Skizofrénia 3.5
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.13., 07:35ebben is van szó a maszk tesztről
ebben is van szó a maszk tesztről
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.13., 07:35https://www.youtube.com/watch?v=tw27TILfNEY
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.13., 07:34Egyébként az LSD, áldás vagy átok? című filmben elmondják mennyire hasonlítanak az LSD-sek és a skizofrének.
Egyébként az LSD, áldás vagy átok? című filmben elmondják mennyire hasonlítanak az LSD-sek és a skizofrének.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.13., 07:26LSd hatása alatt van egy jellegzetes arc deformálódás, mint vizuális hallucináció
Mi ezzel LSD nélkül is "játszottunk".És végül találtam egy kutatást erről, ahol ugyanez történt tiszta, nem skizofrén emberekkel.
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1053810012001924
LSd hatása alatt van egy jellegzetes arc deformálódás, mint vizuális hallucináció
Mi ezzel LSD nélkül is "játszottunk".
És végül találtam egy kutatást erről, ahol ugyanez történt tiszta, nem skizofrén emberekkel.
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1053810012001924
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.13., 07:20sőt, halucinálni is tudtam lsd nélkül:D anélkül, hogy skizofrén lennék
ráadásul nem olyan rég találtam meg rá a tudományos magyarázatot, miszerint bárki tudja produkálni ezt
sőt, halucinálni is tudtam lsd nélkül:D anélkül, hogy skizofrén lennék
ráadásul nem olyan rég találtam meg rá a tudományos magyarázatot, miszerint bárki tudja produkálni ezt
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.13., 07:15Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: nemkenebár most nem, lehet be kéne tépni:D
de ha nem vagy betépve akkor milyennek látod?
nem betépve tudom látni mindkét változatot:)
de szerintem mindenki
Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: nemkenebár most nem, lehet be kéne tépni:D
de ha nem vagy betépve akkor milyennek látod?
nem betépve tudom látni mindkét változatot:)
de szerintem mindenki
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.13., 07:05nem erre a maszkora gondotlam amugy, de van egy ugyanilyen, ott mindkettot lattam, marmint gyorsan tudtam valtogatni
nem erre a maszkora gondotlam amugy, de van egy ugyanilyen, ott mindkettot lattam, marmint gyorsan tudtam valtogatni
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.13., 07:04Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: nemkeneIdézet tőle: Kardiopulmonologiana?
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/te-homorunak-vagy-domborunak-latod-ezt-a-maszkot/
ezt ismerem, én mindkettőt látom, hála az LSD-nek érte:D
ez hogy lehet?
mi hogy lehet?:)
Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: nemkeneIdézet tőle: Kardiopulmonologiana?
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/te-homorunak-vagy-domborunak-latod-ezt-a-maszkot/
ez hogy lehet?
mi hogy lehet?:)
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.13., 07:04bár most nem, lehet be kéne tépni:D
bár most nem, lehet be kéne tépni:D
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.13., 07:02Idézet tőle: Kardiopulmonologiana?
Idézet tőle: Kardiopulmonologiana?
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.07.11., 15:10hát amióta sulisak a gyerekek kelni kell nekem is... még annyira nem önjáróak. Olyan is vagyok mint egy zombi. Lefekszem én 11 kor, de hiába, nem olyan. hétvégén igyekszem észhez térni.
Amúgy de, de délután 🙂 Nekem fordított munkarendem van. Egyébként amit te írsz, az kizárólag az irodai melókra igaz, mint munkarend. Nekem közeli ismerősök közül senki se így dolgozik, hogy reggel nyolctól 4. Nem vicc, egyetlen egyet se tudok. Sőt fix munkarendest is hirtelen csak 2-t. de egyik korábban kezd, a másik később mint 8. Ebből a szempontból még furább a pszicho kérése. ő milyen világhoz igazítja azt a kérését? :O
Amúgy ahol a férjem dolgozik, ott is lehet állandó délutánosnak lenni, meg több helyen. szóval nem tök elveszett a baglyok élete. Csak az iskolás kort kell átvészelni.
hát amióta sulisak a gyerekek kelni kell nekem is... még annyira nem önjáróak. Olyan is vagyok mint egy zombi. Lefekszem én 11 kor, de hiába, nem olyan. hétvégén igyekszem észhez térni.
