Skizofrénia 3.5
Idézet tőle: Lány_a_szomszédból ekkor: 2017.12.19., 15:54Szia! Köszönöm!
Valami olyasmi,de gyógyszerrel mintha "nem is lenne beteg". Megijeszt, hogy nagyfokú hasonlóságot mutatunk, gyakorlatilag nem tudom, hogy mikor melyikünk idegeli jobban ki a másikat. Nekem is van elég bajom mentálisan.
Szia! Köszönöm!
Valami olyasmi,de gyógyszerrel mintha "nem is lenne beteg". Megijeszt, hogy nagyfokú hasonlóságot mutatunk, gyakorlatilag nem tudom, hogy mikor melyikünk idegeli jobban ki a másikat. Nekem is van elég bajom mentálisan.
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2017.12.19., 15:50Szia Kedves Robi91! Minden Jókat és mindég!
TE most a Lány a Szomszédbólnak mondod, hogy mik a tüneteid?!?
Köszönném ha Tudatnád! Minden Jókat addig is!
Szia Kedves Robi91! Minden Jókat és mindég!
TE most a Lány a Szomszédbólnak mondod, hogy mik a tüneteid?!?
Köszönném ha Tudatnád! Minden Jókat addig is!
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2017.12.19., 15:44Szia Lány a Szomszédból! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Minden Jókat Előre is és mindég!
Nem akarhatlak abajgatni, de talán ráismerhetsz ilyetén is a bajra, azaz a katatóniára és bár nem kifejezetetten csak skizofréneknél van, mert nagyon depressziós illető is Tudhat ilyesmi volni, ám azért talán mond valamit így is betegség, amikor kiütközik, ugye?!?
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=122811200&t=9214125&openwith=3
Ennek ellnére is minden Jókat és mindég és hajrá Előre a Gyógyulandokba!
Szia Lány a Szomszédból! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Minden Jókat Előre is és mindég!
Nem akarhatlak abajgatni, de talán ráismerhetsz ilyetén is a bajra, azaz a katatóniára és bár nem kifejezetetten csak skizofréneknél van, mert nagyon depressziós illető is Tudhat ilyesmi volni, ám azért talán mond valamit így is betegség, amikor kiütközik, ugye?!?
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=122811200&t=9214125&openwith=3
Ennek ellnére is minden Jókat és mindég és hajrá Előre a Gyógyulandokba!
Idézet tőle: robi91 ekkor: 2017.12.19., 15:41Az a skizofrén tünete hogy nem csinál úgy valamit az ember mint egy "normális ember? Úgy értem sokat vagyok otthon nem dolgozom,nem járok suliba a napi feladataimat nem nagyon tudom ellátni,mégse vagyok olyan rosszul csakugy élek mint egy remete
Az a skizofrén tünete hogy nem csinál úgy valamit az ember mint egy "normális ember? Úgy értem sokat vagyok otthon nem dolgozom,nem járok suliba a napi feladataimat nem nagyon tudom ellátni,mégse vagyok olyan rosszul csakugy élek mint egy remete
Idézet tőle: ovisista ekkor: 2017.12.19., 15:23Szia! Minden Jókat Előre is és mindég!
Mit Értsünk katatón skizofréniás Személyképp?!? Olyant-e, aki be van záródva Magába és nem Tud a Környezetével Kommunikálni?!?
Vagy azért vagy elkeseredve, mert Szeretnél egy ilyennel Jó Kapcsolatot és SEgíteni Neki, de vagy nem hagyja, vagy TE nem Tudod még egyelőre, hogy merjél-e egyáltalán egy ennyire beteggel Kezdhetni?!?
Úgy vélhető Bizonyára, hogy nem Te Magad vagy katatón, mert akkor ide se Tudhatnál jönni, hogy SEgítséget Kérj, Igaz?!?
Minden Jókat továbbra is és mindég és hajrá Előre a Gyógyulandokba!
Szia! Minden Jókat Előre is és mindég!
Mit Értsünk katatón skizofréniás Személyképp?!? Olyant-e, aki be van záródva Magába és nem Tud a Környezetével Kommunikálni?!?
Vagy azért vagy elkeseredve, mert Szeretnél egy ilyennel Jó Kapcsolatot és SEgíteni Neki, de vagy nem hagyja, vagy TE nem Tudod még egyelőre, hogy merjél-e egyáltalán egy ennyire beteggel Kezdhetni?!?
Úgy vélhető Bizonyára, hogy nem Te Magad vagy katatón, mert akkor ide se Tudhatnál jönni, hogy SEgítséget Kérj, Igaz?!?
Minden Jókat továbbra is és mindég és hajrá Előre a Gyógyulandokba!
Idézet tőle: Lány_a_szomszédból ekkor: 2017.12.19., 11:38Sziasztok!
El vagyok keseredve. Van köztetek katatón skizofréniás?
Sziasztok!
El vagyok keseredve. Van köztetek katatón skizofréniás?
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2017.12.14., 06:45Erről én is hallottam annakidején. Szomorú történet. Az is szomorú, ami néhány intézetben megy. Ha nem is direktbe megy a gyilkosság. De hát mi szerencsére nem ott vagyunk. Érdekes, hogy akik mindenféle kisebbségek jogaiért szeretnek kiállni, szemet húnynak a skizofrének ügye fölött. Én is azt teszem, mert megvan mindig a saját bajom. Egyébként nem az én dolgom lenne különben sem rehbilitálni ezeket az embereket, hanem azoké, akik arra kapják a pénzt. Ha lehet még egyáltalán olyanokon segíteni, akiket így el-, illetve meghurcoltak. Szerintem nem az én dolgom lenne, én is csak azért vagyok érintve érzelmileg a témában, mert majdnem így jártam én is. Egy gyerekkori ismerősöm, aki ismeri ezeknek az ügyeknek a jogi hátterét, mondta, hogy bizonyos pontról már csak lefelé visz az út. Na, nem, mintha ezt nem tudta volna magamtól is, csak jó megerősítést hallani olyasvalakitől, akinek meg pont ez a munkája valamilyen szinten.
