Skizofrénia 3.5
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.20., 05:45Erre tényleg nem tudok válaszolni. Ebbe a vitaba nemvelelten nem folytam bele. Itt max a valaszra lettem volna kivancsi.
Erre tényleg nem tudok válaszolni. Ebbe a vitaba nemvelelten nem folytam bele. Itt max a valaszra lettem volna kivancsi.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.20., 05:42Igen 🙂 Bár én állóképességért csinálom. Abban mindent visz. És arra nagy szükségem van. Pláne most idősödő anyukaként már :)) egy időben még azt is gondoltam a tüdőmnek is jót tesz, de annak nem használ, vagyis semmi különbség sok év alatt se. Nem tudom tovább a tartott hangokat, nem zihalok kevesbe emelkedon es tobb lufit se tudok felfujni... szoval leszurhetem saját tapasztalatból us a brittudosos megállapitást: a tüdőkapacitás adott.
Igen 🙂 Bár én állóképességért csinálom. Abban mindent visz. És arra nagy szükségem van. Pláne most idősödő anyukaként már :)) egy időben még azt is gondoltam a tüdőmnek is jót tesz, de annak nem használ, vagyis semmi különbség sok év alatt se. Nem tudom tovább a tartott hangokat, nem zihalok kevesbe emelkedon es tobb lufit se tudok felfujni... szoval leszurhetem saját tapasztalatból us a brittudosos megállapitást: a tüdőkapacitás adott.
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.20., 05:32Idézet tőle: Magamba ZárvaKamionos! Pottom egyébként csaj?? Vagy egy rádkattant .......
Egy idősödő anyuka, mint itt oly sokan.
A bordi topikban tisztán látszik, h hiszti van ha nincs elvárt minőségű mennyiségű válasz a kérdéseire.
De ártalmatlan. Beszélgess bele nyugodtan . Azért hoztam fel ezt a topicot, mert a családtagja skizo és itt kér segítséget vagy fejti ki hogy kezeli sikeresen és példamutatóan.
Idézet tőle: Magamba ZárvaKamionos! Pottom egyébként csaj?? Vagy egy rádkattant .......
Egy idősödő anyuka, mint itt oly sokan.
A bordi topikban tisztán látszik, h hiszti van ha nincs elvárt minőségű mennyiségű válasz a kérdéseire.
De ártalmatlan. Beszélgess bele nyugodtan . Azért hoztam fel ezt a topicot, mert a családtagja skizo és itt kér segítséget vagy fejti ki hogy kezeli sikeresen és példamutatóan.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.20., 05:27Egyébként igen,a futás a legjobb zsírégető,csak fárasztóóó...
Egyébként igen,a futás a legjobb zsírégető,csak fárasztóóó...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.20., 05:21Csak azért kérdem mert drogra,vérben,vizeletben,célzottan kell tesztelni,ez nem egy varázsgömb ami megmondja a tutit! Tudni kell hogy mit is keressenek!
Csak azért kérdem mert drogra,vérben,vizeletben,célzottan kell tesztelni,ez nem egy varázsgömb ami megmondja a tutit! Tudni kell hogy mit is keressenek!
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.20., 05:10Szia magamba zarva.:) en se szeretk futni am. Csak muszaj valamit sportolni. Es ez a leghatekonyabb idoben es fizikailag, meg nem is tu draga.
A drogtesztes kerdesre nem tudom valaszolni, engem meg sose teszteltek semmire. Akkor voltam korhazban mikor megszulettem, meg mikor 10 evesen kivettek az orrmandulam, es ketszer szultem. Ezekkor az alkalmakkor ugyan volt vervizsgalat de teszt nem. (Tudom hogy nem erre gondolsz. De most valaszolok mindenre az a tuti.)
Amugy nő vagyok. Kamionos elegansan elfelejt dolgokat. Nem kattantam ra. Csak neki nem megy az ok okozat es az idorend... igy ha valaki vakaszolgat neki zaklatasnak tekinti.
Amugy a drogos valaszra tobben kivancsiak lennenk.
Szia magamba zarva.:) en se szeretk futni am. Csak muszaj valamit sportolni. Es ez a leghatekonyabb idoben es fizikailag, meg nem is tu draga.
A drogtesztes kerdesre nem tudom valaszolni, engem meg sose teszteltek semmire. Akkor voltam korhazban mikor megszulettem, meg mikor 10 evesen kivettek az orrmandulam, es ketszer szultem. Ezekkor az alkalmakkor ugyan volt vervizsgalat de teszt nem. (Tudom hogy nem erre gondolsz. De most valaszolok mindenre az a tuti.)
Amugy nő vagyok. Kamionos elegansan elfelejt dolgokat. Nem kattantam ra. Csak neki nem megy az ok okozat es az idorend... igy ha valaki vakaszolgat neki zaklatasnak tekinti.
Amugy a drogos valaszra tobben kivancsiak lennenk.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.20., 04:53Kamionos! Pottom egyébként csaj?? Vagy egy rádkattant .......
Kamionos! Pottom egyébként csaj?? Vagy egy rádkattant .......
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.20., 04:37Nem jött kérdés neked, úgy tűnik rosszul mertem fel a helyzetet és senki nem kíváncsi rad.... hát ez van.
Kijelentkeztem mert megint elmentem aludni.
Erre ide írod amit oda akartál 😮 mert én nem vagyok 24ben elérhető ahogy mások se, te is írod. Akkor mit tirelmetlenkedsz a privijeiddel?
Amugy még tegnap sem olvastam a csetet. És szívem joga történetesentéged letiltani priviben vagy cseten és akkor igy jártál, sajnos nem érdekel a kozlendod, mert a maga számod nem passzol a nyilvánoshoz, es ehhez nincs idegzetem.
Legyel szíves ignoralni mostantól kezdve, nem érdekel a mondanivalód sem priviben sem cseten sem nyíltan, ne akard rám erőszakolni h mindenaron meghallgassalak vagy reagáljak a feltett dolgaidra. Mással is elofordult mar a buran h ilyet kert valakitől, most én, vedd figyelembe kérésemet vagy kenytelen leszek panaszkodni eszternek esetleg toroltetni magam mert nem bírom ezt zaklatásnak veszem évek óta ha vki akaratom ellenére kikoveteli, kieroszakolja tőlem h hallgassák még, válaszoljak, mert különben dada es amit nekem szánt volna inkább kikiabalja a világba, mert megsertodott h a véleménye lényegtelen és másnak érdektelen.
Szepeket.
Nem jött kérdés neked, úgy tűnik rosszul mertem fel a helyzetet és senki nem kíváncsi rad.... hát ez van.
Kijelentkeztem mert megint elmentem aludni.
Erre ide írod amit oda akartál 😮 mert én nem vagyok 24ben elérhető ahogy mások se, te is írod. Akkor mit tirelmetlenkedsz a privijeiddel?
Amugy még tegnap sem olvastam a csetet. És szívem joga történetesentéged letiltani priviben vagy cseten és akkor igy jártál, sajnos nem érdekel a kozlendod, mert a maga számod nem passzol a nyilvánoshoz, es ehhez nincs idegzetem.