Amúgy de, de délután 🙂 Nekem fordított munkarendem van. Egyébként amit te írsz, az kizárólag az irodai melókra igaz, mint munkarend. Nekem közeli ismerősök közül senki se így dolgozik, hogy reggel nyolctól 4. Nem vicc, egyetlen egyet se tudok. Sőt fix munkarendest is hirtelen csak 2-t. de egyik korábban kezd, a másik később mint 8. Ebből a szempontból még furább a pszicho kérése. ő milyen világhoz igazítja azt a kérését? :O
Amúgy ahol a férjem dolgozik, ott is lehet állandó délutánosnak lenni, meg több helyen. szóval nem tök elveszett a baglyok élete. Csak az iskolás kort kell átvészelni.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.11., 14:39Emberek nagy %-a 6-kor kel, 8-ra mar meloban van.
Ha ezzel kalkulalok, akkor 10 korul le kell fekudni aludni, hogy meglegyen a 7-8 ora alvas.
Emberek nagy %-a 6-kor kel, 8-ra mar meloban van.
Ha ezzel kalkulalok, akkor 10 korul le kell fekudni aludni, hogy meglegyen a 7-8 ora alvas.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.11., 14:38Idézet tőle: PottomÉn bagoly típus vagyok, ha békénhagynak saját ritmusban, akkor úgy éjjel 1-2 körül fekszem le, és 8-9 között kelek. Szóval 7 órás alvás az ok. aztán vagy van erre idő, vagy nem. Mondjuk engem még sose látott dilidoki, így nem is tudott belém kötni 🙂 (ok egy látott, de az munkához kellett felmérésnek, ott nem ez számított, miylen az alvásritmusom)
Én ezért se értem, ezt a feküdj le ekkor akkort. nem az a léneg,h ogy legyen egy rendszeres ritmusod, amivel kipihent vagy? Én hiába fekszem le korábban, max felébredek éjjel... olvasni, tudományos csatornát, vagy filmetnézni szoktam olyankor. Mindenképp ez a délelőttbe nyúló alvás a pihentető csak.
te nem dolgozol sehol?
Idézet tőle: PottomÉn bagoly típus vagyok, ha békénhagynak saját ritmusban, akkor úgy éjjel 1-2 körül fekszem le, és 8-9 között kelek. Szóval 7 órás alvás az ok. aztán vagy van erre idő, vagy nem. Mondjuk engem még sose látott dilidoki, így nem is tudott belém kötni 🙂 (ok egy látott, de az munkához kellett felmérésnek, ott nem ez számított, miylen az alvásritmusom)
Én ezért se értem, ezt a feküdj le ekkor akkort. nem az a léneg,h ogy legyen egy rendszeres ritmusod, amivel kipihent vagy? Én hiába fekszem le korábban, max felébredek éjjel... olvasni, tudományos csatornát, vagy filmetnézni szoktam olyankor. Mindenképp ez a délelőttbe nyúló alvás a pihentető csak.
te nem dolgozol sehol?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.11., 14:36Idézet tőle: PottomDe ha vki 11 uán fekzik le, akkor később kel reggel. Ez a bagoly. Nem összevissza életmód későn lefeküdni 🙂 Nincs így benne logika magában, hogy korán kell lefeküdni, akkor miért nem azt kérik számon, hogy rendszeres időbeosztással aludja le a napi 8 órát?
Mert ameddig a munkak tulnyomo resze 8-16 zajlik, addig a pszichiatere gondolom ehhez a normahoz probalja igazitani. Felesleges ezen porogni, ez az elvaras es kesz. Ezt kell tenni ahhoz, hogy tamogassa a gyamsag feloldasat. Lehet ez ellen lazadni es szembemenni az orvossal, de az vajon kinek lesz jo?
Idézet tőle: PottomDe ha vki 11 uán fekzik le, akkor később kel reggel. Ez a bagoly. Nem összevissza életmód későn lefeküdni 🙂 Nincs így benne logika magában, hogy korán kell lefeküdni, akkor miért nem azt kérik számon, hogy rendszeres időbeosztással aludja le a napi 8 órát?
Mert ameddig a munkak tulnyomo resze 8-16 zajlik, addig a pszichiatere gondolom ehhez a normahoz probalja igazitani. Felesleges ezen porogni, ez az elvaras es kesz. Ezt kell tenni ahhoz, hogy tamogassa a gyamsag feloldasat. Lehet ez ellen lazadni es szembemenni az orvossal, de az vajon kinek lesz jo?
