Skizofrénia 3.5
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.16., 13:49Idézet tőle: KamionosParrott, én a szulesem után baratkoztam ossze vele a khban. És ő árulta el nekem h a hátam mögött az terjeng, h egészséges vagyok csak alkesz. Ezt hatodik éve nem tudom levakarni magamról, alapos munkát végzett a terjesztője. Mert sosem nyíltan irt hanem priviben, emailben. Almomban nem gondoltam volna h egy nap kitorol. Aztán meg rátesz egy lapáttal... nekem is fájdalmas.
Szia Kamionos! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég!
Teljesen megÉrtelek hogy ennyire "ki vagy borulva" Te is úgy mondd és hogy ennyire "csalódhattál" Zombori P-ben! Igazán nem könnyű "bánni" úgy mondd Vele!
Viszont ezért büntetni netán Őt is azzal hogy ha Ő kirekesztene Másokat, akkor azok is akiknek Több Eszük lehet, hogy pusztán majmolják hasonképp -- hát ez nem az értelem Csúcsozata, Igaz?!?
Tudom hogy a félelem nagyon nagy úr! És azt is a csalódottság milyen volhat, ha netán a sértettség ama ága kerekedik felül, hogy átmegy sértődősdizőbe és sértegetni bárkiket akiket csak érne, miképp a haragos gyűlölet amikor tombol a tébolykállatkákat madzagon rángatva!
De vajon ez utóbbi-e a MI Példa-Kép-Mintádzkodtunk?!?
Vagy Tudhatunk-e Különbbhedetteket Alkotóan Tanulászni?!?
MegÉrtem hogy Te is kimerültél, de ennek a hazug pesszimke gyalázatát ne szórjuk szanaszét mint fertő-förtelmet, ugye?!?
Bizva abban hogy nem bántalmaztalak ezzel a Figyelmeztető Intéssel minden Jókat és mindég Neked is miképp Mindőnknek!
Idézet tőle: KamionosParrott, én a szulesem után baratkoztam ossze vele a khban. És ő árulta el nekem h a hátam mögött az terjeng, h egészséges vagyok csak alkesz. Ezt hatodik éve nem tudom levakarni magamról, alapos munkát végzett a terjesztője. Mert sosem nyíltan irt hanem priviben, emailben. Almomban nem gondoltam volna h egy nap kitorol. Aztán meg rátesz egy lapáttal... nekem is fájdalmas.
Szia Kamionos! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég!
Teljesen megÉrtelek hogy ennyire "ki vagy borulva" Te is úgy mondd és hogy ennyire "csalódhattál" Zombori P-ben! Igazán nem könnyű "bánni" úgy mondd Vele!
Viszont ezért büntetni netán Őt is azzal hogy ha Ő kirekesztene Másokat, akkor azok is akiknek Több Eszük lehet, hogy pusztán majmolják hasonképp -- hát ez nem az értelem Csúcsozata, Igaz?!?
Tudom hogy a félelem nagyon nagy úr! És azt is a csalódottság milyen volhat, ha netán a sértettség ama ága kerekedik felül, hogy átmegy sértődősdizőbe és sértegetni bárkiket akiket csak érne, miképp a haragos gyűlölet amikor tombol a tébolykállatkákat madzagon rángatva!
De vajon ez utóbbi-e a MI Példa-Kép-Mintádzkodtunk?!?
Vagy Tudhatunk-e Különbbhedetteket Alkotóan Tanulászni?!?
MegÉrtem hogy Te is kimerültél, de ennek a hazug pesszimke gyalázatát ne szórjuk szanaszét mint fertő-förtelmet, ugye?!?
Bizva abban hogy nem bántalmaztalak ezzel a Figyelmeztető Intéssel minden Jókat és mindég Neked is miképp Mindőnknek!
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.16., 13:47na.. kit hagytam cserben??? már megint van valakim akiről nem tudok??
de ha a te törlésed a te dolgod, akkor a más törlése az övé... miért kell ebbe a többi fórumozót belerángatni? miért nem beszélitek meg egymással?
na.. kit hagytam cserben??? már megint van valakim akiről nem tudok??
de ha a te törlésed a te dolgod, akkor a más törlése az övé... miért kell ebbe a többi fórumozót belerángatni? miért nem beszélitek meg egymással?
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.16., 13:46Pityu, de nem látod h ez egy szelmalomharc?
Más skizoknak is segitettem, akik nincsenek itt. Khi ismeretségek... két csalados hölgynek... élőben is, priviben is. Egy évig! Aztan én toroltem őket, mert a falnak beszeltem... ennyi felelősséget nem vállalhatunk, pont azért mert mi nem vagyunk szakemberek, és az legalább annyira megviselt mint a tegnapi, csak arról hallgattam.
Pityu, de nem látod h ez egy szelmalomharc?
Más skizoknak is segitettem, akik nincsenek itt. Khi ismeretségek... két csalados hölgynek... élőben is, priviben is. Egy évig! Aztan én toroltem őket, mert a falnak beszeltem... ennyi felelősséget nem vállalhatunk, pont azért mert mi nem vagyunk szakemberek, és az legalább annyira megviselt mint a tegnapi, csak arról hallgattam.
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.16., 13:37Idézet tőle: robomanén mondanék 99990 skizót, mert most kb. mindenki itt nyüzsög
Avanával együtt nem értem, mi váltott ki ilyen indulatokat
nekem tényleg megvan a saját életem, de engem bánt ez a vita
mondjuk azt, hogy a maga szemszögéből mindenkinek igaza van?
mert mindenki csak a saját szeletét eszegeti a tortának, én is
sztem amúgy Kamionos meglátásait sem kellene élből elutasítani,
mert Kamionos és jozefa is jót akarnak a maguk módján, sőt itt mindenki
nekem csak fáj ez az egész, és lehet, hogy nem szólalok meg többet az ügyben
Pont középen lenni is rohadt szar érzés, na
Szia! Tudod nem Üdvözölhetlek rendesen is mert allergiás vagy rá!
Kissé meglepő, hogy hajlanál Kamionos platformja felé, hogy ne voljunk "gitt-egylet" szerinte, azaz ne ártsuk bele Magunkat a Gyógyulandás Folyamataiba, mert nem vagyunk úgy mondd "szakemberek" és ezért netán felsülve volhatnánk puszta pancser-buhera kókler sarlatán kuruzslók szerepecskéiben tetszelgők is!
Viszont ahogyan az úgy nevezett "egészség-ügy" lerohasztását kell Lássuk, hogy "leírtaK" csaknem 100000 beteget is, hogy hulljon úgy mondd a férgese, így aliha Tehetünk Egyebet, mint Közösség-szerűt Alkotunk, még ha kvázi Közösséget is és Ön-Sagélyző módón a Csoport Dinamikát is hasznosítva mégis Gyógyulászunk, Igaz?!?
Idézet tőle: robomanén mondanék 99990 skizót, mert most kb. mindenki itt nyüzsög
Szia! Tudod nem Üdvözölhetlek rendesen is mert allergiás vagy rá!
Kissé meglepő, hogy hajlanál Kamionos platformja felé, hogy ne voljunk "gitt-egylet" szerinte, azaz ne ártsuk bele Magunkat a Gyógyulandás Folyamataiba, mert nem vagyunk úgy mondd "szakemberek" és ezért netán felsülve volhatnánk puszta pancser-buhera kókler sarlatán kuruzslók szerepecskéiben tetszelgők is!