Legyel szíves ignoralni mostantól kezdve, nem érdekel a mondanivalód sem priviben sem cseten sem nyíltan, ne akard rám erőszakolni h mindenaron meghallgassalak vagy reagáljak a feltett dolgaidra. Mással is elofordult mar a buran h ilyet kert valakitől, most én, vedd figyelembe kérésemet vagy kenytelen leszek panaszkodni eszternek esetleg toroltetni magam mert nem bírom ezt zaklatásnak veszem évek óta ha vki akaratom ellenére kikoveteli, kieroszakolja tőlem h hallgassák még, válaszoljak, mert különben dada es amit nekem szánt volna inkább kikiabalja a világba, mert megsertodott h a véleménye lényegtelen és másnak érdektelen.
Szepeket.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.20., 04:36Szia Pottom,beleolvastam a blogodba,ami bár nem mostani,de a futás az egy tök jó dolog,az erőlét alapja,bár én utálom! Azt még:yMilyen drogokra tesztelnek? Thc,Lsd,Ópiát,Triptamin,Fenetilamin??? Mert hát lényegében az ÚPA-k száma végtelen,és van ami tesztelhetetlen,és legális!
Szia Pottom,beleolvastam a blogodba,ami bár nem mostani,de a futás az egy tök jó dolog,az erőlét alapja,bár én utálom! Azt még:yMilyen drogokra tesztelnek? Thc,Lsd,Ópiát,Triptamin,Fenetilamin??? Mert hát lényegében az ÚPA-k száma végtelen,és van ami tesztelhetetlen,és legális!
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.19., 19:40Idézet tőle: KamionosK.poloskak, csapkodhatok. Plusz xanax mert túl sok volt a kv.
Na, Pottom, még vagy dicserve! Most várnod kell a kérdéseket, mindenki itt van, ki mit szeretné kérdezni tőled, tudod, ahogy írtam. Lehetőség szerint reggelig. En a múltkorit elszurtam mert elmentem aludni, te ne tedd!
Hajrá én hiszek benned!
???? Bocs... Te az idővel megint gondban vagy... Van aki napokkal később válaszol, ,mert közben rosszul volt, vagy dolgozott, vagy bármi volt. DE válaszol. Hogy jön ide az azonnal???
Csak meg mertem jegyezni, hogy kérdés pl: Fizetősen vagy magánban kaptad a szuper ellátást?... Te pedig mindenféle kitérő valamit írtál. Végül közölted, hogy nem mondod meg... Érzed a különbséget?
Senki se kérte hogy bárki itt ücsörögjön folyamatosan, mint a 24 órás telefonos ügyelet. Ez egy fórum... (a többi kérdésre is hasonlóképp reagáltál... )
Apám a galamb meg a sakk... Ezt pl priviben írtam volna, vagy chaten, de megint nem vagy elérhető...
Szóval mindenki akkor válaszol a kérdésekre (legalábbis itt szoktak a búrán..) csak amikor legközelebb ottvan. Ha ez egy perc múlva van , akkor, ha több nap múlva akkor. Amikor ír, először válaszolgat mindenki általában, aztán írja a többit. Pl ovisista is így szokta csinálni. Majd csak figyelj. Ilyen egy fórum működési rendje.
Idézet tőle: KamionosK.poloskak, csapkodhatok. Plusz xanax mert túl sok volt a kv.
Na, Pottom, még vagy dicserve! Most várnod kell a kérdéseket, mindenki itt van, ki mit szeretné kérdezni tőled, tudod, ahogy írtam. Lehetőség szerint reggelig. En a múltkorit elszurtam mert elmentem aludni, te ne tedd!
Hajrá én hiszek benned!
???? Bocs... Te az idővel megint gondban vagy... Van aki napokkal később válaszol, ,mert közben rosszul volt, vagy dolgozott, vagy bármi volt. DE válaszol. Hogy jön ide az azonnal???
Csak meg mertem jegyezni, hogy kérdés pl: Fizetősen vagy magánban kaptad a szuper ellátást?... Te pedig mindenféle kitérő valamit írtál. Végül közölted, hogy nem mondod meg... Érzed a különbséget?
Senki se kérte hogy bárki itt ücsörögjön folyamatosan, mint a 24 órás telefonos ügyelet. Ez egy fórum... (a többi kérdésre is hasonlóképp reagáltál... )
Apám a galamb meg a sakk... Ezt pl priviben írtam volna, vagy chaten, de megint nem vagy elérhető...
Szóval mindenki akkor válaszol a kérdésekre (legalábbis itt szoktak a búrán..) csak amikor legközelebb ottvan. Ha ez egy perc múlva van , akkor, ha több nap múlva akkor. Amikor ír, először válaszolgat mindenki általában, aztán írja a többit. Pl ovisista is így szokta csinálni. Majd csak figyelj. Ilyen egy fórum működési rendje.
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.19., 19:25K.poloskak, csapkodhatok. Plusz xanax mert túl sok volt a kv.
Hajrá én hiszek benned!
K.poloskak, csapkodhatok. Plusz xanax mert túl sok volt a kv.
Hajrá én hiszek benned!
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.19., 18:58Idézet tőle: KamionosItt kell visszolvasni ovisista kérdéseit Pottom felhasználó felé es ha válaszolt mindre, akkor példát mutat minden kedves betegnek és hozzátartozóiknak, hogy ő birkaturelemmel és stílussal, azt teszi, amit mastol vár, kielégítő magyarázatot ad mindenre erőt és energiát nem kímélve magyaráz a végletekig. Hiszen "mi" is kíváncsiak vagyunk rá! Ha pedig közben felmerülne barmi újabb kérdés, azt is kezeli higgadtan és módszeresen kidolgozva, és közben dolgozni spórtolni ügyeket intézni bevásárolni és gyereket nevelni is tud.
Udv és udvozulendes! Mindenek előre a gyogyulandokba!
nohát, egyetlen kérdésre tényleg nem válaszoltam. hogy éltem e a szocializmusban... Kedves Ovisista, igen éltem 🙂 még tanultam oroszul, és voltam uttörő.... Még le voltak adva a középsulikba a nevek, ki felvehető, és ki nem...
Kamionos: nos. Csak hogy nehogy ne tudj aludni. tessék 😉 te vagy a főnök. Parancsolsz mást is esetleg?
Idézet tőle: KamionosItt kell visszolvasni ovisista kérdéseit Pottom felhasználó felé es ha válaszolt mindre, akkor példát mutat minden kedves betegnek és hozzátartozóiknak, hogy ő birkaturelemmel és stílussal, azt teszi, amit mastol vár, kielégítő magyarázatot ad mindenre erőt és energiát nem kímélve magyaráz a végletekig. Hiszen "mi" is kíváncsiak vagyunk rá! Ha pedig közben felmerülne barmi újabb kérdés, azt is kezeli higgadtan és módszeresen kidolgozva, és közben dolgozni spórtolni ügyeket intézni bevásárolni és gyereket nevelni is tud.
nohát, egyetlen kérdésre tényleg nem válaszoltam. hogy éltem e a szocializmusban... Kedves Ovisista, igen éltem 🙂 még tanultam oroszul, és voltam uttörő.... Még le voltak adva a középsulikba a nevek, ki felvehető, és ki nem...
Kamionos: nos. Csak hogy nehogy ne tudj aludni. tessék 😉 te vagy a főnök. Parancsolsz mást is esetleg?
