Ismerkedés, barátkozás, társkeresés
Idézet tőle: hugsy0726 ekkor: 2017.11.22., 16:58Idézet tőle: faraway93Sziasztok!
Létrehoztunk egy csoportot, várunk Titeket szeretettel:
(akit érdekel a dolog nekem is írhat itt privátban)
Kapaszkodó
Egy csoport, mely azzal a céllal jött létre, hogy biztonságos, elfogadó légkörben tudjunk beszélgetni, egymásnak és magunknak segíteni.
Különböző lelki problémákkal küzdő emberek számára szeretnénk egy baráti társaságot létrehozni (például szociális fóbiások, pánikbetegek, kényszerbetegek, stb), de várunk szeretettel bárkit, aki szívesen csatlakozna, úgy érzi szüksége lenne egy közösségre ahol megnyílhat, megoszthatja problémáit, jól érezheti magát. E közösség alapvető és legfontosabb célja, hogy találkozzunk is egymással és ne csak online beszélgessünk. Tehát szeretnénk személyes találkozókat szervezni, közös beszélgetéseket, esetleg szabadidős programokat, kirándulásokat, illetve amire igényt tartotok.
Elsőre lehet, hogy kemény dolognak hangzik egy ismeretlen személlyel találkozni, de higgyétek el, hogy valami közös mindenkiben van a betegségén kívül is!
Sok lelki gond negatív beidegződéseken, negatív élményeken alapul, szeretnénk ezeket pozitívokra cserélni, az által, hogy jó közösségi élményeket szerzünk, melyekből erőt meríthetünk.
Aki szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük írjon magáról néhány mondatot az alább megadott e-mail címre, és egy nevet, mellyel felvehetjük titkos facebook csoportunkba, ahol majd a találkozók részletit megbeszéljük.
Kapcsolat: kapaszkodocsoport@gmail.com
Várunk Titeket!
Ezek a találkozók Budapesten lennének? 🙂
Idézet tőle: faraway93Sziasztok!
Kapaszkodó
Egy csoport, mely azzal a céllal jött létre, hogy biztonságos, elfogadó légkörben tudjunk beszélgetni, egymásnak és magunknak segíteni.
Különböző lelki problémákkal küzdő emberek számára szeretnénk egy baráti társaságot létrehozni (például szociális fóbiások, pánikbetegek, kényszerbetegek, stb), de várunk szeretettel bárkit, aki szívesen csatlakozna, úgy érzi szüksége lenne egy közösségre ahol megnyílhat, megoszthatja problémáit, jól érezheti magát. E közösség alapvető és legfontosabb célja, hogy találkozzunk is egymással és ne csak online beszélgessünk. Tehát szeretnénk személyes találkozókat szervezni, közös beszélgetéseket, esetleg szabadidős programokat, kirándulásokat, illetve amire igényt tartotok.
Elsőre lehet, hogy kemény dolognak hangzik egy ismeretlen személlyel találkozni, de higgyétek el, hogy valami közös mindenkiben van a betegségén kívül is!
Sok lelki gond negatív beidegződéseken, negatív élményeken alapul, szeretnénk ezeket pozitívokra cserélni, az által, hogy jó közösségi élményeket szerzünk, melyekből erőt meríthetünk.
Aki szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük írjon magáról néhány mondatot az alább megadott e-mail címre, és egy nevet, mellyel felvehetjük titkos facebook csoportunkba, ahol majd a találkozók részletit megbeszéljük.
Várunk Titeket!
Ezek a találkozók Budapesten lennének? 🙂
Idézet tőle: faraway93 ekkor: 2017.11.21., 17:32Sziasztok!
Kapaszkodó
Várunk Titeket!
Sziasztok!
Kapaszkodó
Várunk Titeket!
Idézet tőle: Evie ekkor: 2017.11.18., 21:11Sziasztok. 28 éves vagyok.
Szívesen barátkoznék korombeli lányokkal, akik szintén bipolárisak.
Sziasztok. 28 éves vagyok.
