tessék ... (tudom negyed milliárd ember már látta, bocs én most láttam először)
Auditions: Kodi Lee - America's Got Talent
I am absolutely stunned. Not only did we feel authenticity in what he did, Kodi Lee's talent is incredible.
Posted by Howie Mandel on Tuesday, May 28, 2019
dühöngés helyett ... ámuldozás ... a fiú, autista és vak, ...na tessék ... (tudom negyed milliárd ember már látta, bocs én most láttam először)
Auditions: Kodi Lee - America's Got Talent
I am absolutely stunned. Not only did we feel authenticity in what he did, Kodi Lee's talent is incredible.
Posted by Howie Mandel on Tuesday, May 28, 2019
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.06.02., 16:50A volt MOL vezér felvásárolt vagy 10 társkeresőt (főleg EU pénzekből), majd biztos érdekelni fogja, miből van a profit. De kisebb / külföldi tulajdonú fizetős társkeresőkön is ugyanez megy, sajnos.
A volt MOL vezér felvásárolt vagy 10 társkeresőt (főleg EU pénzekből), majd biztos érdekelni fogja, miből van a profit. De kisebb / külföldi tulajdonú fizetős társkeresőkön is ugyanez megy, sajnos.
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2019.06.02., 16:47Hát mindenesetre elég tisztességtelen kereskedelmi politika, de bejön, hogy tennék oda ahova én gondolom
Hát mindenesetre elég tisztességtelen kereskedelmi politika, de bejön, hogy tennék oda ahova én gondolom
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.06.02., 12:21Azok kamu nők, van kamu pasi is, az adminok hozzák létre bejelölgetés céllal, hogy elkapjon a reménység és fizess az oldalnak.
Azok kamu nők, van kamu pasi is, az adminok hozzák létre bejelölgetés céllal, hogy elkapjon a reménység és fizess az oldalnak.
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2019.06.02., 11:00Ja egyébként láttam már, hogy vannak egyedülállóknak összejövetelek, ahol nem kell ismerkedni, csak lehet.
Ja egyébként láttam már, hogy vannak egyedülállóknak összejövetelek, ahol nem kell ismerkedni, csak lehet.
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2019.06.02., 10:48Igazad van. Én is hülye vagyok. Már törölni akartam magam, ehelyett tegnap megint befizettem a hülyeség adót, csak hát az asztal alól kajabálva biztos nem lesz semmi.
Igazad van. Én is hülye vagyok. Már törölni akartam magam, ehelyett tegnap megint befizettem a hülyeség adót, csak hát az asztal alól kajabálva biztos nem lesz semmi.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.06.02., 10:20Komoly ember ilyen buggyantsággal nem foglalkozik. Ezeken az oldalakon csak röhögni meg b@szni lehet.
Komoly ember ilyen buggyantsággal nem foglalkozik. Ezeken az oldalakon csak röhögni meg b@szni lehet.
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2019.06.02., 10:13Hüjje πcsák bejelölnek kedvencnek a randi oldalon, rájuk írok és még csak nem is válaszolnak!
Mármint nem itt, hanem a társkereső oldalon
Hüjje πcsák bejelölnek kedvencnek a randi oldalon, rájuk írok és még csak nem is válaszolnak!
Mármint nem itt, hanem a társkereső oldalon
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.05.29., 19:42világpremier a búrán is 😉
világpremier a búrán is 😉
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.05.27., 11:35
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2019.05.23., 11:21Már megint valami (fizikai) bajom van
Már megint valami (fizikai) bajom van
Idézet tőle: CsakEgyValaki ekkor: 2019.05.22., 20:11Értelek... 🙁 A legrosszabb az, amikor az ember nem is igazán tudja megmondani még magának se, hogy miért szar, csak érzi, hogy úgy általánosságban... szar... :/
Kitartást! Ez is el fog múlni. És utána megint jó lesz. Addig is:
Csak hogy jobb kedved legyen! 🙂
Értelek... 🙁 A legrosszabb az, amikor az ember nem is igazán tudja megmondani még magának se, hogy miért szar, csak érzi, hogy úgy általánosságban... szar... :/
Kitartást! Ez is el fog múlni. És utána megint jó lesz. Addig is:
Csak hogy jobb kedved legyen! 🙂
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2019.05.22., 19:32A szokásos lezúzási kényszer a szokásos szar miatt, amit életnek nevezünk
A szokásos lezúzási kényszer a szokásos szar miatt, amit életnek nevezünk
Idézet tőle: CsakEgyValaki ekkor: 2019.05.22., 08:30Idézet tőle: csaklenniakartvalakiMaradok továbbra is a tökfejem lezúzásánál.. vagyis csak a gondolatánál.
Történt valami, vagy csak szokásos lezúzási kényszer?
Vigyázz arra a tökfejedre! 🙂
Idézet tőle: csaklenniakartvalakiMaradok továbbra is a tökfejem lezúzásánál.. vagyis csak a gondolatánál.
Történt valami, vagy csak szokásos lezúzási kényszer?
Vigyázz arra a tökfejedre! 🙂
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2019.05.22., 05:48Maradok továbbra is a tökfejem lezúzásánál.. vagyis csak a gondolatánál.
Maradok továbbra is a tökfejem lezúzásánál.. vagyis csak a gondolatánál.
Idézet tőle: kormoskandur ekkor: 2019.05.16., 14:41új Rammstein album van emberek, lehet kultúráltan zúzni
új Rammstein album van emberek, lehet kultúráltan zúzni
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2019.05.15., 17:48Hát most én is becsatlakoznék a fejzúzósok közé. Egy sziklán apróra csapni a fejemet egy kővel, hogy ne legyenek gondok.
Hát most én is becsatlakoznék a fejzúzósok közé. Egy sziklán apróra csapni a fejemet egy kővel, hogy ne legyenek gondok.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.05.11., 10:55