Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

DÜHÖNGŐ 2

Hát a Charlie-t sikerült elüldözni 🙁
Azért még Kuma itt van, meg Kleó, meg én is 🙂

...És megint dühbe jövünk 🙂

Idézet tőle: Charlie Firpo

Hát...a Papi kék szemet akar, a kék szín pedig tovább drágítja... 🙁

Addig jó amíg ilyenek vagyunk, ott kezdődne majd az igazi durva betegség, ha elmaradnak a hülyéskedések és állatkodások. 🙂

Az kemény 😆 Jól van, látom, hogy nem vagyok egyedül, ha állatságokról van szó...ejj, pont ma elmélkedtem munka közben, hogy fiatalabb koromban se voltam normális, most meg...háát, nem tudom, van, amiből nem lehet kinőni, csak mégjobban belemerülni 😆

OFF topik 😀

 

Idézet tőle: Smallville

Az nem zavar hogy egy nap 24 óra? XD

A Holló színháznál reklamálj 😀

Idézet tőle: kuma33

Jó ég, micsoda balhé volt itten, én meg kimaradtam belőle...remélem, hogy mindenki lenyugodott már 😆

Tezsó, én is kimárádtam, mint gutyaszar a hóbú.

Tavaly szilveszterkor én véletlenül eltörtem a házigazdánál az erkélyajtó kilincsét, aztán szintén véletlenül stroboszkópokkal, görögtüzekkel és füstbombákkal rendeztünk egy rögtönzött aug 20-at aminek eredményeképpen a fa borítású padló szépen szétégett. Nem lennék házigazda. 😀

Néhány éve, szilveszterkor, pár üveg pezsgő után fogtam magam, és szétkaptam a házigazda porszívóját...hát, sikeresen ausztráliai hegyvidéki hangulatot csináltam a házban, be is pörögtek, utána meg nyomattak valami psy-trance zenét a youtube-ról, amire ledobtam a porszívócsövet, és dorombbal improvizáltam valamit, amire nem emlékszek már pontosan, de lekameráztak...ejj, a régi, szép idők...persze reggel, mikor atom másnaposan felébredtem a szoba közepén, mindenki hazament, hárman maradtunk, és nekem kellett összetakarítani a rendetlenséget, a másik kettő meg nekiállt lecsót főzni a másnaposságra...hirtelen nem tudtam, hogy mi a fenétől olyan poros a pofám, aztán emlékeztettek, hogy este muzsikáltam 😆 3 napig a videón pörögtek a faszbookon 😆

A várjál most mi? Erre most beállt a kékhalál a fejemben. 😀

Az nem zavar hogy egy nap 24 óra? XD

Én most ezen dühöngök, éppen megy a téma a gettóban:

Szakrális körutazás didgeridoora és gongra

Háromféle térben, háromféle mozdulási lehetőség van jelen. Ezek természetes egymásra hatása segíti ki-és feloldani az „érzelmi reakciók” berögzülését, automatizmusát.

Hogy azt a lendkerekes hernyótalpas anyátokat!

Hát...a Papi kék szemet akar, a kék szín pedig tovább drágítja... 🙁

Hómanidolár?

Na ez a baj, hogy Bertalanbú Bertina lettél, elvitte a pénzem HE.

Aztat a szekszmásínét kölcsönadhatnád ennek a csájénak, addig eldönti, hogy fijú e vagy lány. 😀

 

 

(én se bírom már röhögés nélkül :D)

Olyan bertalan érzem magam... 🙁

Dik, more, mán érzem a lelki orrlukamba a sünbáló aromáját 😆

Na, megint jól kidühöngjük magunkat, jól szétröhögöm a topikot...ejj, nem volt elég a múltkor a szex topikban dartsozni, már itt is kezdődik a rendetlenkedés...na, sebaj, a serotonin szint legalább rendeződik 😆

De nagy jampi vagy.

Visszakapod ezt még háromszor, mint ludasmatyi.

Az is miattad vót csaje amikó benvótunk a Máúnikába oszt előáltál ezel a nemváltoztató műtétedel? Há erre kerestek nekem a lányok szerinted? Há milyen bárvalo vagyok én szerinted? Ne idegejjé meg má megin, tudod mijen agresziv álat tudok leni.

Ez még azelőtt volt, hogy infarkast kaptál a bal füledre?

Napi 28 órát dolgoztunk és az apánk minden este szíjat hasított a hátunkból négyszer.
De hát ugye tudjuk, itt senki sem anonim, főleg te. Nekem legalább van képem, még kisfiú koromból.

Szia, én is szoktam, nem is akármilyenekre.
Az úgy megy, hogy akkor ébren még pár óráig nem tudom, hol vagyok, bámulok, sírok és próbálom kielemezni, mi is lehet ez és miért.
Az álmok, ha szarok is jók, bár furcsa ezt így kimondani. Egy jó nagy adag feszkót kisütnek, akár kritikusan durván.

