Skizofrénia 3.5
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.15., 15:43Idézet tőle: parrotJöjjön vissza Zombori,oszt kész.Ovisista,te valamiféle zsenike vagy,jó a honlapod!A te festményeid?
Szia Parrot! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég Előre is!
Hálásan Köszönöm hogy megBecsülhetnél a zseni Jelzővel is akár, de sajnos hiába is Lenne, sajnos nagyon butácska vagyokj ha nem is ostoba is egyszerre mindgyjárt!
Talán az téveszthet meg ilyetén hogy 64 éves vagyok és mintegy huszon éves korom óta Alkotás és Művészetterápiázok, mert Első Pszichiáter Doki Nénim Szorgalmazta annyira, hogy Pisti Neked Alkossál kell mert van némi hajlamod hozzá!
És amikor már pár év múlván Gyógyszerelést is Találhattunk, onnantól vagyok úgy nevezett nem klasszikus beteg, hanem Beteg-Klasszis aki állandóan Gyógyuland!
Így értődik aztán az, hogy talán a sok évtized nem múlik el nyomtalanul, hanem Telhet is sokminden Jókkal is!
Azért mindenképp hálásan Köszi, hogy Észleled az izét Velem és Anyuval!
Minden Jókat és mindég Neked is külön is továbbra is!
Ja, és ha Lehet ne voljék ilyen szimplifikált a dolog, mert nagyon rossz emlékű győzike amikor aszondgyja, hogy bármi gyalázatot elkövethetnek a sleppjeive, mert "oszt Jónapot, majd ügyvédgyjaik kimocskolják!" -- ugye ez csak tévedés a köbön?!?
Idézet tőle: parrotJöjjön vissza Zombori,oszt kész.Ovisista,te valamiféle zsenike vagy,jó a honlapod!A te festményeid?
Szia Parrot! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég Előre is!
Hálásan Köszönöm hogy megBecsülhetnél a zseni Jelzővel is akár, de sajnos hiába is Lenne, sajnos nagyon butácska vagyokj ha nem is ostoba is egyszerre mindgyjárt!
Talán az téveszthet meg ilyetén hogy 64 éves vagyok és mintegy huszon éves korom óta Alkotás és Művészetterápiázok, mert Első Pszichiáter Doki Nénim Szorgalmazta annyira, hogy Pisti Neked Alkossál kell mert van némi hajlamod hozzá!
És amikor már pár év múlván Gyógyszerelést is Találhattunk, onnantól vagyok úgy nevezett nem klasszikus beteg, hanem Beteg-Klasszis aki állandóan Gyógyuland!
Így értődik aztán az, hogy talán a sok évtized nem múlik el nyomtalanul, hanem Telhet is sokminden Jókkal is!
Azért mindenképp hálásan Köszi, hogy Észleled az izét Velem és Anyuval!
Minden Jókat és mindég Neked is külön is továbbra is!
Ja, és ha Lehet ne voljék ilyen szimplifikált a dolog, mert nagyon rossz emlékű győzike amikor aszondgyja, hogy bármi gyalázatot elkövethetnek a sleppjeive, mert "oszt Jónapot, majd ügyvédgyjaik kimocskolják!" -- ugye ez csak tévedés a köbön?!?
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.15., 15:34Sziasztok Gyerekek! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég!
Hát nagyon Örülök, hogy alakulnánk és küldöttségbe mehetnénk Eszterhez, hogy ne makacsolja meg Magát és Alkosson Velünk és persze Zomborival is Együttest arra, hogy Precendensképp némiképp Helyesbbíthessünk, azaz ha nem muszáj ne konzerváljuk orrba-szájba a hibákat!
Ha "meg Tudnánk úgy mondd győzni" Esztert, hogy Igen, talán Igaza is Lehetett ezzel a könyörtelen bosszúval és megtorlással, amivel Zombori iszonyatos hibáját sajnos még fokozta így összeségében ha Globálisan nézzük a Dolgokat és eléggé Tárgyilagosan is, szóval akkor talán nem makacsolja meg annyira Magát és megEngedné, hogy Zoborit rekonstruálhassuk, sőt Jobbá is, mint korábban csak kezdetlegesebb volhatott!
Nem Tudom hogy Közületek Kik Kellően Olvasó Művészek, de talán némi Jó Indulattal talán kisilabizálható innéd, hogy Zombori mennyit FEjlődött is!
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9214125
DE nem akarok mindenkit iszonyú strapára se kényszeríteni netán, csak a Tárgyilagosság kedvéért és az Igazságosabbság miatt is Javasolnám olyanoknak, akiknek van Érkezhetésük Értelmedzkedni! TEhát Vigyázat! Ovatóskán, mert ugyan kényszerű lenne, de hogy semmiképp se voljék túlzó megtehelés netán beleszkadni!
Minden Jókat és mindég továbbra is Mindőnknek! Hajrá előre a Gyógyulandokba!
Sziasztok Gyerekek! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég!
Hát nagyon Örülök, hogy alakulnánk és küldöttségbe mehetnénk Eszterhez, hogy ne makacsolja meg Magát és Alkosson Velünk és persze Zomborival is Együttest arra, hogy Precendensképp némiképp Helyesbbíthessünk, azaz ha nem muszáj ne konzerváljuk orrba-szájba a hibákat!
Ha "meg Tudnánk úgy mondd győzni" Esztert, hogy Igen, talán Igaza is Lehetett ezzel a könyörtelen bosszúval és megtorlással, amivel Zombori iszonyatos hibáját sajnos még fokozta így összeségében ha Globálisan nézzük a Dolgokat és eléggé Tárgyilagosan is, szóval akkor talán nem makacsolja meg annyira Magát és megEngedné, hogy Zoborit rekonstruálhassuk, sőt Jobbá is, mint korábban csak kezdetlegesebb volhatott!
Nem Tudom hogy Közületek Kik Kellően Olvasó Művészek, de talán némi Jó Indulattal talán kisilabizálható innéd, hogy Zombori mennyit FEjlődött is!
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9214125
DE nem akarok mindenkit iszonyú strapára se kényszeríteni netán, csak a Tárgyilagosság kedvéért és az Igazságosabbság miatt is Javasolnám olyanoknak, akiknek van Érkezhetésük Értelmedzkedni! TEhát Vigyázat! Ovatóskán, mert ugyan kényszerű lenne, de hogy semmiképp se voljék túlzó megtehelés netán beleszkadni!
Minden Jókat és mindég továbbra is Mindőnknek! Hajrá előre a Gyógyulandokba!
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.15., 14:58Jöjjön vissza Zombori,oszt kész.Ovisista,te valamiféle zsenike vagy,jó a honlapod!A te festményeid?
Jöjjön vissza Zombori,oszt kész.Ovisista,te valamiféle zsenike vagy,jó a honlapod!A te festményeid?
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.15., 08:51Szervusztok Gyerekek! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! MInden Jókat és mindég!
Mennyire Szerettétek Zombori P-ét?!? Nagy balhé volt Vele kapcsolatban, mert sajnos hibázott egy szinte "végzeteset" és szinte "védhetetlent" is! És mint meg is állapítottátok, hogy ez sajnos a betegsége és rossz sorsa miatt volhatott, ám mint itt kiderült, hogy Technikai okokból is írtózatos kathasztrófa történt, azaz győzködni Lehetett volna a Kisbeteget, hogy vonja vissza a rémületes "elrettentés"-szerű linkjét és úgy Vitatsuk meg, hogy mennyiben van némiképp Igaza is és hogy mért nem Szabadna mégsem teret engedni Ötletének, hogy potenciális öngyilkos-jelöltek közé bevág -- mint Játszadozni netán Gyerekeknek gránátot -- egy "sikeres" és "dokumentált" öngyilkolási aktust?!?
Én rálelni véltem néhány ilyesmire, amit a link és környéke sugall és hát sajnos vagy sem, de azt kell mondgyjam, hogy rémületes volt!
Viszont egyből agyoncsapni valakit "végleg" és nem Élet-Hossziglani Jóvé Tételt Követelni Tőle, nos ez nem egyszerűen "brutális", hanem sajnos még nagyobb hiba volt!
Ám Gondolom az megOldható Lehetne, hogy a kiVétel erősíthet Szabályzatokat alapon, vagy szükség törvényt-bont alapon, ha Zombori P a nick-nevén visszaregisztrálhatna, akkor talán ha Újból itt is Élhetne, nos amennyiben minden Igaz, akkor esetleg az itteni, a Skizofrénia 3.5-ben amiket nagyon Helyesen és akár a Gyógyulása szempontjából is Üdvözlendőket Működhetett, azok megLennének megint, némi macerával!
Akarjátok Kísérletezni vele, hogy nem mindig csak ilyen végzetes hibákat kövessen el, hanem Gyógyulhattabban egyre kevesebbet?!?
Vagy netán persszimkék vagytok és azzal érveltek az "örökre" kizárása mellett, hogy kutyából nem lesz szalonna?!?
Szeretnétek-e hohy Éljen megint Zombori P?!?
Elfogadhattok ehhez némi SEgítséget is?!?
Szervusztok Gyerekek! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! MInden Jókat és mindég!