Szívesen barátkoznék korombeli lányokkal, akik szintén bipolárisak.
Idézet tőle: KRISZTINA1989 ekkor: 2017.11.18., 17:52Sziasztok! Ismerkedni szeretnék Budapesten élő férfiakkal. 28 éves vagyok.
Sziasztok! Ismerkedni szeretnék Budapesten élő férfiakkal. 28 éves vagyok.
Idézet tőle: meni ekkor: 2016.04.10., 16:13Sziasztok 21éves nő vagyok kint élek külföldön a fiammal és a párommal sajnos a fiam apja szülés után megcsalt a "barátnőmmel" .. Terhességem alatt is magányosnak éreztem magam állandó elnyomás alatt voltam.. sajnos nem tudtam kiheverni és orvoshoz fordulni sokat aludtam az elmult két évben de sose éreztem magam kipihenve.. Kedvetlen, unott vagyok.. öngyilkos akartam lenni nem egyszer! Beszélgetni szeretnék valakivel aki érti is mit érzek.. Nagyon fiatal vagyok és a fiamnak szüksége van rám. jelenlegi kapcsolatom egy csoda az életembe szeretve vagyok de valami nem kerek nehéz ezt elmagyarázni ő szeret és én is őt de nem akarom a problémáimmal fárasztani igy is túlsokat aggódik miattam..
Sziasztok 21éves nő vagyok kint élek külföldön a fiammal és a párommal sajnos a fiam apja szülés után megcsalt a "barátnőmmel" .. Terhességem alatt is magányosnak éreztem magam állandó elnyomás alatt voltam.. sajnos nem tudtam kiheverni és orvoshoz fordulni sokat aludtam az elmult két évben de sose éreztem magam kipihenve.. Kedvetlen, unott vagyok.. öngyilkos akartam lenni nem egyszer! Beszélgetni szeretnék valakivel aki érti is mit érzek.. Nagyon fiatal vagyok és a fiamnak szüksége van rám. jelenlegi kapcsolatom egy csoda az életembe szeretve vagyok de valami nem kerek nehéz ezt elmagyarázni ő szeret és én is őt de nem akarom a problémáimmal fárasztani igy is túlsokat aggódik miattam..
Idézet tőle: Szilánk ekkor: 2016.04.10., 12:3934 éves székesfehérvári nő vagyok, 25 éves korom óta paranoid skizofrén, de kb 16 éves korom óta vannak szorongásos, depressziós időszakok. Néha hangokat hallok. Férjemmel és kisfiammal élek.
Szeretnék igazi barátnőt találni (28-40 éves korig), akivel megoszthatjuk egymással örömeinket, bajainkat és közös időtöltéseket szervezni. Szeretek sétálni, kirándulni, festeni, mandalát színezni, nyelveket tanulni. Sajnos nehezen barátkozom. Sorstársakkal is szívesen beszélgetek itt a Búrán.
34 éves székesfehérvári nő vagyok, 25 éves korom óta paranoid skizofrén, de kb 16 éves korom óta vannak szorongásos, depressziós időszakok. Néha hangokat hallok. Férjemmel és kisfiammal élek.
Szeretnék igazi barátnőt találni (28-40 éves korig), akivel megoszthatjuk egymással örömeinket, bajainkat és közös időtöltéseket szervezni. Szeretek sétálni, kirándulni, festeni, mandalát színezni, nyelveket tanulni. Sajnos nehezen barátkozom. Sorstársakkal is szívesen beszélgetek itt a Búrán.
Idézet tőle: lukacsn ekkor: 2016.03.20., 18:28Sziasztok
25 éves férfi vagyok, keresem tàrsamat egy kedves hölgy személyében. Pszihés betegséggel véleményem szerint tévesen diagnosztizàlva. Két diplomàs közgazdàsz vagyok. Baràtkozàsra is nyitott vagyok!