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.07.11., 12:55Én bagoly típus vagyok, ha békénhagynak saját ritmusban, akkor úgy éjjel 1-2 körül fekszem le, és 8-9 között kelek. Szóval 7 órás alvás az ok. aztán vagy van erre idő, vagy nem. Mondjuk engem még sose látott dilidoki, így nem is tudott belém kötni 🙂 (ok egy látott, de az munkához kellett felmérésnek, ott nem ez számított, miylen az alvásritmusom)
Én bagoly típus vagyok, ha békénhagynak saját ritmusban, akkor úgy éjjel 1-2 körül fekszem le, és 8-9 között kelek. Szóval 7 órás alvás az ok. aztán vagy van erre idő, vagy nem. Mondjuk engem még sose látott dilidoki, így nem is tudott belém kötni 🙂 (ok egy látott, de az munkához kellett felmérésnek, ott nem ez számított, miylen az alvásritmusom)
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.07.11., 11:59De ha vki 11 uán fekzik le, akkor később kel reggel. Ez a bagoly. Nem összevissza életmód későn lefeküdni 🙂 Nincs így benne logika magában, hogy korán kell lefeküdni, akkor miért nem azt kérik számon, hogy rendszeres időbeosztással aludja le a napi 8 órát?
De ha vki 11 uán fekzik le, akkor később kel reggel. Ez a bagoly. Nem összevissza életmód későn lefeküdni 🙂 Nincs így benne logika magában, hogy korán kell lefeküdni, akkor miért nem azt kérik számon, hogy rendszeres időbeosztással aludja le a napi 8 órát?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.10., 09:34A pszichiátere szempontjából gondolom nem azzal van a baj, ha bagoly, hanem a rendszertelen életvitellel, ami hozzájárulhat a betegsége erősödéséhez, ebbe beletartozik a rendszertelen alvás pl, mert az hozza magával a kimerülést, az pedig a betegséget erősíti. Gondolom ezen okoknál fogva nem volt megelégedve az életvezetésével, stb.
A pszichiátere szempontjából gondolom nem azzal van a baj, ha bagoly, hanem a rendszertelen életvitellel, ami hozzájárulhat a betegsége erősödéséhez, ebbe beletartozik a rendszertelen alvás pl, mert az hozza magával a kimerülést, az pedig a betegséget erősíti. Gondolom ezen okoknál fogva nem volt megelégedve az életvezetésével, stb.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.10., 09:32Idézet tőle: Pottomeztv értem. De akkor aki eleve bagoly, az bukta , ha egyszer gyámság alá teszik??? Ez totál hülyeség. ennyi erővel kérhtnék tőle azt is, hogy fesse szőkére a haját, és akkor kap orvosi szakvéleményt. Arról is kb annyira tehet valaki, mint a bioritmusáról.
felesleges belemenni, azt kell tenni amit elvarnak, akarmekkora okorseg is
lehet erteni a pszichiatert is, de...
a legjobb, ha megszabadul ettol az egesztol es sajat maga epiti fel az eletet
Idézet tőle: Pottomeztv értem. De akkor aki eleve bagoly, az bukta , ha egyszer gyámság alá teszik??? Ez totál hülyeség. ennyi erővel kérhtnék tőle azt is, hogy fesse szőkére a haját, és akkor kap orvosi szakvéleményt. Arról is kb annyira tehet valaki, mint a bioritmusáról.
felesleges belemenni, azt kell tenni amit elvarnak, akarmekkora okorseg is
lehet erteni a pszichiatert is, de...
a legjobb, ha megszabadul ettol az egesztol es sajat maga epiti fel az eletet
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.07.10., 08:49eztv értem. De akkor aki eleve bagoly, az bukta , ha egyszer gyámság alá teszik??? Ez totál hülyeség. ennyi erővel kérhtnék tőle azt is, hogy fesse szőkére a haját, és akkor kap orvosi szakvéleményt. Arról is kb annyira tehet valaki, mint a bioritmusáról.
