Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

Jaaaaaj!  🙁  féééélek!  De nem is. Én vagyok kandúrbandi, majd karmolok én... :)))))

:)))

óóó köszi az ötletet...legközelebb:))

macskák finoman karmolnak is... 🙂

Szó mi szó, kiprovokáltam.. :)))

én állatvédő vagyok 😀

Biztos megérdemelted ..(vagy csak úgy jött)...:)))

Engem például megharapott a menyasszonyom!  Írni fogok az emberjogi bíróságnak. Állat vagyok én?  :))))

abszolút nem!

Nem bánt téged?Fizikailag..

ez az, h vagyunk is meg nem is... 12 éve ismerem, 8 éve próbálkozott 1x, aztán melózott is nálunk még a régi lakásban, akkoriban nagyon ittam

aztán most is vmit megcsináltatni jött, és igazából én kezdeményeztem (nemigen kellett). ez volt július végén... azóta annyi marhaságot csináltam, h na

Mióta vagytok együtt?

http://gesha.blog.hu/2012/10/09/dupla_kv_se_veled_se_nelkuled

főleg a szöveg eleje...

1. tuti némi lelki szadomazo, 2. szex 3. nagyon rendes is tud lenni, persze nagyrészt önfényezésből

és: egyszerűen BELESZERETTEM!

Csak engem úgy letiport a sárba,hogy ha nem lennék ilyen erős,lehet ,már én is innék,vagy vonat elé ugrottam volna.Te nem szálltál ki ebből a kapcs-ból?Mi az ami visszatart?

tudod, a nárcisztikus öntelt bunkó maszkban jár...

és ő pl. soha nem másnapos, aztán meló közben nem ihat, mert vidékre jár melózni kocsival napi több száz km vezetés, ezt régen úgy nevezték: nagyivó...

Én akkor ittam minden nap,mikor vezetni tanultam,még a városi vizsgára is 3 fél tequilával az agyamban mentem,nagyon féltem...de egyébként nem bírom a piát.Volt egy élettársam,bunkó is és alk. is volt...ezért kérdeztem.

főleg sört

meg tudom magyarázni, miért kezdtem újra (nárci, aki víz helyett is sört iszik még reggelihez is), de nem szabad másra kenni a dolgot, elvégre én iszom

És mit? Rövidet?És mi okból,vagy minek a hatására?Mert gondolom most nem ittál.

igen, 4,5 évig nem ittam; aztán amióta feltalálták a vedelést, ha elkezdem, nem csak úgy iszom...

nem kell, de sajnos azért olykor fáj, a szeretet is...

csak a magyarban meg az ángolban van a két érzésre külön szó: szeretet/szerelem, like/love...

Ugye:)

Kleo te iszol?Mármint alkoholt..

A szerelem mindenhogy jó. A szerelem az egy speciális kifejezése a szeretetnek. 🙂  Én csak tudom, egy macsek megbabonázott annó.  Ugye?  

Nem kell,hogy fájjon...

a szerelem a legszebb dolog, még ha olykor fáj is

nem csak...

kényszerítőleg hatna depi ellen

:))

semmirekellő?  🙂  Megáll az eszem. 🙂  Én tudom mire kellesz. Szerelemre.  🙂

Én másfél évig nem dolgoztam,nagyon rossz volt,anyagilag is meg amúgy is...semmirekellőnek éreztem magam.(bár néha most is:)

nem... rehab. járadék

két éve nem, de néha nem ártana, már csak anyagilag sem

Szabadnapom nem volt már rég,és érzem is hogy kell..a főnököm inkább kifizette év végén ami szabi megmaradt,csak ne menjünk sehová..Te dolgozol Kleo?

de édik vagytok!

melóban legjobb a szabadnap meg a fizetésnap

Hát akkor én is ezt teszem. 

Holnap szabadságon leszek.Az egész nap az enyém lesz.Reggel elmegyek dokihoz,majd beülök valahová capuccinot inni nyugodtan,aztán a könyvesboltba könyveket szagolni,még véletlenül sem olvasni..nézelődni,vásárolni,csak ücsörögni a parton ,és semmit nem csinálni...de jó lesz!Végre egy szabad nap!!!

hello valaki erre fele?

köszönöm

igen

a Janka szerintetek szep nev a leendo lanyomnak? netan 3 nevu legyen?

egy jobaratomm volt baratnojet hivjak igy.

na senki nem beszelget?

:DDDD neztem a videokat amit berakott maria

ugye nem veszekszel anyukaddal?

:)))

dhamma 

kitakaritottam egy szintet ami 63 nm. kicsit megnyugodtam.

regi buras ostoba piszkalodas - lasd Brendon, ha felreertjuk azt amit nem akarunk, hulyet jatszani konnyu csak ezzel masok idejet baszogatni?

en nem azokat szeretem, de azokkal sincs bajom, de ezt azthiszem megbeszeltük

meg te amugy is a kurvákat szereted már bocsánat és én nem vagyok az

addig meg jó szórkaozést sziasztok

majd ha komolyan beszélgetni szeretnél megtalálsz nem fogok egy myílvános fórumon kibeszélni a magánéletem

sok félék...nekem semmi sem jó

neked mi a jó? milyen terveid vannak?