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.19., 18:46Itt kell visszolvasni ovisista kérdéseit Pottom felhasználó felé es ha válaszolt mindre, akkor példát mutat minden kedves betegnek és hozzátartozóiknak, hogy ő birkaturelemmel és stílussal, azt teszi, amit mastol vár, kielégítő magyarázatot ad mindenre erőt és energiát nem kímélve magyaráz a végletekig. Hiszen "mi" is kíváncsiak vagyunk rá! Ha pedig közben felmerülne barmi újabb kérdés, azt is kezeli higgadtan és módszeresen kidolgozva, és közben dolgozni spórtolni ügyeket intézni bevásárolni és gyereket nevelni is tud.
Itt kell visszolvasni ovisista kérdéseit Pottom felhasználó felé es ha válaszolt mindre, akkor példát mutat minden kedves betegnek és hozzátartozóiknak, hogy ő birkaturelemmel és stílussal, azt teszi, amit mastol vár, kielégítő magyarázatot ad mindenre erőt és energiát nem kímélve magyaráz a végletekig. Hiszen "mi" is kíváncsiak vagyunk rá! Ha pedig közben felmerülne barmi újabb kérdés, azt is kezeli higgadtan és módszeresen kidolgozva, és közben dolgozni spórtolni ügyeket intézni bevásárolni és gyereket nevelni is tud.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.17., 20:22Én is kicsit érzéketlenebbé váltam, de úgy érzem, ez inkább pozitív(nálam). Így nem fájnak dolgok annyira. Ez a nyugalom és a viszonylagos cselekvőképesség "ára".
Aki tudja, hogy nehezen zökken vissza, nem is engedheti meg magának a kiborulást. :S
Én is kicsit érzéketlenebbé váltam, de úgy érzem, ez inkább pozitív(nálam). Így nem fájnak dolgok annyira. Ez a nyugalom és a viszonylagos cselekvőképesség "ára".
Aki tudja, hogy nehezen zökken vissza, nem is engedheti meg magának a kiborulást. :S
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.17., 18:48Emlékszem 2009ben a 20mg zyprexatol hónapokig le volt meredve az arcom. Akkor még simán el lehetett mondani az uzemorvosnak mit szedek alkalmasnak nyilvánított. 17honapig egy helyben is dolgoztam, ebből egy évet úgy, hogy a kétműszakos 8oras melohoz napi két orat oda vissza szum még vezettem is és nem érdekelt a diag... bár sok energiaital kellett. Sajnos már nem ez a világ van, pedig csak 7ev telt el.
Akkor nekem sem jott at semmi érzelem pedig tele voltam vele.
Emlékszem 2009ben a 20mg zyprexatol hónapokig le volt meredve az arcom. Akkor még simán el lehetett mondani az uzemorvosnak mit szedek alkalmasnak nyilvánított. 17honapig egy helyben is dolgoztam, ebből egy évet úgy, hogy a kétműszakos 8oras melohoz napi két orat oda vissza szum még vezettem is és nem érdekelt a diag... bár sok energiaital kellett. Sajnos már nem ez a világ van, pedig csak 7ev telt el.
Akkor nekem sem jott at semmi érzelem pedig tele voltam vele.
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.17., 18:18Szerintem Kiscsillag a videó megnézése nélkül sajnos most is totál erzeketlennek tűnik. De lehet ez a többi topikban leírtak miatt van. Úgy válaszolgat mint egy gép... szomorú.
Szerintem Kiscsillag a videó megnézése nélkül sajnos most is totál erzeketlennek tűnik. De lehet ez a többi topikban leírtak miatt van. Úgy válaszolgat mint egy gép... szomorú.
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.16., 17:21Idézet tőle: KamionosPf elszállt. Ez egy jel hogy huzzak aludni
Szia Kamionos! Oké, Köszi az egésznapos strapát és Szép Álmokat mindenképp! Jó Éjt és Gyógy-Puszikák!
Idézet tőle: KamionosPf elszállt. Ez egy jel hogy huzzak aludni
Szia Kamionos! Oké, Köszi az egésznapos strapát és Szép Álmokat mindenképp! Jó Éjt és Gyógy-Puszikák!
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.16., 16:25Itt az tortent hogy te tunetnek tudsz be dolgokat ezert indokoltnak latod a korhazat. Masok szerint ez nem tunet igy nem latjak indokoltnak. Es erdeklodnek hogy szerinted miert tunet vagy egyalltalan mi a tunet amit ok esetleg szemelyes ismerettseg reven se tapasztaltak.
En ezt vettem le az egeszbol. Nem tamadnak. Ket olvasat van, amit beszelgetessel lehet kozeliteni. Kifejto beszelgetessel a temarol.
Itt az tortent hogy te tunetnek tudsz be dolgokat ezert indokoltnak latod a korhazat. Masok szerint ez nem tunet igy nem latjak indokoltnak. Es erdeklodnek hogy szerinted miert tunet vagy egyalltalan mi a tunet amit ok esetleg szemelyes ismerettseg reven se tapasztaltak.
En ezt vettem le az egeszbol. Nem tamadnak. Ket olvasat van, amit beszelgetessel lehet kozeliteni. Kifejto beszelgetessel a temarol.
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.16., 16:16Idézet tőle: Pottomtényleg nem vágom. Segíteni segít az ember az ismerősein, barátain, családtagjain. Ha van rá lehetősége. Felelősséget mindenki magáért vállal.
Tehát a példádnál. Ha strokeot kap vki, mindent megteszek amit tudok. Ennyi amit tehetek. Az már nem az én felelősségem, hogy strokot kapott, vagy életbenmarad e.
Utolsó három sorod, hát én ezt tettem.
Erre mindenki nekiáll ekezni, hát itt Pityu még Robi ért csak. de ekkora rosszindulattal sztem ok is feladták vagy pihennek kicsit.
Maradok tisztelettel,
Idézet tőle: Pottomtényleg nem vágom. Segíteni segít az ember az ismerősein, barátain, családtagjain. Ha van rá lehetősége. Felelősséget mindenki magáért vállal.
Tehát a példádnál. Ha strokeot kap vki, mindent megteszek amit tudok. Ennyi amit tehetek. Az már nem az én felelősségem, hogy strokot kapott, vagy életbenmarad e.
Utolsó három sorod, hát én ezt tettem.
Erre mindenki nekiáll ekezni, hát itt Pityu még Robi ért csak. de ekkora rosszindulattal sztem ok is feladták vagy pihennek kicsit.
Maradok tisztelettel,
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.16., 16:11tényleg nem vágom. Segíteni segít az ember az ismerősein, barátain, családtagjain. Ha van rá lehetősége. Felelősséget mindenki magáért vállal.
tényleg nem vágom. Segíteni segít az ember az ismerősein, barátain, családtagjain. Ha van rá lehetősége. Felelősséget mindenki magáért vállal.
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.16., 16:00Idézet tőle: Pottomazért egy háború miatt aggódni, vagy egy népcsoportért nagyon nem ugyanaz, mint konkrétan valakit kórházba küldeni merő aggodalomból.
az egyik egy általános aggódás, a másik pedig lehet hogy személyes tér megsértése. Szerintem te is tudod mi a különbség, úgyhogy vegyük úgy, hogy nem próbáltál csúsztatni és összemosni két külön dolgot.
