Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

DÜHÖNGŐ 2

"Legyél pozitiv"

A 89 az a születési évedből jön? Nem tudsz elköltözni? 
Mert ez elég rosszul hangzik...

11 óra után hagytam el ma először a szobám.Nem akartam belekeveredni a veszekedésbe.A szokásos lemez megy 30 éve.Anyám ordít, üvölt mindenkivel ha nem az történik amit ő akar.Ha ő akar valamit akkor azt mondja milyen borzalmas emberek vagyunk mert nem tartunk össze.Ha én vagy bárki más szeretne valamit az hülyeség, meggondolatlanság(hogy lehet így gondolkozni,tudod ki költene arra,én nem tudom miért lettél te ilyen stb).Ítélkezik, érzelmileg zsarol másokat de ö szent.Ebből lett megint veszekedés, ajtócsapkodás,sírás.Szerencsére ma kimaradtam belőle(eddig), de hallgatni is borzalmas volt.Egy szokásos nap nálunk, ha mer valaki valamit mondani.

Pontosan mi is történt?

Már előre tartottam tőle.A héten szabadságon vagyok.Hétfő van, reggel 7-kor ordítozásra ébredtem.10 óra múlt, most lett vége a kiabálásnak egy nagy sírással.

 

Nem is vagyok mérges.  

MINDENTŐL IDEGBAJT KAPOK MÁR...

Gyűlölöm, hogy mindenki próbálja az okos énjét felém mutatni, és kioktatni, mintha egy kisiskolás gyermek volnék. Vagy megmondani, hogy mit kéne tennem az életben. Megpusztulni! Na azt kéne. 

Rühellem hogy ez a kis Linzer gyerek társasági életet él és jól érzi magát a barátaival, ahelyett, hogy a szobában csücsülne és mondjuk kockulna, de az instáról törölje le magát azonnal!!!

Faszom a klímájukba! 

Na, erre nagyon ráharaptam... nem bírom elengedni.

Ebben az időben klímaberendezés kell, nem meleg víz!!!

Jó bringázást.

Nálunk melegvíz nem volt dél körül, de már visszajött.

Megpróbálok biciklizni egyet.

Nem bííírom... crying

Harakiri. Megint szembejött a kibaszott klíma...

Összesen egy évben kb. 3!!! hétig van meleg... Ráadásul már vége is a nyárnak. Hogy ezen bírnak tökölni...

Istenbizony megüt a guta ettől a klímázástól...

Kicsit lájtosítva kiírtam fb-re is... Irtóra haragszom miatta. Egyáltalán, kinek lehet az élete legnagyobb problémája, hogy működjön klíma???

Tele van a faszom ezzel a kibaszott klímázással! Ma (amikor ráadásul hideg van) a 3. bejegyzés foglalkozik (politikai ürüggyel, de ez most tök mindegy) azzal, hogy van-e, működik-e... Néhány évtizede létezik egyáltalán, egészségtelen, fölösleges... Nem értem, mi a faszért kell 40 fokban kabátot vinni, ha lemész vásárolni/ügyintézni stb., hogy ne kapjál tüdőgyulladást, ha bemész valahova??? Úgyis olyan keveset van meleg egész évben, legalább akkor ne kelljen megfagyni az idióta klímájuk miatt!

A végén már 1 (!!!) kib***tt oldal sem lesz ingyenes és a gazdagok fognak élvezkedni a gépeken, nekünk meg marad a szar a fos a nyomor, a kosz, meg a betegség... hát ennyit erről, én őszinte ember vagyok, és leszarom a pénzt, mégha függök is tőle, de ez így nincs jól. Nagyon nincs.

Nincs egy kib***tt barátom se, mindenki elfordult tőlem, mert őszinte vagyok, és még Facebookon sem lehetek fent, mert mobilszámhoz kötötték ami nekem meg NINCS. FFFFFF****SSSZZZZ, pénzes lesz itt már minden, a gazdagoké, nem kell nekem az a világ, inkább a nyomor, de a Lelki tisztaság és Őszinteség és normális lelkiismeret. Már amennyit meghagytak a bántóim.