Viszont ahogyan az úgy nevezett "egészség-ügy" lerohasztását kell Lássuk, hogy "leírtaK" csaknem 100000 beteget is, hogy hulljon úgy mondd a férgese, így aliha Tehetünk Egyebet, mint Közösség-szerűt Alkotunk, még ha kvázi Közösséget is és Ön-Sagélyző módón a Csoport Dinamikát is hasznosítva mégis Gyógyulászunk, Igaz?!?
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.10.16., 13:35Kamionos, bár nyersen fogalmaz, úgy érzem, eléggé, mondjuk így, józan álláspontot képvisel, és nem értem, miért én értem meg egyedül őt. És semmi érdekem nem fűződik ahhoz, hogy ezt mondjam, sőt.
Kamionos, bár nyersen fogalmaz, úgy érzem, eléggé, mondjuk így, józan álláspontot képvisel, és nem értem, miért én értem meg egyedül őt. És semmi érdekem nem fűződik ahhoz, hogy ezt mondjam, sőt.
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.16., 13:30Parrott, én a szulesem után baratkoztam ossze vele a khban. És ő árulta el nekem h a hátam mögött az terjeng, h egészséges vagyok csak alkesz. Ezt hatodik éve nem tudom levakarni magamról, alapos munkát végzett a terjesztője. Mert sosem nyíltan irt hanem priviben, emailben. Almomban nem gondoltam volna h egy nap kitorol. Aztán meg rátesz egy lapáttal... nekem is fájdalmas.
Parrott, én a szulesem után baratkoztam ossze vele a khban. És ő árulta el nekem h a hátam mögött az terjeng, h egészséges vagyok csak alkesz. Ezt hatodik éve nem tudom levakarni magamról, alapos munkát végzett a terjesztője. Mert sosem nyíltan irt hanem priviben, emailben. Almomban nem gondoltam volna h egy nap kitorol. Aztán meg rátesz egy lapáttal... nekem is fájdalmas.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.10.16., 13:23én mondanék 99990 skizót, mert most kb. mindenki itt nyüzsög
én mondanék 99990 skizót, mert most kb. mindenki itt nyüzsög
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.16., 13:09Sziasztok Kamionos, KisCsillag és Többieink! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel! Minden Jókat Előre is és mindég!
Hálásan Köszönöm Nektek, hogy nem eleve vagytok elutasítóak!
Ugye akkor azt Akceptálhatjuk, hogy ekkora sokk és megrázkódtásuk után, semmiképp se Jó az az Ötlet, hogy beálljunk úgy mondd a sorba és kussoljunk még nagyobb tömegben tömegesen?!?
Mi volt itt a Kérdés vajon, ami elindította a lavinázódást?!?
Hát az, hogy Tudunk-e már Készen-Épen éppen Szerethetni bárkiket is?!? Illetve pont egy nagyon veszélyesnek Látszó-Tűnő beteget is akár?!?
És Tudhatunk?!?
Hát Jó Indulatúlag egyelőre még aligha! Illetve korlátozottan és sajnos "korlátoltan" is úgy mondd! Azaz a Maximalizmusunkhoz Képest gyatrán és fogyatékosan, ugye?!?
Ebből adódik a Kérdés, hogy ez maradgyjon-e így továbbra is, azaz "örkké" -- konzerválódva és megkövesedve?!?
Sziasztok Kamionos, KisCsillag és Többieink! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel! Minden Jókat Előre is és mindég!
Hálásan Köszönöm Nektek, hogy nem eleve vagytok elutasítóak!
Ugye akkor azt Akceptálhatjuk, hogy ekkora sokk és megrázkódtásuk után, semmiképp se Jó az az Ötlet, hogy beálljunk úgy mondd a sorba és kussoljunk még nagyobb tömegben tömegesen?!?
Mi volt itt a Kérdés vajon, ami elindította a lavinázódást?!?
Hát az, hogy Tudunk-e már Készen-Épen éppen Szerethetni bárkiket is?!? Illetve pont egy nagyon veszélyesnek Látszó-Tűnő beteget is akár?!?
És Tudhatunk?!?
Hát Jó Indulatúlag egyelőre még aligha! Illetve korlátozottan és sajnos "korlátoltan" is úgy mondd! Azaz a Maximalizmusunkhoz Képest gyatrán és fogyatékosan, ugye?!?
Ebből adódik a Kérdés, hogy ez maradgyjon-e így továbbra is, azaz "örkké" -- konzerválódva és megkövesedve?!?
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.16., 12:53Idézet tőle: ovisistaIdézet tőle: KamionosNézzétek, sajnálom de még az indexen se lehet mindent.
Kisoportettem a személyes adatokkal való visszaeleses hszeket es nem érdekel h az enyém is eltűnt vele együtt. Ovisistae megmaradt, mert az nem utkozik senkinek a jogaival, ea ő spec nem csak mondja h jol van, hanem bizonyitva látszódik.
Lehet h most én leszek az aktuális közellenség (megint) de vállalom.
Viszont akkor a véleményem itt h meglegyen: óvatosan a privikkel, a valódi nevekkel, címekkel, telefonszamokkal, mert subban már nem használnak az érvek, hanem a másikat minél messzebb akarja lökni az ember magától és eaz nélkül tombol, rombol...
Ha pedig nincs igazam es fentiek nem tünetek, akkor a ptkba utkoznek vagy konkrét erőszak esetén a rendőrségre.
Szia Kamionos és a Többieinknek is minden Jókat és mindég és Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel!
Először is Hálásan kell megKöszönjem, hogy valaki egyáltalában Látja, hogy Próbálok észnél lehetni és ezért meg is Dícsér a Maga módgyján úgy mondd! Ez mindenképp Érték!
DE hogyan tovább?!? Szóljak-e erről, vagy még van mit úgy mondd "lábadozni", azaz hogy ha Nélkülem is, de Tisztuljanak a Dolgok?!?
Jobb-e ha kussolok még?!?
Mert nagyon nagy Meló van még Előttünk, Igaz?!?
"Kussoljunk"... így lesznek baratokbol ellensegek és ellenségekbol baratok. Most láthattuk. En évekkel ezelőtt tapasztaltam, de ugye az egy füzet tele hulyeseggel. Igazán megértem a maradék 99000 skizot az országban, miért kussolnak ok is. Nah, azt mondom, álljunk be a tömegbe.
Idézet tőle: ovisistaIdézet tőle: KamionosNézzétek, sajnálom de még az indexen se lehet mindent.
Kisoportettem a személyes adatokkal való visszaeleses hszeket es nem érdekel h az enyém is eltűnt vele együtt. Ovisistae megmaradt, mert az nem utkozik senkinek a jogaival, ea ő spec nem csak mondja h jol van, hanem bizonyitva látszódik.
Viszont akkor a véleményem itt h meglegyen: óvatosan a privikkel, a valódi nevekkel, címekkel, telefonszamokkal, mert subban már nem használnak az érvek, hanem a másikat minél messzebb akarja lökni az ember magától és eaz nélkül tombol, rombol...
Ha pedig nincs igazam es fentiek nem tünetek, akkor a ptkba utkoznek vagy konkrét erőszak esetén a rendőrségre.
Szia Kamionos és a Többieinknek is minden Jókat és mindég és Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel!
