Beszélgetések
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.20., 21:44Engem például megharapott a menyasszonyom! Írni fogok az emberjogi bíróságnak. Állat vagyok én? :))))
Engem például megharapott a menyasszonyom! Írni fogok az emberjogi bíróságnak. Állat vagyok én? :))))
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.20., 21:35ez az, h vagyunk is meg nem is... 12 éve ismerem, 8 éve próbálkozott 1x, aztán melózott is nálunk még a régi lakásban, akkoriban nagyon ittam
aztán most is vmit megcsináltatni jött, és igazából én kezdeményeztem (nemigen kellett). ez volt július végén... azóta annyi marhaságot csináltam, h na
ez az, h vagyunk is meg nem is... 12 éve ismerem, 8 éve próbálkozott 1x, aztán melózott is nálunk még a régi lakásban, akkoriban nagyon ittam
aztán most is vmit megcsináltatni jött, és igazából én kezdeményeztem (nemigen kellett). ez volt július végén... azóta annyi marhaságot csináltam, h na
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.20., 21:23http://gesha.blog.hu/2012/10/09/dupla_kv_se_veled_se_nelkuled
főleg a szöveg eleje...
http://gesha.blog.hu/2012/10/09/dupla_kv_se_veled_se_nelkuled
főleg a szöveg eleje...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.20., 21:211. tuti némi lelki szadomazo, 2. szex 3. nagyon rendes is tud lenni, persze nagyrészt önfényezésből
és: egyszerűen BELESZERETTEM!
1. tuti némi lelki szadomazo, 2. szex 3. nagyon rendes is tud lenni, persze nagyrészt önfényezésből
és: egyszerűen BELESZERETTEM!
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.20., 21:16Csak engem úgy letiport a sárba,hogy ha nem lennék ilyen erős,lehet ,már én is innék,vagy vonat elé ugrottam volna.Te nem szálltál ki ebből a kapcs-ból?Mi az ami visszatart?
Csak engem úgy letiport a sárba,hogy ha nem lennék ilyen erős,lehet ,már én is innék,vagy vonat elé ugrottam volna.Te nem szálltál ki ebből a kapcs-ból?Mi az ami visszatart?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.20., 21:13tudod, a nárcisztikus öntelt bunkó maszkban jár...
és ő pl. soha nem másnapos, aztán meló közben nem ihat, mert vidékre jár melózni kocsival napi több száz km vezetés, ezt régen úgy nevezték: nagyivó...
tudod, a nárcisztikus öntelt bunkó maszkban jár...
és ő pl. soha nem másnapos, aztán meló közben nem ihat, mert vidékre jár melózni kocsival napi több száz km vezetés, ezt régen úgy nevezték: nagyivó...
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.20., 21:10Én akkor ittam minden nap,mikor vezetni tanultam,még a városi vizsgára is 3 fél tequilával az agyamban mentem,nagyon féltem...de egyébként nem bírom a piát.Volt egy élettársam,bunkó is és alk. is volt...ezért kérdeztem.
Én akkor ittam minden nap,mikor vezetni tanultam,még a városi vizsgára is 3 fél tequilával az agyamban mentem,nagyon féltem...de egyébként nem bírom a piát.Volt egy élettársam,bunkó is és alk. is volt...ezért kérdeztem.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.20., 21:04főleg sört
meg tudom magyarázni, miért kezdtem újra (nárci, aki víz helyett is sört iszik még reggelihez is), de nem szabad másra kenni a dolgot, elvégre én iszom
főleg sört
meg tudom magyarázni, miért kezdtem újra (nárci, aki víz helyett is sört iszik még reggelihez is), de nem szabad másra kenni a dolgot, elvégre én iszom
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.20., 20:59igen, 4,5 évig nem ittam; aztán amióta feltalálták a vedelést, ha elkezdem, nem csak úgy iszom...
igen, 4,5 évig nem ittam; aztán amióta feltalálták a vedelést, ha elkezdem, nem csak úgy iszom...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.20., 20:58nem kell, de sajnos azért olykor fáj, a szeretet is...
csak a magyarban meg az ángolban van a két érzésre külön szó: szeretet/szerelem, like/love...
nem kell, de sajnos azért olykor fáj, a szeretet is...
csak a magyarban meg az ángolban van a két érzésre külön szó: szeretet/szerelem, like/love...