F*** kivan már, hogy nincs egy normális ember a Földön, aki megértene... csak a Szerelmem, de ő elérhetetlen jelenleg. Szóval elegem van a sok irigykedő, féltékeny, rosszakarómból. Akik mindig, minden egyes alkalommal csak beszólni meg kritizálni tudtak / tudnak. Már fel is készültem az újabb "támadásokra", mert merem vállalni a Szerelmemet és A Nevét és az én Nevemet. Úgyhogy tessék, dobáljatok kővel nyugodtan, majd max földön csúszva mászok a sok bántástól... f**** kivan már.... komolyan (bocsánat.).

Lehet, hogy engem ki akarnak nyírni, de én nem leszek öngyilkos, akármennyire is akarják. Én Jézust követem, és szeretem az életem, továbbá Remikét. És ha ez valakit zavar, akkor szíves örömest hagyom, hogy összejöjjenek egymással, mert én nem akarok senkit kisajátítani. A lényeg, hogy remélem, majd megtudja mindenki, hogy én halhatatlan vagyok, ha "meg is halnék" de van LÉLEK a halál után, továbbá reinkarnáció is! Úgyhogy ha a pszichiátriának véletlenül sikerül engem kinyírnia, akkor sem fogok ténylegesen meghalni. Jézus megmondta nekem, hogy én Reménykével (Marcellal) vagyok Eljegyezve Lelkileg, és áldását adta rá. Ezenkívül akit Jézus kiválasztott, azt semmilyen méreg nem öli meg. Soha nem lennék és nem is leszek öngyilkos. Még ha így is állítják be.

Nagyképű bunkó pestinek tart, mert lehúztam ott a fél életemet, hiába nem lakok már ott, hónapokig hallgattam meg hogy szemétdombon laktam. NEKEM TŰRNI KELLETT!!!!! Most visszamondtam neki hogy csőcselék Kelet-Magyarországi és azok többségében csőcselékek (nem ez a véleményem, őt akartam idegesiteni, meg szarházi falusit is mondtam, azzal is csak őt akartam provokálni). ÉS KEMÉNYEN MEGSÉRTŐDÖTT ÉS MÉG NEKI ÁLL FELJEBB, TEHÁT Ő NEKI SZABAD, AZT MÁR NEKEM NEM, DE NEKEM TŰRNI KELL. ÉS HA OTTHON SZIDOM APÁM NAGYON IDEGES LESZ MERT NEM BIRJA ELVISELNI HOGY SÉRTEGETEM ŐT MEG MINDIG ŐT VÉDI, LÉNYEG HOGY NEKEM SOHA SINCS IGAZAM.

DE EZ MÉG NEM MINDEN, MÉG A KIS SZARHÁZI PUNCSOLÁSAIT IS TŰRNI KELL MEG AZT HOGY JÓL ÉRZI MAGÁT A BARÁTAIVAL ÉS NEM A SZOBÁBAN CSÜCSÜL NYÁR KÖZEPÉN. ÉN EZT NEM BIROM ELVISELNI

MEGINT ELŐJÖTTEK A GYILKOS GONDOLATOK DE EZ MÁR NAGYON KEMÉNY

Ezt sem értem. Mi a fasznak kell bennünket zabálzazni, ha nem akarunk enni? Anyámnál ebéd kötelező. Az ő időpontjában. Annyit eszem 1 nap, de nem, amikor éhes lennék... Dagadt is vagyok.

TŰZFORRÓ TÁNYÉR MEG SE LEHET FOGNI ÉS NEM LANGYOS HANEM HIDEG LEVES

Afaszkivan.

És még mindig bassza meg! NEM én kezdtem, és magyarázatot várok, nem mentegetőzést!!! 

Ez a hülye vénasszony meg hagyjon már békén!