Erről én is hallottam annakidején. Szomorú történet. Az is szomorú, ami néhány intézetben megy. Ha nem is direktbe megy a gyilkosság. De hát mi szerencsére nem ott vagyunk. Érdekes, hogy akik mindenféle kisebbségek jogaiért szeretnek kiállni, szemet húnynak a skizofrének ügye fölött. Én is azt teszem, mert megvan mindig a saját bajom. Egyébként nem az én dolgom lenne különben sem rehbilitálni ezeket az embereket, hanem azoké, akik arra kapják a pénzt. Ha lehet még egyáltalán olyanokon segíteni, akiket így el-, illetve meghurcoltak. Szerintem nem az én dolgom lenne, én is csak azért vagyok érintve érzelmileg a témában, mert majdnem így jártam én is. Egy gyerekkori ismerősöm, aki ismeri ezeknek az ügyeknek a jogi hátterét, mondta, hogy bizonyos pontról már csak lefelé visz az út. Na, nem, mintha ezt nem tudta volna magamtól is, csak jó megerősítést hallani olyasvalakitől, akinek meg pont ez a munkája valamilyen szinten.
Idézet tőle: lucyliu ekkor: 2017.12.13., 16:51nevessünk ma is egy jót, milyen "jó dolguk is van ezeknek a rohadék skizoknak" lakás meg rokkantellátás meg minden "majd mi gondoskodunk rólad" és persze teleszájjal, hisz nevetségesek valamint migráns-szintű létezésük örömé'bódottá - halleluja Ámen
https://magyarnoir.blogstar.hu/2015/09/04/skizofren-not-kinoztak-halalra/20067/
nem is értem, miért élnek még. hisz kell még az életük is miután mindent elvettek tőlük.
______cinizmus_____
nevessünk ma is egy jót, milyen "jó dolguk is van ezeknek a rohadék skizoknak" lakás meg rokkantellátás meg minden "majd mi gondoskodunk rólad" és persze teleszájjal, hisz nevetségesek valamint migráns-szintű létezésük örömé'bódottá - halleluja Ámen
https://magyarnoir.blogstar.hu/2015/09/04/skizofren-not-kinoztak-halalra/20067/
nem is értem, miért élnek még. hisz kell még az életük is miután mindent elvettek tőlük.
______cinizmus_____
Idézet tőle: parrot ekkor: 2017.11.16., 19:57Robi,most felröhögtem.Van valami szerethető naivság a hozzászólásaidban.
Jön majd a nagy ő neked is,hidd el,ha ma nem,majd holnap.
Robi,most felröhögtem.Van valami szerethető naivság a hozzászólásaidban.
Jön majd a nagy ő neked is,hidd el,ha ma nem,majd holnap.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.11.16., 19:21Idézet tőle: robi91Igen az vagyok,így már sose álltok velem?
Dehogynem.
Csak kicsit lefárasztottál minket.
Nem próbálsz meg befeküdni valahova? Thalassa, Tündérhegy?
Idézet tőle: robi91Igen az vagyok,így már sose álltok velem?
Dehogynem.
Csak kicsit lefárasztottál minket.
Nem próbálsz meg befeküdni valahova? Thalassa, Tündérhegy?
Idézet tőle: robi91 ekkor: 2017.11.16., 08:12Nem tudja a saját édesanyám elfogadni a betegségemet,azt mondta berak egy pszichiátriai otthonba,és ott ki látogatna meg engem? 🙁 senki sem le lennék tojva mint egy 70 éves demens ember, mint amikor 2009 be korházba kerültem mert nem szedtem a gyógyszereket
Nem tudja a saját édesanyám elfogadni a betegségemet,azt mondta berak egy pszichiátriai otthonba,és ott ki látogatna meg engem? 🙁 senki sem le lennék tojva mint egy 70 éves demens ember, mint amikor 2009 be korházba kerültem mert nem szedtem a gyógyszereket
Idézet tőle: robi91 ekkor: 2017.11.16., 07:58
Megvagyok ijedve az egész betegségemtől,mi lenne akkor ha elhagynám az összes gyógyszert? megprobálom elhagyni őket fokozatosan hogy érezném magam akkor,lehet jobban mint most , 3 antipszichiotikumot szedek de igyse érzem magam jól. De mint írtam az első mondatban,inkább a magánytól félek mégjobban,nem találom a helyemet, és anyukámat is teljesen kikészitem a betegségem miatt.
Megvagyok ijedve az egész betegségemtől,mi lenne akkor ha elhagynám az összes gyógyszert? megprobálom elhagyni őket fokozatosan hogy érezném magam akkor,lehet jobban mint most , 3 antipszichiotikumot szedek de igyse érzem magam jól. De mint írtam az első mondatban,inkább a magánytól félek mégjobban,nem találom a helyemet, és anyukámat is teljesen kikészitem a betegségem miatt.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2017.11.08., 00:45Azért jó mostanában az internet, mert a legtöbb funkcióra van már legalább egy alkalmazás. Most éppen azt dumáltuk egy páran a Twitteren, hogy miért nincs pl. online határidőnapló, mert nagy viszonylag baromság, de éppen igény lenne rá. Az se biztos, hogy nem írok rá majd én egy alkalmazást. Már az ötlet is kiváló, és szerintem ha olyan körökben forognék, már egy teamet kaptam volna simán magam mellé csak magáért az ötletért. De ez ennyi. Ezt nem magam sztárolása okán írtam, ez van, és kész. Szóval: nekem is, ami odavaló, kimegy Twitterre, vagy a blogra, vagy a tumblelogra, ami egy ilyen Tumblr-szerű valami. Nem tudom, érthető-e, amit eddig leírtam? Felteszem, igen. Folyamatosan bővül az internetes lehetőségek választéka, csak győzzük a lépést tartani. És hogy a szorosabban vett témához is hozzászóljak: nem mondom, hogy nem születhetnek párkapcsolatok a Twitteren, Facebookon, vagy akár a burán, az interneten már szinte bárhol, de az utcára sem azért megyek le, veszem a kalapom, meg a kabátom, hogy az első szembe jövő csajnak ajánlatot tegyek. Mert ez szinte már ennek a megfelelője. És hogy rövidre zárjam, néhány varázsszó a problémára: Tinder, Baddo, Lovebox, Twoo, Love.hu. Én ezeket az alkalmazásokat a Badoo kivételével csak hírből ismerem, de gondolom, érthető, mire gondolok ezekkel kapcsolatban.
