Beszélgetések
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.21., 19:12No a kis haragos... Vidámítsunk kicsit! Ezt a képet nyár végén-ősz elején készítettem az aranyparton. Nincs jelentősége. Már akinek.. :)))
No a kis haragos... Vidámítsunk kicsit! Ezt a képet nyár végén-ősz elején készítettem az aranyparton. Nincs jelentősége. Már akinek.. :)))
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.21., 19:08Viszont akik ide utaznak nyaralni,azokat kell kibírnom...miattuk nyáron dupla áron lehet kapni mindent,nincs parkolóhely,és azt hiszik ,ők köpték ide a Balatont...mert nyaralók...
Viszont akik ide utaznak nyaralni,azokat kell kibírnom...miattuk nyáron dupla áron lehet kapni mindent,nincs parkolóhely,és azt hiszik ,ők köpték ide a Balatont...mert nyaralók...
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.21., 18:59csúnya idő van. amikor felkeltem, esett és alig tudtam magam rávenni, hogy kimozduljak a lakásból. aztán rávettem magam, és elmentem melózni is, ami jó, mert ez letudva. 🙂
csúnya idő van. amikor felkeltem, esett és alig tudtam magam rávenni, hogy kimozduljak a lakásból. aztán rávettem magam, és elmentem melózni is, ami jó, mert ez letudva. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.21., 15:06jobbulást neki!
jobbulást neki!
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.21., 14:09Igaz, de hát te meg az anyuka, majd meggyógyítod azzal a jó kis odabújós szeretettel. 🙂 Hmmmm 🙂
Igaz, de hát te meg az anyuka, majd meggyógyítod azzal a jó kis odabújós szeretettel. 🙂 Hmmmm 🙂
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.21., 14:05A betyár. El lébecolta a sulit, s délután van, már jól van :))) Ismerős. :))) Kétoldali iskolaundor.
A betyár. El lébecolta a sulit, s délután van, már jól van :))) Ismerős. :))) Kétoldali iskolaundor.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.20., 23:02a milánói spagettibe meg eleve túl sok szurokfüvet (oregano) tett az exférjem, úgyh ő volt a hibás meg az alkohol 😀
a milánói spagettibe meg eleve túl sok szurokfüvet (oregano) tett az exférjem, úgyh ő volt a hibás meg az alkohol 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.20., 22:58érdekes, a vodka a nőkből kerítésszaggató kedvet hoz ki... lehet, h az ösztrogénnel nem fér össze?
érdekes, a vodka a nőkből kerítésszaggató kedvet hoz ki... lehet, h az ösztrogénnel nem fér össze?
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.20., 22:52ja,mert valami szar bort ivott akkor is...
Neked ha rövidet iszol,nincs úgy hogy fajtától függően mást vált ki belőled?pl. vodka agresszivítást,ilyesmire gondolok..
ja,mert valami szar bort ivott akkor is...
Neked ha rövidet iszol,nincs úgy hogy fajtától függően mást vált ki belőled?pl. vodka agresszivítást,ilyesmire gondolok..
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.20., 22:49fuj, spagettit hányni is rossz, liftezik, még az orrodból is jön, fuj, msajnálhattad volna szegényt... körképet hányni a fürdőben, az car
ez tényleg jó nagy bunkó beszólás volt
fuj, spagettit hányni is rossz, liftezik, még az orrodból is jön, fuj, msajnálhattad volna szegényt... körképet hányni a fürdőben, az car
ez tényleg jó nagy bunkó beszólás volt
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.20., 22:46Én egyszer annak a bunkónak vettem egy valamit valentin napra,és megkérdezte:magadnak nem vettél? Majd teleokádta a fürdőszobát ,spagettit pucoltam még a kádból is...
Én egyszer annak a bunkónak vettem egy valamit valentin napra,és megkérdezte:magadnak nem vettél? Majd teleokádta a fürdőszobát ,spagettit pucoltam még a kádból is...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.20., 22:33lehet ezt fokozni...
a másnaposan lehányt/lefosott macskaszarig
maradjunk a szerelemnél meg a velejáróival! ott kezdtük, aztán a pián át látjátok, hova vezet az út?!
lehet ezt fokozni...
a másnaposan lehányt/lefosott macskaszarig
maradjunk a szerelemnél meg a velejáróival! ott kezdtük, aztán a pián át látjátok, hova vezet az út?!
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.20., 22:22Én meg szintén macska vagyok. De macskaként nem öltözhetek macskának a farsangon.
Amúgy vicces lehet, de kevés állat van a földön, amit annyira utálnék, mint a macskát és afféléket. 🙂 Két dimenzióban aranyosak...
Én meg szintén macska vagyok. De macskaként nem öltözhetek macskának a farsangon.
Amúgy vicces lehet, de kevés állat van a földön, amit annyira utálnék, mint a macskát és afféléket. 🙂 Két dimenzióban aranyosak...