Bár lenne faszom! Fényes nappal, ragyogó napsütésben, beleverném a 4-6-osba a Körút közepén! Oszt mi lenne? Bevinnének 1-3 hétre a Klinika zártra. És?

Hogy az a mocskosqrvaúristen baszná meg!

Rohadtul nincs elintézve semmi egy szar bocsánatkéréssel. Magyarázatot akarok! Akkor is, ha rám nézve sértő. 

De miért akarok én mindent érteni??? Hát, talán, mert így neveltek... de még ez sem teljesen igaz. 

"A jószándék kevés!

Több kell: - az értelem!

Mit ér a hűvös ész?!

Több kell: - az érzelem!

Ám nemcsak holmi érzés,

de seb és szenvedély,

keresni, hogy miért élj,

szeress, szenvedj, remélj!"

(Váci Mihály)

Ma éjjel sincs alvás. Ez van

Már megint puncsolgat, a másik meg észrevettem hogy facebookon egy csomó ismerősöm kitörölt, de ha az lenne, hogy másokat is kitöröltek volna, még nem szólnék, DE MINDEGYIK CSAK ENGEM TÖRÖL KI....

Nem merem elmondani senkinek, mert régebben is hülyének néztek ez miatt.

UTÓLAG PUNCSOLGAT, FÚÚÚÚ DE FELKÚRJA AZ AGYAM....TEGNAP AZT A KÉPET KISZELEKTÁLTA.

Inkább nem irok már semmit, elég csúnya lenne

Idézet tőle: BLeon

Megnéztem a bemutatkozásodat. Sejtettem, hogy te is autista vagy. 🙂

Az én agyam is képes hihetetlen mennyiségben kattogni ugyanazon a dolgon, legyen az bármi. Egy gondolat bánt engemet...:D

Általában engem a másokkal történt igazságtlanaságok dühítenek fel, és ekörül forognak a gondolataim hosszú-hosszú ideig naponta. 

Igen ez nagyon rossz és felnőttként még inkább nem birom elviselni, gyerekként el voltam vele. 

Mondom, hogy Pesten kell lennem ahhoz h ne kúrja fel az agyam ez a kis taknyos szar, tegnap nagyon durva puncsolásba kezdett és halál nyugodtan végig tudtam nézni, nem kellett lekorlátozni. Éjjel mikor hazaértünk úgy felkúrta az agyam, hogy azt hittem. rámegy az éjszakám. Emiatt most megint korlátozni kell. 

Én nem értem, hogy némelyik orvos mit képzel magáról.

Szerintem nem érdemes hozzá járni, miért lenne "legközelebb"? Valóban megérdemelné a pofánverést, mindegyik, aki azt hiszi, ordibálhat bárkivel is, neki kéne a dilibogyó. 

Az a baj, hogy amíg ezt eltűrik neki, addig tud praktizálni. Ha mindenki beintené neki azt a bizonyos lófaszt, mehetne oda, ahová való ilyen stílussal, pl. egy lepukkantabb gyártósor mellé. 

Aki nem empatikus, az már gáz. Egyszerűen lenéz, nem tekint egyenrangú embernek. 

Csak tudnám, hogy az ilyen alakok minek tanultak hosszú évekig?! 

Nem én kevertem össze, hanem megfigyelésem szerint sajnos nagyon sokat keverik össze. Szerencsére te nem. 

Én sem úgy értem pl. a testvérem kifejezést, hogy ő a tulajdonom. 🙂

 

 

Az egészséges ember az, aki nem beteg.

Szükségképpen a barátnőm, a feleségem az enyém, hiszen nincs olyan, hogy csak van egy feleség spontán férj nélkül. Vagy, hogy valakire azt mondják barátnő, de nincs barátja. Te kevered a birtokos viszonyt (enyém, tied, övé) a birtoklással, ami már valóban kérdéses.

A félelem nem ellentéte az egészségnek csak azért, mert szerepel bennük az "fél" és "egész" szótöredék, mert ettől még nem változik meg az eredeti jelentésük.

