Magányos vagyok!!
Idézet tőle: Windstorm ekkor: 2014.01.24., 00:04Igen. Szerintem az emberek legtöbbjét vonzza egy szép arc, még akkor is, ha nemük azonos. Ez a kisugárzás, ami szó szerint vonzza a tekintetet. Ki ne gyönyörkedne már a saját gyermeke szépségében, és akár ugyanúgy a máséban is? Isten a saját képmására teremtett minket, és Ő minden szépség forrása! A lélek belülről fakad. A szépség arányban van a jótettekkel. A szépség a múlt tetteinek külső megnyilvánulása, kifejeződése egy emberen. De senki ne keseredjen el, aki nem szép. Most kell jónak lenni mindig.
A legszebbé Isten szolgálata tudja tenni az embert. Csak a szeretet.
Jól esett ez a kis beszélgetés! 🙂
Jó éjt neked is!
Igen. Szerintem az emberek legtöbbjét vonzza egy szép arc, még akkor is, ha nemük azonos. Ez a kisugárzás, ami szó szerint vonzza a tekintetet. Ki ne gyönyörkedne már a saját gyermeke szépségében, és akár ugyanúgy a máséban is? Isten a saját képmására teremtett minket, és Ő minden szépség forrása! A lélek belülről fakad. A szépség arányban van a jótettekkel. A szépség a múlt tetteinek külső megnyilvánulása, kifejeződése egy emberen. De senki ne keseredjen el, aki nem szép. Most kell jónak lenni mindig.
A legszebbé Isten szolgálata tudja tenni az embert. Csak a szeretet.
Jól esett ez a kis beszélgetés! 🙂
Jó éjt neked is!
Idézet tőle: Windstorm ekkor: 2014.01.23., 23:35Értem LonelyMaster.
Furcsa lehet ez mások szemében, de én meg leginkább a kisfiúk arcát szeretem nézegetni. De én ezt nem tartom betegesnek. De csak a legszebb modellarcok vonzzák tekintetemet. Van valami különleges abban, hogy egyes fiúk arcának szépsége szinte vetekszik a lányokéval. Amúgy meg a gyerekek arca a legszebb, legbájosabb. Különösen a szemük, ami akkor még nagyobb, ami méginkább kiemeli szépségüket. Persze a lányok arca is tetszik. A szem a lélek tükre. Idővel por rakódik rá, a lélek megkisebbedik a felnőttben.
Értem LonelyMaster.
Furcsa lehet ez mások szemében, de én meg leginkább a kisfiúk arcát szeretem nézegetni. De én ezt nem tartom betegesnek. De csak a legszebb modellarcok vonzzák tekintetemet. Van valami különleges abban, hogy egyes fiúk arcának szépsége szinte vetekszik a lányokéval. Amúgy meg a gyerekek arca a legszebb, legbájosabb. Különösen a szemük, ami akkor még nagyobb, ami méginkább kiemeli szépségüket. Persze a lányok arca is tetszik. A szem a lélek tükre. Idővel por rakódik rá, a lélek megkisebbedik a felnőttben.
Idézet tőle: Windstorm ekkor: 2014.01.23., 22:57Én 36.
És a boyos filmek pontosan milyen filmeket takarnak? Semmiképpen nem muszály válaszolnod, ha nem akarsz.
Én 36.
És a boyos filmek pontosan milyen filmeket takarnak? Semmiképpen nem muszály válaszolnod, ha nem akarsz.
Idézet tőle: Windstorm ekkor: 2014.01.23., 22:26Értem-érzem. 🙁 És te ennyire biztos vagy örök magányodban? Ez a sorsod?
Én szintén magányos vagyok. És mint vallásos ember is az. De azt is érzem, hogy ez nem tart már olyan sokáig.
Pótcselekvések. Kényszercselekvések.
Nekem viszont mély Istenhitem ad erőt a mindennapok túléléséhez. Szenvedni .gy is szenvedek, de tudom, hogy Ő nagyon szeret engem, és soha nem hagy el.
Azt k.vánom, hogy oldódjon meg magányosságod problémája!
Értem-érzem. 🙁 És te ennyire biztos vagy örök magányodban? Ez a sorsod?
Én szintén magányos vagyok. És mint vallásos ember is az. De azt is érzem, hogy ez nem tart már olyan sokáig.
Pótcselekvések. Kényszercselekvések.
Nekem viszont mély Istenhitem ad erőt a mindennapok túléléséhez. Szenvedni .gy is szenvedek, de tudom, hogy Ő nagyon szeret engem, és soha nem hagy el.
Azt k.vánom, hogy oldódjon meg magányosságod problémája!
Idézet tőle: 24.óra ekkor: 2014.01.18., 18:54Miért, ha nem idézzük akkor elkerüljük a bajokat? Tegyünk úgy mintha nem lenne és akkor nem lesz? Akkor javaslom itt mindenkinek hogy nézzen Pierre Richard meg Bud Spencer vígjátékokat és minden happy lesz.
