Ismerkedés, barátkozás, társkeresés
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.11.02., 06:41Idézet tőle: NadinUgye hogy Wassának is kell a szeretet! 🙂
Jók legyetek ám itt:-)
Kell mindenkinek Nadin, igazad van !
de, habar szeretem gyerekemet, mikkor ki akkart szaladni az utcara, veszelyeztetve eletet, autobalesetel vagy mikkor csunyan beszelt, hidd el, nem mosolyogtam, nem dicsertem meg, hannem csaptam SZERETETbol egyet a popsijara ! 🙂 sajat javara persze ! 🙂 miutan elmult gyerekem bosszusaga : puszikat kaptam ! 😀 ......
sokk infantilisek vannak ! mondja Csernusz pszihater is ...
Idézet tőle: NadinUgye hogy Wassának is kell a szeretet! 🙂
Jók legyetek ám itt:-)
Kell mindenkinek Nadin, igazad van !
de, habar szeretem gyerekemet, mikkor ki akkart szaladni az utcara, veszelyeztetve eletet, autobalesetel vagy mikkor csunyan beszelt, hidd el, nem mosolyogtam, nem dicsertem meg, hannem csaptam SZERETETbol egyet a popsijara ! 🙂 sajat javara persze ! 🙂 miutan elmult gyerekem bosszusaga : puszikat kaptam ! 😀 ......
sokk infantilisek vannak ! mondja Csernusz pszihater is ...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2014.11.01., 10:00Wassa, sztem azért vegyél vissza...ok nélkül ne bánts másokat...
Wassa, sztem azért vegyél vissza...ok nélkül ne bánts másokat...
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.10.31., 22:09Nadin, te vagy te es en vagyok en !
tolem ne bancsad !
en, megirtam a velemenyemet es nem banom ! ha bunko vagy, bunkosagot is varj ! ....
meg nem lettem tokeletes, hogyha kovel dobnak, en kenyerel dobjak vissza ...
most ne ? mit NAdin ? ki is lepet, mert lehet nem kapot meg ! ? HA HA HA
Nekem is szuksegem, de nagyon szuksegem lenne egy igazi, legalabb barati olelesre ...meg szeretet nelkul is elfogadnam ! eleg lenne az egyuterzes ! es ?
nincs reszem benne ...
remelem, nem en farasztotalak ki ! ha en vagyok az oka : bocs !
Nadin, te vagy te es en vagyok en !
tolem ne bancsad !
en, megirtam a velemenyemet es nem banom ! ha bunko vagy, bunkosagot is varj ! ....
meg nem lettem tokeletes, hogyha kovel dobnak, en kenyerel dobjak vissza ...
most ne ? mit NAdin ? ki is lepet, mert lehet nem kapot meg ! ? HA HA HA
Nekem is szuksegem, de nagyon szuksegem lenne egy igazi, legalabb barati olelesre ...meg szeretet nelkul is elfogadnam ! eleg lenne az egyuterzes ! es ?
nincs reszem benne ...
remelem, nem en farasztotalak ki ! ha en vagyok az oka : bocs !
Idézet tőle: Nadin ekkor: 2014.10.31., 22:01Eliza!
Ne bántsuk őt se mást.
Most ne! 🙁
erőm sincs a bántáshoz, semmihez sincs erőm. Én szívesen fogadnék egy szeretet ölelést.
Kimerültem ma nagyon! 🙁
Eliza!
Ne bántsuk őt se mást.
Most ne! 🙁
erőm sincs a bántáshoz, semmihez sincs erőm. Én szívesen fogadnék egy szeretet ölelést.
Kimerültem ma nagyon! 🙁
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.10.31., 21:49Idézet tőle: NadinEliza!