Megnéztem a bemutatkozásodat. Sejtettem, hogy te is autista vagy. 🙂

Az én agyam is képes hihetetlen mennyiségben kattogni ugyanazon a dolgon, legyen az bármi. Egy gondolat bánt engemet...:D

Általában engem a másokkal történt igazságtlanaságok dühítenek fel, és ekörül forognak a gondolataim hosszú-hosszú ideig naponta. 

Az EGÉSZséges ember az, aki egyedül is jól van. Ezért nincs mitől félnie, mert adni akar és tud elfogadni. 

Különben is, egy ember nem a "tiéd". Egy asztal, egy szék, egy toll stb. lehet a tiéd, egy ember nem. Akarhat téged, szerethet téged, lehet közönyös irántad, bármi lehet, de a "tiéd" nem lehet. 

Ha nincs FÉLelelm, EGÉSZség van. 

És én úgy gondolom, hogy el fogok tűnni, direkt, mert a bosszúmat azok iránt akik nem értékeltek vagy bántottak, be kell végeznem. A bosszúm ez lesz: mindenhonnan eltűnök, se kép, se hang, és mindenki halálosan belém fog szeretni, még most utálnak de az ellentéte lesz. Mindenkinek minden jót, vigyázzatok magatokra, mindenkit szeretek, de senki nem érdemel meg engem. Kitartás, Sziasztok ♡♡♡

Tegnap csináltam új facebook fiókot erre ma megint letiltottak. Leszarom. Nem kell FB. Ha lesz mobilszámom akkor sem fogok visszamenni, ahol "nem látnak szívesen" oda minek menjek. Faszt, nem megyek már oda vissza.

Na szóval voltam ma IDŐPONTRA az orvosomnál,elkezdünk beszélgetni kedves volt velem,de amint megtudta hogy másik orvoshoz járok,elkezdett felháborodni,ami jogos egyrészt,DE NEM ÉRTEM miért kell ilyenkor gorombán üvöltözni egy emberrel és azt mondani egy nagy lófaszt,meg hogy ne jópozzak,BIZTOSAN NEM SZEDTE BE A DILIBOGYÓJÁT,ha legközelebb felemeli rám a hangját megverem SZÓ SZERINT,olyan rá baszok hogy kómába esik.

Nem kell nekem már semmit nézni, elég nekem az a tudat a hatalmas gyűlölethez és idegességhez az a tudat, hogy Mallorcán bulizik meg kikapcsolódik és miközben ezt irom legszivesebben mindent törnék-zúznék, miközben nekem csak a csalódás meg a szenvedés jár. 

ELEVE NEM BIROM ELVISELNI HOGY NEKI JOBB MINT NEKEM ÉS EZÉRT KÉPES LENNÉL BRUTÁLISAN MEGGYILKOLNI IS

Ismét elárasztott az erős gyűlölet, de egy fokkal jobb már, mert ez már a mániás utáni irritálás érzés. Még jobban felfordul a gyomrom attól a tudattól h ott szórakozik Mallorcán, ilyen jól érzi magát, jókat bulizik. Mikor ezt leirtam elárasztott az idegroham. Bleee

dehogy vagyok ha már ránézek elfog a gyomorgörcs, és tényleg örömmel végezném ki illetve megnyugodnék ha látnám holtan akár feldarabolva is. Igen, ilyen szintű az iránta érzett gyűlöletem és ez egyre jobban fokozódik

Ma reggel is csak a gyomorgörcs, mert ez a dög november óta posztolt egyet amire legkevésbé számít az ember ráadásul éjjel amire a legallergiásabb vagyok amikor éjjel instázik, törném darabokra azonnal a kezét olyankor. Ezr most sokáig nyelni fogom, nem tudom hogy fogom ellátni a napi dolgokat amik mára vannak tervezve. 

Most már tényleg nem lépek be abba a profilba és a puncsolásait már nem is mertem megnézni. Az instán is csak más képeket akartam nézni erre a pofámba nyomja ezt a szart

Értem én (illetve, talán nem) ezt a mániát, de nem vagy te kicsit szerelmes ebbe a manusba?