Sziasztok
25 éves férfi vagyok, keresem tàrsamat egy kedves hölgy személyében. Pszihés betegséggel véleményem szerint tévesen diagnosztizàlva. Két diplomàs közgazdàsz vagyok. Baràtkozàsra is nyitott vagyok!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.03.20., 16:41Sziasztok! 26 éves vagyok. Társam keresem Kecskemét és környékéről egy kedves, megértő lány személyében. A profil oldalamon nagyjából minden fontos információt leírtam.
Sziasztok! 26 éves vagyok. Társam keresem Kecskemét és környékéről egy kedves, megértő lány személyében. A profil oldalamon nagyjából minden fontos információt leírtam.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.02.26., 00:46Sziasztok!
Skizoaffektív zavarom van 12 éve, de csak 2 éve derült ki, hogy ez a problémám. Minden álmom és vágyam az, hogy megtaláljam életem nagy szerelmét. Amivel különbnek érzem magam sokaktól az az, hogy én az igazi értékeket képviselem, mint a szeretet, őszinteség, tisztelet, empátia, elfogadás, önzetlenség, megbecsülés, hűség, tisztesség. És hogy tiszta szívből, mélyen, szenvedéllyel tudok szeretni! A betegségemből adódóan viszont nagyon nehezen megy az ismerkedés. Most már ott tartok, hogy neten is... És mint ahogy több betegtársamtól is olvastam, nekem is ugyanaz a tapasztalatom, hogy egészséges embertől nem hogy sokat, de konkrétan szinte semmit nem lehet várni azon a téren, hogy meg fog érteni és elfogad. Ez csak a mesében létezik, a valóságban nem! Mi pszichés betegek sokkal jobban megértjük és elfogadjuk egymást! Ezért is regisztráltam ide! Szeretnék egy társat találni egy sorstársam személyében! 🙂
Sziasztok!
Skizoaffektív zavarom van 12 éve, de csak 2 éve derült ki, hogy ez a problémám. Minden álmom és vágyam az, hogy megtaláljam életem nagy szerelmét. Amivel különbnek érzem magam sokaktól az az, hogy én az igazi értékeket képviselem, mint a szeretet, őszinteség, tisztelet, empátia, elfogadás, önzetlenség, megbecsülés, hűség, tisztesség. És hogy tiszta szívből, mélyen, szenvedéllyel tudok szeretni! A betegségemből adódóan viszont nagyon nehezen megy az ismerkedés. Most már ott tartok, hogy neten is... És mint ahogy több betegtársamtól is olvastam, nekem is ugyanaz a tapasztalatom, hogy egészséges embertől nem hogy sokat, de konkrétan szinte semmit nem lehet várni azon a téren, hogy meg fog érteni és elfogad. Ez csak a mesében létezik, a valóságban nem! Mi pszichés betegek sokkal jobban megértjük és elfogadjuk egymást! Ezért is regisztráltam ide! Szeretnék egy társat találni egy sorstársam személyében! 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.05.06., 08:43Nem fogtok megbukni. Tanuljatok és menni fog ez.
Nem fogtok megbukni. Tanuljatok és menni fog ez.
Idézet tőle: almakid ekkor: 2015.05.05., 14:23jó tudni szonyecska hogy te is létezel. én olvasom az olvasmányaimat csak nem tudom értelmezni, mert nem voltam ott az órákon, de remélem ez idővel majd elmúlik.
történjen minden jól,szerintem egy kis bátoritás segit mindenkinek.
jó tudni szonyecska hogy te is létezel. én olvasom az olvasmányaimat csak nem tudom értelmezni, mert nem voltam ott az órákon, de remélem ez idővel majd elmúlik.
történjen minden jól,szerintem egy kis bátoritás segit mindenkinek.
Idézet tőle: szonyecska ekkor: 2015.05.05., 13:16Idézet tőle: almakidszonyecska
mostanában én sem érek rá itt lenni, nem akarok megbukni a suliban
majd....
ezzel én is pont így vagyok...=)
Idézet tőle: almakidszonyecska
mostanában én sem érek rá itt lenni, nem akarok megbukni a suliban
majd....
ezzel én is pont így vagyok...=)
Idézet tőle: Gábor1976 ekkor: 2015.05.05., 09:47Sziasztok!
