Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

DÜHÖNGŐ 2

Lehet PTSD, lehet flashback, de mi nem vagyunk szakemberek. 

Ha nem dühöngős állapotban belegondolsz, ha dühöngés nélkül tisztáztad magad, jobbat tettél önmagadnak, és ugyanígy jobbat tennél, ha abbahagynád az online zaklatást, még bajod is lehet belőle. De szerintem ezeket tudod is.

A Xanax ilyesmire nem hat, a szorongásra talán, de a borderes és bipolos ingadozásra bizony hatásosabb gyógyszerek kellenek. 

Duhrohamok ellen mit lehet tenni, amit múltbeli bantasok okoztak? Például ha undorító emberekkel kellett együtt élned, akik hazudtak rólad a munkáltatódnak, hogy te lopod a kajájukat meg pénzt, miközben azok loptak egymástól? Persze megvédtem magam, de utólag bánt hogy nem orditottam ki a lelkemet es nem küldtem el őket a kva anyjukba? Az egyiket mar elkezdtem online zaklatni, de ez sem elég.  Sztem ptsd formájában jönnek vissza ezek a dolgok es olyan duhrohamokat kapok hogy tepem a saját hajam. Xanaxot szedek, de semmit sem csinál.. 

Idézet tőle: Kiscsillag

Mi a baj ezzel a fórummal?

Látod: itt nincsenek értelmes emberek. (A gyakori tele van professzorokkal 😀 )

Köszi. Ez van.

Sajnálom! 🙁

Túl jó a hangulat. 😀

Idézet tőle: bartika

Idézet tőle: Matiri-new

Az anyám meg akar halni és már sír, hogy nem sikerül.
Az apám hárítja, bekapcsolja neki a rádiót a vaksötét szobában. És akkor csodálkozunk, hogy úgy tér magához az éber kómájában, hogy mi van a coviddal...

Ez annyira szomorú 🙁 de ugyanakkor olyan, mintha egy filmből lenne egy jelenet. Rég írtad ezt Matiri, (nem láttam, nem olvastam), azóta hogy vagy?

Köszönöm Bartika!
Ügyeletben.
Bármikor beüthet a vég.
Én egész jól viselem, csak piálok közben.

Mi a baj ezzel a fórummal?

Öngyilkossági kérdés miatt lettem kitiltva... elég undorító, hogy egy kérdés miatt figyelmeztetés nélkül végleg kitiltanak.. ott voltak értelmes emberek is, ki tudtam írni a saját kérdésem, amire jött akar 100 válasz.. ez a fórum borzalom a gyakorihoz képest

Gondolom a gyakori neked azt adta, ami miatt ki is lettél onnan tiltva.

Nagyon szívesen elmondom, ha egy siralomházba vágysz, ahol csak a jajgatás megy, ahhoz képest ez a fórum egy csoda. 

https://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9123826

Tessék, sok sikert hozzá! 😀

Elmondod melyik? Mert nagyon kellene egy fórum, nekem ez semmit nem ad, a szerkezete is nagyon rossz, a gyakorirol sajnos ki lettem tiltva 

Idézet tőle: Matiri-new

Az anyám meg akar halni és már sír, hogy nem sikerül.
Az apám hárítja, bekapcsolja neki a rádiót a vaksötét szobában. És akkor csodálkozunk, hogy úgy tér magához az éber kómájában, hogy mi van a coviddal...

Ez annyira szomorú 🙁 de ugyanakkor olyan, mintha egy filmből lenne egy jelenet. Rég írtad ezt Matiri, (nem láttam, nem olvastam), azóta hogy vagy?

Nem, bár az se semmi. 🙂

Az a másik fórum a gyakori? 

Az anyám meg akar halni és már sír, hogy nem sikerül.
Az apám hárítja, bekapcsolja neki a rádiót a vaksötét szobában. És akkor csodálkozunk, hogy úgy tér magához az éber kómájában, hogy mi van a coviddal...
Haza akarok menni a lakásomba, az ágyamba, a fiamhoz, az ázsiai boltomba, az erdőcskémhez, a hörcsöghöz, aki egy kis köcsög bunkó. Új ruhát akarok felvenni, ki akarom magam festeni, meg akarok illatosan fürödni, zenét akarok hallgatni, meg akarom nézni az elektronikus számláimat.
Oda akarok bújni valakihez, akár egy plüssmacihoz is.
Az áter nem írt fel gyógyszert, apám xanaxát eszem, de ne igyak szerinte (áter), mert akkor qrva nagy baj lesz. De semmi bocs vagy anyádat bazmeg vagy akármi.
Megölöm.
Bár aki múmia, azt talán már nem lehet megölni...

