Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

Jó éjt mindenkinek.

Nem jövök többé.Sziasztok...kösz mindent.

kösz, szörnyin már elkezdtem...

Halika Mindenkinek!!!

mitől kellene kiakadni?

No mi van Kleó?Hogy telik a napod?Kezdd Te a panaszkodást,majd én folytatom..

Hali!

Na, ettől ha "normál" ember kiakad, az egy prűd barom...

Hát nem mindegy? Itt aztán végképp nem számít. :))  

Ez kétértelmű...mit fognak itt gondolni rólunk?:))

Nem láttad még?  :)))   Ja csak sötétben?  🙂

Jujj...AZ a bokor...jééé..:))

No a kis haragos... Vidámítsunk kicsit!  Ezt a képet nyár végén-ősz elején készítettem az aranyparton. Nincs jelentősége. Már akinek.. :)))

Viszont akik ide utaznak nyaralni,azokat kell kibírnom...miattuk nyáron dupla áron lehet kapni mindent,nincs parkolóhely,és azt hiszik ,ők köpték ide a Balatont...mert nyaralók...

Jó neked, hogy siófoki vagy. Nem kell elutaznod a Balatonhoz  :))  

Itt is rossz idő van.esik az eső...Siófokon.

csúnya idő van. amikor felkeltem, esett és alig tudtam magam rávenni, hogy kimozduljak a lakásból. aztán rávettem magam, és elmentem melózni is, ami jó, mert ez letudva. 🙂

Szia gömbike:) Jól.És Te?

Mi újság? Hogy vagytok?

jobbulást neki!

Igaz, de hát te meg az anyuka, majd meggyógyítod azzal a jó kis odabújós szeretettel.  🙂 Hmmmm  🙂

Ja...de ez még belefér ebben a korban .majd felsőben már úgysem lehet.

A betyár.  El lébecolta a sulit, s délután van, már jól van  :))) Ismerős.  :))) Kétoldali iskolaundor.

Beteg a gyerek,így nem tudnék nyugodtan sétálgatni..(bár elég jól van már,szemtelenkedik)

Miért nem tekeregsz?  Megiszol egy jó kávét valahol... Sétálsz... andalogsz... 🙂

Hát ennyit a szabadnapomról...itthon ülök.

jó éjt! 

a milánói spagettibe meg eleve túl sok szurokfüvet (oregano) tett az exférjem, úgyh ő volt a hibás meg az alkohol 😀

Jó9!!:))

JÓ 8

:)))

a valentin nap lesz másképp....most te pucolsz spagettit...:)) bár...

érdekes, a vodka a nőkből kerítésszaggató kedvet hoz ki... lehet, h az ösztrogénnel nem fér össze?

Most ő pucol spagettit?  :)))

Na jó értem én.. :)))    

ja,mert valami  szar bort ivott akkor is...

Neked ha rövidet iszol,nincs úgy hogy fajtától függően mást vált ki belőled?pl. vodka agresszivítást,ilyesmire gondolok..

fuj, spagettit hányni is rossz, liftezik, még az orrodból is jön, fuj, msajnálhattad volna szegényt... körképet hányni a fürdőben, az car

ez tényleg jó nagy bunkó beszólás volt

De most másképp lesz:)

Én egyszer annak a bunkónak vettem egy valamit valentin napra,és megkérdezte:magadnak nem vettél? Majd teleokádta a fürdőszobát ,spagettit pucoltam még a kádból is...

na, az magyarul Bálint, még Göncz is úgy fordította...

nárci ilyeneket meg pont lesz@r

Úgyis nemsokára Valentin-nap...

ugye...

romantika, szerelem, szex: ez O. K.

brrr..

lehet ezt fokozni...

a másnaposan lehányt/lefosott macskaszarig

maradjunk a szerelemnél meg a velejáróival! ott kezdtük, aztán a pián át látjátok, hova vezet az út?!

hát...a macskaszarnál nincs büdösebb...(micsoda témáig eljutottunk az alkoholtól:))

Én meg szintén macska vagyok. De macskaként nem öltözhetek macskának a farsangon.

Amúgy vicces lehet, de kevés állat van a földön, amit annyira utálnék, mint a macskát és afféléket. 🙂 Két dimenzióban aranyosak... 

nem yardok vagyunk mink!

hát ha már mindenki sün,én maradok macska...

sün..sün...sün..:))

hihi, nárci amúgy "magában" Sünnek meg Tüsinek hív... süni pofiját lehet simogatni

Lassan itt a farsang.  majd süni leszek.  :))

Jaj de édi sünike!!:))De megpuszilgatnám! :))

Lola!

Melyik jobb a karmolás ellen?

1:

2:

hátat meg feneket, azt harapni is 🙂

mindjárt jön vki lebaccni minket, h fuuuj