Hidd el, aki így viselkedik, beszél, annak legmélyen belül szeretet hiánya van. Nem szerette őt a világon senki és ezzel a védekező magatartással próbálja túlélni az életet. Megkeményítette a szívét, és kizárta az érzellmeket. Aki ilyen, inkább szeretni kell, csak nehéz 🙁 vagy hagyni, mert csak bánt minket. Sose tudhatjuk, hogy ki miért olyan, amilyen.
sajnos, nem tudok igazat adni neked, lehet neha igazad van, lehet egyesek olyanok, ahogy mondod, de nem mindenki !
aki ilyen bunko, kihult benne a szeretet es semmi jogga sincs, hogy egy idegenek a szexerol es b ...beszeljen !
ez, bunkosag !
es aki bunko, ne is varjon szeretete senkitol !
hidd el, sajateletapasztalatombol irok ! nem csak irok, hogy irjak !
meguntam az ilyen szkrizofen - narcisziszta - infantilis egyeneket , roviden bunko bak egyenisegeket !
rendezek a sajat problemaikat es azutan csak itelkezenek masokon !
ha nem akkarjak ! ? hat elegedjenek meg a szexel es b ..., masztizanak ! allitolag egesegesebb !
mi a fennert eszik idegenek eletet a taknyos gyerek sirangozasukal ! ???
nem akkarnak ERZELMEKEL TELI IGAZI EMBEREK hogy LEGYENEK ! ? hat , ez Nadin AZ OK VALASZTASUK ! de meg ez nem ad joggot nekuk, hogy BUNKOK legyenek masokal !
nem adot O se neked se masnak : enni es inni, hogy megengedhese mindezt sajatmaganak !
roviden : reszemrol : csokoljon bubat ! es, lehet megerdemli mindazt amiben resze van !
vannak nok, akik nem akkarnak B...se szexelni ! hanem szerelmeskedni ! ha nem kepes mindere , hagyanak legalabb bekenbe es MASZTIZANAK
Nem vagyunk mik nok, orvosok ! mennyen orvoshoz, ha baja van a sexel es b ...val !
Idézet tőle: NadinEliza!
Hidd el, aki így viselkedik, beszél, annak legmélyen belül szeretet hiánya van. Nem szerette őt a világon senki és ezzel a védekező magatartással próbálja túlélni az életet. Megkeményítette a szívét, és kizárta az érzellmeket. Aki ilyen, inkább szeretni kell, csak nehéz 🙁 vagy hagyni, mert csak bánt minket. Sose tudhatjuk, hogy ki miért olyan, amilyen.
sajnos, nem tudok igazat adni neked, lehet neha igazad van, lehet egyesek olyanok, ahogy mondod, de nem mindenki !
aki ilyen bunko, kihult benne a szeretet es semmi jogga sincs, hogy egy idegenek a szexerol es b ...beszeljen !
ez, bunkosag !
es aki bunko, ne is varjon szeretete senkitol !
hidd el, sajateletapasztalatombol irok ! nem csak irok, hogy irjak !
meguntam az ilyen szkrizofen - narcisziszta - infantilis egyeneket , roviden bunko bak egyenisegeket !
rendezek a sajat problemaikat es azutan csak itelkezenek masokon !
ha nem akkarjak ! ? hat elegedjenek meg a szexel es b ..., masztizanak ! allitolag egesegesebb !
mi a fennert eszik idegenek eletet a taknyos gyerek sirangozasukal ! ???
nem akkarnak ERZELMEKEL TELI IGAZI EMBEREK hogy LEGYENEK ! ? hat , ez Nadin AZ OK VALASZTASUK ! de meg ez nem ad joggot nekuk, hogy BUNKOK legyenek masokal !
nem adot O se neked se masnak : enni es inni, hogy megengedhese mindezt sajatmaganak !
roviden : reszemrol : csokoljon bubat ! es, lehet megerdemli mindazt amiben resze van !
vannak nok, akik nem akkarnak B...se szexelni ! hanem szerelmeskedni ! ha nem kepes mindere , hagyanak legalabb bekenbe es MASZTIZANAK
Nem vagyunk mik nok, orvosok ! mennyen orvoshoz, ha baja van a sexel es b ...val !
Idézet tőle: Nadin ekkor: 2014.10.31., 21:23Eliza!
Eliza!