Azért jó mostanában az internet, mert a legtöbb funkcióra van már legalább egy alkalmazás. Most éppen azt dumáltuk egy páran a Twitteren, hogy miért nincs pl. online határidőnapló, mert nagy viszonylag baromság, de éppen igény lenne rá. Az se biztos, hogy nem írok rá majd én egy alkalmazást. Már az ötlet is kiváló, és szerintem ha olyan körökben forognék, már egy teamet kaptam volna simán magam mellé csak magáért az ötletért. De ez ennyi. Ezt nem magam sztárolása okán írtam, ez van, és kész. Szóval: nekem is, ami odavaló, kimegy Twitterre, vagy a blogra, vagy a tumblelogra, ami egy ilyen Tumblr-szerű valami. Nem tudom, érthető-e, amit eddig leírtam? Felteszem, igen. Folyamatosan bővül az internetes lehetőségek választéka, csak győzzük a lépést tartani. És hogy a szorosabban vett témához is hozzászóljak: nem mondom, hogy nem születhetnek párkapcsolatok a Twitteren, Facebookon, vagy akár a burán, az interneten már szinte bárhol, de az utcára sem azért megyek le, veszem a kalapom, meg a kabátom, hogy az első szembe jövő csajnak ajánlatot tegyek. Mert ez szinte már ennek a megfelelője. És hogy rövidre zárjam, néhány varázsszó a problémára: Tinder, Baddo, Lovebox, Twoo, Love.hu. Én ezeket az alkalmazásokat a Badoo kivételével csak hírből ismerem, de gondolom, érthető, mire gondolok ezekkel kapcsolatban.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.11.07., 16:06Idézet tőle: Kiwi1.2.3.Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Biztos én vagyok rosszul bekötve, de engem nem zaklatott fel és nem sértett a privije. Egyszerűen annyit írtam, hogy "kösz, nem".
Próbálom megérteni a többieket, hogy miért vannak ennyire megsértődve ezen.
Ennél sokkal durvább dolgok is mennek például sima társkeresőkön...
Nem vagyunk egyformán bekötve.Ami még nálad belefér, az másnál már átlépi a határt.
Sima társkereső:Ott mindkét fél ugyanazért regisztrál.Társkeresés céljából .
(A Búrának, azért ennél bővebb a profilja.)
Azért írtam feltételesen az előző hsz-em ,mert nem tudom kölcsönös v egyoldalú közeledésről lehet-e szó a privikben.
Elnézést kérek a többiektől. Hülyeséget írtam, de nem törlöm (meg nem is tudom 🙂 ).
A társkeresőkön durva dolgok vannak, de valóban, aki oda téved, annak fel kell vérteznie magát.
Ez nem társkereső.
A privik tényleg lehetnek nagyon zavaróak.
Még egyszer elnézést.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3.Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Biztos én vagyok rosszul bekötve, de engem nem zaklatott fel és nem sértett a privije. Egyszerűen annyit írtam, hogy "kösz, nem".
Nem vagyunk egyformán bekötve.Ami még nálad belefér, az másnál már átlépi a határt.
Azért írtam feltételesen az előző hsz-em ,mert nem tudom kölcsönös v egyoldalú közeledésről lehet-e szó a privikben.
Elnézést kérek a többiektől. Hülyeséget írtam, de nem törlöm (meg nem is tudom 🙂 ).
A társkeresőkön durva dolgok vannak, de valóban, aki oda téved, annak fel kell vérteznie magát.
Ez nem társkereső.
A privik tényleg lehetnek nagyon zavaróak.
Még egyszer elnézést.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.11.07., 15:36Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Biztos én vagyok rosszul bekötve, de engem nem zaklatott fel és nem sértett a privije. Egyszerűen annyit írtam, hogy "kösz, nem".
Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Biztos én vagyok rosszul bekötve, de engem nem zaklatott fel és nem sértett a privije. Egyszerűen annyit írtam, hogy "kösz, nem".
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.11.07., 15:14Biztos én vagyok rosszul bekötve, de engem nem zaklatott fel és nem sértett a privije. Egyszerűen annyit írtam, hogy "kösz, nem".
Biztos én vagyok rosszul bekötve, de engem nem zaklatott fel és nem sértett a privije. Egyszerűen annyit írtam, hogy "kösz, nem".
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.11.07., 14:44Kharzak
Megértjük a problémádat.
26 évesen teljesen normális,hogy végre kapcsolatot szeretnél egy ellenkező neművel,el szeretnéd veszíteni a szűzességed
Együttérzünk veled-egy bizonyos határig.
De ,ha esetleg priviben próbálkozol partnert keresni,(nekem olykor ez jön át az itt jelenlévő lányok,nők néhány hozzád címzett hozzászólásából)akkor magadra haragítod őket,nem fognak reagálni a bejegyzéseidre sem.Ez a jobbik eset.
A rosszabbik ,ha a moderátorok felé fognak jelezni, mert zaklatásnak érzik a közeledésedet.Na ez már következményekkel jár.(a fórumokon belüli is ,de ezt te is tudod)
Talán ,ha meghallgatod a másik felet(feleket),hogy milyen(viselkedési) problémák miatt hiúsult meg a kapcsolat kibontakozása ,és ezt végig is gondolod,hogy talán lehet abban valami amit mondanak .Talán ezen kellene dolgoznod, ezeket kellene először orvosolnod.
Kharzak
Megértjük a problémádat.
26 évesen teljesen normális,hogy végre kapcsolatot szeretnél egy ellenkező neművel,el szeretnéd veszíteni a szűzességed
Együttérzünk veled-egy bizonyos határig.
De ,ha esetleg priviben próbálkozol partnert keresni,(nekem olykor ez jön át az itt jelenlévő lányok,nők néhány hozzád címzett hozzászólásából)akkor magadra haragítod őket,nem fognak reagálni a bejegyzéseidre sem.Ez a jobbik eset.
A rosszabbik ,ha a moderátorok felé fognak jelezni, mert zaklatásnak érzik a közeledésedet.Na ez már következményekkel jár.(a fórumokon belüli is ,de ezt te is tudod)
Talán ,ha meghallgatod a másik felet(feleket),hogy milyen(viselkedési) problémák miatt hiúsult meg a kapcsolat kibontakozása ,és ezt végig is gondolod,hogy talán lehet abban valami amit mondanak .Talán ezen kellene dolgoznod, ezeket kellene először orvosolnod.