Mennyire Szerettétek Zombori P-ét?!? Nagy balhé volt Vele kapcsolatban, mert sajnos hibázott egy szinte "végzeteset" és szinte "védhetetlent" is! És mint meg is állapítottátok, hogy ez sajnos a betegsége és rossz sorsa miatt volhatott, ám mint itt kiderült, hogy Technikai okokból is írtózatos kathasztrófa történt, azaz győzködni Lehetett volna a Kisbeteget, hogy vonja vissza a rémületes "elrettentés"-szerű linkjét és úgy Vitatsuk meg, hogy mennyiben van némiképp Igaza is és hogy mért nem Szabadna mégsem teret engedni Ötletének, hogy potenciális öngyilkos-jelöltek közé bevág -- mint Játszadozni netán Gyerekeknek gránátot -- egy "sikeres" és "dokumentált" öngyilkolási aktust?!?
Én rálelni véltem néhány ilyesmire, amit a link és környéke sugall és hát sajnos vagy sem, de azt kell mondgyjam, hogy rémületes volt!
Viszont egyből agyoncsapni valakit "végleg" és nem Élet-Hossziglani Jóvé Tételt Követelni Tőle, nos ez nem egyszerűen "brutális", hanem sajnos még nagyobb hiba volt!
Ám Gondolom az megOldható Lehetne, hogy a kiVétel erősíthet Szabályzatokat alapon, vagy szükség törvényt-bont alapon, ha Zombori P a nick-nevén visszaregisztrálhatna, akkor talán ha Újból itt is Élhetne, nos amennyiben minden Igaz, akkor esetleg az itteni, a Skizofrénia 3.5-ben amiket nagyon Helyesen és akár a Gyógyulása szempontjából is Üdvözlendőket Működhetett, azok megLennének megint, némi macerával!
Akarjátok Kísérletezni vele, hogy nem mindig csak ilyen végzetes hibákat kövessen el, hanem Gyógyulhattabban egyre kevesebbet?!?
Vagy netán persszimkék vagytok és azzal érveltek az "örökre" kizárása mellett, hogy kutyából nem lesz szalonna?!?
Szeretnétek-e hohy Éljen megint Zombori P?!?
Elfogadhattok ehhez némi SEgítséget is?!?
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.10.15., 04:28Kedves kharzak! Én nagyon nehezen... extrém nehezen. Viszont egy idő után többet kezdett adni nekem ez a dolog, mint amennyit elvett. Értem ezalatt azt, hogy úgysem akartam szélesebb társadalmi körökben elfogadott lenni, csak meg akartam találni a saját egyéni utamat, és hangomat, csak mindezt inkább önszántamból szerettem volna elérni, nem pedig lelki gyötrelmek, és depresszió által, de sajnos valaki(k)nek ez csak pokoljárás útján megy. Sajnos közülünk ez nem sokaknak adatik meg, hogy elfogadják a sorsukat, és észrevegyék a Sors, vagy Isten ajándékait, én pedig, miközben dúsgazdaggá teszem magam bizonyos csíramentes folyadékok elfogyasztásával, még ráadásul magamhoz illő társat is találok, ezen kívül egészségi állapotom jó, vannak barátaim, nélkülöznöm nem kell, szerintem kimaxoltam, amit a helyzetemből ki lehetett hozni, és még erőfeszítésembe sem került. Miért törekednék anyagi javak harácsolására, mások feletti hatalomra, vagy egyéb földi hívságokra, ami a töltött káposztás, tévé előtt fingó felebarátaink többségét a boldogság illúziójával tölti el? Nem tetszik a rendszer, vagy nyomorgat a pszichiátria? Na, és aztán? Valószínűleg bármelyik korban is élnék, elnyomna a hatalom, jelenleg legalább az életem nincs fenyegetve, nem azért, mert nem jelentenék veszélyt bizonyos körökre nézve, hanem mert le se szarnak. És ez így van jól.
Kedves kharzak! Én nagyon nehezen... extrém nehezen. Viszont egy idő után többet kezdett adni nekem ez a dolog, mint amennyit elvett. Értem ezalatt azt, hogy úgysem akartam szélesebb társadalmi körökben elfogadott lenni, csak meg akartam találni a saját egyéni utamat, és hangomat, csak mindezt inkább önszántamból szerettem volna elérni, nem pedig lelki gyötrelmek, és depresszió által, de sajnos valaki(k)nek ez csak pokoljárás útján megy. Sajnos közülünk ez nem sokaknak adatik meg, hogy elfogadják a sorsukat, és észrevegyék a Sors, vagy Isten ajándékait, én pedig, miközben dúsgazdaggá teszem magam bizonyos csíramentes folyadékok elfogyasztásával, még ráadásul magamhoz illő társat is találok, ezen kívül egészségi állapotom jó, vannak barátaim, nélkülöznöm nem kell, szerintem kimaxoltam, amit a helyzetemből ki lehetett hozni, és még erőfeszítésembe sem került. Miért törekednék anyagi javak harácsolására, mások feletti hatalomra, vagy egyéb földi hívságokra, ami a töltött káposztás, tévé előtt fingó felebarátaink többségét a boldogság illúziójával tölti el? Nem tetszik a rendszer, vagy nyomorgat a pszichiátria? Na, és aztán? Valószínűleg bármelyik korban is élnék, elnyomna a hatalom, jelenleg legalább az életem nincs fenyegetve, nem azért, mert nem jelentenék veszélyt bizonyos körökre nézve, hanem mert le se szarnak. És ez így van jól.
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2016.10.14., 18:09Hogy lehet együt élni a skizofréniával? ti hogy fogatátok el hogy azok vagytok? nekem nehezen megy
Hogy lehet együt élni a skizofréniával? ti hogy fogatátok el hogy azok vagytok? nekem nehezen megy
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.08., 19:22Idézet tőle: Zsolt2Ovisista te vagy a második kedvenc íróm Moravia után. Csak míg Moraviat nyáron nem tudtam letenni, addig téged nem mindig tudlak felvenni. De ez a lényegen nem változtat, ami késik, nem múlik.
Szia Kedves Zsolt2! Üdv és Üdvözülendést az üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég ELŐRE!
Bocsáss meg Kérlek, amért nem Értem, hogy mért pont Morávia?!?
És mért nem Szathmári Sanyika akihez viszonyítanál, s aki a KAZOHINIA-áját Karinthy Fricike meg úgy aposztrofálta, hogy odaadná az Összeseit azért?!?
Illetve mért mű-kereskedelmi foglakoztatott termékeihez hasonlítod, hogy felvegyél-e tánc-rendbe Értelmedzkedhetni folyvást?!?
Örülnénk ugye ha erről értekezhetnél Bővebben és szerteágazóbban is és akkor talán Én sem volnék ilyen sprőd a mellőződhetőstél netán?!?
Továbbra is minden Jókat és Szerettel várjuk el Grafománolódmány Szöveglődhettjeit nem csak szűken ebben az Aspektusban, Igaz?!?
Idézet tőle: Zsolt2Ovisista te vagy a második kedvenc íróm Moravia után. Csak míg Moraviat nyáron nem tudtam letenni, addig téged nem mindig tudlak felvenni. De ez a lényegen nem változtat, ami késik, nem múlik.
Szia Kedves Zsolt2! Üdv és Üdvözülendést az üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég ELŐRE!
Bocsáss meg Kérlek, amért nem Értem, hogy mért pont Morávia?!?
És mért nem Szathmári Sanyika akihez viszonyítanál, s aki a KAZOHINIA-áját Karinthy Fricike meg úgy aposztrofálta, hogy odaadná az Összeseit azért?!?
Illetve mért mű-kereskedelmi foglakoztatott termékeihez hasonlítod, hogy felvegyél-e tánc-rendbe Értelmedzkedhetni folyvást?!?
Örülnénk ugye ha erről értekezhetnél Bővebben és szerteágazóbban is és akkor talán Én sem volnék ilyen sprőd a mellőződhetőstél netán?!?
Továbbra is minden Jókat és Szerettel várjuk el Grafománolódmány Szöveglődhettjeit nem csak szűken ebben az Aspektusban, Igaz?!?
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2016.10.08., 19:16Ovisista te vagy a második kedvenc íróm Moravia után. Csak míg Moraviat nyáron nem tudtam letenni, addig téged nem mindig tudlak felvenni. De ez a lényegen nem változtat, ami késik, nem múlik.
Ovisista te vagy a második kedvenc íróm Moravia után. Csak míg Moraviat nyáron nem tudtam letenni, addig téged nem mindig tudlak felvenni. De ez a lényegen nem változtat, ami késik, nem múlik.
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.08., 18:19Idézet tőle: holdfényOvisista sajnos nem tudom ennél jobban elmagyarázni, ezt érezni kell.
Ha valakinek üres valami akkor üres, ha szeretettel teli akkor azzal.
Sajnálom.
Szia Kedves Hold-Fény! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég!
Hát Igazad Lehet, hogy nem vagyok egy nagy ÉRZELMISÉGI! Mert egy részt a Gyógyszer Szabályoz, más részt inkább Intellektusnak Szeretem Magam Tudhatni! Illetve az úgy nevezett "érzéseim" már annyiszor megcsaltak úgy mondd, hogy nem Bízhatom Magam rájuk!
És persze a Lényeg, hogy József Attilácska is mondgyja, hogy nagypapákként Mosolyodhatnánk csak el, hogy többismeretlenes egyenletem megoldását kísérő érzemények ha befolyásolnák a eredményt, azaz az azt kísérő érzelmektől függene, hogy helyes-e vagy se?!?