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.10.31., 21:12hajd Nadin, mert az ilyen most jol bepial es egy kezel valo kielegites / masztinak hivjak mindha itten A : PREMIUNJUK , A JOL KIERDEMELT : PREMIUMJUK ! a szex es b..illetoen
es Bocsasa meg a Jo Istenek !, hogy itelkezem !
de tobbet vagy jobbat NEM IS ERDEMELNEK EZEK SZERINTEM !
egy iazi szereto teli szerelmet ? , hogy RESZKESEN A SZERELMI ELVEZETOL ! errol tudomasuk sincs butasagukban, egy bunkonak nem adatot ez az egyedi szep, tiszta, igazi szerelemi erzelem , amit csak egy no tud adni egy ferfinak !
halvany gozuk sincs rola !
es, jajgatnak ! jajganak, milyen a no ! ...mint egy taknyos elkenyeztetet gyerek, mert masra nem kepesek ! ...nem kepesek felemmelkedniuek IGAZI FERFINEK LENNIUK !
tele sajnos a vilag ilyen egyenekel ....
meg sajnalatra sem meltok ! velemenyem szerint !
a masztit erdemlik csak ki !
hajd Nadin, mert az ilyen most jol bepial es egy kezel valo kielegites / masztinak hivjak mindha itten A : PREMIUNJUK , A JOL KIERDEMELT : PREMIUMJUK ! a szex es b..illetoen
es Bocsasa meg a Jo Istenek !, hogy itelkezem !
de tobbet vagy jobbat NEM IS ERDEMELNEK EZEK SZERINTEM !
egy iazi szereto teli szerelmet ? , hogy RESZKESEN A SZERELMI ELVEZETOL ! errol tudomasuk sincs butasagukban, egy bunkonak nem adatot ez az egyedi szep, tiszta, igazi szerelemi erzelem , amit csak egy no tud adni egy ferfinak !
halvany gozuk sincs rola !
es, jajgatnak ! jajganak, milyen a no ! ...mint egy taknyos elkenyeztetet gyerek, mert masra nem kepesek ! ...nem kepesek felemmelkedniuek IGAZI FERFINEK LENNIUK !
tele sajnos a vilag ilyen egyenekel ....
meg sajnalatra sem meltok ! velemenyem szerint !
a masztit erdemlik csak ki !
Idézet tőle: Nadin ekkor: 2014.10.31., 21:03Kedves Wassa,
látom szeretsz kötekedni! 🙂
hát én ebben nem leszek partner. Ne haragudj!
Tudnék én is bántó lenni, de nem is ismerlek. szóval nem leszek.
szép estét neked!
Kedves Wassa,
látom szeretsz kötekedni! 🙂
hát én ebben nem leszek partner. Ne haragudj!
Tudnék én is bántó lenni, de nem is ismerlek. szóval nem leszek.
szép estét neked!
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.10.31., 21:00Idézet tőle: NadinÓ kedves Wassa!
Küldök neked inkább egy szeretet ölelést, hátha segít kicsit. Tényleg nem akarlak én bántani téged.
az hogy te vmit hogyan hívsz és én hogyan hívom egy dolog. szerintem te tele vagy érzésekkel, csak túl sok bántás ért. de nem is folytatom!
erzesel Nadin ? HA HA HA aki csak b ...tud es esetleg sex elni HA HA HA
sanalmas egy ficko !
mindezek kedves Nadin, ALLATIAS kifejezesek, nem emberiek ! :DDDDDDDDD
allatias a sex es a b..is, innen is jonek a nemkivant gyerekek stb !
meg az allatokban is van erzes ! : udvarol a bak, a nostenynek ! es meg hogy bokol is neki ! 🙂
asszem aki csak b...tud es sexelni, neki mindez olyan mind egy jo bepialas ! es te erzesekrol beszelsz Nadin ?
milyen erzese is vannak egy reszegesnek ? mamoros erzesei ! ez a sex is es a b...is, egy mamor csak
a szexualis igazi szerelemhez, valojaban kell erzes is ! de, szerintem , HALLOTAK mindezek az erzeseket illetoen !
ajanlok egy kicsi olvasmanyt :
http://issuu.com/kormag4/docs/1_vlagyimir_megre_anasztazia_v1_05_
habar nincs remeny, hogy elolvasnak, ottan erzelmi, szep, IGAZI szerelemrol van szo 1
ej, hogy elegem van ez az allatias szexbol, b...bol ! inkabb dugnak futyurujuket egy lyukban a falba ! szerintem ugyanaz lenne es nem kinoznanak sok not semm
Idézet tőle: NadinÓ kedves Wassa!