Idézet tőle: BipolárisLány ekkor: 2017.11.07., 14:08Bocs, de itt te vagy az, akinek felkell nőni. Neked csak az a bajod, hogy nincs nőd. És nem vagyok se plázacica se semmi. Csak jó lenne, ha tudnál viselkedni. A kiosztást jogosan kaptad. Nálam is bepróbálkoztál, ennyi. Meg mondtam, hogy beteges a viselkedésed. Ezzel a kommenttel meg be is bizonyítod, hogy mennyire nem ezen az oldalon van a helyed.
Többiektől elnézést.
Bocs, de itt te vagy az, akinek felkell nőni. Neked csak az a bajod, hogy nincs nőd. És nem vagyok se plázacica se semmi. Csak jó lenne, ha tudnál viselkedni. A kiosztást jogosan kaptad. Nálam is bepróbálkoztál, ennyi. Meg mondtam, hogy beteges a viselkedésed. Ezzel a kommenttel meg be is bizonyítod, hogy mennyire nem ezen az oldalon van a helyed.
Többiektől elnézést.
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2017.11.07., 14:00mivan ezekkel a mai nőkkel,azthiszik mert jólnéznek ki meg picsa arc jól néz ki már itt lekell nézni a probálkozó férfiakat , hamár nem jövök neki azzal hogy adok neked 5000 forintot már jajjjj bocsika de nem járok veled bocs nőjjetek már fel dikk more !!! 😀
mivan ezekkel a mai nőkkel,azthiszik mert jólnéznek ki meg picsa arc jól néz ki már itt lekell nézni a probálkozó férfiakat , hamár nem jövök neki azzal hogy adok neked 5000 forintot már jajjjj bocsika de nem járok veled bocs nőjjetek már fel dikk more !!! 😀
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2017.11.07., 13:49Megkaptam a risperdal constát, most olyan vagyok mint egy koala de mindesetre jobban vagyok 😀
Megkaptam a risperdal constát, most olyan vagyok mint egy koala de mindesetre jobban vagyok 😀
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.11.07., 09:09Idézet tőle: kharzakNincs erőm hozzá,és gyengének érzem magam, de az mégjobban zavar hogy 26 évesen szűz vagyok, nekem nemtudom miért nem jár ennyi boldogság hogy szexeljek egy nővel lehet ezerszer jobban lennék utána
Igen. Elhiszem. Ezt ismételgeted. Megértelek. Sajnálom. Ettől mi fog megváltozni?
Oké, tegyük fel, megtörtént, jobban vagy. És aztán? Csak kell kezdeni magaddal valamit, nem?
Idézet tőle: kharzakNincs erőm hozzá,és gyengének érzem magam, de az mégjobban zavar hogy 26 évesen szűz vagyok, nekem nemtudom miért nem jár ennyi boldogság hogy szexeljek egy nővel lehet ezerszer jobban lennék utána
Igen. Elhiszem. Ezt ismételgeted. Megértelek. Sajnálom. Ettől mi fog megváltozni?
Oké, tegyük fel, megtörtént, jobban vagy. És aztán? Csak kell kezdeni magaddal valamit, nem?
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2017.11.07., 08:45Nincs erőm hozzá,és gyengének érzem magam, de az mégjobban zavar hogy 26 évesen szűz vagyok, nekem nemtudom miért nem jár ennyi boldogság hogy szexeljek egy nővel lehet ezerszer jobban lennék utána
Nincs erőm hozzá,és gyengének érzem magam, de az mégjobban zavar hogy 26 évesen szűz vagyok, nekem nemtudom miért nem jár ennyi boldogság hogy szexeljek egy nővel lehet ezerszer jobban lennék utána
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.11.07., 08:41Idézet tőle: kharzakNagyon sokat veszekszem anyukámmal,már nagyon elegem van belőle , nem rakok rendett magam után,nem csinálom meg amire kér biztosan velem van a baj nem vele, szeretném kérdezni ez a betegségem miatt van? tavaly ilyenkor még jófiukén viselkedtem,most meg úgy viselkedem anyukámmal mint egy idegennel,nehéz változtatni a viselkedésem és a stilusomon , mit csináljak? Nem szeretném hogy elküldjön valami intézetbe,tényleg félek ettől és nem szeretnék erre a sorsa jutni.
Kölcsönösen elegetek van egymásból, úgy tűnik. De mivel ti ketten vagytok egymásnak (vagy van apukád, testvéred?), ezért jó lenne kicsit megbékélni.
Miket kér tőled és te miért nem csinálod meg? Nincs erőd hozzá? Gyengének érzed magad? Vagy nem érdekel?
Esetleg ezeket is el lehet mondani...
Idézet tőle: kharzakNagyon sokat veszekszem anyukámmal,már nagyon elegem van belőle , nem rakok rendett magam után,nem csinálom meg amire kér biztosan velem van a baj nem vele, szeretném kérdezni ez a betegségem miatt van? tavaly ilyenkor még jófiukén viselkedtem,most meg úgy viselkedem anyukámmal mint egy idegennel,nehéz változtatni a viselkedésem és a stilusomon , mit csináljak? Nem szeretném hogy elküldjön valami intézetbe,tényleg félek ettől és nem szeretnék erre a sorsa jutni.
Kölcsönösen elegetek van egymásból, úgy tűnik. De mivel ti ketten vagytok egymásnak (vagy van apukád, testvéred?), ezért jó lenne kicsit megbékélni.
Miket kér tőled és te miért nem csinálod meg? Nincs erőd hozzá? Gyengének érzed magad? Vagy nem érdekel?
Esetleg ezeket is el lehet mondani...
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2017.11.07., 06:53Nagyon sokat veszekszem anyukámmal,már nagyon elegem van belőle , nem rakok rendett magam után,nem csinálom meg amire kér biztosan velem van a baj nem vele, szeretném kérdezni ez a betegségem miatt van? tavaly ilyenkor még jófiukén viselkedtem,most meg úgy viselkedem anyukámmal mint egy idegennel,nehéz változtatni a viselkedésem és a stilusomon , mit csináljak? Nem szeretném hogy elküldjön valami intézetbe,tényleg félek ettől és nem szeretnék erre a sorsa jutni.