Először is Hálásan kell megKöszönjem, hogy valaki egyáltalában Látja, hogy Próbálok észnél lehetni és ezért meg is Dícsér a Maga módgyján úgy mondd! Ez mindenképp Érték!
DE hogyan tovább?!? Szóljak-e erről, vagy még van mit úgy mondd "lábadozni", azaz hogy ha Nélkülem is, de Tisztuljanak a Dolgok?!?
"Kussoljunk"... így lesznek baratokbol ellensegek és ellenségekbol baratok. Most láthattuk. En évekkel ezelőtt tapasztaltam, de ugye az egy füzet tele hulyeseggel. Igazán megértem a maradék 99000 skizot az országban, miért kussolnak ok is. Nah, azt mondom, álljunk be a tömegbe.
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.16., 12:45Idézet tőle: KamionosNézzétek, sajnálom de még az indexen se lehet mindent.
Idézet tőle: KamionosNézzétek, sajnálom de még az indexen se lehet mindent.
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.16., 12:31Idézet tőle: PottomItt van szerkesztes funkcio... ha szerkesztett valaki nyilvan valtozott azota a dolog. De ezt nagyon jol tudod hiszen rendszeresen szerkeszted magad. Ha valaki utal csak ra hogy nem azt irtad akar par perccel azelott mar kikered hogy nem szamit mert az elmult.
Ennek fenyeben miert kene utananezni es szolni nasoknak egy regebbi hszrol???
Tudom szubjektiv ez is.... bar szerintem ennyire azert nem az.... szalka....
akkor ha átszerkesztette, akkor meg miről beszélünk?
Arról, hogy máris hirtelen minden OK volt vele, én voltam a szemét 🙂
Mit gondolsz, miért irtam, hogy felismerem a dolgot? És miért látom úgy, hogy gond van?
Az, hogy én irok aztán törlök, az én dolgom.
Az, hogy ő törölt, az ő dolga. Csak én eszement hülye, észrevettem és szóvá tettem... És ebből jó nagy vihar lett.
Jó étvágyat az ebédhez, és leteszem a nagyesküt, frászt fogok majd segíteni annak, aki nem akarja, elsajátitom én is hogy szem száj fül becsuk... te mint hozzátartozó, tudhatnád hogy ez a jó megoldás, hisz ugyanezt csinálod, cserben hagyod és csá. Vagy lejjebb lököd, mikor milyen kedved van és merről fúj a szél.
Idézet tőle: PottomItt van szerkesztes funkcio... ha szerkesztett valaki nyilvan valtozott azota a dolog. De ezt nagyon jol tudod hiszen rendszeresen szerkeszted magad. Ha valaki utal csak ra hogy nem azt irtad akar par perccel azelott mar kikered hogy nem szamit mert az elmult.
akkor ha átszerkesztette, akkor meg miről beszélünk?
Arról, hogy máris hirtelen minden OK volt vele, én voltam a szemét 🙂
Mit gondolsz, miért irtam, hogy felismerem a dolgot? És miért látom úgy, hogy gond van?
Az, hogy én irok aztán törlök, az én dolgom.
Az, hogy ő törölt, az ő dolga. Csak én eszement hülye, észrevettem és szóvá tettem... És ebből jó nagy vihar lett.
Jó étvágyat az ebédhez, és leteszem a nagyesküt, frászt fogok majd segíteni annak, aki nem akarja, elsajátitom én is hogy szem száj fül becsuk... te mint hozzátartozó, tudhatnád hogy ez a jó megoldás, hisz ugyanezt csinálod, cserben hagyod és csá. Vagy lejjebb lököd, mikor milyen kedved van és merről fúj a szél.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.16., 12:19Itt van szerkesztes funkcio... ha szerkesztett valaki nyilvan valtozott azota a dolog. De ezt nagyon jol tudod hiszen rendszeresen szerkeszted magad. Ha valaki utal csak ra hogy nem azt irtad akar par perccel azelott mar kikered hogy nem szamit mert az elmult.
Itt van szerkesztes funkcio... ha szerkesztett valaki nyilvan valtozott azota a dolog. De ezt nagyon jol tudod hiszen rendszeresen szerkeszted magad. Ha valaki utal csak ra hogy nem azt irtad akar par perccel azelott mar kikered hogy nem szamit mert az elmult.
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.16., 12:12Idézet tőle: jozefaIdézet tőle: kharzakHogy lehet együt élni a skizofréniával? ti hogy fogatátok el hogy azok vagytok? nekem nehezen megy
tök jól! 🙂
Ezennel KRISZ, te vagy a modi ugye.
Kérlek ha van itt olyan h napi mentés vagy éppen nyoma van a hsz megváltoztatásának, utána néznél hogy fenti konkrét hsz pár nappal ezelőtt is ez volt-e??? Mert én akkor még más tartalommal találkoztam és szeretném ezt tudni.
Ha ilyen nincs, akkor nincs.
Ha van, akkor légyszi jelezd a többieknek.
Köszönöm.
Idézet tőle: jozefaIdézet tőle: kharzakHogy lehet együt élni a skizofréniával? ti hogy fogatátok el hogy azok vagytok? nekem nehezen megy
tök jól! 🙂
Ezennel KRISZ, te vagy a modi ugye.
Kérlek ha van itt olyan h napi mentés vagy éppen nyoma van a hsz megváltoztatásának, utána néznél hogy fenti konkrét hsz pár nappal ezelőtt is ez volt-e??? Mert én akkor még más tartalommal találkoztam és szeretném ezt tudni.
Ha ilyen nincs, akkor nincs.
Ha van, akkor légyszi jelezd a többieknek.
Köszönöm.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.16., 11:06igen. más szemében a szálkát... ez egy jó mondás.
Mondjuk én úgy vagyok mint robomen. aztán legyn aminek meg kell lennie. Igaz én még nem írtam ki nevet. Enyémet már kiírták címestül. De nem pereltem, ugye a galamb meg a sakk esete.
nem mindig egyértelműek ezek a dolgok. Az indexen most szerintem egyértelmű volt, hogy törlés.
igen. más szemében a szálkát... ez egy jó mondás.
Mondjuk én úgy vagyok mint robomen. aztán legyn aminek meg kell lennie. Igaz én még nem írtam ki nevet. Enyémet már kiírták címestül. De nem pereltem, ugye a galamb meg a sakk esete.
nem mindig egyértelműek ezek a dolgok. Az indexen most szerintem egyértelmű volt, hogy törlés.
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.16., 10:38Idézet tőle: robomannehez kerdesek ezek, nekem bizonyos dolgaimban a mai napig szerepelnek teljes nevek, az allitasaimat ezekkel a személyekkel szemben a mai napig fenntartom, es keszseggel megyek ertuk a birosagra is akar, ha eljon az ideje, vagyis lekerul a gyamsag, de jelenleg nincs okom ilyeneket tenni, nem is csinalom, de ha megint lesz, megint megcsinalom. ennyike.
Robi, ez érdekes módon senkit nem zavar.
Bevallom, engem se ...
Idézet tőle: robomannehez kerdesek ezek, nekem bizonyos dolgaimban a mai napig szerepelnek teljes nevek, az allitasaimat ezekkel a személyekkel szemben a mai napig fenntartom, es keszseggel megyek ertuk a birosagra is akar, ha eljon az ideje, vagyis lekerul a gyamsag, de jelenleg nincs okom ilyeneket tenni, nem is csinalom, de ha megint lesz, megint megcsinalom. ennyike.
