Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

Hú, nekem is van egy üveg pezsgőm, én is pont ezt tervezem, csak hányás nélkül. Ma még alig ittam, mert cigire kellett a pénz.

Tegnap megittam egy üveg pezsgőt, oldani kellett a feszültséget.A végén már azt se tudtam hogy melyik dohányom szivom.Végül kihánytam.Aztán másnaposan ébredtem a napsütte napon ma és boldog voltam, minden kis paranoiám elmúlt, a kétségeim, félszegségem. Voltam ma bent az ezoboltban, rendeltem egy könyvet, de még nem jött meg, és rendeltem egy buddha szobrot is, mivel nem volt olyan ami nekem kellett. Szép napos időben sétálni kellemes volt.Igaz kicsit butaság volt és szégyellem, dédpapám mondása szerint amit megeszel azt rágd is meg.De legalább másnaposan is feltudtam kellni korán és letudtam indulni a városba, igy csak félig voltam ludas ebben.

dhamma irtam neked egy verset.

jó éjt körtefa jó az új profilképed:)

jó éjt dhamma:)

Reggel mikor bekapcsoltam a gépet 5 perc után leállt.Aztán nem indult el normálisan, a monitort nem kapcsolta be, kicseréltem a monitort egy régire, de nema monitorral volt a gond, aztán most este kitakaritottam a gépet és ujra működik.A net viszont nagyon lassú, és alig hozza be még a burát is.Igy ha nem tudok irni ide akkor a net lesz a hibás, vagy a gép tényleg elmromlik majd, ki tudja, nemhinném, mert pár éve lett ujrarakva rajta a rendszer és semmi baja nem volt azóta.

Bibor folyó

Kisérleti robbantás?

az én terapeutám is nagyon kedves és emberböl van...

@rotebeete Igen vannak terapeuták közt is EMBEREK, csupa nagybetűvel. - én tudom az életben meg kell ezt becsülni, és hálásnak kelle lenni az égnek az EMBERekért, főleg hogy ez a terapeutád volt, még ha a találkozás így is zárult, ebben a szitúban. ... (((is, az elválás))).

Igen írigylésre melótok az ilyen harmonikus életfilmrészletek. 😉

Attól mert odaírod, hogy nem nekem szól, attól még ugyanúgy bántó.

Ne haragudj, hogy ebbe belekötök, de "áldilissel"? Neked mégis mi bajod? Miért okoz neked ekkora szomorúságot mások öröme? Nem hiszem, hogy ezt a gúnyolódást megérdemelném. Hol bántottalak én téged?

mekibe meditalunk baratnommel:)

Egyem a kis szivit még meg is könnyezett?

Hát én is mindjár elsírom magam, ehhez képes velem úgy bánnak mint egy kísérleti pakánnyal.

De ez nemis neked szól, aki legalább oyan választékosan fogalmazol mint a szakember. Hanem csak úgy a kibaszott levegőbe. Már megijednék, ha válaszolnának, úgy megszoktam ezt.

Ugyhogy szivkém Te sem válaszolj, ha nem akarod hgoy csunyát modjak Neked, mert rossz napon van. Inkább a pelenkázós kolléganővel kéne társaloni, akinek még a pelusát is kicserélik a kedves szakemberek, meg az összes többi áldilissel.

Pénzt nem fogadott most el. És búcsúajándékot is kaptam tőle... Meg hiteles szakemberek elérhetőségét, akiket felkereshetek... Meg azt a kérést, hogy szeretne felőlem hallani a közeljövőben... meg egy ölelést... és egy kis könnyezés... igen, ezt mind azért kaptam, mert terápiára jártam és mert "fizettem".

Nem, nem ezért. Hanem szimplán azért, mert emberek vagyunk, függetlenül attól, hogy terapeuta-páciens viszony vagy más kapcsolat van közöttünk. Kötődések kialakulnak, hisz vannak érzéseink.

Nem az udvariasságért fizettem, hanem a szakmai segítségért. Másfél év alatt sokat fejlődtem, ha félbe is kellett szakítani a munkát, azért azt elismerem, hogy a szarban ott volt... hogy ünnepek alatt felhívhattam... hogy 2000km távolságból tartotta bennem a lelket, és támogatott. Nem hiszem, hogy sok szakember hasonlóan - és ennyire elhivatottan - tenné ezt.