Nagyon sokat veszekszem anyukámmal,már nagyon elegem van belőle , nem rakok rendett magam után,nem csinálom meg amire kér biztosan velem van a baj nem vele, szeretném kérdezni ez a betegségem miatt van? tavaly ilyenkor még jófiukén viselkedtem,most meg úgy viselkedem anyukámmal mint egy idegennel,nehéz változtatni a viselkedésem és a stilusomon , mit csináljak? Nem szeretném hogy elküldjön valami intézetbe,tényleg félek ettől és nem szeretnék erre a sorsa jutni.
Idézet tőle: Columbo ekkor: 2017.11.02., 18:50Én itt semmi bántót nem találok,inkább humoros,amit külön értékelek.Viszont ha nem a skizo témához tartozik,akkor ne offolják szét a fórumot,inkább más típusú tpicba írjanak.Örülök,hogy jókedvük van,maradjon ez így!
Én itt semmi bántót nem találok,inkább humoros,amit külön értékelek.Viszont ha nem a skizo témához tartozik,akkor ne offolják szét a fórumot,inkább más típusú tpicba írjanak.Örülök,hogy jókedvük van,maradjon ez így!
Idézet tőle: ZomboriFO ekkor: 2017.11.02., 17:04Idézet tőle: KiscsillagZomboriFO és HateHate!
Ne hozzatok olyan helyzetbe, hogy hsz-eket keljen törölnöm bántó stílus miatt.
á nyugodtan töröld Kiscsillag.Esti flash volt a részemről.Én bírom a nárciszt. 🙂 🙂
Idézet tőle: KiscsillagZomboriFO és HateHate!
á nyugodtan töröld Kiscsillag.Esti flash volt a részemről.Én bírom a nárciszt. 🙂 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.11.02., 16:59ZomboriFO és HateHate!
ZomboriFO és HateHate!
Idézet tőle: ZomboriFO ekkor: 2017.11.02., 16:47Tisztelt Bíróság!
Zombori Péter vagyok,felfedem kilétem.Észrevettem,hogy az oldal egyik tagja,bizonyos HATE HATE ,már eleve gyanús a név,tehát ő nem más mint egy chatbot, egy robot,aki mesterséges üzeneteket generál beszélgetés címén.Nagyon intelligens, valójában ő a megvalósult mesterséges intelligencia.Erre ma jöttem rá.
Köszöntsétek az oldalon! 🙂
Tisztelt Bíróság!
Zombori Péter vagyok,felfedem kilétem.Észrevettem,hogy az oldal egyik tagja,bizonyos HATE HATE ,már eleve gyanús a név,tehát ő nem más mint egy chatbot, egy robot,aki mesterséges üzeneteket generál beszélgetés címén.Nagyon intelligens, valójában ő a megvalósult mesterséges intelligencia.Erre ma jöttem rá.
Köszöntsétek az oldalon! 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.11.02., 13:11Ha valakinek gyszer segít abban, hogy tudjon dolgozni vagy élhetőbb legyen az élete, akkor úgy gondolom, h van értelme szedni.
Nekem anno kezeletlenül sem volt jó az állapotom. Max ill. nagy adag AP-val még annyira sem.
A halura nem hatott, téveszmére igen. A nyugtató hatása nálam közönyben és gátlástalanságban nyilvánult meg. Olyan ki a f....szt érdekel, hogy ki mit gondol, minek és milyen következménye lehet érzésem volt. A társadalmi normáknak való megfelelési vágyam erősen csökkentette (alkoholhoz hasonlóan hatott) illetve önveszélyéssebbé váltam, mint életemben bármikor. A haláltól és egyéb veszélyektől való félelmem nagyon lecsökkentette.
Többet vagdostam a karom az alatt a 2 ev alatt, mint életemben bármikor nem érdekelt a veszélye illetve a következménye (heg) és gyszert is többször adagoltam túl alvásba menekülési szándékkal, h lesz..rtam h talán sosem ébredek fel. Az önsértési és halálvàgyamat nem csökkentette, miközben a nyugtató es gátlástalanító hatása bátorított ezekre.
Nekem máig az a gondom, hogy nem szelektàl a gyszer és a patológiás félelmekkel együtt csökkenti a normális/hasznos veszélyérzetem és a társ. normáknak való megfelelési vágyam, ami visszatartó erőként működik.
Ha valakinek gyszer segít abban, hogy tudjon dolgozni vagy élhetőbb legyen az élete, akkor úgy gondolom, h van értelme szedni.
Nekem anno kezeletlenül sem volt jó az állapotom. Max ill. nagy adag AP-val még annyira sem.
A halura nem hatott, téveszmére igen. A nyugtató hatása nálam közönyben és gátlástalanságban nyilvánult meg. Olyan ki a f....szt érdekel, hogy ki mit gondol, minek és milyen következménye lehet érzésem volt. A társadalmi normáknak való megfelelési vágyam erősen csökkentette (alkoholhoz hasonlóan hatott) illetve önveszélyéssebbé váltam, mint életemben bármikor. A haláltól és egyéb veszélyektől való félelmem nagyon lecsökkentette.
Többet vagdostam a karom az alatt a 2 ev alatt, mint életemben bármikor nem érdekelt a veszélye illetve a következménye (heg) és gyszert is többször adagoltam túl alvásba menekülési szándékkal, h lesz..rtam h talán sosem ébredek fel. Az önsértési és halálvàgyamat nem csökkentette, miközben a nyugtató es gátlástalanító hatása bátorított ezekre.
Nekem máig az a gondom, hogy nem szelektàl a gyszer és a patológiás félelmekkel együtt csökkenti a normális/hasznos veszélyérzetem és a társ. normáknak való megfelelési vágyam, ami visszatartó erőként működik.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2017.11.02., 00:57Én azt vettem észre, hogy aki ismert rossz állapotú betegként, annak lehozhatom én a csillagos eget is, akkor is debilke robika maradok, aki nem, hajlamos viszont értékemen kezelni, netán túlértékelni, mert sztem ilyen is előfordul.
Én azt vettem észre, hogy aki ismert rossz állapotú betegként, annak lehozhatom én a csillagos eget is, akkor is debilke robika maradok, aki nem, hajlamos viszont értékemen kezelni, netán túlértékelni, mert sztem ilyen is előfordul.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.11.01., 23:19Én már jó ideje gondolkodok azon, hogy ki kéne lépni a pszich. eü. rendszerből, mielőtt több bajom származik belőle, mint ami hasznot húzok.