Miért, ha nem idézzük akkor elkerüljük a bajokat? Tegyünk úgy mintha nem lenne és akkor nem lesz? Akkor javaslom itt mindenkinek hogy nézzen Pierre Richard meg Bud Spencer vígjátékokat és minden happy lesz.
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2014.01.18., 10:06Pont egy ilyen, fájdalmasan beteg költőt idézel? Pont ezt a sorsot szeretné elkerülni mindenki, mit az övé.
Pont egy ilyen, fájdalmasan beteg költőt idézel? Pont ezt a sorsot szeretné elkerülni mindenki, mit az övé.
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2014.01.18., 06:10Ha akarjuk, feloszthatjuk a dolgokat "emberi" és "állati" kategóriákra. De szétválasztani nem lehet! Az, hogy szeretetre, emberi társaságra vágyunk, jobban vagyunk, ha rendesen táplálkozunk, mint ha éhezünk, hogy szenvedünk a hidegtől, hogy értelmes elfoglaltságra van szükségünk, hogy óvjuk a gyermekünket, ez mind állati, ősi motiváció, ha úgy tetszik, ösztön, bár ez szűkebb fogalom.
Az hogy itt vagyunk, és próbálunk kapcsolatot teremteni, segíteni, beszélgetni, az nagyon is "állati" igény, hogy ezt úgy tesszük, hogy írunk, olvasunk, az "emberi" sajátosság.
(Egyébként egy könyvismertetőben találtam ezeket a mondatokat, csupán megtetszett valamiért. Talán olyan nagyon őszinte, leegyszerűsített vallomás-szerűség.)
Ha akarjuk, feloszthatjuk a dolgokat "emberi" és "állati" kategóriákra. De szétválasztani nem lehet! Az, hogy szeretetre, emberi társaságra vágyunk, jobban vagyunk, ha rendesen táplálkozunk, mint ha éhezünk, hogy szenvedünk a hidegtől, hogy értelmes elfoglaltságra van szükségünk, hogy óvjuk a gyermekünket, ez mind állati, ősi motiváció, ha úgy tetszik, ösztön, bár ez szűkebb fogalom.
Az hogy itt vagyunk, és próbálunk kapcsolatot teremteni, segíteni, beszélgetni, az nagyon is "állati" igény, hogy ezt úgy tesszük, hogy írunk, olvasunk, az "emberi" sajátosság.
(Egyébként egy könyvismertetőben találtam ezeket a mondatokat, csupán megtetszett valamiért. Talán olyan nagyon őszinte, leegyszerűsített vallomás-szerűség.)
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2014.01.17., 18:31"...Mi a szex? Számomra menedék. Olyan tűzforró odú, ahol elrejtőzhetek a világ hibákat kereső tekintete elől. Ahol valóban önmagamat adhatom, és ezáltal istenien tökéletes lehetek. Ahol (...) kikövetelt álarcok és jelmezek nélkül létezhetek. Ahol a nyelvek nem ostoroznak, hanem dicsérnek. Ahol a vágyam nem szégyen, hanem erény..."
Ősmitiváció. És mint ilyen, jó.
"...Mi a szex? Számomra menedék. Olyan tűzforró odú, ahol elrejtőzhetek a világ hibákat kereső tekintete elől. Ahol valóban önmagamat adhatom, és ezáltal istenien tökéletes lehetek. Ahol (...) kikövetelt álarcok és jelmezek nélkül létezhetek. Ahol a nyelvek nem ostoroznak, hanem dicsérnek. Ahol a vágyam nem szégyen, hanem erény..."
Ősmitiváció. És mint ilyen, jó.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.23., 23:45.
.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.09.23., 23:45.
.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.08.09., 20:51van akit hizlal, van akit fogyaszt a depi
ne legyen már ilyen qrva lelkiismeret-furdalásotok egy rohadt pizza v ilyesmi miatt...
egyedül nagyon szar, ez nem kétséges, akkor olyan fölösleges minden, ezért fontos, amire atti figyelmeztet az off topicban
van akit hizlal, van akit fogyaszt a depi
ne legyen már ilyen qrva lelkiismeret-furdalásotok egy rohadt pizza v ilyesmi miatt...
egyedül nagyon szar, ez nem kétséges, akkor olyan fölösleges minden, ezért fontos, amire atti figyelmeztet az off topicban
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.07.31., 04:43http://reiki.timba.biz/miert-olyan-hatasos-az-oleles/
http://reiki.timba.biz/problema-nelkul-nagyon-nehez-elni/
http://reiki.timba.biz/mi-a-neurozis-es-mi-a-gyogymod-ra/
http://reiki.timba.biz/a-meditacio-letszukseglet/
http://reiki.timba.biz/orultseg/
http://reiki.timba.biz/a-buddhasag-szent-orulet/
http://reiki.timba.biz/a-meditacio-segit-tullepni-onmagunkon/
http://reiki.timba.biz/a-figyelem-energia/
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.07.29., 22:15Nem mondom, másnap még a koponyacsontjaim is fájtak olykor...
szinte minden természetest, a szintetikusokat nem szeretném (nem mintha a ragacs nem az lenne)
Nem mondom, másnap még a koponyacsontjaim is fájtak olykor...
