Beszélgetések
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 18:28ha neked igy jobb...
ha neked igy jobb...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 18:27szerintem igen, humor
szerintem igen, humor
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 18:27sztem
sztem
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 18:26nincs is ilyen nick és szten a rotebeete vagy ki se a B.E
nincs is ilyen nick és szten a rotebeete vagy ki se a B.E
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 18:23egy nick , az elobb meg itt volt, egyebkent nem tudom
egy nick , az elobb meg itt volt, egyebkent nem tudom
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 18:22ki az a mademoiselle ?
ki az a mademoiselle ?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 18:11hogy beszlegessen
foleg ha te mar nem akarsz
hogy beszlegessen
foleg ha te mar nem akarsz
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 18:07miért pont ide?:)
miért pont ide?:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 18:06mademmoiselle kérem jöjjön ide beszelgetni
mademmoiselle kérem jöjjön ide beszelgetni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 18:01hogy vagy?
hogy vagy?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 17:59?
?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 17:46nebantsvirag
nebantsvirag
Idézet tőle: Bíbor folyó ekkor: 2013.01.19., 16:55Idézet tőle: dhammane bants most
nem áll szánkékomban.viccesre akartam venni
Idézet tőle: dhammane bants most
nem áll szánkékomban.viccesre akartam venni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 16:38ne bants most
ne bants most
Idézet tőle: Bíbor folyó ekkor: 2013.01.19., 16:00ahogy hagytál
ahogy hagytál
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 15:52sziasztok hogy vagytok?
sziasztok hogy vagytok?
Idézet tőle: Bíbor folyó ekkor: 2013.01.19., 08:12Idézet tőle: rotebeeteEngem meg a büszkeség nem visz rá, hogy diákmunkára menjek el óránként 400ft-os órabérért... Mondhat akárki akármit, ez rablás...
rablásnak rablás,de máshol sincs nagyon több
Idézet tőle: rotebeeteEngem meg a büszkeség nem visz rá, hogy diákmunkára menjek el óránként 400ft-os órabérért... Mondhat akárki akármit, ez rablás...
rablásnak rablás,de máshol sincs nagyon több
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 08:09köszönöm a Marai-t. Ezt ismerem tőle és tetszik is.
köszönöm a Marai-t. Ezt ismerem tőle és tetszik is.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.19., 08:09jo reggelt dhamma
ma jo napom van, legalabbis ugy indul, el tudtam bucsuznu feltesomtol és boldog vagyok
jo reggelt dhamma
ma jo napom van, legalabbis ugy indul, el tudtam bucsuznu feltesomtol és boldog vagyok
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.16., 21:40már arra sem emlékszek pontosan hogy ki volt az a Tilda, csak rénlik valami
már arra sem emlékszek pontosan hogy ki volt az a Tilda, csak rénlik valami
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.16., 21:23Nagyon régen még néztem a Barátok köztöt, de már évek óta nem követem... Addig szerettem nézni, amíg a régi Tilda játszott benne. Amióta lecserélték, azóta nem szerettem annyira.
Nagyon régen még néztem a Barátok köztöt, de már évek óta nem követem... Addig szerettem nézni, amíg a régi Tilda játszott benne. Amióta lecserélték, azóta nem szerettem annyira.
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.16., 21:22és örülnék, ha nem illetnél mindenféle jelzővel. vagy azt írd, hogy rotebeete, vagy ne szólíts meg. én se sértegettelek sose, mindig a neveden szólítottalak.
és örülnék, ha nem illetnél mindenféle jelzővel. vagy azt írd, hogy rotebeete, vagy ne szólíts meg. én se sértegettelek sose, mindig a neveden szólítottalak.
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.16., 21:21A szlengben használják ezt a kifejezést, hogy "offos a dolog", vagyis nem értek hozzá, nem tudok hozzászólni, ilyesmi. Nem a témára mondtam, hogy nem ide való... kortefának írtam.
A szlengben használják ezt a kifejezést, hogy "offos a dolog", vagyis nem értek hozzá, nem tudok hozzászólni, ilyesmi. Nem a témára mondtam, hogy nem ide való... kortefának írtam.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.16., 21:20van, nekem tetszik, jobb mint a Barátok közt ahol ugy irják ki az András főszereplőt hogy megöli a bátyja, közbe a báty gyereke is megy no memory koncertre("I remember no memory..."), szoval valami szörnyű lett, régen sem volt valami nagy szám, de most nagyon gáz már, szerintem.
van, nekem tetszik, jobb mint a Barátok közt ahol ugy irják ki az András főszereplőt hogy megöli a bátyja, közbe a báty gyereke is megy no memory koncertre("I remember no memory..."), szoval valami szörnyű lett, régen sem volt valami nagy szám, de most nagyon gáz már, szerintem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.16., 21:18Figyi gömbike nem volt neked valamelyik ősöd inidán, hogy itt állandóan offolsz. Vagy az uff?