eztv értem. De akkor aki eleve bagoly, az bukta , ha egyszer gyámság alá teszik??? Ez totál hülyeség. ennyi erővel kérhtnék tőle azt is, hogy fesse szőkére a haját, és akkor kap orvosi szakvéleményt. Arról is kb annyira tehet valaki, mint a bioritmusáról.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.10., 07:57Idézet tőle: Pottomhát igen erre gondoltam, olvastam a blogban, hogy megrekedt. De mivel bürokráciával én is küzdöttem egész életemben (mára odáig jutott, hogy nem is töltök ki semmilyen hivatalos papírt. bemegyek ahol le kell adni, és ott kitöltetem, ellenőrzöm úgy írom alá. küzdjenek vele a bürokraták)
azért remélem nem fog ez a gondnokság nem tudom meddig húzódni, én azon néztem, hogy korán kéne lefeküdni :O azt miért?? és aki bagoly??? Én rengeteg mszaki embert ismerek, szinte mind bagoly, ha nem piszkálják. Van aki direkt meg bírt állapodni munkahelyyel, hogy 10 előtt nem kezdreggel. Szóval ezen pislogtam, hogy ezt miért? így tényleg sose kerül ki a státuszból akit egyszer beleszuszakoltak....
azert, hogy kikeruljon a gyamsag alol es aztan "elhuzzon jo messzire" ezen intezmenyektol es kozegekbol:)
Idézet tőle: Pottomhát igen erre gondoltam, olvastam a blogban, hogy megrekedt. De mivel bürokráciával én is küzdöttem egész életemben (mára odáig jutott, hogy nem is töltök ki semmilyen hivatalos papírt. bemegyek ahol le kell adni, és ott kitöltetem, ellenőrzöm úgy írom alá. küzdjenek vele a bürokraták)
azért remélem nem fog ez a gondnokság nem tudom meddig húzódni, én azon néztem, hogy korán kéne lefeküdni :O azt miért?? és aki bagoly??? Én rengeteg mszaki embert ismerek, szinte mind bagoly, ha nem piszkálják. Van aki direkt meg bírt állapodni munkahelyyel, hogy 10 előtt nem kezdreggel. Szóval ezen pislogtam, hogy ezt miért? így tényleg sose kerül ki a státuszból akit egyszer beleszuszakoltak....
azert, hogy kikeruljon a gyamsag alol es aztan "elhuzzon jo messzire" ezen intezmenyektol es kozegekbol:)
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.07.10., 07:30hát igen erre gondoltam, olvastam a blogban, hogy megrekedt. De mivel bürokráciával én is küzdöttem egész életemben (mára odáig jutott, hogy nem is töltök ki semmilyen hivatalos papírt. bemegyek ahol le kell adni, és ott kitöltetem, ellenőrzöm úgy írom alá. küzdjenek vele a bürokraták)
hát igen erre gondoltam, olvastam a blogban, hogy megrekedt. De mivel bürokráciával én is küzdöttem egész életemben (mára odáig jutott, hogy nem is töltök ki semmilyen hivatalos papírt. bemegyek ahol le kell adni, és ott kitöltetem, ellenőrzöm úgy írom alá. küzdjenek vele a bürokraták)
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.07.09., 18:12köszi, remélem lesz nemsokára, egy kis blitzkrieggel még a nyáron lehetne, hátráltató tényező, hogy a gondnoksági üyem megrekedni látszott, pedig, úgy néz ki, alapvető lenne az önálló élet kialakításához, ha nem a szüleimhez menne a pénzem egyik fele. Persze, szívesen dolgoznék.
köszi, remélem lesz nemsokára, egy kis blitzkrieggel még a nyáron lehetne, hátráltató tényező, hogy a gondnoksági üyem megrekedni látszott, pedig, úgy néz ki, alapvető lenne az önálló élet kialakításához, ha nem a szüleimhez menne a pénzem egyik fele. Persze, szívesen dolgoznék.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.07.09., 15:59Fú, akkor szorítok a másik dolognak is, amiról a blogban írsz, hogy végre legyen előrelépés. Gondolom szívesen dolgoznál majd a végzettséggel.