Mit csinált a boszorkanővér?

Ma felment a pumpa rendesen. A munkahelyen felkúrták az agyamat, az egyik gépem is bedöglött, és normál esetben nyomok egy földrengető KKKUUURRVVVÁÁÁÁT a levegőbe, kimegyek kávézni, elnyomok egy szivart, aztán minden rendben...nem, most jöttem rá, hogy mekkora szívás ez a műtét utáni időszak, mert még nem lehet ordibálni sem, felszakadna a hegem, az biztos...semmi baj, maradt volna a jó öreg szerszámdobálás, de be volt pakolva a műhely késztermékkel, így meg rizikós a feszültséglevezetés ezen formája...a vérnyomásom szerintem az egekbe szökött, mert pattogó kis csillagokat kezdtem látni, két órától fél 4-ig...nem értem, hogy egyesek miért nem teszik a dolgukat, mikor már 5 éve szóltam, hogy baj lesz a gépekkel, baj lesz majd a haladással, a munka nem fog időre elkészülni...agyoniskolázott műszaki referens, meg folyamatmérnök, meg gyártásvezető, meg a tököm tudja milyen nagyokosok...szarnak bele, mert azt gondolják, hogy felsőbbrendűek, és külön működhetnek...egy kurva rendszerben vagyunk, és ha egy rendszeren belül valami elkezd külön életet élni, arra remek példa a rákos daganat esete...ha a terhes kurva anyjuk nem veszi észre szarás után, hogy valami pislog a porcelánon, akkor most nem rontanák itt a levegőt!!! MIÉRT KELL NEKEM ILYEN FASZKÓRÓKAT ELVISELNI??????? KKKKUUUURRRVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Folytatom a dühöngést 🙁
A nővérem egy rohadt számító kurva boszorkány!
A pokol útjai is "jószándékkal" vannak kikövezve!

Igen, jól csinálod szerintem, csak így tovább!
Persze vannak dühös napok és rosszabbak is, egyéb fizikai és lelki panaszok, de hát mindenkinek.
Én 24 éve survivor módban vagyok mondhatni, mindig tovább vitt valami. Érdekes módon, ha fel akartam adni (volt, hogy végleg), akkor is jött valami, ami visszarántott és rámkoppintott.
Voltak nagyon jó éveim, meg kevésbé.
Szerintem az is egy titok, hogy minél inkább zárjuk ki az életünkből, ha lehet, azokat a dolgokat, amik lehúznak. Ha ez ember vagy akármi, akkor is.
Menjünk az öröm felé, még ha ez csak egy délutáni szundi, akkor is. Megengedhetjük magunknak a kitikkadást is, mert sokszor az erőgyűjtési szakasz pont.
Néha lehet, hogy utólag kiderül, hogy nem jó felé mentünk, de akkor is van még út, mindig.
Ráz a hideg a nagy bölcs mondásoktól, de van egy, ami tetszik: az út (az utazás) maga a cél.

Egyébként tudod mi a vicc? Van egy másik fórum, nem nevezném meg, de ott is hasonló témakörökben lehet írogatni, mint itt, (Roxynak meséltem, mert ő hozott ide.) 🙂 Nos a lényeg az, hogy pont ezt írtam amit te, erre mit kaptam? Mindenki leszólt, hogy ezt így nem lehet ahogy én csinálom, ezt nem lehet erőltetni, hogy jobban legyél, nem lehet ennyire akarni, mert ez nem így működik... Mondanom se kell, én inkább ezen csak nevettem, pont ez az amit erőltetni kell szerintem is és akarni, mert máshogy nem fog menni.

