Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

DÜHÖNGŐ 2

“Betörsz” 😀 mikor szaroztam en le mindent? Pasi létedre élet extra érzékeny vagy 😀 bar nem tudom az vagy-e. A paraszt bunkó meg az, aki huzzálozik, meg anyázik. Mónika show-ban lehet hallani hogy milyen népcsoport csinál ilyet. De akkor tamogasd azt. Csáó

De, ez egy mentális problémákkal küzdőknek létrehozott oldal, csak éppen a paraszt bunkóságra nincs gyógyszer. Betörsz ide, leszarozol kb mindent aztán még csodálkozol, ha valaki nem virágnyelven küld el a francba?

Hogy tudod csak akkor szedni, amikor rosszul vagy? Azt folyamatosan kell, plusz eleve több hét amire beáll. Elvileg 

Lol azt hittem itt pont olyan emberek vannak, “akiknek valami gond van a készülékükben” ez nem egy mentális problémákkal küzdőknek létrehozott oldal? Vicces. “Martiri”-nek meg getto stílusa van. Ennyi. Főleg az anyázás után. Az aztán nagyon kedves dolog

Meg egyszer leírom, en nem arra gondoltam hogy itt semmiképp nem lehetnek értelmes emberek. Nem is beszéltem meg senkivel, főleg nem privátban.  De ezt mar elmodtam. De egyébként ha en ezt olvasnám, akkor sem vennem magamra hanem mennek tovább. 

A probléma az ön készülékében van kedves Berta, tényleg nem kötelező ide járni. Én itt csak segítőkész és kedves embereket ismertem meg, te meg idejössz, össze-vissza kavarog a fejedben minden, de közben leszarozod a fórumot. Mégis mit vártál?

Matirit meg főleg ne bántsd, ő az egyik legkedvesebb az összes itt lévő ember közül, teljesen érthető a stílus és az is amit írt a megnyilvánulásaid után.

Idézet tőle: Matiri-new

Idézet tőle: Berta555

Öngyilkossági kérdés miatt lettem kitiltva... elég undorító, hogy egy kérdés miatt figyelmeztetés nélkül végleg kitiltanak.. ott voltak értelmes emberek is, ki tudtam írni a saját kérdésem, amire jött akar 100 válasz.. ez a fórum borzalom a gyakorihoz képest

Szerintem akkor húzzál át máshova.

Itt meg tudod nézni, hogy mit írtál.

Megnéztem, hogy mit írtál. Neked lehet nem nagy ügy, hogy azt fejezed ki, hogy itt nincsenek értelmes emberek. Másoknak az, ha idejössz és sértegetsz minket.

Senki nem látja a neved. A nickneved látják.

Értelmes emberek akikkel tudtam levelezni, mar nem tudom hogy fogalmaztam. De nem olyan nagy úgy ez szeritem. Több témában is szeretnek kérdezni, de mindenhol látják a nevem, nekem ez fura így. Plusz tényleg nem annyira direkt mint a gyakori. A fuggoje voltam, nehéz elengedni 

Na tessék 😀 en bordi vagyok es mégis tidom magam fegyelmezni es letojni hogy mit mond valaki névtelen akarni getto stílusban. Erre itt vagy te, nézd meg magad 

Azt írtad, h ott voltak értelmes emberek IS, ebből következik, hogy itt nincsenek + borzalom ez a fórum. Ezt nem fejtetted ki. 

Itt is fel lehet tenni kérdést név nélkül. 

Azt tudom, h öngyilk. kérdés. A konkrét kérdésre voltam kíváncsi.

Idézet tőle: Berta555

A gettó stílussal csak a saját frusztraciodat bizonyítod. 

Gettó a jó édes...

Öngyilkossági kérdés... töröltették volna es kaphattam volna figyelmeztetést hogy soha többet, de nem mar több mint egy eve végleg tiltva vagyok... es elvesztettem az embereket akikkel ott beszéltem, lehet azt hiszik hogy mar meg is tettem.. 

Na szerited mit bizonyitok vele? En nem is azt mondtam hogy itt nincsenek értelmes emberek, alig láttam egy par ember kommentjét, azt mondtam hogy értelmes emberekkel tudtam privátban hosszan beszélni es névtelenül tudtam kérdést kiírni. Erre itt nincs lehetőség. Aki magára veszi, az vegye magára 

Mi volt a konkrét kérdésed, ami miatt onnan kitiltottak?

És te mit bizonyítasz azzal, hogy egy olyan fórumon vagy, ahol szerinted nincsenek értelmes emberek, nem tudod kiírni a saját kérdésedet, amire nem jön akár 100 válasz, és borzalom a gyakorihoz képest?

A gettó stílussal csak a saját frusztraciodat bizonyítod. 

Idézet tőle: Berta555

Öngyilkossági kérdés miatt lettem kitiltva... elég undorító, hogy egy kérdés miatt figyelmeztetés nélkül végleg kitiltanak.. ott voltak értelmes emberek is, ki tudtam írni a saját kérdésem, amire jött akar 100 válasz.. ez a fórum borzalom a gyakorihoz képest

Szerintem akkor húzzál át máshova.

Na ez a baj. Senki nem hisz nekem. Pedig olyan üzeneteket kapok videokon, számokon keresztül, amiktol a sírást is el szoktam kezdeni. Mikor egy szappanoperat nezel es kiderül hogy a pasid apja a te verszerinti apad, az sem lehet véletlen, csak azt rendezők megírták. Pontosan ezért az en életemet is megírta valami/valaki es közben szórakozik rajtam 

Nagyon jól írod, depresszióra tökéletes, mivel elsődlegesen arra fejlesztették ki és generalizált szorongásra, semmi másra. Ezekre az egyik legjobb gyógyszer.