Robi, ez érdekes módon senkit nem zavar.
Bevallom, engem se ...
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.16., 09:06tegnap este belenéztem az Indexes topikba. Teljesen jogos volt a legyalultatás. (A többit nem értettem, ufóstul, feljelentésestül, ki kicsoda, miért, minek, blabla..) Valós személynév szerepelt benne, de az előtte levő hszek se voltak éppen szépek..sztem ez jobb, hogy ment a levesbe.
A másik, hogy egy teljesen érthetetlen, zavaros beszélgetést miért kell innen-oda és fordítva átrángatni(ez még hagyján) éés folytatni...
tegnap este belenéztem az Indexes topikba. Teljesen jogos volt a legyalultatás. (A többit nem értettem, ufóstul, feljelentésestül, ki kicsoda, miért, minek, blabla..) Valós személynév szerepelt benne, de az előtte levő hszek se voltak éppen szépek..sztem ez jobb, hogy ment a levesbe.
A másik, hogy egy teljesen érthetetlen, zavaros beszélgetést miért kell innen-oda és fordítva átrángatni(ez még hagyján) éés folytatni...
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.10.16., 08:57Jozefa, mentot akkor hivunk, ha valaki bejelentette, h ongyilkossagi kiserletet kovetett el, vagy kozvetlenul elotte all. Semmilyen mas esetben.
Az ongyilkos videot csak toroltuk, mert az trigger lehet. Veletlenul toroltuk vele Zombori.p osszes tartalmat. Mar elnezest kertem ezert.
Jozefa, mentot akkor hivunk, ha valaki bejelentette, h ongyilkossagi kiserletet kovetett el, vagy kozvetlenul elotte all. Semmilyen mas esetben.
Az ongyilkos videot csak toroltuk, mert az trigger lehet. Veletlenul toroltuk vele Zombori.p osszes tartalmat. Mar elnezest kertem ezert.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.16., 08:40igen van az a pont, ahol gondolom elszakad a cérna, ahol elszakadt az indexes hozzászólónak is, és nem gondolta végig.
igen van az a pont, ahol gondolom elszakad a cérna, ahol elszakadt az indexes hozzászólónak is, és nem gondolta végig.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.10.16., 08:33kulonben, amit megtanultam, az, hogy az igazsag nagyon keplekeny valami, es az embereket nem is erdekli kulonosebben, foleg, ha nem hangzik olyan jol, mint a hivatalos verzio
kulonben, amit megtanultam, az, hogy az igazsag nagyon keplekeny valami, es az embereket nem is erdekli kulonosebben, foleg, ha nem hangzik olyan jol, mint a hivatalos verzio
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.10.16., 08:32mondom ezt ugy, hogy az emlegetett index forumreszt vegkepp nem olvastam, csak hadd kotnyeleskedjek mar bele en is
mondom ezt ugy, hogy az emlegetett index forumreszt vegkepp nem olvastam, csak hadd kotnyeleskedjek mar bele en is
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.10.16., 08:29nehez kerdesek ezek, nekem bizonyos dolgaimban a mai napig szerepelnek teljes nevek, az allitasaimat ezekkel a személyekkel szemben a mai napig fenntartom, es keszseggel megyek ertuk a birosagra is akar, ha eljon az ideje, vagyis lekerul a gyamsag, de jelenleg nincs okom ilyeneket tenni, nem is csinalom, de ha megint lesz, megint megcsinalom. ennyike.
nehez kerdesek ezek, nekem bizonyos dolgaimban a mai napig szerepelnek teljes nevek, az allitasaimat ezekkel a személyekkel szemben a mai napig fenntartom, es keszseggel megyek ertuk a birosagra is akar, ha eljon az ideje, vagyis lekerul a gyamsag, de jelenleg nincs okom ilyeneket tenni, nem is csinalom, de ha megint lesz, megint megcsinalom. ennyike.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.16., 07:52nem kiforgatom. Kérdeztem látva az ámokfutást amit teszel 🙁
Pl tényleg érthetetlen itt a másik felhasználóra mentőt, vagy rendőrt akarsz hívni... És megint foglalkozol másokkal ... te ezekre szoktad mindig utólag mondani, hogy subod volt, és rosszl voltál, nem számít. Ezért fejeztem ki ebbéli aggályom, és remélem hamar kijössz belőle.
nem kiforgatom. Kérdeztem látva az ámokfutást amit teszel 🙁
Pl tényleg érthetetlen itt a másik felhasználóra mentőt, vagy rendőrt akarsz hívni... És megint foglalkozol másokkal ... te ezekre szoktad mindig utólag mondani, hogy subod volt, és rosszl voltál, nem számít. Ezért fejeztem ki ebbéli aggályom, és remélem hamar kijössz belőle.
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.16., 07:49Idézet tőle: PottomAkkor most épp subban vagy megint? :O sajnálom...
Ne forgassuk ki a szavaimat...nem, nem lehet mindent, hogy tőled idezzek... és én ugyanúgy megvedem aki közel áll hozzám mint te.
Idézet tőle: PottomAkkor most épp subban vagy megint? :O sajnálom...
Ne forgassuk ki a szavaimat...nem, nem lehet mindent, hogy tőled idezzek... és én ugyanúgy megvedem aki közel áll hozzám mint te.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.16., 07:36iakkor most subban vagy megint? sajnálom.... Vedd tárgytalannak a reakcióm. És remélem hamar kijössz, hiszen ott a családod, akik támogatnak.
nkább idézettel együtt, a törlések miatt...
iakkor most subban vagy megint? sajnálom.... Vedd tárgytalannak a reakcióm. És remélem hamar kijössz, hiszen ott a családod, akik támogatnak.
nkább idézettel együtt, a törlések miatt...
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.16., 07:31Nézzétek, sajnálom de még az indexen se lehet mindent.
Nézzétek, sajnálom de még az indexen se lehet mindent.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.10.15., 20:26Kiscsillag, a mentő sem mindig akkor jön, amikor szükség van rá, hanem amikor küldik. És ha nincs a társadalomban valamiféle státuszod, akkor is elvisznek, ha nem kellene. Ez van akkor is, ha a szüleidnek nagyobb a befolyása, mint neked, vagy akkor, ha a kezelőorvosod egyszerűen egy agresszív, hatalmaskodó seggfej. Gondolom, nem mindenhol, de az elmaradottabb megyékben mindenképpen, a pszichiátria is maradibb.
Ui.: Ja, bocs, már elmúlt 10 óra, mindenki vegye úgy, hogy ezt álmomban írtam. 🙁
Kiscsillag, a mentő sem mindig akkor jön, amikor szükség van rá, hanem amikor küldik. És ha nincs a társadalomban valamiféle státuszod, akkor is elvisznek, ha nem kellene. Ez van akkor is, ha a szüleidnek nagyobb a befolyása, mint neked, vagy akkor, ha a kezelőorvosod egyszerűen egy agresszív, hatalmaskodó seggfej. Gondolom, nem mindenhol, de az elmaradottabb megyékben mindenképpen, a pszichiátria is maradibb.
Ui.: Ja, bocs, már elmúlt 10 óra, mindenki vegye úgy, hogy ezt álmomban írtam. 🙁
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.15., 18:44Idézet tőle: jozefaIdézet tőle: KamionosIdézet tőle: jozefakurvára nem az a lényeg,hogy ki volt Zombori,hanem az,hogy leírok valamit ide,terápiás jelleggel és ebből valaki arra a következtetésre jut ,hogy rám mentőt kéne hívni???