A kh konkrétan életet menthet. Ide leírni vagy rahivni se ua, en ide írtam, erre beragott. De ha valóságos példát nézünk. En duhongtem. Ram hivtak a hazidokit. Nem engedtem a nyugtatót. Hivtak a mentőt. En a rendőrséget. Engem igazoltatták és beültették a mentobe. Kh két hétig. És ha vki a sz@rt is kiverte volna belőlem h szedjem a gyogyszert örökre hálás lettem volna. De persze a szabadság ugye. Nah. Más példa. Gyerek fullad éjjel. Egyik szülő szerint nem gond, másik szerint ügyelet. Makacskodik a második, ügyelet lesz. Onnan rohammal kórház mert súlyos. Pár nap múlva gyógyult távozás.
A személyes tér megsértése képlékeny... de persze ez itt nem Zomborirol szól már rég. Bár itt sztem te nem vágod h felelősséget az ember ismeroseert is vállal meg azért is ha nem sétál el szó nélkül az utcán mondjuk egy strokeos mellett.
Idézet tőle: Pottomazért egy háború miatt aggódni, vagy egy népcsoportért nagyon nem ugyanaz, mint konkrétan valakit kórházba küldeni merő aggodalomból.
az egyik egy általános aggódás, a másik pedig lehet hogy személyes tér megsértése. Szerintem te is tudod mi a különbség, úgyhogy vegyük úgy, hogy nem próbáltál csúsztatni és összemosni két külön dolgot.
A kh konkrétan életet menthet. Ide leírni vagy rahivni se ua, en ide írtam, erre beragott. De ha valóságos példát nézünk. En duhongtem. Ram hivtak a hazidokit. Nem engedtem a nyugtatót. Hivtak a mentőt. En a rendőrséget. Engem igazoltatták és beültették a mentobe. Kh két hétig. És ha vki a sz@rt is kiverte volna belőlem h szedjem a gyogyszert örökre hálás lettem volna. De persze a szabadság ugye. Nah. Más példa. Gyerek fullad éjjel. Egyik szülő szerint nem gond, másik szerint ügyelet. Makacskodik a második, ügyelet lesz. Onnan rohammal kórház mert súlyos. Pár nap múlva gyógyult távozás.
A személyes tér megsértése képlékeny... de persze ez itt nem Zomborirol szól már rég. Bár itt sztem te nem vágod h felelősséget az ember ismeroseert is vállal meg azért is ha nem sétál el szó nélkül az utcán mondjuk egy strokeos mellett.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.16., 15:43azért egy háború miatt aggódni, vagy egy népcsoportért nagyon nem ugyanaz, mint konkrétan valakit kórházba küldeni merő aggodalomból.
azért egy háború miatt aggódni, vagy egy népcsoportért nagyon nem ugyanaz, mint konkrétan valakit kórházba küldeni merő aggodalomból.
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.16., 15:23Mások után aggódni aki nem közvetlen környezet, nos, elég gyakori. Pl sokan aggódnak a szirekert. Terapiara szorul az osszes fórum csoport kozosseg, aki megpróbál tenni valamit miután joizuen megvacsizott?
De azért továbbra is jarok terapiara persze. Mondjuk Zombori pont nem lesz téma. Max érintőlegesen, ezek a netes dolgok sajnos vagy nem sajnos, az elmúlt 24orat kivéve nem okoztak nekem gondot jó ideje.
Vagyis, azok megnyilvánulásai akiket nem ismertem rosszul estek, de nem volt téma, mert kisoportem őket ui.jogosan. és ki is fogom a jövőben is.
A téma teljesen más.
Mások után aggódni aki nem közvetlen környezet, nos, elég gyakori. Pl sokan aggódnak a szirekert. Terapiara szorul az osszes fórum csoport kozosseg, aki megpróbál tenni valamit miután joizuen megvacsizott?
De azért továbbra is jarok terapiara persze. Mondjuk Zombori pont nem lesz téma. Max érintőlegesen, ezek a netes dolgok sajnos vagy nem sajnos, az elmúlt 24orat kivéve nem okoztak nekem gondot jó ideje.
Vagyis, azok megnyilvánulásai akiket nem ismertem rosszul estek, de nem volt téma, mert kisoportem őket ui.jogosan. és ki is fogom a jövőben is.
A téma teljesen más.
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.16., 15:09Jujj Kedves Lányok és Asszok, meg Anyukák! Üdv és üdvözülendés az üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég!
Hát sajnos most a szituka Emlékeztet arra, amit Anyu mindig úgy mondott Nekünk Öcsi-Gyurival, hogy "ne osztozkodgyjatok", még akkor se, ha csak "egy van" épp és nincs külön-külön is kettőtöknek!
Igen, mivel belecsöppenünk mindenféle szitukába, itt a Búrán is, sokszor elfeledünk Tájékozódni magunktól is úgy mondd!
És akkor Anyu meg aszondgyja, hogy ha nem Értesz Kristály-Tizstán Pityukám semmit se, akkor Kérdezz és Kérj Sgítséget! -- Jó-JÓ Anya! De nem mindenki egyöntetű! Vannak úgy nevezett rosszakaróak is és ugye Te sem akarod hogy rossz társaságba keveredgyjünk?!?
Vagy csak hogy kvartyogjunk így:
https://www.youtube.com/watch?v=pzWe8gIOl2c
Jujj Kedves Lányok és Asszok, meg Anyukák! Üdv és üdvözülendés az üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég!
Hát sajnos most a szituka Emlékeztet arra, amit Anyu mindig úgy mondott Nekünk Öcsi-Gyurival, hogy "ne osztozkodgyjatok", még akkor se, ha csak "egy van" épp és nincs külön-külön is kettőtöknek!
Igen, mivel belecsöppenünk mindenféle szitukába, itt a Búrán is, sokszor elfeledünk Tájékozódni magunktól is úgy mondd!
És akkor Anyu meg aszondgyja, hogy ha nem Értesz Kristály-Tizstán Pityukám semmit se, akkor Kérdezz és Kérj Sgítséget! -- Jó-JÓ Anya! De nem mindenki egyöntetű! Vannak úgy nevezett rosszakaróak is és ugye Te sem akarod hogy rossz társaságba keveredgyjünk?!?
Vagy csak hogy kvartyogjunk így:
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.16., 15:05megint máson kéred számon, azt amit teszel.
olvass, mindenre válaszolok, kizárólag olyanokra nem amikhez privát infókat kéne kiadnom. amit nem fogok megtenni itt sem, ahogy sose tettem meg .
Az alkoholizmus témához csak ennyit tudok ebben a topikban hozzátenni. elég konkrét tünetei és definiciói vannak. Ennyi.
Azt nem kérheted máson számon, hogy miért hiszik ezt sokan. Engem pl ismeretlenül hebrencsnek tartnak. Nemtörődömnek, stb. Aki személyesen megismer, tökmindegy annak tartott e előtte, onnantól nem terjeszti ezt tovább. Pedig nem kérem rá, és még vállalom is a hebrencsséget.
Na ennél konkrétabb választ nem írhatok a témban, te is pontosan tudod. kevesebbért is kórházat és rendőrséget emlegetsz. Én mindkettőt kerülném ha lehet. Maradok polkorrekt tisztelettel.
megint máson kéred számon, azt amit teszel.
olvass, mindenre válaszolok, kizárólag olyanokra nem amikhez privát infókat kéne kiadnom. amit nem fogok megtenni itt sem, ahogy sose tettem meg .
Az alkoholizmus témához csak ennyit tudok ebben a topikban hozzátenni. elég konkrét tünetei és definiciói vannak. Ennyi.