Küldök neked inkább egy szeretet ölelést, hátha segít kicsit. Tényleg nem akarlak én bántani téged.
az hogy te vmit hogyan hívsz és én hogyan hívom egy dolog. szerintem te tele vagy érzésekkel, csak túl sok bántás ért. de nem is folytatom!
erzesel Nadin ? HA HA HA aki csak b ...tud es esetleg sex elni HA HA HA
sanalmas egy ficko !
mindezek kedves Nadin, ALLATIAS kifejezesek, nem emberiek ! :DDDDDDDDD
allatias a sex es a b..is, innen is jonek a nemkivant gyerekek stb !
meg az allatokban is van erzes ! : udvarol a bak, a nostenynek ! es meg hogy bokol is neki ! 🙂
asszem aki csak b...tud es sexelni, neki mindez olyan mind egy jo bepialas ! es te erzesekrol beszelsz Nadin ?
milyen erzese is vannak egy reszegesnek ? mamoros erzesei ! ez a sex is es a b...is, egy mamor csak
a szexualis igazi szerelemhez, valojaban kell erzes is ! de, szerintem , HALLOTAK mindezek az erzeseket illetoen !
ajanlok egy kicsi olvasmanyt :
http://issuu.com/kormag4/docs/1_vlagyimir_megre_anasztazia_v1_05_
habar nincs remeny, hogy elolvasnak, ottan erzelmi, szep, IGAZI szerelemrol van szo 1
ej, hogy elegem van ez az allatias szexbol, b...bol ! inkabb dugnak futyurujuket egy lyukban a falba ! szerintem ugyanaz lenne es nem kinoznanak sok not semm
Idézet tőle: Nadin ekkor: 2014.10.31., 20:43Ó kedves Wassa!
Ó kedves Wassa!
Idézet tőle: Nadin ekkor: 2014.10.31., 20:30Az a baj, hogy érdekesen fogalmazol.
Szóval az ágy:
alvás, lustálkodás, pihenés és részemről szeretkezés, szerelmeskedés
nem b...szás!!!!!
Nem akarlak én téged bántani , csak az én oldalamat írtam le.
Az , hogy másak a nézeteink még nem azt jelenti, hogy én bántani akarlak téged. és nem is szándékoztam bántó lenni. ha pedig így érezted, ne haragudj!
Az a baj, hogy érdekesen fogalmazol.
Szóval az ágy:
alvás, lustálkodás, pihenés és részemről szeretkezés, szerelmeskedés
nem b...szás!!!!!
Nem akarlak én téged bántani , csak az én oldalamat írtam le.
Az , hogy másak a nézeteink még nem azt jelenti, hogy én bántani akarlak téged. és nem is szándékoztam bántó lenni. ha pedig így érezted, ne haragudj!
Idézet tőle: Nadin ekkor: 2014.10.31., 20:19a most és a magam között elhelyezkedő szó számomra értelmetlen
mit akartál oda írni?
Én B..szni nem szoktam, nálam más tevékenység jellemző az ágyra mint olyan.
a most és a magam között elhelyezkedő szó számomra értelmetlen
mit akartál oda írni?
Én B..szni nem szoktam, nálam más tevékenység jellemző az ágyra mint olyan.
Idézet tőle: Nadin ekkor: 2014.10.31., 20:13Ha bejelölnek a neten pl. akkor én nem jelölök vissza. ismeretleneket nem.
Ágy? Miért fontos ez most?
Ha bejelölnek a neten pl. akkor én nem jelölök vissza. ismeretleneket nem.
Ágy? Miért fontos ez most?
Idézet tőle: Nadin ekkor: 2014.10.31., 20:12Köszönöm szépen Wassa!
Semmiben nem kell segíteni!
Csak gondoltam ez a társkeresős fórum, elejtem ezt a "poént" a kötődésekkel kapcsolatban.
Köszönöm szépen Wassa!
Semmiben nem kell segíteni!
Csak gondoltam ez a társkeresős fórum, elejtem ezt a "poént" a kötődésekkel kapcsolatban.
Idézet tőle: Nadin ekkor: 2014.10.31., 20:02ÓÓÓ csak poénból írtam ezt a rövidke hirdetést.
pofaműveltség??? Ez jól hangzik. így még ebben az összefüggésben nem hallottam a szavakat....