Matiri romnyimmal minket a utca nevelt, kemény hej ám a gettó, szegények is vótunk, ha nem csavonak születek nem lett vóna mivel játszani gyerekkoromba, tudod hogy van ez Kuma báttya, azé lett ő ijen mocskosszájú bula, én meg kigyurtam magam stabil bástyába oszt elmentem a éjszakába portázni. Nem volt ott verekedés tezsvírem, valaki nembírt magával akó megkérdeztem tőle, hogy látta-e már az új ötvenest, aztán csak feszítettem egyet bicóra oszt lenyugodott a manus. Na meg valamibű meg is kel ám élni, tudod mijen drága az én drága kis merdzsómra egy 22 colos fullpolír felni? Na oszt amikó az meglett utána lettem én vezető, há autóvezető de az nem mindegy? Meg vállalkozó. Vót egy pár lány aki vállalkozott minden este beülni hátra a  merdzsóba én meg vittem őket az Illatosra, pergett ott a della, mint a Dögös Robi baráto nyelve, na így tudok most itten itthon pihengetni amíg hejre nem nem gyüvök elméletileg.

Yo bitch, mothafucka...!!

Na jó, befejeztem a niggerkedést... 😆

Azért jó kis vagány gettó csaj ez a Matiri 😀 😉

Azt láttam 😆 De hát nem egymásRA kell itt dühöngeni, inkább egymásNAK, akkor kaphatunk megnyugvást, én legalább is így vagyok ezzel. Gondoltam, hogy nyomok ide egy KKKUUURRVVVÁÁÁTTTTTT, mert felbasztak megint a munkahelyen, de megakadt a szemem ezen a kis balhén, nem hagyhattam szó nélkül...hát jó, nem kötelező ide írkálni, vagy majd lenyugszik...

Én inkább csendben maradok Kuma úr, nem etetem tovább a trollt. 😀

sziasztok, hét ez nem annyira dühöngő-téma bár igazából dühönghetnéák is, de az nem találok erre fórumot.

a kérdésem h van olyan még aki rendszeresen rémálmokra ébred, de csurom vizesen és csak nem akarnak elmúlni? ezzel ki mit szokott tenni? most már ott tartok h majdnem napi szintű, és vagy éjjel riadok X emlékre vagy hajnalban kelek vizesen. 

ki mit szokott tenni? 

Bertából sikerült előhozni a Bertalant, innen a gettóból 😀
Mábocs'.

Jó ég, micsoda balhé volt itten, én meg kimaradtam belőle...remélem, hogy mindenki lenyugodott már 😆

Az előbb még azt írtad hogy elálmosodtál tőle(Amitrex).. ezek szerint mégsem?

Hdjdidjdndndjebfshnejejbhdbbehsbsvvsvevgvevgegehhhdebhehehehheheehbe

drága hölgyem berta555!

ez a fórum teljesen anonym. ez a lényege. bárki ide jöhet, írhat, kifejtheti a véleményét.

mint a címlapon is olvasható ez a fórum egy segítő hely.

amikor valaki az élet sodrában pillanatnyilag  megtorpani érzi magát, bátran felkeresheti a fórumot, mert itt talál olyat akivel el lehet gyakorlatilag bármilyen témában irosgatni.

már több mint húsz éve üzemel a fórum.

azóta többen rendszeresen személyesen is találkozgatunk.

van aki annyira átsegített a fórum a nehezén, hogy könyvet is írt (nem is egy ilyen tagunk van).

többek egymással telefonon is tartják a kapcsolatot.

barátságok szövődnek, később lehet szétvállnak, de mindenki számára - aki ide téved - a fórum kihangsúlyozottan szerepel az élet emlékképei közt.

kérem szíves megértését.

és kérem bátran használja a fórumot a funkciójának megfelelően.

szívélyes üdvözletem!

 

Szép történeteket tudsz kitalálni ismeretlen emberekről, nulla megérzéssel, agyonkombinálva. Örülnél, ha ilyen pasid lenne, mint Charlie.
Miért baj az, hogyha ez itt nem tetszik neked és harsányan hirdeted, és akkor melegen ajánlom, hogy keress másikat. A segítő szándékra meg nem ugrasz, ez is érdekes.
A Szexualitás topikban úgy kellett harapófogóval kihúzni belőled, mi is a baj, hátha segíthetünk. Nem is értettem, miért kéreted magad. Leírtuk többen is, hogy azért mert hülyülünk meg a szexuális szokásainkról írunk, még tudunk komolyak is lenni és segíteni is talán. Nem bántott ott senki, emlékeim szerint.
Most sem anyáztam, az édes után behelyettesíthető mondjuk a "faszom" vagy a "nénikéd" szó is.
Na, cső a "gettóból".