Vagy csak a neurotikus tüneteim kezeljék. Pontosabban tovabbra is csak azt kezeljék gyszerrel.
Mert a francnak sem hiányzik, h munkától eltiltsanak v korlátozzanak (majd ami nem megy nem csinálom és ahol nem felelek meg onnan majd elküldenek).
Más sem hiányzik minthogy kötelező ambuláns kezelest vezessenek be és ne legyen szabad választásom. Gondnokságot sem óhajtom, mert nem a gondomtól szabadít meg, hanem gondot okoz.
És a gyogyós jelzőt sem óhajtom a társadalomtól...mert hosszsan kell bizonyítanom, h nem vagyok szellemi fogyatékos, gyilkos, ki- és beszámíthatatlan. Mindezt 10 lépés hátrányból.
Milyen fura! Ha nem mondom h hallucinàlok vagy nem olvassa egy papíron, akkor normális vagyok. Ha tudja, akkor nem.
Sokszor ennyin múlik. Miközben röhej, h a halu miatt vagyok SÚLYOS beteg, miközben nem az zavar. Pontosabban már rég nem az zavar.
Ne engem rángassanak bele abba (amiből alig tudtam kiszállni), hogy félig vagy teljesen munkaképtelenre gyszereznek, majd nem akarnak/félnek alkalmazni. Ez betegebbé és ezzel kilátástalanábbà teszi az életem, mint a tünet, amire a gyszert adják.
Tünetmentes munkaképtelenség helyett jobban járok a tünet + munkaképes kombinációval.
Ez saját esetem. Bizonytalan diagokkal.(border/skizó/skizoaffektívből egy v több)
Én már jó ideje gondolkodok azon, hogy ki kéne lépni a pszich. eü. rendszerből, mielőtt több bajom származik belőle, mint ami hasznot húzok.
Vagy csak a neurotikus tüneteim kezeljék. Pontosabban tovabbra is csak azt kezeljék gyszerrel.
Mert a francnak sem hiányzik, h munkától eltiltsanak v korlátozzanak (majd ami nem megy nem csinálom és ahol nem felelek meg onnan majd elküldenek).
Más sem hiányzik minthogy kötelező ambuláns kezelest vezessenek be és ne legyen szabad választásom. Gondnokságot sem óhajtom, mert nem a gondomtól szabadít meg, hanem gondot okoz.
És a gyogyós jelzőt sem óhajtom a társadalomtól...mert hosszsan kell bizonyítanom, h nem vagyok szellemi fogyatékos, gyilkos, ki- és beszámíthatatlan. Mindezt 10 lépés hátrányból.
Milyen fura! Ha nem mondom h hallucinàlok vagy nem olvassa egy papíron, akkor normális vagyok. Ha tudja, akkor nem.
Sokszor ennyin múlik. Miközben röhej, h a halu miatt vagyok SÚLYOS beteg, miközben nem az zavar. Pontosabban már rég nem az zavar.
Ne engem rángassanak bele abba (amiből alig tudtam kiszállni), hogy félig vagy teljesen munkaképtelenre gyszereznek, majd nem akarnak/félnek alkalmazni. Ez betegebbé és ezzel kilátástalanábbà teszi az életem, mint a tünet, amire a gyszert adják.
Tünetmentes munkaképtelenség helyett jobban járok a tünet + munkaképes kombinációval.
Ez saját esetem. Bizonytalan diagokkal.(border/skizó/skizoaffektívből egy v több)
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2017.11.01., 22:48Itt van olyan, hogy egy skizo dolgozik, és külön lakik a szüleitől, de csakis kis lakásban, jellemzően szociális alapon, önkormányzatiban, fura közüzemi tartozásai vannak, sikertelenségek érik az életben, kissé diszkriminálják úgy a hatóságok, mint a szomszédai. Rehab munkából tarja fenn magát, megtűrt személy a környéken, de éreztetik vele, amerre jár, hogy kissebbrendű személy. Ami, persze lehet, hogy nem igaz, csak a környezete, ami csupa alacsony kvalitású emberből áll, az igazi szegény, de öntuatos kispolgárokból,szereti őt taposni, mert hogy lám, mégiscsak van, aki alacsonyabb rendű náluk. Jelenleg ez a max, ami elérhető. Persze ez lehet, hogy nem igaz, csak egy beteg ember paranoiája. 😀
Itt van olyan, hogy egy skizo dolgozik, és külön lakik a szüleitől, de csakis kis lakásban, jellemzően szociális alapon, önkormányzatiban, fura közüzemi tartozásai vannak, sikertelenségek érik az életben, kissé diszkriminálják úgy a hatóságok, mint a szomszédai. Rehab munkából tarja fenn magát, megtűrt személy a környéken, de éreztetik vele, amerre jár, hogy kissebbrendű személy. Ami, persze lehet, hogy nem igaz, csak a környezete, ami csupa alacsony kvalitású emberből áll, az igazi szegény, de öntuatos kispolgárokból,szereti őt taposni, mert hogy lám, mégiscsak van, aki alacsonyabb rendű náluk. Jelenleg ez a max, ami elérhető. Persze ez lehet, hogy nem igaz, csak egy beteg ember paranoiája. 😀
Idézet tőle: ZomboriFO ekkor: 2017.11.01., 17:32legszívesebben bemennék pestre a belvárosba,kimennék a margitszigetre,leülnék egy padra egy-két doboz gyógyszerrel,és reggelig szedegetném őket egyesével elszopogatva őket mint a cukorkákat.
nem tudom elfelejteni az utcán töltött éjszakákat.időben kifejezve hónapokra kell itt gondolni. nyáron ,ősszel,télen,mikor hogy? egyedül. senkihez nem szólva.
nem hajléktalan voltam,csak nem akartam hazamenni este.
sosem aludtam igazából mikor az utcán éjszakáztam,nem lehet ,csak várni a reggelt.A szabad ég az nem hálószoba.
lehet,hogy ez olyan mint egy stigma,nem lehet levakarni magáról az embernek a csövezést? átok ül rajtam.
skizofrén vagyok
legszívesebben bemennék pestre a belvárosba,kimennék a margitszigetre,leülnék egy padra egy-két doboz gyógyszerrel,és reggelig szedegetném őket egyesével elszopogatva őket mint a cukorkákat.
nem tudom elfelejteni az utcán töltött éjszakákat.időben kifejezve hónapokra kell itt gondolni. nyáron ,ősszel,télen,mikor hogy? egyedül. senkihez nem szólva.
nem hajléktalan voltam,csak nem akartam hazamenni este.
sosem aludtam igazából mikor az utcán éjszakáztam,nem lehet ,csak várni a reggelt.A szabad ég az nem hálószoba.
lehet,hogy ez olyan mint egy stigma,nem lehet levakarni magáról az embernek a csövezést? átok ül rajtam.
skizofrén vagyok
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.20., 06:38Szia Morning!