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.20., 20:55A szerelem mindenhogy jó. A szerelem az egy speciális kifejezése a szeretetnek. 🙂 Én csak tudom, egy macsek megbabonázott annó. Ugye?
A szerelem mindenhogy jó. A szerelem az egy speciális kifejezése a szeretetnek. 🙂 Én csak tudom, egy macsek megbabonázott annó. Ugye?
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.20., 20:45Én másfél évig nem dolgoztam,nagyon rossz volt,anyagilag is meg amúgy is...semmirekellőnek éreztem magam.(bár néha most is:)
Én másfél évig nem dolgoztam,nagyon rossz volt,anyagilag is meg amúgy is...semmirekellőnek éreztem magam.(bár néha most is:)
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.20., 20:32Szabadnapom nem volt már rég,és érzem is hogy kell..a főnököm inkább kifizette év végén ami szabi megmaradt,csak ne menjünk sehová..Te dolgozol Kleo?
Szabadnapom nem volt már rég,és érzem is hogy kell..a főnököm inkább kifizette év végén ami szabi megmaradt,csak ne menjünk sehová..Te dolgozol Kleo?
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.20., 20:02Holnap szabadságon leszek.Az egész nap az enyém lesz.Reggel elmegyek dokihoz,majd beülök valahová capuccinot inni nyugodtan,aztán a könyvesboltba könyveket szagolni,még véletlenül sem olvasni..nézelődni,vásárolni,csak ücsörögni a parton ,és semmit nem csinálni...de jó lesz!Végre egy szabad nap!!!
Holnap szabadságon leszek.Az egész nap az enyém lesz.Reggel elmegyek dokihoz,majd beülök valahová capuccinot inni nyugodtan,aztán a könyvesboltba könyveket szagolni,még véletlenül sem olvasni..nézelődni,vásárolni,csak ücsörögni a parton ,és semmit nem csinálni...de jó lesz!Végre egy szabad nap!!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.20., 13:23köszönöm
köszönöm
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.20., 13:18a Janka szerintetek szep nev a leendo lanyomnak? netan 3 nevu legyen?
egy jobaratomm volt baratnojet hivjak igy.
a Janka szerintetek szep nev a leendo lanyomnak? netan 3 nevu legyen?
egy jobaratomm volt baratnojet hivjak igy.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.20., 11:21na senki nem beszelget?
na senki nem beszelget?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.20., 11:03:DDDD neztem a videokat amit berakott maria
:DDDD neztem a videokat amit berakott maria
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.20., 11:02ugye nem veszekszel anyukaddal?
ugye nem veszekszel anyukaddal?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.20., 11:01:)))
:)))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.20., 10:55dhamma
kitakaritottam egy szintet ami 63 nm. kicsit megnyugodtam.
dhamma
kitakaritottam egy szintet ami 63 nm. kicsit megnyugodtam.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 20:34regi buras ostoba piszkalodas - lasd Brendon, ha felreertjuk azt amit nem akarunk, hulyet jatszani konnyu csak ezzel masok idejet baszogatni?
regi buras ostoba piszkalodas - lasd Brendon, ha felreertjuk azt amit nem akarunk, hulyet jatszani konnyu csak ezzel masok idejet baszogatni?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 19:36en nem azokat szeretem, de azokkal sincs bajom, de ezt azthiszem megbeszeltük
en nem azokat szeretem, de azokkal sincs bajom, de ezt azthiszem megbeszeltük
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 18:36meg te amugy is a kurvákat szereted már bocsánat és én nem vagyok az
meg te amugy is a kurvákat szereted már bocsánat és én nem vagyok az
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 18:34addig meg jó szórkaozést sziasztok
addig meg jó szórkaozést sziasztok
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 18:33majd ha komolyan beszélgetni szeretnél megtalálsz nem fogok egy myílvános fórumon kibeszélni a magánéletem
majd ha komolyan beszélgetni szeretnél megtalálsz nem fogok egy myílvános fórumon kibeszélni a magánéletem
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 18:30sok félék...nekem semmi sem jó
sok félék...nekem semmi sem jó
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 18:29neked mi a jó? milyen terveid vannak?
neked mi a jó? milyen terveid vannak?