szinte minden természetest, a szintetikusokat nem szeretném (nem mintha a ragacs nem az lenne)
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.07.27., 21:01@Nórika
sajna más nem jut eszembe:
A LÁBAMON ALIG-ALIG-ALIG, MÉGIS ELHÁNYOK A FALIG...
a ser nem volt kai... tuti
@Nórika
sajna más nem jut eszembe:
A LÁBAMON ALIG-ALIG-ALIG, MÉGIS ELHÁNYOK A FALIG...
a ser nem volt kai... tuti
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.07.27., 20:19hajjaj... egyedül lenni nagyon car, de mostanában rájöttem, olykor ami sok, az sokk...
van, akiknek már 1 ember is tömeg időnként (nem én, mert én még az állatvédő társaim szerint is 2-vel felérek, hanem normálisból)
én ragasztóztam 13 évesen... meg piálok kisebb-nagyobb megszakításokkal 12 éves korom óta, gyógyszerekkel, olykor egy kis füves cigi (1-1 nemigen árt + senkinek)
anyámnak 19 évesen a csuklóját haraptam meg, mert szerinte eleget ittam már, és rángatott, h nem megyek sehova, énszerintem meg egyáltalán nem ittam még eleget
HALÁL A MÁJRA, HALÁL A TÜDŐRE!!!
hajjaj... egyedül lenni nagyon car, de mostanában rájöttem, olykor ami sok, az sokk...
van, akiknek már 1 ember is tömeg időnként (nem én, mert én még az állatvédő társaim szerint is 2-vel felérek, hanem normálisból)
én ragasztóztam 13 évesen... meg piálok kisebb-nagyobb megszakításokkal 12 éves korom óta, gyógyszerekkel, olykor egy kis füves cigi (1-1 nemigen árt + senkinek)
anyámnak 19 évesen a csuklóját haraptam meg, mert szerinte eleget ittam már, és rángatott, h nem megyek sehova, énszerintem meg egyáltalán nem ittam még eleget
HALÁL A MÁJRA, HALÁL A TÜDŐRE!!!
Idézet tőle: Norika ekkor: 2013.07.16., 20:23mar magam sem tudom mitol lehet magamtol 😀 HELLO MY NAMES ROKA NORIKA:) MOST NAGYON VICCES VAGYOK.SZTEM:D
mar magam sem tudom mitol lehet magamtol 😀 HELLO MY NAMES ROKA NORIKA:) MOST NAGYON VICCES VAGYOK.SZTEM:D
Idézet tőle: Norika ekkor: 2013.07.16., 17:25nya jovan most meg ia sertodtem Robi:( (dehogy sertodtem) nemreg hanytam:( pedig alig ittam 3 sert erdekes...
nya jovan most meg ia sertodtem Robi:( (dehogy sertodtem) nemreg hanytam:( pedig alig ittam 3 sert erdekes...
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2013.07.16., 14:14
[/quote]
Valóban ezek drogos élmények kitörölhetetlenek az emberből. 🙂 Én is akkorban(10 éve), éreztem magam legjobban a bőrőmben.Pedig akkortájt életcélom sem volt, csak éltem a mának.:)Ha most fele olyan boldog lennék, mint akkoriban, már azzal is elégedett lennék.Én az lsd-el átitatott bélyegtől nem egyszerűet halóztam. beleraktam a szemembe 2 felet, meg lett a hatása.A falból csúszómászók kezdtek előjönni, az emberek meg totál eltorzultak. 🙂
A topikindítónak válaszolva, sokszor nagyon magányosnak érzem magam, máskor meg, semmire sem vágyom jobban, csak hogy egyedül legyek.Furcsa kettőség van bennem, ez ügyben. 🙂
[/quote]
Ennyi ex-drogost egy kupacban 😛
Nemadomfel: Én kontaktlencsét szoktam a szemembe rakni, de nem érzek tőle semmit!!!!!! Mit csinálok rosszul??
[/quote]
haha
szerintem mártsd bele valamibe, hátha 😀
[/quote]
Valóban ezek drogos élmények kitörölhetetlenek az emberből. 🙂 Én is akkorban(10 éve), éreztem magam legjobban a bőrőmben.Pedig akkortájt életcélom sem volt, csak éltem a mának.:)Ha most fele olyan boldog lennék, mint akkoriban, már azzal is elégedett lennék.Én az lsd-el átitatott bélyegtől nem egyszerűet halóztam. beleraktam a szemembe 2 felet, meg lett a hatása.A falból csúszómászók kezdtek előjönni, az emberek meg totál eltorzultak. 🙂
A topikindítónak válaszolva, sokszor nagyon magányosnak érzem magam, máskor meg, semmire sem vágyom jobban, csak hogy egyedül legyek.Furcsa kettőség van bennem, ez ügyben. 🙂
[/quote]
Ennyi ex-drogost egy kupacban 😛
Nemadomfel: Én kontaktlencsét szoktam a szemembe rakni, de nem érzek tőle semmit!!!!!! Mit csinálok rosszul??
[/quote]
haha
szerintem mártsd bele valamibe, hátha 😀