Azt nem kérheted máson számon, hogy miért hiszik ezt sokan. Engem pl ismeretlenül hebrencsnek tartnak. Nemtörődömnek, stb. Aki személyesen megismer, tökmindegy annak tartott e előtte, onnantól nem terjeszti ezt tovább. Pedig nem kérem rá, és még vállalom is a hebrencsséget.
Na ennél konkrétabb választ nem írhatok a témban, te is pontosan tudod. kevesebbért is kórházat és rendőrséget emlegetsz. Én mindkettőt kerülném ha lehet. Maradok polkorrekt tisztelettel.
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.16., 14:54Idézet tőle: ovisistaIdézet tőle: Pottomnem törlöm magam, szóval visszakereshető vagyok, hogy rendszeresen aktiv vagyok a búrán. Jóval előtted is az voltam már. Ezekszerint ezt időnként le kell írnom. Már a régi búrafelületen is tag voltam, és megszólaltam. évekkel előtted.
Nézd, az alkoholizmusnak elég konkrét definiciói vannak. Most pl az egészet te írod itt ki nyíltban magadról.
Privát beszélgetések azért privátak, mert személyesek. Ahogy másik hozzászólónál is javasoltam, magammal kapsolatban is ezt tudom mondani, személyes problémákat privátban.
Itt maradjunk a skizonál.
Szia Parrot! De hát épp ez az az átkozott alapja a skizónak is, hogy volna egy hivatos éned és egy netán hamis is priviben?!?
Ma úgy ébredt, h kedvesnek látszik es nem fog válaszolni egy feltett kérdésedre sem, csak terel. Vagy nem érti, vagy nem akarja erteni vagy te nem vagy a bogyeben mert egyszer taliztal vele
Idézet tőle: ovisistaIdézet tőle: Pottomnem törlöm magam, szóval visszakereshető vagyok, hogy rendszeresen aktiv vagyok a búrán. Jóval előtted is az voltam már. Ezekszerint ezt időnként le kell írnom. Már a régi búrafelületen is tag voltam, és megszólaltam. évekkel előtted.
Nézd, az alkoholizmusnak elég konkrét definiciói vannak. Most pl az egészet te írod itt ki nyíltban magadról.
Privát beszélgetések azért privátak, mert személyesek. Ahogy másik hozzászólónál is javasoltam, magammal kapsolatban is ezt tudom mondani, személyes problémákat privátban.
Szia Parrot! De hát épp ez az az átkozott alapja a skizónak is, hogy volna egy hivatos éned és egy netán hamis is priviben?!?
Ma úgy ébredt, h kedvesnek látszik es nem fog válaszolni egy feltett kérdésedre sem, csak terel. Vagy nem érti, vagy nem akarja erteni vagy te nem vagy a bogyeben mert egyszer taliztal vele
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.16., 14:54Te azt írsz magadról amit csak akarsz. Viszont ugye ilyenre nem fog tudni senki se reagálni érdemben. Aki nem ismer azért, aki meg ismer azért, mert nem adhat ki személyes infókat eny nyílt fórumon.
innentől, nem értem mit vársz ettől a kiírástól.
amúgy tényleg kiírom a pukijaim? basszus... én nőből vagyok, a nők nem pukiznak pedig.... 😀 (próbálom humorral elütni a számomra is új infót... megint keversz valakivel 🙁 )
Te azt írsz magadról amit csak akarsz. Viszont ugye ilyenre nem fog tudni senki se reagálni érdemben. Aki nem ismer azért, aki meg ismer azért, mert nem adhat ki személyes infókat eny nyílt fórumon.
innentől, nem értem mit vársz ettől a kiírástól.
amúgy tényleg kiírom a pukijaim? basszus... én nőből vagyok, a nők nem pukiznak pedig.... 😀 (próbálom humorral elütni a számomra is új infót... megint keversz valakivel 🙁 )
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.16., 14:46Miért ne irhatnam le magamról h alkoholista nak tartanak sokan? Annak ellenére h nem vagyok az? Hogy nyíltan és priviben is ezt terjesztik? Hallgassák róla, turjek csendben? Pont te mondod aki minden pukijat kiírja a netre ?
Miért ne irhatnam le magamról h alkoholista nak tartanak sokan? Annak ellenére h nem vagyok az? Hogy nyíltan és priviben is ezt terjesztik? Hallgassák róla, turjek csendben? Pont te mondod aki minden pukijat kiírja a netre ?
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.16., 14:43Idézet tőle: Pottomhát látod annak én is jobban örülnék, ha minden maradna amit leírunk. Én a sajátjaim ott is hagyom. Csak arra akartam rámutatni, hogy olyan dolgot kérjünk számon máson, amit mi magunk is betartunk 😉
Egy csomó dolgot meg tényleg nem lehet leírni, mert tényleg vékony a jég. Azért búrán sokszor erősen polkorrektnek kell lenni... jobbhíján.
Szia Kevdes nem Parrot, Pöttöm! Csakugyan nagyon polkorrektnek kell Lenni mindig! Bár sajnos a Politikai Klíma ezt mintha nem Engedélyezné a hacosoknak! Nekik pávatácikáljanak kell! Csak hogy vannak akik azt mondgyják, hogy nem az a baj hogy valaki parasztgyerek eredetében, hanem, hogy "paraszt" hazudozva és urizálva, Igaz?!?
És hát egy promens meg is mondta, hogy a privi azért privi, mert privi!
Ettől még Tudom amit ingoványnak és sekély jégnek mondasz, mert sajnos nagyon sokak agya kottyan ha gyengélkedni látnak valakiket és rárontanak! Ilyíetén tényleg nem árt az Óvatoskodás és a paranoia mint veszéyl kerülése!
Idézet tőle: Pottomhát látod annak én is jobban örülnék, ha minden maradna amit leírunk. Én a sajátjaim ott is hagyom. Csak arra akartam rámutatni, hogy olyan dolgot kérjünk számon máson, amit mi magunk is betartunk 😉
Egy csomó dolgot meg tényleg nem lehet leírni, mert tényleg vékony a jég. Azért búrán sokszor erősen polkorrektnek kell lenni... jobbhíján.
Szia Kevdes nem Parrot, Pöttöm! Csakugyan nagyon polkorrektnek kell Lenni mindig! Bár sajnos a Politikai Klíma ezt mintha nem Engedélyezné a hacosoknak! Nekik pávatácikáljanak kell! Csak hogy vannak akik azt mondgyják, hogy nem az a baj hogy valaki parasztgyerek eredetében, hanem, hogy "paraszt" hazudozva és urizálva, Igaz?!?
És hát egy promens meg is mondta, hogy a privi azért privi, mert privi!
Ettől még Tudom amit ingoványnak és sekély jégnek mondasz, mert sajnos nagyon sokak agya kottyan ha gyengélkedni látnak valakiket és rárontanak! Ilyíetén tényleg nem árt az Óvatoskodás és a paranoia mint veszéyl kerülése!
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.16., 14:38Sziasztok Kedves Pöttöm és Parrot! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel! Minden Jókat Neketek is Előre is és mindég!
Ne haragudgyjatok! Nem akartalak úgy mondd összemosni Beneteket semmiképp!
Csak nagyon "hadarok" úgy mondd és ezért figyelmetlenkedtem véletlenűl többször is!