Fú, akkor szorítok a másik dolognak is, amiról a blogban írsz, hogy végre legyen előrelépés. Gondolom szívesen dolgoznál majd a végzettséggel.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.09., 10:31Idézet tőle: robomanközben írtam htmlben egy sakktáblát, ja megvan a vizsgám, csak nem tudom, hányas, most JavaScript van, szóval lehet, hogy ritkábban tudok válaszolgatni, mert document.write stb.
kiraly, grat
ha javascriptezel akkor mdn-rol tanuld legfokepp es nezd meg a szerveroldali js-t is: nodejs.org
szerintem eleg komoly jovoje van, nagyon felkapott mostanaban
Idézet tőle: robomanközben írtam htmlben egy sakktáblát, ja megvan a vizsgám, csak nem tudom, hányas, most JavaScript van, szóval lehet, hogy ritkábban tudok válaszolgatni, mert document.write stb.
kiraly, grat
ha javascriptezel akkor mdn-rol tanuld legfokepp es nezd meg a szerveroldali js-t is: nodejs.org
szerintem eleg komoly jovoje van, nagyon felkapott mostanaban
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.07.09., 10:27közben írtam htmlben egy sakktáblát, ja megvan a vizsgám, csak nem tudom, hányas, most JavaScript van, szóval lehet, hogy ritkábban tudok válaszolgatni, mert document.write stb.
közben írtam htmlben egy sakktáblát, ja megvan a vizsgám, csak nem tudom, hányas, most JavaScript van, szóval lehet, hogy ritkábban tudok válaszolgatni, mert document.write stb.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.07.09., 10:24valóban, már nem élek vele én sem, forrásmegjelölés nem volt, csak egy kis pihentetőnek reblogoltam a sztorit, mondjuk elég konyhanyelven van megfogalmazva, simán lehet, hogy egy blogger agyszüleménye az egész, ráadásul ilyen groteszk képek voltak az eredeti szövegbe beszúrva, amik komolytalanná tették az egészet, valamelyik reblog sprintre készült pályamű, egy ideje már nem figyelem ezeket, pedig a pénz jól jönne, de most valahogy eléggé egy rugóra jár az agyam, szinte csőlátó vagyok. na, nem mintha nem lenne kismillió egyéb problémám, de azokon próbálok túljutni saját erőmből.
valóban, már nem élek vele én sem, forrásmegjelölés nem volt, csak egy kis pihentetőnek reblogoltam a sztorit, mondjuk elég konyhanyelven van megfogalmazva, simán lehet, hogy egy blogger agyszüleménye az egész, ráadásul ilyen groteszk képek voltak az eredeti szövegbe beszúrva, amik komolytalanná tették az egészet, valamelyik reblog sprintre készült pályamű, egy ideje már nem figyelem ezeket, pedig a pénz jól jönne, de most valahogy eléggé egy rugóra jár az agyam, szinte csőlátó vagyok. na, nem mintha nem lenne kismillió egyéb problémám, de azokon próbálok túljutni saját erőmből.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.09., 10:15És félő, hogy összeségében tényleg inkább káros, mint hasznos, ezért is lettem volna kíváncsi az ezzel kapcsolatos tanulmányokra.
És félő, hogy összeségében tényleg inkább káros, mint hasznos, ezért is lettem volna kíváncsi az ezzel kapcsolatos tanulmányokra.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.09., 10:14Idézet tőle: robomana füves iromány egy nagy hülyeség, csak reblogoltam valamit, szerintem kamu
a birkás sztori lehet, de az említett hatásokat/reakciókat tapasztaltam magamon
Idézet tőle: robomana füves iromány egy nagy hülyeség, csak reblogoltam valamit, szerintem kamu
a birkás sztori lehet, de az említett hatásokat/reakciókat tapasztaltam magamon
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.09., 10:13Idézet tőle: roboman„Óriási csoda, amikor nem bántjuk egymást. A szeretet legegyszerűbb definíciója az, hogy tudnálak bántani, de nem foglak. Csoda, hogy ezt meg lehet ígérni. Te, én, mi elhatározhatjuk, hogy nem fogjuk bántani egymást, vagy nem fogunk bántani valaki mást."
Ó, ezt pl. Feldmár András írta. Előtte persze jónéhány könyvében kidühöngte magát.
Egyszer talán én is eljutok ide.
:DD
Idézet tőle: roboman„Óriási csoda, amikor nem bántjuk egymást. A szeretet legegyszerűbb definíciója az, hogy tudnálak bántani, de nem foglak. Csoda, hogy ezt meg lehet ígérni. Te, én, mi elhatározhatjuk, hogy nem fogjuk bántani egymást, vagy nem fogunk bántani valaki mást."