én nem vagyok netes társkeresős. nem is keresem a társamat. majd csak megtalál. valahol.
ÓÓÓ csak poénból írtam ezt a rövidke hirdetést.
pofaműveltség??? Ez jól hangzik. így még ebben az összefüggésben nem hallottam a szavakat....
én nem vagyok netes társkeresős. nem is keresem a társamat. majd csak megtalál. valahol.
Idézet tőle: Nadin ekkor: 2014.10.31., 19:38Sziasztok!
Mit szólnátok egy ilyen társkeresős hirdetéshez.
Ambivalens kötődésű nő keresi biztonságos kötődésű párját!
Sziasztok!
Mit szólnátok egy ilyen társkeresős hirdetéshez.
Ambivalens kötődésű nő keresi biztonságos kötődésű párját!
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2014.10.20., 13:47Tiszteletreméltó, hogy a valódi arcod dal jöttél.
Tiszteletreméltó, hogy a valódi arcod dal jöttél.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2014.10.20., 13:45Szia! Üdvözöllek:)
Szia! Üdvözöllek:)
Idézet tőle: tyütyü ekkor: 2014.10.19., 22:25Kedves Mindenki!
Én még nagyon új vagyok, de egy kicsit már körülnéztem. Jó látni, hogy itt a búrán a sorstársak összegyűlnek és egymásnak is segíteni próbálnak. Én a valódi arcommal jöttem, szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik őszintén vállalják magukat, nehézségeiket és szeretnék egymást meghallgatni.
Kedves Mindenki!
Én még nagyon új vagyok, de egy kicsit már körülnéztem. Jó látni, hogy itt a búrán a sorstársak összegyűlnek és egymásnak is segíteni próbálnak. Én a valódi arcommal jöttem, szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik őszintén vállalják magukat, nehézségeiket és szeretnék egymást meghallgatni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2014.10.13., 10:36Válaszoltam wannabesomebody, előre is köszönöm a segítségedet.
Válaszoltam wannabesomebody, előre is köszönöm a segítségedet.
Idézet tőle: wannabesomebody ekkor: 2014.10.12., 20:03Válaszolsz nekem, Marci? 🙂
Válaszolsz nekem, Marci? 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2014.10.12., 16:50Budapesti vagyok, 26 éves és szívesen ismerkednék lányokkal. Talán megtalálom a lelki társam.
Időszakosan dohányzom, néha iszom és egyáltalán nem vagyok bulizós. De azért szeretek kimozdulni, például a természetbe vagy moziba menni. Képet nem igazán szeretnék ide kirakni magamról, de ha arról van szó küldök.
Budapesti vagyok, 26 éves és szívesen ismerkednék lányokkal. Talán megtalálom a lelki társam.
Időszakosan dohányzom, néha iszom és egyáltalán nem vagyok bulizós. De azért szeretek kimozdulni, például a természetbe vagy moziba menni. Képet nem igazán szeretnék ide kirakni magamról, de ha arról van szó küldök.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2014.10.12., 16:39Milyen jó, hogy megírtad ezt az üzenetet. Én is megírom a sajátomat. Talán találok majd valakit.
Milyen jó, hogy megírtad ezt az üzenetet. Én is megírom a sajátomat. Talán találok majd valakit.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2014.10.12., 12:01Sziasztok!
Hosszú huzavona után véget ért a párkapcsolatom.
Szeretnék ismerkedni, barátkozni és esetleg egy olyan lányt találni, aki viszont tud szeretni engem.
Korom körüli Békés-megyei lányt keresek. 26 éves férfi vagyok és teljes mértékben hűséges típus. Mindig meghallgatom a másikat és mindent meg lehet velem beszélni.
Nem dohányzom, nem iszom és nem vagyok bulizós.
Akit megszeretek, azért mindenre hajlandó vagyok.
Akit érdeklek az írjon nyugodtan.
Sziasztok!
Hosszú huzavona után véget ért a párkapcsolatom.
Szeretnék ismerkedni, barátkozni és esetleg egy olyan lányt találni, aki viszont tud szeretni engem.
Korom körüli Békés-megyei lányt keresek. 26 éves férfi vagyok és teljes mértékben hűséges típus. Mindig meghallgatom a másikat és mindent meg lehet velem beszélni.
