Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Beszélgetések

A legtöbb remete (...) pontosan ismeri a vonatok indulási idejét, a vonatokét, melyek visszavihetik a világba!

Mit értünk mi emberek egymáson? Semmit. Magunkat se értjük. Minden más, mint ahogy hisszük, minden más.

Lehet, hogy minden agresszió legmélyebb értelme a kéj.

Az igaz szavaknak van valamilyen alakító és tisztító erejük. 

Templomba jártam, imádkoztam. Isten segíts! - mondtam. De Isten tudja, hogy csak mi tudunk magunkon segíteni.

Ne tagadd a becsvágyat, de jelöld ki határait.

voltak barátnőim, könnyen tudok csajozni vagy nem? válogatós vagyok, vallásos vagyok és vallásos barátnőt szeretnék, azt meg nehéz találni, főleg keleti vallásút, aki nem iszik, nem kefél állandóan stb. meditál, mantráz és spirituális életet él, leglábbis nyitott ezekre, egyébként nem nehéz találnom lányt magam mellé, csak nem tudnék pár hónapon tovább ellenei vele, mert nem illenék össze azon kivül hogy jól el tudunk beszélgetni

nem kell kiélni semmit, élni kell, egyébként jó fiatalkorom volt.

van aki már 10 évesen ashramban él, én még cölibátust sem fogadtam, pedig arra is nyitott vagyok.

és miért nincs barátnőd szerinted ? miért akarsz ilyen fiatalon szenvedélymentességet gyakorolni ? vagy te úgy érzed már kiélted magad ?volt már barátnőd amúgy ?

nem utallak, sőt kedvellek, nincs semmi bajom veled, kedves egy teremtés vagy tényleg, már mondtam hogy sajnálom hogy van barátod, nem sokmindenkinek mondom, de azért már előfordult.

az hogy egyesek nem követik a vallást azok hazugok, másokkal is és önmagukkal is, nem szabad nekik hinni, ugy mint sokkal kevesebb mester van mint aki annak valja magát

egyébként egy régi jóga könyvben azt olvastam hogy Indiában 6-7 millió száddhu van, azok csak kéregetnek és kb. 3-4 millióan élnek ashramban(önellátó közösségek földekkel,akik adományokból élnek)

lehet csak neked nagy a sexuális étvágyad, néha nekem is, de én egy pillanat alatt megtudom állni, én szeretem a szenvedélymentességet gyakorolni, meg szeretek Krishnára is gondolni és ilyenkor csak ülök a teraszon.

Ez amit mondasz inkább a keresztényekre vonatkozhat.Elsimerem van, lehet valós alapja, de nem a többség.

nem akarok okoskodni biztos utalsz mar de en egy eleg oszinte embernek tartom magam..nekem ezekbe a vallasokba nem klappol valami penz kepmutatas pedofil papok.van is egy ilyen mondas h a tulzottan mutogatott valladossag mogott melyen elrejtett kapzsisag es szexualis etvagy lapul. es h a test nem birja se a tulzott kicsapongast se az aszketizmust csak az oszinteseget. 

sexhez drog? hát fiatalon nekem is megfordult ilyen a fejemben, de ma már nem.Én minden drogtól ódzkodok, szerintem nincs jobb vagy nem lehet jobb annál mint azzal szerelmeskedni akibe nagyon szerelmes vagy, nem csak ugy bárkivel, bár én tapasztalatlan vagyok, sőt a vallásom szerint csak feleséggel lehet és ezt be is tartom, csak egyszr vétkeztem.

pszichiater ir gyogyszert kiveve nyugtatot azt piacon veszem

kulonben nagyon elvisznek az erzelmeim...hullamzok

en sem drogoznek mar..max speed egy naon keveset szexhez egy evbe eccer:P De fuvet pl soha eletbe tobbet attol megzavarodok meg eki is nagyon erzelmekre hatnak....azt nehez helyretenni utana...per pill antidrpivel rs nyugtatokkal tudok ugymond normalisan mukodni:( amugy elotte egesznap csak az agyba fekudtem es gepeztem es hozzam se lehetett szolni.en ezektol mukodok ugy mint egy atlag ember.

jól van, hat aki narkózott már annak nem sok megijjedni valója lehet ettől, ellentétben én nem drogoznék gyógyszerre, mert olyan is van, halottam róla, tőlem is megkérdezte az orvos hogy alkohol, dorg, én nemet mondtam.