Figyi gömbike nem volt neked valamelyik ősöd inidán, hogy itt állandóan offolsz. Vagy az uff?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.16., 21:15Valaki nézi az Új Szulejmán sorozatot az RTL Klubon?
Valaki nézi az Új Szulejmán sorozatot az RTL Klubon?
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.15., 16:05Engem meg a büszkeség nem visz rá, hogy diákmunkára menjek el óránként 400ft-os órabérért... Mondhat akárki akármit, ez rablás...
Engem meg a büszkeség nem visz rá, hogy diákmunkára menjek el óránként 400ft-os órabérért... Mondhat akárki akármit, ez rablás...
Idézet tőle: nemember ekkor: 2013.01.15., 15:51rotebeete, bár én is ott tartanék ahol te... Nekem se érettségim, se szakmám. Se jogsim, se nyelvvizsgám, semmi nincs amit letettem volna már az asztalra... Sosem dolgoztam, és éppen ezért nem kapok rokkantsági járadékot sem. TÖkéletesen nagy nulla vagyok, egy teher, anyum tart el, könnyebb lenne mindenkinek ha megdöglenék... 🙁
rotebeete, bár én is ott tartanék ahol te... Nekem se érettségim, se szakmám. Se jogsim, se nyelvvizsgám, semmi nincs amit letettem volna már az asztalra... Sosem dolgoztam, és éppen ezért nem kapok rokkantsági járadékot sem. TÖkéletesen nagy nulla vagyok, egy teher, anyum tart el, könnyebb lenne mindenkinek ha megdöglenék... 🙁
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.15., 13:38Nekem is nehezemre esik kimozdulni... De néha megfogom magam, és elmegyek sétálni a városba 9-10km-t. Ilyenkor legalább lenyugszom picit, és ki is fáradok.
Kezdek összeomlani, valszeg ki fognak rúgni a suliból, és nem fogom tudni fizetni a teljes árú bkv bérletet... Ez nagyon mélyre tesz engem... 🙁 Melót se találtam egyelőre, pedig van érettségim, 2 nyelvvizsgám, jogsim és rengeteg bébiszitter tapasztalatom és referenciám. Hiába, ha van egy csomó család, aki be tud ajánlani, nem nagyon hiszik el az emberek, hogy 20 évesen megbízható lennék... és ez szomorú.
Nekem is nehezemre esik kimozdulni... De néha megfogom magam, és elmegyek sétálni a városba 9-10km-t. Ilyenkor legalább lenyugszom picit, és ki is fáradok.
Kezdek összeomlani, valszeg ki fognak rúgni a suliból, és nem fogom tudni fizetni a teljes árú bkv bérletet... Ez nagyon mélyre tesz engem... 🙁 Melót se találtam egyelőre, pedig van érettségim, 2 nyelvvizsgám, jogsim és rengeteg bébiszitter tapasztalatom és referenciám. Hiába, ha van egy csomó család, aki be tud ajánlani, nem nagyon hiszik el az emberek, hogy 20 évesen megbízható lennék... és ez szomorú.
Idézet tőle: Luciann ekkor: 2013.01.15., 12:57Sziasztok! Ritkán jövök a fórumra, pedig néha vannak sz@r napjaim, vagy valami-valaki felzaklat, ill. kikészít. Olyan jó lenne ha olyankor leírhatnám, de mindig meggondolom magam. 🙁
Ma voltam pszychiátrián. Négy hetente járok gyógyszert felíratni. Három féle antidepit nem váltok ki, de nem mondom meg nekik. Csak rosszabbul voltam tőle. 🙁 Frontint, és Gerodormot (altató) szedek. Utána Tescó, de csak wc papírt vettem. 😀 Aztán gyógyszertár. Így ezzel elment a délelöttöm. Legközelebb akkor megyek a városba, ha felvehetem a 2000,-Ft segélyt. Ilyenkor egy úttal több dolgot is elintézek. Nehezemre esik elhagyni a lakást. Az összekészülődés a legnehezebb. 🙁
Szép napot kívánok Mindenkinek, aki erre jár! 🙂
Sziasztok! Ritkán jövök a fórumra, pedig néha vannak sz@r napjaim, vagy valami-valaki felzaklat, ill. kikészít. Olyan jó lenne ha olyankor leírhatnám, de mindig meggondolom magam. 🙁
Ma voltam pszychiátrián. Négy hetente járok gyógyszert felíratni. Három féle antidepit nem váltok ki, de nem mondom meg nekik. Csak rosszabbul voltam tőle. 🙁 Frontint, és Gerodormot (altató) szedek. Utána Tescó, de csak wc papírt vettem. 😀 Aztán gyógyszertár. Így ezzel elment a délelöttöm. Legközelebb akkor megyek a városba, ha felvehetem a 2000,-Ft segélyt. Ilyenkor egy úttal több dolgot is elintézek. Nehezemre esik elhagyni a lakást. Az összekészülődés a legnehezebb. 🙁
Szép napot kívánok Mindenkinek, aki erre jár! 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.14., 07:42rotebeete hogy tetszik az uj kis versikém?