Kényszerbeteg vagyok. Szeretnék hozzám hasonló problémákkal küzdő barátnőt találni, akivel a közös sorsunk miatt maximálisan megértenénk, elfogadnánk, tolerálnánk és segítenénk egymást, amit egy "normál" társtól, főleg hosszabb ideig nem lehet elvárni...
Várom azok levelét, akik ezek alapján ismerkednének velem.
Előre is köszönöm!
Gábor
Sziasztok!
Kényszerbeteg vagyok. Szeretnék hozzám hasonló problémákkal küzdő barátnőt találni, akivel a közös sorsunk miatt maximálisan megértenénk, elfogadnánk, tolerálnánk és segítenénk egymást, amit egy "normál" társtól, főleg hosszabb ideig nem lehet elvárni...
Várom azok levelét, akik ezek alapján ismerkednének velem.
Előre is köszönöm!
Gábor
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2015.04.25., 14:50Sztem ha kijössz velük az életben, vagyis a táncterápián, később is tarthatnád velük a kapcsolatot.:)
Sztem ha kijössz velük az életben, vagyis a táncterápián, később is tarthatnád velük a kapcsolatot.:)
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2015.04.25., 14:47Meg még van egy-két ismerősöm, akikkel szoktam neten beszélni, igazi valómat ők sem ismerik, talán nem is kell, hogy ismerjék.
Meg még van egy-két ismerősöm, akikkel szoktam neten beszélni, igazi valómat ők sem ismerik, talán nem is kell, hogy ismerjék.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2015.04.25., 14:45Én is kilógok az ismerőseim közül, egy ember van csak, aki ragaszkodik hozzám, persze a valódi problémáimat ő sem ismeri, de örülök, hogy legalább ő van, talán azért ragaszkodik hozzám, mert ő is kilóg egy kicsit a sorból.
Én is kilógok az ismerőseim közül, egy ember van csak, aki ragaszkodik hozzám, persze a valódi problémáimat ő sem ismeri, de örülök, hogy legalább ő van, talán azért ragaszkodik hozzám, mert ő is kilóg egy kicsit a sorból.
Idézet tőle: Boni ekkor: 2015.04.25., 06:16Idézet tőle: ReminaKéptelen vagyok társat találni, vagyis inkább lusta, minek erőltessem? Majd ha jól leszek lelkileg, akkor ....lehet magányra születtem, pedig én gyerekként nem arról álmodtam, hogy egyedül legyek, csak így alakult:(....Mondjuk van egy pasi, akivel szívesen együtt élnék, csak addig még sok akadályt kell leküzdenem.:(((((........meg az agyamra megy az, hogy aggódom érte mindig......félek az egyedüllétől, mondjuk biztos meg lehet szokni
ezt meg mintha én írtam volna, pontosan ilyen nekem is. Kivéve, hogy nincs akivel együtt élnék, pasi. Mert akivel talán, a múltamból, akik akartak volna velem járni régen, már mind családjuk van. Nem mehetek oda senkihez, hogy mégiscsak, én is szívesen járnék veled 🙂
Idézet tőle: ReminaKéptelen vagyok társat találni, vagyis inkább lusta, minek erőltessem? Majd ha jól leszek lelkileg, akkor ....lehet magányra születtem, pedig én gyerekként nem arról álmodtam, hogy egyedül legyek, csak így alakult:(....Mondjuk van egy pasi, akivel szívesen együtt élnék, csak addig még sok akadályt kell leküzdenem.:(((((........meg az agyamra megy az, hogy aggódom érte mindig......félek az egyedüllétől, mondjuk biztos meg lehet szokni
ezt meg mintha én írtam volna, pontosan ilyen nekem is. Kivéve, hogy nincs akivel együtt élnék, pasi. Mert akivel talán, a múltamból, akik akartak volna velem járni régen, már mind családjuk van. Nem mehetek oda senkihez, hogy mégiscsak, én is szívesen járnék veled 🙂
Idézet tőle: Boni ekkor: 2015.04.25., 06:13Én teljesen magányos vagyok, és félek az elmagányosodástól! Attól, hogy mégmagányosabb leszek. 37 éves vagyok, pont 20 éve volt pasim, azóta nem, és most sem. Nem tudom le lehet-e küzdeni a magányt? Hogy ne legyek teljesen magányos, anyámmal élek, lakásomat kiadom. Le vagyok %-olva, tehát itthon. Van egy kutyám, ennyi......