Nem dohányzom, nem iszom és nem vagyok bulizós.
Akit megszeretek, azért mindenre hajlandó vagyok.
Akit érdeklek az írjon nyugodtan.
Idézet tőle: Manyika ekkor: 2014.09.09., 09:01Sziasztok!
Ismerősöket, barátokat keresek :). 32 éve nő/lány vagyok, szeretek lelki dolgokról beszélgetni, kirándulni, olvasni, főzőcskézni, relaxolni, stb. Ha van kedved, írj privit.
Sziasztok!
Ismerősöket, barátokat keresek :). 32 éve nő/lány vagyok, szeretek lelki dolgokról beszélgetni, kirándulni, olvasni, főzőcskézni, relaxolni, stb. Ha van kedved, írj privit.
Idézet tőle: vilmos200001 ekkor: 2014.08.08., 12:06Asperger szindrómás nőt keresek, 16-24 éves kor között.
Asperger szindrómás nőt keresek, 16-24 éves kor között.
Idézet tőle: nyikita07 ekkor: 2014.04.28., 09:37A kategorikus a ma életben lévő helyesírási szabvány szerint rövid "o". A símaszkot meg magadon felejtetted.
Egyáltalán nem azt állítottam, hogy "Buddhás vagy".
Nincs ilyen szerencsém.
És töröld meg a "ronggyal" a szádat édes fiam, mielőtt megszólalnál.
Végül, pedig ne rázd a rongyot. 😀
A kategorikus a ma életben lévő helyesírási szabvány szerint rövid "o". A símaszkot meg magadon felejtetted.
Egyáltalán nem azt állítottam, hogy "Buddhás vagy".
Nincs ilyen szerencsém.
És töröld meg a "ronggyal" a szádat édes fiam, mielőtt megszólalnál.
Végül, pedig ne rázd a rongyot. 😀
Idézet tőle: nyikita07 ekkor: 2014.04.28., 09:02Amíg azt gondolod, hogy a Dalai Láma vélt vagy valós szavai mögé el tudsz bújni,
addig sokat fogsz szenvedni. 😀
Egyébként meg: vigye el a Dalai Láma.
Nem tudtad, hogy ez a ráolvasás-szerű duma "És az átok visszaszáll" nem jön be.
Végül is mi egy urbanizált társadalomban élünk, ahol nem ilyen ideológiai kvarccal rendelkező egyének szabják meg az egyén helyét a társadalomban. De nem bánom, fordulj Napkeletnek, hátha arra felé leimádkozol, történik vmi.
Amíg azt gondolod, hogy a Dalai Láma vélt vagy valós szavai mögé el tudsz bújni,
addig sokat fogsz szenvedni. 😀
Egyébként meg: vigye el a Dalai Láma.
Nem tudtad, hogy ez a ráolvasás-szerű duma "És az átok visszaszáll" nem jön be.
Végül is mi egy urbanizált társadalomban élünk, ahol nem ilyen ideológiai kvarccal rendelkező egyének szabják meg az egyén helyét a társadalomban. De nem bánom, fordulj Napkeletnek, hátha arra felé leimádkozol, történik vmi.
Idézet tőle: nyikita07 ekkor: 2014.04.27., 20:22Ha csiptem a szemedet, hagyjál ki. Nem lennének diktátorok, ha az átok visszaszállna. Nem így osztják az égiek. Legyen(ek) következő esete(i)m? Tudod mit, hát éppen erről beszéltem volna, arra sem emlékszel, hogy kibe rúgtál belé. Nem vagy normális!
Ha csiptem a szemedet, hagyjál ki. Nem lennének diktátorok, ha az átok visszaszállna. Nem így osztják az égiek. Legyen(ek) következő esete(i)m? Tudod mit, hát éppen erről beszéltem volna, arra sem emlékszel, hogy kibe rúgtál belé. Nem vagy normális!
Idézet tőle: nyikita07 ekkor: 2014.04.27., 19:34Megmondom őszintén, hogy amikor itt voltam, olyan elkeseredett állapotban voltam, hogy csak na. Feljelentettek a rendőrségen, és itt is csak beb@szást kaptam. De k@pjátok be, mert rendeződött, és azóta gyógyszert sem szedek. Ami elég húzós, mert évtized óta alvásproblémám volt, és azt hittem, hogy nem lehet gyerekem, vagy hogy belehalok az alvatlanságba. Csupa rosszat kívánok. Pá!