és ez a valaki egy országos hírű bolond?????
Nos, Eszter a facen multkor kiírta hány látogatója van a buranak és többezres.
Országos híred neked is lett! Hogy aki még tegnap olvasott az azt látta amit mondtam.
Mellesleg már kapom az emaileket, de a francse akarja kiírni szegény fiú valódi nevét ide, amit másoknak elárult, és hát nem ugyanaz akiről én beszélek! Pf.
Inkább legyen valaki országos bolond mint benne legyen a bors blikk címoldalán, h újabb skizo lökött valakit a villamos alá vág, nyirta ki a gondokkal kuszkodo testvérét... Elnézést az extrém példa kert de van mikor már nekem sincs kedvem finomkodni!
mi van a facen?nevezd már a nevén a dolgokat
Jo terapiazast, majd olvaslak és ha átom h értelmezni is tudsz akkor meg fogok nyugodni. Temesd el magadban a Hulkot, hátha így megérted.
Idézet tőle: jozefaIdézet tőle: KamionosIdézet tőle: jozefakurvára nem az a lényeg,hogy ki volt Zombori,hanem az,hogy leírok valamit ide,terápiás jelleggel és ebből valaki arra a következtetésre jut ,hogy rám mentőt kéne hívni???
Országos híred neked is lett! Hogy aki még tegnap olvasott az azt látta amit mondtam.
Mellesleg már kapom az emaileket, de a francse akarja kiírni szegény fiú valódi nevét ide, amit másoknak elárult, és hát nem ugyanaz akiről én beszélek! Pf.
Inkább legyen valaki országos bolond mint benne legyen a bors blikk címoldalán, h újabb skizo lökött valakit a villamos alá vág, nyirta ki a gondokkal kuszkodo testvérét... Elnézést az extrém példa kert de van mikor már nekem sincs kedvem finomkodni!
mi van a facen?nevezd már a nevén a dolgokat
Jo terapiazast, majd olvaslak és ha átom h értelmezni is tudsz akkor meg fogok nyugodni. Temesd el magadban a Hulkot, hátha így megérted.
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.15., 18:31Idézet tőle: jozefakurvára nem az a lényeg,hogy ki volt Zombori,hanem az,hogy leírok valamit ide,terápiás jelleggel és ebből valaki arra a következtetésre jut ,hogy rám mentőt kéne hívni???
Idézet tőle: jozefakurvára nem az a lényeg,hogy ki volt Zombori,hanem az,hogy leírok valamit ide,terápiás jelleggel és ebből valaki arra a következtetésre jut ,hogy rám mentőt kéne hívni???
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.15., 18:11Idézet tőle: jozefakurvára nem az a lényeg,hogy ki volt Zombori,hanem az,hogy leírok valamit ide,terápiás jelleggel és ebből valaki arra a következtetésre jut ,hogy rám mentőt kéne hívni???
Állj-állj Zombori P! Sajnos ha ilyen idulattal le Tudsz bolondozni bárklt is az nem Jó Jel!
Tudod ha ártanának is Neked, akkor sem a megtorlás és a bosszulkodhatnék a megOldás hanem a Gyógylandás, Igaz?!?
Akkor meg nem pejorálhatsz senki se kényedre éppen azzal a jelzővel megbélyegezve amit te annyira tiltakozva utasítasz el!
Ezt Érthetjük Együtt is Kívánatosnak, hogy ne szitokszó gyanánt vágja senki egymás fejéhez, hogy "bolond"?!? és ha Bolond?!? Majd megGyógyul! Nincs az sehol se előírva, hogy annak kéne volni "örökké"!
Ha Türelmes Lehetsz, akkor megKérdezed előbb, semogy támadólag lebolondoznál valakit, hogy miket mért is Tesz?!? Vagy nem ezt tanuljuk már mióta?!?
Idézet tőle: jozefakurvára nem az a lényeg,hogy ki volt Zombori,hanem az,hogy leírok valamit ide,terápiás jelleggel és ebből valaki arra a következtetésre jut ,hogy rám mentőt kéne hívni???
Állj-állj Zombori P! Sajnos ha ilyen idulattal le Tudsz bolondozni bárklt is az nem Jó Jel!
Tudod ha ártanának is Neked, akkor sem a megtorlás és a bosszulkodhatnék a megOldás hanem a Gyógylandás, Igaz?!?
Akkor meg nem pejorálhatsz senki se kényedre éppen azzal a jelzővel megbélyegezve amit te annyira tiltakozva utasítasz el!
Ezt Érthetjük Együtt is Kívánatosnak, hogy ne szitokszó gyanánt vágja senki egymás fejéhez, hogy "bolond"?!? és ha Bolond?!? Majd megGyógyul! Nincs az sehol se előírva, hogy annak kéne volni "örökké"!
Ha Türelmes Lehetsz, akkor megKérdezed előbb, semogy támadólag lebolondoznál valakit, hogy miket mért is Tesz?!? Vagy nem ezt tanuljuk már mióta?!?
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.15., 18:10Idézet tőle: jozefaIdézet tőle: robomanén sem követtem az eseményeket, megmondom őszintén, sem az indexen, sem itt, nekem csak rossz hangulatom lett ettől a vitától, és nem engedhetem meg magamnak, hogy belefolyjak, mert én mindenkit szeretek itt
a vitába nem is lehet belefolyni,én rendszeresen járok orvoshoz,kezelés alatt állok,hétfőn megyek legközelebb a pszichiáteremhez,és soha senkit nem bántottam ,ellenben ezzel a kamionos nick mögé bújt kígyóval ,akiről messzebb megy a híre mint gondolná...
Nézd, pontosan tudom mit olvastam. Fenyegetőzz nyugodtan itt is, az indexen is, hajrá manipuláció még minden, részemről több mint 5eves személyes ismeretség Zombori vagy akár kinek regisztral, vagy ír át hszeket Jozefa néven.
És marhára nem szeretnem ha baja lenne.
Ismerve öt, csak h ugye én lehet kígyó vagyok, de ő már akkorpisztolyt vitt be a kórházba. Ennyi.
Minden jót!
Idézet tőle: jozefaIdézet tőle: robomanén sem követtem az eseményeket, megmondom őszintén, sem az indexen, sem itt, nekem csak rossz hangulatom lett ettől a vitától, és nem engedhetem meg magamnak, hogy belefolyjak, mert én mindenkit szeretek itt
a vitába nem is lehet belefolyni,én rendszeresen járok orvoshoz,kezelés alatt állok,hétfőn megyek legközelebb a pszichiáteremhez,és soha senkit nem bántottam ,ellenben ezzel a kamionos nick mögé bújt kígyóval ,akiről messzebb megy a híre mint gondolná...
Nézd, pontosan tudom mit olvastam. Fenyegetőzz nyugodtan itt is, az indexen is, hajrá manipuláció még minden, részemről több mint 5eves személyes ismeretség Zombori vagy akár kinek regisztral, vagy ír át hszeket Jozefa néven.
És marhára nem szeretnem ha baja lenne.
Ismerve öt, csak h ugye én lehet kígyó vagyok, de ő már akkorpisztolyt vitt be a kórházba. Ennyi.