még barátnőkkel is alig találkozom. Egyéni terapeutám sincs már. Most ugyan járok egy táncterapiába, ez a második év, de vége lesz júliusban, és ettől nagyon félek! Egyrészt terápia sem lesz, egy megtartó személy, másrészt emberek, barátok sem. Kivéve ha nagynéha találkozunk, de én úgy érzem így is kilógok innen, akkor ha vége lesz, méginkább.
Én teljesen magányos vagyok, és félek az elmagányosodástól! Attól, hogy mégmagányosabb leszek. 37 éves vagyok, pont 20 éve volt pasim, azóta nem, és most sem. Nem tudom le lehet-e küzdeni a magányt? Hogy ne legyek teljesen magányos, anyámmal élek, lakásomat kiadom. Le vagyok %-olva, tehát itthon. Van egy kutyám, ennyi......
még barátnőkkel is alig találkozom. Egyéni terapeutám sincs már. Most ugyan járok egy táncterapiába, ez a második év, de vége lesz júliusban, és ettől nagyon félek! Egyrészt terápia sem lesz, egy megtartó személy, másrészt emberek, barátok sem. Kivéve ha nagynéha találkozunk, de én úgy érzem így is kilógok innen, akkor ha vége lesz, méginkább.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2015.04.24., 18:19Van itt olyan, aki teljesen magányos? Azzal szívesen beszélgetnék minden hátsó szándék nélkül. Csak félek az elmagányosodástól. Pedig körbe vesz pár ember és mégis, de legfőképp az ő elvesztésétől félek.
Van itt olyan, aki teljesen magányos? Azzal szívesen beszélgetnék minden hátsó szándék nélkül. Csak félek az elmagányosodástól. Pedig körbe vesz pár ember és mégis, de legfőképp az ő elvesztésétől félek.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2015.04.24., 18:06Képtelen vagyok társat találni, vagyis inkább lusta, minek erőltessem? Majd ha jól leszek lelkileg, akkor ....lehet magányra születtem, pedig én gyerekként nem arról álmodtam, hogy egyedül legyek, csak így alakult:(....Mondjuk van egy pasi, akivel szívesen együtt élnék, csak addig még sok akadályt kell leküzdenem.:(((((........meg az agyamra megy az, hogy aggódom érte mindig......félek az egyedüllétől, mondjuk biztos meg lehet szokni
Képtelen vagyok társat találni, vagyis inkább lusta, minek erőltessem? Majd ha jól leszek lelkileg, akkor ....lehet magányra születtem, pedig én gyerekként nem arról álmodtam, hogy egyedül legyek, csak így alakult:(....Mondjuk van egy pasi, akivel szívesen együtt élnék, csak addig még sok akadályt kell leküzdenem.:(((((........meg az agyamra megy az, hogy aggódom érte mindig......félek az egyedüllétől, mondjuk biztos meg lehet szokni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.02.10., 20:02Gondolom te vagy Kissüsü. Ne haragudj, de nekem nagyon zavarosak az írásaid.
Gondolom te vagy Kissüsü. Ne haragudj, de nekem nagyon zavarosak az írásaid.
Idézet tőle: rumi ekkor: 2015.02.10., 19:56az ireket hogy el kapták, igaz magam is ir vagyok, mint a kis hannah, aaz aranygolyókkal a platinában
az ireket hogy el kapták, igaz magam is ir vagyok, mint a kis hannah, aaz aranygolyókkal a platinában
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.02.10., 19:51Ja értem. Boxerre mint fegyverre gondolsz. 🙂
Ja értem. Boxerre mint fegyverre gondolsz. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2015.02.10., 19:40Lehet mindenki magába van zuhanva.