Megértem, hogy bosszantó ezt hallani, és könnyebb azt bizonygatni, hogy hát mégiscsak a pénzért csinálja, de miért akarnánk elvárni szakmai segítséget és ilyen mély támogatást úgy, hogy szimplán csak az ember szabadidejét raboljuk. Irreális amit mondasz.

Gratulálok, de ez majdnem természetes, ha az ember fizet a udvariasságért.

Elmentem a terapomhoz, utoljára, lezártuk a munkát... Februártól már külföldön dolgozik (ismét) 3 hónap itthonlét után.

Ilyen nagyszerű és felemelő érzést kívánok mindenkinek, mikor két ember pozitívan, szépen és nyugodtan válik el... szinte filmbe illő pillanatok ezek! Jó kedvem van! 🙂

Egy böngészőt használok csak, és nem voltam fent máson..különös... 🙂

Ok. Remélem nem érted félre! Amúgy én is az szeretnék lenni, amit rólad írtam.

Rakéta Te jössz a Jó szó topicban.Megtennéd légyszives.

Nem több (eszköz vagy csak) böngészőröl vagy bent egyszere??? 😉

csak mert ilyen kedvem van, na...

és ezen mit csodálkozol?! 🙂

klónozva vagyok :)))

Sziasztok!

Úgy sehogyse vagyok...

FIFA Aranylabda az év legjobb focistájának

Puskás-díj a legígéretesebb tehetségnek jár – a sportszakma, főleg a médiamunkások szavazatai alapján

Jelenleg 11 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.

Becsvágy:

"Vágy a mások becsülésére; törekvés hogy személyiségünknek vagy egyéniségünknek minél nagyobb becset adjunk. Ha pusztán személyünk előretolásáról van szó: ez üres nagyravágyás. A nemes becsvágy első sorban saját egyéniségének nemes célokkal való azonosítására gondol. Az ily becsvágy a szerelem után egyik leghatalmasabb szenvedélye a férfiszívnek. A becsvágy nem azonos, de néha összeesik a hatalom- és uralkodási vággyal; a becsvágy ez elfajulását hatalmas drámák ecsetelik, mint Macbeth, Wallenstein, a Trónkereső, Kendi Margit. A becsvágy fogalma alá tartoznak a dics-, rang- és hivatalvágy, mely gyakran nemes, mint a költő, föltaláló és felfedező hirvágya, vagy mint vetélkedési vágy; néha kicsinyes, nevetséges, sőt nemtelen, mint a lelkiismeretlenül fölfelé törekvőknél és kapaszkodóknál; a becsvágy lajtorjája fölér a legmagasabb tragikumig s lenyúl egészen a komikumig s amelyről a tehetetlen gyakran alábukik, hamis becsvágyának esve áldozatul a célja és tehetsége közti nevetséges aránytalanságnál fogva."

Forrás: Pallas Nagylexikon

napszemüveg --> és vissza

Idézet tőle: dhamma

a politikusok többsége is lop tőlünk csomóan majdnem éhen halnak az nem bűnös akit pl nem vesznek fel sehova dolgozni és lop h a gyereke ne haljon éhen!!!!!!!

csak az a baj,hogy olyanoktól lop akinek egyébként is kevés van.meg védtelen embereket rabol ki.az ilyen igenis dögöljön éhen.

Szia Kleó

Hogy vagy?

🙂

álmodni nagyon fontos, aranyálmaid legyenek, és ezt ne keverd össze az álmodozással, mert az haszontalan és időpazarlás

jo jatek a foci...jo reg fociztam pedig regen szerettem...:( 🙂

en erre vagyok mindennel jobban bekes kiegyensulyozott eletre banom is en mar h vallasosan v anelkul csak bekeben nyugalomban viszinylag normal anyagi korulmenyek kozott.de hat ez egyelore csak alom..

igen foci, volt benne Puskas dij, azazthiszem a legszebb gólért jár, az aranylabda meg talán a legjobb játékosnak

viszont kivanom pax tv-t neha szoktam nezni.

mi az a fifa aranylabda?foci:)?

Szivesen, neked is szép és gondtalan estét!

megnéztem a Fifa aranylabdát, nekem tetszett

kortefa te miert voltal 7 szer korhazba:(?