Ó, ezt pl. Feldmár András írta. Előtte persze jónéhány könyvében kidühöngte magát.
:DD
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.07.09., 10:12„Óriási csoda, amikor nem bántjuk egymást. A szeretet legegyszerűbb definíciója az, hogy tudnálak bántani, de nem foglak. Csoda, hogy ezt meg lehet ígérni. Te, én, mi elhatározhatjuk, hogy nem fogjuk bántani egymást, vagy nem fogunk bántani valaki mást."
„Óriási csoda, amikor nem bántjuk egymást. A szeretet legegyszerűbb definíciója az, hogy tudnálak bántani, de nem foglak. Csoda, hogy ezt meg lehet ígérni. Te, én, mi elhatározhatjuk, hogy nem fogjuk bántani egymást, vagy nem fogunk bántani valaki mást."
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.09., 10:10A füves irományod az tudományosan bizonyított tényeken alapul?
A füves irományod az tudományosan bizonyított tényeken alapul?
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.07.09., 09:43Valami veget ert. Az egyik blogomon sajnos eljart a kezem, a vegeredmeny megtekintheto az Origon. Nagyon sajnalom hogy bantom a kornyezetem, de nekem tenyleg mindennel fontosabb az onallosodas szabad emberkent.
Ez mar nem jatek, mar nem a reblog maraton ahol finom voltam es noies. A zord fogalmazas alapvetoen erzekeny szemelyiseget takat. Engem bant de a kornyezetem elmondhatja ezt magarol? Ugyan. Csak a rugdosodasbol ertenek. Mindenki. Kulonben meg tesznek a fejemre. Vagy tephetnem a szamat a vegtelensegig. Nekem ez nem elegtetel. Nem erzem tole magam jobban. Alapvetorn nyugalmat akarok a beke szigetet es ezt elvettek tolem.
Valami veget ert. Az egyik blogomon sajnos eljart a kezem, a vegeredmeny megtekintheto az Origon. Nagyon sajnalom hogy bantom a kornyezetem, de nekem tenyleg mindennel fontosabb az onallosodas szabad emberkent.
Ez mar nem jatek, mar nem a reblog maraton ahol finom voltam es noies. A zord fogalmazas alapvetoen erzekeny szemelyiseget takat. Engem bant de a kornyezetem elmondhatja ezt magarol? Ugyan. Csak a rugdosodasbol ertenek. Mindenki. Kulonben meg tesznek a fejemre. Vagy tephetnem a szamat a vegtelensegig. Nekem ez nem elegtetel. Nem erzem tole magam jobban. Alapvetorn nyugalmat akarok a beke szigetet es ezt elvettek tolem.
Idézet tőle: szomorúfűzfa ekkor: 2016.07.09., 07:18Mit mondjak, ez most egy kicsit felkavart: http://24.hu/tudomany/2010/07/20/agymosas-a-cia-nal-1977/
Mit mondjak, ez most egy kicsit felkavart: http://24.hu/tudomany/2010/07/20/agymosas-a-cia-nal-1977/
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.06.28., 07:21Szia Vadmeggy! Én úgy tudom, hogy a marihuana nem a legjobb, ha valaki hajlamos pszichózisra. Tényleg az lenne a jó, ha befeküdnél egy időre, és beállítanák a gyógyszereket! Egyébként skizofrénokkal az Ébredések Alapítvány foglalkozik, és nagyon sikeresek. Érdemes lenne őket is felkeresned (nem kórház, csak nappali pszichiátria).
Szia Vadmeggy! Én úgy tudom, hogy a marihuana nem a legjobb, ha valaki hajlamos pszichózisra. Tényleg az lenne a jó, ha befeküdnél egy időre, és beállítanák a gyógyszereket! Egyébként skizofrénokkal az Ébredések Alapítvány foglalkozik, és nagyon sikeresek. Érdemes lenne őket is felkeresned (nem kórház, csak nappali pszichiátria).
Idézet tőle: Vadmeggy ekkor: 2016.06.28., 06:48Be kellene feküdnöm a pszichiátriára, de halogatom. Félek, hogy 3 hónap is lesz mire kikerülök. Van tapasztalat? Gondolom egyénenként változik kit mennyi ideig tartanak bent.