A gyógyszert hogy szeretnéd lerakni? jársz pszichológushoz?

amugy ez a dunaba ugras meg koromcsipesz eleg furi miert nem gyogyszert vettel be??

jol koszike:)))jol erzem magam sokat inni en se szoktam mar...amugy nem aggodok koszonom ahoz mar tul sok minden tortent velem nem felvagasbol de sok uj nem tortenhet ugy gondolom:)

néha én is ittam, iszok gyógyszerre de semmi extra, ha tablettás olyankor kerülöm a bevételét ,ha injekciós akkor nem érzek tőle semmit, igaz nem szoktam a sárga földig leinni magam

ne aggódj nem lesz tőle semmi bajod, hogy vagy? majd irok a prividre ha összeszedem magam, lehet csak holnap lesz belőle

max meg 1 mg frontint benyomok ma de lehet csak felet meg hami folyadek.

a helyzet ma talalkoztam egy baratnommel 10 mg cipralexre es 1mg frontinra ittam masfel honap utan 2 doboz sert:))) de semmiextra jol vagyok:)

Ja és persze a skizoaffektivről és bipolárról nincs könyv egy darab se magyarul, a netes tájékoztatók meg szarok.A skizoról van, abból meg is vettem az összeset, de az már nem vagyok.Szóval valaki nem tudna mondani valamit róla hogy milyen ez a két betegség, mert itt sem találtam még eddig élménybeszámolókat?

Ma voltam a Tescoban biciklivel venni cigeretteahüvelyt, mert elfogyott, és akkor már vettem dohányt is, meg egy tescos energiaitlalt.Régen nem szerettem az energiaital mű izét most viszont finom.Ugy nézz ki hogy a dohányzásról való leszokás egy kicsit el fog tolódni, a dokim szerint most vagyok a hipomániás epizódban papirról megtudva.Bipoláris és skizoaffektiv vagyok egyszerre, de emellé még skizo is szeretne diagnosztizálni ha tudna, de azt nem fog.Nincsenek olyan gondjaim, de a másik két betegség eléggé lefáraszt.

lehet, de azok nincsenek sokan

Amúgy sokan lehetnek akik csak pm-ezni járnak fel ide? - ez csak úgy elgondolkodás után jutott eszembe, mert van hogy sokan fent vagyunk, és a fórumok állnak. (Nem mintha a pm terén panaszkodnom kellene, van elég.) Tényleg a kérdés izgat. Amúgy persz szívűk joga, csak érdekel, kiváncsi embernek születtem, és még kíváncsibbnak és érdeklődöbbnek neveltek.

még irosgattam, csak majd holnap

a holnap gondolatival várd meg a holnapot, nem ülhetek a gép előtt esténként.

Kleó

Hogy vagy?

Lassan lépnem kell, mert alvás idő van.

Miért? Mert azt írtam:úristen...?  És akkor mi van?Nekem nehéz elképzelni hogy egy felnőtt ember pelenkában van kislánynak öltözve...azt írok amit akarok különben is. Ráadásul férfi,vagy mi?? Ezért kérdeztem hány éves vagy...de felőlem aztán graszálhatsz az utcán is így,nem érdekel. Látom azért véleményt alkotni Te is tudsz ismeretlenekről...

Idézet tőle: dhamma

anyukám nagyon szenved nem tudom hogyan segíthetnék neki ...:(

szeresd

vidd el orvoshoz, egy jóhoz

nekem kétszer volt öngyilkossági kisérletem, egyszer a Margithidról ugortam a Dunába, egyszer egy körömcsipeszt nyeltem le.Depressziós voltam és kilátástalannak láttam az életem. Ezért is jó ez a hely, mert itt lehet segitséget kérni.De attól hogy eljár vki orvoshoz még megteheti, nagyon kell rá ilyenkor vigyázni.

Nekema féltesőm a Bibliát is felgyújtotta.Később megbánta, tudomásom szerint.

anyukám nagyon szenved nem tudom hogyan segíthetnék neki ...:(

nekem egyik barátnőmnek a barátja lett öngyilkos beugrott a vonat alá állítólag :S

barátom is próbált egyszer de végül csak gyomor mosás lett belőle

anyukám is ezzel fenyegetőzik nagyon remélem h nem fogja megtenni most is csak fekszik az ágyban.....:( kivan idegileg nagyon de nem merek nyugtatót adni neki mert félek h rászokik.

remélem én sem leszek az.....

apukámnak volt 2 testvére egyik öngyilkos lett 23 évesen másik meg beteg volt mentálisan....30 évesen halt meg.

én ismerek egy skizoaffektív zavaros srácot de ő vele csak inni lehetett mást nem...alkoholista és gyógyszerfüggő elég keményen anyukája öngyilkos is lett és csomó adósságott hagyott rá.....de alkeszek voltak mikor felnevelték....ő egyszer kést fogott az egyik haverjára meg beszélgetett a tv-vel és bevitték egy ideig jóba voltunk de nagyon önző és zsarnok ember lett belőle.egyszer szószerint féltem tőle mikor mellette feküdtem az ágyba....el se mertem aludni kb.....nem tom mennyire reagáltam túl de anyukám is féltett tőle

Kedves testvérem

Szeretném ha a sziv útján tovább járnál az újjázületett életedben.Mindig fuss a fény felé.