Szerencsére engem a depresszió messzire elkerül, még amikor olyan rosszul voltam, hogy halálfélelmem volt akkor is tudtam bizonyos dolgokon nevetni. Nem arról van szó, hogy feladnám, én úgy küzdök ahogy csak tudok. Alapból amikor a lakásból se mertem kimenni akkor is úgy indultam neki, hogy felhergeltem magam (erre a düh tényleg nagyon jó) és akkor na menjünk, az se érdekel, ha belehalok. Ugyan ez pár hete, amikor kimentem először tömegbe egy meccsre. Úgy voltam vele, hogy engem az se érdekel, ha ott halok meg vagy elájulok, csak ha már így alakul lehetőleg jó lenne úgy elesni, hogy ne törjön el semmim, mert akkor nem tudok kondizni. 😀

Havonta egyszer kb. ez így kitör belőlem, de nem a feladás miatt, az orvostudomány tudatlansága az ami igazán bosszant. Ha akartak volna akkor már simán kifejlesztettek volna olyan gyógyszert ami mindenkit helyretesz pár nap alatt, de nem akarnak. Ugyan ez az onkológia területén, az elavult kemoterápia a biznisz a gyógyszercégeknek, abban van a pénz, nem pedig abban, hogy beveszel egy gyógyszert és mondjuk tünetmentes vagy 10-20-30 évig, esetleg teljesen meg is gyógyulsz (bár már létezik ilyen gyógyszer, édesanyám így tünetmentes vagy enyhén javuló állapotban van már több, mint 8 éve áttétes tüdődaganattal).

Én magam soha nem fogom feladni, el sem tudok mást képzelni, mint a teljes tünetmentességet, gyógyszerrel vagy anélkül az engem annyira nem érdekel. Az ibs-emre is szedek 4 éve gyógyszert, az porallergiámra 20 éve, ebből 15 éve megy a szteroidos orrspray is (ott már végigettem az "étlapot") ha kell akkor kell, ennyi. Szerencsére sok barátom van, tudnak a betegségemről és mindenki támogat, a családom is normálisan áll hozzám. Járok heti szinten klinikai szakpszichológushoz is (pont holnap fogok menni, autogén tréningezünk) és ha rosszul vagyok ha nem, ha van kedvem, ha nincs akkor is minden nap kétszer csinálom a szisztematikus deszanzitizációt az utazási fóbiámmal és az egyedül közlekedésemmel kapcsolatban. Ennél többet nem nagyon tudok tenni, csak türelmetlen vagyok már így fél év után sokszor, ami mondjuk nem feltétlenül rossz dolog, mert pont ezzel viszem bele magam olyan helyzetekbe alkalmanként amibe amúgy eszem égéba se lenne belemenni (pl. az előző heti teltházas focimeccs, 17 ezres tömegben, agorafóbiásként, pánikbetegként). Ma is szédelegetem reggel, úgy fájt a fejem, hogy majd szét robbant, nyilván nem könnyű ez a gyógyszerváltás, de ugyan úgy megcsináltam reggeli programom (bkv-zásom) és nem feküdtem vissza fetrengeni és sajnálni magam. Délután meg edzés, úgyhogy megy minden a szokásos módon, küzdeni mindig, feladni soha! 🙂

Jaj Istenem... 🙁

tényleg traktor.

A féltestvérem a kórházi kórteremben azt harsogja hangosan, hogy olyan rosszul van az anyósa, hogy már felülni sem tud, és mennyire jó lenne neki, ha végre már meghalna. A traktor. 🙁
Aztán előadja fennhangom anyám megmentési tervét is, akiről meg közölték már a múlt héten, hogy gyógyíthatatlan beteg.
Tahó barom.

Igen, erről is volt már szó, hogy önbizalom-romboló érzés, hogy gyógyszert kell szednünk vagy ettől olyan cikinek vagy bénának érezzük magunkat.
Hát, van, amikor megtalálják a jó szert és akkor ugyan avval együtt, de jó életet lehet élni és elfogadni, hogy igen, ez kell nekem, mert ettől működik valamim. Akár évekig is.
A depresszió vagy bármi, ha karban tartható valamivel, akkor olyan, mint a magas vérnyomásosnak a napi gyógyszere. Segítünk a szervezetünknek, hogy jobban működjön.
Tudom, ezt sem könnyű elfogadni, de a jó hír, hogy nem vagy skizofrén vagy bipoláris, akinek egész életében biztos, hogy muszáj gyógyszert szednie.

Szia Charlie! Szerintem, ha mondhatok véleményt: nem jó felfogás az, hogy amiben benne vagy, az tőled független bizonytalanság. Szerintem nagyon sok múlik rajtad, hogy jobban leszel-e. A gyógyszer csak egy mankó, legalábbis az én életemben végig az volt. A többi rajtam múlt, és hiszek benne, hog ez másnál is így van. Rajtam a pszichoterápia többet segített mint a gyógyszer. És az is, hogy nagyon akartam jobban lenni. Sokat erőlködtem. Lesz még életed Charlie a gyógyszerekkel is!