Be kellene feküdnöm a pszichiátriára, de halogatom. Félek, hogy 3 hónap is lesz mire kikerülök. Van tapasztalat? Gondolom egyénenként változik kit mennyi ideig tartanak bent.
Idézet tőle: Vadmeggy ekkor: 2016.06.28., 06:32Olyanom nekem is volt, hogy indulatosan olyat mondtam, amit megbántam. A dühös törés-zúzás általában a téveszmékből eredt. Rengeteg feszültség tudott keresztülmenni rajtam sajnos. A téveszmém között például volt olyan, hogy lelkek szálltak meg (vagy több 10), egy belém költözött és pórázon tart. Hangokat hallok még mindig (volt kollégák, vagy barátok), csak már próbálok úgy tenni, mintha nem is...azt láttam, hogy más családtagjaimon keresztül más-más emberek komunikálnak velem. Meg vannak földönkívüli lelkek, meg földi lelkek...teljesen becsavarodtam. A zsidók földönkívüliek ilyesmi....a végére elég vegetatív állapotba kerültem. Mostmár kimozdulok, de még mindig nem vagyok 100-as. Igazán nem szeretnék 2-nél több gyógyszert szedni. Most fogom kipróbálni a CBD-t (kannabisz származék)...hátha.
Olyanom nekem is volt, hogy indulatosan olyat mondtam, amit megbántam. A dühös törés-zúzás általában a téveszmékből eredt. Rengeteg feszültség tudott keresztülmenni rajtam sajnos. A téveszmém között például volt olyan, hogy lelkek szálltak meg (vagy több 10), egy belém költözött és pórázon tart. Hangokat hallok még mindig (volt kollégák, vagy barátok), csak már próbálok úgy tenni, mintha nem is...azt láttam, hogy más családtagjaimon keresztül más-más emberek komunikálnak velem. Meg vannak földönkívüli lelkek, meg földi lelkek...teljesen becsavarodtam. A zsidók földönkívüliek ilyesmi....a végére elég vegetatív állapotba kerültem. Mostmár kimozdulok, de még mindig nem vagyok 100-as. Igazán nem szeretnék 2-nél több gyógyszert szedni. Most fogom kipróbálni a CBD-t (kannabisz származék)...hátha.
Idézet tőle: Vadmeggy ekkor: 2016.06.27., 06:35A másik kérdésem a téveszmékhez kötődik. Kinek milyenek roham alatt, utána...nálam erősen kötődtek az ezoteriához, vallásokhoz, földönkívüliekhez...betegesek és a valóságtól nagyon távol voltak. Messze kerülni próbálom a dolgot, mert elég durva dolgokat produkáltak a gondolkodásommal. Olyan dolgokat láttam logikusnak, amik nem azok. Pánikrohamokkal fűszerezve plusz agresszió (másnál is jelentkezik?). Összetörtem rengeteg poharat, a laptop monitorját, kandalló üvegét plusz a kisfiam is megkapta a magáét. Hugom napokra elköltözött (valószínű a munkahelyéről is ezért küldték el - most albiba megy)....mennyire szokott súlyos lenni nálatok? ezért is kutatom a témát, magamat mik a rohamok kiváltói és kerülöm is azokat a dolgokat, nyílván a helyzeteket jóval nehezebb (kerülöm pl.: facebbok, twitter, bizonyos TV műsorok)
A másik kérdésem a téveszmékhez kötődik. Kinek milyenek roham alatt, utána...nálam erősen kötődtek az ezoteriához, vallásokhoz, földönkívüliekhez...betegesek és a valóságtól nagyon távol voltak. Messze kerülni próbálom a dolgot, mert elég durva dolgokat produkáltak a gondolkodásommal. Olyan dolgokat láttam logikusnak, amik nem azok. Pánikrohamokkal fűszerezve plusz agresszió (másnál is jelentkezik?). Összetörtem rengeteg poharat, a laptop monitorját, kandalló üvegét plusz a kisfiam is megkapta a magáét. Hugom napokra elköltözött (valószínű a munkahelyéről is ezért küldték el - most albiba megy)....mennyire szokott súlyos lenni nálatok? ezért is kutatom a témát, magamat mik a rohamok kiváltói és kerülöm is azokat a dolgokat, nyílván a helyzeteket jóval nehezebb (kerülöm pl.: facebbok, twitter, bizonyos TV műsorok)
Idézet tőle: Vadmeggy ekkor: 2016.06.27., 06:26Sziasztok! Új vagyok. Valamennyire olvasgattam a bejegyzéseket. Gratulálok és drukkolok az önállóságra törekvéseknek. Sajnos nálam ez nem menne (próbáltam és óriási pofára esés lett a vége)...amiért regisztráltam a rohamok. Egy évig tartott az előző rohamom, előtte nem volt betegségtudatom. Az érdekelne ki hogyan érzékeli mik a megelőző tünetei a kisebb-nagyobb rohamoknak. Egyébként pont valaki kérdezte itt, hogy szed-e valaki deprált. Nos én szedek. Mellé van félretéve xanax, atarax plusz tömöm magam vitaminokkal (főleg vas, mert vérszegény vagyok).