Illetve talán hallomásokból hiszemkedő valláskodások egyikének ama kinyilakoztatását ha vennénk, hogy Tehetünk bármi Jót, ha nincs benne "szeretet", akkor az szerintük nem ér semmit sem, mintha nem is volna Objektív Világ sem, amiben ha ezt vagy azt odébb teszünk, hogy az visszakerülne a korábbi helyére vagy messzebb is! -- erre Gondoljunk?!?
Idézet tőle: holdfényOvisista sajnos nem tudom ennél jobban elmagyarázni, ezt érezni kell.
Ha valakinek üres valami akkor üres, ha szeretettel teli akkor azzal.
Sajnálom.
Szia Kedves Hold-Fény! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég!
Hát Igazad Lehet, hogy nem vagyok egy nagy ÉRZELMISÉGI! Mert egy részt a Gyógyszer Szabályoz, más részt inkább Intellektusnak Szeretem Magam Tudhatni! Illetve az úgy nevezett "érzéseim" már annyiszor megcsaltak úgy mondd, hogy nem Bízhatom Magam rájuk!
És persze a Lényeg, hogy József Attilácska is mondgyja, hogy nagypapákként Mosolyodhatnánk csak el, hogy többismeretlenes egyenletem megoldását kísérő érzemények ha befolyásolnák a eredményt, azaz az azt kísérő érzelmektől függene, hogy helyes-e vagy se?!?
Illetve talán hallomásokból hiszemkedő valláskodások egyikének ama kinyilakoztatását ha vennénk, hogy Tehetünk bármi Jót, ha nincs benne "szeretet", akkor az szerintük nem ér semmit sem, mintha nem is volna Objektív Világ sem, amiben ha ezt vagy azt odébb teszünk, hogy az visszakerülne a korábbi helyére vagy messzebb is! -- erre Gondoljunk?!?
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.08., 15:45Idézet tőle: holdfénySzia kedves ovisista!
Nem biztos ,hogy el tudom magyarázni, de az én ládikóm dobozom nem "üres" hanem tele van
"SZERETETTEL"
az angyalkámtól kaptam szeretettel.:-)
Szia szép hétvégét, puszi ölelés holdfény.
Szia Kedves Hold-Fény! Üdvb és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég!
Sajnos így se nagyon érthetem, hogy mikre is Gondoljunk?!? De Próbálom megÉrteni, ha elfogadni Tudni nem is, hogy nem strapálhatod Magad csak úgy szíre-szóra, hogy ami még egyelőrew nehéz sajnos Neked is, hogy Bőven és szerteágazóan Magyarázgatsd hogy miket hogyan-mimindenképp is kell Érteni ahhozz, hogy inkább Egyet is Érthessünk minél többször is és mélyebben is!
De mondgyjuk, hogy talán összezavarhatott Tégedet is eme Illés, vagyis inkább Bródy szövegelés
https://www.youtube.com/watch?v=cLhreISzYTg
Tényleg ne fegyverkezzünk úgy mondd, de attól még az is Igaz, hogy csak ahogyan a régioek is mondogatták, hogy csak szóból ért az ember is!
Anya meg már Tudhatod nem volt Gondolat-Olvasó Telepata így Én se!
Ha tehát enyhíthetnél a szó-fukarságodon, akkor ha nem tobzódva tékozolnánk a megÉrtésekben de közelebb Juthatnánk a félre nem Értésekhöz, Igaz?!?
De mért teszel dolgokat idéző-jelbe?!? Mi zavar bennük hogy elidegeníted őket mintha?!?
Idézet tőle: holdfénySzia kedves ovisista!
Nem biztos ,hogy el tudom magyarázni, de az én ládikóm dobozom nem "üres" hanem tele van
"SZERETETTEL"
az angyalkámtól kaptam szeretettel.:-)
Szia szép hétvégét, puszi ölelés holdfény.
Szia Kedves Hold-Fény! Üdvb és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég!
Sajnos így se nagyon érthetem, hogy mikre is Gondoljunk?!? De Próbálom megÉrteni, ha elfogadni Tudni nem is, hogy nem strapálhatod Magad csak úgy szíre-szóra, hogy ami még egyelőrew nehéz sajnos Neked is, hogy Bőven és szerteágazóan Magyarázgatsd hogy miket hogyan-mimindenképp is kell Érteni ahhozz, hogy inkább Egyet is Érthessünk minél többször is és mélyebben is!
De mondgyjuk, hogy talán összezavarhatott Tégedet is eme Illés, vagyis inkább Bródy szövegelés
Tényleg ne fegyverkezzünk úgy mondd, de attól még az is Igaz, hogy csak ahogyan a régioek is mondogatták, hogy csak szóból ért az ember is!
Anya meg már Tudhatod nem volt Gondolat-Olvasó Telepata így Én se!
Ha tehát enyhíthetnél a szó-fukarságodon, akkor ha nem tobzódva tékozolnánk a megÉrtésekben de közelebb Juthatnánk a félre nem Értésekhöz, Igaz?!?
De mért teszel dolgokat idéző-jelbe?!? Mi zavar bennük hogy elidegeníted őket mintha?!?
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.08., 15:30Idézet tőle: robomanovisista, nem tervezel új hanganyagot? abban a műfajban nagyon ott vagy...
Szia! Azért minden esetre Kívánok némi Jobbadatokat annál, semmint spontán sehogyan se Sikerülnék Éppé!
Hálásan Köszi, hogy ráfogtál, hogy nézzek körül a "kamrában" vagy a Virtuális "spájz" Tára is közt és hopp, hogy, hogy nem, de Találhattam eddig még Teljességében nem Közre Adott monológizált Hangzóka Zengeményt! Egy félórás file-keretében, amit szét kellett vagdossak hogy a YouTube fogadhassa ekképp szilánkokban legalabb!
Hozzá kell Tegyen, hogy "hülyéskedtem", de nem hülyítettem is! Azaz nincs mért hülyülődni se vele! Pláne hogy azt már azért Tudhatjuk, nem is kicsit, de nagyon, hogy fel kell Mentetsünk hülyeségeink gyakorlatozásai alól Bírálkodóan, Igaz?!?
Így Bocsánat ha kissé darabos ez a nem is olyan nagyon rég fűzérlődhetődött kis "tákolmány", amely hordozza a nagy-nagy Gondomat, illetve MIndőnkét!
https://www.youtube.com/watch?v=qBmLXMrQR_o
https://www.youtube.com/watch?v=q_hou81DNy8
https://www.youtube.com/watch?v=eArzjDJktFs
https://www.youtube.com/watch?v=joh7fVQBgeA
Akkor hát Fogadd Te is Józan Szeretettel és Várom el is hogy valamiképp megBecsülhesd, ha Jó Szókra is méltathatod akár!
Idézet tőle: robomanovisista, nem tervezel új hanganyagot? abban a műfajban nagyon ott vagy...
Szia! Azért minden esetre Kívánok némi Jobbadatokat annál, semmint spontán sehogyan se Sikerülnék Éppé!
Hálásan Köszi, hogy ráfogtál, hogy nézzek körül a "kamrában" vagy a Virtuális "spájz" Tára is közt és hopp, hogy, hogy nem, de Találhattam eddig még Teljességében nem Közre Adott monológizált Hangzóka Zengeményt! Egy félórás file-keretében, amit szét kellett vagdossak hogy a YouTube fogadhassa ekképp szilánkokban legalabb!
Hozzá kell Tegyen, hogy "hülyéskedtem", de nem hülyítettem is! Azaz nincs mért hülyülődni se vele! Pláne hogy azt már azért Tudhatjuk, nem is kicsit, de nagyon, hogy fel kell Mentetsünk hülyeségeink gyakorlatozásai alól Bírálkodóan, Igaz?!?
Így Bocsánat ha kissé darabos ez a nem is olyan nagyon rég fűzérlődhetődött kis "tákolmány", amely hordozza a nagy-nagy Gondomat, illetve MIndőnkét!
https://www.youtube.com/watch?v=qBmLXMrQR_o
https://www.youtube.com/watch?v=q_hou81DNy8
https://www.youtube.com/watch?v=eArzjDJktFs
https://www.youtube.com/watch?v=joh7fVQBgeA
Akkor hát Fogadd Te is Józan Szeretettel és Várom el is hogy valamiképp megBecsülhesd, ha Jó Szókra is méltathatod akár!
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.08., 08:37Idézet tőle: holdfényEgyszer én is kaptam egy ilyen dobozt ami tele volt SZERETETTEL.
Szia Hold-Fény! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Minden Jókat Előre is és mindég!
Ne haragudgyj, de elKépzelni se Tudom, amit Jelzesz! Segítenél, hogy Képben Lehessek?!? Tudhatsz Bővebben és szerteágazóbban is Magyarázni erről?!? Vagy védened kell a "tulajdonod" hogy senki nehogy belerontson?!?
Köszi Hálásan azért hogy Tudattad, hogy mintha Lenne ilyesmi is és Kíváncsika JóIndulatunk SEgítő-Készsége tobzódásaiban akár gyárthatnánk is még és még, Igaz?!?
Idézet tőle: holdfényEgyszer én is kaptam egy ilyen dobozt ami tele volt SZERETETTEL.
Szia Hold-Fény! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Minden Jókat Előre is és mindég!
Ne haragudgyj, de elKépzelni se Tudom, amit Jelzesz! Segítenél, hogy Képben Lehessek?!? Tudhatsz Bővebben és szerteágazóbban is Magyarázni erről?!? Vagy védened kell a "tulajdonod" hogy senki nehogy belerontson?!?