Az a baj, hogy ha egyszer belekerültünk ebbe a kibaszott pszichiátria-iparba, akkor nem könnyű belőle kijönni. De azért van rá példa, hogy lehet.
Kell egy nagyon jó pszichoterapeuta, kurva sok akaraterő (ami mondjuk pont nem a depi jellemzője, de beüthet, akár dühből). Egy jó partner és a barátok is nagyon sokat tudnak segíteni. Meg ha a család normális. Nekem nagy százalékban a család lehúzó erő.
Az még hagyján, ha gyógyszer-váltás van, de amikor az áter sem válik be vagy lemond rólam, mert már mindent adott, amit csak tudott, na az akkor nem igazán önbizalom-építő helyzet.
Még szerencsére nem vagy olyan régen benne, fiatal vagy, van esély a feltámadásra.
Nem úgy tűnik, hogy az a lemondós típus lennél.
 

Nem tudom, hogy jobban járok-e. Én csak annyit tudok, hogy volt egy életem kb már 20 éve, 14 évesen már az éjszakában buliztam, a meccsek, a haverok, a csajok stb. Minden túlzás nélkül szerintem én ezalatt a 20 év alatt éltem annyit, mint más 100 év alatt se, igaz, hogy 30 felett már egy nagyon kicsit visszavettem, de ez a szar betegség ezt elvette tőlem egyik napról a másikra és én ezt a mai napig képtelen vagyok megemészteni. Hiányzik az életem és félek, mert én voltam az eddig aki mindig minden helyzetből kivágta magát és meg tudott oldani, itt viszont csak a tőlem független bizonytalanság van. Megragadok minden létező lehetőséget a gyógyulásra, de félek nagyon, még annyi tervem van amit szeretnék megvalósítani, így viszont elég nehéz lenne. 🙁

Nem mondok semmit...

Gondolod, hogy azzal jobban jársz? Nekem 3 hónapig minden éjjel rémálmom volt tőle, olyan székrekedés, hogy csak na, nulla libidó és híztam egy csomót, mert KÉPTELEN voltam nem zabálni. A többi AP mellékhatása is hasonlóan kedves, csak némelyiknek ez, némelyiknek az.

Egyébként sajnálom és a dühödet megértem. Tényleg semmit nem tudnak ezekről a gyógyszerekről. Legutóbbi példák:

A lítiumtól memória gondom van.

Áter: attól biztos nem.

A risperdal-tól kiütések lettek a lábamon.

Áter: attól biztos nem.

Hát pedig de.

 

Nekem a gyógyszerekből úgy néha, főleg amikor logikusan végiggondolom a dolgokat. Itt van ez a kurva sok antidepresszáns nagyjából 40 éve amikről a mai napig nem tudták megállapítani a pontos hatásmechanizmusukat, de minden pszichiáter telebasz vele, kb hasraütésszerűen választva. Milyen "gyógyszer" az, amitől rosszul kell lenni az első 2-3 hétben minimum? Beszarás az egész, mondjuk én a Scippától hónapokig voltam rosszul, szenvedtem már sokat, tudnék mesélni, de ehhez hasonló poklot még soha nem éltem át, erre szavak nincsenek. Például bélgyulladásra adott gyógyszertől alvajártam és ruhában lezuhanyoztam, de ott legalább megmondta a doki, ha x ideig szeded rendbe fog tenni és úgy is lett. Itt mi van? Nem jön be x adag? Hát emeljünk rajta. Még mindig nem jó? Akkor várjunk vele. Akkor se jó? Hát váltsuk le egy másikra. Ha megkérdezem a dokit, hogy hatni fog-e mi a válasz? Idézem: a 6os lottó számokat se tudja megmondani. Esküszöm egy jósnő előbb megmondja mikor gyógyulok meg. Kezd sokszor a faszom telelenni az egésszel, fél éve nyűglődök, de ahogy érzem sokszor már nem sokáig bírom. Adok még egy pár hetet magamnak, főleg most, hogy gyógyszerváltás van, de ha megint olyan szenvedést vált ki ez is, mint az a buzi scippa akkor abban a pillanatban hagyom a picsába az egész ssri-snri vonalat és azonnal megyek vissza a dokimhoz. Engem az sem érdekel, ha beírja hogy bipoláris vagyok vagy skizo (bár egyik sem), de akkor onnantól kezdve telebaszom magam xanaxal meg olanzapinnal és akkor végre vége lesz ennek a kibaszott szenvedésnek.