Sedit kedves vagy koszonom.Szep estet Neked!:)

pax tv ben a szenvedelybetegsegekrol van szo...erdekes

Dhamma, bocsánat eltéveztettem.

Látod dahmma , te rosszat tettél, nem bűnüs vagy, ráadásul még bűntudatd is van, igy képes vagy értékelni a jót és afelé tekinteni, az az igazi bűnos, aki ezt nem teszi meg, Jézus is arra mondja, hogy bűnos. Sose látja be, hogy bűnt követett el. A megbocsátást Istentől csak bűnbánat útján érhetjük el, a lelkiismeret tisztaságát pedig azzal, ha nem cselekszünk gonosz dolgokat. Legalább is így írják a Teológusok.

.

.

a politikusok többsége is lop tőlünk csomóan majdnem éhen halnak az nem bűnös akit pl nem vesznek fel sehova dolgozni és lop h a gyereke ne haljon éhen!!!!!!!

én most kajálok, majd jövök, elolvastam, nem vagy te ettől bűnös, ne vedd ilyen komolyan az életet, de ott van Jézus, ezt ne feled, bánd meg neki ami bánt téged és Ő segit neked.

pedig van bűn....szerintem a lelkiismerete az embernek a bírája csak sokan azt hiszik h csinálnak valami rosszat pl megölnek egy embert és utána hívők lesznek feloldozza őket....hát nem tudom.....szerintem igenis létezik bűn a megcsalás is az....persze mindenkinek mások a határai....az ember alapjában véve bűnbe születik szerintem bűnös a világ is....sokáig nekem se volt bűntudatom pedig elég sok rosszat tettem 24 év alatt embert nem öltem de sok embert becsaptam loptam hazudtam stb....és durva érzés volt amikor egyszerre minden a nyakamba zuhant......nem tudtam feldolgozni sajnos én ott tartok már ha nem lenne barátom szerintem diliházba kötnék ki,pedig csak 24 éves vagyok de bűnös életet éltem és most iszom a levét mindenki olyan életet él amilyet magának teremtett jó sokan nem tehetnek róla a gyerekek szülők is lehetnek hibásak ......pl h végig drogoztam a fiatal korom és észre se vették de éjjel nappal dolgoztak h legyen ennivalóra lakásra nehéz ez nem szabad senkit hibáztatni előre kell nézni vagymi.......sade marki nem hitt a bűnben azt nézd meg mi lett vele meg a sok politikus végül mind felkötötte magát....nem véletlenül.....a legvégén elkell számolni mindennel.

pszichés betegekenek lett kitalálva dhamma, azért vagyunk itt, persze lehetsz segitő és hozzátartozó is

ne menj, nem csináltál semmi rosszat

én nem hiszek a bűnben, annak ellenére hogy a vallásomban az állatok leölése pl. bűn vagy ott van a Biblia, igy nincs bűntudatom sem

nekem ezt terapom mondta, én meg sose tudtam eldönteni, de nemigen hittem sose a bűnben.

tetszenek, pedig Márai-t nem kedvelem túlzottan, sőt..., de vannak jó irásai leismerem, de nekem mindig 100% kell

most rossz érzést keltettél bennem bűntudatom van :((( pedig nem is csináltam semmi rosszat :((

nem akarok kikezdeni veled nem is ismerlek ....csak ide írkálok újabban szabadidőmben...lehet butaság.....te miért írkálsz ide? itt szerintem ki se lehet senkivel kezdeni mert személytelen.....ez csak egy program.....számítógép....ez márai sándor amiket kiírtam kicsit elvont de sok jó gondolata van sztem.de tudja h szoktam ide írkálni ugyanis nincs titkolnivalóm.meg tudja h gyagya vagyok :)))persze erre nem foghatok mindent.....de most h mondod lehet jobb ha megyek is innen.

gondolom ezek buddhisták, és zenre tippelek, vagy magad irtad? mindenesetre szépek. Akarok most venni egy kis buddhaszobrot vagy Ganésát a szobámba, ha nem lehet kapni a pénzemből Buddhát.

Csak nem kikezdeni szeretnél velem? Ugye a barátod nem tudja hogy ide irkálsz?

nézem a zenédet, nekem azt mondták hogy a katicák csetlők, botlók mint az emberek, de aranyosak.