rotebeete hogy tetszik az uj kis versikém?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.13., 16:47🙂
🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.13., 16:43amen:)
amen:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.13., 16:41akkor menj oda, ülj le a csendbe és a csend válaszolni fog neked hogy mit kell tenned.Engem is vonz az a hely, de én tanulni akarok, addig amig nem lesz suli nyelvtanfolyamot tervezek, meg itthon némi programozást tanulni könyvből.
akkor menj oda, ülj le a csendbe és a csend válaszolni fog neked hogy mit kell tenned.Engem is vonz az a hely, de én tanulni akarok, addig amig nem lesz suli nyelvtanfolyamot tervezek, meg itthon némi programozást tanulni könyvből.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.13., 16:38nekem a hetkoznapi emberek 1-2 embert leszamitva tul vadak tiszta oszinte emberek tarsassgsbs szeretnek lenni ezert vonz a templom.
nekem a hetkoznapi emberek 1-2 embert leszamitva tul vadak tiszta oszinte emberek tarsassgsbs szeretnek lenni ezert vonz a templom.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.13., 16:16ilyenkor probalj lemenni az ő szintükre és megérteni az ő féjdalmukat hogy miért mondhatták ezt neked, aztán ha megérted őket könnyebb lesz neked is
ilyenkor probalj lemenni az ő szintükre és megérteni az ő féjdalmukat hogy miért mondhatták ezt neked, aztán ha megérted őket könnyebb lesz neked is
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.13., 15:53ma munka kkozbe hostess vagyok ram szoltak h takarodjak azota szur a szivem egyre jobban fontolgatom a templomot ott nem ilyen vad emberek vannak.
ma munka kkozbe hostess vagyok ram szoltak h takarodjak azota szur a szivem egyre jobban fontolgatom a templomot ott nem ilyen vad emberek vannak.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.13., 11:40mozzillaval próbálkozz, mint böngésző
mozzillaval próbálkozz, mint böngésző
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.12., 20:08akartam képet berakni de nem sikerült.. 🙁
akartam képet berakni de nem sikerült.. 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.12., 12:06nem én nem nem aludtam, hanem beprögtem és nagyon rosszul éreztem magam és képtelen voltam nyugodt maradni, nemhgy aludni, én akkor nem gyógyszerabbahagyás miatt nem aludtam hanem simán nem aludtam rendesen, és akkor korház után semmilyen gyógyszert nem szedtem, mivel tudtam hogy van spontán gyógyulás is, az antipszichó rossz hiréről hogy mit csinál az emberből meg halottam, azt nem akartam, sem a mellékhatásait elszenvedni, ha érted mire gondolok.
nem én nem nem aludtam, hanem beprögtem és nagyon rosszul éreztem magam és képtelen voltam nyugodt maradni, nemhgy aludni, én akkor nem gyógyszerabbahagyás miatt nem aludtam hanem simán nem aludtam rendesen, és akkor korház után semmilyen gyógyszert nem szedtem, mivel tudtam hogy van spontán gyógyulás is, az antipszichó rossz hiréről hogy mit csinál az emberből meg halottam, azt nem akartam, sem a mellékhatásait elszenvedni, ha érted mire gondolok.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2013.01.12., 12:02Nekem eddig az abilify volt a "legjobb", de inkább azt is elhagytam. Mikor elhagytam a Seroquelt, én sem aludtam napokig. Tiszta gáz.