Mi az a fehérarany tűboxer?
Lehet mindenki magába van zuhanva.
Mi az a fehérarany tűboxer?
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2015.01.05., 09:49Van itt valaki, aki szeret túrázni, a természetben csavarogni? Nem kell edzett távgyaloglónak lenni, nem a sportteljesítmény a lényeg, hanem az élménykeresés, a kikapcsolódás, beszélgetés, kiszakadás a mindennapokból, mókuskerékből, monotóniából.
(Nekem a Budai-hegység, Pilis, Visegrádi-hegység jöhet szóba, esteleg a Börzsöny, Gerecse. Ezeket tudom elérni viszonylag problémamentesen. - Már amikor nem vagyok olyan parás, hogy a konyhába se tudok kimenni egy pohár vízért.)
Van itt valaki, aki szeret túrázni, a természetben csavarogni? Nem kell edzett távgyaloglónak lenni, nem a sportteljesítmény a lényeg, hanem az élménykeresés, a kikapcsolódás, beszélgetés, kiszakadás a mindennapokból, mókuskerékből, monotóniából.
(Nekem a Budai-hegység, Pilis, Visegrádi-hegység jöhet szóba, esteleg a Börzsöny, Gerecse. Ezeket tudom elérni viszonylag problémamentesen. - Már amikor nem vagyok olyan parás, hogy a konyhába se tudok kimenni egy pohár vízért.)
Idézet tőle: Kisstina ekkor: 2014.12.18., 11:42Értékelem a humorod! 😀
Ez jó! 😀
Idézet tőle: NadinSziasztok!
Mit szólnátok egy ilyen társkeresős hirdetéshez.
Ambivalens kötődésű nő keresi biztonságos kötődésű párját!
Értékelem a humorod! 😀
Ez jó! 😀
Idézet tőle: NadinSziasztok!
Mit szólnátok egy ilyen társkeresős hirdetéshez.
Ambivalens kötődésű nő keresi biztonságos kötődésű párját!
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.11.23., 18:46Idézet tőle: matiriA régi Búra jobban pörgött. Ott sokszor még életmentő is volt.
EZ SZEP VOLT AKKOR ! 🙂
gy kebzeltem en is el a Burat mikkor idetalaltam ....
Idézet tőle: matiriA régi Búra jobban pörgött. Ott sokszor még életmentő is volt.
EZ SZEP VOLT AKKOR ! 🙂
gy kebzeltem en is el a Burat mikkor idetalaltam ....
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2014.11.23., 18:18Remina, miért ne lenne jogod?!
Az már más dolog, hogy ha reagálást vársz/várok én is, akkor nem mindig úgy alakul, ahogy képzeltem.
Életemben először 40 év felett lettem rosszul alkoholtól, nem mintha nem ittam volna, sőt, sokszor elég sokat, de bírtam és segített is ideig-óráig.
Írj, ha jól esik, ha nem leszel dühös attól, hogy esetleg nem reagálnak az emberek.
A régi Búra jobban pörgött. Ott sokszor még életmentő is volt.
Remina, miért ne lenne jogod?!
Az már más dolog, hogy ha reagálást vársz/várok én is, akkor nem mindig úgy alakul, ahogy képzeltem.
Életemben először 40 év felett lettem rosszul alkoholtól, nem mintha nem ittam volna, sőt, sokszor elég sokat, de bírtam és segített is ideig-óráig.
Írj, ha jól esik, ha nem leszel dühös attól, hogy esetleg nem reagálnak az emberek.