Minden jót!
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.15., 18:06Idézet tőle: jozefaIdézet tőle: KamionosIdézet tőle: ovisistaIdézet tőle: KamionosEszter helyében vissza nem engednem amíg nincs jobban.
V.B. (én) még aztán kapott eleget azzal a szerencsétlen fuzettel amit Zombori kikonyorgott tőle emailben... mikor még jól volt.
Lépjünk tovább.
Szia Kamion! üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég!
Talán Igazad volna hogy netán legyintsünk, vonjunk vállat és lépjünk át Zomborin, hogy az Ő kötelessége úgy mondd Gyógyultabbnak Lenni és igyekezni disztingválni!
DE hogyan, ha Tőlünk se számíthat támogatásra?!? Ha visszalöknénk netán a zárt-osztályra a közömbösségünkkel?!? Szegény nagyon rühelli azt! Nem volt soha se semmi Siker Élménye a pszichiátriával! nem Lett Alkotás és Művészetterápiázgató sem nem hogy Gyógyszer-specialista, aki Tud Magával is bánni ilyetén!
Ha még Mi is kilöknénk hát a semmibe taszulna Magyar Ugarra! Olyan "jó" vajon Magayr Ugar-ianak volni?!? Hát nem leírták már az egész bagázsunk?!?
Ezért vélem csak veszélyesnek, ha netán még Kísérletet se Teszünk kallódó szegény betegeinkért, hogy Jobban lehessenek Velünk meg pláne!
Ne haragudgyj ha egy kissé túl is begerjedtem volna, JÓ?!? Köszi Előre is! Minden Jókat továbbra is és mindég!
Ez az a gordiuszi csomó amit a pszichiátria még mindig nem oldott még, és sajnos eme betegség fenesege.... egy új kórház, új orvos talán segíthetne, de ha valaki olyanokat ír amiket ő, h nem tudja, megol-e valakit, es netán valaki komolyan veszi, akkor csodálkozunk, h társadalmilag mindenki fél a skizotol, es ilyen kijelentés már kozveszelyesseg egy orvos előtt érted? Ha önként bemegy hétfőn nem teszik a zartra és akkor jön ki amikor akar, a nyilton még szokott lenni terapia.
Ovis ilyen sehol nincsen leírva ,olvass vissza!
Szia Zombori P! Mi nincs leírva?!? Bocs, de mintha fáradnék már és nem Értem mit kéne visszaolvassak?!? Hogy helyesebb Lehessen!
Idézet tőle: jozefaIdézet tőle: KamionosIdézet tőle: ovisistaIdézet tőle: KamionosEszter helyében vissza nem engednem amíg nincs jobban.
V.B. (én) még aztán kapott eleget azzal a szerencsétlen fuzettel amit Zombori kikonyorgott tőle emailben... mikor még jól volt.
Lépjünk tovább.
Talán Igazad volna hogy netán legyintsünk, vonjunk vállat és lépjünk át Zomborin, hogy az Ő kötelessége úgy mondd Gyógyultabbnak Lenni és igyekezni disztingválni!
DE hogyan, ha Tőlünk se számíthat támogatásra?!? Ha visszalöknénk netán a zárt-osztályra a közömbösségünkkel?!? Szegény nagyon rühelli azt! Nem volt soha se semmi Siker Élménye a pszichiátriával! nem Lett Alkotás és Művészetterápiázgató sem nem hogy Gyógyszer-specialista, aki Tud Magával is bánni ilyetén!
Ha még Mi is kilöknénk hát a semmibe taszulna Magyar Ugarra! Olyan "jó" vajon Magayr Ugar-ianak volni?!? Hát nem leírták már az egész bagázsunk?!?
Ezért vélem csak veszélyesnek, ha netán még Kísérletet se Teszünk kallódó szegény betegeinkért, hogy Jobban lehessenek Velünk meg pláne!
Ne haragudgyj ha egy kissé túl is begerjedtem volna, JÓ?!? Köszi Előre is! Minden Jókat továbbra is és mindég!
Ez az a gordiuszi csomó amit a pszichiátria még mindig nem oldott még, és sajnos eme betegség fenesege.... egy új kórház, új orvos talán segíthetne, de ha valaki olyanokat ír amiket ő, h nem tudja, megol-e valakit, es netán valaki komolyan veszi, akkor csodálkozunk, h társadalmilag mindenki fél a skizotol, es ilyen kijelentés már kozveszelyesseg egy orvos előtt érted? Ha önként bemegy hétfőn nem teszik a zartra és akkor jön ki amikor akar, a nyilton még szokott lenni terapia.
Ovis ilyen sehol nincsen leírva ,olvass vissza!
Szia Zombori P! Mi nincs leírva?!? Bocs, de mintha fáradnék már és nem Értem mit kéne visszaolvassak?!? Hogy helyesebb Lehessen!
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.15., 18:00En indexbe olvastam elsore bele.. aztan ide... es csak pislogok mi van 😮
Amugy igazad van. Ne add a hangulatod at a rossznak (na ez de szep ujmagyarul lett) .
En indexbe olvastam elsore bele.. aztan ide... es csak pislogok mi van 😮
Amugy igazad van. Ne add a hangulatod at a rossznak (na ez de szep ujmagyarul lett) .
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.10.15., 17:57én sem követtem az eseményeket, megmondom őszintén, sem az indexen, sem itt, nekem csak rossz hangulatom lett ettől a vitától, és nem engedhetem meg magamnak, hogy belefolyjak, mert én mindenkit szeretek itt
én sem követtem az eseményeket, megmondom őszintén, sem az indexen, sem itt, nekem csak rossz hangulatom lett ettől a vitától, és nem engedhetem meg magamnak, hogy belefolyjak, mert én mindenkit szeretek itt
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.15., 17:54Valaki összefoglalná mi történt? Zaklatott élőben valakit a zombori nick mögött lévő személy? Vagy miért lett kitiltás?
Valaki összefoglalná mi történt? Zaklatott élőben valakit a zombori nick mögött lévő személy? Vagy miért lett kitiltás?
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.15., 17:54Idézet tőle: jozefaNa ki az a Zombori?hm? És milyen füzetről beszélsz? És miből gondoldod hogy kiteregette? Egyébként mi a te diagnózisod,kedves beteg?
Most írtad át "tok jól" -ra. Még smileyt is tettél.
Hagyjuk. Spec aggódni szoktam azokért akiket ismerek de akkor most kivételt fogok tenni.
Idézet tőle: jozefaNa ki az a Zombori?hm? És milyen füzetről beszélsz? És miből gondoldod hogy kiteregette? Egyébként mi a te diagnózisod,kedves beteg?
Most írtad át "tok jól" -ra. Még smileyt is tettél.
Hagyjuk. Spec aggódni szoktam azokért akiket ismerek de akkor most kivételt fogok tenni.
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.15., 17:48Idézet tőle: KamionosEszter helyében vissza nem engednem amíg nincs jobban.
Lépjünk tovább.
Szia Kamion! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég!
Hálásan Köszi, hogy ezt is megVilágítottad, így lett egy visszacsatolásom is megerősítendő, hogy nem annyira Észnélkül vagyok!
Sajnálatos hogy nincs Lehetőség nagyon az inkognitókat rendezni eléggé és így az úgy nevezett keresztvalidációkkor nagyon nagy kalamajkák és konfliktusok ne már kerekedhetnek ki!