Köszi Hálásan azért hogy Tudattad, hogy mintha Lenne ilyesmi is és Kíváncsika JóIndulatunk SEgítő-Készsége tobzódásaiban akár gyárthatnánk is még és még, Igaz?!?
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.08., 08:33Idézet tőle: robomanovisista, nem tervezel új hanganyagot? abban a műfajban nagyon ott vagy...
Szia! Nem terhellek külön Köszöntéssel, mert enm szívleled és ugyan nem Jó akceptálnom a renyheséget, de el kell nézzem, mert nagyon Hálásan Köszönhetem, hogy Kérdezhetsz Tőlem!
Milyen "hang-anyagra" Gondolsz?!? Hangzóka-Zengeményeim nagy része Igaz csak monológ, de korábban régen Lehettek istrumentálisak is! -- így melyik Tervekről faggatsz?!?
Persze hogy Terveznék most is ilyen Tevékenységeket, de nincsenek meg az Objektív és Szubjektív felTételei! Még nem nyeretem annyit a Lottón és Kenón, hogy Alkalmas Technikát is használhatnék! A Szubjektív része meg hogy nincs Csoport sem, akikkel Alkothatnék Együttesben is akár, hangokként összerakva a kisebb Egységeket és azokat sokasodott számokban össze is füzérelhetni Alaposabb kiÁllításokban is! Sajnos a társadalmiságuk se megOldott tudatlanság-tébolyom miatt, mert az Internet (YouTube, Facebook és más tárhelyek) nem veszik fel a 20-50 perces kiFejtéseket egy könnyen! Így sajnos lappanganak csak a következő Opuszok!
Ennek ellenére Neked is minden Jókat és mindég, ha elég ennyi egyelőre kimerítő Válaszképp!
Idézet tőle: robomanovisista, nem tervezel új hanganyagot? abban a műfajban nagyon ott vagy...
Szia! Nem terhellek külön Köszöntéssel, mert enm szívleled és ugyan nem Jó akceptálnom a renyheséget, de el kell nézzem, mert nagyon Hálásan Köszönhetem, hogy Kérdezhetsz Tőlem!
Milyen "hang-anyagra" Gondolsz?!? Hangzóka-Zengeményeim nagy része Igaz csak monológ, de korábban régen Lehettek istrumentálisak is! -- így melyik Tervekről faggatsz?!?
Persze hogy Terveznék most is ilyen Tevékenységeket, de nincsenek meg az Objektív és Szubjektív felTételei! Még nem nyeretem annyit a Lottón és Kenón, hogy Alkalmas Technikát is használhatnék! A Szubjektív része meg hogy nincs Csoport sem, akikkel Alkothatnék Együttesben is akár, hangokként összerakva a kisebb Egységeket és azokat sokasodott számokban össze is füzérelhetni Alaposabb kiÁllításokban is! Sajnos a társadalmiságuk se megOldott tudatlanság-tébolyom miatt, mert az Internet (YouTube, Facebook és más tárhelyek) nem veszik fel a 20-50 perces kiFejtéseket egy könnyen! Így sajnos lappanganak csak a következő Opuszok!
Ennek ellenére Neked is minden Jókat és mindég, ha elég ennyi egyelőre kimerítő Válaszképp!
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.03., 15:37Idézet tőle: robomana
Aki "a"-t mond, mondgyjon-e "b" is illetve civel egész ábc-vé, azaz ha Lehet értelmes Grafománolódmány Szövelődhettekké is?!? És nem minimalizálva és nem szimplifikálni se?!?
Idézet tőle: robomana
Aki "a"-t mond, mondgyjon-e "b" is illetve civel egész ábc-vé, azaz ha Lehet értelmes Grafománolódmány Szövelődhettekké is?!? És nem minimalizálva és nem szimplifikálni se?!?
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.03., 13:35Idézet tőle: robomanjól van, értem, csak ne írj erre is egy ilyen hosszú választ, kérlek
Szia! Sajnálom nagyon, hogy nincs Válasz-Kérdődésed! Hogy mért kell Köszönjek, Köszöntsek és Üdvöt Kívánjak minden Jókkal és mindég?!?
Ezt beTudhatjuk a betegséged "barbarizmusának", vagy Én szocializálódhattam netán felőled "rosszul"?!?
Illetve Igen, talán az Én hibám, hogy megrögzötten tartom úgy mondd a Közösségi Éríntkezés legElemebibb részeit és formáit -- ami ezek szerint neked sajnos puszta formalizmus, üres udvarisaskodás, merő álszentség?!?
Így ugye ne is védekezzek azzal, hogy a demencia ellen védekezek, gyakorolva és edzve arra, hogy el ne felejtsek semmiképp se úgy Közlekedni, hogy az nem ártalmas?!?
Illetve ne Mutatsak ezzel Jó Példát, hogy nem csak elszenvedni akarom hanyattlásom, hanem szembemenni azzal, hogy ne gyötörjön hirtelen tök gyökérré és bunkóvá, aki netán senkit se lát se hall, csak a maga fontoskodandásait, mintha ő volna a Mindenség Közepe?!?
Tehát az sem hozható fel, hogy ateistaként mért használok hallomásokból hiszemkedett vallásoskodóak kódgyajira Emlékeztető izéket?!?
Idézet tőle: robomanjól van, értem, csak ne írj erre is egy ilyen hosszú választ, kérlek
Szia! Sajnálom nagyon, hogy nincs Válasz-Kérdődésed! Hogy mért kell Köszönjek, Köszöntsek és Üdvöt Kívánjak minden Jókkal és mindég?!?
Ezt beTudhatjuk a betegséged "barbarizmusának", vagy Én szocializálódhattam netán felőled "rosszul"?!?
Illetve Igen, talán az Én hibám, hogy megrögzötten tartom úgy mondd a Közösségi Éríntkezés legElemebibb részeit és formáit -- ami ezek szerint neked sajnos puszta formalizmus, üres udvarisaskodás, merő álszentség?!?
Így ugye ne is védekezzek azzal, hogy a demencia ellen védekezek, gyakorolva és edzve arra, hogy el ne felejtsek semmiképp se úgy Közlekedni, hogy az nem ártalmas?!?
Illetve ne Mutatsak ezzel Jó Példát, hogy nem csak elszenvedni akarom hanyattlásom, hanem szembemenni azzal, hogy ne gyötörjön hirtelen tök gyökérré és bunkóvá, aki netán senkit se lát se hall, csak a maga fontoskodandásait, mintha ő volna a Mindenség Közepe?!?
Tehát az sem hozható fel, hogy ateistaként mért használok hallomásokból hiszemkedett vallásoskodóak kódgyajira Emlékeztető izéket?!?
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.02., 15:09Idézet tőle: robomanhagyjuk már ezt az üdvözülést, mert kimegyek tőle
Izé! Bunkó ha volnék külön neked kifejezve, hogy neked aztán semmi Üdv, semmi Üdvözülendés az Üdvlészletekkel és semmi Jókat előre se sem pedig mindég! -- ha ez annyira "jó" neked hogy kérsz, követelsz és fenyegetsz is agresszíven hogy kimész?!?
De talán Én hibázok! Nem is ezt akarod, hanem, hogy silabizáljam csak pontosanb az ukászod, amivel megparancsnokolod, hogy ne Emlékeztetsek Üdvösségekre, mert herótod van attól hogy "mindenki üdvözül" s te nem, mert nem tetszik az?!?
Illetve annyira beteg vagy épp, hogy ilyen nagyon nagy bajban te hogyan si Tudhatál Üdvöske Lenni, bár tége is kér mindenki, hogy Legyél Velünk az és Nekünk?!?
Tudod azért vagyok ennyire kibukva most épp tőled, mert még nem Találkoztam ilyennel, hogy valaki kimenjen!
De nem akarom konzerválni hibáimat így elkezdem a terápiázatokat is, JÓ?!?
Tehát bántottál, hogy minden bő és szerteágazó magyarázatok nélkül utasítgatsz a szerintedi "rendre", amibe nem fér Üdv! -- így Én csak oda kanyarodhatok vissza:
Elme-beteg vagyok, de nem Elme-bajoska is egyben! Nem klasszikus beteg, aki visszaélne bajával, hanem annál is inkább beteg-klasszis, aki folyvást Gyógyuland! Őrűlt vagyok, aki soká örült, s így megnyulhattak még az ékezetek is betűzgettje kódján! És nem tébolykállatka vagyok, aki pusztítja magával a Világlódhatácskát! Sérülékeny vagyok és sérülődhetem is, ám semmiképpen se vagyok sértődékeny sértett, aki sérülten netán sértődősdizik és sérteget Mindenkit akit csak érhet, bosszankodós bosszulkodós dühvel tombolva, na ne! Értelmes Lénynek Szeretem Magam Tudhatni.
Vagyis nem sértődősdizhetem, így meg kell Kérdgyjelek nagy-nagy Szeretettel, hogy hogyan is degerálódgyjam szerinted?!? (már hogy ne kívánjak senkiknek se Jókat és Üdvöt?!?) (Csak hogy Lássuk, hogy mennyivel Fejlettebb a regresszióka retrográd gőgje?!?)
Idézet tőle: robomanhagyjuk már ezt az üdvözülést, mert kimegyek tőle
Izé! Bunkó ha volnék külön neked kifejezve, hogy neked aztán semmi Üdv, semmi Üdvözülendés az Üdvlészletekkel és semmi Jókat előre se sem pedig mindég! -- ha ez annyira "jó" neked hogy kérsz, követelsz és fenyegetsz is agresszíven hogy kimész?!?