A régi Búra jobban pörgött. Ott sokszor még életmentő is volt.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2014.11.22., 11:52kedves vki:), aki írtál nekem, majd válaszolok, még ha nem is várod el, de szeretnék....csak úgy...szép napot mindenkinek
kedves vki:), aki írtál nekem, majd válaszolok, még ha nem is várod el, de szeretnék....csak úgy...szép napot mindenkinek
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2014.11.22., 11:49nem merek ide írni, vhogy úgy érzem nincs jogom hozzá, pedig írnék, de minek?....utálom a szombatot, nem találom a gyógyszereimet, inkább ittam, pedig nem kéne, dehát nem ártok vele senkinek, akkor meg mindegy nem?:)...ja amúgy tökjózan vagyok, mert ha részegre innám magam, akkor biztos balhé lenne:D
nem merek ide írni, vhogy úgy érzem nincs jogom hozzá, pedig írnék, de minek?....utálom a szombatot, nem találom a gyógyszereimet, inkább ittam, pedig nem kéne, dehát nem ártok vele senkinek, akkor meg mindegy nem?:)...ja amúgy tökjózan vagyok, mert ha részegre innám magam, akkor biztos balhé lenne:D
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2014.11.22., 11:40ahogy öregszem, egyre jobban hiányoznak barátok
ahogy öregszem, egyre jobban hiányoznak barátok
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2014.11.22., 11:36én se nagyon találkozom a "barátaimmal"
én se nagyon találkozom a "barátaimmal"
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2014.11.22., 11:06A neten keresztül sikerült szereznem ismerősöket, sőt, mondhatom, barátokat is.
Amit nagyon sajnálok, hogy a fiúbarátaimat elvesztettem, ahogy családom lett ill. nekik is. Új fiúbarátaim nem lettek, mert valahogy mindenki csak szexelni akart elrontott házasságban vagy éppen magányos farkasként így 30 és 50 között.
Elég nyitott vagyok, főleg így a neten, még akkor is, ha saját nevemen "futok" a FB-on és ezt sokan félreértik.
Tudom, ennek köze van a pszichés karakteremhez is, hogy nem tudom, hol a határ, (az enyém, az övé) és amit én nem jelzésként küldök, csak szimpátia, lelki vállveregetés, azt egy "normális" keringőre való felhívásnak veszi.
Ez sok fájdalmat, csalódást okozott már, pedig nagyon szeretnék férfibarátokat is, akik "csak" lelki társak.
Szeretem a másfajta szemléletüket is és hiányoznak...
A férjem társam mindenben, de sokszor túl "neurotipikus" és nem tudok vele dolgokat megbeszélni, megértetni. Meg jó lenne tudni, hogy más emberek is élnek a földön, nem csak a családom és az a pár kósza barátnő, akikkel szintén ritkábban találkozom, mint kellenne.
A neten keresztül sikerült szereznem ismerősöket, sőt, mondhatom, barátokat is.
Amit nagyon sajnálok, hogy a fiúbarátaimat elvesztettem, ahogy családom lett ill. nekik is. Új fiúbarátaim nem lettek, mert valahogy mindenki csak szexelni akart elrontott házasságban vagy éppen magányos farkasként így 30 és 50 között.
Elég nyitott vagyok, főleg így a neten, még akkor is, ha saját nevemen "futok" a FB-on és ezt sokan félreértik.
Tudom, ennek köze van a pszichés karakteremhez is, hogy nem tudom, hol a határ, (az enyém, az övé) és amit én nem jelzésként küldök, csak szimpátia, lelki vállveregetés, azt egy "normális" keringőre való felhívásnak veszi.
Ez sok fájdalmat, csalódást okozott már, pedig nagyon szeretnék férfibarátokat is, akik "csak" lelki társak.
Szeretem a másfajta szemléletüket is és hiányoznak...
A férjem társam mindenben, de sokszor túl "neurotipikus" és nem tudok vele dolgokat megbeszélni, megértetni. Meg jó lenne tudni, hogy más emberek is élnek a földön, nem csak a családom és az a pár kósza barátnő, akikkel szintén ritkábban találkozom, mint kellenne.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2014.11.04., 21:14Avana, sose zárkózz el az ismerkedéstől. Mi történhet? Legfeljebb lesz egy-két új barátod. 🙂
Avana, sose zárkózz el az ismerkedéstől. Mi történhet? Legfeljebb lesz egy-két új barátod. 🙂