MegPróbálok lehiggadni és Józanabb is Lenni és akkor talán nem forful elő mindig ez amlőr se, Jó?!?
Hálásan Köszi megértésteket és továbbra is minden Jókat!
Sziasztok Kedves Pöttöm és Parrot! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel! Minden Jókat Neketek is Előre is és mindég!
Ne haragudgyjatok! Nem akartalak úgy mondd összemosni Beneteket semmiképp!
Csak nagyon "hadarok" úgy mondd és ezért figyelmetlenkedtem véletlenűl többször is!
MegPróbálok lehiggadni és Józanabb is Lenni és akkor talán nem forful elő mindig ez amlőr se, Jó?!?
Hálásan Köszi megértésteket és továbbra is minden Jókat!
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.16., 14:34hát látod annak én is jobban örülnék, ha minden maradna amit leírunk. Én a sajátjaim ott is hagyom. Csak arra akartam rámutatni, hogy olyan dolgot kérjünk számon máson, amit mi magunk is betartunk 😉
hát látod annak én is jobban örülnék, ha minden maradna amit leírunk. Én a sajátjaim ott is hagyom. Csak arra akartam rámutatni, hogy olyan dolgot kérjünk számon máson, amit mi magunk is betartunk 😉
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.16., 14:28Idézet tőle: PottomSzia ovis. Pöttöm 🙂 Parrot nem én vagyok.
Arra próbáltam rámutatni, hogyha valaki ha rákérdeznek egy régebbi hszére, sose hajlandó válaszolni, miért próbálja megkavarni a végre nyugvó vizet...
Az nem terápia, hogy kitalálunk egymásról dolgokat. Itt amúgy is vékony a jég, hiszen mentő, rendőr, minden szóbakerült az elmult 24 órában...
TEhát gondoltam, hogy mégiscsak személyse problémákat egymással kell megbeszélni. Ma így ébredtem.
Szia Pöttöm! Bocsnatot Kérek a hibámért hogy félreolvastam a Dolgokat és ezzel zavart okoztam mintha!
Tehát a Lényeg: miféle nyugvó víz az ami a kuktában fő és talán még nem forr is?!?
Igaz az ugyan, hogy kénytelenek vagyunk "kitalálni dolgokat" egymásról és a találgatásaink newm mindig találatok is egyban amikor a Másikaink netán sunnyognak, vagy föl se foghatják, hogy mit csinálnak épp akkor, amikor a dolgokat nem a Maguk Teljességében Mutatják meg!
Sajnos Én is nagyon szenvedek attól hogy nem Lehet ráKérdezni szinte semmire korábbról amik elsikkadtak vagy törölték őket! -- ez Igen nagy Gond!
Az úgy nevzett "intím" Személyes problémák után Én se "vadásznék" hogy netán zavtosan tunkolhassak!
És hát ha ilyen a napod, hogy szeleburdiskodhatsz, hát azért Gondolj arra is, hogy ez nagyon hasonlít a hatalmaskodaón kiszolgált úrhatnámságokra és így némiképp visszatetsző és nem Lendíti Előrébb nagyon a Gyógyulhatást sem!
Tudod a jobboldaliak szuverénkednek így, hogy "tiszteljék" úri kényüket és fogadgyják el őket akár gyűlölséggel, akár imádattal, mert ők önzésükkal úgyis szarnak mindenre, ugye ezt Te is Tanulhattad Anyutól?!?
Idézet tőle: PottomSzia ovis. Pöttöm 🙂 Parrot nem én vagyok.
Arra próbáltam rámutatni, hogyha valaki ha rákérdeznek egy régebbi hszére, sose hajlandó válaszolni, miért próbálja megkavarni a végre nyugvó vizet...
Az nem terápia, hogy kitalálunk egymásról dolgokat. Itt amúgy is vékony a jég, hiszen mentő, rendőr, minden szóbakerült az elmult 24 órában...
TEhát gondoltam, hogy mégiscsak személyse problémákat egymással kell megbeszélni. Ma így ébredtem.
Szia Pöttöm! Bocsnatot Kérek a hibámért hogy félreolvastam a Dolgokat és ezzel zavart okoztam mintha!
Tehát a Lényeg: miféle nyugvó víz az ami a kuktában fő és talán még nem forr is?!?
Igaz az ugyan, hogy kénytelenek vagyunk "kitalálni dolgokat" egymásról és a találgatásaink newm mindig találatok is egyban amikor a Másikaink netán sunnyognak, vagy föl se foghatják, hogy mit csinálnak épp akkor, amikor a dolgokat nem a Maguk Teljességében Mutatják meg!
Sajnos Én is nagyon szenvedek attól hogy nem Lehet ráKérdezni szinte semmire korábbról amik elsikkadtak vagy törölték őket! -- ez Igen nagy Gond!
Az úgy nevzett "intím" Személyes problémák után Én se "vadásznék" hogy netán zavtosan tunkolhassak!
És hát ha ilyen a napod, hogy szeleburdiskodhatsz, hát azért Gondolj arra is, hogy ez nagyon hasonlít a hatalmaskodaón kiszolgált úrhatnámságokra és így némiképp visszatetsző és nem Lendíti Előrébb nagyon a Gyógyulhatást sem!
Tudod a jobboldaliak szuverénkednek így, hogy "tiszteljék" úri kényüket és fogadgyják el őket akár gyűlölséggel, akár imádattal, mert ők önzésükkal úgyis szarnak mindenre, ugye ezt Te is Tanulhattad Anyutól?!?
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.16., 14:26szerintem a p o, kettősbetű okoz zavart... vagy mégis te vagyok én... 😉 de nem hülyéskedek inkább.
ismerem ovist (ha eennyit elárulhatok) ezért javítom. hogy én én vagyok.
szerintem a p o, kettősbetű okoz zavart... vagy mégis te vagyok én... 😉 de nem hülyéskedek inkább.
ismerem ovist (ha eennyit elárulhatok) ezért javítom. hogy én én vagyok.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.16., 14:22még mindig pöttöm 😉 Két külön ember vagyunk.
Miért lenne más az ember priviben? CSak priviben leírhatók olyan dolgok, amiket nyiltban pl nem lehet. Nem mert más, hanem mert mondjuk csak szemlyes ismerettség révén tudhatja a másik ember, és nem lenne korrekt kiírni mindenki másnak. De a megbeszélést meg ezen dolgok esetleg segítenék. Ettől nem lesz valaki más. CSak ott nyiltabban írhat, nem sértve mások esetleges paranoid állapotát.
még mindig pöttöm 😉 Két külön ember vagyunk.
Miért lenne más az ember priviben? CSak priviben leírhatók olyan dolgok, amiket nyiltban pl nem lehet. Nem mert más, hanem mert mondjuk csak szemlyes ismerettség révén tudhatja a másik ember, és nem lenne korrekt kiírni mindenki másnak. De a megbeszélést meg ezen dolgok esetleg segítenék. Ettől nem lesz valaki más. CSak ott nyiltabban írhat, nem sértve mások esetleges paranoid állapotát.
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.16., 14:19Idézet tőle: Pottomnem törlöm magam, szóval visszakereshető vagyok, hogy rendszeresen aktiv vagyok a búrán. Jóval előtted is az voltam már. Ezekszerint ezt időnként le kell írnom. Már a régi búrafelületen is tag voltam, és megszólaltam. évekkel előtted.