Sziasztok! Új vagyok. Valamennyire olvasgattam a bejegyzéseket. Gratulálok és drukkolok az önállóságra törekvéseknek. Sajnos nálam ez nem menne (próbáltam és óriási pofára esés lett a vége)...amiért regisztráltam a rohamok. Egy évig tartott az előző rohamom, előtte nem volt betegségtudatom. Az érdekelne ki hogyan érzékeli mik a megelőző tünetei a kisebb-nagyobb rohamoknak. Egyébként pont valaki kérdezte itt, hogy szed-e valaki deprált. Nos én szedek. Mellé van félretéve xanax, atarax plusz tömöm magam vitaminokkal (főleg vas, mert vérszegény vagyok).
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.06.25., 16:33Idézet tőle: babarczyeszterMegnyugodtam 🙂 Remélem, sikerül önállósodnod, nagyon kellemetlen szülőktől függeni.
Most 3 napig külön voltam a szüleimtől, fura volt nagyon, úgy éreztem magam, mint valami városi Robinson Crusoe. De nagyon jó érzés volt egyedül csinálni mindent magam körül.
Idézet tőle: babarczyeszterMegnyugodtam 🙂 Remélem, sikerül önállósodnod, nagyon kellemetlen szülőktől függeni.
Most 3 napig külön voltam a szüleimtől, fura volt nagyon, úgy éreztem magam, mint valami városi Robinson Crusoe. De nagyon jó érzés volt egyedül csinálni mindent magam körül.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.06.24., 19:57Írj blogot, Hercegnő, és akkor mindig vissza tudod nézni, mi volt éppen a fejedben!
Írj blogot, Hercegnő, és akkor mindig vissza tudod nézni, mi volt éppen a fejedben!
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.06.24., 19:56Megnyugodtam 🙂 Remélem, sikerül önállósodnod, nagyon kellemetlen szülőktől függeni.
Megnyugodtam 🙂 Remélem, sikerül önállósodnod, nagyon kellemetlen szülőktől függeni.
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.06.23., 15:41De ha megszelídítesz egy "Bárányt", utána miért akarod "elhajtani"...?
De ha megszelídítesz egy "Bárányt", utána miért akarod "elhajtani"...?
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.06.23., 15:39Például az, hogy zöldségkrémes kenyeret ettem régen, meg hogy Peti volt (és most is) minden gondolatom, meg futás, meg a disznó testes gondolataim, meg még nem tudom mik voltak, de érdekes volt, és ráismertem. És kicsit úgy éreztem, hogy nem vagyok egyedül, mert valaki megszerezte, vagy belelátott a fejembe (érzéseimbe), ez annyira meg tudott nyugtatni, persze először ijesztő is volt és féltem, de nekem kell a tudat, hogy valaki megért.
Például az, hogy zöldségkrémes kenyeret ettem régen, meg hogy Peti volt (és most is) minden gondolatom, meg futás, meg a disznó testes gondolataim, meg még nem tudom mik voltak, de érdekes volt, és ráismertem. És kicsit úgy éreztem, hogy nem vagyok egyedül, mert valaki megszerezte, vagy belelátott a fejembe (érzéseimbe), ez annyira meg tudott nyugtatni, persze először ijesztő is volt és féltem, de nekem kell a tudat, hogy valaki megért.
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.06.23., 15:34Engem például érdekelne, hogy mi van a fejemben, ilyen ömlesztett formában.
Engem például érdekelne, hogy mi van a fejemben, ilyen ömlesztett formában.