De talán Én hibázok! Nem is ezt akarod, hanem, hogy silabizáljam csak pontosanb az ukászod, amivel megparancsnokolod, hogy ne Emlékeztetsek Üdvösségekre, mert herótod van attól hogy "mindenki üdvözül" s te nem, mert nem tetszik az?!?
Illetve annyira beteg vagy épp, hogy ilyen nagyon nagy bajban te hogyan si Tudhatál Üdvöske Lenni, bár tége is kér mindenki, hogy Legyél Velünk az és Nekünk?!?
Tudod azért vagyok ennyire kibukva most épp tőled, mert még nem Találkoztam ilyennel, hogy valaki kimenjen!
De nem akarom konzerválni hibáimat így elkezdem a terápiázatokat is, JÓ?!?
Tehát bántottál, hogy minden bő és szerteágazó magyarázatok nélkül utasítgatsz a szerintedi "rendre", amibe nem fér Üdv! -- így Én csak oda kanyarodhatok vissza:
Elme-beteg vagyok, de nem Elme-bajoska is egyben! Nem klasszikus beteg, aki visszaélne bajával, hanem annál is inkább beteg-klasszis, aki folyvást Gyógyuland! Őrűlt vagyok, aki soká örült, s így megnyulhattak még az ékezetek is betűzgettje kódján! És nem tébolykállatka vagyok, aki pusztítja magával a Világlódhatácskát! Sérülékeny vagyok és sérülődhetem is, ám semmiképpen se vagyok sértődékeny sértett, aki sérülten netán sértődősdizik és sérteget Mindenkit akit csak érhet, bosszankodós bosszulkodós dühvel tombolva, na ne! Értelmes Lénynek Szeretem Magam Tudhatni.
Vagyis nem sértődősdizhetem, így meg kell Kérdgyjelek nagy-nagy Szeretettel, hogy hogyan is degerálódgyjam szerinted?!? (már hogy ne kívánjak senkiknek se Jókat és Üdvöt?!?) (Csak hogy Lássuk, hogy mennyivel Fejlettebb a regresszióka retrográd gőgje?!?)
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.02., 13:34Egyébként annyira nem lehet mindenki szétgyógyszerezve, ha van kedvük, energiájuk a bokorban baszni....
Egyébként annyira nem lehet mindenki szétgyógyszerezve, ha van kedvük, energiájuk a bokorban baszni....
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.02., 13:32Aki ide bekerül, általában haláláig itt marad. Éves szinten 20-25 haláleset történik; sokszor a cukorbetegség szövődményei miatt. Az ombudsman ezzel kapcsolatban leszögezi, az antipszichotikumok szedése és a cukorbetegség kialakulása között dokumentált összefüggés áll fenn, ezért az intézményben növelni kell a pszicho- és egyéb terápiás lehetőségeket.
Nekem ez a mondta nem áll össze. Ha terápiát kapnak, akkor majd nem kell antipszit szedniük és kisebb eséllyel lesznek cukorbetegek? Ha jól olvastam, ezekbe az otthonokba a kb már reménytelen betegek kerülnek.
Vagy miféle egyéb terápiára gondoltak? Testmozgásra?
Aki ide bekerül, általában haláláig itt marad. Éves szinten 20-25 haláleset történik; sokszor a cukorbetegség szövődményei miatt. Az ombudsman ezzel kapcsolatban leszögezi, az antipszichotikumok szedése és a cukorbetegség kialakulása között dokumentált összefüggés áll fenn, ezért az intézményben növelni kell a pszicho- és egyéb terápiás lehetőségeket.
Nekem ez a mondta nem áll össze. Ha terápiát kapnak, akkor majd nem kell antipszit szedniük és kisebb eséllyel lesznek cukorbetegek? Ha jól olvastam, ezekbe az otthonokba a kb már reménytelen betegek kerülnek.
Vagy miféle egyéb terápiára gondoltak? Testmozgásra?
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.10.02., 09:26Igen most mar tokmindegy de sokaig ennek buvoleteben eltem sot egy hosszu depresszios idoszak is elkerulheto lett volna ha korultekintobben tajekoztatnak ill foglalkoznak velem
Igen most mar tokmindegy de sokaig ennek buvoleteben eltem sot egy hosszu depresszios idoszak is elkerulheto lett volna ha korultekintobben tajekoztatnak ill foglalkoznak velem
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.02., 08:34Lehet 😉 de nem az orvosi prognozis a lenyeg. Hanem hogy te tudsz e sahat magad szamara elheto eletet teremteni, nem? Ha ez megvan tobbnyire, kkor oly mindegy mit mond/mondott az orvos. Nem?
Lehet 😉 de nem az orvosi prognozis a lenyeg. Hanem hogy te tudsz e sahat magad szamara elheto eletet teremteni, nem? Ha ez megvan tobbnyire, kkor oly mindegy mit mond/mondott az orvos. Nem?
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.10.02., 07:48persze nem statikus a betegség, sokáig voltam nagyon rosszul, sokáig nagyon jól, jelenleg vannak gondjaim, a kilátásaim: vagy a gysz tesz tönkre idő előtt, vagy végképp elmegy az eszem, persze, ez még jó sok év lehet, pár tíz is, tekintve, hogy a skizofréniát leszámítva általában semmi bajom, inkább lelki bajaim vannak, már amennyiben van olyan, hogy lélek egyáltalán, olyan hülye szó ez is, lélektan, lelki betegség, stb.
persze nem statikus a betegség, sokáig voltam nagyon rosszul, sokáig nagyon jól, jelenleg vannak gondjaim, a kilátásaim: vagy a gysz tesz tönkre idő előtt, vagy végképp elmegy az eszem, persze, ez még jó sok év lehet, pár tíz is, tekintve, hogy a skizofréniát leszámítva általában semmi bajom, inkább lelki bajaim vannak, már amennyiben van olyan, hogy lélek egyáltalán, olyan hülye szó ez is, lélektan, lelki betegség, stb.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.10.02., 07:21Igen, megmondják, hogy mi a helyzet, és sajnos prognózisokat is állítanak fel. Egyébként ha bejött volna, amit nekem mondtak, és előrejeleztek a pszichiáterek, na szóval ahhoz képest én már úgy érzem, hogy túlteljesítettem mindent, és ha életem végéig nem csinálnék már többé soha semmit, akkor is az lenne a véleményem. Bár érzésem szerint ez sok mindenkire igaz, aki itt van. Vagy én értékelem túl ezt a fajta aktivitást?
Igen, megmondják, hogy mi a helyzet, és sajnos prognózisokat is állítanak fel. Egyébként ha bejött volna, amit nekem mondtak, és előrejeleztek a pszichiáterek, na szóval ahhoz képest én már úgy érzem, hogy túlteljesítettem mindent, és ha életem végéig nem csinálnék már többé soha semmit, akkor is az lenne a véleményem. Bár érzésem szerint ez sok mindenkire igaz, aki itt van. Vagy én értékelem túl ezt a fajta aktivitást?
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.02., 07:11Roboman, szerintem tobbnyire meg kene tanulni egyuttelni vele. Ugye a kornyezetnek nincs valasztasa, nekik muszaj egyuttelni egy egy skizo csaladtag skizojaval . Udvozito lenne ha az orvoslas is az adott helyzetbol a legjobbat elven mukodne es a skizokat is erre biztatnak. Ez nem egy statikus betegseg, ha minden esete betegsegnek nevezheto egyaltalan. Rejtely miert ragaszkodnak a megmondtuk ez van ebben innentol nincs semmi valtozas rendszerhez.... szerintem ez karos. Mindenkire nezve.