😀 érdemes volt utoljára idejönni a süllyesztőbe 😀 dehogyis, te gyűlölöd a nőket, mivel le sem szrnak. Egy vezető, “állítólag jóképű” felnőtt “férfi” eli az életét, lehet szép nője es nem fog egy névtelen fórumon vergődni es bizonygatni a szerencsétlen kis életét. Egy komplexusos fsz vagy, akit egy anonim fórumon úgy ki tud borítani egy ismeretlen nő, hogy hosszú perceken keresztül vergődik es reszketve írja meg a kamu kis életéről szóló kommentjét 😀 nagyon szerencselten vagy. 

 

Teljesen nyugodt vagyok Roxy, de azt nem fogom hagyni, főleg ilyen helyzetben, hogy normális fórumozókkal csinálja a fesztivált egy hisztikirálynő.

Köszi, de állítólag eléggé jóképű vagyok +20 éve sportolok, így nincsenek a nőkkel problémáim, tisztelem is őket. 🙂 Több évig dolgoztam vezetőként, én magam mondtam fel, hogy a gyógyulásomra tudjak koncentrálni, így anyagi gondjaim sincsenek. Egyébként bőven vannak itt férfiak is, úgyhogy nem nőkhöz járok fel fórumozni. 😀 Hát ez így most nem jött be neked...

Veled viszont tényleg komoly problémák vannak, még azután is tovább kötekedsz Matirivel, hogy ahogy írta is ma halt meg az anyukája. 🙁 Szépen bemutatkoztál emberségből, ezen kéne elgondolkozni...

Nem vagyok ideges. Nem is voltam.

Szépen kérek mindenkit, hogy nyugodjon le. 

Mar megmutattad magad, nem kell a rizsa. “Tudnék olyan írni amitől egesz este pityeregnel”. Mit? Hogy kva vagyok, meg gold digger, meg sugar daddym van? Csakmert te ronda is vagy, szegény is, ezért leszrnak a nők es ezért minden no egy kva? 😀 ez szokott lenni a sláger.  Vagy a mentális problémákkal jönnél? Te, “felnőtt férfiként” aki esténként nőkkel forumozgat? Tipikus szerencsétlen vagy. Nyugi, ez után ki is lépek,  igazam volt az itteni személyekkel kapcsolatban. 

Köszönöm én nagyon jól vagyok, igen, az voltam az egyetem mellett amíg tanultam, mert nem akartam eltartatni magam a szüleimmel. 🙂 Mindenkit tisztelek aki engem is, a nőket meg főleg. 🙂 Agresszív főleg nem vagyok, frusztrált meg még annyira sem. Viszont ahogy Kiscsillag is írta a továbbiakban inkább felejts el.

Most is pontosan az vagy. 😀 “férfiként” azzal fenyegetsz egy nőt, hogy egesz nap sirnek azon amit írnál nekem. Na ezen meg röhögök. Egy névtelen fórumon egy frusztrált “férfi” biztosan meg tudna siratni. 😀 aki a nőket nem tiszteli, annak vannak a legnagyobb komplexusai. Bar ha kidobo voltál mar minden világos. Nem a jómodorrol híresek. Azt viszont nem értem hogy agresszív embereket hogy alkalmazhatnak kidobonak. Végzetes hiba. 

A továbbiakban nem szándékozok beszélgetni veled.

A borzalmat valóban így gondolom, a fórum szerkezetere értettem. Nekem egybefolyik es elvesznek a valaszaim. Azt mégis miért veszi bármelyik felhasználó magára? Max a létrehozók írhatnának. 

Dolgoztam én kidobóként is, úgyhogy pasi létemre nem vagyok én olyan extra érzékeny, csak nem szeretem a sötét parasztokat, már ha így átmentél személyeskedésbe. 🙂 Nem volt itt semmilyen gettó stílus, de annyira szeretnéd írhatok olyat is amitől holnap reggelig törölgeted a könnyeid, csak azért meg én lennék innen kitiltva. Részemről a dolog lezárva, akkor írkálj nyugodtan amit akarsz, az értelmesebb része ezek után úgy is le fog szarni. 🙂

“Getto a jo édes...” szivem ez anyázás. Az anyázás pedig getto. Meg a húzz innen, ami a szinonimája a takarodjnak. 

Úgy emlékszem, hogy a szexualitás topikban nagyon finoman kérdeztem, mi a baj és miben segthetünk.
Nem reagáltál rá.
A gettót meg kikérem magamnak.
Igaza van Csillagnak. Ő is gettó?!
Nem szoktam anyázni. Főleg, hogy ma halt meg az anyám...
És neked amúgy mit jelent a gettó?

Az előbb már felhoztam, ahol azt írtad, hogy borzalom (azaz sz@r) ez a fórum.