Mezei Zolika aki ott áll a spellbound02 fényképen félmeztelenül és egyik legjobb gyerekkori barátja volt féltesómnak, azt mondta hogy féltesőm seggfej volt, meg zakkant, apám szerint is zakkant, szerintem csak lökött, meg inkább elvont, apum azt mondta hogy eléggé benne volt a légióban, mármint légiós barátai voltak, nem ő volt légiós.Szerintem eléggé szines egyéniség volt és megvolt a maga világa, paranoid skizofrén volt,aki kapott gyógyszereket.Jelenleg én is ugyanazt kapom.Légiós dolgokról még kiskoromban mesélt nekem meg tesómnak, meg a téveszméiről is.És minket a testvéreit szerette a legjobban annak ellenere is hogy megfenyegette anyukámat hogy megöl minket, de mi azt ugy értjük tesómmal hogy megölel minket.Ő nagyon furán komunikált, már amikor volt kedve kommunikálni.Járóbeteggondozóban találkoztam vele utolsóval eggyel, és csak elment melletem.Apukám majdnem sirt.Tisztelte szüleit és soha senkit nem bántott volna.Mások is fenyegetőznek halállal én nem szoktam komolyan venni őket, ilyenkor inkább vigyázni kell rájuk.

"Műanyag" őslottó csoki, meg töltött derbi. ohhm nyami-nyami

Azt sem tudtam akkor, hogy a derbi az holland vajaskeksz, és a (De a) nugátos töltöt még ma is az álmom, igaz napi egyet sokszor benyomtam, a napi kettővel azért óvatos voltam. 😉

Az Albert meg 100%-os angol keksz volt mindig, úgy vették kintről.

én a lions csokit szeretem,de nem kapok sehol

3bit csokit régen ettem már, félek is az elhizástól, igy is van egy kis pocakom, mamám nekem karácsonyra twix és snikers csokit vett a táblás csokik mellé, egy csomó cigit.Ez volt mamám karácsonyi ajándéka.Mástól kapok -e 3bit csokit, ez a kérdés?

irtam privit dhamma

Konrad Lorenz - Ember és kutya

nekem csak a képzeletbeli kutyám van, akit 3 éve elvesztettem, de még mindig azt érzem, hogy itt van mellettem.

Volt is már ebből konfliktusom, egyik ágyszomszédom meditációs zenét hallgatott elalvás előtt szinte mindig, és a füléből csak rendre kiesett az a fránya fülhallgató amikor elaludt, ami oda vezetett, hogy én meg idegbetegen ébredtem. :S És várhatam (leginkább a szoba előtt ülve), hogy lejárjon a CD.

Én a nyugati féltekén fogyaszthatónak ítélt meditációs zene 99%-tól idegrohamot kapok, mert olyan mintha erőszakkal akarna belemásznia fejembe és erre ellenállok. Ehhez képest ami itthon vagy úgy általában Európában eladhatatlan, vagy egy szűk közösség hallgatja, az meg megnyugtat ellazit. - és ez nem nagyképüség, hanem az én deffektusomra példa.

nekem van három.

en is allatvedo vagyok nekem a kutya a kedvencem nektek?

vonat jobb?most betaláltál nálam.sok balesetnél voltam ott helyszínen,mert ott kell lennem....tudod mindíg attól rettegek hogy gyerek is lesz a roncsok között.eddig még megúsztam....de sok mást nem.....túl sokat láttam már......túl sok tragédiát.

vagy gumikacsaval utazni a balcsiban:))

nem is utaztam még sehova, se hajóval, se repülővel, talán a vonat ilyen szempontból a legbiztonságosabb, persze van gumicsónak is

ha meg hajóval,elütöd a halakat...ennek semmi köze a vegához.

nagyon szép dhamma

de ha repülőgéppel mész a turbinába belemehetnek madarak és meghalnak, én vegalétemre az ilyentől ódzkodok, de egyszer Ecuadorba szeretnék elmenni

madarak is repülnek 10 ezer méteren.sokszor bemértem őket mikor radaron dolgoztam.

én repülőgépen szeretnék utazni egyszer mondjuk tenger vagy óceán felett látni a madarakat miközbe repülök....persze ők lehet alacsonyabban repülnek nemn értek hozzá

kell az adrenalin löket.kizökkent és tudatja hogy élsz.

Énnekem az az álmom hogy erjtőernyőzzek.

Még jó, hogy nem minden álma teljesül az embernek.

én is buktam már motorral.kórházból ki,majd még aznap motoroztam.nem szabad félni semmitől.régen nekem is voltak dolgok miktől féltem.aztán rájöttem a gyógyirra.azt mondtam magamban,legfeljebb elbukom vagy beledöglök.leszarom.....érdekes minden sikerült.

az egyik leghiresebb dobos Cozy Powell "a nyolckarú" motorbalestben halt meg, hát nekem régen mindig a zenészek voltak a példaképeim, én emiatt mégjobban csak óvakodok, persze elméletben én is motoroznék

de én ismerem magam félős vagyok