Roboman, szerintem tobbnyire meg kene tanulni egyuttelni vele. Ugye a kornyezetnek nincs valasztasa, nekik muszaj egyuttelni egy egy skizo csaladtag skizojaval . Udvozito lenne ha az orvoslas is az adott helyzetbol a legjobbat elven mukodne es a skizokat is erre biztatnak. Ez nem egy statikus betegseg, ha minden esete betegsegnek nevezheto egyaltalan. Rejtely miert ragaszkodnak a megmondtuk ez van ebben innentol nincs semmi valtozas rendszerhez.... szerintem ez karos. Mindenkire nezve.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.10.01., 01:04Csak annyit, hogy én is elutasítom a hagyományos skizó szerepkört, meg ami társadalmilag elvárt egy skizótól, hogy ne is legyen az, de ha már az, nézzen tévét naphosszat, és lehetőleg próbálja minél csendesebb passzivitásban leélni az életét, tegyen úgy, mintha ott sem lenne, minél kevesebb vizet zavarjon, maximum járjon el foglalkozásokra, gyöngyfűzés, színezés, nagyon maximum festegessen torz alakokat, amiket mutogathatnak a pszichiáterek. Mindent a feje fölött kell elintézni, a rokkantosítást, a gondnokságot, és ha problémmát okoz valakinek, az intézetbe szállítást. Ne legyen beleszólása ezekbe, sőt semmibe, nahát, én meg pont ilyen beleszólós vagyok skizofrén létemre, ami sajnos sokaknak nem tetszik. Tudom, nem tetszik, hogy írkálok, hogy gondolkodok, hogy pontosan ki tudom fejezni a gondolataimat, és az érzéseimet, amik nem sokban térnek el egy normális emberétől, és ez sokakban frusztrációt kelthet, általában próbálnak nem tudomást venni rólam, vagy lekezelően, kioktató stílusban szólni hozzám, ha egyáltalán. De azt is tudom, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, a rádióban hallottam Feldmár új könyvéről, ami az álomról, és az abból való felébredésről szól, és szerintem ez a felébredés nem arról szól, hogy úgy tegyünk, hogy próbáljunk idomulni a környezetünkhöz, nekünk az Éjjel-nappal Budapest már kevés, az igazi valóságshow-k a pszichiátriákon vannak, és sokkal régebben mennek, mint amiket közvetítenek a tévében, csak nem villalakóknak hívják őket, hanem bolondoknak, és egymásnak mesélgetik skizofrén, delíriumos és demens téveszméiket, amiket gyógyszerekkel nyomnak el, holott a sámánizmus korában még tiszteletreméltó volt ez az állapot, táltosnak, sámámánnak és gyógyítónak tartották, aki leszállt az alsó világba megküzdeni az ott lakó démonokkal, most meg legjobb esetben eltompultan mandalákat színeznek valami közösségi pszichiátriai ellátás foglalkoztatójában. Valójában a gyógyszeriparnak dupla haszon, mert nincsenek már, akik ilyesmivel tudnának foglalkozni, és nem azért, mert kihaltak, hanem mert kisemmizve, gyűjtőtáborokban vegetálnak, és persze őket is gyógyszerezik, havonta több tíz-, esetleg százezerforintos készítményekkel. Valójában a legtöbb ilyen "spirituális" ember egész életén keresztül ilyen megtapasztalásokra vágyik hiába, akinek pedig megadatik, sürgősen legyógyszerezik, és úgy is tartják élete végéig. És azt mondják, hogy a "betegsége egyensúlyban van", mert ha nem így lenne, addig emelik az adagot, amíg bele nem döglik, inkább, minthogy csóró létére olyasmit tapasztaljon, amiket drága tanfolyamokon próbál meg elsajátítani a munkában megfáradt, ezoterikus és spirituális tanokhoz forduló "topmenedzser". (Ez a szó úgy megtetszett.) Ennyike. Egy kicsit más nézőpontból. Szomorú, de nem látom be, hogy az itt leírtaknak nem lenne köze a jelen valóságunkhoz, sőt, szerintem nagyon is közel járok hozzá. Számomra még mindig kérdés, hogy a skizofréniát el kell-e nyomni, vagy inkább megtanulni együtt élni vele.
Csak annyit, hogy én is elutasítom a hagyományos skizó szerepkört, meg ami társadalmilag elvárt egy skizótól, hogy ne is legyen az, de ha már az, nézzen tévét naphosszat, és lehetőleg próbálja minél csendesebb passzivitásban leélni az életét, tegyen úgy, mintha ott sem lenne, minél kevesebb vizet zavarjon, maximum járjon el foglalkozásokra, gyöngyfűzés, színezés, nagyon maximum festegessen torz alakokat, amiket mutogathatnak a pszichiáterek. Mindent a feje fölött kell elintézni, a rokkantosítást, a gondnokságot, és ha problémmát okoz valakinek, az intézetbe szállítást. Ne legyen beleszólása ezekbe, sőt semmibe, nahát, én meg pont ilyen beleszólós vagyok skizofrén létemre, ami sajnos sokaknak nem tetszik. Tudom, nem tetszik, hogy írkálok, hogy gondolkodok, hogy pontosan ki tudom fejezni a gondolataimat, és az érzéseimet, amik nem sokban térnek el egy normális emberétől, és ez sokakban frusztrációt kelthet, általában próbálnak nem tudomást venni rólam, vagy lekezelően, kioktató stílusban szólni hozzám, ha egyáltalán. De azt is tudom, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, a rádióban hallottam Feldmár új könyvéről, ami az álomról, és az abból való felébredésről szól, és szerintem ez a felébredés nem arról szól, hogy úgy tegyünk, hogy próbáljunk idomulni a környezetünkhöz, nekünk az Éjjel-nappal Budapest már kevés, az igazi valóságshow-k a pszichiátriákon vannak, és sokkal régebben mennek, mint amiket közvetítenek a tévében, csak nem villalakóknak hívják őket, hanem bolondoknak, és egymásnak mesélgetik skizofrén, delíriumos és demens téveszméiket, amiket gyógyszerekkel nyomnak el, holott a sámánizmus korában még tiszteletreméltó volt ez az állapot, táltosnak, sámámánnak és gyógyítónak tartották, aki leszállt az alsó világba megküzdeni az ott lakó démonokkal, most meg legjobb esetben eltompultan mandalákat színeznek valami közösségi pszichiátriai ellátás foglalkoztatójában. Valójában a gyógyszeriparnak dupla haszon, mert nincsenek már, akik ilyesmivel tudnának foglalkozni, és nem azért, mert kihaltak, hanem mert kisemmizve, gyűjtőtáborokban vegetálnak, és persze őket is gyógyszerezik, havonta több tíz-, esetleg százezerforintos készítményekkel. Valójában a legtöbb ilyen "spirituális" ember egész életén keresztül ilyen megtapasztalásokra vágyik hiába, akinek pedig megadatik, sürgősen legyógyszerezik, és úgy is tartják élete végéig. És azt mondják, hogy a "betegsége egyensúlyban van", mert ha nem így lenne, addig emelik az adagot, amíg bele nem döglik, inkább, minthogy csóró létére olyasmit tapasztaljon, amiket drága tanfolyamokon próbál meg elsajátítani a munkában megfáradt, ezoterikus és spirituális tanokhoz forduló "topmenedzser". (Ez a szó úgy megtetszett.) Ennyike. Egy kicsit más nézőpontból. Szomorú, de nem látom be, hogy az itt leírtaknak nem lenne köze a jelen valóságunkhoz, sőt, szerintem nagyon is közel járok hozzá. Számomra még mindig kérdés, hogy a skizofréniát el kell-e nyomni, vagy inkább megtanulni együtt élni vele.
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.09.29., 08:26Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel! Előre is minden Jókat és mindég!
Kedves Beteg! Komolyan Tetszik foglalkozni azzal, hogy mi a különbség az úgy nevezett ’zEmberek közti „megítélés” milyenségei, hogy mért is eltérőek az úgy nevezett Épség és Egészség Etalonizáltjainál és a különféle diagnózisokkal már ellátott terheltek zöme, hogy mért hátrányosabban kell, hogy elszanvedgyjék a különféle agressziókat?!?
Tehát nem csak úgy nevezett „akadémikus” Kérdés, vagy „költői”?!?
Talán e két cikk kissé közelebb kerítheti a Dolog megÉrtését, ha hallucinálódhat Mindőnknek olybá, hogy Igazuk van!
http://24.hu/belfold/2012/12/12/egy-hely-ahol-a-gyogyszer-tart-rendet/
Köszönöm Kérdését a Kedves Betegnek és hajrá előre a Gyógyulandokba!
Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel! Előre is minden Jókat és mindég!
Kedves Beteg! Komolyan Tetszik foglalkozni azzal, hogy mi a különbség az úgy nevezett ’zEmberek közti „megítélés” milyenségei, hogy mért is eltérőek az úgy nevezett Épség és Egészség Etalonizáltjainál és a különféle diagnózisokkal már ellátott terheltek zöme, hogy mért hátrányosabban kell, hogy elszanvedgyjék a különféle agressziókat?!?
Tehát nem csak úgy nevezett „akadémikus” Kérdés, vagy „költői”?!?
Talán e két cikk kissé közelebb kerítheti a Dolog megÉrtését, ha hallucinálódhat Mindőnknek olybá, hogy Igazuk van!
http://24.hu/belfold/2012/12/12/egy-hely-ahol-a-gyogyszer-tart-rendet/
Köszönöm Kérdését a Kedves Betegnek és hajrá előre a Gyógyulandokba!
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.09.28., 23:31azon gondolkodom, miért kerül más elbírálás alá, ha egy skizó akad ki, vagy borul el az agya már valamitől, mintha ugyanezt egy úgymond egészséges ember teszi...
azon gondolkodom, miért kerül más elbírálás alá, ha egy skizó akad ki, vagy borul el az agya már valamitől, mintha ugyanezt egy úgymond egészséges ember teszi...
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.09.15., 01:00Hát, szerintem az van, hogy nem mindig voltam ennyire korrekt. Az egész egy fejlődési folyamatot mutat be (bár nem mindenki szerint), csak most, hogy ismertebb lett, benne maradtak olyan részek, amiket eredetileg nem úgy írtam, hogy nagyobb nyilvánosságot remélhettem volna. Másokat meg simán az életmódom, zavar. Amúgy nyílt titok volt, hogy ez van. Nyilván mindez pletyka szinten megy, meg folyik a bűnbakképzés keményen. Érdekes, hogy akik már viszonylag régebben tudják, hogy mi a helyzet, azokat pont nem érdekli.
Amúgy egyrészt igyekeztem 1. a melóval összeegyeztethető módon írni. 2. nem is igazán folalkoztatnak a munkahelyi belső konfliktusok. A legjobban szerintem az a zavaró, hogy attól félnek, hogy egyszer csak kikerül a netre a sok furkálódás, meg hogy ki knek b@szott már alá, és az emberek így feszélyezve érzik magukat előttem, hogy nem csinálhatják ezt tovább. Legalábbis előttem. Ezt is meg lehet érteni, persze.