Megmondom őszintén, hogy amikor itt voltam, olyan elkeseredett állapotban voltam, hogy csak na. Feljelentettek a rendőrségen, és itt is csak beb@szást kaptam. De k@pjátok be, mert rendeződött, és azóta gyógyszert sem szedek. Ami elég húzós, mert évtized óta alvásproblémám volt, és azt hittem, hogy nem lehet gyerekem, vagy hogy belehalok az alvatlanságba. Csupa rosszat kívánok. Pá!
Idézet tőle: Gon ekkor: 2014.04.27., 12:39Sziasztok!
Még mindig szeretnék barátkozás céljából megismerkedni valakivel, akivel esetleg később személyesen is találkozhatnánk, ugyanis nem nagyon vannak barátaim.
Békés-megyei vagyok, de máshol élőkkel is szívesen ismerkednék.
Aki szintúgy magányos, mint én és érdekelné egy barátság kialakítása az írjon nekem!
Köszönettel:
Gon
Sziasztok!
Még mindig szeretnék barátkozás céljából megismerkedni valakivel, akivel esetleg később személyesen is találkozhatnánk, ugyanis nem nagyon vannak barátaim.
Békés-megyei vagyok, de máshol élőkkel is szívesen ismerkednék.
Aki szintúgy magányos, mint én és érdekelné egy barátság kialakítása az írjon nekem!
Köszönettel:
Gon
Idézet tőle: Guest ekkor: 2014.04.21., 19:50szépet idedörrentettél
szépet idedörrentettél
Idézet tőle: Guest ekkor: 2014.04.19., 18:16nem szeretnék fennakadni
holmi kellemetlen
finGon
:/
nem szeretnék fennakadni
holmi kellemetlen
finGon
:/
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2014.03.22., 19:43Szia Remény!
Nekem több gyogyóval volt hasonló élményem. Akkor váltanom kellett másikra, az adagemelés nem segített (sőt rontott). Az áter nem javasol valamit?
e
Szia Remény!
Nekem több gyogyóval volt hasonló élményem. Akkor váltanom kellett másikra, az adagemelés nem segített (sőt rontott). Az áter nem javasol valamit?
e
Idézet tőle: Guest ekkor: 2014.03.22., 17:48mi van ?
ezexerint te voltál az ?
.
mi van ?
ezexerint te voltál az ?
.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2014.03.22., 17:26csak valami alpári bunkót találtam fent ..
csak valami alpári bunkót találtam fent ..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2014.03.22., 17:23csak alig vannak online..
.
csak alig vannak online..
.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2014.03.22., 17:23nahát ez csudaklassz
.
nahát ez csudaklassz
.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2014.03.22., 17:22harmony ezt te sem gondolod komolyan..
.
harmony ezt te sem gondolod komolyan..
.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2014.03.22., 17:22azért nem mindenki gonosz, aki szeretne szexelni
azért nem mindenki gonosz, aki szeretne szexelni
Idézet tőle: Gon ekkor: 2014.03.20., 19:59És akkor mi van te gyíkarc? Kopj le innét! Menj el pszichiáterhez, ha neked mások baszogatása okoz örömet, mert akkor te egy pszichopata állat vagy! Az ilyeneket le kéne lőni.
És akkor mi van te gyíkarc? Kopj le innét! Menj el pszichiáterhez, ha neked mások baszogatása okoz örömet, mert akkor te egy pszichopata állat vagy! Az ilyeneket le kéne lőni.
Idézet tőle: Gon ekkor: 2014.03.20., 19:55Hallod-e te akkora egy faszkalap vagy.. Harmonynak is beszóltál múltkor. Úgy felpofoználak, hogy a fal adná a másikat! Nemhogy eltakarodnál innen a picsába, te seggfej.
Hallod-e te akkora egy faszkalap vagy.. Harmonynak is beszóltál múltkor. Úgy felpofoználak, hogy a fal adná a másikat! Nemhogy eltakarodnál innen a picsába, te seggfej.