Idézet tőle: Pottomnem törlöm magam, szóval visszakereshető vagyok, hogy rendszeresen aktiv vagyok a búrán. Jóval előtted is az voltam már. Ezekszerint ezt időnként le kell írnom. Már a régi búrafelületen is tag voltam, és megszólaltam. évekkel előtted.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.16., 14:17Szia ovis. Pöttöm 🙂 Parrot nem én vagyok.
Szia ovis. Pöttöm 🙂 Parrot nem én vagyok.
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.16., 14:17Idézet tőle: KamionosUdv, Pityu, mint egyszem kereszteslovag, én ehhez megint rájöttem h kevés vagyok.
Szia Kamionos! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég!
Persze, hogy kevésnek véled Magad! Ugyanis mintha Én meg azt vélhetném Felőled, hogy sajnos Neked sincs úgy nevezett "szuperviziód", azaz olyan Egyének, akik Sgítenek regerálódhatni, vagy tévednék netán?!?
Idézet tőle: KamionosUdv, Pityu, mint egyszem kereszteslovag, én ehhez megint rájöttem h kevés vagyok.
Szia Kamionos! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég!
Persze, hogy kevésnek véled Magad! Ugyanis mintha Én meg azt vélhetném Felőled, hogy sajnos Neked sincs úgy nevezett "szuperviziód", azaz olyan Egyének, akik Sgítenek regerálódhatni, vagy tévednék netán?!?
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.16., 14:14Bocs,nem akartalak megbántani,szerintem minden sorstársnak segíteni kell itt a búrán.Ha más nem,azzal,hogy meghallgatjuk.Nagyon érdekes hozzászólások voltak eddig is itt a skizo fórumon,s bízom benne,ez így is marad.Azt is remélem,tényleg békesség lesz,mint egyszer már leírtam,Zombori hozzászólásait nagyon értékesnek tekintettem,bármely téma is volt.Talán lesz lehetőségem még olvasni a sok ,,fáj a fejem stb.hozzászólások után.
Bocs,nem akartalak megbántani,szerintem minden sorstársnak segíteni kell itt a búrán.Ha más nem,azzal,hogy meghallgatjuk.Nagyon érdekes hozzászólások voltak eddig is itt a skizo fórumon,s bízom benne,ez így is marad.Azt is remélem,tényleg békesség lesz,mint egyszer már leírtam,Zombori hozzászólásait nagyon értékesnek tekintettem,bármely téma is volt.Talán lesz lehetőségem még olvasni a sok ,,fáj a fejem stb.hozzászólások után.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.16., 14:14nem törlöm magam, szóval visszakereshető vagyok, hogy rendszeresen aktiv vagyok a búrán. Jóval előtted is az voltam már. Ezekszerint ezt időnként le kell írnom. Már a régi búrafelületen is tag voltam, és megszólaltam. évekkel előtted.
nem törlöm magam, szóval visszakereshető vagyok, hogy rendszeresen aktiv vagyok a búrán. Jóval előtted is az voltam már. Ezekszerint ezt időnként le kell írnom. Már a régi búrafelületen is tag voltam, és megszólaltam. évekkel előtted.
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.16., 14:13Idézet tőle: Pottomna.. kit hagytam cserben??? már megint van valakim akiről nem tudok??
de ha a te törlésed a te dolgod, akkor a más törlése az övé... miért kell ebbe a többi fórumozót belerángatni? miért nem beszélitek meg egymással?
Szia Parrot! Hogy semmi közös semmihez se voljék?!? Hogyan rángatnak bele Mások az Ő Dolgaikba?!? Oldgyják meg Egymás közt?!?
Még sosem érínthetett az úgy nevezett szólás mondás, hogy több szem többet is Láthat?!?
Meg hogy talán biblikus vagy és az urad arra szólít fel, hogy mindenképp előbb négyszemközt acsarogjál és csak aztán a többiekhöz is fordulva, ha netán semmiképp se Tanakodhatjátok kis a Jó megOdásokat?!?
Illetve Neked olyan gömbölyű úgy mondd az Életed, hogy akivel csak konfliktusod van simán leugatod úgy mondd és ágye-bugye?!?
Idézet tőle: Pottomna.. kit hagytam cserben??? már megint van valakim akiről nem tudok??
de ha a te törlésed a te dolgod, akkor a más törlése az övé... miért kell ebbe a többi fórumozót belerángatni? miért nem beszélitek meg egymással?
Szia Parrot! Hogy semmi közös semmihez se voljék?!? Hogyan rángatnak bele Mások az Ő Dolgaikba?!? Oldgyják meg Egymás közt?!?
Még sosem érínthetett az úgy nevezett szólás mondás, hogy több szem többet is Láthat?!?
Meg hogy talán biblikus vagy és az urad arra szólít fel, hogy mindenképp előbb négyszemközt acsarogjál és csak aztán a többiekhöz is fordulva, ha netán semmiképp se Tanakodhatjátok kis a Jó megOdásokat?!?
Illetve Neked olyan gömbölyű úgy mondd az Életed, hogy akivel csak konfliktusod van simán leugatod úgy mondd és ágye-bugye?!?
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2016.10.16., 14:07A skizo amúgy sem homogén betegség. Így mindig csak szeleteire lát rá az ember. Nyilván más élményei lesznek annak, akit egy paranoid skizoval hoz össze a sors, vagy mások annak, akit egy katatonnal pl.
Meg a haluk is. Van akinek a halujai simán belesimulnak a mindennapjaiba, és max kicsit bogarasnak tartják, van aki meg olyan vadakat képzel, hogy csak pislog a környezete, és még a legjobb barátai is megíjednek.
A skizo egy nagy gyűjtőfogalom jelenleg. ezért nem is lehet konkrétan behatárolni.
Én gyerekkorom alapján pl sokáig úgy képzeltem,h ogy csak az a skizo, aki rendesen haluzik. De a mostani álláspontok szerint még nem is kell halu sem feltétlen a diaghoz..
Az egész skizo dolog tök képlékeny. legalábbis széles spektrum. Mint sok más...
Én pl minél többet olvasok róla, annál kevésbé vagyok meggyőződve, hogy minden esetben betegségként kell e kezelni. Szerintem pl ebben elcsúszott a stigmatizálás felé a pszicho jelenleg a gyógyítás helyett.
A skizo amúgy sem homogén betegség. Így mindig csak szeleteire lát rá az ember. Nyilván más élményei lesznek annak, akit egy paranoid skizoval hoz össze a sors, vagy mások annak, akit egy katatonnal pl.
Meg a haluk is. Van akinek a halujai simán belesimulnak a mindennapjaiba, és max kicsit bogarasnak tartják, van aki meg olyan vadakat képzel, hogy csak pislog a környezete, és még a legjobb barátai is megíjednek.
A skizo egy nagy gyűjtőfogalom jelenleg. ezért nem is lehet konkrétan behatárolni.
Én gyerekkorom alapján pl sokáig úgy képzeltem,h ogy csak az a skizo, aki rendesen haluzik. De a mostani álláspontok szerint még nem is kell halu sem feltétlen a diaghoz..
Az egész skizo dolog tök képlékeny. legalábbis széles spektrum. Mint sok más...
Én pl minél többet olvasok róla, annál kevésbé vagyok meggyőződve, hogy minden esetben betegségként kell e kezelni. Szerintem pl ebben elcsúszott a stigmatizálás felé a pszicho jelenleg a gyógyítás helyett.