Elnézést, de ez így most kikívánkozott belőlem.

Elegem van a családomból!
Annyira ellentétes érzelmeim vannak feléjük, hogy már beleszakadok.
Nem akarok egy elbaszott Catullus lenni!!!

Kösz. 🙂

Hétfőn tudok kérni.

Lett villáskulcs? Vinnék neked, ha nem 700 km-re lennék...

HOGY A JÓ KURVA ÉG SZAKADJON A BASZOTT FASZOM TELEKOMRA! (IS.)

Nem elég, h nem lehet (nem lelek rá opciót) jelszót változtatni, a használati is kb. annyit ír, h ne áztassam és ne hamuzzak a telóba.

Aztán: rám erőszakoltak egy új modemet, amihez "lehet, h kell egy 11-es villáskulcs". Na már most, biztos. A többi menne idiótáknak szóló leírás nélkül is. Van -6-7, 8-9 és 14. Mert ami jó bicikliszereléshez, azt elvitték. Készletet nem bírok és nem akarok venni, darabra meg itt-ott talán van, most persze senki sehol, h 10 percre kölcsönkérjek...

A siketfajd mámmá meg baszik felvenni a telót, mondjuk ha megmurdel, elérnek...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idézet tőle: Roxy.

Menj másik csopiba!! Nem érdemes hülyékkel leállni, hidd el. 

De megértelek, biztos nagyon hülyék. 🙁

Ha rajtam múlna akkor már mennék, de valahogy ezektől nem tudok megszabadulni. Volt kát hónap szünet erre egyser csak láttam magam egy újabb csoportban. És kezdődött előről az egész, de tudomásul vettem, hogy 2022 végéig eltart, tehát nagyjából még egy év

Menj másik csopiba!! Nem érdemes hülyékkel leállni, hidd el. 

De megértelek, biztos nagyon hülyék. 🙁

Egyes MBTI csoporttagokat úgy szarrá rúgnék meg taposnék

Érdekes, bemondásra nem kapok igazolást arról, hogy hiper allergiás vagyok, de azért ha elmondom, hogy most pl. fáj a torkom, a hasam stb. rögtön felírna valamit.
Akkor bemondás?!

Dr P. Ildikó menjen a kezdőbetűjébe, meg a vágóhídra. Ne "segítsen" embereket.
Ő volt az, aki egy harmadik infarktusos betegét úgy irányította kórházba, hogy üljön taxiba.
Rohadjon meg a saját szarában, de már ma!

2 hete bekaptam valam vírust, sajnos a munkámból kifolyolag sokat vagyok betegek között. 
Azóta fáj a fejem és be van dugulva az orrom. Miért engem támad ez a mocsok vírus? 😀
Hát reméljük elmúlik.

Anyám egyszer lopott a Frontinomból, neki meg bejött.. pedig Ő Xanax kedvelő:D

Nem. A frontin egy szar generikum.

De a xani is?

Én is ennyit szedek. A Frontin nekem is 0 volt.

Idézet tőle: Kleó

Nem fox, de a bekkatanás nálad miben jelentkezik?

Lehet az dühroham, pokoli szorongással, pörgéssel.. most szedek egy kis Rivotril-t így egyelőre nincs semmi. Tegnap 0,5öt ma reggel 0,25öt vettem be.. ez legalább használ, nem úgy mint a Frontin. 

Matiri! 

Sajnálom! Drukkolok, hogy bejuss!

Drukkolok...

Idézet tőle: Kleó

Elvileg, ha ilyen rossz állapotban van, pár percre be kéne engedjenek. 

Szereztél igazolást a házisintértől?

Megint nem voltam elég traktor. Meg kellett volna kockáztatnom, hogy csak úgy bemegyek, ahogy anno a pszichóra a kijáraton.
Ma délután rendel a bagoly. Elvileg du. lehet látogatni is.
És a kibaszott cuccokat sem tudtam odaadni, amiket nagy szeretettel csináltam és válogattam össze.
Meglátjuk. Írok még.

Elvileg, ha ilyen rossz állapotban van, pár percre be kéne engedjenek. 

Szereztél igazolást a házisintértől?