Igen, sajnos az megsaccolhatlan szinte hogy KI mokortól annyira Gyógyult hogy Tudhatná, hogy miket is csinál! De ha eleve kiközösítünk minden nehéz esetet úgymondd, akkor sajnos a Gyógyulása még messzibb távozik!
Anyu mindig mondgyja hoyg Pityukám-Gyurikám! Azért ne hazudozzatok mégha oly könnyebbnek látszana is a pofámba zúdítani akárha csak aprócska füllentést is, mert ezzel megtévesztetetk és hiába is erölködünk rendezni Közös Dolgaink, ha megvezetnek az álságok és hamisságok, akkor beláthatjátok hogy egyre messzibb kerülünk a Kölcsönösen Harmónikus megOldásoktól! Anya Tudgyja ha nem is érzi át tökre, hogy milyen kín is amikor hazudhatnéktok támad a tudatlanság-.tébolytól és hogy milyen szégyenben volnátok, pláne ha az konzerválódna is, szóval Ti nem vagytok harcosok, akiknek össze-vissza át kell verjétek még saját agyatok is, mint a szart a rikácsoló palánkon, hogy páva táncolással és mindenféle dezinformációkkal az ellenséget megtévesszétek, hogy megsemmisíthessétek! Ugye Anyátok nem az ellenségetek, még ha netán olybá is torzítan a fájdalom?!?
Idézet tőle: KamionosEszter helyében vissza nem engednem amíg nincs jobban.
Lépjünk tovább.
Szia Kamion! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég!
Hálásan Köszi, hogy ezt is megVilágítottad, így lett egy visszacsatolásom is megerősítendő, hogy nem annyira Észnélkül vagyok!
Sajnálatos hogy nincs Lehetőség nagyon az inkognitókat rendezni eléggé és így az úgy nevezett keresztvalidációkkor nagyon nagy kalamajkák és konfliktusok ne már kerekedhetnek ki!
Igen, sajnos az megsaccolhatlan szinte hogy KI mokortól annyira Gyógyult hogy Tudhatná, hogy miket is csinál! De ha eleve kiközösítünk minden nehéz esetet úgymondd, akkor sajnos a Gyógyulása még messzibb távozik!
Anyu mindig mondgyja hoyg Pityukám-Gyurikám! Azért ne hazudozzatok mégha oly könnyebbnek látszana is a pofámba zúdítani akárha csak aprócska füllentést is, mert ezzel megtévesztetetk és hiába is erölködünk rendezni Közös Dolgaink, ha megvezetnek az álságok és hamisságok, akkor beláthatjátok hogy egyre messzibb kerülünk a Kölcsönösen Harmónikus megOldásoktól! Anya Tudgyja ha nem is érzi át tökre, hogy milyen kín is amikor hazudhatnéktok támad a tudatlanság-.tébolytól és hogy milyen szégyenben volnátok, pláne ha az konzerválódna is, szóval Ti nem vagytok harcosok, akiknek össze-vissza át kell verjétek még saját agyatok is, mint a szart a rikácsoló palánkon, hogy páva táncolással és mindenféle dezinformációkkal az ellenséget megtévesszétek, hogy megsemmisíthessétek! Ugye Anyátok nem az ellenségetek, még ha netán olybá is torzítan a fájdalom?!?
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.15., 17:36Idézet tőle: ovisistaIdézet tőle: KamionosEszter helyében vissza nem engednem amíg nincs jobban.
Lépjünk tovább.
Idézet tőle: ovisistaIdézet tőle: KamionosEszter helyében vissza nem engednem amíg nincs jobban.
Lépjünk tovább.
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.15., 17:30Idézet tőle: KamionosEszter helyében vissza nem engednem amíg nincs jobban.
Lépjünk tovább.
Idézet tőle: KamionosEszter helyében vissza nem engednem amíg nincs jobban.
Lépjünk tovább.
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.15., 17:23Idézet tőle: KamionosPityu, azt azért te is vágod, nem, h Jozefa Zombori?
Szia Kamion, ahogy KisCsillag kissé átkersztelt! Minden Jókat és mindég! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel!
Hát sajnos nem csak már, épp most is, de nem nagyon Tudom hogy Ki-Ki?!?
Annyi inkognitó van és törölt nick-név is itten a Búrán is, meg az Index-en is, hogy már meg sem Lepődöm Igazán!
De nem is ez a Lényeg! hanem az, hogy Nekem "hazudhatják" is úgy mondd az Igazat! Azaz ha az Igazságosabbságúak olyan ál- "igazságot" is Tudhatnak gyártani, amelynek minden porcikája egy-az-egyben olyan mint az eredetileg Lenne Igazságosabbság, akkor ugyanúgy Igazságosabbságnak Látom, mivel a Próbája is ugyanaz az egyenlet-rendszernek!
Tudod itt csak arra kell nagyon Figyelni, hogy ne az az a sommás és előítélkezés vakítson el netán, hogy azt firtatnánk folyton hogy ki-fija-borja az aki mint Említettem hátha nem "csak" hazudná az Igazságosabbságoka, Igaz?!?
Ilyesmikben Egyet érthetünk Veled is?!?
És ha Zombori is volna az Illető, legalább Itt van és Látja hogy miképp is Küzdünk Érte is!
Akkor további minden Jókat és mindég és Szeretettel várom is el további Válasz-Kérdődéseid is! hajrá előre a Gyógyulandokba!
Idézet tőle: KamionosPityu, azt azért te is vágod, nem, h Jozefa Zombori?
Szia Kamion, ahogy KisCsillag kissé átkersztelt! Minden Jókat és mindég! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel!
Hát sajnos nem csak már, épp most is, de nem nagyon Tudom hogy Ki-Ki?!?
Annyi inkognitó van és törölt nick-név is itten a Búrán is, meg az Index-en is, hogy már meg sem Lepődöm Igazán!
De nem is ez a Lényeg! hanem az, hogy Nekem "hazudhatják" is úgy mondd az Igazat! Azaz ha az Igazságosabbságúak olyan ál- "igazságot" is Tudhatnak gyártani, amelynek minden porcikája egy-az-egyben olyan mint az eredetileg Lenne Igazságosabbság, akkor ugyanúgy Igazságosabbságnak Látom, mivel a Próbája is ugyanaz az egyenlet-rendszernek!
Tudod itt csak arra kell nagyon Figyelni, hogy ne az az a sommás és előítélkezés vakítson el netán, hogy azt firtatnánk folyton hogy ki-fija-borja az aki mint Említettem hátha nem "csak" hazudná az Igazságosabbságoka, Igaz?!?
Ilyesmikben Egyet érthetünk Veled is?!?
És ha Zombori is volna az Illető, legalább Itt van és Látja hogy miképp is Küzdünk Érte is!
Akkor további minden Jókat és mindég és Szeretettel várom is el további Válasz-Kérdődéseid is! hajrá előre a Gyógyulandokba!
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.15., 17:22Eszter kedvéért maradtam, mondjuk így. Oskovulet vagyok... nem egettem fel minden hidat ezt a reget megtartottam, nosztalgia és privik kedvéért.
Nem vagyok modi, viszont remesnek találom amit Kriszrol irtak!!! Azt gondolom becsülendő ha vki ilyen pozit lát el, es nem érdemelte még amit az indexen kapott, viszont tény h anno zéró volt a moderacio és ha valaki naivan bajban itt kér segítséget es kiadja magát ugyanígy járhat, kiteregetve ország világ elé.