Üdv a fórumon!
Láttam, hogy írtál a Leponexes oldalra. Ha kérdésed van vagy úgy gondolod, h tudunk segíteni ide is írhatsz.
Szia Morning!
Üdv a fórumon!
Láttam, hogy írtál a Leponexes oldalra. Ha kérdésed van vagy úgy gondolod, h tudunk segíteni ide is írhatsz.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.20., 05:06Idézet tőle: robomanJé, egy szimpatikus topik! Akkor hirtelen ide írom, mi van velem. Mostanában csökkentem az alkoholt, eléggé radikálisan, blokkolom, mintegy. Jelenleg 3 blogba írok, ebből 2 önéletrajzi ihletésű, 1 csak a játékokról szól. Sokat dolgozom elvileg, gyakorlatban ez a minimumra szorítkozik, szerintem elég lusta ember vagyok. A 3 blogot sem úgy kell elképzelni, hogy éjjel-nappal írkálok, mert nem. Szerintem nem üti meg a grafománia szintjét (sem). Amúgy, ha valaki kapcsolatba szeretne lépni velem, a Twittert ajánlom elsősorban, aztán itt, aztán meg bárhol másutt. Kissé sajnálatos, hogy így visszamentünk az időben búrailag. Azért mostanában megpróbálok itt is jelen lenni, keveset hozzá is szólni, de itt nem annyira venném át én a szót, különben is, úgy tudom, azt intézik itt a nők. Mostanában pihenek egy kicsit, hogy újult erővel láthassak hozzá a teendőknek minden fronton. Szerintem a hosszú hétvége már ezzel fog telni, belenézek a búra dolgiba is okával. Az alkohol elhagyása hihhhetetlen energiákat szabadít fel bennem, ami abból is látszik, hogy itt pörgök hajnali 3-kor. Nyugtatóval még megoldható a kérdés, illetve kőbunkóval a kőkorszaki népgyógyászat szerint.. Jó éjszakát, meg hajnalt, meg reggelt mindenkinek!
Robi, ez nagyon jó hír. (Álkohol.) A humorod még a régi. Szerencsére.
Idézet tőle: robomanJé, egy szimpatikus topik! Akkor hirtelen ide írom, mi van velem. Mostanában csökkentem az alkoholt, eléggé radikálisan, blokkolom, mintegy. Jelenleg 3 blogba írok, ebből 2 önéletrajzi ihletésű, 1 csak a játékokról szól. Sokat dolgozom elvileg, gyakorlatban ez a minimumra szorítkozik, szerintem elég lusta ember vagyok. A 3 blogot sem úgy kell elképzelni, hogy éjjel-nappal írkálok, mert nem. Szerintem nem üti meg a grafománia szintjét (sem). Amúgy, ha valaki kapcsolatba szeretne lépni velem, a Twittert ajánlom elsősorban, aztán itt, aztán meg bárhol másutt. Kissé sajnálatos, hogy így visszamentünk az időben búrailag. Azért mostanában megpróbálok itt is jelen lenni, keveset hozzá is szólni, de itt nem annyira venném át én a szót, különben is, úgy tudom, azt intézik itt a nők. Mostanában pihenek egy kicsit, hogy újult erővel láthassak hozzá a teendőknek minden fronton. Szerintem a hosszú hétvége már ezzel fog telni, belenézek a búra dolgiba is okával. Az alkohol elhagyása hihhhetetlen energiákat szabadít fel bennem, ami abból is látszik, hogy itt pörgök hajnali 3-kor. Nyugtatóval még megoldható a kérdés, illetve kőbunkóval a kőkorszaki népgyógyászat szerint.. Jó éjszakát, meg hajnalt, meg reggelt mindenkinek!
Robi, ez nagyon jó hír. (Álkohol.) A humorod még a régi. Szerencsére.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2017.10.20., 00:56Jé, egy szimpatikus topik! Akkor hirtelen ide írom, mi van velem. Mostanában csökkentem az alkoholt, eléggé radikálisan, blokkolom, mintegy. Jelenleg 3 blogba írok, ebből 2 önéletrajzi ihletésű, 1 csak a játékokról szól. Sokat dolgozom elvileg, gyakorlatban ez a minimumra szorítkozik, szerintem elég lusta ember vagyok. A 3 blogot sem úgy kell elképzelni, hogy éjjel-nappal írkálok, mert nem. Szerintem nem üti meg a grafománia szintjét (sem). Amúgy, ha valaki kapcsolatba szeretne lépni velem, a Twittert ajánlom elsősorban, aztán itt, aztán meg bárhol másutt. Kissé sajnálatos, hogy így visszamentünk az időben búrailag. Azért mostanában megpróbálok itt is jelen lenni, keveset hozzá is szólni, de itt nem annyira venném át én a szót, különben is, úgy tudom, azt intézik itt a nők. Mostanában pihenek egy kicsit, hogy újult erővel láthassak hozzá a teendőknek minden fronton. Szerintem a hosszú hétvége már ezzel fog telni, belenézek a búra dolgiba is okával. Az alkohol elhagyása hihhhetetlen energiákat szabadít fel bennem, ami abból is látszik, hogy itt pörgök hajnali 3-kor. Nyugtatóval még megoldható a kérdés, illetve kőbunkóval a kőkorszaki népgyógyászat szerint.. Jó éjszakát, meg hajnalt, meg reggelt mindenkinek!