Nekem eddig az abilify volt a "legjobb", de inkább azt is elhagytam. Mikor elhagytam a Seroquelt, én sem aludtam napokig. Tiszta gáz.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.12., 11:58az antipszichotol en is irtozok, volt mellékhatása nálam bőven, egyedül a Seroquel XR volt az ami kibirható volt, meg nem éreztem magam eleinte amikor gondom volt olyan instabilnak magam, mert egyszer mamámnál nem tudtam elaludni, nem szedtem gyógyszert és nagyon rosszul éreztem magam, bepánikoltam és elkezdtem pörögni és egijedtem hogy tudatzavaromlesz, azután szedtem 5 hónapig.
az antipszichotol en is irtozok, volt mellékhatása nálam bőven, egyedül a Seroquel XR volt az ami kibirható volt, meg nem éreztem magam eleinte amikor gondom volt olyan instabilnak magam, mert egyszer mamámnál nem tudtam elaludni, nem szedtem gyógyszert és nagyon rosszul éreztem magam, bepánikoltam és elkezdtem pörögni és egijedtem hogy tudatzavaromlesz, azután szedtem 5 hónapig.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2013.01.12., 11:52Hát én is inkább ezekkel oldom a feszültséget, mint gyógyszerrel, nem hiszek a kémiában, a kémia könyvből egyetlen mondat ragadta meg a figyelmemet, hogy az alkohol kábítószer és sejtméreg, akkor milyen lehet a többi "vegyszer", pláne az antipszichotikum, bele se merek gondolni, milyen károkat okoz(ott), és ráadásul zombit csinált belőlem, fúj.
Hát én is inkább ezekkel oldom a feszültséget, mint gyógyszerrel, nem hiszek a kémiában, a kémia könyvből egyetlen mondat ragadta meg a figyelmemet, hogy az alkohol kábítószer és sejtméreg, akkor milyen lehet a többi "vegyszer", pláne az antipszichotikum, bele se merek gondolni, milyen károkat okoz(ott), és ráadásul zombit csinált belőlem, fúj.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.12., 11:44déd és ükszüleink szokása szerint a csizmaszárába egy kis butykos elfér, de csak nyalogatni és fogat sem kell mosni.Na jó, azért az sem egy élet hogy napi 1 óra fizikai munkához megiszik valaki egy felest.Én nem vagyok már se cigi se ital párti, csak néha néha ha ugy jön ki a léps, mert a betegségem bajait inkább ezzel oldom mint gyógyszerrel.Magára a cselekvésre gondolok, nem az alkohol és nikotin hatására, bár már csak alkoholmentest iszok.Kivéve ilyenkor, amikor beüt a krach, van olyan vallás ami megengedi az italt.
déd és ükszüleink szokása szerint a csizmaszárába egy kis butykos elfér, de csak nyalogatni és fogat sem kell mosni.Na jó, azért az sem egy élet hogy napi 1 óra fizikai munkához megiszik valaki egy felest.Én nem vagyok már se cigi se ital párti, csak néha néha ha ugy jön ki a léps, mert a betegségem bajait inkább ezzel oldom mint gyógyszerrel.Magára a cselekvésre gondolok, nem az alkohol és nikotin hatására, bár már csak alkoholmentest iszok.Kivéve ilyenkor, amikor beüt a krach, van olyan vallás ami megengedi az italt.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2013.01.12., 11:39Utálok dolgozni, most is ki kell mennem fát vágni, legalább egy kis piát adnának, hogy könnyebben menjen a munka, még szerencse, hogy nem szedem már a gyógyszeremet, így többet bírok inni. Ja, és nem hányok, se másnapos nem vagyok, a fejem se fáj...
Utálok dolgozni, most is ki kell mennem fát vágni, legalább egy kis piát adnának, hogy könnyebben menjen a munka, még szerencse, hogy nem szedem már a gyógyszeremet, így többet bírok inni. Ja, és nem hányok, se másnapos nem vagyok, a fejem se fáj...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.12., 11:31azt jelenti a mondás hogy amit megiszol azt ne hányd ki és utána is tudj ember maradni és dolgozni.
azt jelenti a mondás hogy amit megiszol azt ne hányd ki és utána is tudj ember maradni és dolgozni.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2013.01.12., 11:29Mit rágjak meg? Hát cigire nekem is egyre kevesebb jut, szívatják a dohányosokat, én is alig szívok, leginkább csak a kávéhoz.
Mit rágjak meg? Hát cigire nekem is egyre kevesebb jut, szívatják a dohányosokat, én is alig szívok, leginkább csak a kávéhoz.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.12., 11:27egészségedre váljék, én sem akartam kihányni, de ugy sikerült, lehet túl gyorsan huztam le, mert nem iszogattam.Csak rágd is meg.
Én abbahagyom a cigit mert káros és mert nincs is rá zsém.
Egyébként alatónak is szántam, vers helyet amit a mama mond.
egészségedre váljék, én sem akartam kihányni, de ugy sikerült, lehet túl gyorsan huztam le, mert nem iszogattam.Csak rágd is meg.
Én abbahagyom a cigit mert káros és mert nincs is rá zsém.
Egyébként alatónak is szántam, vers helyet amit a mama mond.