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.16., 14:02Idézet tőle: parrotIgen,azt éreztem ,hogy vannak hozzászólók ,akik régóta ismerik őt,s vannak,akik csak úgy..mert muszáj hozzászólni mindenhez alapon ....nyilvánítanak sarkos véleményt.A fene tudja,hol van az igazság.De ne feledjük,cirkusz kell a népnek,s most úgy tűnik,megkapták.Érdekes blogokat írtok sokan,olvasom,követem őket.S így jobban rálátok erre a betegségre én is.
Szia Parrot! Nagyon megbántasz, ha lecirkuszolod a Dolgaink! persze hogy nem Érted, mert kímélnéd Magadat, de akkor Kíméld a Másikaidat is és ne negációkkal súlytsd, JÓ?!?
De egyébként milyen "témákat" várhatnál el Tőlünk ahelyett hogy Próbálnánk rendebbet Tenni?!?
Idézet tőle: parrotIgen,azt éreztem ,hogy vannak hozzászólók ,akik régóta ismerik őt,s vannak,akik csak úgy..mert muszáj hozzászólni mindenhez alapon ....nyilvánítanak sarkos véleményt.A fene tudja,hol van az igazság.De ne feledjük,cirkusz kell a népnek,s most úgy tűnik,megkapták.Érdekes blogokat írtok sokan,olvasom,követem őket.S így jobban rálátok erre a betegségre én is.
Szia Parrot! Nagyon megbántasz, ha lecirkuszolod a Dolgaink! persze hogy nem Érted, mert kímélnéd Magadat, de akkor Kíméld a Másikaidat is és ne negációkkal súlytsd, JÓ?!?
De egyébként milyen "témákat" várhatnál el Tőlünk ahelyett hogy Próbálnánk rendebbet Tenni?!?
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2016.10.16., 13:58Idézet tőle: KamionosPityu, de nem látod h ez egy szelmalomharc?
Más skizoknak is segitettem, akik nincsenek itt. Khi ismeretségek... két csalados hölgynek... élőben is, priviben is. Egy évig! Aztan én toroltem őket, mert a falnak beszeltem... ennyi felelősséget nem vállalhatunk, pont azért mert mi nem vagyunk szakemberek, és az legalább annyira megviselt mint a tegnapi, csak arról hallgattam.
Persze Kedves Kamionos! Igen, sajnos sokszor úgy "működik", mintha szélmalom harc volna! És ráadásul nem is vagyunk harcosok, hogy halasztgatnánk, hanem Éltetőek vagyunk, akik Gyógyulandanak!
Tudom hogy mennyire írtózatosan kibukni az úgy nevezett háládatlanságok miatt is, de Én időnként Emlékezni is Tudhatok arra, hogy voltak néhányan akik nem hagytak tökre Magamra mikor nagyon beteges voltam és azok a Tetteik elévülhetetlenek!
MegÉrtem még a szkepszised is, hogy aligha Tudhatunk sokat Tehetni a betegséggel szemben, mert ma még egyelőre Teljességében gyógyíthatatlan!
DE ettől még Gyógyulászgatni lehet! lehet Jobban lenni és még annál is Jobban!
Ha eleve lemondunk minden úgy nevezett fécédulásról, akkor sajnos Magunk alatt vágnánk a fát!
Tényleg is érzed, hogy nem ellened beszélek, hanem épp azt hogy Pihenhessünk is és regerálódhassunk, hogy Újta szembesülődve a könyörtelenekkel a Jobbat hozhassuk ki azokból is?!?
Idézet tőle: KamionosPityu, de nem látod h ez egy szelmalomharc?
Más skizoknak is segitettem, akik nincsenek itt. Khi ismeretségek... két csalados hölgynek... élőben is, priviben is. Egy évig! Aztan én toroltem őket, mert a falnak beszeltem... ennyi felelősséget nem vállalhatunk, pont azért mert mi nem vagyunk szakemberek, és az legalább annyira megviselt mint a tegnapi, csak arról hallgattam.
Persze Kedves Kamionos! Igen, sajnos sokszor úgy "működik", mintha szélmalom harc volna! És ráadásul nem is vagyunk harcosok, hogy halasztgatnánk, hanem Éltetőek vagyunk, akik Gyógyulandanak!
Tudom hogy mennyire írtózatosan kibukni az úgy nevezett háládatlanságok miatt is, de Én időnként Emlékezni is Tudhatok arra, hogy voltak néhányan akik nem hagytak tökre Magamra mikor nagyon beteges voltam és azok a Tetteik elévülhetetlenek!
MegÉrtem még a szkepszised is, hogy aligha Tudhatunk sokat Tehetni a betegséggel szemben, mert ma még egyelőre Teljességében gyógyíthatatlan!
DE ettől még Gyógyulászgatni lehet! lehet Jobban lenni és még annál is Jobban!
Ha eleve lemondunk minden úgy nevezett fécédulásról, akkor sajnos Magunk alatt vágnánk a fát!
Tényleg is érzed, hogy nem ellened beszélek, hanem épp azt hogy Pihenhessünk is és regerálódhassunk, hogy Újta szembesülődve a könyörtelenekkel a Jobbat hozhassuk ki azokból is?!?
Idézet tőle: Kamionos ekkor: 2016.10.16., 13:57Idézet tőle: Pottomna.. kit hagytam cserben??? már megint van valakim akiről nem tudok??
En meg úgy vagyok alkesz h nem tudok rola h iszom, hát nem vicces? Nem csak én nem tudok róla de az aterem se küldött be soha az alkesz csoportokba a khban, sem egyik sem másik, sem harmadik. Nah, mégis mindenki beszopta. És előszeretettel mondogatja.
Persze addig ide se kuksiztal a burara míg nem szagoltad ki a verszagot, h lehet engem priviben még nyíltan is kopkodni
Idézet tőle: Pottomna.. kit hagytam cserben??? már megint van valakim akiről nem tudok??
En meg úgy vagyok alkesz h nem tudok rola h iszom, hát nem vicces? Nem csak én nem tudok róla de az aterem se küldött be soha az alkesz csoportokba a khban, sem egyik sem másik, sem harmadik. Nah, mégis mindenki beszopta. És előszeretettel mondogatja.
Persze addig ide se kuksiztal a burara míg nem szagoltad ki a verszagot, h lehet engem priviben még nyíltan is kopkodni
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.16., 13:56Igen,azt éreztem ,hogy vannak hozzászólók ,akik régóta ismerik őt,s vannak,akik csak úgy..mert muszáj hozzászólni mindenhez alapon ....nyilvánítanak sarkos véleményt.A fene tudja,hol van az igazság.De ne feledjük,cirkusz kell a népnek,s most úgy tűnik,megkapták.Érdekes blogokat írtok sokan,olvasom,követem őket.S így jobban rálátok erre a betegségre én is.
Igen,azt éreztem ,hogy vannak hozzászólók ,akik régóta ismerik őt,s vannak,akik csak úgy..mert muszáj hozzászólni mindenhez alapon ....nyilvánítanak sarkos véleményt.A fene tudja,hol van az igazság.De ne feledjük,cirkusz kell a népnek,s most úgy tűnik,megkapták.Érdekes blogokat írtok sokan,olvasom,követem őket.S így jobban rálátok erre a betegségre én is.