Jé, egy szimpatikus topik! Akkor hirtelen ide írom, mi van velem. Mostanában csökkentem az alkoholt, eléggé radikálisan, blokkolom, mintegy. Jelenleg 3 blogba írok, ebből 2 önéletrajzi ihletésű, 1 csak a játékokról szól. Sokat dolgozom elvileg, gyakorlatban ez a minimumra szorítkozik, szerintem elég lusta ember vagyok. A 3 blogot sem úgy kell elképzelni, hogy éjjel-nappal írkálok, mert nem. Szerintem nem üti meg a grafománia szintjét (sem). Amúgy, ha valaki kapcsolatba szeretne lépni velem, a Twittert ajánlom elsősorban, aztán itt, aztán meg bárhol másutt. Kissé sajnálatos, hogy így visszamentünk az időben búrailag. Azért mostanában megpróbálok itt is jelen lenni, keveset hozzá is szólni, de itt nem annyira venném át én a szót, különben is, úgy tudom, azt intézik itt a nők. Mostanában pihenek egy kicsit, hogy újult erővel láthassak hozzá a teendőknek minden fronton. Szerintem a hosszú hétvége már ezzel fog telni, belenézek a búra dolgiba is okával. Az alkohol elhagyása hihhhetetlen energiákat szabadít fel bennem, ami abból is látszik, hogy itt pörgök hajnali 3-kor. Nyugtatóval még megoldható a kérdés, illetve kőbunkóval a kőkorszaki népgyógyászat szerint.. Jó éjszakát, meg hajnalt, meg reggelt mindenkinek!
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.17., 12:09Idézet tőle: kharzakmár megkaptam a risperdal constát,már sokkal jobb 2 hét múlva sajnos megint meg kell szuratnom magam,de az orvos azt mondta majd átvált xeplion ra
A xeplion lehet, hogy nagyon jó lesz. Drukkolok.
Idézet tőle: kharzakmár megkaptam a risperdal constát,már sokkal jobb 2 hét múlva sajnos megint meg kell szuratnom magam,de az orvos azt mondta majd átvált xeplion ra
A xeplion lehet, hogy nagyon jó lesz. Drukkolok.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.17., 11:07Idézet tőle: kharzakAz orvosom bele egyezne szerinted? Ha tabletta formába szedem ugyanaz mintha depot kapnék?
Ugyanaz a hatás, hisz a hatóanyag is ugyanaz.
Idézet tőle: kharzakAz orvosom bele egyezne szerinted? Ha tabletta formába szedem ugyanaz mintha depot kapnék?
Ugyanaz a hatás, hisz a hatóanyag is ugyanaz.
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2017.10.17., 10:52már megkaptam a risperdal constát,már sokkal jobb 2 hét múlva sajnos megint meg kell szuratnom magam,de az orvos azt mondta majd átvált xeplion ra
már megkaptam a risperdal constát,már sokkal jobb 2 hét múlva sajnos megint meg kell szuratnom magam,de az orvos azt mondta majd átvált xeplion ra
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.17., 07:06Tablettára nem tudod kicseréltetni? Beszélj az orvosoddal, nehogy a végén megvonási tüneted legyen.
Szerintem jobb lenne, ha 1 v 2 féle antipszichóval elérnéd a hatásos adagot es hosszabb távon kitartanál mellettük.
Az egészséges embereknek is van rossz napjuk, nehezebb időszak az életükben, lehetnek fáradtak, dühösek, elkeseredettek. Ugyanígy a betegeknek is,. Nem lehet a napi közérzetedet követve hol szedáló, hol pörgető stb gyszert cserélgetni. Vagyis lehet, de hasztalan. Gyszerrel sem elérhető, hogy mindig JÓl legyen valaki.
Ha valami nem hat v tűrhetetlenül rossz a mellékhatása azt le kell cserélni. A többi mellett érdemes kitartani es ha szar napod van nem gyógyszeres megoldásokban gondolkodni.
Tablettára nem tudod kicseréltetni? Beszélj az orvosoddal, nehogy a végén megvonási tüneted legyen.
Szerintem jobb lenne, ha 1 v 2 féle antipszichóval elérnéd a hatásos adagot es hosszabb távon kitartanál mellettük.
Az egészséges embereknek is van rossz napjuk, nehezebb időszak az életükben, lehetnek fáradtak, dühösek, elkeseredettek. Ugyanígy a betegeknek is,. Nem lehet a napi közérzetedet követve hol szedáló, hol pörgető stb gyszert cserélgetni. Vagyis lehet, de hasztalan. Gyszerrel sem elérhető, hogy mindig JÓl legyen valaki.
Ha valami nem hat v tűrhetetlenül rossz a mellékhatása azt le kell cserélni. A többi mellett érdemes kitartani es ha szar napod van nem gyógyszeres megoldásokban gondolkodni.
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2017.10.17., 06:56Nagy baj ha nem adatom be a risperdal constát? szedek mellete 2 antipszchiot abilify,amitrex de félek már a szuritól és ma esedékes az injekció
Nagy baj ha nem adatom be a risperdal constát? szedek mellete 2 antipszchiot abilify,amitrex de félek már a szuritól és ma esedékes az injekció
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2017.10.16., 17:16youtube on tutorial videókat nézek, újjamban grafikusnak tanulok,eljárok sétálni margit szigetre,játszom gépen zenét hallgatok kutyámat gondozom mert szivbeteg beadom neki a szivgyógyszert,meg a többit minden nap 🙂
youtube on tutorial videókat nézek, újjamban grafikusnak tanulok,eljárok sétálni margit szigetre,játszom gépen zenét hallgatok kutyámat gondozom mert szivbeteg beadom neki a szivgyógyszert,meg a többit minden nap 🙂
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.16., 16:45Idézet tőle: kharzakÉn már beletörődtem és elfogadtam hogy soha nem lesz barátnőm,elfoglalom magam hobbim van és valahogy most igy felszabadultnak érzem magam 🙂
Örülök, hogy így gondolod. És majd egyszer lehet, hogy lesz barátnőd.
Milyen hobbit találtál?
Idézet tőle: kharzakÉn már beletörődtem és elfogadtam hogy soha nem lesz barátnőm,elfoglalom magam hobbim van és valahogy most igy felszabadultnak érzem magam 🙂
Örülök, hogy így gondolod. És majd egyszer lehet, hogy lesz barátnőd.
Milyen hobbit találtál?