Örültem ma neki hogy ma már el tudtam határozni hogy nem nézem a puncsolásait. Renden is volt de este néznem kellett azt a rohadt meccset, ez kötelező volt. Örültem h szart se csinált, első félidőben szét futotta magát másodikra kifáradt. Nem győztek 1-4-re? De. Vicc ez komolyan, mintha salzburg meccset néztem volna komolyan és az nagyon fel szokott idegesíteni. De ez még nem minden. Meglátom az egyik játékos képét ahol páran örülnek a győzelemnek és a kis dög is rajta van az nagyon felbaszott. Sose szerepel az ilyen képeken, fene se számított erre. És ez éjfél előtt pár perccel. Szét csesz minden éjjel az ideg, sosem úszom meg az éjszakákat, akkor se ha nappal viszonylag nyugi van. Nagyon elegem van már. Most jól mennek a dolgok ennek a hülyének és ez nagyon felbasz de úgysem lesz sokáig így. Múlt hónapban meg minden szar volt neki akkor meg hisztizett akkor meg az cseszett fel. Tehát már mindegy mit csinál minden hogy fel fog idegesíteni. Legalább ma nem nyilatkozott, mostanság be nem áll a szája. Jövő héten három meccs is lesz és úgyis mindegyiket végig játssza, annyira elegem van már. Már instára is alig nézek fel. Ki nem állhatom a hülye osztrákokat. Ha holnap nem nyerünk nem tudom mit csinálok meft nem bírom elviselni h ők nyernek mi meg kikapunk. De úgyis ez lesz mostanában sosincs szerencsém. Jó éjszaka lesz a mai is. 

Huuu, szegény, ez nagyon rossz..nem tudsz elmenni egy pszichológushoz, vagy a TB-s kerületi gondozóba? Ezt azért javaslom mert nálam karácsony előtt volt hasonló a helyzet. Megőrjítettek már a hülye félelmeim, és elkezdtem magam nyugtatni, hogy ezt én nem tudom megoldani, csak körbe körbe pörgök és majd elmegyek lógushoz és ő majd segít, de ezt én már nem tudom sehogyan sem megoldani. Így vészeltem át 5 hónapot, májustól járok újra terápiára.

Én most meg azon dühöngök, hogy éjjel fél 2-ig nem tudtam elaludni (általában nagyon szorongok, félek elalvás előtt és rögtön ébredés után), erre kora reggel (8 körül) a felettem lakók már kint cigiznek és hangosan dumálnak az erkélyen. Korábban meg hetekig arra keltem hogy szétverik a fejem fölött a házat, mert kurva rég óta felújítanak. Annyira elegeeeem van, hogy se hétvégén, se ünnepekkor nem hagynak pihenni. Alapból is nagyon rosszul alszom. Most már nagyon súlyos a depresszióm. cryingMiért van körülöttem ennyi sok mocskos paraszt?angry A kérdés költői volt!

Szét ver az ideg. Rohadt álmos vagyok de képtelen vagyok aludni. Mindennap ez van. Miért büntetnek engem? Hulla fáradt vagyok mindennap, semmit se tudok csinálni. 

MINDEN ESTE GYOMORGÖRCS VAN!!!

Már annyira el van fajulva, hogy minden mást hanyagolok, az eddig szokásos dolgaimat, szinte már semmit se csinálok, csak egész nap ezzel foglalkozom, ez van az agyamban folyamatosan, semmi másnak nem tudom átadni magam, mert kb tart 5 percig és visszatérek erre és elhanyagolom az eddigi dolgaimat.

Ezt a vénasszonyt is elvihetné már az ördög... Kiront: Hol vagy? Mondom, telefonálok. – Jó, akkor szólj majd! Szólok. Mondom akkor most. Erre ő: Jól van nem fogom kidobni a kezemből, amit csinálok! Ja, ő nem az ő dolga miatt, de én ugorjak. Faszkivan.