Ha ezt nem önként teszi, hanem takarasban, alneven, bizva az anonimitasban, akkor azon van a felelősség aki kiadja őt! Sztem ilyenkor még kell tenni a megfelelő lépéseket, akár jogi úton, eletekrol van szo, ez nem valami hulye játék vagy verseny!!!!
Ha önként, sajat neven, akkor verheti a fejét a falba.
És a mai viszonyok közt nem mindegy.
Eszter kedvéért maradtam, mondjuk így. Oskovulet vagyok... nem egettem fel minden hidat ezt a reget megtartottam, nosztalgia és privik kedvéért.
Nem vagyok modi, viszont remesnek találom amit Kriszrol irtak!!! Azt gondolom becsülendő ha vki ilyen pozit lát el, es nem érdemelte még amit az indexen kapott, viszont tény h anno zéró volt a moderacio és ha valaki naivan bajban itt kér segítséget es kiadja magát ugyanígy járhat, kiteregetve ország világ elé.
Ha ezt nem önként teszi, hanem takarasban, alneven, bizva az anonimitasban, akkor azon van a felelősség aki kiadja őt! Sztem ilyenkor még kell tenni a megfelelő lépéseket, akár jogi úton, eletekrol van szo, ez nem valami hulye játék vagy verseny!!!!
Ha önként, sajat neven, akkor verheti a fejét a falba.
És a mai viszonyok közt nem mindegy.
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.15., 17:05Szia Kiscsillag! Aranyos vagy, de erről sajna nem nyilatkozhatok. Leginkább olvasó üzemmódban vagyok de megszolalok pl most mikor véleményem van. Egyébként Eszter kedvéért vagyok itt.
Szia Kiscsillag! Aranyos vagy, de erről sajna nem nyilatkozhatok. Leginkább olvasó üzemmódban vagyok de megszolalok pl most mikor véleményem van. Egyébként Eszter kedvéért vagyok itt.
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.15., 16:46Eszter helyében vissza nem engednem amíg nincs jobban.
Lépjünk tovább.
Eszter helyében vissza nem engednem amíg nincs jobban.
Lépjünk tovább.
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.15., 16:28Idézet tőle: jozefaIdézet tőle: parrotOvisista!Nem semmi,amit belinkeltél!Te jó ég!Ez a véleményük a Búráról az index-en?
De ott még ezt is le lehet írni,ez a különbség,vágod már? 🙂
Szia Jozefa! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Előre is minden Jókat és mindég!
Köszi Hálásan hogy Próbálod Érzékeltetni a nagy baj! Mégis arra Kérlek, hogy azért Gondolj arra is, hogy az Index beteg-fogadója némiképp más műfaj úgy mondd, minta Búra, ahol Betegek Ön-Segélyző Csoportja van inkább!
Az Indexy-es modik is csináltak már sajnos nagyon súlyos törléseket! Annyi előnyük van ha egyáltalán, hogy nekik nincs papírjuk arról még egyelőre, hogy betgek ők is!
Ne haragudgyj Rám Kérlek, nem bántalmazni akarlak kioktatóan úgy mondd!
Neked is minden Jókat és mindég és hajrá előre a Gyógyulandokba Mindőnkkel!
Idézet tőle: jozefaIdézet tőle: parrotOvisista!Nem semmi,amit belinkeltél!Te jó ég!Ez a véleményük a Búráról az index-en?
De ott még ezt is le lehet írni,ez a különbség,vágod már? 🙂
Szia Jozefa! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Előre is minden Jókat és mindég!
Köszi Hálásan hogy Próbálod Érzékeltetni a nagy baj! Mégis arra Kérlek, hogy azért Gondolj arra is, hogy az Index beteg-fogadója némiképp más műfaj úgy mondd, minta Búra, ahol Betegek Ön-Segélyző Csoportja van inkább!
Az Indexy-es modik is csináltak már sajnos nagyon súlyos törléseket! Annyi előnyük van ha egyáltalán, hogy nekik nincs papírjuk arról még egyelőre, hogy betgek ők is!
Ne haragudgyj Rám Kérlek, nem bántalmazni akarlak kioktatóan úgy mondd!
Neked is minden Jókat és mindég és hajrá előre a Gyógyulandokba Mindőnkkel!
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.15., 16:23Idézet tőle: parrotOvisista!Nem semmi,amit belinkeltél!Te jó ég!Ez a véleményük a Búráról az index-en?
Szia Parrot! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Előre is minden Jókat és mindég!%
Ne, ne! Kérlek ne előítélesen nézdd az Oldalt! Csak a mostjába csöppensz bele sajnos egy iszonyú kathasztrófa után vagyunk és sajnos még túl sok a sebedülés és az iszonyatos bosszatkodóasan bosszuzlkodhatnékú düh!
De Dolgozunk a Gyógyulhattabbságokon is!
Csakhát ilyen a természte úgy mondd, mikor kiborul a bili! és ugyan ez nem kisded vihar a lavórban, hanem sajnos elég durva attrocitás sor következménye, úgyhogy van épp elég meló a kármentésért és a Jóvá Tételek Applikálandósávaival is!
Köszönöm hogy ilyen sietséggel próbáltál utána járni!
Viszont ha Lehet mellőzzük azt a Jelenséget, hogy a Búra-hívők és a Más-hivők netán acsarkodgyjanak csak védve a mundér "becsületét"!
Tudod, hogy a szetrosztaron territórium-védő és kiterjesztő hormonka veszelytheti össze csak az esztelen tébolykállatságban az alvéget a felvéggel pláne Magyar Ugaron!
Minden Jókat és mindég és Hálásan Köszönöm hogy Válasz-Kérdődgetsz, mielőtt netán elragadtatnánk Magunkat és netán helytelen álláspontot eröltetnénk!
Idézet tőle: parrotOvisista!Nem semmi,amit belinkeltél!Te jó ég!Ez a véleményük a Búráról az index-en?
Szia Parrot! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Előre is minden Jókat és mindég!%
Ne, ne! Kérlek ne előítélesen nézdd az Oldalt! Csak a mostjába csöppensz bele sajnos egy iszonyú kathasztrófa után vagyunk és sajnos még túl sok a sebedülés és az iszonyatos bosszatkodóasan bosszuzlkodhatnékú düh!
De Dolgozunk a Gyógyulhattabbságokon is!
Csakhát ilyen a természte úgy mondd, mikor kiborul a bili! és ugyan ez nem kisded vihar a lavórban, hanem sajnos elég durva attrocitás sor következménye, úgyhogy van épp elég meló a kármentésért és a Jóvá Tételek Applikálandósávaival is!
Köszönöm hogy ilyen sietséggel próbáltál utána járni!
Viszont ha Lehet mellőzzük azt a Jelenséget, hogy a Búra-hívők és a Más-hivők netán acsarkodgyjanak csak védve a mundér "becsületét"!
Tudod, hogy a szetrosztaron territórium-védő és kiterjesztő hormonka veszelytheti össze csak az esztelen tébolykállatságban az alvéget a felvéggel pláne Magyar Ugaron!
Minden Jókat és mindég és Hálásan Köszönöm hogy Válasz-Kérdődgetsz, mielőtt netán elragadtatnánk Magunkat és netán helytelen álláspontot eröltetnénk!