Milyen hangulatstabilizálót kaptál? 

Sztem antipszichót kellene szedned.

A Scippa hatóanyaga az escitalopram nem lenne egy rossz gyógyszer.. én ha nagyon depis vagyok szoktam szeretni.

Mondjuk egy időben a Scippától én is rángatóztam, mint aki konnektorba nyúlt meg pánikrohamaim voltak tőle, pedig én "csak" pánikzavaros vagyok agorafóbiával hivatalosan.

Antipszichó is kellene oda.  

Amúgy kaptam hangulatstabilizálót is, de nekem attól is fura érzéseim voltak. Egyszerűen ennyire panikolós vagyok. A xanaxtol legalább elalszom, azért szedem. Bar így 10 ev betegség után mar azt sem tudom hogy hogyan kellene éreznem magam, bem tudom hogy melyik vagyok “én”. A pandémia alatt mar paranoid is lettem es sokszor azt gondolom hogy en tudom az igazságot es amikor úgy érzem hogy figyelnek es egy szimulátorban élünk, akkor vagyok jól és így jutok el az igazság fele. A pandémia miatt olyan dolgok történtek velem, amik olyanok, mintha valaki egy gépen nyomkodná a gombokat es rajtam szórakozna. Ezt érzem masfel eve es sztem igazam is van 

Stimuloton es scippa 

Bipolra antidepit monoterápiában nem jó adni még depis fázisban sem.  Hangulatstabilizálót vagy antipszichotikumot szoktak adni, ezt egészítik ki antidepivel depis fázisban.

Melyik volt az a két fajta?

Adott antidepit, 2 fajtát próbáltam, de olyan rohamaim voltak tőle, mintha bedrogoztak volna.. nem merem többe bevenni.. patthelyzet ez. 

Még szép! 😀

Orvos miért nem ad mást a Xanaxon kívül?

Jártam egy középkorú klinikai szakpszichológushoz, nem fellengzésbol, de értelmesebbnek éreztem magam tőle. Így nehéz volt bízni benne, semmit nem csinalt velem, csak elmondta hogy rossz állapotban vagyok. Kosz.. 

Nem en mániaban pont hogy jól vagyok. Illetve akkor pont hogy tulporgok, az sem jo.  A duhroham nekem egy tejesen külön tünet. A depresszív szakaszban a kilátástalanság dominál, abból jon a sirogorcsos pánikroham. 

Ihatsz! 🙂

Én is ihatok rátok???

Rám is igyá'!

Csatlakozom, egészségedre! 🙂 Ha még iszol igyál egyet rám is, hátha jobban leszek. 🙂

Is-is. A borderre is adnak hangstabot, + terápia. A bipol+dühöngésre tudod, nekem mi használt és használ most is.

De ehhez orvoshoz kellene járjon, rendszeresen, és terápiába.

Végre! Tudtam, hogy Kleo megért. 

Egészségedre!

Idézet tőle: Kiscsillag

Idézet tőle: Gabgab

Vagy mi a f@szom. Na az nem kell 

???

Bocs bebasztam 

Idézet tőle: Gabgab

Vagy mi a f@szom. Na az nem kell 

???

Ha borderline zavar okozza a dühöt, akkor terápia segíthet.

Ha ilyen csak mániás állapotban van, akkor a mániára kellene gyógyszer.

Vagy mi a f@szom. Na az nem kell 

Xanaxon kívül szedsz valamit? Ha csak ezt, akkor nem értem, hogy az orvosod miért nem ad mást is mellé vagy helyette.

A dührohamon kívül még milyen tünete van nálad?

A bosszú erre nem megoldás. Traumafeldolgozás segíthetne. 

Idézet tőle: Kleó

Lehet PTSD, lehet flashback, de mi nem vagyunk szakemberek. 

Ha nem dühöngős állapotban belegondolsz, ha dühöngés nélkül tisztáztad magad, jobbat tettél önmagadnak, és ugyanígy jobbat tennél, ha abbahagynád az online zaklatást, még bajod is lehet belőle. De szerintem ezeket tudod is.

A Xanax ilyesmire nem hat, a szorongásra talán, de a borderes és bipolos ingadozásra bizony hatásosabb gyógyszerek kellenek. 

Lpdst. Most jöttem Afganisztánból. Tuti hogy az. Mondjuk adtak mellé 2 liter vodkát. 😀

Igen, bipol vagyok, annak a tünetei jönnek a legdurvábban. 2 eve xanax függő, azóta vannak dührohamaim. Mindig is meggyuloltem bárkit, aki bármit tett ellenem, vagy tiszteletlen volt velem. Egyszerűen ajulasig tudnék ordítani, ezért állítottam le magam sokszor. De nem tudok mit tenni a gyűlölettel, ha nagyon el van borulva az agyam, a halálukat is kívánom. Undorodom az arcuk látványától is. Most 15 évvel ezelőtti iskolai szóbeli bántalmazások is visszajönnek, amikre mar nem is emlékeztem. Úgy érzem csak a bosszú segíthetne, de nem tudom hogyan kivitelezzem. 

Kleóval egyetértek. 

Mik a diagnózisaid? Bipol is köztük van?