Én sem terveztem örökre itt maradni, de valamelyik iq-bajnok pont most csinált ebből ügyet, amikor a szerződésünk fele még hátravan, csak hogy mindig történjen valami.
Hát, szerintem az van, hogy nem mindig voltam ennyire korrekt. Az egész egy fejlődési folyamatot mutat be (bár nem mindenki szerint), csak most, hogy ismertebb lett, benne maradtak olyan részek, amiket eredetileg nem úgy írtam, hogy nagyobb nyilvánosságot remélhettem volna. Másokat meg simán az életmódom, zavar. Amúgy nyílt titok volt, hogy ez van. Nyilván mindez pletyka szinten megy, meg folyik a bűnbakképzés keményen. Érdekes, hogy akik már viszonylag régebben tudják, hogy mi a helyzet, azokat pont nem érdekli.
Amúgy egyrészt igyekeztem 1. a melóval összeegyeztethető módon írni. 2. nem is igazán folalkoztatnak a munkahelyi belső konfliktusok. A legjobban szerintem az a zavaró, hogy attól félnek, hogy egyszer csak kikerül a netre a sok furkálódás, meg hogy ki knek b@szott már alá, és az emberek így feszélyezve érzik magukat előttem, hogy nem csinálhatják ezt tovább. Legalábbis előttem. Ezt is meg lehet érteni, persze.
Én sem terveztem örökre itt maradni, de valamelyik iq-bajnok pont most csinált ebből ügyet, amikor a szerződésünk fele még hátravan, csak hogy mindig történjen valami.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.09.14., 16:26Csatlakozom a többiekhez, ha a munkád elvégzed, akkor mit zavar a blogod? én olvaslak, hallod, tök "polkorrekt" vagy. El se bírom képzelni mi a fene szúrhatja a szemük. Legalábbis a melóhelyen.
Csatlakozom a többiekhez, ha a munkád elvégzed, akkor mit zavar a blogod? én olvaslak, hallod, tök "polkorrekt" vagy. El se bírom képzelni mi a fene szúrhatja a szemük. Legalábbis a melóhelyen.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.09.14., 12:21Jó, nem törlöm legközelebb. azt még hozzá kell tennem, hogy én nem tartom magam sem hibátlannak, sem különösebben jó embernek. de magammal szemben is önkritikus vagyok.
Most ezt azért töröltem, mert ki tudja még hová fajul a dolog, és nem akarom direkt hergelni az embereket. tudtommal a melóból csak én járok ide, de nem akarok esetleges további támadási felületeket hagyni magamon (csak hogy mindenki értse meló vs, blogom volt a téma), és hogy a 2 összeegyeztethetetlen bizonyos okokból. Meg egy kicsit(?) én is sérültem. Egyébként pont a legrosszabbkor történt, lehetett volna szebben intézni.
És itt nem csak az a fontos, hogy én "sérülök", hanem, hogy ezzel a fajta ügymenettel mindenki csak rosszul járt.
Jó, nem törlöm legközelebb. azt még hozzá kell tennem, hogy én nem tartom magam sem hibátlannak, sem különösebben jó embernek. de magammal szemben is önkritikus vagyok.
Most ezt azért töröltem, mert ki tudja még hová fajul a dolog, és nem akarom direkt hergelni az embereket. tudtommal a melóból csak én járok ide, de nem akarok esetleges további támadási felületeket hagyni magamon (csak hogy mindenki értse meló vs, blogom volt a téma), és hogy a 2 összeegyeztethetetlen bizonyos okokból. Meg egy kicsit(?) én is sérültem. Egyébként pont a legrosszabbkor történt, lehetett volna szebben intézni.
És itt nem csak az a fontos, hogy én "sérülök", hanem, hogy ezzel a fajta ügymenettel mindenki csak rosszul járt.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.29., 20:29Idézet tőle: fruzskasziasztok még uj vagyok itt,igazából nem is tudom mi a kérdésem...legfőképp anny hogy itt annyi betegség külön van szedve ami nekem mind az összes szinte megvan ,van itt még valaki ilyen?
Szia! Nálam is ez a helyzet! Minden csak jön és megy,max 1-2évet maradnak a tünetek,szocfób,pánik,skizó,bipol,depi,érdekes mert így bolond is vagyok,meg nem is! Most inkább borderes vagyok,hirtelen a semmiből csak úgy,olyan dühöt érzek magamban hogy le tudnám bontani az eget és kirohannék a világból!
Idézet tőle: fruzskasziasztok még uj vagyok itt,igazából nem is tudom mi a kérdésem...legfőképp anny hogy itt annyi betegség külön van szedve ami nekem mind az összes szinte megvan ,van itt még valaki ilyen?
Szia! Nálam is ez a helyzet! Minden csak jön és megy,max 1-2évet maradnak a tünetek,szocfób,pánik,skizó,bipol,depi,érdekes mert így bolond is vagyok,meg nem is! Most inkább borderes vagyok,hirtelen a semmiből csak úgy,olyan dühöt érzek magamban hogy le tudnám bontani az eget és kirohannék a világból!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.29., 18:26Fruzska, itt sok mindenkinek van több diagnózisa/problémája.
Néha kicsit nehéz a témák között eligazodni, sokszor van, hogy elfelejtem, hogy melyik topikba írtam. Érdemes megjegyezni, hogy melyik topikhoz szóltál hozzá. 🙂
Fruzska, itt sok mindenkinek van több diagnózisa/problémája.
Néha kicsit nehéz a témák között eligazodni, sokszor van, hogy elfelejtem, hogy melyik topikba írtam. Érdemes megjegyezni, hogy melyik topikhoz szóltál hozzá. 🙂
Idézet tőle: fruzska ekkor: 2016.08.29., 17:57sziasztok még uj vagyok itt,igazából nem is tudom mi a kérdésem...legfőképp anny hogy itt annyi betegség külön van szedve ami nekem mind az összes szinte megvan ,van itt még valaki ilyen?
sziasztok még uj vagyok itt,igazából nem is tudom mi a kérdésem...legfőképp anny hogy itt annyi betegség külön van szedve ami nekem mind az összes szinte megvan ,van itt még valaki ilyen?
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.08.16., 04:59Szia holdfény!
Köszi, azóta már másképp döntöttem, mert az Eljegyzésem a Hivatalos Facebook Profilomon van, és ki kell tartanom OTT, mert OTT Azon Vagyok Eljegyezve, és ha törölném a Hivatalos Facebook Profilomat, akkor törlődne az Eljegyzésem is, vagyis mivel azon van fent a Párom mint Párom. Szóval muszáj bírnom a sz*rt úgymond, ha nem akarom elveszíteni a Páromat, ezért mégis maradok a Hivataloson, de legszívesebben - és ez lenne a könnyebbik út szerintem - elmenekülnék egy üres profilra, és csak magamnak posztolnék, nyugalom lenne és béke, de nem futamodhatok meg... így most nem tudom mi lesz, de maradok a Hivataloson, csak már a fejem is fáj a sok embertől és az egész Facebook-tól :'(
Szia holdfény!
Köszi, azóta már másképp döntöttem, mert az Eljegyzésem a Hivatalos Facebook Profilomon van, és ki kell tartanom OTT, mert OTT Azon Vagyok Eljegyezve, és ha törölném a Hivatalos Facebook Profilomat, akkor törlődne az Eljegyzésem is, vagyis mivel azon van fent a Párom mint Párom. Szóval muszáj bírnom a sz*rt úgymond, ha nem akarom elveszíteni a Páromat, ezért mégis maradok a Hivataloson, de legszívesebben - és ez lenne a könnyebbik út szerintem - elmenekülnék egy üres profilra, és csak magamnak posztolnék, nyugalom lenne és béke, de nem futamodhatok meg... így most nem tudom mi lesz, de maradok a Hivataloson, csak már a fejem is fáj a sok embertől és az egész Facebook-tól :'(
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.08.16., 01:52Ha sikerül és kibírom, akkor törlöm a Hivatalos Facebook Fiókomat. Már bejelöltem törlésre, csak nagyon félek attól, hogy meggondolom magamat... függő vagyok, hiányozni fognak a Barátaim és a posztjaik... de úgy érzem most, hogy már nem szeretném megtartani azt a profilomat. Szeretnék új és tiszta lappal indítani. Igaz, hogy a Hivataloson van az Eljegyzésem, de Hiszem, hogy a Szerelmem kitart mellettem, sőt, ha sikerül azt a fiókomat törölni, szerintem még erősebb Kapcsolat lesz Kettőnk között. Én ebben Hiszek. Remélem, hogy minden sikerül úgy, ahogy elterveztem és hogy sikerül tiszta lappal indítanom.
Ha sikerül és kibírom, akkor törlöm a Hivatalos Facebook Fiókomat. Már bejelöltem törlésre, csak nagyon félek attól, hogy meggondolom magamat... függő vagyok, hiányozni fognak a Barátaim és a posztjaik... de úgy érzem most, hogy már nem szeretném megtartani azt a profilomat. Szeretnék új és tiszta lappal indítani. Igaz, hogy a Hivataloson van az Eljegyzésem, de Hiszem, hogy a Szerelmem kitart mellettem, sőt, ha sikerül azt a fiókomat törölni, szerintem még erősebb Kapcsolat lesz Kettőnk között. Én ebben Hiszek. Remélem, hogy minden sikerül úgy, ahogy elterveztem és hogy sikerül tiszta lappal indítanom.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.08.05., 13:04jéé, egy érdekes megközelítésű írás:
http://tudomany.blog.hu/2016/04/09/hanghasadas
elég jól elképzelhetővé teszi a halukat szerintem.
jéé, egy érdekes megközelítésű írás:
http://tudomany.blog.hu/2016/04/09/hanghasadas
elég jól elképzelhetővé teszi a halukat szerintem.
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.08.04., 08:22Valami nagyon nem oké a Világgal... Ti nektek nem tűnt még fel...? Úgy értem, hogy az a furcsa tudjátok, hogy amikor Szeretek valakit, valahogy mindig valaki "bánt" engem, illetve ez nem is a legjobb kifejezés erre, de mintha nem szabadna Szeretnem senkit. Vagy az van, hogy akit Szeretek Elutasít, vagy én "tűnök el véletlenül a süllyesztőben"... na ez nem tudom miért van, vagy csak én vagyok túl "paranoiás" lehetséges. Bár én nem érzem magamat paranoidnak, mondjuk naiv nem tudom, hogy mennyire vagyok, néha jó "naivnak" lenni, mert ugye néha a valóságban vannak akik bántanak, és ez egy menekülés végülis a részemről. De én nem tudok elfogadni egy kegyetlen világot. Én Hiszek abban, hogy az emberek képesek megértésben, és együttműködően - vagy nem is tudom, hogy fejezzem ki, - élni.
Valami nagyon nem oké a Világgal... Ti nektek nem tűnt még fel...? Úgy értem, hogy az a furcsa tudjátok, hogy amikor Szeretek valakit, valahogy mindig valaki "bánt" engem, illetve ez nem is a legjobb kifejezés erre, de mintha nem szabadna Szeretnem senkit. Vagy az van, hogy akit Szeretek Elutasít, vagy én "tűnök el véletlenül a süllyesztőben"... na ez nem tudom miért van, vagy csak én vagyok túl "paranoiás" lehetséges. Bár én nem érzem magamat paranoidnak, mondjuk naiv nem tudom, hogy mennyire vagyok, néha jó "naivnak" lenni, mert ugye néha a valóságban vannak akik bántanak, és ez egy menekülés végülis a részemről. De én nem tudok elfogadni egy kegyetlen világot. Én Hiszek abban, hogy az emberek képesek megértésben, és együttműködően - vagy nem is tudom, hogy fejezzem ki, - élni.
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.08.02., 20:56Nekem az a "gondom" (problémám), hogy sajnos megijedek, sőt félek az emberektől és el akarnék bújni előlük valahogyan, hogy ne szóljon és ne foglalkozzon velem senki. Szerintetek, ezt el lehet valahogy érni...? Persze nem azt mondom, hogy azt szeretném, hogy egyáltalán senki ne legyen, mondjuk az szerintem nagyon jó és szuper, sőt felemelő lenne, ha Reményke valamennyire nem is tudom hogyan, de valahogyan gondolna mondjuk rám vagy valami hasonlóra gondolok igaziból, de nem tudom, hogy mit tegyek, hogy mi a megfelelő, mert szükségem lenne valamiféle "segítségre", de ezt inkább el akarnám titkolni, és bocsánat, hogy erről írtam, majd megpróbálom magamba fojtani valahogy, szeretnék visszavonulni és nem enni, de most is olyan éhes vagyok hogy nem igaz, vagyis igaz. :'(
Nekem az a "gondom" (problémám), hogy sajnos megijedek, sőt félek az emberektől és el akarnék bújni előlük valahogyan, hogy ne szóljon és ne foglalkozzon velem senki. Szerintetek, ezt el lehet valahogy érni...? Persze nem azt mondom, hogy azt szeretném, hogy egyáltalán senki ne legyen, mondjuk az szerintem nagyon jó és szuper, sőt felemelő lenne, ha Reményke valamennyire nem is tudom hogyan, de valahogyan gondolna mondjuk rám vagy valami hasonlóra gondolok igaziból, de nem tudom, hogy mit tegyek, hogy mi a megfelelő, mert szükségem lenne valamiféle "segítségre", de ezt inkább el akarnám titkolni, és bocsánat, hogy erről írtam, majd megpróbálom magamba fojtani valahogy, szeretnék visszavonulni és nem enni, de most is olyan éhes vagyok hogy nem igaz, vagyis igaz. :'(
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.07.17., 17:55Ne tekints úgy erre, hogy súlyosabbtól veszed el, mert van, akivel már nem is biztos, hogy lehet ambuláns módon terápiásan foglalkozni. 🙂
Ne tekints úgy erre, hogy súlyosabbtól veszed el, mert van, akivel már nem is biztos, hogy lehet ambuláns módon terápiásan foglalkozni. 🙂
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.07.17., 17:45Dettó ugyanez...
Mindig jön valami aktuális szar, égető probléma, mesélnivaló...mindig, mindig...
Én is kéthetente járok...node amikor gyakrabban jártam, akkor se fókuszáltunk igazából semmire.
Lehet, elkeserítő, de szerintem egyéni terápia mellé jó a csoportos készségfejlesztés, mert ott nem tudsz annyira elterelődni, nincs rá lehetőség...
(A gyógyszerezés nem téma most nálam annyira, azzal is rengeteg idő elmegy, ha ugyanaz az orvos és a terapeuta.)
Talán az is baj lehet nálam, hogy "nincs senkim", így a terap valamiféle hiányérzetet is betölt lelkileg, így adott esetben olyasmi témákkal is elhúzom az időt, amivel nem kellene...ki tudja...
Dettó ugyanez...
Mindig jön valami aktuális szar, égető probléma, mesélnivaló...mindig, mindig...
Én is kéthetente járok...node amikor gyakrabban jártam, akkor se fókuszáltunk igazából semmire.
Lehet, elkeserítő, de szerintem egyéni terápia mellé jó a csoportos készségfejlesztés, mert ott nem tudsz annyira elterelődni, nincs rá lehetőség...
(A gyógyszerezés nem téma most nálam annyira, azzal is rengeteg idő elmegy, ha ugyanaz az orvos és a terapeuta.)
Talán az is baj lehet nálam, hogy "nincs senkim", így a terap valamiféle hiányérzetet is betölt lelkileg, így adott esetben olyasmi témákkal is elhúzom az időt, amivel nem kellene...ki tudja...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.07.17., 17:43Szia Vásárhelyi Bea!
A türelmetlenség szerintem normális, én is türelmetlen voltam. Ott is hagytam a pszichológusom mert én sem éreztem haladást, lehet kár volt. Én úgy vagyok a dolgokkal, ha egy picit is segít, akkor érdemes csinálni. Szerintem se hagyd abba, úgy veszem ki, hogy neked azért segít a terápia, csak most megragadtatok egy szinten.
Szia Vásárhelyi Bea!
A türelmetlenség szerintem normális, én is türelmetlen voltam. Ott is hagytam a pszichológusom mert én sem éreztem haladást, lehet kár volt. Én úgy vagyok a dolgokkal, ha egy picit is segít, akkor érdemes csinálni. Szerintem se hagyd abba, úgy veszem ki, hogy neked azért segít a terápia, csak most megragadtatok egy szinten.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.07.13., 09:34nem, csak gondolom ott tartanak, hogy ezen agyi folyamatokat a skizokban velik csak felfedezni, ugye nem hasrautesszeruen jelentenek ki ilyet, de utana kellene nezni, hogy mi a tudomany mai allaspontja es hogy mirol is van szo pontosan
majd valtozik ez is, ha valtozik
nem, csak gondolom ott tartanak, hogy ezen agyi folyamatokat a skizokban velik csak felfedezni, ugye nem hasrautesszeruen jelentenek ki ilyet, de utana kellene nezni, hogy mi a tudomany mai allaspontja es hogy mirol is van szo pontosan
majd valtozik ez is, ha valtozik
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.07.13., 08:35És ha én elő tudom állítani ezt az illúziót, akkor az betegség? 😀
Én "viccesnek" tartom, hogy mindenbe tünetet akarnak magyarázni. Már einstein se zseni volt, hanem enyhe autista... Dali asszem skizo (ebben nem vagyok biztos) newton is valami mentális nyavajás....
megfigyeltétek hogy manapség senki se lehet tehetséges, csak elmebeteg??? Ezt miért?? Erre a homorú-domború maszk egy jó példa. Aki tud árnyékolni, lát térben, tud rajzolni, az simán befesti bármilyen maszk hátulját így. Akkor mindannyian skizok vagyunk? Ha nem dől be valaki az illúziónak az jel??? Nem az lenne a jel, ha olyat lát ami nincs?? itt valami van.
Na jól emélkedtem egyet...
És ha én elő tudom állítani ezt az illúziót, akkor az betegség? 😀
Én "viccesnek" tartom, hogy mindenbe tünetet akarnak magyarázni. Már einstein se zseni volt, hanem enyhe autista... Dali asszem skizo (ebben nem vagyok biztos) newton is valami mentális nyavajás....
megfigyeltétek hogy manapség senki se lehet tehetséges, csak elmebeteg??? Ezt miért?? Erre a homorú-domború maszk egy jó példa. Aki tud árnyékolni, lát térben, tud rajzolni, az simán befesti bármilyen maszk hátulját így. Akkor mindannyian skizok vagyunk? Ha nem dől be valaki az illúziónak az jel??? Nem az lenne a jel, ha olyat lát ami nincs?? itt valami van.
Na jól emélkedtem egyet...